Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yürüyüş pek yapamıyorum yani kızla kısa oluyor ama bizim parklara spor aleti koymuşlar kız parkta oynarken bende spor yapıyorum sonrada yürüyüp markete gidip dönüyoruz

canım ya bizim ev site içinde ve o dediğin aletler hemen benim evimin önü ama çocuklardan fırsat kalmıyor malesef :))) ama yürüyüş yapıyorum yalnız olunca pek zevkli olmuyor ama dayanacağız ne yapalım :)

oda öğretmen olarak gitti oraya tatillerde gelecek zorunlu 1 yıl 5 yıla kadar kalabilecek
sen çalışıyormusun canım

gercı aldım dun basladım bakalım faydası mı zararı mı olacak ona gore devam ederım yada bırakırım
sadece dun ıçın nabzımı 110 a kadar cıkardı kı benım dusuk nabız sorunum vardı kosarken 59 oluyodu oda metebolızmamın yavaslıgını gosterıyor nabız 100 u gecerse yag yakıyormus vucut bakalım

bende aldıktan 45 dk sonra yuruyorum zaten normalde cok terlıyorum bakalım 1-2 hafta sonra etkısını gosterırse yazarım sızede

ahhh ahhh ben şimdi 86 olsam ne isterimmmmmm .....

o ne ki ben hiç duymadım ,ne işe yarıyor?

yiyince böyle oluyor işte, canım sende o gıpta ile baktıkların gibi de artık ne olur

sporda daha fazla kalorı harcatıp yagları daha fazla yaktırıyormus

kızlar carnivale den habr yok demi
merak ediyorum yaa

bende cooook merak edıyorum ıyısallah ıyıdır

yağ yakmak için boya yaşa göre değişiyor nabız aralığın ben 120 -154 arasında yağ yakıyorum

tamam varım senin kilon kaçtı
ben bugün 89.3 çıktım ya sen 90 küsürdü sanırım yani virgüllüydü değil mi?
evet dayanıcaz bakalım

dayanılacak artık ne yapalım :)
senin eşin 4 aylığına gitmemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum, karıştırdım mı yoksa?
bu arada ben sayısal mezunuyum ama fizikle aram hiç hoş değildi ,öğretmen çok etkili bence bizimki çok sert ve ters bir adamdı korkudan soru bile soramazdık ya ....

anladım canım da ne kadar sağlıklı ama birde o var zarar vermesin sonra allah korusun......

ben 90.4 900 gram fark var aramızda bakalım ocak sonu 75 inşallah

ben görmemişim kız aferin sana maşallahhhhhhhhhh, unutmadım ama sen bizi unuttun

saol cnm benım. bende unutmadım sızı ama pc bozuk eşimden fırsat kaldıkca onun pcden gırıyorum. oda pc uzerınden calıstıgından bana hıc vakıt kalmıyo cnm

çok sevindim cnm artık daha çok görücez seni
bebeleri ihmal etme ama bizide ihmal etme :)
evet inş canım artık yazarım öğleden sora bile ama dediğim gibi ordayım ama bakamadım yine 15 çocuk hepsi ayrı dertteee yerim ben onları neyse tatillll 2 gün dinlencemmm
yeşim canım süper idealleri konusunda azimle çabalayan insanları hep çok sevmişimdir inş kolay gelsinde çalış Allahım zihin açıklığı versi kazan biz de tebrik edelimmmmm süpersinnn kazanacaksın eminm buna sana güveniyoruzzz topikçeeee

kızlar selam iyi akşamlar .şehir dışındaydım yeni geldim aynıyım bir kilo bile verememişim.inşallah bu hafta gitcekk kilo.hepiniz süper kilolar vermişsiniz.kutlarım herkesi.

ben 90.4 900 gram fark var aramızda bakalım ocak sonu 75 inşallah
900 gram nedir ki canım ya bazen sen beni geçersin bazen ben seni böylelikle gider kilolar :)))
tamam canım sağol görüşürüz
:)
saol cnm benım. bende unutmadım sızı ama pc bozuk eşimden fırsat kaldıkca onun pcden gırıyorum. oda pc uzerınden calıstıgından bana hıc vakıt kalmıyo cnm

anacım bu adam hep mi oturuyor başında tuvaletede mi gitmiyor ya :)))
sen de ona arkadaşlarım beni çok özlemiş diye belki insaf eder....

tamam canım bakalım ocak sonu 75 i yakalayalım hadi hadi yarışalım

herkese iyi akşamlar kızlar :)
ben bu gün hastalanırım diyordum çünkü tüm belirtiler mevcut ama hastalanamadım...
kilom aynı olduğu için canım sıkkın ama olsun moralimi bozup diyetimi bozmaya niyetim yok listemi yazıyım size, karbonhidratı düşük diyete başladım. çünkü karbonhidrat almazsam canım çok yemek istemiyor ve tatlı krizlerine girmiyorum.

sabah
1 parça beyaz peynir
1 küçük parça kaşar peyniri
domates
1/4 simit
şekersiz çay

öğle

karışık yağsız salata
4 ızgara köfte

ara
1 2 parça kaşar peyniri
1 fincan yeşil çay

ara da 2 tane daha ızgara köfte yedim köfteler çok küçük ama :))

akşam
1,5 porsiyon patlıcan salatası yoğurtlu sarımsaklı.
1 dilim kepek ekmeği

ayrıca gün içinde 10 bardak su içtim...
yatarken de 1 bardak süt içicem...

inşallah bu hafta veririm...

gelir canım sen canını sıkma, kilolarında haftaya gider, biraz dikkat etmekle düzeliyor herşey, sende kaçamak yapma ne olursa olsun tamam mı....

gelir canım sen canını sıkma, kilolarında haftaya gider, biraz dikkat etmekle düzeliyor herşey, sende kaçamak yapma ne olursa olsun tamam mı....

inşallah canım, bu hafta kaçamaklarımda oldu aslında onunda mutlaka etkisi var. ya ben sebze meyve yediğim zaman daha çok acıkıyorum. ama bu yeni yaptığım diyetle güzel kilo veriyorum. 9 sene önce bu diyetle 4 ayda 35 kilo falan verdim ben. şimdi tekrar ona başladım hayırlısı artık inşallah veririm tekrar. gerçi o zaman yaşımda daha gençti yaş ilerleyince metabolizmada yavaşlıyor. deneyip görücem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…