Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ece geçmiş olsun canım
dışardan gelmiş ya balık belki yağı da dokunmuş olabilir eğer kızartmaysa

Tebrikler herkese yenacım eline sağlık çok uğraştın bu hafta.
çooooooooooook uykum geldi hepinize iyi geceler fıstıklar
İyi geceler ilbatum.

bugün diyetisyene gittim , metabolizmam hiç çalışmıyormuş orada 120.5 çıktım 15 gün tartılma dedi birde toktu karnım demekki 119.5 filan geliim aç kranına,su çok azmış vücutta şimdi list e elimde onları yiyorum sadece ben bu kadar ekmek yersem 150 kilo olurum heralde her öğün 2 dilim ekmek var ikindide bile yatmadanda ya leblebi yada grissini bir ara listeyi yazarım çok uykum geldi...en çokda yumurta ile peynirin bir rada yenmeyecek olması düşündürdü beni ama artık yapıcaz başka yolu yok

savulunnn haftaya banu ile derin geliyorrr........değilmi banucum yerimizde saymaktan yorulduk artık...

Yenacığımmmmmm harikasın ellerine ve emeğine sağlık. Hakkınnı helal et gece yarısı bizler için uğraşıp durdun sende mutluda tabiki

Bu arada haftanın birincilerini kocaman aklışlıyorum ve Allah nazardan saklasın diyorum.
Sız böyle devam ederse Vildan Abelegetze'ye bile rakip olursunuz ( Fesat banu )
Darısı biz kalan ARkadaşların başına

dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum darsı bizlere diyorum inşallah..
tebessüm kızına içim parçalandı canım , ayy düşünemiyorum bile çok zor benim kızda babası gelmesine yakın çıldırıyor babasının üzerinden inmiyor , ız çocukları babaya çok düşkün oluyor, sayılı gündür geçer canım

bizde şimilik kusma yok.aslında gecede çok açıyor üstünü belki üşüttü balıkta ağır geldi evet kızartmaydı malesef.ben ızgara diye 2 yeri aradım ama ızgara yapmıyorlarmış.evde hiç kızartmıyorum normalde ya ızgara ya fırın yaparım neyse ders oldu banada.

benim bu hafta 1100 gr gitti canım.oğlum normalde balığa bayılır bugün çok nazlandı dmek hastalık vardı belki hafiften hafiften.şimdi daha iyi ama 2-3 kere daha lavobadaydı canım oğlm

aaa evet hiç aklıma gelmedi balık bayat falan mıydı acaba?
şimdilik bizde bişi yok.balık genelde benim midemi bozar.nedense.her balıktan sona kısa bi süre sona kendimi wc de bulurum

tebrikler şekerler

inşallah uzun sürmez hastalığı.eşimden Allah razı olsun gerçektne baan bırakmadı yorgunum zaten diye.

çok teşekkürler inşallah yarına atlatır.evet ya hiç düşünmedim kızartma yağını gene gene kullanacaklarını hain adamlarrr
ece geçmiş olsun canım
dışardan gelmiş ya balık belki yağı da dokunmuş olabilir eğer kızartmaysa
çok sağol canım.ders oldu bizede bi daha hazıra konmak yokkk.öylede güzeldi yani ama napalım artık evde olsun doğal olsun.zaten anneme deseydim çok kızardı kendin pişirmedinmi diye

Tansiyon ölçümünde stres yapmamk lazım derin sakin olmaya çalış inşallah iyi gider ama olmazsada çok güzel ilaçlar var ilacını alınca rahatlıycaksın inşallah bu arada limon iç sarımsaklı ye özelikle limon bende işe yarıyor bu aralar kendinide fazla yorma inşallah çabuk iyileş.

yenacım çok yoruldunmu nasıl geçti akşamınız

Çok yoruldum anlatamam...
Yorgunluk dışında kötü bir gündü..Bazı üzücü olaylar yaşadım .

Derincim hayırlı olsun diyetisyenin..
Bu sefer faydasını göreceksin inanıyorum ben..

KAç kalorilik liste verdi.?
.Her öğünde iki dilim ekmek azmış..:)
bana en son gittiğim diyetisyen 11 dilim ekmek vermişti..:))

Tamam hadi seni mi kırıcağım söz önümüzdeki hafta 2 kilodan az verirsem bana sakız bile yok
Yok ben her gece mutlaka yazıcağım sonuçta benden çok daha tecrübeli olanlar var. İki ay oldu tam olalı başlayalı ve henüz ancak yaklaşık 5 kilo gitti ki ben en azından bi 8 kilo gider diye düşünmüştüm he oda sorun değil sağlıklı olsun ama olsun geç te olsa

Beni her zaman herkes dürtebilir sakıncası yok

Acaba 1 günlük şok dietle kendimi şolkasam iş yararmı kilo verimimi hızlandırırmı yoksa hiç bişey yapmadan böyle devammı edeiyim ne dersiniz.

Canım sen ilaç kullanıyorsun değilmi.?

Ceco bence troidin olmasına rağmen bu kadar kiloyu verdin küçümsenecek bir rakam değil bence bu gittiğin yolda devam et.

Yenacım kötü bir gün geçirmişsin inşallah şimdi daha iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…