Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar maşallah bu hafta çok iyi kilolar verilmiş kutluyorum hepinizi.Yasafat hele sen maşallah 30 kg vermişsin darısı hepimizin başına inşallah aman nazar değmesin sana da.

tesekkur ederım canım arada hala kacamaklarım oluyor ama ıyısallah kurtulmak ıstıyorum sırtımdakı bunca agırlıktan hafıflemek ıstıyorum artık bugun kacamak yaptım 1.5 saat yurudum sımdı 7.2 km yaptı ıyısallah yedıklerımın bırazı erımıstır yoksa yarın artılardayım bı 89 u gorseydım dahada azımlenecektım artık nefsımın kolesı olmak ıstemıyorum o benım kolem olsun ıstıyorummmm

günaydın kızlar YENACIM HAKKINI HELLAL ET ÇOK YORUYORUZ SENİ .
MUTLU SENDE HAKKINI HELLAL ET ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN HEP SAGLIKLI MUTLU OLUN AİLECE

Herkese günaydınnnnnnnnn

Bugün hepimiz için çok güzel bir gün olacağını hissediyorum
Şimdi güzelçe kahvaltımı ediyorum ve hemen evi biraz toparlayıp sporuma başlıyorum sonra yine buralardayım birde yediklerimide yazıcağım inşallah

Sizlerin desteğiyle şu iki haftalık sabitliği bozucağım inşallah
Kocaman öpüyorum hepinizi

bende senin gibi ağustosun 10undan sonra başladım ama tam olarak günü hatırlamıyorum:26: dediğin gibi bende buraya girdikten sonra 10 kilo verdim, birlikten kuvvet doğdu gerçekten, benimki emmeyi bıraktığı için bilemiyorum canım ama netten bak vardı ben bakmıştım bir ara :)
seninde maşallah çok iyi gitmiş, kıyamam demek zaten hastaymış o da tuzu biberi olmuş, sizde yoksa balıktada sorun yok demek....

hönk......

birincimi olmusum ayyy ben bu gazla neler yaparım neler..
neler yaparsın çok merak ettim bak
canım sen o kuaför işini bıraksan da epilasyona gitsen bendede tek tük vardı pkodan dolayı şimdi hiçbiri kalmadı ,seninki biraz uzun sürebilir ama kesin sonuç tavsiye ederim ben iğneliye gitmiştim öyle acı falanda olmuyor, tavsiye ederim canım....
Bravo canımmm tebrikler darısı bize artık bende istiyorummmmmm::))
seninde olacak merak etme dayannnnnnnnnnnnnn
olamaz ya herkes mi sana karşı cephe almış, neyse bir daha yapmazsın son olur canım benim ,hep diyoruz yolumuz uzun insanın nefsi çekiyor arada böyle şeyler ama bir kere oldu diye bozmak yok kaldığmız yerden devam,sen kaç kilo vermişsin bunun mu üstesinden gelemeyeceksin sanki, neyse sen eritirsin canım hayıflanma daha fazla, hadi harekete geç bakalım :)
zaten duraksamadan sonra daha hızlı gidiyor kilolar, kız benim halılarıda yıka bak bayağı faydasını görmüşsün madem :)))

çok yeme kız ( bak dürtüyorum seni ) ,inşallah dediğin gibi güzel bir gün olur canım, vayyyyyyy sporada başlıyormuş helal sana, bozacaksın tabi sen azmet yeter, ben sana güveniyorum canım benim

ECE canım sen ne yaptın, oğluşun iyileşmiştir umarım ,sorun yoktur inşallah....
bu arada kız sende ne boy varmış maşallah manken gibisin desene sen maşallahhhhh
75 sana yeterde artar bile ,yolum uzun demişsin ben ne yapayım 167 boyla, 60 kilo olmam gerek ya da 57 falan, yani benim yol senden daha uzun ,snein ne kalmış 10-12 kilo sonra tamamdır... ulen kilom var bari boyum olsaydıda kurtarsaydım, hoş türk standartlarına göre gayet normalim ama :))))

ceco canım ben astım buzdolabı üzerine güzel oluyor kalori listesini incelemk bazen küçücük sandığımız şeylerin o kalorileri içerdiğini görünce insan birazda olsa dur diyor kendine.
çok yeme kız ( bak dürtüyorum seni ) ,inşallah dediğin gibi güzel bir gün olur canım, vayyyyyyy sporada başlıyormuş helal sana, bozacaksın tabi sen azmet yeter, ben sana güveniyorum canım benim

günaydın şekerim..

Herkese kocaman günaydın.

yena ve mutlu ellerinize sağlık listeler için hakkınızı heal edin. Kilo verenleri tebrik ediyorum benim gibi veremeyenlerede allahtan sabır diliyorum Olacak nasılsa pes edecek bünye...

dolaba asmak senin gibi düşünler için iyi ama ceco için iyi değil kız şimdiden 200 kaloriliklere göz dikmiş :)))
sende haftaya vereceksin belli bir duraksamadan sonra daha hızlı gidiyor, azcık dikkat et bak gör,pes edecek tabi

Canım bende epilasyon düşünüyorum ama şu anda ilk odak nokta kilolarım. Ana Sponsorum ( Annem ) kilolarını ver epilasyonuda üstelenirim yeterki sen sağlığına kavuş diyor düzenli olarak. Kadıncağız zaten doktoru üstlendi bari kilolardan kurtulayımda öyle giderim epilasyona diye düşünüyorum ama eğer uygun bir kampanyaya deng gelirsem buralarda o zamanda olmadı koçişin gırtlağına yapışırım
Adam bedavaya hatun aldı bari kılım tüyüm onun cebinden olsun

YOk kız fazla kaçırmadım çok şükür 2 Dilim Ekmek, 2 kk Beyaz Peynir, 6 Tuzsuz Zeytin, az domates ve salatalık hatta eşim bir iş için erken cıkmıştı gelirken poğça almış ama ben kesin kararlıyım yemiyceğim. Şu anda da şekersiz yeşil çayımı içiyorum

ceco canım ben astım buzdolabı üzerine güzel oluyor kalori listesini incelemk bazen küçücük sandığımız şeylerin o kalorileri içerdiğini görünce insan birazda olsa dur diyor kendine.

Evet ya dün bir baktım çok zararsız dediğim şeyler bile günde 1400 kalori yapıyormuş ki bana doktorum 1300 kalorilik liste vermişti. Allahtan spor yaptımda kilo almadım ama haftaya inşallah vericeğim :122: :122:

Kılarrrrrrrrr ayda bir de olsa bir günlük şok yapalim diyordunuz ya ben nette gezinirken bişey buldum bir bakın bakalım iş görürmü;

Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su

kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze

Kuşluk : 1 elma

Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak ( yada başka sebzede olur semizotu, karnabahır..... gibilerinden )
1 su br yoğurt
salata

İkindi :1 şeftali 2 tam ceviz

Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata

gece :1 elma

Çok sık yapılmaması tavsiye edilmiş çünkü eğer her hafta yada haftada 2 kere yapılırsa metabolizmayı yavaşlatma olasılığı çok yüksekmiş. Bir diyetisyen tarafından verilmiş ve sabit kalan kiloları tekrar harekete geçirmek için ayda 1 yapılması tavsiye edilmiş.

Ben yayınlayanın yalancısıyım o yüzden birde sizin fikrinizi alayım dedim birde denemek isteyen varsa diye paylaşayım istedim.

ben çıkıyorum kızlar canım sıkıldı benim kıza

canım uzulme allah saglık versın de hasretlık te bıter sende kızına anlatt kac yasında bılmıyorum ama anarsoyledıklerını uzulme cnmm

ayy gecmıs olsunn fazla yedirmeseydın keşke ben kv küçükken zorla yedırmişler sonra senın bebe gıbı olmuş kadan 60 yasında balığın kokusunu duymaya bıle tahammulu yokk biraz da sogul algınlığı varsa dokunmuştur tabbi gecmış olsun cnmm

insan yerken farkında olmuyorr sahsen ben sonradan aklım basıma gelıyor cok uzuluyorumm neyse bı daha olmaz ınsallahh
senınde masallahın varr 30 kılo azmı hakkındır boşver..

günaydın kızlar YENACIM HAKKINI HELLAL ET ÇOK YORUYORUZ SENİ .
MUTLU SENDE HAKKINI HELLAL ET ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN HEP SAGLIKLI MUTLU OLUN AİLECE

gunaydınn fadımecımm

Allah yardımcın olsun ama fazlada özletme kendini canım benim. Umarım herşey gönlünce olur....

amiiinnnn inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allahım...

ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle

cok tsk ederim ablacım. amiiiiinnnn

helal olsun fıstıklarıma valla :) yanımda olsanız nasıl sarılır tebrik ederdim şimdi sizi :) darısı benim gibi tembellerin başına :) ellerine saglık yenam. sende sıkma canını hiç birseye. okadar narin hassas ve güzel bir yapın varki. her halinden anlasılıyor yemin ederim. hiç birşeyin canımızı sıkmasına izin vermeyelim. canını sıkanların canı cıksınnnn okadar yaniiii

hadi diyetisyenin hayırlı ugurlu olsun ablacım. inan bana o verdiği ekmek devede kulak. ekmek okadar masumki aslında poacaların böreklerin yanında. bende ilk diyetisyene gittiğimde öyle demiştim. bu kadar ekmegi yesem ben kilo alırım delimisin demiştim. seker ihtiyacınıda ekmekten alıyormusuz meger. bu yüzden ye yeşim korkmadan verdiğimin hepsini ye demişti. hakkaten de öyle. yumurta ile peynir evet malesef aynı anda yenemiyor eger bir ölçü verdiyse. cunku ikiside protein. ya bir yumurta vermiştir yada bir kk peynir. ne zamanki ölçün 2 ye cıkar ozaman bir peynir bir yumurta verirler. Hadi bakalım yeni listen hayırlı ugurlu olsun :) sevgilerrrrr :)

Acaba 1 günlük şok dietle kendimi şolkasam iş yararmı kilo verimimi hızlandırırmı yoksa hiç bişey yapmadan böyle devammı edeiyim ne dersiniz.

valla banu ablacım bildiğim kadarıyla şok diyetlerin etkisi en az 3 günde cıkıyormus. bu yüzden şok bişeyler yapacaksan 3 günlük yap bence.

bende bende sizleri ve seni cok seviyorum :) iyiki varızzzzz

ya aynen yaaa. benim bide deli gibi merak ettiğim bişey var. günde 1200 kalorilik bir diyette 100 kalori bişey kaçırayım hemen artı oluyor tartı!!! diyetten önce her hafta neler yiyordum yinede böyle artı olmuyordu. cok merak ediyorum nasıl oluyor bu iş!!!

Banucum,
birde ne yap biliyomusun..Hedef kilonu küçült bence..

Şimdilik 100 yap yüze geldikten sonra yine değiştirirsin..İnan aradaki 50 kiloluk fark insanı acaip karamsar yapar..

Ben beşer kiloluk hedef koymaya karar verdim daha iyi oluyor.:)

Kılların için üzülme..Zayıflayınca her şey yoluna girer..acaba hormonal tedavide görmen gerekirmi? diye düşündüm..Kontrole gittiğinde doktorcuğuna sor bakalım..:)

bencede kilolarını verir vermez başla hem belki hormonlarında düzene gireceği için daha kısa sürer epilasyon işi valla ben yaptırdım rahat ettim, senin sponsor iyiymiş ya :) bu kez kocanın gırtlağına yapış bence ,tabi başlık parası mı verdiler leeeennnn :)))
iyi yemişsin aferin sana ama yeşilliği daha fazla yiyip payniri azaltsaydın keşke çok olmuş ,poğaça yemediğin içinde sana kocaman alkışşşşşş
sen bak o listeyede yeme canım haftaya vereceksin yoksa zopalarım ha

YOTSUZ,demek yeniden ders çalışmaya başlıyorsun harika bişey. Allah zihin açıklığı versin.:)
Herşey gönlünce olsun..

Tebessüm,
kıyamam kızına özlüyor tabii babasını..Yine tüm zorluk anneye düşüyor bu durumda bile..
Sevgiler prensese..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…