yeşimcim herşey gönlünce olsun inşallah isteyip çalıştıktan sonra başarırsın tabii ki
rmb yeşim özlettin kendini. tebrik ederim güzel bir seçim aslında ales matematiği çok kolaydır tamamen mantıksal sorular ales kolaydır ancak çok hız gerektirir. allah yardımcın olsun. bende bu yıl ciddi anldmda kpss çalışacağım gerekirse işi bırakmayı düşünüyorum. özel sektör çok yıpratıyor ya küçük bi yer de olsa kendi işimi yaparım ya da kpss sınavına iyice hazırlanıp memur olmak lazım.gerçi gıda mühendisleri 90 üzeri atanıyor ama elimden geleni yapıyımda sonrasını Allah bilir.
seni görünce yanii yazılarını görünce çok mutlu oluyorum ben yaa:) bilmiyprum neden:) tatlı dillisinde ondaaaann:) canım benim evet farkındayız yoğun olduğunun Allah yardımcın olsun. bende bildirimden bildirime ancak girebiliyorum
çok iyi ama çok iyi etmişsin hayallerinin peşinden koşarakinşaAllah azmin zafer ile sonuçlanır. üniversite hocamız
ya korkutuyor beni ales biraz. ama üzerine düşeceğim ve yapacagım. ben o habire yayın habire ders için yanıp tutusanlardanım :) evet biraz delimiyim neyim. :) ama öyleyim işte. halamın oglu süleyman demirel üniversitesinde doçent o bile yeşim manyakmısın afedersin ..k mu var hocalıkta kızım ben anlamıyorumki seni ne biçim hayallerin var diyor :):):):) bende diyorum sen anlamazsın bu iş benim için cok önemli yapacagım göreceksin diyorum :)canım ya sen istedikten sonra neden olmasın , benim eşimde öğretim görevlisiydi, görümcemde öyle ama inan iş girmekle bitmiyor habire yayın habire ders daha neler ,şimdiden sana çok kolay gelsin, aleste ne var çok kolay mantık işi bende kazanmıştım ama sonra istemedim ,küçüklerle uğraşmak daha cazip geldi ,şimdiye drluğu almıştım bile :)
evet canım özel sektör haftanın 6 günü çalışmak ve karşılığını alamamak. sırf para var diye kendini bişey sanan dağdan inme patronlar ufff puff senin mesleğin en azından daha kibar insanlarla doludur (mecburende olsa) bendekiler zaten üretim kısmında ustabaşı tayfası. (herkes değil tabiki çok iyi insanlarlarda var ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef.)ya aynen canım. taktım ben kpss ales yabancı dil sınavı vs. bunların hepsinden gereken puanı alıp koyacagım cebime :) sonrada ver elini istediğim işler. bıktım artık özel sektörden. bende haftanın bir kaç günü calısıp hafta sonları izin yapmak istiyorum. kendime ve aileme vakit ayırabilmek istiyorum. en önemlisi ben HOCA olmak istiyorum :) mezun oldugum üniversitedeki hocalarım zaten diyorki oooo sen bi gel bizim bütün derslere de seni sokarız çömez yok öyle bir kac gün calısmak önce biraz süründürür pişman ederiz seni diyorlar :) bende canıma minnet diyorum. Allah seninde yardımcın olsun kardeşim. umarım sende istediğin puanı alır ve istediğin yere yerleşirsin. canımıza tak etti artık anlıyorum seni çok iyi...
ya korkutuyor beni ales biraz. ama üzerine düşeceğim ve yapacagım. ben o habire yayın habire ders için yanıp tutusanlardanım :) evet biraz delimiyim neyim. :) ama öyleyim işte. halamın oglu süleyman demirel üniversitesinde doçent o bile yeşim manyakmısın afedersin ..k mu var hocalıkta kızım ben anlamıyorumki seni ne biçim hayallerin var diyor :):):):) bende diyorum sen anlamazsın bu iş benim için cok önemli yapacagım göreceksin diyorum :)
kendinize cok iyi bakın emi. su sıralar daha bir cok ihtiyacım var sizlere. daha cok vakit ayırmaya calısacagım buraya. hepinize sevgiler kokulu kokulu öpücüklerr :)
siz unutmuşsunuz benı :2::2:
kımsecıkler bırsey yazmamıs ban oysakı ben ne guzel kılo verdım:26: D
valla artık ben yürüme mesafesindeki marketleregidip azar azar alacağıminşallah canım öğreneceğim bende panik yapmayacağım inşallah :)
bizde alışverişi parça parça yapıyoruz oğluşu gezdirme adına ama arabayla gidiyoruz tabiki ,o zayıflıyor bizim yerimize:)))
allah kolaylık versin ama kafana takma ales matemetiği kolaydır sadece hızlı olmak lazımvalla canım benim sagol :) sayfa hep acık okumak için arada göz atıyorum ama sayfalar jet hızıyla akıyor gidiyor :) bende sizleri cok özledim inan bana :) cok sagolasın iyi geldi yazdıkların :)
aynen canım ya... yogunluk ötesi resmen. selamlar hepinize kocaman öpücüklerr :)
buarada size kısaca özet gecmeden edemeyeceğim. :) ales sınavına hazırlanıyorum liseden beri tek isteğim olan ögretmenlik için cabalamaya ve mutlaka yapmaya karar verdim. üniversitede ögretim görevlisi olacagım insallah. zamanında ankara gazi üniversitesini kazandım babam sehir dısında okuyamazsın dedi akdeniz üniversitesinde kuru kuru turizm otelcilik okumak zorunda kaldım. ama simdi kesin kararlıyım ales sınavı akademik personel ve lisans üstü egitimi sınavı demek. gelecek hafta basvuruları var. 27 kasımda da sınav. liseden beri meslek lisesi vs yüzünden nerdeyse 15 senedir matematik yüzü görmemiş olarak ben bu sınavda 80 tane sayısal soruyu nasıl yapacagım bilmiyorum :) ama bu 1,5 aylık sürede gerekirse ders alacagım ve insallah gececegim bu sınavı. kasımda olmasa mayısta tekrar var ona hazırlanacagım. yani kısmetse en gec gelecek sene eylül ekim gibi üniversitede hocam diyecekler banada :) söylerken bile yüzümün aldıgı mutlulugu tarif dahi edemem size. :):):) işte öyle şekerlerim bu kadar işimin yanında birde hayallerimi kovalama kararı aldım. mutlaka çabalayacagım ve istediğimi yapacagım. biz kadınlar ne istersek olur. yeterki isteyelim. siz ablalarım kardeslerimle de paylasmak istedim. sevgiler saygılar hepinize :)
valla ben kpssye 2 senedir evde hazırlanıyorum keşke dersaneye gidebilsem ama gidemedim 88.3 aldım ama yetmiyor 91 falan alsam şimdi atanmıştımrmb yeşim özlettin kendini. tebrik ederim güzel bir seçim aslında ales matematiği çok kolaydır tamamen mantıksal sorular ales kolaydır ancak çok hız gerektirir. allah yardımcın olsun. bende bu yıl ciddi anldmda kpss çalışacağım gerekirse işi bırakmayı düşünüyorum. özel sektör çok yıpratıyor ya küçük bi yer de olsa kendi işimi yaparım ya da kpss sınavına iyice hazırlanıp memur olmak lazım.gerçi gıda mühendisleri 90 üzeri atanıyor ama elimden geleni yapıyımda sonrasını Allah bilir.
ohhh iyi tatil yapmışşın boşver 1 kilo bile almamışşınkiKızlar merhabaaaa,
Ben evvelsi gün akşam döndüm, eve gelmemiz gece yarısını buldu. Birden eşşekten düşmüş karpuza döndüm, tamtakır bir ev (kahvaltı bile ettiremedim çocuklara), halılar-koltuklar son gün yıkanmış, kurumamış, her yer yaş, valiz dök yıka yerleştir vb. bitmedi vesselam. Çocuklar da hemen alışmışlar anneanne dedeye, onları isteriz diye ağlayıp durdular. Topu topu 6 gece kaldık, 1 aylığına gitsek tanımayacaklardı demek :))
Neyse önden kilo bildrimi yapayım;
Tatil öncesi: 84.4 kg
Bugün: 85.1 kg
Psikolojik 85 sınırının üzerine çıktığım için üzüldüm tabiiAma hak ettim. Çok saldırmadım ama çok da sınır koymadım. Zaten alternatifimiz de pek olmadı. Bizi davet eden şirket programa Roma'yı koymayınca kendimiz gitmeye karar verdik, son dakika olduğundan araştıramadık da pek. Yani yediklerimiz rastgele seçtiğimiz lokantalardan oluştu. Turistik bu lokantalarda aynı tip pizza, makarna-hamurişi çeşitleri, deniz ürünleri vardı hep. Kötü değildi ama özellikli güzel de değildi (tesadüf denk gelen yemekleri iyi bir yer dışında). Kaba tabirle kazık yemişiz hem de alasından. Bunu son iki gün şirket bizi ağırladığından götürdüğü lokantalardan anladık. Aynı paraya hatta daha hesaplısına nefis yemekler yedik. Eğer son iki gün olmasaydı "bu muydu kardeşim ünlü İtalyan yemekleri" diye yorum yapıp duruyorduk.
Bu tip gezilere güvenilir bir turla, bir bilenle gitmek ya da daha iyisi orada yaşan birinin yanına gitmek çok iyi oluyor. Ben ilk defa böyle gittim, önceden turla ya da arkadaşlarımın yanına gitmiştim hep. Kafamıza göre takılmak da iyiydi ama pek çok yeri "gördük mü gördük" mantığı ile gezebildik, her yere yürüdük, vakit kaybettiğimiz de oldu, çok güzel kafa dağıttım ama etkisi kısacık sürüyor :))
Diyet bakımından çok kötü oldu yalnız, dikkat etmeden yemeye hemencik adapte oldum, iki gündür yarın yarın diye erteliyorum, ama inşallah "yarın" hepten başlıyorum
kızlar ben kılomu yanlıs yazmısım 101,4 degıl 101,3
100gr, 100gr dır ama dımı
canım benim bölüm alım az oluyor senin mesleğin neydi? yinede iyi puan almışsın maaşallah.valla ben kpssye 2 senedir evde hazırlanıyorum keşke dersaneye gidebilsem ama gidemedim 88.3 aldım ama yetmiyor 91 falan alsam şimdi atanmıştım
maşallah canım unutmadık seni. devamı gelsin inşallah.
canım benim bölüm alım az oluyor senin mesleğin neydi? yinede iyi puan almışsın maaşallah.
yok canım benim korkma yaparsın ,sayısal aslında çok daha zevkli işin içine girersen, sen bu kadar çok istiyorsan mutlaka başarırsın, halanızın oğlu doğru söylemiş ,girende pişman girmeyende :))) inşallah olur canım benim,gel tabi özletme kendini :)))amiinnn gönlü güzel kendi güzel canım dostlarım benim :) Allahım hepimizin gönlüne yüreğine göre versin herşeyi :)
ya aynen canım. taktım ben kpss ales yabancı dil sınavı vs. bunların hepsinden gereken puanı alıp koyacagım cebime :) sonrada ver elini istediğim işler. bıktım artık özel sektörden. bende haftanın bir kaç günü calısıp hafta sonları izin yapmak istiyorum. kendime ve aileme vakit ayırabilmek istiyorum. en önemlisi ben HOCA olmak istiyorum :) mezun oldugum üniversitedeki hocalarım zaten diyorki oooo sen bi gel bizim bütün derslere de seni sokarız çömez yok öyle bir kac gün calısmak önce biraz süründürür pişman ederiz seni diyorlar :) bende canıma minnet diyorum. Allah seninde yardımcın olsun kardeşim. umarım sende istediğin puanı alır ve istediğin yere yerleşirsin. canımıza tak etti artık anlıyorum seni çok iyi...
canım civcivim benim :) valla bir insan kendine ancak bu kadar güzel bir nick name bulabilir heralde. bende seni görünce senin yazdıklarını görünce cok mutlu oluyorum yemin ederim :) bir akrabalık cıkacak aramızda ama dur bakalım :) sorma bugun diyetisyen kontrolüm vardı sabah orda da bir kızla tanıstım oda benim calıstıgım yerde calısıyormus. benim ofisim suan akdeniz üniversitesinin içinde. kızda burda arastırma görevlisiymiş. bende akdeniz üniversitesindeyim dedim aaaa öylemi hocam hangi fakülte dedi ben resmen eridimmmmm bir görseydin halimi. cocuklugumdan beri kendimi kürsünün arkasında ders anlatırken hayal ettim insallah hayallerim gercekten olacak. Ben biliyorum Allahım dogru kulunun yanındadır herzaman ben cok istediğim için O bana verecektir istediklerimi :):):):)
ya korkutuyor beni ales biraz. ama üzerine düşeceğim ve yapacagım. ben o habire yayın habire ders için yanıp tutusanlardanım :) evet biraz delimiyim neyim. :) ama öyleyim işte. halamın oglu süleyman demirel üniversitesinde doçent o bile yeşim manyakmısın afedersin ..k mu var hocalıkta kızım ben anlamıyorumki seni ne biçim hayallerin var diyor :):):):) bende diyorum sen anlamazsın bu iş benim için cok önemli yapacagım göreceksin diyorum :)
işte böyle yani canlarım... alesin sözelleri kolay gibi. sayısallar içinde formülleri çözersem olacak bu iş bakalım Allahında izniyle geleceğim üstesinden insallah :)
kendinize cok iyi bakın emi. su sıralar daha bir cok ihtiyacım var sizlere. daha cok vakit ayırmaya calısacagım buraya. hepinize sevgiler kokulu kokulu öpücüklerr :)
ben görmemişim kız aferin sana maşallahhhhhhhhhh, unutmadım ama sen bizi unuttunkızlar ben kılomu yanlıs yazmısım 101,4 degıl 101,3
100gr, 100gr dır ama dımı
valla artık ben yürüme mesafesindeki marketleregidip azar azar alacağım
bende arabayı zayıflatırdım hep ama artık yürüyecem
allah kolaylık versin ama kafana takma ales matemetiği kolaydır sadece hızlı olmak lazım
umarım ulaşırsın hedefine
valla ben kpssye 2 senedir evde hazırlanıyorum keşke dersaneye gidebilsem ama gidemedim 88.3 aldım ama yetmiyor 91 falan alsam şimdi atanmıştım
ohhh iyi tatil yapmışşın boşver 1 kilo bile almamışşınki
tebrikler iyi kilo vermişsin
yok canım benim korkma yaparsın ,sayısal aslında çok daha zevkli işin içine girersen, sen bu kadar çok istiyorsan mutlaka başarırsın, halanızın oğlu doğru söylemiş ,girende pişman girmeyende :))) inşallah olur canım benim,gel tabi özletme kendini :)))
ben görmemişim kız aferin sana maşallahhhhhhhhhh, unutmadım ama sen bizi unuttun
canım benim bende senin gibi hep yürüme taraftarıyım ama eşim izin versem eve bile gelir arabayla, şimdi bebekte olunca mecburen öyle yapıyoruz :)))
harikasın canım ya bende kaldırırsam yapacağım :)))bugün 85 dakka sporumu yaptım akşamada yapar eklerim
ben fizik öğretmeniyim canım bizimde alım az 63 kişi aldılar hayırlısı bakalım senin bölüm neydi
evet haklısın canım bizde öyleyiz aslında havalar tam sogumdan bebeğini arabasına koy biraz dolaş sanada onada iyi gelir kış gelince tıkılcaz içeri nasılsa
harikasın canım ya bende kaldırırsam yapacağım :)))
benim küçük görümcemde biyoloji o da atanamadı çok puan istiyorlar ya, inşallah girersiniz canım.....
aslında dediğin gibi çıkmak gerek ama bizim evin olduğu yer çok esiyor zaten hasta hepten hasta ederiz, o kalsın ben yürürüm :))) bende yürüyüşten çok zumba yapıyorum tabi süresi kısa oluyor ama daha çok ter attırıyor :)
inşallah canım puan fazla alımda az hayırlısı bakalım
eşim yurtdışına gitti şubatta bir atama daha olcak atanırmıyım diye beklesemmi yoksa basıp bendemi gitsem bilemedim
tebessüm bende ocak sonu 75 altını hedefliyorum 71-72 olsak süper olur ya ,birkaç kişi kilolarımız çok yakın ne dersiniz yarışa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?