- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
canını sıkma yena sen olmasan kim yapar listeleri bu kadar özveriyle .............
evet zor işin ama su içmesi şart cnm her su içişinde sevdiği bişey ile ödüllendir
mesela de ki bi bardak su iç sana elma vericem falan
yada atıyorum oje mi seviyo her bir bardak suya bi tırnagına oje sür
yapcak bişey yok cnm
13ünde diğer ufaklıgı da getirirseniz önceden hbr ver cnm bana ok
gelince tartarım ben sizi
neler yapıyorum bir bilsen suyla oynamayı seviyor içmeye gelince sanki iğrenç bişey gibi davranıyor ne diyim zor çocuk :)
burcuya söyliyim o gün için haber veririm. onunki de grip olmuş daha 40 günlük bebişin burnu akıyo off valla ne biçim salgın var anlayamadım. inşallah çabucak iyi olur. geldiğimiz de görüşürüz öpüyorum.
günaydın güzel bayanlar
gecen hafta :101.1
bu hafta 99.8
giden 1.3
daha upuzun bir yol var gitmem gereken
şimdi kursa kaçıyorum
aaa görsün tabi bugün az önce gösterdimde :))) maşallah böyle devam dedi, kullanacağım tabi neyim eksik, tek eksiğim çok paniğim ne zaman sürmeye kalksam karşıma bir şey çıkıyor ya bende tedirgin oluyorum hep mi böyle olacak diyeevet valla artık veda etiin 90 lara
maşşallah iyi vermişşin
valla önceki hedef ver kiloları görsün kocanda
kimler araba kullanmıorki senin neyin eksik
aferin canımaaaaaaaaa nasıl yavaş ya sende çok iyi vermişsin,sağol canım bende verdim bu hafta :)BENDE YAZİYİM BARİ
GEÇEN HAFTA 68.200GR BU HAFTA 67.100GR.BEN SİZE GÖRE YAVAŞ VERİYORUM,KALDI 12KİLOM.BU ARADA HEPİNİZE TEBRİKLER,ÖZLEMİME AYRICAA
ben çıkıyorum ev işleri beni bekler, kızıma da söz verdim yürüyüşe çıkıcaz.
kilo veren tüm arkadaşlar süpersiniz tebrikler.
her gün daha güzel, alımlı, çekici kadınlar olma yolunda ilerliyoruz ne mutlu bize.
bu hafta regl yüzünden kilom aynı görünsede kendimi daha ince ve güzel hissediyorum. haftaya eksilen kilomu yazıcam inşallah.
şimdilik hoşçakalın... :)
hayırlı cumalar..Yenacığım,kilo bildirimim vatana millete hayırlı olsun..
97.800
tüm kilo verenleri kutluyorum..
emeğine teşekkürler..
aaa görsün tabi bugün az önce gösterdimde :))) maşallah böyle devam dedi, kullanacağım tabi neyim eksik, tek eksiğim çok paniğim ne zaman sürmeye kalksam karşıma bir şey çıkıyor ya bende tedirgin oluyorum hep mi böyle olacak diye
aferin canımaaaaaaaaa nasıl yavaş ya sende çok iyi vermişsin,sağol canım bende verdim bu hafta :)
evettttt daha alımlı olacağız ,yazacaksın tabi ........
kilo bildirimi 87.2 kg. hepinizi öpüyorum. beni unutuyorsunuz dogal olarak zamanla ama valla elimde degil. eşşekler gibi koşturuyorum :) sevgiler...
alışırsın canım merak etme panik yapma yeter
kısa süredde atlatırsın
mutlu gözüne damla al eczandenen göz yaşı damlası iyi gelir bir zararıda yok
bandırma işi belli oldumu
3meleğimvar senin alışverişi parça parça yapma taktiğini uyguluycam hatta bu sabah başladım bakalım
bugün gaza geldim ne güzel kilolar verilmiş
birde sabah kahavaltı için alışverişe giderken bir bayan gördüm bacakları benim kolum kadar mini eteğinide giymiş süper görünüyordu yaşıda 50 rahat var hayran kaldım kendimede kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?