Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

semiranım ben de ancak bu kadar yapıyorum sporu günde ortalama 1 saat civarı ama benimki işte haftada 1 kg nasıl verebilirim çabası canım

kuveytte canım orada türkçe dersi verecek

Allah onunda yardımcısı olsun zordur aileden ve evlattan uzakta yaşamak ve çalışmak üstelik kuvveyt
Bence çok iyi düşün yanlızda zor olur ama oradada buradaki şartlar yoktur herhalde.
Umarım hayırlısı neyse ona karar verirsiniz.

Doğru diyosunda içemiyorum zorluyorum olmuyor ama spor meselesi pazartesi başlıyorum inşallah.
Tebrikler herkes süper savulun haftaya ben geliyorum dermişim:::))))
Kolay gelsin canım şimdiden ellerine ve emeğine sağlık.
Kolay gelsin ceco o kadar çocuk ve huysuzlar ordusu Allah sabır versin valla ama genede şekerlerdir bee:)
kızlar ben kılomu yanlıs yazmısım 101,4 degıl 101,3
100gr, 100gr dır ama dımı
Dimi yani 100 gr 100 gr dır verene kadar neler çekiyoruz.
Kolay gelsin yenacım olsun sonra yüklersin.

Ben bugün diet listemi yazamıycan utancımdan 5 gün diet yaptım ya bugünde ödül verdim kendimi çok ta verdim ya ama yarın aynen devam bu sefer olucak bende hissediyorum biz eskilerde mezun olucaz dimi inanıyoruz:)

yok orada şartlar kötü deilmiş insan kuveyt diyince öyle geliyor ama hem para var adamlarda hemde amerika ile araları iyi ya
iyiymiş durum yani hiç arpöa bilmene gerek yok ingiliz sömirgesi imiş eskiden o yüzden herkez ingilizce biliyor tabelalr herşey ingilizce imiş alışveriş merkezleri lüx yolları düzgün iyiimiş
bilemiyorum

tebessüm işin zor canım ama uzun süreli kalıcaksa eşin ve senin burda kalman için önemli sebebin yoksa gidersin canım eşinin yanına hakkında hayırlısı olsun inşallah

yaparım herhalde bakalım heryerde ingilizce konuşuluyormuş
hava sıcak soğuk yok orda ama birazpahalı bir yermiş
canım eşin içinde zor tabi yaparım dersen git ama ceconunda dediği gibi şartlar istediğin düzeyde olur mu ki?
kuveytte canım orada türkçe dersi verecek
bende nederede diye soracaktım ceco erken davranmış yine :)

yahu benim diyeceğim herşeyi önceden demiş ,soracağım her soruyu benden önce sormuşsun yetmemiş benim yapacağım yorumuda yapmışsın :))))

tebessüm işin zor canım ama uzun süreli kalıcaksa eşin ve senin burda kalman için önemli sebebin yoksa gidersin canım eşinin yanına hakkında hayırlısı olsun inşallah

bir yıl mecburi
isterse 5 yıla uzatabiliyor ona kalsa kalacak 5 yıl orata türk milii eğitiminin devlet okuluda var diyor
ben kısa sürede olsa gitmek istiyorum ama okadarda uzun süre değil tabi

ceco nun hızına yetişilmez

evet ilk akla gelen o oluyor nedense ,neyse dediğin gibiyse düşünebilirsin, eşinin gelme şansı yok mu?

Topikciklerim kusara bakmayın geçmişi okuyamadım 32 sayfa birikmiş baştan sondan ortadan baktım inşallah hepiniz iyisinizdir.

en erken 4-5 ay kadar sonra gelebilecek
ben dayanırım ama kızın hali üzdü beni daha gideli 4 gün oldu bakalım ne yapcaz

kıyamam kuzuma ya ....kaç yaşında minik prenses ? o şimdiden dayanamıyor sende zaman geçtikçe özlersin canım ,neyse zaman biraz daha geçsin daha net kararlar verirsin .......

taktigin ise yariyacagina eminim canim

ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle

Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…