Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiim
diyetimin mantığının en önemli noktası bir öğün sebze ise diğer öğün et grubundan yemem. bende öyle yaptım. öğlen etli makarna, akşamda zeytinyağlı pırasa. salata ve yarım kase yoğurt listemin değişmezi. ekmek yemedim hiç. kahvaltıda ise milföylü poça yapmıştım. 1 tane ondan aldım. yarım kk peynir. 5 zeytin domates salatalık ve çay

canım meyveden sonra 1-2 kaşık yoğurt veya az bi peynir veya 1çb süt tüket. mide kazınmasını alıyor. bende hemen acıırım yoksa.

canım ,diyetler uzun sürünce ister istemez kaçamaklar oluyor tabi bunu mutlaka yapıyoruz hepimiz o zaman protein ağırlıklı ye tok tutar seni, 4 ayda mı ne yaptında verdin ,ne diyeti bu banada söyleeeee,inşalah verirsin canım ya,ya metabolizma yavaşlasada 35 değil 25 olsun hadi yani öyle değil mi?

tamam canım gerçi şu an yaptığım diyetimde pek meyve grubu yok ama aklımda olsun.
senin diyetinde ayırma diyeti galiba, karbonhidratla proteini karıştırmadan benimkide buna benziyor ben karbonhidrat değerlerini sayıp ona göre yiyorum.

canım karbonhidratlı yiyecekleri yemiyorsun bu diyette ya da az tüketiyorsun. bende liste var orda tüm yiyeceklerin değerleri yazılı ona göre hesaplayıp gün içinde 40 50 kb değerini geçmeden yiyorum. mesela bu gün yazdığım listenin değeri 48 kb.
bunu bir süre 40 50 arası devam edip sonra düşürüyorum. mesela ette peynirde yumurtada 0 kb değeri var gün içinde istediğin kadar tüketebiliyorsun.
şeker un yok hiçbir şekilde. patates pirinç makarna baklagiller yasak...

anacım bu adam hep mi oturuyor başında tuvaletede mi gitmiyor ya :)))
sen de ona arkadaşlarım beni çok özlemiş diye belki insaf eder....
basından kalktıgında ya kurulum yapıyo yada nadıren boş oldugunda kalkıyo. onun dısında hep oturuyo. web tasarım yapıyo cunku cnm bak bugun ıslerı azdı bende bır kac kez gırdım allaha sukur..

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrr

Kızlar şu anda halimi görseniz kesin açırsınız
Hesapta bugün kız kardeşim ve eşiyle türkiye - Almanya maçına gidicektik çocuklarıda biryerlere bırakıp ama sağ olsun küçük damat baştan ben bedava davetiye alıcağım arkadaşlardan dedi son ana kadar ama ancak 2 bilet bulabilmiş. Zaten büyük kızda bensiz gidemezsiniz diye tuturduğu için siz gidin biz gelmesekte olur dedim.
KVsi bu akşam evde yok diye 4 yaşındaki ikizlerinide bize bıraktı
İkiside bir huysuz bir alıngan sormayın gitsin git öte dediğin an deli gibi ağlamaya başlıyorlar sonrada benim kuçağıma geliyorlar. Tabi bizim büyük cadıda sık sık git öte diyor
Eşim babasına gitcem bahanesiyle kaçtı resmen, kaçtı diyorum çünkü giderken kendi oyun konsolunuda götürdü aşağıda oynamak için.
Tam 4 tane afacanla saat 5den beri uğraşıyorum
Gece saat 1 gibi gelip alıcaklar! Çocuklar doğduklarından beri 3.cü kez baş başa bir yere gidiyorlar o yüzden kıyamadım tamam dedim hatta yatıya kalsınlar diyordum ama şu an itibariyle hiçççççççç ısrar etmiyeceğim maalesef kız kardeşim onları şımarttıkları için devamlı küçük civcivimi kollamak zorunda kalıyoruz cünkü ne bulsalar elinden alıp tekrar çocuğa doğru sıpıtıyorlar.
Öğlende de uyumamışlar şimdi dua ediyorum bari erken uyusalarda anneleri gelene kadar biraz kafa dinlesem diye.

İnşallah haftaya daha güzel bir sonuç olucaktır. İzindeyim canım sporları artırıp çok güzel kilolar vericeğiz inşallah
Allah kuzucuğunu nazardan saklasın ve sizlere bağışlasın canım öpüyorum cimcimeyi kocaman.

Benim büyük kıza ufakken bahçivan giydirmiştik içine cizgili tshirt'le sarışında olduğu için dişlerini gösterip sırıtınca Çaki demişlerdi ve uzun süre öyle kaldı çünkü oda her fırsatta yaramazlık yapardı.
Küçüğüde ablasının klonu sanki tabi büyüdükce baya değişiyorlar

Ben bugün netten kendime araştırarak bir kalori listesi hazırlamaya başladım.
Daha doğrusu genelde çok tükkettiğim şeyleri miktarıyla birlikte kaç kaloriye deng geliyor diye bir tablo hazırlıyorum.
Bir iki gün daha vaktimi alır herhalde çünkü tek tek farklı listelerden arayıp bulmak zorunda kalıyorum ama olsun bitince isterseniz buradanda paylaşırım
Ben yazıcıdan cıkartıp buzdolabına asmayı düşünüyorum ona göre kaçamak yapacaksamda zararını o an bilipte yapayım sonradan dizimi dövmektense baştan önlem alırım

BENDE YAZİYİM BARİ

GEÇEN HAFTA 68.200GR BU HAFTA 67.100GR.BEN SİZE GÖRE YAVAŞ VERİYORUM,KALDI 12KİLOM.BU ARADA HEPİNİZE TEBRİKLER,ÖZLEMİME AYRICAA

Anam o 12 kiloyuda verirsen cıbık kraker moduna girersin :
( çat sesi geldimi fesatlık yapmaya çalışıyorum oluyor galiba )
Valla helal sana Allah nazardan saklasın

cecooooooo canım sen ne güzel birşeymişsin öyle, valla zayıflasan eşin kesin kıskanır ,bu kiloda dahi çok ama çok tatlısın, eşinin trafikte yaptıklarına katılıyorum ve bu kez onu destekliyorum

Anammmmm valla şımarıcağım sonra Banu Alkan gibi 90 - 60 - 90ım diye başlar 38 beden olduğumu dahi idda edebilirim
İltifatın için çok ama çooook teşekkür ederim canım o senin güzelliğin.

kilo bildirimi 87.2 kg. hepinizi öpüyorum. beni unutuyorsunuz dogal olarak zamanla ama valla elimde degil. eşşekler gibi koşturuyorum :) sevgiler...

Allah yardımcın olsun ama fazlada özletme kendini canım benim. Umarım herşey gönlünce olur....

tamam canım hadi bakalım gitsin kilolarımızzzzz
hadi bakalım gitsinde dönüşü olmasın

inşallah bu seferde veririsin canım

kızlar 30 dk spor listesini hazırlarım, hedi bana kolay gelsin.

hadi kolay gelsin
ceco bende buzdolabına şişko yeme diye yazıp asmıştım işe yaramıştı yeniden yapsam iyi olur
bende kızla maça gitsem diyorum ama havalarda soğudu karar veremedim artık
o kadar çocuk evde allah kolaylık versin

Son düzenleme:

• sayı ekimspor listesi 1. hafta
    [*]1 efsunlu 720dk
    [*]2 ibatum 150dk
    [*]3 dalokaysmom 240dk
    [*]4 asumanzeynep 410dk
    [*]5 nevzamansız 190dk
    [*]7 ceco34 175dk
    [*]8 toksin 500dk
    [*]9 ayşec52 120dk
    [*]10 yts38 285dk
    [*]11 ece78 410dk
    [*]12 semiran 310dk
    [*]13 derin 0dk
    [*]15 fadime02 180dk
    [*]16 gülma 250dk
    [*]17 yena 150dk
    [*]18 3melegmvar 760dk
    [*]19 Umutttt 0dk
    [*]20 Beyzuş 360dk
    [*]21 yasafat 390dk
    [*]22 tebessüm77 330dk
    [*]23 ervamm 190dk
    [*]24 sarıcivcivim 150dk
    [*]26 yağmurgözlü 0dk
    [*]27 ayşeebru 90dk

tablo zımbırtısını çıkarmışlar bakalım haftaya düzelmezse başka bir yol bulurum.

canım senin bu diyet karataya da benziyor o da öyle gibi:)
basından kalktıgında ya kurulum yapıyo yada nadıren boş oldugunda kalkıyo. onun dısında hep oturuyo. web tasarım yapıyo cunku cnm bak bugun ıslerı azdı bende bır kac kez gırdım allaha sukur..

ah canım ah sana kalmaz o zaman .....

ellerine emeğine sağlık canım birinci sanırım 3 meleğimvar tebrikler

Ben o zayıf resimlerimden birirni yapıtırmıştım bir ara ama her seferinde iyice moralim bozuluyordu bu seferde kendime daha çok kızıyordum.
Ama bende bişeyler yapıcam artık buzdolabı kapağına
Birde zararsız şeylerde olsa gün içinde birikince fazladan kalori oluyormuş bugün onu hesaplayınca anladım ve sinir oldum.

Ben evlendiğimden beri diyorum maça gidelim diye eşime ama işte hala götürcek ''hallederiz kadir''
Şu Beşiktaşın Çarşı olayını canlı dinlemek istiyorum
Şöyle gönlümce bağırıp tezahürat yapıp deşarj olayım :122: :122: :122.
Bu aralar bir onu çok istiyorum birde Volkan Konağı canlı dinlemek hastayım türkülerine ve tarzına adam gibi adam ve inanıllmaz tatlı dilli

kızım babam nerede diye ağladı analtmaya çalıştım ama dinletemedim uyudu kaldı normalde bu saatte uyumaz
ne yapacağımı bilemedim

allah sana kolaylık versin canım daha küçükmüşlerde aman aman hemen uyusunlarda sende rahat et bari :)
sağol canım allah hepimiizn evladını nazardan saklasın .
evet sporla diyetle vereceğiz inşallah gidecek bu fazlalıklar :)))
bizde bizimkine çaki diyorduk tam uyuttuk deyip yatırdığımız gibi gözlerini açtığı için :)
hayır bak kaçamak falan yok ayda belki 2 defa yap o zaman bakarsın listeye ,devamlı gözünün önünde durursa hep aklına kaçamak gelir bence benden söylemesi....
valla bizim kız çıbık kraker gibi olur zati zayıf ama bakalım ne yapacak daha :)))
ay amann amannnn sakın banu alkan a falan özenme ne dertti o ya allahtan yok artık ,
sen gerçekten çok hoşsun bence eşin haklı, ayyy benim güzelliğimde var tabi :)

benim eşim kendide maça gitmez gidelimder dururuz bizde kardeşimle anlaşamalıyım o gider bakalım
hiç futbol maçına gitmedim
üniversitede iken basket maçına çok giderdik her hafta nerdeeyse birde futbola gidedlim ha gidelim benimkide hallederizkadir herhalde

1. 3meleğimvar 760dk
2. efsunlu 720dk
3. toksin 500 dk

kralice bu hafta 3meleğimvarın. inanılmaz rakamlara ulaşmış bu üş hanım kutluyorum 3. de. zaten en yüksek verenlerden oldular.

avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. ceco34 175dk
2. ibatum,yena,sarıcivcivim 150dk
3. ayşe 120dk

Mutlucuğum tekrar ellerine sağlık canım bayağı bir uğraşmışsın ama bişey diyceğim ; tamam anladım kilom fazla üstelik geçen haftadan beri bende tık yok ama hem 6 hemde 7ciliği niye bana verdin totoşum sığmıyor diye mi yoğsam

( Şaka şaka ilk 10a bile girebilmek benim için güzel sonuçta kalabalığız )

BU arada birincileri tebrik ediyorum ve darisi başıma diyorum. Allah topiğimizi nazardan saklasında inşallah önümüzdeki hafta daha güzel kilolar veririz

Anaaaaaaaaa ne 6sı ne 7si ben avaraj altı birinci olmuşum
Yok anam yok 4 çocuk bana göre değilmiş nasıl beynim durduysa ilk listeyi Birinciden sonuncuya olarak gördüm bide utanmadan yaptığım o azıcık sporla sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…