benide geçer bu dukancı safişşşş)))
maşallah çok iyi kilo vermişsin, kilo vermek hiçde kolay değil, insan alırken anlamıyor ama vermek gerçeten çok zor. tebrik ederim inşallah hedefine kolaylıkla çabucak ulaşırsın.
Teşekkürler Derinciğim.....
Sen şimdi elinden geldiğince sakin olmaya çalış lütfen.Sen de biliyorsun stres her türlü düşman bize....
Bol suyunu iç,tuzu azalt,bol sebze ve meyva ile beslen,yağı azalt,mümkün oldukça hafif tempolu yürüyüşler yap.Bak nasıl düşecek tansiyonun...
Derinciğim; hep şu aklına gelsin:HER TÜRLÜ HASTALIĞIN ;BİLİNMEYENİ ZARAR VERİR.TEŞHİS EDİLEN HASTALIĞIN İLACI VAR,DİYETİ VAR,AMELİYATI VAR.
Tansiyonun varsa bile (ki inşallah gelip geçici bir yükselme bu) günde bir ilaç içip;tuzu azaltacaksın ve inan tansiyonum var diye daha dikkatli besleneceksin..Bu son cümlem İNŞALLAH TANSİYONUN KALICI DEĞİL ;GEÇİCİDİR temennisi ile yazıyorum..Bu en kötü ihtimal ;fazla üzülme diye yazdım.....
kızlar bişi soracagım nerdeyse hergun spor yapıyorm ve l-carnitine kullanmak istiyorm kullanan var mı? bilgisi olan var mı
kızlar bişi soracagım nerdeyse hergun spor yapıyorm ve l-carnitine kullanmak istiyorm kullanan var mı? bilgisi olan var mı
Ben çıkacağım..
Kilosunu bildirmeyenler var daha..
güccücük çocua ne barıyosunnnnn yaaaaSaferancım sen kesin o listedesin...
Çünkü en başta ben olmak üzere, hep alıp verdik,sürekli başa sardık...
Sen en azından almadın. kilonu korudun şimdi veriyosunda..
Sensin sen..gralıçasın sen..
doğa'da devrik gralıça..
ah sağol canııım.....o senin kraliçeliğin güzel gönlün...doğamada kıymayın oda kraliçe olsun ben veririm tacıımı..........
bilmemki bekarkende 58in ustunu gormezdim alinca hemen verirdim dikkat ederke heralde bu kilolalar benim umursamazligimindan geldi (kendi adima soyluyorum) Annem hep der kizim versene sen baslasan iyi veriyorsun diye dogru soyluyordu ben çabuk kilo veriyorum dikkat edersemde almiyorum benim sorunuml verememek degil baslamak ve devamini getirmekti oda sizlerin sayesinde oldu sizlerin verdigini çabaladigini gorunce yanliz hissetmiyorum kendimi motive oluyorum spor da yapinca sonuç kaçinilmaz oluyor amaaa yapmadigim zamanlarda veremiyorum tabi olsun almiyorumda oyle insallah yaza bitecek kilo problemim ALLA im baska dertler vermesin darisi sizlere insallah hepimizde kurtulacagiz
Senin metabolizman kaç bin devirli çok merak ediyorum.:)))
tesekkur ederim canim benim sorunum kilo verememek degilde baslamakti onuda basladim devami geliyor insallah ALLAH in izniyle darisi sizleregünaydın yenacım harbi maaaşşşaaalllah 3 meleğimvar bende bilmiyorum kaç milyon devirli :)))
Geçmis olsun tekrar canimhemen bildirimimi yapayım. geçen hafta 96 kilocuktum. bu hafta ise 94.500 süperim süpersin süperiz hihiiiiii
geçen düştüğümü demiştim. nefes alırken zorlanıyorum ve hala hareketlerim kısıtlı. bebişin hastalığıda beni iyice eve bağladı, biraz lesli yapmaya çalıştım eskiden su gibi gelen tempoya yetişemedim.(kendimi kandırmak için bulduğum bahaneleride yazdıktan sonra)
bu haftaki spor(geçen hafta bildirim yapmadım izin istemiştim) 285dk barajı geçtim. ama spor konusunda mutsuzum.
dün doktora gittim. röntgen çektirdim. kırığım çıkığım yok ama ağrılarım 2 ay kadar devam edermiş. sabah akşam ağrı kesici içecekmişim. kalsın idare ediyorum bir şekilde. öğleden sonra diyetisyenime gittim. sporsuz böyleyse sporla 2 kiloyu bulursun dedi. haftalık 1 kilonun altına düşersem şok diyet verecekmiş.
şu elmelı tarçınlı su yaptım 2-3 gün içtim. ama termosum hemen soğutuyor. daha sağlıklı bir termos almam gerek.
saol ablacim spor yapilinca guzel kilolar verildigini biliyorsun guzel orneklerden biride sensin masallahin var benden asagi degilsin haniaynen yenacım ya kaç binde acep
maşallah 3melegim yine taktın turboya vitesi
ben de sporu azaltıyım diyodum ama vazgeçecem sanki aynen devam edeyim bari haftaya umutluyuz değil mi yena
verenler bizi sevindirdi ya o bize yetti
maşallah topiğimin tüm güzellerine
beyzuş ablam ve saferana haassaten maşallah
harikasın canım yaaaaslm kızlar lesliemi yaptım 30 dk geldim.kahvaltımı da pc başında yaptım nesftli bademli.oh karnım doydu
geçen hafta 88,2
bu hafta:87,1
giden 1100gr:92:
sporum 410 dk
120 dksı koşu bandı diğerleri leslie 3 veya 5 mil veya 4miln hızlı kısmı
allahımmmm bende görecek miyim şu 70leri ya, spora başlayacağız inşallah bizde :)KILO BILDIRIMI
GEçEN HAFTA 77.5
BU HAFTA 75.4
GIDEN 2.100
SPORUM =760dk
çOK sukur kaç haftadir iyibi inis yapabildim budemektirki sporsuz olmuyormus
kaçamak yok bol bol yuruyus + bisiklet ve regl olmustum sanirim sislerde gitti daha ne isterim
sende çok iyi vermişsin canım yaGünaydın canım benim...
Bu cuma 1.400 gr eksik olarak öpüyorum seni;inşallah her cuma biraz daha hafif oluruz....50 de gözüm yok hayatım;70 bana yeterde artar bile..İnşallah 50 yi sen
görürsün.AMİN.......
Sen de vermişsindir de;reglden dolayı fark görünmüyordur eminim.Haftaya iyi bir sonuç gelecek senden....
Çok iyi kilolar verilmiş.MAAŞALLAH....
hemen bildirimimi yapayım. geçen hafta 96 kilocuktum. bu hafta ise 94.500 süperim süpersin süperiz hihiiiiii
geçen düştüğümü demiştim. nefes alırken zorlanıyorum ve hala hareketlerim kısıtlı. bebişin hastalığıda beni iyice eve bağladı, biraz lesli yapmaya çalıştım eskiden su gibi gelen tempoya yetişemedim.(kendimi kandırmak için bulduğum bahaneleride yazdıktan sonra)
bu haftaki spor(geçen hafta bildirim yapmadım izin istemiştim) 285dk barajı geçtim. ama spor konusunda mutsuzum.
dün doktora gittim. röntgen çektirdim. kırığım çıkığım yok ama ağrılarım 2 ay kadar devam edermiş. sabah akşam ağrı kesici içecekmişim. kalsın idare ediyorum bir şekilde. öğleden sonra diyetisyenime gittim. sporsuz böyleyse sporla 2 kiloyu bulursun dedi. haftalık 1 kilonun altına düşersem şok diyet verecekmiş.
şu elmelı tarçınlı su yaptım 2-3 gün içtim. ama termosum hemen soğutuyor. daha sağlıklı bir termos almam gerek.
üzme kendini geldikleri gibi giderler, tabi fazla da boşverme işi sıkı tut.slmlarrr kizlarrrr
geçen hafta 67.6kg
bu hafta 68.2kg
giden 0
gelen 600gr
sporrr 500dakkk
buda bana kapak olsunnn yersem tulumba tatlilarini gozlemeleri ş initzeli ee olacağı buydu verenleri tbr ediyorum
ben mutsuz hava mutsuz yağmurlu offf bunun üstüne güzel kahvalti yapılır
canım ya bencede süpriz olsun dememek lazım arada bir gün çıkıp ne haldeyim diye bakmak lazım, neyse haftaya daha çok verirsin ve druna da bu gazla gidersin :)Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hepiniz süpersinizAllah nazarlardan saklasın
Ben bundan sonra hafta içi tartıya cıkmıycağım süpriz olsun demiycem artık
İki kere kaçamak birde üzerine eksik spor derken sonuç kocabir 0
Geçen hafta 115,2 olan kilom bu haftada aynı
Sporumda dediğim gibi ancak 175 dk
Hem sporda hemde kiloda vasatlar kraliçesi ilan ediyorum kendimi
Birde Kalori hesaplama linkine tıklayıp dün yediklerimi bir ölçeyim dedim baktım benim kilo almamış olmam bile güzel çünkü zararsız dediğim o ufacık şeyler bile günlük kalori ihtiyacımı geçiyormuş.
Bundan sonra yemeden bakarım listeye ve sporuda biraz daha arttırayım bakalım haftaya ne olucak
Bırakın hem size karşı hemde doktoruma karşı kendimi kötü hissediyorum sonuçta adamcağız 2 yada 3 hafta sonra gel diye telefon açtığında güzel bir sonuç göstermek isterim kendim için
Adam sonraki gelişinde en az 6 kilo vermiş olursun dedi ama ben ancak 2 kilo verdim o günden bu yana
Benim acil silkelenip kendime gelmem lazım kızlarrrrrrrr
Bana dua edin ve arada gaz verin söz sizi önümüzdeki hafta utandırmıycağım
Demekki havadan mıdır sudanmıdır şimdikilerin hepsi o tarzda
Sokaktaki kızları gördüğümde üzülüyorum gençecik kızlar ağzlarında küfürler erkekten farkları yok.
İnşallah biraz daha büyüdüklerinde kendilerini toparlarlar.
Benimki babasının tamir çantasına ortak zaten oyuncakda değil gerçeğiyle oynuyordu geçen gün bir bağırdım bi odun yeter ikinciyi istemem diye anında kaldırdı takım çantasını yerine
İnşallah canım ama benim ilk evvella şu totoşumu daha sık kaldırmam ve yediklerime daha da dikkat etmem lazım.
Bundan sonra yemeden bir kere düşünüp kalorisine bakmadan ağzıma atmıyacağım
Sinir oldum
Bu arada ben bu yazıyı yazarken küçük civcivimin vukatları ;
1 - Tuvalet kağıdını açıp kaş göz arasında bütün evi dekore etti
2 - Uydu kumandasının pillerini çıkartı
3 - Bir kase toz şekeri salon halısının üzerine serpmek suretiyle halıya yeni bir desen kattı
4 - Kalan şekeri yalamak suretiyle eli yüzü ve pjamalarını her yerine yapıştırdı saçlarda dahil
Masa üstü bilgisayar kızımın odasında olduğu için görmedim doğal olarak ama sessizliğinden anlamam lazımdı bişeyler karıştırdığınıNeyse yazımı tamamlayana kadar arada vukatlarıda temizledim küçük cadı dahil.
Şimdide yeni bir haftaya bomba gibi bir başlangıç yapmak için sporumu yapayım ondan sonra ben duş alırken küçük cadıyıda aradan cıkartayım cünkü ne kadar temizlemiş olsamda saçları yapış yapış
Kendinize iyi bakın akşam görüşmek üzereee hepinizi kocaman öpüyorum
iyişallah inebilirim canım uzun sene 90 kiloydum o yuzden takılıp kalmaktan korkuyorum
kelebekim merhaba 2 haftadır giremıyorum nasılsn? resimlerimi birz daha vereyim yayınlayacagım iyişallah herkes cok değiştigimi soyluyor cok mutlu oluyorum valla
teşekkur ederim canım
takipteyim canım
evet canim aynisi
teşekkur ederim canım
burlardayım canm iş çok yoğun olduğundan giremedim
teşekkur ederım kızlarr
ebruuuuu ayşeyi sordum ama görmedin sanırım
nasıl gidiyo diyeti kaç kilo
kaçırdın hem hemde kasda yapmış olabilrirsinslmlarrr kizlarrrr
geçen hafta 67.6kg
bu hafta 68.2kg
giden 0
gelen 600gr
sporrr 500dakkk
buda bana kapak olsunnn yersem tulumba tatlilarini gozlemeleri ş initzeli ee olacağı buydu verenleri tbr ediyorum
ben mutsuz hava mutsuz yağmurlu offf bunun üstüne güzel kahvalti yapılır
bizde seni canımşimdi çıkıyorum akşama görüşürüz herkesi öpüyorum YENACIM ve MUTLUCUM listeler için ellerinize sağlıkbankaya uğrayacağım ordan okula ancak giyinirim herkesi çok seviyorummm bennn
ohhh maşşallahslm kızlar lesliemi yaptım 30 dk geldim.kahvaltımı da pc başında yaptım nesftli bademli.oh karnım doydu
geçen hafta 88,2
bu hafta:87,1
giden 1100gr:92:
sporum 410 dk
120 dksı koşu bandı diğerleri leslie 3 veya 5 mil veya 4miln hızlı kısmı
allahım bu ne hız valla bravoooooKILO BILDIRIMI
GEçEN HAFTA 77.5
BU HAFTA 75.4
GIDEN 2.100
SPORUM =760dk
çOK sukur kaç haftadir iyibi inis yapabildim budemektirki sporsuz olmuyormus
kaçamak yok bol bol yuruyus + bisiklet ve regl olmustum sanirim sislerde gitti daha ne isterim
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hepiniz süpersinizAllah nazarlardan saklasın
Ben bundan sonra hafta içi tartıya cıkmıycağım süpriz olsun demiycem artık
İki kere kaçamak birde üzerine eksik spor derken sonuç kocabir 0
Geçen hafta 115,2 olan kilom bu haftada aynı
Sporumda dediğim gibi ancak 175 dk
Hem sporda hemde kiloda vasatlar kraliçesi ilan ediyorum kendimi
Birde Kalori hesaplama linkine tıklayıp dün yediklerimi bir ölçeyim dedim baktım benim kilo almamış olmam bile güzel çünkü zararsız dediğim o ufacık şeyler bile günlük kalori ihtiyacımı geçiyormuş.
Bundan sonra yemeden bakarım listeye ve sporuda biraz daha arttırayım bakalım haftaya ne olucak
Bırakın hem size karşı hemde doktoruma karşı kendimi kötü hissediyorum sonuçta adamcağız 2 yada 3 hafta sonra gel diye telefon açtığında güzel bir sonuç göstermek isterim kendim için
Adam sonraki gelişinde en az 6 kilo vermiş olursun dedi ama ben ancak 2 kilo verdim o günden bu yana
Benim acil silkelenip kendime gelmem lazım kızlarrrrrrrr
Bana dua edin ve arada gaz verin söz sizi önümüzdeki hafta utandırmıycağım
Demekki havadan mıdır sudanmıdır şimdikilerin hepsi o tarzda
Sokaktaki kızları gördüğümde üzülüyorum gençecik kızlar ağzlarında küfürler erkekten farkları yok.
İnşallah biraz daha büyüdüklerinde kendilerini toparlarlar.
Benimki babasının tamir çantasına ortak zaten oyuncakda değil gerçeğiyle oynuyordu geçen gün bir bağırdım bi odun yeter ikinciyi istemem diye anında kaldırdı takım çantasını yerine
İnşallah canım ama benim ilk evvella şu totoşumu daha sık kaldırmam ve yediklerime daha da dikkat etmem lazım.
Bundan sonra yemeden bir kere düşünüp kalorisine bakmadan ağzıma atmıyacağım
Sinir oldum
Bu arada ben bu yazıyı yazarken küçük civcivimin vukatları ;
1 - Tuvalet kağıdını açıp kaş göz arasında bütün evi dekore etti
2 - Uydu kumandasının pillerini çıkartı
3 - Bir kase toz şekeri salon halısının üzerine serpmek suretiyle halıya yeni bir desen kattı
4 - Kalan şekeri yalamak suretiyle eli yüzü ve pjamalarını her yerine yapıştırdı saçlarda dahil
Masa üstü bilgisayar kızımın odasında olduğu için görmedim doğal olarak ama sessizliğinden anlamam lazımdı bişeyler karıştırdığınıNeyse yazımı tamamlayana kadar arada vukatlarıda temizledim küçük cadı dahil.
Şimdide yeni bir haftaya bomba gibi bir başlangıç yapmak için sporumu yapayım ondan sonra ben duş alırken küçük cadıyıda aradan cıkartayım cünkü ne kadar temizlemiş olsamda saçları yapış yapış
Kendinize iyi bakın akşam görüşmek üzereee hepinizi kocaman öpüyorum
evet valla artık veda etiin 90 laraevet canım artık 9ları görmek istemiyorum nefret ediyorummm onlardan .....
maşşallah iyi vermişşinselammmmmmmm aman allahım inanmıyorum ya regl olmama rağmen
kilo :89.3
spor: 150 dk
ve geçen hafta 91.1 di yani gidennnnnnnnnnnnnn 1800 grammmmmmmmm
valla önceki hedef ver kiloları görsün kocandayedireceğim görsün o, demek o kadar kolaylaşıyor yani bahara başlıyorum şoförlüğe :)))) inşallah bakıp bakıp gülerim
hanaaaa seninki bal gibbide kıskanıyor seni ,kız nasıl bakıyorsun sen türkan şoray gibi mi :)))) inanmaaaaa benimki neyse beni böyle aldı sorun yok giyimde ::)
öyle valla o aldı başını gitti ama saat kaçta değilde ne zaman buluşalım desek :))))
aşkolsun hani bana((
aynennnnnnn
harikasın canım ya ,ben gördümmmm hadi takip et beniiiii
canım görmemişim,
diyete devam ediyoruz, ara ara çocuk çikolata krizine giriyor. çok üzülüyorum valla, ama devam... bozmak yok.
su içiremiyoum bu arada mesela dün 1 bardak bile içmedi. şimdi biraz kandırıp içirdim. canı hep tatlı şeyler istiyor bir de çok acıkıyor. işim zor valla ayşecim inşallah zayıflatabilirim yavrumu.
bu hafta sana gelemedik, babamızın işleri var ama ayın 13 ünde psikolog da randevusu var ayşenin o gün gelicez inşallah. benim tartım bozuk sizin orda tartarsın kızımla beni :)
ahhh ahhh ben şimdi 86 olsam ne isterimmmmmm .....herkeze günaydin cok güzel kilolar verilmis arkadaslar tebrikler
kilom 86.5
kurtulamadim su 86 dan bende ya ne bu yapisti kaldilar
o ne ki ben hiç duymadım ,ne işe yarıyor?kızlar bişi soracagım nerdeyse hergun spor yapıyorm ve l-carnitine kullanmak istiyorm kullanan var mı? bilgisi olan var mı
güccücük çocua ne barıyosunnnnn yaaaa
canımsınız yaa
bi yandan hesap tutturucam bi yana bura bakacam diye şaşı oldum
BEYZUŞUMSÜPERSİNNNNNNNyemek smileyi koymuşum nasıl kıskandıysam :))
YENA SANA Bİ BİLDİRİM YAPARIM GÖRÜRSÜN
geçen hafta....91.6
bu hafta.........92.5
gelen ................9 gr
bu işde bi gariplik var ama hep geriye gidiyorum bu haftada picikolocik manyak bi haftaydı yedim ve sonuç ortada mutlu olsam hiç aklıma gelmiyor inanın yemek gıpta ediyorum ay canım sıkkın bi lokma dahi yiyemiycem diyenleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?