bende yürüyüş pek yapamıyorum yani kızla kısa oluyor ama bizim parklara spor aleti koymuşlar kız parkta oynarken bende spor yapıyorum sonrada yürüyüp markete gidip dönüyoruz
inşallah alırsın canım, bekle belki atanırsın hem eşin gelmeyecek mi hep orada mı kalacak? o da öğretmendi değil mi? hepimiz meslektaşız :))) yalnız ben sınıf öğretmeniyim ,bıcırık benimkiler daha :)
dilenciii'de bir ara aldı kullandı,fakat ona dokundu sanırım,yan etkilerini bayağı hissettiğini yazmıştı..Sonrada kullanmadı diye hatırlıyorum..
Bence kullanma derim sonuçta saatlrcemi spor yapıyorusn..Profesyonel sporcular alıyordur onu.. tabii benim fikrim..
Birde yanılmıyorsam bir yerde okumuştum doğruluk payı tartışılır tabii...l-carnitine de bulunan CLA yoğurtdada varmış..
canım benim küçük kız kardeşim kullanmıştı onu. içtikten sonra yürüyüş bandında yürüyordu ve çok fazla ter atıyordu. onun kilo problemi çok değildi ama kiloverdi. sanırım ağızda emilen bir ilaç. ben tansiyon problemim olduğu için kullanmadım. güvendiğin bir eczaneye danış bence.
ahhh ahhh ben şimdi 86 olsam ne isterimmmmmm .....
o ne ki ben hiç duymadım ,ne işe yarıyor?
yiyince böyle oluyor işte, canım sende o gıpta ile baktıkların gibi de artık ne olur
kızlar carnivale den habr yok demi
merak ediyorum yaa
gercı aldım dun basladım bakalım faydası mı zararı mı olacak ona gore devam ederım yada bırakırım
sadece dun ıçın nabzımı 110 a kadar cıkardı kı benım dusuk nabız sorunum vardı kosarken 59 oluyodu oda metebolızmamın yavaslıgını gosterıyor nabız 100 u gecerse yag yakıyormus vucut bakalım
bende aldıktan 45 dk sonra yuruyorum zaten normalde cok terlıyorum bakalım 1-2 hafta sonra etkısını gosterırse yazarım sızede
sporda daha fazla kalorı harcatıp yagları daha fazla yaktırıyormus
bende cooook merak edıyorum ıyısallah ıyıdır
ben bugün 89.3 çıktımtamam varım senin kilon kaçtı
evet dayanıcaz bakalım
ben çıkıyorum canım yemek yapıyım kıza
anladım canım da ne kadar sağlıklı ama birde o var zarar vermesin sonra allah korusun......gercı aldım dun basladım bakalım faydası mı zararı mı olacak ona gore devam ederım yada bırakırım
sadece dun ıçın nabzımı 110 a kadar cıkardı kı benım dusuk nabız sorunum vardı kosarken 59 oluyodu oda metebolızmamın yavaslıgını gosterıyor nabız 100 u gecerse yag yakıyormus vucut bakalım
bende aldıktan 45 dk sonra yuruyorum zaten normalde cok terlıyorum bakalım 1-2 hafta sonra etkısını gosterırse yazarım sızede
sporda daha fazla kalorı harcatıp yagları daha fazla yaktırıyormus
bende cooook merak edıyorum ıyısallah ıyıdır
ben bugün 89.3 çıktımya sen 90 küsürdü sanırım yani virgüllüydü değil mi?
dayanılacak artık ne yapalım :)
senin eşin 4 aylığına gitmemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum, karıştırdım mı yoksa?
bu arada ben sayısal mezunuyum ama fizikle aram hiç hoş değildi ,öğretmen çok etkili bence bizimki çok sert ve ters bir adamdı korkudan soru bile soramazdık ya ....
tamam canım benim kolay gelsin
ben görmemişim kız aferin sana maşallahhhhhhhhhh, unutmadım ama sen bizi unuttun
evet inş canım artık yazarım öğleden sora bile ama dediğim gibi ordayım ama bakamadım yine 15 çocuk hepsi ayrı dertteeeçok sevindim cnm artık daha çok görücez seni
bebeleri ihmal etme ama bizide ihmal etme :)
yeşim canım süper idealleri konusunda azimle çabalayan insanları hep çok sevmişimdir inş kolay gelsinde çalış Allahım zihin açıklığı versi kazan biz de tebrik edelimmmmm süpersinnn kazanacaksın eminm buna sana güveniyoruzzz topikçeeeevalla canım benim sagol :) sayfa hep acık okumak için arada göz atıyorum ama sayfalar jet hızıyla akıyor gidiyor :) bende sizleri cok özledim inan bana :) cok sagolasın iyi geldi yazdıkların :)
aynen canım ya... yogunluk ötesi resmen. selamlar hepinize kocaman öpücüklerr :)
buarada size kısaca özet gecmeden edemeyeceğim. :) ales sınavına hazırlanıyorum liseden beri tek isteğim olan ögretmenlik için cabalamaya ve mutlaka yapmaya karar verdim. üniversitede ögretim görevlisi olacagım insallah. zamanında ankara gazi üniversitesini kazandım babam sehir dısında okuyamazsın dedi akdeniz üniversitesinde kuru kuru turizm otelcilik okumak zorunda kaldım. ama simdi kesin kararlıyım ales sınavı akademik personel ve lisans üstü egitimi sınavı demek. gelecek hafta basvuruları var. 27 kasımda da sınav. liseden beri meslek lisesi vs yüzünden nerdeyse 15 senedir matematik yüzü görmemiş olarak ben bu sınavda 80 tane sayısal soruyu nasıl yapacagım bilmiyorum :) ama bu 1,5 aylık sürede gerekirse ders alacagım ve insallah gececegim bu sınavı. kasımda olmasa mayısta tekrar var ona hazırlanacagım. yani kısmetse en gec gelecek sene eylül ekim gibi üniversitede hocam diyecekler banada :) söylerken bile yüzümün aldıgı mutlulugu tarif dahi edemem size. :):):) işte öyle şekerlerim bu kadar işimin yanında birde hayallerimi kovalama kararı aldım. mutlaka çabalayacagım ve istediğimi yapacagım. biz kadınlar ne istersek olur. yeterki isteyelim. siz ablalarım kardeslerimle de paylasmak istedim. sevgiler saygılar hepinize :)
900 gram nedir ki canım ya bazen sen beni geçersin bazen ben seni böylelikle gider kilolar :)))ben 90.4 900 gram fark var aramızda bakalım ocak sonu 75 inşallah
:)tamam canım sağol görüşürüz
saol cnm benım. bende unutmadım sızı ama pc bozuk eşimden fırsat kaldıkca onun pcden gırıyorum. oda pc uzerınden calıstıgından bana hıc vakıt kalmıyo cnm
900 gram nedir ki canım ya bazen sen beni geçersin bazen ben seni böylelikle gider kilolar :)))
:)
anacım bu adam hep mi oturuyor başında tuvaletede mi gitmiyor ya :)))
sen de ona arkadaşlarım beni çok özlemiş diye belki insaf eder....
tamam canım bakalım ocak sonu 75 i yakalayalım hadi hadi yarışalım
herkese iyi akşamlar kızlar :)
ben bu gün hastalanırım diyordum çünkü tüm belirtiler mevcut ama hastalanamadım...
kilom aynı olduğu için canım sıkkın ama olsun moralimi bozup diyetimi bozmaya niyetim yok listemi yazıyım size, karbonhidratı düşük diyete başladım. çünkü karbonhidrat almazsam canım çok yemek istemiyor ve tatlı krizlerine girmiyorum.
sabah
1 parça beyaz peynir
1 küçük parça kaşar peyniri
domates
1/4 simit
şekersiz çay
öğle
karışık yağsız salata
4 ızgara köfte
ara
1 2 parça kaşar peyniri
1 fincan yeşil çay
ara da 2 tane daha ızgara köfte yedim köfteler çok küçük ama :))
akşam
1,5 porsiyon patlıcan salatası yoğurtlu sarımsaklı.
1 dilim kepek ekmeği
ayrıca gün içinde 10 bardak su içtim...
yatarken de 1 bardak süt içicem...
inşallah bu hafta veririm...
gelir canım sen canını sıkma, kilolarında haftaya gider, biraz dikkat etmekle düzeliyor herşey, sende kaçamak yapma ne olursa olsun tamam mı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?