- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
evet valla 4 ay sonra atama olmazsa gideriz demiştik ama sanırım az alım yappacaklar ve olmayacak şimdi gitsek ev tutulacak eşya alınacaak orası pahalı yetiştiremeyiz diye düşünüyorum orada araba almak lazımmış bakalım
geçmiş olsun hasta değildir umarım ishal kusma salgını var bu ara umarım değildir
benim kızda sürekli kusardı günde 3 kez kesin kusardı 1.5 yaşına kadar sürdü valla kusmuk temizlemek beterbirşey
ne güzel eşin temizlemiş yıkamış sağolsun
yerim ben o şirin şeyi öp benim yerime annesi .....
evet sevdirir kendinide hiç yabancılamaz gelir şirinlik yapar
Canım hepinize çok geçmiş olsun. Umarım sadece piskolojiktir. Balıktan değilde o tip yerler genelde uzun süre aynı yağı kullanıyorlar yağda kızartırken belki durmuş yağ deng geldiyse çocuğa ağır gelmiş olabilir. İşin içinde balık olunca herkes acabamı diye düşünüyor maalesef.
İnşallah sadece bukadarıyla atlatır sabah hiç bir şeyciğiniz kalmaz
:122: :122. yok yok kaçamak yok kesin kararlıyım eğer haftaya 1 kilo verebilirsem kendime en fazla 200 kalorilik bir kaçamak koymayı hedefliyorum ama tabi haticeye değil neticeye bakıcağız önce dimi ama
Birde yarından itibaren her gün yediklerimi sporla birlikte bildirme kararı aldım en azından varsa fazla bişey beni uyarırsınız dimi ama yakın arkadaşlar ne içindir
Dediğim gibi kesinlikle çok dikkatli olucağım bundan sonra hatta defterde tutacağım doktora götürmek için en azından az verdin neden derse bakıp kararını kendi verir eksikmi fazlamı diye
sen varya çok alemsin ha kaçamak yok deyip kendine kaçamak koyan tek kişi sensin herhalde :))) bence öyle düşünme ne kadar zor gidiyor kilolar değil mi hep o kaçamaklar yüzünden almadık mı gel sen şu kaçamak işini 2 kilo verince yapacağım de :)
aslında en güzeli bildirim yapmak hergün ama olmuyor bazen işte sen yap yardımcı oluruz tabi ne için varız biz :)
çok dikkatli olalım canım ya en azından birbirimizi toparlayalım gerkirse dürtükleyelim ya gitsin şu kilolar
Tebrikler herkese yenacım eline sağlık çok uğraştın bu hafta.Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Sadece dereceye girenleri ekliyorum..
HAFTANIN 1.si...........gusel............ - 2.2 kg................
HAFTANIN 2.si.......3melemeğmvar... - 2.1 kg.................:81:
HAFTANIN 3.sü.......yasafat........... - 2 kg....................
İyi geceler ilbatum.çooooooooooook uykum geldi hepinize iyi geceler fıstıklar
evet valla 4 ay sonra atama olmazsa gideriz demiştik ama sanırım az alım yappacaklar ve olmayacak şimdi gitsek ev tutulacak eşya alınacaak orası pahalı yetiştiremeyiz diye düşünüyorum orada araba almak lazımmış bakalım
geçmiş olsun hasta değildir umarım ishal kusma salgını var bu ara umarım değildir
benim kızda sürekli kusardı günde 3 kez kesin kusardı 1.5 yaşına kadar sürdü valla kusmuk temizlemek beterbirşey
Tebessüm herşeyin hayırlısı gidemesende aylar su gibi akıp gidiyor zaten bize en başta uzun geliyorda ama seninde güzel bir hedefin var eşin gelince şok olucak incelmiş olucan.
evet sevdirir kendinide hiç yabancılamaz gelir şirinlik yapar
Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Ece ya acaba zehirlendinizmi benim teyzemler balıktan zehirlenmişlerdi gözbebeklerim bir tuhaf olmuştu aşırıda kusma eğer sizde çıkarırsanız muhakkak doktora gidin belkide oğluna fazla gelmişte olabilir yağda kızartmaysa oda olabilir çok geçmiş olsun inşallah hiş bişey olmaz.
anacım onlar motoru takmışlar gidiyorlar valla helal olsun diyor gıpta ile bakıorum şahsen... sende çok iyi yapmışsın kaç kilo gitti bu hafta?
çok geçmiş olsun canım ya acaba çok yedirdim demişsin ondan mı oldu ki?
[:
şimdilik bizde bişi yok.balık genelde benim midemi bozar.nedense.her balıktan sona kısa bi süre sona kendimi wc de bulurumaaa evet hiç aklıma gelmedi balık bayat falan mıydı acaba?
tebrikler şekerlerArkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Canım hepinize çok geçmiş olsun. Umarım sadece piskolojiktir. Balıktan değilde o tip yerler genelde uzun süre aynı yağı kullanıyorlar yağda kızartırken belki durmuş yağ deng geldiyse çocuğa ağır gelmiş olabilir. İşin içinde balık olunca herkes acabamı diye düşünüyor maalesef.
İnşallah sadece bukadarıyla atlatır sabah hiç bir şeyciğiniz kalmaz
:
çok sağol canım.ders oldu bizede bi daha hazıra konmak yokkk.öylede güzeldi yani ama napalım artık evde olsun doğal olsun.zaten anneme deseydim çok kızardı kendin pişirmedinmi diyeece geçmiş olsun canım
dışardan gelmiş ya balık belki yağı da dokunmuş olabilir eğer kızartmaysa
Tansiyon ölçümünde stres yapmamk lazım derin sakin olmaya çalış inşallah iyi gider ama olmazsada çok güzel ilaçlar var ilacını alınca rahatlıycaksın inşallah bu arada limon iç sarımsaklı ye özelikle limon bende işe yarıyor bu aralar kendinide fazla yorma inşallah çabuk iyileş.ablacım benm çok öpüyorum seni buradanöyle güzel moral verdinki bugün özellikle çok korktum 15e 10du ablacım çok üzüldüm alışmaya çalışıyorum..
maşallah canım maşallah sana yaaaa çok iyi gidiyorsun bende bugün diyetisyene gittim inş bundan sonra daha ii olacak.....
çok sağol canı çok büyük moral verdin bana bugün bebnimde 15e 10 du ,çok korktumki senin dahada yükselmiş, sürekli afedersin geğiriyorum başım ağrıyor...
15 e 10du bugün canım, daha düşme olmadı inş düşer bundan sonra..bugün diyetisyenede gittim çok sıkı başladım...
yok banucum yaaa bugün çokmorkulu bir gün geçirdim lk defa başıma geldiği için , alıoşmaya çalışıyorum tansiyona her ölçmede stres yaşıyorum acaba kaç çıkacak diye yoksa belki daha düşük olacak....
Hatlar karışmış ilbatum:)))evet valla 4 ay sonra atama olmazsa gideriz demiştik ama sanırım az alım yappacaklar ve olmayacak şimdi gitsek ev tutulacak eşya alınacaak orası pahalı yetiştiremeyiz diye düşünüyorum orada araba almak lazımmış bakalım
yerim ben o şirin şeyi öp benim yerime annesi .....
sen varya çok alemsin ha kaçamak yok deyip kendine kaçamak koyan tek kişi sensin herhalde :))) bence öyle düşünme ne kadar zor gidiyor kilolar değil mi hep o kaçamaklar yüzünden almadık mı gel sen şu kaçamak işini 2 kilo verince yapacağım de :)
aslında en güzeli bildirim yapmak hergün ama olmuyor bazen işte sen yap yardımcı oluruz tabi ne için varız biz :)
çok dikkatli olalım canım ya en azından birbirimizi toparlayalım gerkirse dürtükleyelim ya gitsin şu kilolar
sağdan soldan baktım diyorsun yani eeee ne öğrendin peki ahanda sana sınavben öğretmenim biliyorsun basarım sıfırı
Öğretmenim şey sular kesikti desem:)))Affedermisiniz.
3melekannesi gibi satamıyorumki oğlanı babaya. adam çocukla başbaşa kalmaya korkuyor. dün uyandık kahvaltı yaptık. oğlanı uyuttum ben doktora gittim. işimi hallettim tam dönüyordum telefon etti oğlan uyandı nerdesin. normalde hastanenin önünde indiren araba var. sırf yürüyüş olsun diye ötekisine bindim.
yenacım çok yoruldunmu nasıl geçti akşamınız
bugün diyetisyene gittim , metabolizmam hiç çalışmıyormuş orada 120.5 çıktım 15 gün tartılma dedi birde toktu karnım demekki 119.5 filan geliim aç kranına,su çok azmış vücutta şimdi list e elimde onları yiyorum sadece ben bu kadar ekmek yersem 150 kilo olurum heralde her öğün 2 dilim ekmek var ikindide bile yatmadanda ya leblebi yada grissini bir ara listeyi yazarım çok uykum geldi...en çokda yumurta ile peynirin bir rada yenmeyecek olması düşündürdü beni ama artık yapıcaz başka yolu yok
savulunnn haftaya banu ile derin geliyorrr........değilmi banucum yerimizde saymaktan yorulduk artık...
Tamam hadi seni mi kırıcağımsöz önümüzdeki hafta 2 kilodan az verirsem bana sakız bile yok
Yok ben her gece mutlaka yazıcağım sonuçta benden çok daha tecrübeli olanlar var. İki ay oldu tam olalı başlayalı ve henüz ancak yaklaşık 5 kilo gitti ki ben en azından bi 8 kilo gider diye düşünmüştüm he oda sorun değil sağlıklı olsun ama olsun geç te olsa
Beni her zaman herkes dürtebilir sakıncası yok
yenacım nolduki canım üzdüler mi seni yine hem yordular zaten
Ceco bence troidin olmasına rağmen bu kadar kiloyu verdin küçümsenecek bir rakam değil bence bu gittiğin yolda devam et.Tamam hadi seni mi kırıcağımsöz önümüzdeki hafta 2 kilodan az verirsem bana sakız bile yok
Yok ben her gece mutlaka yazıcağım sonuçta benden çok daha tecrübeli olanlar var. İki ay oldu tam olalı başlayalı ve henüz ancak yaklaşık 5 kilo gitti ki ben en azından bi 8 kilo gider diye düşünmüştüm he oda sorun değil sağlıklı olsun ama olsun geç te olsa
Beni her zaman herkes dürtebilir sakıncası yok
Yok canım misafirlerle ilgisi yok..
Yenacım kötü bir gün geçirmişsin inşallah şimdi daha iyisindir.Çok yoruldum anlatamam...
Yorgunluk dışında kötü bir gündü..Bazı üzücü olaylar yaşadım .
Derincim hayırlı olsun diyetisyenin..
Bu sefer faydasını göreceksin inanıyorum ben..
KAç kalorilik liste verdi.?
.Her öğünde iki dilim ekmek azmış..:)
bana en son gittiğim diyetisyen 11 dilim ekmek vermişti..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?