Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım öğreneceğim bende panik yapmayacağım inşallah :)

bizde alışverişi parça parça yapıyoruz oğluşu gezdirme adına ama arabayla gidiyoruz tabiki ,o zayıflıyor bizim yerimize:)))

arkadaslar ne guzel kılolar gıtmıs tebrık edıyorum sızı.

ah o dediklerini uygulayabilsem, yeşil çay içmiyorum ,spor da yok yine bile iyi öle değil mi ...

evet canım ayen öle inşallah daha da görmeyiz 9luları , seninde bişi kalmamış önümüzdeki hafta rahat görürsün 7lileri ...ne çok oldu 7li rakamları tartıda görmeyeli....napmışım kendime bu zamana kadar aklım nerdeymiş diye geçirdim valla şimdi içimden...

tşk ederim canımm verdim işte bişiler bakalım haftaya kadar almazsammmm
anam ne çok yazmışsınızz okula geldim oku oku bitmedi okula da net bağlandıııı kullanıyorummm yaşasınnnn ama çok bakamıyorum ne de olsa burda bebeeeee çokkkkkk

çok sevindim cnm artık daha çok görücez seni
bebeleri ihmal etme ama bizide ihmal etme :)

off offf bende diyorum aynısını ne yapmışım kendime, sanki her hamile benim kadar mı kilo aldı ya, neyse hemşom gidecek bunlar beraber hem bak ben seni yakaladım bile :))) beraber defollllllllll diyoruz kilolara tamam mı?
ah o dediklerini uygulayabilsem, yeşil çay içmiyorum ,spor da yok yine bile iyi öle değil mi ...

canım aslında hiç zor değil sen yediklerini 1-2 kaşık azalt,ekmeğide inan fark olacak, neden yeşilçay içmiyorsun ki tadını mı sevmiyorsun limonla dene ve aktardan al hazırları bende sevmiyorum, spor olarak ben bu ara zumbaya taktım 15-20 dkda saunadan çıkmış gibi oluyorsun yeminle dene istersen sende ben bu hafta daha çok onu yaptım daha yeni başladığım için çok yormuyorum çünkü çok yorucu, bacaklarım kas yaptı resmen :) evet sporsuz bile bu kadar vermen süper, sen dediğim gibi azalt yiyeceklerini inşallah gidecek hepsi :)))

hiç unuturmuyuz canım seni
özlüyoruz ama
kolayla işlerini daha çok gel inşallah canım

valla canım benim sagol :) sayfa hep acık okumak için arada göz atıyorum ama sayfalar jet hızıyla akıyor gidiyor :) bende sizleri cok özledim inan bana :) cok sagolasın iyi geldi yazdıkların :)

estağfrullah canım napıcaksın yoğun olunca

aynen canım ya... yogunluk ötesi resmen. selamlar hepinize kocaman öpücüklerr :)

buarada size kısaca özet gecmeden edemeyeceğim. :) ales sınavına hazırlanıyorum liseden beri tek isteğim olan ögretmenlik için cabalamaya ve mutlaka yapmaya karar verdim. üniversitede ögretim görevlisi olacagım insallah. zamanında ankara gazi üniversitesini kazandım babam sehir dısında okuyamazsın dedi akdeniz üniversitesinde kuru kuru turizm otelcilik okumak zorunda kaldım. ama simdi kesin kararlıyım ales sınavı akademik personel ve lisans üstü egitimi sınavı demek. gelecek hafta basvuruları var. 27 kasımda da sınav. liseden beri meslek lisesi vs yüzünden nerdeyse 15 senedir matematik yüzü görmemiş olarak ben bu sınavda 80 tane sayısal soruyu nasıl yapacagım bilmiyorum :) ama bu 1,5 aylık sürede gerekirse ders alacagım ve insallah gececegim bu sınavı. kasımda olmasa mayısta tekrar var ona hazırlanacagım. yani kısmetse en gec gelecek sene eylül ekim gibi üniversitede hocam diyecekler banada :) söylerken bile yüzümün aldıgı mutlulugu tarif dahi edemem size. :):):) işte öyle şekerlerim bu kadar işimin yanında birde hayallerimi kovalama kararı aldım. mutlaka çabalayacagım ve istediğimi yapacagım. biz kadınlar ne istersek olur. yeterki isteyelim. siz ablalarım kardeslerimle de paylasmak istedim. sevgiler saygılar hepinize :)

yeşimcim herşey gönlünce olsun inşallah isteyip çalıştıktan sonra başarırsın tabii ki

rmb yeşim özlettin kendini. tebrik ederim güzel bir seçim aslında ales matematiği çok kolaydır tamamen mantıksal sorular ales kolaydır ancak çok hız gerektirir. allah yardımcın olsun. bende bu yıl ciddi anldmda kpss çalışacağım gerekirse işi bırakmayı düşünüyorum. özel sektör çok yıpratıyor ya küçük bi yer de olsa kendi işimi yaparım ya da kpss sınavına iyice hazırlanıp memur olmak lazım.gerçi gıda mühendisleri 90 üzeri atanıyor ama elimden geleni yapıyımda sonrasını Allah bilir.

Hanımlar listeyi hazırladım,fakat problem çıkıyor daha sonra tekrar denerim..
.Çünkü yemekli misafirim gelicek..Onlar gidince..
herşey hazır hesaplamaları yaptım ama yüklemede sorun yaşıyorum akşam eşim gelince bir baksın..

Mucukksss hepinize...

Son düzenleme:

canım bende hamilelik bile yokken bu kilolara ulaştım...evet sen yakaladın da geçtin bile yaaaa ..koşu bandı aldık güya,çok az kullandım duruyor öle .son zamanlarda da boncuk işine taktım akşam olup işim bitince oturuyorum onun başına..
dediğin gibi kaçamaklarımı halletsem yediklerimden kesmeme bile gerek yok aslında çok fazla yemıyorum çünkü bir de apor yapsam yeter ama ben napıyorum... beni sen gaza getireceksin sanırım

daloki canım geçmiş olsun ,umarım biraz olsun rahatlamışsındır...
derin canım nasıl oldun kaç çıkıyor tansiyonun baktırıyorsundur herhalde ama lütfen kafana takma allah dermansız dert vermesin ,kafana taktıkça daha çok yükselir bunu biliyorsun...
banucum coraspirine ne için başlamıştın hayatım...

Kızlar merhabaaaa,

Ben evvelsi gün akşam döndüm, eve gelmemiz gece yarısını buldu. Birden eşşekten düşmüş karpuza döndüm, tamtakır bir ev (kahvaltı bile ettiremedim çocuklara), halılar-koltuklar son gün yıkanmış, kurumamış, her yer yaş, valiz dök yıka yerleştir vb. bitmedi vesselam. Çocuklar da hemen alışmışlar anneanne dedeye, onları isteriz diye ağlayıp durdular. Topu topu 6 gece kaldık, 1 aylığına gitsek tanımayacaklardı demek :))

Neyse önden kilo bildrimi yapayım;
Tatil öncesi: 84.4 kg
Bugün: 85.1 kg

Psikolojik 85 sınırının üzerine çıktığım için üzüldüm tabii Ama hak ettim. Çok saldırmadım ama çok da sınır koymadım. Zaten alternatifimiz de pek olmadı. Bizi davet eden şirket programa Roma'yı koymayınca kendimiz gitmeye karar verdik, son dakika olduğundan araştıramadık da pek. Yani yediklerimiz rastgele seçtiğimiz lokantalardan oluştu. Turistik bu lokantalarda aynı tip pizza, makarna-hamurişi çeşitleri, deniz ürünleri vardı hep. Kötü değildi ama özellikli güzel de değildi (tesadüf denk gelen yemekleri iyi bir yer dışında). Kaba tabirle kazık yemişiz hem de alasından. Bunu son iki gün şirket bizi ağırladığından götürdüğü lokantalardan anladık. Aynı paraya hatta daha hesaplısına nefis yemekler yedik. Eğer son iki gün olmasaydı "bu muydu kardeşim ünlü İtalyan yemekleri" diye yorum yapıp duruyorduk.
Bu tip gezilere güvenilir bir turla, bir bilenle gitmek ya da daha iyisi orada yaşan birinin yanına gitmek çok iyi oluyor. Ben ilk defa böyle gittim, önceden turla ya da arkadaşlarımın yanına gitmiştim hep. Kafamıza göre takılmak da iyiydi ama pek çok yeri "gördük mü gördük" mantığı ile gezebildik, her yere yürüdük, vakit kaybettiğimiz de oldu, çok güzel kafa dağıttım ama etkisi kısacık sürüyor :))
Diyet bakımından çok kötü oldu yalnız, dikkat etmeden yemeye hemencik adapte oldum, iki gündür yarın yarın diye erteliyorum, ama inşallah "yarın" hepten başlıyorum

canım yaa yazık.. en iyi hatta mükemmel bi çözüm söyliim. mutlaka bilenler vardır. benim kızım için kullandık biz. 1 defa bile pişik nedir görmedik kızımda.. maşaAllah subhanAllah. has zeytinyağı.. biz egeden getirtmiştik ama illada has olmasına gerek yok marketlerdekinide kullan. her altıı değiştirdiğinde saf su ve pamukla sil. üfleyerek kurut. ve booolllca zeytinyağı sür hayatım. Rabbim şifalar versin. ve şuna eminim ki ennn pahallı kremler, losyonlar bile fayda etmezken bu harika iyi geliyor

maşaAllah sana 3 meleğin annesi :) arada 1 hafta bööle versem bende 9 kasıma 75le girerim yaa:) inşaAllah valla bi kamçı gerekiyodu bana giremiyorum buraya belkide ondan yavaşladı benim kilo verişim

seni görünce yanii yazılarını görünce çok mutlu oluyorum ben yaa:) bilmiyprum neden:) tatlı dillisinde ondaaaann:) canım benim evet farkındayız yoğun olduğunun Allah yardımcın olsun. bende bildirimden bildirime ancak girebiliyorum

çok iyi ama çok iyi etmişsin hayallerinin peşinden koşarak inşaAllah azmin zafer ile sonuçlanır. üniversite hocamız

harika bi kilo alımıyla dönmüşsün. nedirki 1 haftada geldiği gibi gider okadar hamur işine belliki bol bol yürümen bu normal sonucu göstermiş. 1 kilo bile değil benden yana tebriklerrr:)

@yena ablacım tavsiye ettiğpin şarkıya bayıldım bu arada 5 kere dinledim

bu haftaki kilom 80.200 artıdayım (
ahhh ahhh keşke bende 80 olsam şimdi :) senin üzüldüğün sayıya ben şu an göbek atıyor olurdum :))))
canım ya sen istedikten sonra neden olmasın , benim eşimde öğretim görevlisiydi, görümcemde öyle ama inan iş girmekle bitmiyor habire yayın habire ders daha neler ,şimdiden sana çok kolay gelsin, aleste ne var çok kolay mantık işi bende kazanmıştım ama sonra istemedim ,küçüklerle uğraşmak daha cazip geldi ,şimdiye drluğu almıştım bile :)

hamile kaldığında çok dikkat et o zaman hatta diyetisyene başla ki almadan hatta vererek devam et benim yaptığımı yapma, valla 99du buraya başladığımda kilom :) koşu bandı bendede var üzerine burhan altıntop gibi dantel örüp sereceğim :)))) şimdilik dışarısı daha cazip geliyor belki kışa kullanırım kendisini :) kaçamakları hallet kesinlikle, bende 3 öğün besleniyorum arayı falan kaldırdım habire yiyecek düşünme derdimde bitti :) bir ara bende boncuğa tamıştım takılar yapmıştım çok eğlenceli takınca takıyor insan , seni gaza getireceğim, canım sen ne iş yapıyordun ya öğretmen miydin ben gibi ,sanki aklımda öyle kalmış :)

ooo misafirin var demek işin zor kolay gelsin canım, listeyi yaparsın acele etme ,tacı alan geç alacak bu hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…