alışırsın canım merak etme panik yapma yeter
kısa süredde atlatırsın
mutlu gözüne damla al eczandenen göz yaşı damlası iyi gelir bir zararıda yok
bandırma işi belli oldumu
3meleğimvar senin alışverişi parça parça yapma taktiğini uyguluycam hatta bu sabah başladım bakalım
bugün gaza geldim ne güzel kilolar verilmiş
birde sabah kahavaltı için alışverişe giderken bir bayan gördüm bacakları benim kolum kadar mini eteğinide giymiş süper görünüyordu yaşıda 50 rahat var hayran kaldım kendimede kızdım
aslında hiçbir şey yapmadım yediklerime dikkat ettim ve yeşilçay içtim bol limonlu, sen içmiyor musun? verirsin merak etme az git gezmelere :))))))))) bence sen haftayabu azimle listeye gireceksin, bende hiç bu kadar beklemiyordum ,haaa unutmadan 2 gündür ekmek günde 1 dilimi geçmedi, hep sebze-meyve-yoğurt ve bol yeşl çay, sabah yumurta peynir yeşillik ne varsa ,bak yap 2 günde fark edecek......
geçen hafta 80.9
bu hafta 80.7
giden 200 gr
sporum da 410dk mutlucum
evet göremedim 7leri ama ne diyorum devam diyorum tabiiki de devam diyorum
kilo verenleri çooooooooook tebrik ediyorum
mutlu iyi gitmiş yine canım
semiranım maşallah döndün tekrar sahalara
ilbatum ve sinopee80ler gelmiş ne güzel
daha aklıma gelmeyen herkesleri kutluyorum
yiyince böyle oluyor işte, canım sende o gıpta ile baktıkların gibi de artık ne olur
kilo bildirimi 87.2 kg. hepinizi öpüyorum. beni unutuyorsunuz dogal olarak zamanla ama valla elimde degil. eşşekler gibi koşturuyorum :) sevgiler...
Hamınıza selam olsun hatun kişiler..
Çok güzel kilolar verilmiş ..ben aynıyım..
Olsun artı değilim muayyen günümdeyim çünkü.
Beyzuşçum, iki haftadır maşallah çok iyi kilo veriyorsun..Çok heyecanlandım 80 leri görmene sadece bir hafta var..
Sonra 70 ler,60 lar,50 ler..:))
Semiran, sende iyi vermişsin harikasın..
tşk ederim canımm verdim işte bişiler bakalım haftaya kadar almazsammmm
anam ne çok yazmışsınızz okula geldim oku oku bitmedi okula da net bağlandıııı kullanıyorummm yaşasınnnn ama çok bakamıyorum ne de olsa burda bebeeeee çokkkkkk
off offf bende diyorum aynısını ne yapmışım kendime, sanki her hamile benim kadar mı kilo aldı ya, neyse hemşom gidecek bunlar beraber hem bak ben seni yakaladım bile :))) beraber defollllllllll diyoruz kilolara tamam mı?evet canım ayen öle inşallah daha da görmeyiz 9luları , seninde bişi kalmamış önümüzdeki hafta rahat görürsün 7lileri ...ne çok oldu 7li rakamları tartıda görmeyeli....napmışım kendime bu zamana kadar aklım nerdeymiş diye geçirdim valla şimdi içimden...
ah o dediklerini uygulayabilsem, yeşil çay içmiyorum ,spor da yok yine bile iyi öle değil mi ...
hiç unuturmuyuz canım seni
özlüyoruz ama
kolayla işlerini daha çok gel inşallah canım
estağfrullah canım napıcaksın yoğun olunca
valla canım benim sagol :) sayfa hep acık okumak için arada göz atıyorum ama sayfalar jet hızıyla akıyor gidiyor :) bende sizleri cok özledim inan bana :) cok sagolasın iyi geldi yazdıkların :)
aynen canım ya... yogunluk ötesi resmen. selamlar hepinize kocaman öpücüklerr :)
buarada size kısaca özet gecmeden edemeyeceğim. :) ales sınavına hazırlanıyorum liseden beri tek isteğim olan ögretmenlik için cabalamaya ve mutlaka yapmaya karar verdim. üniversitede ögretim görevlisi olacagım insallah. zamanında ankara gazi üniversitesini kazandım babam sehir dısında okuyamazsın dedi akdeniz üniversitesinde kuru kuru turizm otelcilik okumak zorunda kaldım. ama simdi kesin kararlıyım ales sınavı akademik personel ve lisans üstü egitimi sınavı demek. gelecek hafta basvuruları var. 27 kasımda da sınav. liseden beri meslek lisesi vs yüzünden nerdeyse 15 senedir matematik yüzü görmemiş olarak ben bu sınavda 80 tane sayısal soruyu nasıl yapacagım bilmiyorum :) ama bu 1,5 aylık sürede gerekirse ders alacagım ve insallah gececegim bu sınavı. kasımda olmasa mayısta tekrar var ona hazırlanacagım. yani kısmetse en gec gelecek sene eylül ekim gibi üniversitede hocam diyecekler banada :) söylerken bile yüzümün aldıgı mutlulugu tarif dahi edemem size. :):):) işte öyle şekerlerim bu kadar işimin yanında birde hayallerimi kovalama kararı aldım. mutlaka çabalayacagım ve istediğimi yapacagım. biz kadınlar ne istersek olur. yeterki isteyelim. siz ablalarım kardeslerimle de paylasmak istedim. sevgiler saygılar hepinize :)
off offf bende diyorum aynısını ne yapmışım kendime, sanki her hamile benim kadar mı kilo aldı ya, neyse hemşom gidecek bunlar beraber hem bak ben seni yakaladım bile :))) beraber defollllllllll diyoruz kilolara tamam mı?
canım aslında hiç zor değil sen yediklerini 1-2 kaşık azalt,ekmeğide inan fark olacak, neden yeşilçay içmiyorsun ki tadını mı sevmiyorsun limonla dene ve aktardan al hazırları bende sevmiyorum, spor olarak ben bu ara zumbaya taktım 15-20 dkda saunadan çıkmış gibi oluyorsun yeminle dene istersen sende ben bu hafta daha çok onu yaptım daha yeni başladığım için çok yormuyorum çünkü çok yorucu, bacaklarım kas yaptı resmen :) evet sporsuz bile bu kadar vermen süper, sen dediğim gibi azalt yiyeceklerini inşallah gidecek hepsi :)))
ay bende heyecanlandım neymiş acaba sürpriz
serum takılmadı cnm su bol içiyo sıvı takviyesini o şekilde yapıyoruz
akşam tutuşturdum eline koca bi muz 3te 1ini yedi reflor ile su yaptım yarısından fazlasını içti ama hala ishal geçmedi poposu acayip pişik kremler falan fayda etmiyo ishal geçmeden de düzelmicek malesef
bakalım haftasonu yoğun bi tedavi yapıcam ona
KILO BILDIRIMI
GEçEN HAFTA 77.5
BU HAFTA 75.4
GIDEN 2.100
SPORUM =760dk
çOK sukur kaç haftadir iyibi inis yapabildim budemektirki sporsuz olmuyormus
kaçamak yok bol bol yuruyus + bisiklet ve regl olmustum sanirim sislerde gitti daha ne isterim
valla canım benim sagol :) sayfa hep acık okumak için arada göz atıyorum ama sayfalar jet hızıyla akıyor gidiyor :) bende sizleri cok özledim inan bana :) cok sagolasın iyi geldi yazdıkların :)
aynen canım ya... yogunluk ötesi resmen. selamlar hepinize kocaman öpücüklerr :)
buarada size kısaca özet gecmeden edemeyeceğim. :) ales sınavına hazırlanıyorum liseden beri tek isteğim olan ögretmenlik için cabalamaya ve mutlaka yapmaya karar verdim. üniversitede ögretim görevlisi olacagım insallah. zamanında ankara gazi üniversitesini kazandım babam sehir dısında okuyamazsın dedi akdeniz üniversitesinde kuru kuru turizm otelcilik okumak zorunda kaldım. ama simdi kesin kararlıyım ales sınavı akademik personel ve lisans üstü egitimi sınavı demek. gelecek hafta basvuruları var. 27 kasımda da sınav. liseden beri meslek lisesi vs yüzünden nerdeyse 15 senedir matematik yüzü görmemiş olarak ben bu sınavda 80 tane sayısal soruyu nasıl yapacagım bilmiyorum :) ama bu 1,5 aylık sürede gerekirse ders alacagım ve insallah gececegim bu sınavı. kasımda olmasa mayısta tekrar var ona hazırlanacagım. yani kısmetse en gec gelecek sene eylül ekim gibi üniversitede hocam diyecekler banada :) söylerken bile yüzümün aldıgı mutlulugu tarif dahi edemem size. :):):) işte öyle şekerlerim bu kadar işimin yanında birde hayallerimi kovalama kararı aldım. mutlaka çabalayacagım ve istediğimi yapacagım. biz kadınlar ne istersek olur. yeterki isteyelim. siz ablalarım kardeslerimle de paylasmak istedim. sevgiler saygılar hepinize :)
Kızlar merhabaaaa,
Ben evvelsi gün akşam döndüm, eve gelmemiz gece yarısını buldu. Birden eşşekten düşmüş karpuza döndüm, tamtakır bir ev (kahvaltı bile ettiremedim çocuklara), halılar-koltuklar son gün yıkanmış, kurumamış, her yer yaş, valiz dök yıka yerleştir vb. bitmedi vesselam. Çocuklar da hemen alışmışlar anneanne dedeye, onları isteriz diye ağlayıp durdular. Topu topu 6 gece kaldık, 1 aylığına gitsek tanımayacaklardı demek :))
Neyse önden kilo bildrimi yapayım;
Tatil öncesi: 84.4 kg
Bugün: 85.1 kg
Psikolojik 85 sınırının üzerine çıktığım için üzüldüm tabiiAma hak ettim. Çok saldırmadım ama çok da sınır koymadım. Zaten alternatifimiz de pek olmadı. Bizi davet eden şirket programa Roma'yı koymayınca kendimiz gitmeye karar verdik, son dakika olduğundan araştıramadık da pek. Yani yediklerimiz rastgele seçtiğimiz lokantalardan oluştu. Turistik bu lokantalarda aynı tip pizza, makarna-hamurişi çeşitleri, deniz ürünleri vardı hep. Kötü değildi ama özellikli güzel de değildi (tesadüf denk gelen yemekleri iyi bir yer dışında). Kaba tabirle kazık yemişiz hem de alasından. Bunu son iki gün şirket bizi ağırladığından götürdüğü lokantalardan anladık. Aynı paraya hatta daha hesaplısına nefis yemekler yedik. Eğer son iki gün olmasaydı "bu muydu kardeşim ünlü İtalyan yemekleri" diye yorum yapıp duruyorduk.
Bu tip gezilere güvenilir bir turla, bir bilenle gitmek ya da daha iyisi orada yaşan birinin yanına gitmek çok iyi oluyor. Ben ilk defa böyle gittim, önceden turla ya da arkadaşlarımın yanına gitmiştim hep. Kafamıza göre takılmak da iyiydi ama pek çok yeri "gördük mü gördük" mantığı ile gezebildik, her yere yürüdük, vakit kaybettiğimiz de oldu, çok güzel kafa dağıttım ama etkisi kısacık sürüyor :))
Diyet bakımından çok kötü oldu yalnız, dikkat etmeden yemeye hemencik adapte oldum, iki gündür yarın yarın diye erteliyorum, ama inşallah "yarın" hepten başlıyorum
ahhh ahhh keşke bende 80 olsam şimdi :) senin üzüldüğün sayıya ben şu an göbek atıyor olurdum :))))bu haftaki kilom 80.200 artıdayım(
canım ya sen istedikten sonra neden olmasın , benim eşimde öğretim görevlisiydi, görümcemde öyle ama inan iş girmekle bitmiyor habire yayın habire ders daha neler ,şimdiden sana çok kolay gelsin, aleste ne var çok kolay mantık işi bende kazanmıştım ama sonra istemedim ,küçüklerle uğraşmak daha cazip geldi ,şimdiye drluğu almıştım bile :)valla canım benim sagol :) sayfa hep acık okumak için arada göz atıyorum ama sayfalar jet hızıyla akıyor gidiyor :) bende sizleri cok özledim inan bana :) cok sagolasın iyi geldi yazdıkların :)
canım bende hamilelik bile yokken bu kilolara ulaştım...evet sen yakaladın da geçtin bile yaaaa ..koşu bandı aldık güya,çok az kullandım duruyor öle .son zamanlarda da boncuk işine taktım akşam olup işim bitince oturuyorum onun başına..
dediğin gibi kaçamaklarımı halletsem yediklerimden kesmeme bile gerek yok aslında çok fazla yemıyorum çünkü bir de apor yapsam yeter ama ben napıyorum... beni sen gaza getireceksin sanırım
daloki canım geçmiş olsun ,umarım biraz olsun rahatlamışsındır...
derin canım nasıl oldun kaç çıkıyor tansiyonun baktırıyorsundur herhalde ama lütfen kafana takma allah dermansız dert vermesin ,kafana taktıkça daha çok yükselir bunu biliyorsun...
banucum coraspirine ne için başlamıştın hayatım...
Hanımlar listeyi hazırladım,fakat problem çıkıyor daha sonra tekrar denerim..
.Çünkü yemekli misafirim gelicek..Onlar gidince..
herşey hazır hesaplamaları yaptım ama yüklemede sorun yaşıyorum akşam eşim gelince bir baksın..
Mucukksss hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?