4 yaşında canımkıyamam kuzuma ya ....kaç yaşında minik prenses ? o şimdiden dayanamıyor sende zaman geçtikçe özlersin canım ,neyse zaman biraz daha geçsin daha net kararlar verirsin .......
taktigin ise yariyacagina eminim canim
ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle
Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:
canım eşin içinde zor tabi yaparım dersen git ama ceconunda dediği gibi şartlar istediğin düzeyde olur mu ki?
bende nederede diye soracaktım ceco erken davranmış yine :)
yahu benim diyeceğim herşeyi önceden demiş ,soracağım her soruyu benden önce sormuşsun yetmemiş benim yapacağım yorumuda yapmışsın :))))
sağdan soldan baktım diyorsun yani eeee ne öğrendin peki ahanda sana sınavTopikciklerim kusara bakmayın geçmişi okuyamadım 32 sayfa birikmiş baştan sondan ortadan baktım inşallah hepiniz iyisinizdir.
hayırlı olsun canım
sağol canım
canım sizin kadar sık yapamam. çünkü bebiş var ortam uygun değil. yetişemesemde arkanızdayım
canım bendede bebiş var seninkindende küçük 5 ayımız yeni bitti daha ,bende öyle çok spor yapamıyorum zaten ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, önceki hafta hastanedeydik yapamadım, bu hafta hastaydım beceremedim yani anlayacağın bende istenilen düzeye ulaşamadım
İyiyim tebessümcüm eğer oralar güzelse sende git ayrı kalmak çok zor hele çocuğun için inşallah zaman su gibi akıp gider.iyiyiz canım sen nasılsın
sağdan soldan baktım diyorsun yani eeee ne öğrendin peki ahanda sana sınavben öğretmenim biliyorsun basarım sıfırı
Öğretmenim şey sular kesikti desem:)))canım bendede bebiş var seninkindende küçük 5 ayımız yeni bitti daha ,bende öyle çok spor yapamıyorum zaten ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, önceki hafta hastanedeydik yapamadım, bu hafta hastaydım beceremedim yani anlayacağın bende istenilen düzeye ulaşamadımAffedermisiniz.
canım sen o tacı hak ediyorsun sonuna kadartaktigin ise yariyacagina eminim canim
ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle
Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:
oyyy tam sevmelik desene bayılırım kızlara ben4 yaşında canım
sağol canım izindeyim valla sana hızına yetişebilsek nerdeee
Genelde çok yakın arkadaşımla hep öyle olurdu daha o ağzını açmadan ben söyleyeceklerini tahmin etmiş gibi aynı şeyleri söylerdim
Leb demeden leblebiyi anladım hatta yuttum gitti
Ece ya acaba zehirlendinizmi benim teyzemler balıktan zehirlenmişlerdi gözbebeklerim bir tuhaf olmuştu aşırıda kusma eğer sizde çıkarırsanız muhakkak doktora gidin belkide oğluna fazla gelmişte olabilir yağda kızartmaysa oda olabilir çok geçmiş olsun inşallah hiş bişey olmaz.slm kızlar
bende çok spor yaptım zannediyordum gene dereceye bile girememişim 410 dk ile öldüm bu hafta yaw.500-700 yapanlar nasıllar nasıl bir enerjileri var maşallahtebrik ederim
bizde söylemesi ayıp bgün canım hiçbişi yapmak istemedi.balık söyledik.temizleyip pişiren bi yerden.çokta güzeldi afiyetle yedik ama 1 saat önce çocuk odasına girdim size bakayım diye.oğlum uykusunda fışkırarak çıkardı çok kötü(kusura bakmayın)
heryer battı üstü başı kendide anlayamadı zavallım ne olduğunu.eşim temizledi oğlanın üstünü başını banyo fln ettirdi.ranzanın üstünde yatıyor bide.uyku sersemi zor indirdik ranzadan.tüm çarşaflar alez fln heryer battı da neden olduki bilmiyorum.eşim de oğlanı temizlerken o da kötü oldu.benimde midem bozuk gibi psikolojikmi bilmem.küçük kızda henüz bişi yok bi de zorla bisürü yedirdim gariplerime
anacım onlar motoru takmışlar gidiyorlar valla helal olsun diyor gıpta ile bakıorum şahsen... sende çok iyi yapmışsın kaç kilo gitti bu hafta?slm kızlar
bende çok spor yaptım zannediyordum gene dereceye bile girememişim 410 dk ile öldüm bu hafta yaw.500-700 yapanlar nasıllar nasıl bir enerjileri var maşallahtebrik ederim
bizde söylemesi ayıp bgün canım hiçbişi yapmak istemedi.balık söyledik.temizleyip pişiren bi yerden.çokta güzeldi afiyetle yedik ama 1 saat önce çocuk odasına girdim size bakayım diye.oğlum uykusunda fışkırarak çıkardı çok kötü(kusura bakmayın)
heryer battı üstü başı kendide anlayamadı zavallım ne olduğunu.eşim temizledi oğlanın üstünü başını banyo fln ettirdi.ranzanın üstünde yatıyor bide.uyku sersemi zor indirdik ranzadan.tüm çarşaflar alez fln heryer battı da neden olduki bilmiyorum.eşim de oğlanı temizlerken o da kötü oldu.benimde midem bozuk gibi psikolojikmi bilmem.küçük kızda henüz bişi yok bi de zorla bisürü yedirdim gariplerime
tamam canım olur :) aslında doğalgazda olur ne istersen söyle, haaa en geçerlisi misafir geldidir :)))) veliler bile ödevini yapmayınca çocuk ertesi gün gelip bu bahaneyi sunuyor, yani hem veli hem öğrenci en çok bunu seviyorsağdan soldan baktım diyorsun yani eeee ne öğrendin peki ahanda sana sınavben öğretmenim biliyorsun basarım sıfırı
Öğretmenim şey sular kesikti desem:)))Affedermisiniz.
Ece ya acaba zehirlendinizmi benim teyzemler balıktan zehirlenmişlerdi gözbebeklerim bir tuhaf olmuştu aşırıda kusma eğer sizde çıkarırsanız muhakkak doktora gidin belkide oğluna fazla gelmişte olabilir yağda kızartmaysa oda olabilir çok geçmiş olsun inşallah hiş bişey olmaz.
evet valla 4 ay sonra atama olmazsa gideriz demiştik ama sanırım az alım yappacaklar ve olmayacak şimdi gitsek ev tutulacak eşya alınacaak orası pahalı yetiştiremeyiz diye düşünüyorum orada araba almak lazımmış bakalımİyiyim tebessümcüm eğer oralar güzelse sende git ayrı kalmak çok zor hele çocuğun için inşallah zaman su gibi akıp gider.
geçmiş olsun hasta değildir umarım ishal kusma salgını var bu ara umarım değildirslm kızlar
sağdan soldan baktım diyorsun yani eeee ne öğrendin peki ahanda sana sınavben öğretmenim biliyorsun basarım sıfırı
Öğretmenim şey sular kesikti desem:)))Affedermisiniz.
canım sen o tacı hak ediyorsun sonuna kadar
oyyy tam sevmelik desene bayılırım kızlara ben
o zaman benimlede yakın arkadaş sayılırsın :))) hayır sadece de yutmaaaa sana ne dedim kaçamak yok ok?
evet sevdirir kendinide hiç yabancılamaz gelir şirinlik yapar
slm kızlar
o zaman benimlede yakın arkadaş sayılırsın :))) hayır sadece de yutmaaaa sana ne dedim kaçamak yok ok?
Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Sadece dereceye girenleri ekliyorum..
HAFTANIN 1.si...........gusel............ - 2.2 kg................
HAFTANIN 2.si.......3melemeğmvar... - 2.1 kg.................:81:
HAFTANIN 3.sü.......yasafat........... - 2 kg....................
Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
ablacım benm çok öpüyorum seni buradanTeşekkürler Derinciğim.....
Sen şimdi elinden geldiğince sakin olmaya çalış lütfen.Sen de biliyorsun stres her türlü düşman bize....
Bol suyunu iç,tuzu azalt,bol sebze ve meyva ile beslen,yağı azalt,mümkün oldukça hafif tempolu yürüyüşler yap.Bak nasıl düşecek tansiyonun...
Derinciğim; hep şu aklına gelsin:HER TÜRLÜ HASTALIĞIN ;BİLİNMEYENİ ZARAR VERİR.TEŞHİS EDİLEN HASTALIĞIN İLACI VAR,DİYETİ VAR,AMELİYATI VAR.
Tansiyonun varsa bile (ki inşallah gelip geçici bir yükselme bu) günde bir ilaç içip;tuzu azaltacaksın ve inan tansiyonum var diye daha dikkatli besleneceksin..Bu son cümlem İNŞALLAH TANSİYONUN KALICI DEĞİL ;GEÇİCİDİR temennisi ile yazıyorum..Bu en kötü ihtimal ;fazla üzülme diye yazdım.....
maşallah canım maşallah sana yaaaa çok iyi gidiyorsun bende bugün diyetisyene gittim inş bundan sonra daha ii olacak.....
sğolasın canıım ben ancak sizi yakalamaya çalışıyorum yolum çoook uzuuun.....
sağol canım sende biraz dikkatle tekrar verirsin..rahatsızlık hissetmen çok kötü ama olayın ciddiyetini anlıyor insan......ben de 2 sene önce aslında sebebini bilerek davul gibi şiş ayaklarla dahiliyeye gittiğimde dolaşım bozukluğu kilo ver olmuştu doktorun teşhis ve tedavi si......ne desin ki şimdi şükür ne ayak şişmesi ne bitmeyen ayak ağrıları kendimi kuş gibi hissediyorum gezmeye yürümeye doymuyorum...daha ne olsun insan verdikçe dinçleşiyor ....
[/COLOR][/I][/B]
canını sıkma yena sen olmasan kim yapar listeleri bu kadar özveriyle .............
çok sağol canı çok büyük moral verdin bana bugün bebnimde 15e 10 du ,çok korktumki senin dahada yükselmiş, sürekli afedersin geğiriyorum başım ağrıyor...benimde tansiyon problemim var malesef. hamileyken çıkmıştı, doğumdan sonra geçti. fakat eşimin ailesiyle yaşadığım problemlerden sonra 2 3 kez hastanelik oldum. tansiyonum 18 11 lere çıktı. şimdi ilaç kullanıyorum sabah akşam... ara ara baş ağrılarım oluyor ama çok fazla kendimi dinlememeyi öğrendim. eğer kötü hissedersem ölçtürüp ona göre önlem alıyorum.
gerçekten de tuzu azaltmak, özellikle yeşil salata yemek ve bol su içmek çok önemli.
bir de ne kadar kilo verirsen tansiyonun o kadar düşüyor. mesela kilonun yüzde onunu verdiğinde bir derece aşağı iniyor.
inşallah geçicidir tansiyonun ama değilse de telaş etme Beyzuş un dediği gibi çaresi var ve Allahım kimseye çaresiz dert vermesin. çok çok geçmiş olsun canım.
canım bende hamilelik bile yokken bu kilolara ulaştım...evet sen yakaladın da geçtin bile yaaaa ..koşu bandı aldık güya,çok az kullandım duruyor öle .son zamanlarda da boncuk işine taktım akşam olup işim bitince oturuyorum onun başına..
dediğin gibi kaçamaklarımı halletsem yediklerimden kesmeme bile gerek yok aslında çok fazla yemıyorum çünkü bir de apor yapsam yeter ama ben napıyorum... beni sen gaza getireceksin sanırım
daloki canım geçmiş olsun ,umarım biraz olsun rahatlamışsındır...
derin canım nasıl oldun kaç çıkıyor tansiyonun baktırıyorsundur herhalde ama lütfen kafana takma allah dermansız dert vermesin ,kafana taktıkça daha çok yükselir bunu biliyorsun...
banucum coraspirine ne için başlamıştın hayatım...
Derin iyi geceler canım merak ettim nasıl oldun düzelme varmı?.
valla olabilir bayatmıydı acabaaaa evet hiç aklıma gelmedi balık bayat falan mıydı acaba?
bravooooo tebrikler kızlar süpersinizArkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
çooooooooooook uykum geldi hepinize iyi geceler fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?