- 24 Ocak 2011
- 241
- 185
- 123
Kılarrrrrrrrr ayda bir de olsa bir günlük şok yapalim diyordunuz ya ben nette gezinirken bişey buldum bir bakın bakalım iş görürmü;
Kahvaltıdan öne 1br ılık su 1br normal su
kahvaltı: 1 yumurta 1dilim ekmek ,çig sebze
Kuşluk : 1 elma
Öğlen : Bol yarım kg haşlanmış kabak ( yada başka sebzede olur semizotu, karnabahır..... gibilerinden )
1 su br yoğurt
salata
İkindi :1 şeftali 2 tam ceviz
Akşam :1 Orta boy haşlama patates
bol salata
gece :1 elma
Çok sık yapılmaması tavsiye edilmiş çünkü eğer her hafta yada haftada 2 kere yapılırsa metabolizmayı yavaşlatma olasılığı çok yüksekmiş. Bir diyetisyen tarafından verilmiş ve sabit kalan kiloları tekrar harekete geçirmek için ayda 1 yapılması tavsiye edilmiş.
Ben yayınlayanın yalancısıyım o yüzden birde sizin fikrinizi alayım dedim birde denemek isteyen varsa diye paylaşayım istedim.
bencede kilolarını verir vermez başla hem belki hormonlarında düzene gireceği için daha kısa sürer epilasyon işi valla ben yaptırdım rahat ettim, senin sponsor iyiymiş ya :) bu kez kocanın gırtlağına yapış bence ,tabi başlık parası mı verdiler leeeennnn :)))
iyi yemişsin aferin sana ama yeşilliği daha fazla yiyip payniri azaltsaydın keşke çok olmuş ,poğaça yemediğin içinde sana kocaman alkışşşşşş
sen bak o listeyede yeme canım haftaya vereceksin yoksa zopalarım ha
Banucum,
birde ne yap biliyomusun..Hedef kilonu küçült bence..
Şimdilik 100 yap yüze geldikten sonra yine değiştirirsin..İnan aradaki 50 kiloluk fark insanı acaip karamsar yapar..
Ben beşer kiloluk hedef koymaya karar verdim daha iyi oluyor.:)
Kılların için üzülme..Zayıflayınca her şey yoluna girer..acaba hormonal tedavide görmen gerekirmi? diye düşündüm..Kontrole gittiğinde doktorcuğuna sor bakalım..:)
bende hedefimi her ay 5 kilo olarak sınırlandırdım aynı yenam gibi fazlasını tabisi kabul ederim :))))
bencede hedefini küçült inan daha kolay oluyor aylık hedefler koy
hormaonlar dengeye girince o da hallolur belki ....
aaa hak ettin ama alkışı :) ben o listeyi yapmam ben meyve yapacağım ya da pirinç lapası ,tabi sen druna danış muhakkak, yani bu heyecan seni daha çok motive eder en azından hedefime ulaştım dersin o gayretle daha çok gider....Anammmm okadar alkışa çocuk gibi sevindim valla
Yok o listeyi ben şok yapmayı düşünenler için paylaştım. Benim Metabolizma durma noktasında olduğu için doktorum vermeden asla yapmam.
Yenacığım tavsiyen için çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın baktıkca anam ara açılmadı anam hala diğer tarafa kaymadı diye sinir oluyorum uzun zamandırdediğin gibi Hedefi ufaltırsam çok daha rahat olurum herhalde. Tabi birde ay biran önce hedefe ulaşayımda yeni hedefimi belirleyebileyim heyecanı
ay aşkolsun ne ihtiyarı ya gider niye gitmesin kimler kimler vermiş ,ne güzel olur değil mi? keşke gitse her ay 5er...Ben ayda 5 veremem artık ehtiyar oldum..
fekat dediğin gibi olursa ne güzel olur..:)
Sen naapıyosan bozma çok iyi gidiyosun maşallah..
Kilo çetvelimi yeniledim ve hedefimi şimdilik küçülttüm :122: :122: :122: :122:
olamaz ya herkes mi sana karşı cephe almış, neyse bir daha yapmazsın son olur canım benim ,hep diyoruz yolumuz uzun insanın nefsi çekiyor arada böyle şeyler ama bir kere oldu diye bozmak yok kaldığmız yerden devam,sen kaç kilo vermişsin bunun mu üstesinden gelemeyeceksin sanki, neyse sen eritirsin canım hayıflanma daha fazla, hadi harekete geç bakalım :)
:
insan yerken farkında olmuyorr sahsen ben sonradan aklım basıma gelıyor cok uzuluyorumm neyse bı daha olmaz ınsallahh
senınde masallahın varr 30 kılo azmı hakkındır boşver..
gunaydınn fadımecımm
cnm sankı bu yazılanları ben yazmıs gıbı hıssettım bende sneınle aynı durumdayım ve bır artısıda bebeişimde olmuyo banada glukophage verdı dr bana yan etkı yaptı kullanmadım. 2 sene kullanıcaksın dedı onun dedıgı zaman kuıllansaydım sımdı 2 sene olucaktı belkıde ıyı gelıcektı ama ben kullanamadım ıste.
helal olsun fıstıklarıma valla :) yanımda olsanız nasıl sarılır tebrik ederdim şimdi sizi :) darısı benim gibi tembellerin başına :) ellerine saglık yenam. sende sıkma canını hiç birseye. okadar narin hassas ve güzel bir yapın varki. her halinden anlasılıyor yemin ederim. hiç birşeyin canımızı sıkmasına izin vermeyelim. canını sıkanların canı cıksınnnn okadar yaniiii
ya aynen yaaa. benim bide deli gibi merak ettiğim bişey var. günde 1200 kalorilik bir diyette 100 kalori bişey kaçırayım hemen artı oluyor tartı!!! diyetten önce her hafta neler yiyordum yinede böyle artı olmuyordu. cok merak ediyorum nasıl oluyor bu iş!!!
lısten harıka bu lısteyı gorunce kendımden utandım
canım hiç acıkmadım dün, bu gün ikinci günüm, hep beraber azimle atıcaz kiloları üstümüzden. kaç gündür bende kendimi toplayamamıştım ama dün sabah kendime inanarak kalktım yataktan bozmıycam inşallah :))
ablacım benm çok öpüyorum seni buradanöyle güzel moral verdinki bugün özellikle çok korktum 15e 10du ablacım çok üzüldüm alışmaya çalışıyorum..
maşallah canım maşallah sana yaaaa çok iyi gidiyorsun bende bugün diyetisyene gittim inş bundan sonra daha ii olacak.....
çok sağol canı çok büyük moral verdin bana bugün bebnimde 15e 10 du ,çok korktumki senin dahada yükselmiş, sürekli afedersin geğiriyorum başım ağrıyor...
15 e 10du bugün canım, daha düşme olmadı inş düşer bundan sonra..bugün diyetisyenede gittim çok sıkı başladım...
yok banucum yaaa bugün çokmorkulu bir gün geçirdim lk defa başıma geldiği için , alıoşmaya çalışıyorum tansiyona her ölçmede stres yaşıyorum acaba kaç çıkacak diye yoksa belki daha düşük olacak....
canım kendini sıkıp üzmemeye çalış, sonuçta tedavisi var, ben ilaçlarımı düzenli alıyorum hiç sorun yaşamıyorum çok şükür. sende düzeleceksin inşallah.
kızlar karar verdım eskısı gıbı her aksam yedıklerımımı burda paylasacagım kı bu belkı bende utanma duygusu yaratırda abartmadan yerım
boylece daha fazla konsantre olabılırım rejımıme her gun sporumuda yazacagım artık
yaaa ayakalar çekiyor malesef, bu kadar yemeseydik onlarda acı çekmezdi değil mi? neyse 200 gram farkla kapatmanda iyi olmuş inşallah göreceksin canım merak etme.....eweeeet dunku kacamaktan sonra gece 1.5 saat yuruyus ıyı geldı akılsız basın cezasını ayaklar ceker derken haklılarmıs atalarımız ayaklarım cektı cezasını ama ıyı oldu sadece 200 gr artı ıle kapattım gunu bugunde kalsıyum rejımımı yapıyorum kı dengelesın yarında metebolızma hızlandırıcımı yapacagım pzt ye 89.9 u barı goreyım su 89 u goster allahım banaaaaa
vucudumuz cok zekı hemen gelen kalorıye gore ayarlıyo kendını coook kalorılı beslendıgımız zaman nasıl olsa gerısı gelecek deyıp daha fazla yakıyor kalorıyı bırden azaltınca oda kıtlık psıkolojısıne gırıp tutuyor yakmıyor o yuzden az kalorılı ama sık sık yemek lazım kı vucut sasırsın ıste bu yuzden rejımı bıraktıktan sonra verdıgımızden daha fazlasını gerı alıyoruz ıyısallah bırakmayız bu sefer hıç daha yolumuz uzun
kızlar karar verdım eskısı gıbı her aksam yedıklerımımı burda paylasacagım kı bu belkı bende utanma duygusu yaratırda abartmadan yerım
boylece daha fazla konsantre olabılırım rejımıme her gun sporumuda yazacagım artık
kızlar ben spor yapamıyorum belimin ağrısından keşke bu yaptığımız ev işleri spor sayılsa valla ne güzel olurdu. aslında akşama kadar koşturup duruyorum evde. kızımın peşinde hele tazı gibiyim onu spor diye yazsam kabul olur mu acep
aaa hak ettin ama alkışı :) ben o listeyi yapmam ben meyve yapacağım ya da pirinç lapası ,tabi sen druna danış muhakkak, yani bu heyecan seni daha çok motive eder en azından hedefime ulaştım dersin o gayretle daha çok gider....
böyle çok daha iyi olacak emin ol, birden 40 kilo vermeye odaklanmak var birde 4-5 kiloya, ama bence sen bu çizelgeyi aylık düşünerek düzenle sende her ay 5 kilo hedef koy kendine, fazlası giderse gitsin tabi :)))) böylelikle bu diyetin ne zaman bitip korumaya geçeceğinide belirlemiş olursun ne dersin?
ay ben seni habire dürter oldum ha :))) hadi yap bakalım çizelgeni 15 kiloluk hedef çok bu ay için
kızlar ben börek yemiyorum dedim ya ama tadı aynı böreğe benzer bir şey öğrendim canım çektiğinde onu yapıp yiyorum :))) izmirli olanlar ya da adalılar bilirler kesin bende tvden örendim,denedim ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim :)
PABUCAKİ ya da diğer adıyla DÜPYAZ
3-4 patlıcanı kabauklarını soymadan uzunlamasına ortadan 2ye bölün ve tencereye sıcak su koyarak 15-20 dk haşlayın (yumuşasın ama çok değil sertte kalmasın lokum gibi olsun :))
bir kabın içine çok az1 kk kadar kaşar rendeleyin ve 4 kk kadar beyaz peynir rendeleyin,
1 yumurta kırın,
tuz ve karabiber ekleyin,
bolca maydanoz ekleyin
patlıcanları sudan maşa yardımıyla çıkarın ve içlerini bir kaşık yardımıyla boşaltın
bu içi bıçakla kıyın ve diğer malzemelerin içine ekleyin
patlıcanlar kayık gibi olacak
bunları tepsiye dizin ve patlıcanın içine hazırlağınız içi paylaştırın
üstüne tekrar kaşar ya da galeta unu koyun ve 20 dk kadar yani kaşarlar kızarana kadar pişirin
afiyet olsunnnnnnnn
ahanda börek size ekmeksiz yiyin ha :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?