Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar...Nasılsınız....

KİLO VEREN,SPOR YAPAN,GAYRET EDEN HERKESİ KUTLUYORUM..

YENA,MUTLU; ELLERİNİZE SAĞLIK CANLARIM.

EMEK VEREN ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN İNŞALLAH..

bende börek yerine karnıbahar graten yapıyorum

karnıbahar haçlanıyor

1 kaşık tereyağ 2-3 kaşık un
2 bardak süt ile kaarıştır pişir başemel sos oluyor

karnıbaharı tepsiye dök üzerine sosu ser fırınla istersen üstüne kaşarda serp ama ben kalorili olmasın diye koymuyorum bol bol yiyorum

Kilo çetvelimi yeniledim ve hedefimi şimdilik küçülttüm :122: :122: :122: :122:

Çok güzel olmuş böyle..

Benim karnımda çatlak yok pek iki doğuma rağmen..
sadece çok sarkık,çok fena görüntüsü var...
Bacaklarımda selülit yatağı..

Afiyet olsun..PAtlıcan ve kaşar iyi bir ikili..

MErhaba canım nasılsın..

Son düzenleme:
Saçlarımı boyadım,vaktin dolmasını bekliyorum bıcı bıcı yapmak için..
Kızım dersaneden geldi,oğlanı uyuttum, banyodan çıkınca arkadaşımla çay içmeye gideceğiz yarım saatliğine cafe tarzı bir yere..:)
Çok sevinçliyim iyi gelecek..

sürekli görüşemediğim sevdiğim bir dostum bizim tarafta işi varmış hemen yarım saati araya sıkıştırmayı planladık..
en güzelide çocuksuz oluşu..

merhaba yena listeyi hazırladın mı? bulamadım acaba hangi sayfada

Merhaba arwen yoktun bayağı,hoşgeldin..Eksi kiloyla dönmüşsün çok sevindim senin adına..

Sitede problem var listeyi ekleyemiyorum..sadece dereceye girenleri yayınladım..

Sen yoksun derecede.:))

ellerine sağlık yenaaaa......dereceye girenleri tebrik ediyorum...........

Merhaba YENACIĞIM....İyiyim şükür....

Sen nasılsın...Cumartesi programınız yokmu çocuklarla;yoksa ancak dinlenirim evde mi oturayım dedin canım...

Benim de akşam misafirlerim vardı(yemekli değil)..Uzunca oturduk;sonrada nete giremedim.Benim koca bebeğin uykusu geldi,haydi kırk yılda bir ben de yatayım dedim

Görüşemedik dün gece bu nedenle;ama epey eksiklik hissettim ....

Umarım canının sıkıntısı geçmiştir...Senin canını sıkanları Allaha havale ediyorum,Rabbim müstehaklarını verir elbet...

Seni çok seviyorum ve üzülmene hiç dayanamıyorum....

hoşgeldin beyzus ablaaaaaaaa.............

Program varmış meğerse..Ben bu mesajını görmeden yazmıştım.

İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin canım....

Saçları ne renk yaptın?Değiştirdinmi yoksa aynı rengimi boyadın...

Ben artık çikolata kahveyim ve çokta memnunum,ancak beyazlardan dolayı sık boya istiyor....

Merhaba arwen yoktun bayağı,hoşgeldin..Eksi kiloyla dönmüşsün çok sevindim senin adına..

Sitede problem var listeyi ekleyemiyorum..sadece dereceye girenleri yayınladım..

evet farkettim :))
arada bakıyodum yine yazılanlara da işte bildirim yorum falan yapmadım.hoşbulduk bu arada.evet eski kiloma da döndüm çok şükür en son 91.5 olmuştum..
yine aranızdayım burda olak güzel bi disiplin veriyo.herkesler de bomba gibi maşallah.

inşallah güzel bir gün geçirisin canım

hoşgeldin beyzus ablaaaaaaaa.............

Merhaba canım...Hoş buldum.....

Dukancıların yemek tariflerinden bir tuzlu kek tarifi alıp yaptım...Şahane oldu...

Sırf kabızlık sorunu yaşamamak için yulaf ezmesi kullanmaya başladım; yoğurda katıp yemek zamanla bıktırıyor..Şöyle kek falan gibi bir şeyler yapabilmek süper oldu..

Daha sonra tatlı birşeyler istersem tatlı kekte yapacağım.....

Senin de iyi gidiyor sanırım Dukan diyetin...Maaşallah...

umut hoşgeldin canım
artıyla döndün bile sayılmaz maşallah

........
harika bi kilo alımıyla dönmüşsün. nedirki 1 haftada geldiği gibi gider okadar hamur işine belliki bol bol yürümen bu normal sonucu göstermiş. 1 kilo bile değil benden yana tebriklerrr:)......

......

ohhh iyi tatil yapmışşın boşver 1 kilo bile almamışşınki ......

Hoşbulduk Asumancığım, sağolun kızlar, moral verdiniz. Aslında az görünüyor ama çok yavaş verdiğim için (haftalık rtalamam 200 gr.) yaklaşık 3 haftada verdiğimi 6 günde almışım Alınanlar neyse de düzenimi bozdu o fena. Neyse adapte olacağım inşallah bu hafta :)

Son zamanlarda hiç resim çektirmiyordum, bu gezide bol bol resim çekildi doğal olarak. 5-10 tane seçip albüme ekledim. Turistik değerde olan resimleri değil de benim son kilo durumumu gösteren resimlerden seçtim. Benim fikrim; 85 ile 90 üzeri arasında biraz fark var ama sadece "biraz", inşallah 75 ve 65'li resimleri koymak da kısmet olur :))))

Sitede mi prooblem var, benim bağlantıda mı bilmiyorum; çok çok yavaş açılıyor sayfalar. O nedenle geçmişe bakamadım. Kilo veren ve sporda dereceye giren herkesi tebrik ederim. Neşeli, güzel bir hafta sonu diliyorum herkese

İnşallah canım hepimize güzel olsun inşallah bu hafat bende sende kırıcan iki banu yapalım hadi.

Son düzenleme:

evet tarifler süper ayrıca tatlı olarak yulafla sütü pişirip muhallebi yapıyorum 1-2 tane tatlandırıcı atıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederiim...bakalım şimdilik iyi gidiyor...

tamam canım inş. hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
herkeslere selamlar:)))

nabersiniz bakalım fıstıklar???:)

misafirlerim gitti ve ancak girebildim bende nete:))
yarında misafirlerim gelicekler ama onlar yatılı değil, akşama gidicekler, buyursun gelsinler sefa getirsinler değilmi canlarım...

beyzuş ablamı gördüm az önce, beyzuş ablacım ben geri döndüm artık eskisi gibi, nasılsın görüşmeyeli?? iyimisin??

vee hissediyorum evet hissediyorum şuan yena elinde bir bardakla çay yudumluyor evet eve hissediyorum:))

evde yapacak işlerim var ama ben burda tembellikten siftiniyorum hala:)
bi kalksam tamamdır ama hemen yaparım, sorun kalkabilmekte

çok teşekkür ederim canım senin son listene bakıp benim listeyle bir karşılaştırırım.

inşallah kilolar gidecek ve sağlık problemleri de bitecek.şeker yada insülin direnci varmıydı?kıllanmaya pko sebep oluyor galiba.pko lulardada genelde insülin direnci oluyor.bende bildiğim kadarıyla pko yoktu ama insülin direncim var.

günaydın demek için baya geçe kaldım ancak girebildim.bu hafta çok daha güzel olsun hepimiz için inşallah.çok pozitif bir insansınız inşallah hedefleriniz olacak

canım benim boy 179 cm gerçekten türk standartlarından biraz fazlacana.eşimle bi alışveriş merkezine fln gitsek kaybolmuyorz hemen kafadan birbirimizi gözüryoruz
benim kilo 90 ın üstünde olunca çok kötü duruyor.bide şu ince zarif bayanlar iri yarı kaba bir adamı anlatmak isterlerse beni göstererek işte böyle biriydi fln diyorlarrr
oğluşum dün 2 kere daha çıkarttı.bu sabah güzelce nane limon fln yaptım hafifi bişiler yedirdim.şimdi daha iyi çok şükür geçen kızı yemeyen birinin yanında yemek yetiştiremiyorum benim oğlana demiştim bu da bana ders oldu

aslında benim oğlan çok severdi balığı dün akşam az yemesinden anlamalıydım bende tabağını doldurup durudm.inşallah kv gibi olmaz

çok nefis duruyor.deneyecem teşekkürler

herkes sizi çok seviyor biz çok tanımıyoruz daha .slm lar sizede

mmmm nefiss bunuda denerim benim çocukalr sevmez kesin bende hepsini kendim yerim

en güzeli bir dostla yarım saatte olsa başbaşa çocuksuz kalıp dertleşebilmek....

bende aylık tabloya güvendiydim dereceye gireceğimi ümit ediyordum benim beklentim yüzünden tablo gitmiş olabilir mi acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…