Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyamam kuzuma ya ....kaç yaşında minik prenses ? o şimdiden dayanamıyor sende zaman geçtikçe özlersin canım ,neyse zaman biraz daha geçsin daha net kararlar verirsin .......
4 yaşında canım
taktigin ise yariyacagina eminim canim

ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle

Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:

sağol canım izindeyim valla sana hızına yetişebilsek nerdeee

Genelde çok yakın arkadaşımla hep öyle olurdu daha o ağzını açmadan ben söyleyeceklerini tahmin etmiş gibi aynı şeyleri söylerdim
Leb demeden leblebiyi anladım hatta yuttum gitti

Topikciklerim kusara bakmayın geçmişi okuyamadım 32 sayfa birikmiş baştan sondan ortadan baktım inşallah hepiniz iyisinizdir.
sağdan soldan baktım diyorsun yani eeee ne öğrendin peki ahanda sana sınav ben öğretmenim biliyorsun basarım sıfırı

slm kızlar
bende çok spor yaptım zannediyordum gene dereceye bile girememişim 410 dk ile öldüm bu hafta yaw.500-700 yapanlar nasıllar nasıl bir enerjileri var maşallah tebrik ederim

bizde söylemesi ayıp bgün canım hiçbişi yapmak istemedi.balık söyledik.temizleyip pişiren bi yerden.çokta güzeldi afiyetle yedik ama 1 saat önce çocuk odasına girdim size bakayım diye.oğlum uykusunda fışkırarak çıkardı çok kötü(kusura bakmayın)
heryer battı üstü başı kendide anlayamadı zavallım ne olduğunu.eşim temizledi oğlanın üstünü başını banyo fln ettirdi.ranzanın üstünde yatıyor bide.uyku sersemi zor indirdik ranzadan.tüm çarşaflar alez fln heryer battı da neden olduki bilmiyorum.eşim de oğlanı temizlerken o da kötü oldu.benimde midem bozuk gibi psikolojikmi bilmem.küçük kızda henüz bişi yok bi de zorla bisürü yedirdim gariplerime

taktigin ise yariyacagina eminim canim

ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle

Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:
canım sen o tacı hak ediyorsun sonuna kadar
4 yaşında canım

sağol canım izindeyim valla sana hızına yetişebilsek nerdeee
oyyy tam sevmelik desene bayılırım kızlara ben

Genelde çok yakın arkadaşımla hep öyle olurdu daha o ağzını açmadan ben söyleyeceklerini tahmin etmiş gibi aynı şeyleri söylerdim
Leb demeden leblebiyi anladım hatta yuttum gitti

o zaman benimlede yakın arkadaş sayılırsın :))) hayır sadece de yutmaaaa sana ne dedim kaçamak yok ok?

Ece ya acaba zehirlendinizmi benim teyzemler balıktan zehirlenmişlerdi gözbebeklerim bir tuhaf olmuştu aşırıda kusma eğer sizde çıkarırsanız muhakkak doktora gidin belkide oğluna fazla gelmişte olabilir yağda kızartmaysa oda olabilir çok geçmiş olsun inşallah hiş bişey olmaz.

anacım onlar motoru takmışlar gidiyorlar valla helal olsun diyor gıpta ile bakıorum şahsen... sende çok iyi yapmışsın kaç kilo gitti bu hafta?
çok geçmiş olsun canım ya acaba çok yedirdim demişsin ondan mı oldu ki?

aaa evet hiç aklıma gelmedi balık bayat falan mıydı acaba?

Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..

Sadece dereceye girenleri ekliyorum..

HAFTANIN 1.si...........gusel............ - 2.2 kg................

HAFTANIN 2.si.......3melemeğmvar... - 2.1 kg................. :81:

HAFTANIN 3.sü.......yasafat........... - 2 kg....................

İyiyim tebessümcüm eğer oralar güzelse sende git ayrı kalmak çok zor hele çocuğun için inşallah zaman su gibi akıp gider.
evet valla 4 ay sonra atama olmazsa gideriz demiştik ama sanırım az alım yappacaklar ve olmayacak şimdi gitsek ev tutulacak eşya alınacaak orası pahalı yetiştiremeyiz diye düşünüyorum orada araba almak lazımmış bakalım

geçmiş olsun hasta değildir umarım ishal kusma salgını var bu ara umarım değildir
benim kızda sürekli kusardı günde 3 kez kesin kusardı 1.5 yaşına kadar sürdü valla kusmuk temizlemek beterbirşey
ne güzel eşin temizlemiş yıkamış sağolsun

Son düzenleme:

Canım hepinize çok geçmiş olsun. Umarım sadece piskolojiktir. Balıktan değilde o tip yerler genelde uzun süre aynı yağı kullanıyorlar yağda kızartırken belki durmuş yağ deng geldiyse çocuğa ağır gelmiş olabilir. İşin içinde balık olunca herkes acabamı diye düşünüyor maalesef.
İnşallah sadece bukadarıyla atlatır sabah hiç bir şeyciğiniz kalmaz

o zaman benimlede yakın arkadaş sayılırsın :))) hayır sadece de yutmaaaa sana ne dedim kaçamak yok ok?

:122: :122. yok yok kaçamak yok kesin kararlıyım eğer haftaya 1 kilo verebilirsem kendime en fazla 200 kalorilik bir kaçamak koymayı hedefliyorum ama tabi haticeye değil neticeye bakıcağız önce dimi ama
Birde yarından itibaren her gün yediklerimi sporla birlikte bildirme kararı aldım en azından varsa fazla bişey beni uyarırsınız dimi ama yakın arkadaşlar ne içindir
Dediğim gibi kesinlikle çok dikkatli olucağım bundan sonra hatta defterde tutacağım doktora götürmek için en azından az verdin neden derse bakıp kararını kendi verir eksikmi fazlamı diye

tebrikler kızlar ya harikasınız tek kelime ile bu hafta herkes çok güzel kilolar verdi inşallah hep böyle devam ederiz .....

kızlar tebrikler maşalah 2 kg altı yok derecede
yenacım eline sağlık sistemde sorun sanırsam mutlu da tabloyu kabul ettirememiş

kızlar ben 19 ağustosta başladım diyet serüvenine bugün itibariyle tam 10 kilom gitti çok şükür 97 ile başladım ailemin de baskısıyla 87 oldum bugün .

boyum 179 olduğundan çok iri kıyım görünüyr sözlere maruz kalıyordum çok moralim bozuluyordu ama bi türlü başlayamıyor hep yarın yarın diyor iştahımı hiiiç kontrol edemiyordum ki çörek otu imdadıma yetişti.şimdi herşeye saldırmıyorum ama bende kilo verme hırsı oluştu.85 te fln iyi oluyorm yani çok kaba durmuyorum ben biran önce inmek için diyetisyenimin verdiği şeyleri azaltıp duruyordum.ama açlığım yok .yalnız emzirdiğimden dolayı sütüm çok azaldı.bende şuan itibariyle 87 yim zaten ve artık listeye uyayım ve ne kadar verirsem vereyim moduna girdim.kuzum memede kıvrandıkça(az geliyor heralde çekiştirip duruyor ek gıdada veriyorum aslında ama 8,5 aylık ) üzülüyorum.diyetisyenim de doğum iznine çıkmış.aslında başka liste isteyecektim .çünkü 6 aylıkken vermişti.şimdi ek gıdadayız.ve bi sürü şeyi yasaklamıştı 4 hafta(pilav,makarna ,üzüm ,karpuz fln).onları soracaktım kısmet olmadı.bugün bi yer ile görüştüm çankayada aylık 300 istedi.sırf tartılsam dedim yok o beni tatmin etmez dedi diyetisyen devlet hastanesine git 1-2 dk da tartarlar dedi gıcık oldum.benim hedefim 75 civarı olmak yani daha yolum da uzun çok uzun zamandır 80 nin altını hiç görmedim.öyle işte kızlar.aranızda emzirme için diyeti olan varsa(ek gıdaya geçenlerden) paylaşırsa bi fikrim olur

ablacım benm çok öpüyorum seni buradan öyle güzel moral verdinki bugün özellikle çok korktum 15e 10du ablacım çok üzüldüm alışmaya çalışıyorum..
maşallah canım maşallah sana yaaaa çok iyi gidiyorsun bende bugün diyetisyene gittim inş bundan sonra daha ii olacak.....
çok sağol canı çok büyük moral verdin bana bugün bebnimde 15e 10 du ,çok korktumki senin dahada yükselmiş, sürekli afedersin geğiriyorum başım ağrıyor...

15 e 10du bugün canım, daha düşme olmadı inş düşer bundan sonra..bugün diyetisyenede gittim çok sıkı başladım...
Derin iyi geceler canım merak ettim nasıl oldun düzelme varmı?.

yok banucum yaaa bugün çokmorkulu bir gün geçirdim lk defa başıma geldiği için , alıoşmaya çalışıyorum tansiyona her ölçmede stres yaşıyorum acaba kaç çıkacak diye yoksa belki daha düşük olacak....

aaa evet hiç aklıma gelmedi balık bayat falan mıydı acaba?
valla olabilir bayatmıydı acaba
dikkat edin bu gece

bravooooo tebrikler kızlar süpersiniz

yena ellerine sağlık canım misafirler gittimi
çooooooooooook uykum geldi hepinize iyi geceler fıstıklar

iyi geceler bende çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…