Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benide geçer bu dukancı safişşşş)))

geliyoooom çekilin yoldaaaaan.............

maşallah çok iyi kilo vermişsin, kilo vermek hiçde kolay değil, insan alırken anlamıyor ama vermek gerçeten çok zor. tebrik ederim inşallah hedefine kolaylıkla çabucak ulaşırsın.

hep birlikte varalım hedefeeee..

benimde tansiyon problemim var malesef. hamileyken çıkmıştı, doğumdan sonra geçti. fakat eşimin ailesiyle yaşadığım problemlerden sonra 2 3 kez hastanelik oldum. tansiyonum 18 11 lere çıktı. şimdi ilaç kullanıyorum sabah akşam... ara ara baş ağrılarım oluyor ama çok fazla kendimi dinlememeyi öğrendim. eğer kötü hissedersem ölçtürüp ona göre önlem alıyorum.
gerçekten de tuzu azaltmak, özellikle yeşil salata yemek ve bol su içmek çok önemli.
bir de ne kadar kilo verirsen tansiyonun o kadar düşüyor. mesela kilonun yüzde onunu verdiğinde bir derece aşağı iniyor.
inşallah geçicidir tansiyonun ama değilse de telaş etme Beyzuş un dediği gibi çaresi var ve Allahım kimseye çaresiz dert vermesin. çok çok geçmiş olsun canım.

kızlar bişi soracagım nerdeyse hergun spor yapıyorm ve l-carnitine kullanmak istiyorm kullanan var mı? bilgisi olan var mı

dilenciii'de bir ara aldı kullandı,fakat ona dokundu sanırım,yan etkilerini bayağı hissettiğini yazmıştı..Sonrada kullanmadı diye hatırlıyorum..
Bence kullanma derim sonuçta saatlrcemi spor yapıyorusn..Profesyonel sporcular alıyordur onu.. tabii benim fikrim..

Birde yanılmıyorsam bir yerde okumuştum doğruluk payı tartışılır tabii...l-carnitine de bulunan CLA yoğurtdada varmış..

Son düzenleme:
Ben çıkacağım..
Kilosunu bildirmeyenler var daha..

kızlar bişi soracagım nerdeyse hergun spor yapıyorm ve l-carnitine kullanmak istiyorm kullanan var mı? bilgisi olan var mı

canım benim küçük kız kardeşim kullanmıştı onu. içtikten sonra yürüyüş bandında yürüyordu ve çok fazla ter atıyordu. onun kilo problemi çok değildi ama kiloverdi. sanırım ağızda emilen bir ilaç. ben tansiyon problemim olduğu için kullanmadım. güvendiğin bir eczaneye danış bence.

güccücük çocua ne barıyosunnnnn yaaaa

ah sağol canııım.....o senin kraliçeliğin güzel gönlün...doğamada kıymayın oda kraliçe olsun ben veririm tacıımı..........

canımsınız yaa

bi yandan hesap tutturucam bi yana bura bakacam diye şaşı oldum

BEYZUŞUMSÜPERSİNNNNNNNyemek smileyi koymuşum nasıl kıskandıysam :))

YENA SANA Bİ BİLDİRİM YAPARIM GÖRÜRSÜN

geçen hafta....91.6
bu hafta.........92.5
gelen ................9 gr
bu işde bi gariplik var ama hep geriye gidiyorum bu haftada picikolocik manyak bi haftaydı yedim ve sonuç ortada mutlu olsam hiç aklıma gelmiyor inanın yemek gıpta ediyorum ay canım sıkkın bi lokma dahi yiyemiycem diyenleriii

Son düzenleme:

Senin metabolizman kaç bin devirli çok merak ediyorum.:)))
bilmemki bekarkende 58in ustunu gormezdim alinca hemen verirdim dikkat ederke heralde bu kilolalar benim umursamazligimindan geldi (kendi adima soyluyorum) Annem hep der kizim versene sen baslasan iyi veriyorsun diye dogru soyluyordu ben çabuk kilo veriyorum dikkat edersemde almiyorum benim sorunuml verememek degil baslamak ve devamini getirmekti oda sizlerin sayesinde oldu sizlerin verdigini çabaladigini gorunce yanliz hissetmiyorum kendimi motive oluyorum spor da yapinca sonuç kaçinilmaz oluyor amaaa yapmadigim zamanlarda veremiyorum tabi olsun almiyorumda oyle insallah yaza bitecek kilo problemim ALLA im baska dertler vermesin darisi sizlere insallah hepimizde kurtulacagiz

günaydın yenacım harbi maaaşşşaaalllah 3 meleğimvar bende bilmiyorum kaç milyon devirli :)))
tesekkur ederim canim benim sorunum kilo verememek degilde baslamakti onuda basladim devami geliyor insallah ALLAH in izniyle darisi sizlere
Hem seninde masallahin var isteyince az medince verildigini biliyorsun dikkat ettimmi bide spor yaptimmi neden gitmesinki kilolar

Geçmis olsun tekrar canim
saol ablacim spor yapilinca guzel kilolar verildigini biliyorsun guzel orneklerden biride sensin masallahin var benden asagi degilsin hanibence aynen devam hedefine ulasinca azaltirin yada haftada 3kez yaparsin ben oyle dusunuyorum simdilik iyi gidiyor zorlanmiyorum yani beni asiri yormadan gidiyor kilolar yuruyuslerim artik hayatimin bi parçasi olsu isim olmazsa hergun yapmaya çalisiyorum yapicamda insallah burada arkadaslarla yurudugumuz için mesela bugun sabah yuruduk 6kisiydik eylencelide oluyor zaman nasil geçiyor bilimiyorum ahhh bi 70i gorsem çoook sevinecem amavar daha bu hafta guzel gitti çunki geçen haftalarda iyi veremedim oyuzden belkide bakalim kismet haftaya neolur ALLAH bilir

Şimdilik hoşça kalın hanımlar;akşama görüşürüz nasipse....

Gidip ilaçlarımı yazdırmam lazım.Ta Bakırköye gideceğim;çok üşeniyorum...

harikasın canım yaaaa
allahımmmm bende görecek miyim şu 70leri ya, spora başlayacağız inşallah bizde :)
sende çok iyi vermişsin canım ya

maşallah ya bu hafta herkes çok güzel kilolar vermiş, herkeste o gaz var sanırım :))))

selam kızlarr bılıyorum yena bu durumu hıc sevmıyorum hıc gırmeyıp sadece kılo paylasmayı ama daha öncede demıstım ya pc bozuk ve eşimin tamır etmeye sanırım hıc nıyetı yok..o yuzden ne olur benı mazur görün ve lısteden cıkarmayın lutfennn

gelelım kıloya şoktayım neden dersenız dün sabah tartıldıgımda 102,3 cıkıyordum bunda bıle havalara uctum cunku 3 haftadır kılomda kıpırdama olmuyordu ama bu sabah tartıldıgımda 101,4 cıktım sanırım bunda dün muzıgı acıp oynamamın etkısı var :

hayırlı cumalar..Yenacığım,kilo bildirimim vatana millete hayırlı olsun..
97.800
tüm kilo verenleri kutluyorum..
emeğine teşekkürler..

üzme kendini geldikleri gibi giderler, tabi fazla da boşverme işi sıkı tut.

canım ya bencede süpriz olsun dememek lazım arada bir gün çıkıp ne haldeyim diye bakmak lazım, neyse haftaya daha çok verirsin ve druna da bu gazla gidersin :)
snein küçük tam afacan desene ne tatlıdır şimdi ,bizimkide büyüdükçe tatlanıyor ya yen yeni hissediyorum daha 5 aylık ama herşeyi çok güzel :)

sen hiç korkma gidecek o kilolar, takiple beni bakalım :)))

ebruuuuu ayşeyi sordum ama görmedin sanırım
nasıl gidiyo diyeti kaç kilo

canım görmemişim,
diyete devam ediyoruz, ara ara çocuk çikolata krizine giriyor. çok üzülüyorum valla, ama devam... bozmak yok.
su içiremiyoum bu arada mesela dün 1 bardak bile içmedi. şimdi biraz kandırıp içirdim. canı hep tatlı şeyler istiyor bir de çok acıkıyor. işim zor valla ayşecim inşallah zayıflatabilirim yavrumu.
bu hafta sana gelemedik, babamızın işleri var ama ayın 13 ünde psikolog da randevusu var ayşenin o gün gelicez inşallah. benim tartım bozuk sizin orda tartarsın kızımla beni :)

kaçırdın hem hemde kasda yapmış olabilrirsin

şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz herkesi öpüyorum YENACIM ve MUTLUCUM listeler için ellerinize sağlık bankaya uğrayacağım ordan okula ancak giyinirim herkesi çok seviyorummm bennn
bizde seni canım

ohhh maşşallah
allahım bu ne hız valla bravooooo

valla kaçamakların kalorisi fazla
mesela bir tutku bisküvi 50 cal bir paket değik sadece bir tanesi
bu hafta dikkat kaçamak yok hadi bakalım

benim kızda öyle erkeke fatma
büyüyünce değişir yeni yeni başladı reklamdan görmüş kendine bir bebek aldırdı bakalım

benim kızda sessiz kaldımı korkarım kesin birşey yapar diye yaparda aklına gelmiyecekleri

evet canım artık 9ları görmek istemiyorum nefret ediyorummm onlardan .....
evet valla artık veda etiin 90 lara

selammmmmmmm aman allahım inanmıyorum ya regl olmama rağmen

kilo :89.3

spor: 150 dk

ve geçen hafta 91.1 di yani gidennnnnnnnnnnnnn 1800 grammmmmmmmm
maşşallah iyi vermişşin

valla önceki hedef ver kiloları görsün kocanda
kimler araba kullanmıorki senin neyin eksik

evet zor işin ama su içmesi şart cnm her su içişinde sevdiği bişey ile ödüllendir
mesela de ki bi bardak su iç sana elma vericem falan
yada atıyorum oje mi seviyo her bir bardak suya bi tırnagına oje sür
yapcak bişey yok cnm
13ünde diğer ufaklıgı da getirirseniz önceden hbr ver cnm bana ok
gelince tartarım ben sizi

herkeze günaydin cok güzel kilolar verilmis arkadaslar tebrikler

kilom 86.5

kurtulamadim su 86 dan bende ya ne bu yapisti kaldilar
ahhh ahhh ben şimdi 86 olsam ne isterimmmmmm .....
o ne ki ben hiç duymadım ,ne işe yarıyor?

yiyince böyle oluyor işte, canım sende o gıpta ile baktıkların gibi de artık ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…