gerçekten işin zor canım ne yapacaksın olmadı gidersin artık ama orada yapabilecek misin bunuda düşünmek gerek
yaparım herhalde bakalım heryerde ingilizce konuşuluyormuş
hava sıcak soğuk yok orda ama birazpahalı bir yermiş
Canım eşin şu anda nerede? Hangi ülkede?
kuveytte canım orada türkçe dersi verecek
Doğru diyosunda içemiyorum zorluyorum olmuyor ama spor meselesi pazartesi başlıyorum inşallah.su gerçekten önemli banucum sen yüne de mümkün olduğunca içmeye çalış
oh ellerine sağlık şimdiden kokusu geldi sanki kaçamaklar peşin hazır yani cumadan başlarsak hafta sonu napcaz acaba
ben senin için de yürüyüm bari
Tebrikler herkes süper savulun haftaya ben geliyorum dermişim:::))))1. 3meleğimvar 760dk
2. efsunlu 720dk
3. toksin 500 dk
kralice bu hafta 3meleğimvarın. inanılmaz rakamlara ulaşmış bu üş hanım kutluyorum 3. de. zaten en yüksek verenlerden oldular.
Eki Görüntüle 269484
Eki Görüntüle 269485
avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. ceco34 175dk
2. ibatum,yena,sarıcivcivim 150dk
3. ayşe 120dk
Kolay gelsin ceco o kadar çocuk ve huysuzlar ordusu Allah sabır versin valla ama genede şekerlerdir bee:)Kolay gelsin canım şimdiden ellerine ve emeğine sağlık.
Dimi yani 100 gr 100 gr dır verene kadar neler çekiyoruz.kızlar ben kılomu yanlıs yazmısım 101,4 degıl 101,3
100gr, 100gr dır ama dımı
Kolay gelsin yenacım olsun sonra yüklersin.Hanımlar listeyi hazırladım,fakat problem çıkıyor daha sonra tekrar denerim..
.Çünkü yemekli misafirim gelicek..Onlar gidince..
herşey hazır hesaplamaları yaptım ama yüklemede sorun yaşıyorum akşam eşim gelince bir baksın..
Mucukksss hepinize...
Allah onunda yardımcısı olsun zordur aileden ve evlattan uzakta yaşamak ve çalışmak üstelik kuvveyt
Bence çok iyi düşün yanlızda zor olur ama oradada buradaki şartlar yoktur herhalde.
Umarım hayırlısı neyse ona karar verirsiniz.
canım eşin içinde zor tabi yaparım dersen git ama ceconunda dediği gibi şartlar istediğin düzeyde olur mu ki?yaparım herhalde bakalım heryerde ingilizce konuşuluyormuş
hava sıcak soğuk yok orda ama birazpahalı bir yermiş
bende nederede diye soracaktım ceco erken davranmış yine :)kuveytte canım orada türkçe dersi verecek
Allah onunda yardımcısı olsun zordur aileden ve evlattan uzakta yaşamak ve çalışmak üstelik kuvveyt
Bence çok iyi düşün yanlızda zor olur ama oradada buradaki şartlar yoktur herhalde.
Umarım hayırlısı neyse ona karar verirsiniz.
tebessüm işin zor canım ama uzun süreli kalıcaksa eşin ve senin burda kalman için önemli sebebin yoksa gidersin canım eşinin yanına hakkında hayırlısı olsun inşallah
canım eşin içinde zor tabi yaparım dersen git ama ceconunda dediği gibi şartlar istediğin düzeyde olur mu ki?
bende nederede diye soracaktım ceco erken davranmış yine :)
yahu benim diyeceğim herşeyi önceden demiş ,soracağım her soruyu benden önce sormuşsun yetmemiş benim yapacağım yorumuda yapmışsın :))))
yok orada şartlar kötü deilmiş insan kuveyt diyince öyle geliyor ama hem para var adamlarda hemde amerika ile araları iyi ya
iyiymiş durum yani hiç arpöa bilmene gerek yok ingiliz sömirgesi imiş eskiden o yüzden herkez ingilizce biliyor tabelalr herşey ingilizce imiş alışveriş merkezleri lüx yolları düzgün iyiimiş
bilemiyorum
evet ilk akla gelen o oluyor nedense ,neyse dediğin gibiyse düşünebilirsin, eşinin gelme şansı yok mu?
ceco nun hızına yetişilmez
Topikciklerim kusara bakmayın geçmişi okuyamadım 32 sayfa birikmiş baştan sondan ortadan baktım inşallah hepiniz iyisinizdir.
hayırlı olsun canım
sağol canımekmek yeme hakkında varsa iyi o zaman ,neyse sen yediklerini zahmet olmazsa yazarsın bizde sebepleniriz :)
sende her hafta spor yapabilirim diyorsan giriyorsun canım kaç haftadır buradasın ?
canım sizin kadar sık yapamam. çünkü bebiş var ortam uygun değil. yetişemesemde arkanızdayım
en erken 4-5 ay kadar sonra gelebilecek
ben dayanırım ama kızın hali üzdü beni daha gideli 4 gün oldu bakalım ne yapcaz
taktigin ise yariyacagina eminim canimalışırsın canım merak etme panik yapma yeter
kısa süredde atlatırsın
mutlu gözüne damla al eczandenen göz yaşı damlası iyi gelir bir zararıda yok
bandırma işi belli oldumu
3meleğimvar senin alışverişi parça parça yapma taktiğini uyguluycam hatta bu sabah başladım bakalım
bugün gaza geldim ne güzel kilolar verilmiş
birde sabah kahavaltı için alışverişe giderken bir bayan gördüm bacakları benim kolum kadar mini eteğinide giymiş süper görünüyordu yaşıda 50 rahat var hayran kaldım kendimede kızdım
ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniylevalla canım benim sagol :) sayfa hep acık okumak için arada göz atıyorum ama sayfalar jet hızıyla akıyor gidiyor :) bende sizleri cok özledim inan bana :) cok sagolasın iyi geldi yazdıkların :)
aynen canım ya... yogunluk ötesi resmen. selamlar hepinize kocaman öpücüklerr :)
buarada size kısaca özet gecmeden edemeyeceğim. :) ales sınavına hazırlanıyorum liseden beri tek isteğim olan ögretmenlik için cabalamaya ve mutlaka yapmaya karar verdim. üniversitede ögretim görevlisi olacagım insallah. zamanında ankara gazi üniversitesini kazandım babam sehir dısında okuyamazsın dedi akdeniz üniversitesinde kuru kuru turizm otelcilik okumak zorunda kaldım. ama simdi kesin kararlıyım ales sınavı akademik personel ve lisans üstü egitimi sınavı demek. gelecek hafta basvuruları var. 27 kasımda da sınav. liseden beri meslek lisesi vs yüzünden nerdeyse 15 senedir matematik yüzü görmemiş olarak ben bu sınavda 80 tane sayısal soruyu nasıl yapacagım bilmiyorum :) ama bu 1,5 aylık sürede gerekirse ders alacagım ve insallah gececegim bu sınavı. kasımda olmasa mayısta tekrar var ona hazırlanacagım. yani kısmetse en gec gelecek sene eylül ekim gibi üniversitede hocam diyecekler banada :) söylerken bile yüzümün aldıgı mutlulugu tarif dahi edemem size. :):):) işte öyle şekerlerim bu kadar işimin yanında birde hayallerimi kovalama kararı aldım. mutlaka çabalayacagım ve istediğimi yapacagım. biz kadınlar ne istersek olur. yeterki isteyelim. siz ablalarım kardeslerimle de paylasmak istedim. sevgiler saygılar hepinize :)
Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:1. 3meleğimvar 760dk
2. efsunlu 720dk
3. toksin 500 dk
kralice bu hafta 3meleğimvarın. inanılmaz rakamlara ulaşmış bu üş hanım kutluyorum 3. de. zaten en yüksek verenlerden oldular.
Eki Görüntüle 269484
Eki Görüntüle 269485
avaraj altı ha gayret 3 saati tamamlayalım
1. ceco34 175dk
2. ibatum,yena,sarıcivcivim 150dk
3. ayşe 120dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?