kızlar ben 19 ağustosta başladım diyet serüvenine bugün itibariyle tam 10 kilom gitti çok şükür97 ile başladım ailemin de baskısıyla 87 oldum bugün .
boyum 179 olduğundan çok iri kıyım görünüyr sözlere maruz kalıyordum çok moralim bozuluyordu ama bi türlü başlayamıyor hep yarın yarın diyor iştahımı hiiiç kontrol edemiyordum ki çörek otu imdadıma yetişti.şimdi herşeye saldırmıyorum ama bende kilo verme hırsı oluştu.85 te fln iyi oluyorm yani çok kaba durmuyorum ben biran önce inmek için diyetisyenimin verdiği şeyleri azaltıp duruyordum.ama açlığım yok .yalnız emzirdiğimden dolayı sütüm çok azaldı.bende şuan itibariyle 87 yim zaten ve artık listeye uyayım ve ne kadar verirsem vereyim moduna girdim.kuzum memede kıvrandıkça(az geliyor heralde çekiştirip duruyor ek gıdada veriyorum aslında ama 8,5 aylık ) üzülüyorum.diyetisyenim de doğum iznine çıkmış.aslında başka liste isteyecektim .çünkü 6 aylıkken vermişti.şimdi ek gıdadayız.ve bi sürü şeyi yasaklamıştı 4 hafta(pilav,makarna ,üzüm ,karpuz fln).onları soracaktım kısmet olmadı.bugün bi yer ile görüştüm çankayada aylık 300 istedi.sırf tartılsam dedim yok o beni tatmin etmez dedi diyetisyen devlet hastanesine git 1-2 dk da tartarlar dedi gıcık oldum.benim hedefim 75 civarı olmak yani daha yolum da uzun çok uzun zamandır 80 nin altını hiç görmedim.öyle işte kızlar.aranızda emzirme için diyeti olan varsa(ek gıdaya geçenlerden) paylaşırsa bi fikrim olur
anladım yenacım azcık geç oldu amauykum gelince kafam duruyormu ne
çok üzme canım kendini emi hassas yenam
Yenacım kötü bir gün geçirmişsin inşallah şimdi daha iyisindir.
Doğ
Dimi yani 100 gr 100 gr dır verene kadar neler çekiyoruz.
Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Sadece dereceye girenleri ekliyorum..
HAFTANIN 1.si...........gusel............ - 2.2 kg................
HAFTANIN 2.si.......3melemeğmvar... - 2.1 kg.................:81:
HAFTANIN 3.sü.......yasafat........... - 2 kg....................
Yenacığımmmmmm harikasın ellerine ve emeğine sağlık. Hakkınnı helal et gece yarısı bizler için uğraşıp durdun sende mutluda tabiki
Bu arada haftanın birincilerini kocaman aklışlıyorumve Allah nazardan saklasın diyorum.
Sız böyle devam ederse Vildan Abelegetze'ye bile rakip olursunuz( Fesat banu )
Darısı biz kalan ARkadaşların başına
Çok yoruldum anlatamam...
Yorgunluk dışında kötü bir gündü..Bazı üzücü olaylar yaşadım .
Sevindim canım iyi olmana takma kafana herşeyi sende çok hassassın biz böyle olursak bizi daha çok üzerler.:)
İyiyim iyiyim, sadece baş ağrısı kaldı.:)oda geçecektir...
Canım sen ilaç kullanıyorsun değilmi.?
Bravo canımmm tebrikler darısı bize artık bende istiyorummmmmm::))hönk......
birincimi olmusum ayyy ben bu gazla neler yaparım neler..
İyi geceler asumancım bende attım buzluğa çok seviyorum barbunyayı ben yıkayıp atıyorum sen nasıl yapıyosun.iyi geceler hepinize çok uykum geldi sabah kahvaltıya kayınvalidemdeyim akşamüstü de pazara gidip barbunya almak istiyorum nasipse dolaba atacağım artık ancak akşama görüşürüz
Ceco ilaçlara daha yeni başaldın zamanla daha çok faydasını görüceksin inşallah.Evet Glukophage diye bir ilaç verdi doktor açlık şekerim çok yüksek cıktığı için.
Maalesef onlada bitmiyorki benim dertler; saç dökülmesi, kuru cilt, kabızlık, ödem ve aşırı derece kıllanma yani anlıyacağın ne ararsan var.
Bir sonraki randevumda belki ilave ilaç verir yada değiştirir çünkü hiç bir değişiklik olmadı şikayetlerimde.
Hele şu kıl olayı beni deli ediyor. Her hafta yüzüme ağda yapmaktan fenalık geldi kuaföre de gitmek istemiyorum çünkü gittiğim kuaför onları temizleyene kadar kan ter içinde kalıyor benimde canım aşırı derece yanıyor okadarki en son kuaföre aldırdığımda resmen ağladım
Kıl kökü ağaç kökü sanki birde simsiyah cıkıyor almadan dışarı cıkmak dahi istemiyorum. Eşim bile yine sakalların cıkmış alsana demekten alamıyor kendini. İşi gırgıra vuruyorum o an bak sakalımda var ama yinede sözüm geçmiyor diye ama aslında inanılmaz sinir oluyorum.
Ayrıntılı hormon tahlili yaptığında erkeklik hormonunun fazla yüksek olduğunu söylemişti doktor oda tabi kilo verince düşer dedi ama işte hala bişey yok değişen :44:
Ceco ilaçlara daha yeni başaldın zamanla daha çok faydasını görüceksin inşallah.
herkese iyi akşamlar kızlar :)
ben bu gün hastalanırım diyordum çünkü tüm belirtiler mevcut ama hastalanamadım...
kilom aynı olduğu için canım sıkkın ama olsun moralimi bozup diyetimi bozmaya niyetim yok listemi yazıyım size, karbonhidratı düşük diyete başladım. çünkü karbonhidrat almazsam canım çok yemek istemiyor ve tatlı krizlerine girmiyorum.
sabah
1 parça beyaz peynir
1 küçük parça kaşar peyniri
domates
1/4 simit
şekersiz çay
öğle
karışık yağsız salata
4 ızgara köfte
ara
1 2 parça kaşar peyniri
1 fincan yeşil çay
ara da 2 tane daha ızgara köfte yedim köfteler çok küçük ama :))
akşam
1,5 porsiyon patlıcan salatası yoğurtlu sarımsaklı.
1 dilim kepek ekmeği
ayrıca gün içinde 10 bardak su içtim...
yatarken de 1 bardak süt içicem...
inşallah bu hafta veririm...
sayı ekimspor listesi 1. hafta
[*]1 efsunlu 720dk
[*]2 ibatum 150dk
[*]3 dalokaysmom 240dk
[*]4 asumanzeynep 410dk
[*]5 nevzamansız 190dk
[*]7 ceco34 175dk
[*]8 toksin 500dk
[*]9 ayşec52 120dk
[*]10 yts38 285dk
[*]11 ece78 410dk
[*]12 semiran 310dk
[*]13 derin 0dk
[*]15 fadime02 180dk
[*]16 gülma 250dk
[*]17 yena 150dk
[*]18 3melegmvar 760dk
[*]19 Umutttt 0dk
[*]20 Beyzuş 360dk
[*]21 yasafat 390dk
[*]22 tebessüm77 330dk
[*]23 ervamm 190dk
[*]24 sarıcivcivim 150dk
[*]26 yağmurgözlü 0dk
[*]27 ayşeebru 90dk
tablo zımbırtısını çıkarmışlar bakalım haftaya düzelmezse başka bir yol bulurum.
Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Sadece dereceye girenleri ekliyorum..
HAFTANIN 1.si...........gusel............ - 2.2 kg................
HAFTANIN 2.si.......3melemeğmvar... - 2.1 kg.................:81:
HAFTANIN 3.sü.......yasafat........... - 2 kg....................
Çok yoruldum anlatamam...
Yorgunluk dışında kötü bir gündü..Bazı üzücü olaylar yaşadım .
Derincim hayırlı olsun diyetisyenin..
Bu sefer faydasını göreceksin inanıyorum ben..
KAç kalorilik liste verdi.?
.Her öğünde iki dilim ekmek azmış..:)
bana en son gittiğim diyetisyen 11 dilim ekmek vermişti..:))
Evet Glukophage diye bir ilaç verdi doktor açlık şekerim çok yüksek cıktığı için.
Maalesef onlada bitmiyorki benim dertler; saç dökülmesi, kuru cilt, kabızlık, ödem ve aşırı derece kıllanma yani anlıyacağın ne ararsan var.
Bir sonraki randevumda belki ilave ilaç verir yada değiştirir çünkü hiç bir değişiklik olmadı şikayetlerimde.
Hele şu kıl olayı beni deli ediyor. Her hafta yüzüme ağda yapmaktan fenalık geldi kuaföre de gitmek istemiyorum çünkü gittiğim kuaför onları temizleyene kadar kan ter içinde kalıyor benimde canım aşırı derece yanıyor okadarki en son kuaföre aldırdığımda resmen ağladım
Kıl kökü ağaç kökü sanki birde simsiyah cıkıyor almadan dışarı cıkmak dahi istemiyorum. Eşim bile yine sakalların cıkmış alsana demekten alamıyor kendini. İşi gırgıra vuruyorum o an bak sakalımda var ama yinede sözüm geçmiyor diye ama aslında inanılmaz sinir oluyorum.
Ayrıntılı hormon tahlili yaptığında erkeklik hormonunun fazla yüksek olduğunu söylemişti doktor oda tabi kilo verince düşer dedi ama işte hala bişey yok değişen :44:
Bravo canımmm tebrikler darısı bize artık bende istiyorummmmmm::))
Çok haklısın ya herşeyin başı şu kilolar bende dua ediyorum Allahım yeter zayıflama gücü var bana diyorum inan burdan çıkmaya korkuyorum mutfağa giderim diye çok acıktım ama yemiycem yaa bıktım valla bu yükten ama ben inanıyorum senin ilaçların sana çok iyi gelicek.İnşallah adaşım ya cünkü artık gerçekten bişeylerin değişmesine ihtiyacım var en azından kendimi daha mutlu hissedebilmek adına. Bilmiyorum oda mı hormonlardan dolayı ama inan tırnaklarım bile çok uzun zamanda uzuyor. Millet her hafta tırnak keser benim tırnaklar 2 ayda ancak uzuyor bu seferde sırf kendimi biraz daha hissetmek için az uzun kalsın diyorum bu seferde dipten en ufak şeyde kırılıyor
Neyse dediğin gibi belki bir iki ay sonra bu yazdıklarım bile bana komik gelebilir. Artık ne kadar kafaya taktıysam her aklıma geldiğimde Allahım ne olur artık kurtar beni bu yükten diyorum sonuçta çoğu hastalıkta kilodan ileri gelebiliyor.
Bende öyleyim valla anında tartı artı gösteriyor sinir bozucu.bugun berbat bı gun yasadım dıyet bakımından tahıl haklarımın hepsını gectım hatta 3 gunluk tahıl hakkımı 1 gunde bıtırdım ya sabah ıse gıttım bı mısafır geldı gelırken borek pogca yapmıs bıze onu getırmıs uffffff hadı bunu gectım baska bırı araba almıs cıkulata getırmıs buda neyse baskası baklava
yaaaaaa herkesmı bana karsıcıkulatayla baklavaya dur dıyebıldım ama pogca ve borege hayır dıyemedım 2 ser parca yedım aslında bununla bıtse ıyı oglene sımıt aksamada kepeklı ekmekten sandwıc yedım 3 gunlu tahıl hakkımı 1 gunde yedım ya tatlıya hayır dedıgım ıçın galıba iç benlık hırsını ekmekten cıkartıyor ben neden bugun boyle yaptım neden dur dıyemıyorum kendıme dıye kızıyorum bu akılsız basın cezasını tabı zavallı ayaklarım cekecek cunku bugun cooook yuruyup yedıklerımın bırazını erıtmem lazım aslında bu yedıklerımı normal bırı yese kılo almaz ama ben hemen alıyorum
Duymasın halı yıkamacılar seni::))))saol banucum 3 haftalık yerınde sayma olayını nsıl olduysa bu hafta bıtırdım sanırım. ınsallah haftayada gıder kılolar haftada 1 kılo versem yeter bana. bu hafta ananemın halılarını yıkadım harıl harıl verdırmedım yıkamacıya bana hareket olsun dıye belkıde onun etkısı vardırkendı halılarımıda yıkıcam ama pazartesınden sonra hava guzel olursa vermıyorum yıkamaya ınat degılmı hareket edıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?