Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar kilo bildirimini çok cidiye aldığınızı biliyorum.çok özür dilerim dün ne yazıkki çok işim vardı giremedim.zatenbir kilo almışım.kilo verenleri kutluyorum.

ben bunu yapsam kilo alırım :) neyse aklımızda olsun 1 kere yapacağım ben her ay sonu :)

Tablonun yayınlanmaması teknik sorundan kaynaklanıyormuş..
Ne çok teknik sorun yaşanıyor.

Anammmm okadar alkışa çocuk gibi sevindim valla
Yok o listeyi ben şok yapmayı düşünenler için paylaştım. Benim Metabolizma durma noktasında olduğu için doktorum vermeden asla yapmam.

Yenacığım tavsiyen için çok teşekkür ederim kesinlikle haklısın baktıkca anam ara açılmadı anam hala diğer tarafa kaymadı diye sinir oluyorum uzun zamandır dediğin gibi Hedefi ufaltırsam çok daha rahat olurum herhalde. Tabi birde ay biran önce hedefe ulaşayımda yeni hedefimi belirleyebileyim heyecanı

bende hedefimi her ay 5 kilo olarak sınırlandırdım aynı yenam gibi fazlasını tabisi kabul ederim :))))
bencede hedefini küçült inan daha kolay oluyor aylık hedefler koy
hormaonlar dengeye girince o da hallolur belki ....

Ben ayda 5 veremem artık ehtiyar oldum..
fekat dediğin gibi olursa ne güzel olur..:)

Sen naapıyosan bozma çok iyi gidiyosun maşallah..

Kilo çetvelimi yeniledim ve hedefimi şimdilik küçülttüm :122: :122: :122: :122:

aaa hak ettin ama alkışı :) ben o listeyi yapmam ben meyve yapacağım ya da pirinç lapası ,tabi sen druna danış muhakkak, yani bu heyecan seni daha çok motive eder en azından hedefime ulaştım dersin o gayretle daha çok gider....
Ben ayda 5 veremem artık ehtiyar oldum..
fekat dediğin gibi olursa ne güzel olur..:)

Sen naapıyosan bozma çok iyi gidiyosun maşallah..
ay aşkolsun ne ihtiyarı ya gider niye gitmesin kimler kimler vermiş ,ne güzel olur değil mi? keşke gitse her ay 5er...
ben farklı birşey yapmıyorum açıkçası herşeyden yiyorum ama az az ,ekmeği zaten pek sevmem onu iyice azalttım, makarna,pilav bunları çok az yiyorum, börek falan hayatımdan çıktı gibi ,tatlılarda öyle sadece her ay 1 kez kaçamak yapacağım bu da 1-2 draje olur yani :)
Kilo çetvelimi yeniledim ve hedefimi şimdilik küçülttüm :122: :122: :122: :122:

böyle çok daha iyi olacak emin ol, birden 40 kilo vermeye odaklanmak var birde 4-5 kiloya, ama bence sen bu çizelgeyi aylık düşünerek düzenle sende her ay 5 kilo hedef koy kendine, fazlası giderse gitsin tabi :)))) böylelikle bu diyetin ne zaman bitip korumaya geçeceğinide belirlemiş olursun ne dersin?
ay ben seni habire dürter oldum ha :))) hadi yap bakalım çizelgeni 15 kiloluk hedef çok bu ay için

insan yerken farkında olmuyorr sahsen ben sonradan aklım basıma gelıyor cok uzuluyorumm neyse bı daha olmaz ınsallahh
senınde masallahın varr 30 kılo azmı hakkındır boşver..

gunaydınn fadımecımm

eweeeet dunku kacamaktan sonra gece 1.5 saat yuruyus ıyı geldı akılsız basın cezasını ayaklar ceker derken haklılarmıs atalarımız ayaklarım cektı cezasını ama ıyı oldu sadece 200 gr artı ıle kapattım gunu bugunde kalsıyum rejımımı yapıyorum kı dengelesın yarında metebolızma hızlandırıcımı yapacagım pzt ye 89.9 u barı goreyım su 89 u goster allahım banaaaaa

vucudumuz cok zekı hemen gelen kalorıye gore ayarlıyo kendını coook kalorılı beslendıgımız zaman nasıl olsa gerısı gelecek deyıp daha fazla yakıyor kalorıyı bırden azaltınca oda kıtlık psıkolojısıne gırıp tutuyor yakmıyor o yuzden az kalorılı ama sık sık yemek lazım kı vucut sasırsın ıste bu yuzden rejımı bıraktıktan sonra verdıgımızden daha fazlasını gerı alıyoruz ıyısallah bırakmayız bu sefer hıç daha yolumuz uzun

kızlar karar verdım eskısı gıbı her aksam yedıklerımımı burda paylasacagım kı bu belkı bende utanma duygusu yaratırda abartmadan yerım

boylece daha fazla konsantre olabılırım rejımıme her gun sporumuda yazacagım artık

bırde bısı sormayı unuttum ben sıkılastırıcı ve selılut kremı kullanmak ıstıyorum zayıflarken daha fazla catlagım olmasın dıye daha once kullananlar varsa bana krem ısmı soyleyebılırmı mesela dogum yapanlar sız neler kullandınız hamıleyken veya hangılerı ıse yaramadı bende ona gore alayım krem

canım bende öyle karar verdim, her gün yediğim herşeyi içtiğim suya kadar yazıcam buraya, en azından dediğin gibi insan ayy akşam bunları birbir yazıcam kaçırmıyım diye motive oluyor.
benim bu gün 2. günüm yeni diyetimde, sabahtan beri 5 bardak suyumu içtim bile. sanada bolbol su tavsiye ediyorum. kendini daha tok ve zinde hissediyor insan.

yaaa ayakalar çekiyor malesef, bu kadar yemeseydik onlarda acı çekmezdi değil mi? neyse 200 gram farkla kapatmanda iyi olmuş inşallah göreceksin canım merak etme.....
zaman zaman şaşırtmak gerek vücudu ama çokta kalorili beslenmemek gerek, durduğu an ne istersen ye sonra yine şaşırsın ve vermeye devam etsin........

utanma oluyor kesinlikle ama ben uzun zamandır paylaşmıyorum ,sporuma da dikkat edersem bu hafta süper olacak bakalım hayırlısı......

kızlar ben spor yapamıyorum belimin ağrısından keşke bu yaptığımız ev işleri spor sayılsa valla ne güzel olurdu. aslında akşama kadar koşturup duruyorum evde. kızımın peşinde hele tazı gibiyim onu spor diye yazsam kabul olur mu acep

bu arada bu hafta listeye giren arkadaşlar tebrik ederim süpersiniz, inşallah haftaya bende listeye giricem. hepimiz birinci olalım inşallahhhhhh...
şimdi ev işleri beni bekler, kızımda babaannesine gitti bende temizlik yapabilirim rahat rahat :) herkese düşük kalorili, spor dolu süper bir gün olsun inşallah, kimse diyetini bozmasın önümüzde ne kadar uzak gibi görünsede gelecek bir yaz var çünkü. incecik elbiseler, şortlar, mayolar bizi bekliyor...

kızlar ben börek yemiyorum dedim ya ama tadı aynı böreğe benzer bir şey öğrendim canım çektiğinde onu yapıp yiyorum :))) izmirli olanlar ya da adalılar bilirler kesin bende tvden örendim,denedim ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim :)

PABUCAKİ ya da diğer adıyla DÜPYAZ

3-4 patlıcanı kabauklarını soymadan uzunlamasına ortadan 2ye bölün ve tencereye sıcak su koyarak 15-20 dk haşlayın (yumuşasın ama çok değil sertte kalmasın lokum gibi olsun :))
bir kabın içine çok az1 kk kadar kaşar rendeleyin ve 4 kk kadar beyaz peynir rendeleyin,
1 yumurta kırın,
tuz ve karabiber ekleyin,
bolca maydanoz ekleyin
patlıcanları sudan maşa yardımıyla çıkarın ve içlerini bir kaşık yardımıyla boşaltın
bu içi bıçakla kıyın ve diğer malzemelerin içine ekleyin
patlıcanlar kayık gibi olacak
bunları tepsiye dizin ve patlıcanın içine hazırlağınız içi paylaştırın
üstüne tekrar kaşar ya da galeta unu koyun ve 20 dk kadar yani kaşarlar kızarana kadar pişirin
afiyet olsunnnnnnnn

ahanda börek size ekmeksiz yiyin ha :))))

bencede sayılmalı bende yarın yapacağım ,dağ gibi ütü var off offf çok işim var :)

:122: :122: :122: Ben söz dinlerim Arkadaşım :122: :122: :122:
Hakikaten ya görüntü böyle daha iyi oldu sanki çok kilo vermiş gibi hissettim daha şimdiden kendimi
YOk dediğin gibi ben şoklara girmem doktorum yap demediği sürece cünkü zaten benim metabolizma neredeyse duruyor daha doğrusu mehteran gibi. Bir hafta veriyorsam bir hafta veremiyorum
İnşallah bundan sonra düzelir.

Şimdi kendimi ( yüzümü ) bir ağdaya batırıp sporuma geçiyorum ondan sonra güzel bir duş alıp temiz temiz gelirim yine

Anaaaaa gerçekten süper bişeye benziyor bu yaa :122: :122:

Ama benim bunu yağsız peynir ve light kaşarla yapsam daha iyi olur herhalde nasılsa vucut ne girse bomba etkisi yaşıyor birde öğlen yaparsam daha mi iyi olur en azından sporumuda yapar daha rahat eritirim
Dur bakalım bir iki gün sonra denerim olmazsa.

Neyse şimdilik kaçtım kendinize iyi bakın
Görüşürüz anacığımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…