Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bebeğimm 7 aylıkken diyetisyene başladım. istersen o listeyi vereyim çünkü 2 ay onunla devam ettim. şimdi bebeğim 10 aylık başka bir diyetisyenle devam ediyorum. nasıl istersen yaardımcı olmak isterim. son listemi paylaştım burda zaten.

hönk......

birincimi olmusum ayyy ben bu gazla neler yaparım neler..

saol cecooo cok mutlu oldum ılkkez dereceye gırdım

iyi geceler hepinize çok uykum geldi sabah kahvaltıya kayınvalidemdeyim akşamüstü de pazara gidip barbunya almak istiyorum nasipse dolaba atacağım artık ancak akşama görüşürüz

Canım sen ilaç kullanıyorsun değilmi.?

Evet Glukophage diye bir ilaç verdi doktor açlık şekerim çok yüksek cıktığı için.
Maalesef onlada bitmiyorki benim dertler; saç dökülmesi, kuru cilt, kabızlık, ödem ve aşırı derece kıllanma yani anlıyacağın ne ararsan var.
Bir sonraki randevumda belki ilave ilaç verir yada değiştirir çünkü hiç bir değişiklik olmadı şikayetlerimde.
Hele şu kıl olayı beni deli ediyor. Her hafta yüzüme ağda yapmaktan fenalık geldi kuaföre de gitmek istemiyorum çünkü gittiğim kuaför onları temizleyene kadar kan ter içinde kalıyor benimde canım aşırı derece yanıyor okadarki en son kuaföre aldırdığımda resmen ağladım
Kıl kökü ağaç kökü sanki birde simsiyah cıkıyor almadan dışarı cıkmak dahi istemiyorum. Eşim bile yine sakalların cıkmış alsana demekten alamıyor kendini. İşi gırgıra vuruyorum o an bak sakalımda var ama yinede sözüm geçmiyor diye ama aslında inanılmaz sinir oluyorum.

Ayrıntılı hormon tahlili yaptığında erkeklik hormonunun fazla yüksek olduğunu söylemişti doktor oda tabi kilo verince düşer dedi ama işte hala bişey yok değişen :44:

iyi geceler hepinize çok uykum geldi sabah kahvaltıya kayınvalidemdeyim akşamüstü de pazara gidip barbunya almak istiyorum nasipse dolaba atacağım artık ancak akşama görüşürüz
İyi geceler asumancım bende attım buzluğa çok seviyorum barbunyayı ben yıkayıp atıyorum sen nasıl yapıyosun.
Ceco ilaçlara daha yeni başaldın zamanla daha çok faydasını görüceksin inşallah.

Ceco ilaçlara daha yeni başaldın zamanla daha çok faydasını görüceksin inşallah.

İnşallah adaşım ya cünkü artık gerçekten bişeylerin değişmesine ihtiyacım var en azından kendimi daha mutlu hissedebilmek adına. Bilmiyorum oda mı hormonlardan dolayı ama inan tırnaklarım bile çok uzun zamanda uzuyor. Millet her hafta tırnak keser benim tırnaklar 2 ayda ancak uzuyor bu seferde sırf kendimi biraz daha hissetmek için az uzun kalsın diyorum bu seferde dipten en ufak şeyde kırılıyor

Neyse dediğin gibi belki bir iki ay sonra bu yazdıklarım bile bana komik gelebilir. Artık ne kadar kafaya taktıysam her aklıma geldiğimde Allahım ne olur artık kurtar beni bu yükten diyorum sonuçta çoğu hastalıkta kilodan ileri gelebiliyor.

lısten harıka bu lısteyı gorunce kendımden utandım

benıde lısteye alır mısın?gercı asla bırıncı olamam gıbı gorunuyor cunku haftada 700 dk spor yapamam hıc ama yınede lıstede adımı gormek belkı benıde motıve eder

ellerıne emegıne saglık yenacım

hayırdır noldu ne uzdu senı

Neyse sizlere doyum olmaz bana müsaade yarın inşallah ilk fırsatta görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun.

İnşallah yarın bizim için çok verimli bir gün olacaktır

Hayırlı geceler ve tatlı rüyalar
Hepinizi çooook seviyorum iyiki varsınız

bugun berbat bı gun yasadım dıyet bakımından tahıl haklarımın hepsını gectım hatta 3 gunluk tahıl hakkımı 1 gunde bıtırdım ya sabah ıse gıttım bı mısafır geldı gelırken borek pogca yapmıs bıze onu getırmıs uffffff hadı bunu gectım baska bırı araba almıs cıkulata getırmıs buda neyse baskası baklava

yaaaaaa herkesmı bana karsı cıkulatayla baklavaya dur dıyebıldım ama pogca ve borege hayır dıyemedım 2 ser parca yedım aslında bununla bıtse ıyı oglene sımıt aksamada kepeklı ekmekten sandwıc yedım 3 gunlu tahıl hakkımı 1 gunde yedım ya tatlıya hayır dedıgım ıçın galıba iç benlık hırsını ekmekten cıkartıyor ben neden bugun boyle yaptım neden dur dıyemıyorum kendıme dıye kızıyorum bu akılsız basın cezasını tabı zavallı ayaklarım cekecek cunku bugun cooook yuruyup yedıklerımın bırazını erıtmem lazım aslında bu yedıklerımı normal bırı yese kılo almaz ama ben hemen alıyorum

zeynepcııııım merabaaaaaa nasılsın epeydır gorusemıyoruz osledım senı sımdı yuruyus yapmam lazım cıkıyorum senı sevıyorummmmm muckk

Kızlar maşallah bu hafta çok iyi kilolar verilmiş kutluyorum hepinizi.Yasafat hele sen maşallah 30 kg vermişsin darısı hepimizin başına inşallah aman nazar değmesin sana da.

cnm sankı bu yazılanları ben yazmıs gıbı hıssettım bende sneınle aynı durumdayım ve bır artısıda bebeişimde olmuyo banada glukophage verdı dr bana yan etkı yaptı kullanmadım. 2 sene kullanıcaksın dedı onun dedıgı zaman kuıllansaydım sımdı 2 sene olucaktı belkıde ıyı gelıcektı ama ben kullanamadım ıste.

Bravo canımmm tebrikler darısı bize artık bende istiyorummmmmm::))

saol banucum 3 haftalık yerınde sayma olayını nsıl olduysa bu hafta bıtırdım sanırım. ınsallah haftayada gıder kılolar haftada 1 kılo versem yeter bana. bu hafta ananemın halılarını yıkadım harıl harıl verdırmedım yıkamacıya bana hareket olsun dıye belkıde onun etkısı vardır kendı halılarımıda yıkıcam ama pazartesınden sonra hava guzel olursa vermıyorum yıkamaya ınat degılmı hareket edıyorum işte

Çok haklısın ya herşeyin başı şu kilolar bende dua ediyorum Allahım yeter zayıflama gücü var bana diyorum inan burdan çıkmaya korkuyorum mutfağa giderim diye çok acıktım ama yemiycem yaa bıktım valla bu yükten ama ben inanıyorum senin ilaçların sana çok iyi gelicek.
Bende öyleyim valla anında tartı artı gösteriyor sinir bozucu.
Duymasın halı yıkamacılar seni::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…