Duymasın halı yıkamacılar seni::))))
Kızlar maşallah bu hafta çok iyi kilolar verilmiş kutluyorum hepinizi.Yasafat hele sen maşallah 30 kg vermişsin darısı hepimizin başına inşallahaman nazar değmesin sana da.
bende senin gibi ağustosun 10undan sonra başladım ama tam olarak günü hatırlamıyorum:26: dediğin gibi bende buraya girdikten sonra 10 kilo verdim, birlikten kuvvet doğdu gerçekten, benimki emmeyi bıraktığı için bilemiyorum canım ama netten bak vardı ben bakmıştım bir ara :)kızlar ben 19 ağustosta başladım diyet serüvenine bugün itibariyle tam 10 kilom gitti çok şükür97 ile başladım ailemin de baskısıyla 87 oldum bugün .
boyum 179 olduğundan çok iri kıyım görünüyr sözlere maruz kalıyordum çok moralim bozuluyordu ama bi türlü başlayamıyor hep yarın yarın diyor iştahımı hiiiç kontrol edemiyordum ki çörek otu imdadıma yetişti.şimdi herşeye saldırmıyorum ama bende kilo verme hırsı oluştu.85 te fln iyi oluyorm yani çok kaba durmuyorum ben biran önce inmek için diyetisyenimin verdiği şeyleri azaltıp duruyordum.ama açlığım yok .yalnız emzirdiğimden dolayı sütüm çok azaldı.bende şuan itibariyle 87 yim zaten ve artık listeye uyayım ve ne kadar verirsem vereyim moduna girdim.kuzum memede kıvrandıkça(az geliyor heralde çekiştirip duruyor ek gıdada veriyorum aslında ama 8,5 aylık ) üzülüyorum.diyetisyenim de doğum iznine çıkmış.aslında başka liste isteyecektim .çünkü 6 aylıkken vermişti.şimdi ek gıdadayız.ve bi sürü şeyi yasaklamıştı 4 hafta(pilav,makarna ,üzüm ,karpuz fln).onları soracaktım kısmet olmadı.bugün bi yer ile görüştüm çankayada aylık 300 istedi.sırf tartılsam dedim yok o beni tatmin etmez dedi diyetisyen devlet hastanesine git 1-2 dk da tartarlar dedi gıcık oldum.benim hedefim 75 civarı olmak yani daha yolum da uzun çok uzun zamandır 80 nin altını hiç görmedim.öyle işte kızlar.aranızda emzirme için diyeti olan varsa(ek gıdaya geçenlerden) paylaşırsa bi fikrim olur
seninde maşallah çok iyi gitmiş, kıyamam demek zaten hastaymış o da tuzu biberi olmuş, sizde yoksa balıktada sorun yok demek....bizde şimilik kusma yok.aslında gecede çok açıyor üstünü belki üşüttü balıkta ağır geldi evet kızartmaydı malesef.ben ızgara diye 2 yeri aradım ama ızgara yapmıyorlarmış.evde hiç kızartmıyorum normalde ya ızgara ya fırın yaparım neyse ders oldu banada.
benim bu hafta 1100 gr gitti canım.oğlum normalde balığa bayılır bugün çok nazlandı dmek hastalık vardı belki hafiften hafiften.şimdi daha iyi ama 2-3 kere daha lavobadaydı canım oğlm
şimdilik bizde bişi yok.balık genelde benim midemi bozar.nedense.her balıktan sona kısa bi süre sona kendimi wc de bulurum
tebrikler şekerler
inşallah uzun sürmez hastalığı.eşimden Allah razı olsun gerçektne baan bırakmadı yorgunum zaten diye.
çok teşekkürler inşallah yarına atlatır.evet ya hiç düşünmedim kızartma yağını gene gene kullanacaklarını hain adamlarrr
çok sağol canım.ders oldu bizede bi daha hazıra konmak yokkk.öylede güzeldi yani ama napalım artık evde olsun doğal olsun.zaten anneme deseydim çok kızardı kendin pişirmedinmi diye
Tansiyon ölçümünde stres yapmamk lazım derin sakin olmaya çalış inşallah iyi gider ama olmazsada çok güzel ilaçlar var ilacını alınca rahatlıycaksın inşallah bu arada limon iç sarımsaklı ye özelikle limon bende işe yarıyor bu aralar kendinide fazla yorma inşallah çabuk iyileş.
neden karıştırıyorsun ki :)))Hatlar karışmış ilbatum:)))
yaaa gülem komşuna gelir başına :)Sana derken ben daha beter karıştırmışım::))
canım dediğin gibi babalar daha tahammülsüz çocuk azcık mızıklasın bu niye böyle diyor sanki öyle biblo gibi duracak biz ne yapıyoruz gün boyu :) iyi yapmışsın canım yürümek için bahaneler bulmak lazım....3melekannesi gibi satamıyorumki oğlanı babaya. adam çocukla başbaşa kalmaya korkuyor. dün uyandık kahvaltı yaptık. oğlanı uyuttum ben doktora gittim. işimi hallettim tam dönüyordum telefon etti oğlan uyandı nerdesin. normalde hastanenin önünde indiren araba var. sırf yürüyüş olsun diye ötekisine bindim.
kırma tabi beni çok üzülürüm sonra arkadaşım kilo verememiş diye, ben kendimi niye dinletemedim diye, eveet bak veren 2 kiloda veriyor demekki bizde verebiliriz gerçi ben 1800 verdim ne kalmış 2000e değil mi bak olabiliyor yani, dürterim ben seni habire :)))Tamam hadi seni mi kırıcağımsöz önümüzdeki hafta 2 kilodan az verirsem bana sakız bile yok
Yok ben her gece mutlaka yazıcağım sonuçta benden çok daha tecrübeli olanlar var. İki ay oldu tam olalı başlayalı ve henüz ancak yaklaşık 5 kilo gitti ki ben en azından bi 8 kilo gider diye düşünmüştüm he oda sorun değil sağlıklı olsun ama olsun geç te olsa
Beni her zaman herkes dürtebilir sakıncası yok
Acaba 1 günlük şok dietle kendimi şolkasam iş yararmı kilo verimimi hızlandırırmı yoksa hiç bişey yapmadan böyle devammı edeiyim ne dersiniz.
canım ben her ay sonu 1 gün yapma kararı aldım sende 1 gün dene ne olacak seç birini yap......
neler yaparsın çok merak ettim bakhönk......
birincimi olmusum ayyy ben bu gazla neler yaparım neler..
canım sen o kuaför işini bıraksan da epilasyona gitsen bendede tek tük vardı pkodan dolayı şimdi hiçbiri kalmadı ,seninki biraz uzun sürebilir ama kesin sonuç tavsiye ederim ben iğneliye gitmiştim öyle acı falanda olmuyor, tavsiye ederim canım....Evet Glukophage diye bir ilaç verdi doktor açlık şekerim çok yüksek cıktığı için.
Maalesef onlada bitmiyorki benim dertler; saç dökülmesi, kuru cilt, kabızlık, ödem ve aşırı derece kıllanma yani anlıyacağın ne ararsan var.
Bir sonraki randevumda belki ilave ilaç verir yada değiştirir çünkü hiç bir değişiklik olmadı şikayetlerimde.
Hele şu kıl olayı beni deli ediyor. Her hafta yüzüme ağda yapmaktan fenalık geldi kuaföre de gitmek istemiyorum çünkü gittiğim kuaför onları temizleyene kadar kan ter içinde kalıyor benimde canım aşırı derece yanıyor okadarki en son kuaföre aldırdığımda resmen ağladım
Kıl kökü ağaç kökü sanki birde simsiyah cıkıyor almadan dışarı cıkmak dahi istemiyorum. Eşim bile yine sakalların cıkmış alsana demekten alamıyor kendini. İşi gırgıra vuruyorum o an bak sakalımda var ama yinede sözüm geçmiyor diye ama aslında inanılmaz sinir oluyorum.
Ayrıntılı hormon tahlili yaptığında erkeklik hormonunun fazla yüksek olduğunu söylemişti doktor oda tabi kilo verince düşer dedi ama işte hala bişey yok değişen :44:
seninde olacak merak etme dayannnnnnnnnnnnnnBravo canımmm tebrikler darısı bize artık bende istiyorummmmmm::))
olamaz ya herkes mi sana karşı cephe almış, neyse bir daha yapmazsın son olur canım benim ,hep diyoruz yolumuz uzun insanın nefsi çekiyor arada böyle şeyler ama bir kere oldu diye bozmak yok kaldığmız yerden devam,sen kaç kilo vermişsin bunun mu üstesinden gelemeyeceksin sanki, neyse sen eritirsin canım hayıflanma daha fazla, hadi harekete geç bakalım :)bugun berbat bı gun yasadım dıyet bakımından tahıl haklarımın hepsını gectım hatta 3 gunluk tahıl hakkımı 1 gunde bıtırdım ya sabah ıse gıttım bı mısafır geldı gelırken borek pogca yapmıs bıze onu getırmıs uffffff hadı bunu gectım baska bırı araba almıs cıkulata getırmıs buda neyse baskası baklava
yaaaaaa herkesmı bana karsıcıkulatayla baklavaya dur dıyebıldım ama pogca ve borege hayır dıyemedım 2 ser parca yedım aslında bununla bıtse ıyı oglene sımıt aksamada kepeklı ekmekten sandwıc yedım 3 gunlu tahıl hakkımı 1 gunde yedım ya tatlıya hayır dedıgım ıçın galıba iç benlık hırsını ekmekten cıkartıyor ben neden bugun boyle yaptım neden dur dıyemıyorum kendıme dıye kızıyorum bu akılsız basın cezasını tabı zavallı ayaklarım cekecek cunku bugun cooook yuruyup yedıklerımın bırazını erıtmem lazım aslında bu yedıklerımı normal bırı yese kılo almaz ama ben hemen alıyorum
zaten duraksamadan sonra daha hızlı gidiyor kilolar, kız benim halılarıda yıka bak bayağı faydasını görmüşsün madem :)))saol banucum 3 haftalık yerınde sayma olayını nsıl olduysa bu hafta bıtırdım sanırım. ınsallah haftayada gıder kılolar haftada 1 kılo versem yeter bana. bu hafta ananemın halılarını yıkadım harıl harıl verdırmedım yıkamacıya bana hareket olsun dıye belkıde onun etkısı vardırkendı halılarımıda yıkıcam ama pazartesınden sonra hava guzel olursa vermıyorum yıkamaya ınat degılmı hareket edıyorum işte
Herkese günaydınnnnnnnnn
Bugün hepimiz için çok güzel bir gün olacağını hissediyorum
Şimdi güzelçe kahvaltımı ediyorum ve hemen evi biraz toparlayıp sporuma başlıyorum sonra yine buralardayım birde yediklerimide yazıcağım inşallah
Sizlerin desteğiyle şu iki haftalık sabitliği bozucağım inşallah
Kocaman öpüyorum hepinizi
ceco canım ben astım buzdolabı üzerine güzel oluyor kalori listesini incelemk bazen küçücük sandığımız şeylerin o kalorileri içerdiğini görünce insan birazda olsa dur diyor kendine.herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrr
ben bugün netten kendime araştırarak bir kalori listesi hazırlamaya başladım.
Daha doğrusu genelde çok tükkettiğim şeyleri miktarıyla birlikte kaç kaloriye deng geliyor diye bir tablo hazırlıyorum.
Bir iki gün daha vaktimi alır herhalde çünkü tek tek farklı listelerden arayıp bulmak zorunda kalıyorum ama olsun bitince isterseniz buradanda paylaşırım
Ben yazıcıdan cıkartıp buzdolabına asmayı düşünüyorum ona göre kaçamak yapacaksamda zararını o an bilipte yapayım sonradan dizimi dövmektense baştan önlem alırım
..
çok yeme kız ( bak dürtüyorum seni ) ,inşallah dediğin gibi güzel bir gün olur canım, vayyyyyyy sporada başlıyormuş helal sana, bozacaksın tabi sen azmet yeter, ben sana güveniyorum canım benim
ceco canım ben astım buzdolabı üzerine güzel oluyor kalori listesini incelemk bazen küçücük sandığımız şeylerin o kalorileri içerdiğini görünce insan birazda olsa dur diyor kendine.
günaydın şekerim..
Herkese kocaman günaydın.
yena ve mutlu ellerinize sağlık listeler için hakkınızı heal edin. Kilo verenleri tebrik ediyorum benim gibi veremeyenlerede allahtan sabır diliyorumOlacak nasılsa pes edecek bünye...
neler yaparsın çok merak ettim bak
canım sen o kuaför işini bıraksan da epilasyona gitsen bendede tek tük vardı pkodan dolayı şimdi hiçbiri kalmadı ,seninki biraz uzun sürebilir ama kesin sonuç tavsiye ederim ben iğneliye gitmiştim öyle acı falanda olmuyor, tavsiye ederim canım....
çok yeme kız ( bak dürtüyorum seni ) ,inşallah dediğin gibi güzel bir gün olur canım, vayyyyyyy sporada başlıyormuş helal sana, bozacaksın tabi sen azmet yeter, ben sana güveniyorum canım benim
ceco canım ben astım buzdolabı üzerine güzel oluyor kalori listesini incelemk bazen küçücük sandığımız şeylerin o kalorileri içerdiğini görünce insan birazda olsa dur diyor kendine.
ben çıkıyorum kızlar canım sıkıldı benim kıza
slm kızlar
bende çok spor yaptım zannediyordum gene dereceye bile girememişim 410 dk ile öldüm bu hafta yaw.500-700 yapanlar nasıllar nasıl bir enerjileri var maşallahtebrik ederim
bizde söylemesi ayıp bgün canım hiçbişi yapmak istemedi.balık söyledik.temizleyip pişiren bi yerden.çokta güzeldi afiyetle yedik ama 1 saat önce çocuk odasına girdim size bakayım diye.oğlum uykusunda fışkırarak çıkardı çok kötü(kusura bakmayın)
heryer battı üstü başı kendide anlayamadı zavallım ne olduğunu.eşim temizledi oğlanın üstünü başını banyo fln ettirdi.ranzanın üstünde yatıyor bide.uyku sersemi zor indirdik ranzadan.tüm çarşaflar alez fln heryer battı da neden olduki bilmiyorum.eşim de oğlanı temizlerken o da kötü oldu.benimde midem bozuk gibi psikolojikmi bilmem.küçük kızda henüz bişi yok bi de zorla bisürü yedirdim gariplerime
bugun berbat bı gun yasadım dıyet bakımından tahıl haklarımın hepsını gectım hatta 3 gunluk tahıl hakkımı 1 gunde bıtırdım ya sabah ıse gıttım bı mısafır geldı gelırken borek pogca yapmıs bıze onu getırmıs uffffff hadı bunu gectım baska bırı araba almıs cıkulata getırmıs buda neyse baskası baklava
yaaaaaa herkesmı bana karsıcıkulatayla baklavaya dur dıyebıldım ama pogca ve borege hayır dıyemedım 2 ser parca yedım aslında bununla bıtse ıyı oglene sımıt aksamada kepeklı ekmekten sandwıc yedım 3 gunlu tahıl hakkımı 1 gunde yedım ya tatlıya hayır dedıgım ıçın galıba iç benlık hırsını ekmekten cıkartıyor ben neden bugun boyle yaptım neden dur dıyemıyorum kendıme dıye kızıyorum bu akılsız basın cezasını tabı zavallı ayaklarım cekecek cunku bugun cooook yuruyup yedıklerımın bırazını erıtmem lazım aslında bu yedıklerımı normal bırı yese kılo almaz ama ben hemen alıyorum
günaydın kızlar YENACIM HAKKINI HELLAL ET ÇOK YORUYORUZ SENİ .
MUTLU SENDE HAKKINI HELLAL ET ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN HEP SAGLIKLI MUTLU OLUN AİLECE
Allah yardımcın olsun ama fazlada özletme kendini canım benim. Umarım herşey gönlünce olur....
ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle
Arkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Sadece dereceye girenleri ekliyorum..
HAFTANIN 1.si...........gusel............ - 2.2 kg................
HAFTANIN 2.si.......3melemeğmvar... - 2.1 kg.................:81:
HAFTANIN 3.sü.......yasafat........... - 2 kg....................
bugün diyetisyene gittim , metabolizmam hiç çalışmıyormuş orada 120.5 çıktım 15 gün tartılma dedi birde toktu karnım demekki 119.5 filan geliim aç kranına,su çok azmış vücutta şimdi list e elimde onları yiyorum sadece ben bu kadar ekmek yersem 150 kilo olurum heralde her öğün 2 dilim ekmek var ikindide bile yatmadanda ya leblebi yada grissini bir ara listeyi yazarım çok uykum geldi...en çokda yumurta ile peynirin bir rada yenmeyecek olması düşündürdü beni ama artık yapıcaz başka yolu yok
savulunnn haftaya banu ile derin geliyorrr........değilmi banucum yerimizde saymaktan yorulduk artık...
Acaba 1 günlük şok dietle kendimi şolkasam iş yararmı kilo verimimi hızlandırırmı yoksa hiç bişey yapmadan böyle devammı edeiyim ne dersiniz.
Neyse sizlere doyum olmaz bana müsaade yarın inşallah ilk fırsatta görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun.
İnşallah yarın bizim için çok verimli bir gün olacaktır
Hayırlı geceler ve tatlı rüyalar
Hepinizi çooook seviyorum iyiki varsınız
bugun berbat bı gun yasadım dıyet bakımından tahıl haklarımın hepsını gectım hatta 3 gunluk tahıl hakkımı 1 gunde bıtırdım ya sabah ıse gıttım bı mısafır geldı gelırken borek pogca yapmıs bıze onu getırmıs uffffff hadı bunu gectım baska bırı araba almıs cıkulata getırmıs buda neyse baskası baklava
Herkese günaydınnnnnnnnn
Bugün hepimiz için çok güzel bir gün olacağını hissediyorum
Şimdi güzelçe kahvaltımı ediyorum ve hemen evi biraz toparlayıp sporuma başlıyorum sonra yine buralardayım birde yediklerimide yazıcağım inşallah
Sizlerin desteğiyle şu iki haftalık sabitliği bozucağım inşallah
Kocaman öpüyorum hepinizi
bencede kilolarını verir vermez başla hem belki hormonlarında düzene gireceği için daha kısa sürer epilasyon işi valla ben yaptırdım rahat ettim, senin sponsor iyiymiş ya :) bu kez kocanın gırtlağına yapış bence ,tabi başlık parası mı verdiler leeeennnn :)))Canım bende epilasyon düşünüyorum ama şu anda ilk odak nokta kilolarım. Ana Sponsorum ( Annem) kilolarını ver epilasyonuda üstelenirim yeterki sen sağlığına kavuş diyor düzenli olarak. Kadıncağız zaten doktoru üstlendi bari kilolardan kurtulayımda öyle giderim epilasyona diye düşünüyorum ama eğer uygun bir kampanyaya deng gelirsem buralarda o zamanda olmadı koçişin gırtlağına yapışırım
Adam bedavaya hatun aldı bari kılım tüyüm onun cebinden olsun
YOk kız fazla kaçırmadım çok şükür 2 Dilim Ekmek, 2 kk Beyaz Peynir, 6 Tuzsuz Zeytin, az domates ve salatalıkhatta eşim bir iş için erken cıkmıştı gelirken poğça almış ama ben kesin kararlıyım yemiyceğim. Şu anda da şekersiz yeşil çayımı içiyorum
Evet ya dün bir baktım çok zararsız dediğim şeyler bile günde 1400 kalori yapıyormuş ki bana doktorum 1300 kalorilik liste vermişti. Allahtan spor yaptımda kilo almadım ama haftaya inşallah vericeğim :122: :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?