Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ya gitsinde dönüşü olmasın şu kiloların....
ellerine sağlık...
kızım babam nerede diye ağladı analtmaya çalıştım ama dinletemedim uyudu kaldı normalde bu saatte uyumaz
ne yapacağımı bilemedim

canım ya kıyamam ben ona ,nasıl anlatılır ki küçük bir çocuğa ,çok zor ,hem senin hem kızın hemde eşin için,allah kolaylık versin canım.....
yakın olsak yardımcı olurdum inan....

1. 3meleğimvar 760dk
2. efsunlu 720dk
3. toksin 500 dk

kralice bu hafta 3meleğimvarın. inanılmaz rakamlara ulaşmış bu üş hanım kutluyorum 3. de. zaten en yüksek verenlerden oldular.

Allah nazarlardan saklasın sizi kızlar. Darısı başımıza ama sizin rekorun yarısına gelsem bile baya fark olur herhalde

ben çıkıyorum kızlar canım sıkıldı benim kıza

Oyyy kıyamam kuzucuğa
Eşim 3 gece annesinde kaldı babasına yardım etmek içinde bizimkiler bir mahsunlaştı. Senin işin gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun canım. Bir an aklına düştü herhalde. Babası sık sık aramaya fırsat bulur inşallahda biraz daha zamanla alışır inşallah.

Gurbetlik kaç yaşında olursan ol çok zor. Anne Babadan ayrı olmakta tabi. Bak ben kazık kadar oldum ama hala arada oturur ağlarım keşke burada olsalardı diye sonuçta bende senede bir ancak görüyorum ama işte o çocuk anlatması zor.

Rabbim yardımcın olsun canım.... Amin

Son düzenleme:
valla bende kutluyorum hepsini, ben totomu kaldıramadım ama bende 1800 verdim lütfen gözardı etmeyelim, efsunlu ile aynı :)))) bu da demek oluyor ki sırf sporda değil azcık boğazınıda tutacaksın :) ama bu hafta bende inşallah sınırı geçeceğim inşallahhhhhhhhhhh
ben çıkıyorum kızlar canım sıkıldı benim kıza

kıyamam ben ya.........

fıstığım 6. arkadaş küme düşmüş yapmamış 2 hafta ust uste spor. 1-2 kişi daha var arada kaybolan.

Benim eşim çok ballıdır aslında ( beni almasından belli değilmi zati )
Şimdiye kadar kaç kere maça gitti ama bir kere bile bilet almadı
Kombine bileti olan arkadaşı var o normalde arkadaşlarıyla gidiyor ama kadroda eksik varsa hemen eşimi arıyorlar boş yer var gelirmisin diye.
Hatta bazen diyorum arkadaşını yakaladığım an diyeceğim ona hep siz gidiyorsunuz bırakında o kombinelerle bir kerede biz hanimlar gidelim diye eşimde olduuuuuu başka bir derdin diyor yanlız maça gidemezmişim.
Ben bekarken 5 yaşından 15 yaşına kadar her hafta sonu babamla maça giderdim hatta bende para vermezdim çünkü babam zaten hakemlik yapıyordu o zamanlar tabi 3.lig maçları ama olsun yinede zevkliydi.
En son gittiğimde biri önce bana laf attı sonrada hakeme ( yani babacuğuma ) küfür edince aynı kişinin üzerine atlamaya kalktım sen kime küfrediyorsun lan diye
Kızçelerime diyorum ama bende az erkek fatma değilimdir yeri geldiğinde. Nasıl dellendiysem beni zor tuttular sonra tabi babam olayı duyunca yok sen gelme artık benle dedi iki sene sonrada oda büyüklerin maçlarında çok küfür ve kavga oluyor diye çocukların maçlarını yönetmeye başladı.

Yani ofsayti görsem tanırım ama anlatamam

mutlucum ellerine sağlık canım
sporcu kızlarımızı da çooook kutluyorum
mutlu haftaya biz de 700 dkları zorlasak mı acaba zorlarsak sence biz de1 kilo üstü verebilirmiyizki napsak bilemedim ben

aaa arifeebe hoşgeldin inşallah kötü bişey yoktur haziranda gelirim demiştin de

hadi bakalım gitsinde dönüşü olmasın

inşallah bu seferde veririsin canım

inşallah canım bu defa kesin diyorum :)

hadi kolay gelsin

canım senin bu diyet karataya da benziyor o da öyle gibi:)

evet ama bunda öğün sayısı sınırsız istediğin zaman yiyebiliyorsun, ekmekte sayarak yeme hakkın var. ama benzerliklerde var :)

hayırlı olsun canım

valla ne yapacağımı bilemedim kızlar
ağladı garibim oda biliyor uzun süre gelemiyeceğini babası anlatıı bak bilgisayardan benim hem göreceksin hem sesimi duyacaksın dedi ama ben kendisi gelsin evde uyusun istiyorum diyor
ben bil dan konuşmıycam diyor
düngece kız uyuyunca arayabildi babası dünnde konuşamadı bugünde
bizdemi gitsek ne yapsak bilemedim şubatta belki atamam çıkabilir bilemiyorum çıkmazsa gideriz aman bilemedim

sende az erkek fatma değilsin yani
hiç söylenme kız erkek fatma diye

gerçekten işin zor canım ne yapacaksın olmadı gidersin artık ama orada yapabilecek misin bunuda düşünmek gerek

cnm ellerine sağlıkkkk öptm
süpersiniz tebriklerrrrrrr
mutlucum ellerine sağlık canım
sporcu kızlarımızı da çooook kutluyorum
mutlu haftaya biz de 700 dkları zorlasak mı acaba zorlarsak sence biz de1 kilo üstü verebilirmiyizki napsak bilemedim ben
ben ancak bu kadar yapabiliyorum valla bana yetiyor ama sizi bilemem ağırdan gidiyorummmm tabiki daha çok yapanlara hayranlıkla bakıyorum tebrikler ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…