Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşimcim herşey gönlünce olsun inşallah isteyip çalıştıktan sonra başarırsın tabii ki

amiinnn gönlü güzel kendi güzel canım dostlarım benim :) Allahım hepimizin gönlüne yüreğine göre versin herşeyi :)

ya aynen canım. taktım ben kpss ales yabancı dil sınavı vs. bunların hepsinden gereken puanı alıp koyacagım cebime :) sonrada ver elini istediğim işler. bıktım artık özel sektörden. bende haftanın bir kaç günü calısıp hafta sonları izin yapmak istiyorum. kendime ve aileme vakit ayırabilmek istiyorum. en önemlisi ben HOCA olmak istiyorum :) mezun oldugum üniversitedeki hocalarım zaten diyorki oooo sen bi gel bizim bütün derslere de seni sokarız çömez yok öyle bir kac gün calısmak önce biraz süründürür pişman ederiz seni diyorlar :) bende canıma minnet diyorum. Allah seninde yardımcın olsun kardeşim. umarım sende istediğin puanı alır ve istediğin yere yerleşirsin. canımıza tak etti artık anlıyorum seni çok iyi...

canım civcivim benim :) valla bir insan kendine ancak bu kadar güzel bir nick name bulabilir heralde. bende seni görünce senin yazdıklarını görünce cok mutlu oluyorum yemin ederim :) bir akrabalık cıkacak aramızda ama dur bakalım :) sorma bugun diyetisyen kontrolüm vardı sabah orda da bir kızla tanıstım oda benim calıstıgım yerde calısıyormus. benim ofisim suan akdeniz üniversitesinin içinde. kızda burda arastırma görevlisiymiş. bende akdeniz üniversitesindeyim dedim aaaa öylemi hocam hangi fakülte dedi ben resmen eridimmmmm bir görseydin halimi. cocuklugumdan beri kendimi kürsünün arkasında ders anlatırken hayal ettim insallah hayallerim gercekten olacak. Ben biliyorum Allahım dogru kulunun yanındadır herzaman ben cok istediğim için O bana verecektir istediklerimi :):):):)

ya korkutuyor beni ales biraz. ama üzerine düşeceğim ve yapacagım. ben o habire yayın habire ders için yanıp tutusanlardanım :) evet biraz delimiyim neyim. :) ama öyleyim işte. halamın oglu süleyman demirel üniversitesinde doçent o bile yeşim manyakmısın afedersin ..k mu var hocalıkta kızım ben anlamıyorumki seni ne biçim hayallerin var diyor :):):):) bende diyorum sen anlamazsın bu iş benim için cok önemli yapacagım göreceksin diyorum :)

işte böyle yani canlarım... alesin sözelleri kolay gibi. sayısallar içinde formülleri çözersem olacak bu iş bakalım Allahında izniyle geleceğim üstesinden insallah :)

kendinize cok iyi bakın emi. su sıralar daha bir cok ihtiyacım var sizlere. daha cok vakit ayırmaya calısacagım buraya. hepinize sevgiler kokulu kokulu öpücüklerr :)

siz unutmuşsunuz benı :2::2:

kımsecıkler bırsey yazmamıs ban oysakı ben ne guzel kılo verdım :26: D

kızlar ben kılomu yanlıs yazmısım 101,4 degıl 101,3
100gr, 100gr dır ama dımı

evet canım özel sektör haftanın 6 günü çalışmak ve karşılığını alamamak. sırf para var diye kendini bişey sanan dağdan inme patronlar ufff puff senin mesleğin en azından daha kibar insanlarla doludur (mecburende olsa) bendekiler zaten üretim kısmında ustabaşı tayfası. (herkes değil tabiki çok iyi insanlarlarda var ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef.)

canım sen kim ne derse desin boşver sevdiğin meslekte her zaman başarılı olursun.Allah yardımcımız olsun.tekrar ders çalışmak zor gelsede yaş geçmedne bişeyler yapmak lazım birde coluk coguna karısmadan allah izin verirse. bende seni çok öpüyorum.
siz unutmuşsunuz benı :2::2:

kımsecıkler bırsey yazmamıs ban oysakı ben ne guzel kılo verdım :26: D

maşallah canım unutmadık seni. devamı gelsin inşallah.

inşallah canım öğreneceğim bende panik yapmayacağım inşallah :)

bizde alışverişi parça parça yapıyoruz oğluşu gezdirme adına ama arabayla gidiyoruz tabiki ,o zayıflıyor bizim yerimize:)))
valla artık ben yürüme mesafesindeki marketleregidip azar azar alacağım
bende arabayı zayıflatırdım hep ama artık yürüyecem

allah kolaylık versin ama kafana takma ales matemetiği kolaydır sadece hızlı olmak lazım
umarım ulaşırsın hedefine

valla ben kpssye 2 senedir evde hazırlanıyorum keşke dersaneye gidebilsem ama gidemedim 88.3 aldım ama yetmiyor 91 falan alsam şimdi atanmıştım

ohhh iyi tatil yapmışşın boşver 1 kilo bile almamışşınki

tebrikler iyi kilo vermişsin

yok canım benim korkma yaparsın ,sayısal aslında çok daha zevkli işin içine girersen, sen bu kadar çok istiyorsan mutlaka başarırsın, halanızın oğlu doğru söylemiş ,girende pişman girmeyende :))) inşallah olur canım benim,gel tabi özletme kendini :)))
ben görmemişim kız aferin sana maşallahhhhhhhhhh, unutmadım ama sen bizi unuttun

canım benim bende senin gibi hep yürüme taraftarıyım ama eşim izin versem eve bile gelir arabayla, şimdi bebekte olunca mecburen öyle yapıyoruz :)))

evet haklısın canım bizde öyleyiz aslında havalar tam sogumdan bebeğini arabasına koy biraz dolaş sanada onada iyi gelir kış gelince tıkılcaz içeri nasılsa

evet haklısın canım bizde öyleyiz aslında havalar tam sogumdan bebeğini arabasına koy biraz dolaş sanada onada iyi gelir kış gelince tıkılcaz içeri nasılsa

aslında dediğin gibi çıkmak gerek ama bizim evin olduğu yer çok esiyor zaten hasta hepten hasta ederiz, o kalsın ben yürürüm :))) bende yürüyüşten çok zumba yapıyorum tabi süresi kısa oluyor ama daha çok ter attırıyor :)

harikasın canım ya bende kaldırırsam yapacağım :)))

benim küçük görümcemde biyoloji o da atanamadı çok puan istiyorlar ya, inşallah girersiniz canım.....

inşallah canım puan fazla alımda az hayırlısı bakalım
eşim yurtdışına gitti şubatta bir atama daha olcak atanırmıyım diye beklesemmi yoksa basıp bendemi gitsem bilemedim

tebessüm bende ocak sonu 75 altını hedefliyorum 71-72 olsak süper olur ya ,birkaç kişi kilolarımız çok yakın ne dersiniz yarışa :))))

bende yürüyüş pek yapamıyorum yani kızla kısa oluyor ama bizim parklara spor aleti koymuşlar kız parkta oynarken bende spor yapıyorum sonrada yürüyüp markete gidip dönüyoruz

inşallah canım puan fazla alımda az hayırlısı bakalım
eşim yurtdışına gitti şubatta bir atama daha olcak atanırmıyım diye beklesemmi yoksa basıp bendemi gitsem bilemedim

inşallah alırsın canım, bekle belki atanırsın hem eşin gelmeyecek mi hep orada mı kalacak? o da öğretmendi değil mi? hepimiz meslektaşız :))) yalnız ben sınıf öğretmeniyim ,bıcırık benimkiler daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…