Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzel bayanlar
gecen hafta :101.1
bu hafta 99.8
giden 1.3
daha upuzun bir yol var gitmem gereken
şimdi kursa kaçıyorum

neler yapıyorum bir bilsen suyla oynamayı seviyor içmeye gelince sanki iğrenç bişey gibi davranıyor ne diyim zor çocuk :)
burcuya söyliyim o gün için haber veririm. onunki de grip olmuş daha 40 günlük bebişin burnu akıyo off valla ne biçim salgın var anlayamadım. inşallah çabucak iyi olur. geldiğimiz de görüşürüz öpüyorum.

özledim sizi ayşeciği bir an öncce gelin bakalım bende öpüyorum cnm sizi ayşeciğe slm söyle
hmm bide de ki kanarsa tabi eğer su içersen ayşe ablan sana reçete vericekmiş de o reçeteleri bitirmiştir çoktan dimi :)

BENDE YAZİYİM BARİ

GEÇEN HAFTA 68.200GR BU HAFTA 67.100GR.BEN SİZE GÖRE YAVAŞ VERİYORUM,KALDI 12KİLOM.BU ARADA HEPİNİZE TEBRİKLER,ÖZLEMİME AYRICAA

ben çıkıyorum ev işleri beni bekler, kızıma da söz verdim yürüyüşe çıkıcaz.
kilo veren tüm arkadaşlar süpersiniz tebrikler.
her gün daha güzel, alımlı, çekici kadınlar olma yolunda ilerliyoruz ne mutlu bize.
bu hafta regl yüzünden kilom aynı görünsede kendimi daha ince ve güzel hissediyorum. haftaya eksilen kilomu yazıcam inşallah.
şimdilik hoşçakalın... :)

günaydın güzel bayanlar
gecen hafta :101.1
bu hafta 99.8
giden 1.3
daha upuzun bir yol var gitmem gereken
şimdi kursa kaçıyorum

ebrum hoşgeldin pek uğrayamıyorsun yoğunmusun canım
3 haneli rakamlar yasak sana bir daha görmeyim anlaştıkmı bu hızla devam istiyorum senden canım
öpüyorum seni kolay gelsin daha sık uğramaya çalış

evet valla artık veda etiin 90 lara

maşşallah iyi vermişşin

valla önceki hedef ver kiloları görsün kocanda
kimler araba kullanmıorki senin neyin eksik
aaa görsün tabi bugün az önce gösterdimde :))) maşallah böyle devam dedi, kullanacağım tabi neyim eksik, tek eksiğim çok paniğim ne zaman sürmeye kalksam karşıma bir şey çıkıyor ya bende tedirgin oluyorum hep mi böyle olacak diye
BENDE YAZİYİM BARİ

GEÇEN HAFTA 68.200GR BU HAFTA 67.100GR.BEN SİZE GÖRE YAVAŞ VERİYORUM,KALDI 12KİLOM.BU ARADA HEPİNİZE TEBRİKLER,ÖZLEMİME AYRICAA
aferin canımaaaaaaaaa nasıl yavaş ya sende çok iyi vermişsin,sağol canım bende verdim bu hafta :)

evettttt daha alımlı olacağız ,yazacaksın tabi ........

cecooooooo canım sen ne güzel birşeymişsin öyle, valla zayıflasan eşin kesin kıskanır ,bu kiloda dahi çok ama çok tatlısın, eşinin trafikte yaptıklarına katılıyorum ve bu kez onu destekliyorum

kilo bildirimi 87.2 kg. hepinizi öpüyorum. beni unutuyorsunuz dogal olarak zamanla ama valla elimde degil. eşşekler gibi koşturuyorum :) sevgiler...

alışırsın canım merak etme panik yapma yeter
kısa süredde atlatırsın

mutlu gözüne damla al eczandenen göz yaşı damlası iyi gelir bir zararıda yok
bandırma işi belli oldumu

3meleğimvar senin alışverişi parça parça yapma taktiğini uyguluycam hatta bu sabah başladım bakalım

bugün gaza geldim ne güzel kilolar verilmiş
birde sabah kahavaltı için alışverişe giderken bir bayan gördüm bacakları benim kolum kadar mini eteğinide giymiş süper görünüyordu yaşıda 50 rahat var hayran kaldım kendimede kızdım

kilo bildirimi 87.2 kg. hepinizi öpüyorum. beni unutuyorsunuz dogal olarak zamanla ama valla elimde degil. eşşekler gibi koşturuyorum :) sevgiler...

hiç unuturmuyuz canım seni
özlüyoruz ama
kolayla işlerini daha çok gel inşallah canım

inşallah canım öğreneceğim bende panik yapmayacağım inşallah :)

bizde alışverişi parça parça yapıyoruz oğluşu gezdirme adına ama arabayla gidiyoruz tabiki ,o zayıflıyor bizim yerimize:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…