Tebrikler herkese yenacım eline sağlık çok uğraştın bu hafta.
İyi geceler ilbatum.
sağol canım inşallah çokk kilo veririmevet valla 4 ay sonra atama olmazsa gideriz demiştik ama sanırım az alım yappacaklar ve olmayacak şimdi gitsek ev tutulacak eşya alınacaak orası pahalı yetiştiremeyiz diye düşünüyorum orada araba almak lazımmış bakalım
geçmiş olsun hasta değildir umarım ishal kusma salgını var bu ara umarım değildir
benim kızda sürekli kusardı günde 3 kez kesin kusardı 1.5 yaşına kadar sürdü valla kusmuk temizlemek beterbirşey
ne güzel eşin temizlemiş yıkamış sağolsun
Tebessüm herşeyin hayırlısı gidemesende aylar su gibi akıp gidiyor zaten bize en başta uzun geliyorda ama seninde güzel bir hedefin var eşin gelince şok olucak incelmiş olucan.
bravoooo diyetin dışına çıkma bben 102 kilo iken diyetisye 12 dilim ekmek içeren bir diyet vrmişti haftada 2 kilo vermiştimbugün diyetisyene gittim , metabolizmam hiç çalışmıyormuş orada 120.5 çıktım 15 gün tartılma dedi birde toktu karnım demekki 119.5 filan geliim aç kranına,su çok azmış vücutta şimdi list e elimde onları yiyorum sadece ben bu kadar ekmek yersem 150 kilo olurum heralde her öğün 2 dilim ekmek var ikindide bile yatmadanda ya leblebi yada grissini bir ara listeyi yazarım çok uykum geldi...en çokda yumurta ile peynirin bir rada yenmeyecek olması düşündürdü beni ama artık yapıcaz başka yolu yok
savulunnn haftaya banu ile derin geliyorrr........değilmi banucum yerimizde saymaktan yorulduk artık...
sağol canım bakalım dayanıcazdereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum darsı bizlere diyorum inşallah..
tebessüm kızına içim parçalandı canım , ayy düşünemiyorum bile çok zor benim kızda babası gelmesine yakın çıldırıyor babasının üzerinden inmiyor , ız çocukları babaya çok düşkün oluyor, sayılı gündür geçer canım
ama ssen ilaç kullanıyorsun canım gitsinde yetekiTamam hadi seni mi kırıcağımsöz önümüzdeki hafta 2 kilodan az verirsem bana sakız bile yok
Yok ben her gece mutlaka yazıcağım sonuçta benden çok daha tecrübeli olanlar var. İki ay oldu tam olalı başlayalı ve henüz ancak yaklaşık 5 kilo gitti ki ben en azından bi 8 kilo gider diye düşünmüştüm he oda sorun değil sağlıklı olsun ama olsun geç te olsa
Beni her zaman herkes dürtebilir sakıncası yok
ama biraz totoyu kaldır spor yap
birde kaçamak yapmaa sadece haftada bir kilo verince ödül ver kendine o da az olsun
bak nasıl verceksin
1 günlük yap ayda bir yapmak iyi olabilirAcaba 1 günlük şok dietle kendimi şolkasam iş yararmı kilo verimimi hızlandırırmı yoksa hiç bişey yapmadan böyle devammı edeiyim ne dersiniz.
:)
İyiyim iyiyim, sadece baş ağrısı kaldı.:)oda geçecektir...
geçmiş olsun canım nasılsın misafirler canınımı sıktı umarım sadece yorgunluktur
saol cecooo cok mutlu oldum ılkkez dereceye gırdım
lazer epilasyon iyi sonuç veriyor diyorlar birde geçen sene kaynanam kullandı bioder iyi geldi azaldıEvet Glukophage diye bir ilaç verdi doktor açlık şekerim çok yüksek cıktığı için.
Maalesef onlada bitmiyorki benim dertler; saç dökülmesi, kuru cilt, kabızlık, ödem ve aşırı derece kıllanma yani anlıyacağın ne ararsan var.
Bir sonraki randevumda belki ilave ilaç verir yada değiştirir çünkü hiç bir değişiklik olmadı şikayetlerimde.
Hele şu kıl olayı beni deli ediyor. Her hafta yüzüme ağda yapmaktan fenalık geldi kuaföre de gitmek istemiyorum çünkü gittiğim kuaför onları temizleyene kadar kan ter içinde kalıyor benimde canım aşırı derece yanıyor okadarki en son kuaföre aldırdığımda resmen ağladım
Kıl kökü ağaç kökü sanki birde simsiyah cıkıyor almadan dışarı cıkmak dahi istemiyorum. Eşim bile yine sakalların cıkmış alsana demekten alamıyor kendini. İşi gırgıra vuruyorum o an bak sakalımda var ama yinede sözüm geçmiyor diye ama aslında inanılmaz sinir oluyorum.
Ayrıntılı hormon tahlili yaptığında erkeklik hormonunun fazla yüksek olduğunu söylemişti doktor oda tabi kilo verince düşer dedi ama işte hala bişey yok değişen :44:
ilaçlarda kıllanma yapar yan etki ilacını değiştirsin dr.
arada olur kaçamak önemli olan yola devam etmen yürümüşşünde bak fazlacabugun berbat bı gun yasadım dıyet bakımından tahıl haklarımın hepsını gectım hatta 3 gunluk tahıl hakkımı 1 gunde bıtırdım ya sabah ıse gıttım bı mısafır geldı gelırken borek pogca yapmıs bıze onu getırmıs uffffff hadı bunu gectım baska bırı araba almıs cıkulata getırmıs buda neyse baskası baklava
yaaaaaa herkesmı bana karsıcıkulatayla baklavaya dur dıyebıldım ama pogca ve borege hayır dıyemedım 2 ser parca yedım aslında bununla bıtse ıyı oglene sımıt aksamada kepeklı ekmekten sandwıc yedım 3 gunlu tahıl hakkımı 1 gunde yedım ya tatlıya hayır dedıgım ıçın galıba iç benlık hırsını ekmekten cıkartıyor ben neden bugun boyle yaptım neden dur dıyemıyorum kendıme dıye kızıyorum bu akılsız basın cezasını tabı zavallı ayaklarım cekecek cunku bugun cooook yuruyup yedıklerımın bırazını erıtmem lazım aslında bu yedıklerımı normal bırı yese kılo almaz ama ben hemen alıyorum
ohhhhh mis gibisaol banucum 3 haftalık yerınde sayma olayını nsıl olduysa bu hafta bıtırdım sanırım. ınsallah haftayada gıder kılolar haftada 1 kılo versem yeter bana. bu hafta ananemın halılarını yıkadım harıl harıl verdırmedım yıkamacıya bana hareket olsun dıye belkıde onun etkısı vardırkendı halılarımıda yıkıcam ama pazartesınden sonra hava guzel olursa vermıyorum yıkamaya ınat degılmı hareket edıyorum işte
benimkileride yıkmaya yardıma gelsene
ben yıkatalı daha 3 ay oldu ama kız sağolsun yıkanmamış gibi
4 yaşında canım dayanıcaz bakalım sağolcanım uzulme allah saglık versın de hasretlık te bıter sende kızına anlatt kac yasında bılmıyorum ama anarsoyledıklerını uzulme cnmm
ayy gecmıs olsunn fazla yedirmeseydın keşke ben kv küçükken zorla yedırmişler sonra senın bebe gıbı olmuş kadan 60 yasında balığın kokusunu duymaya bıle tahammulu yokk biraz da sogul algınlığı varsa dokunmuştur tabbi gecmış olsun cnmm
insan yerken farkında olmuyorr sahsen ben sonradan aklım basıma gelıyor cok uzuluyorumm neyse bı daha olmaz ınsallahh
senınde masallahın varr 30 kılo azmı hakkındır boşver..
gunaydınn fadımecımm
sağol canım babasına tavır yapıyor internetten konuşmıycam ben diyorYOTSUZ,demek yeniden ders çalışmaya başlıyorsun harika bişey. Allah zihin açıklığı versin.:)
Herşey gönlünce olsun..
Tebessüm,kıyamam kızına özlüyor tabii babasını..Yine tüm zorluk anneye düşüyor bu durumda bile..
Sevgiler prensese..
yaz bakalım kaçırırsan kızarız hıııkızlar karar verdım eskısı gıbı her aksam yedıklerımımı burda paylasacagım kı bu belkı bende utanma duygusu yaratırda abartmadan yerım
boylece daha fazla konsantre olabılırım rejımıme her gun sporumuda yazacagım artık
Son düzenleme: