valla bazen bu insanlara inanamıyorum insan öyle gösterilirmi sinir oluyorum bu tiplereçok teşekkür ederim canım senin son listene bakıp benim listeyle bir karşılaştırırım.
inşallah kilolar gidecek ve sağlık problemleri de bitecek.şeker yada insülin direnci varmıydı?kıllanmaya pko sebep oluyor galiba.pko lulardada genelde insülin direnci oluyor.bende bildiğim kadarıyla pko yoktu ama insülin direncim var.
günaydın demek için baya geçe kaldım ancak girebildim.bu hafta çok daha güzel olsun hepimiz için inşallah.çok pozitif bir insansınız inşallah hedefleriniz olacak
canım benim boy 179 cm gerçekten türk standartlarından biraz fazlacana.eşimle bi alışveriş merkezine fln gitsek kaybolmuyorz hemen kafadan birbirimizi gözüryoruz
benim kilo 90 ın üstünde olunca çok kötü duruyor.bide şu ince zarif bayanlar iri yarı kaba bir adamı anlatmak isterlerse beni göstererek işte böyle biriydi fln diyorlarrr
oğluşum dün 2 kere daha çıkarttı.bu sabah güzelce nane limon fln yaptım hafifi bişiler yedirdim.şimdi daha iyi çok şükürgeçen kızı yemeyen birinin yanında yemek yetiştiremiyorum benim oğlana demiştim bu da bana ders oldu
aslında benim oğlan çok severdi balığı dün akşam az yemesinden anlamalıydım bende tabağını doldurup durudm.inşallah kv gibi olmaz
çok nefis duruyor.deneyecem teşekkürler
herkes sizi çok seviyor biz çok tanımıyoruz daha .slm lar sizede
mmmm nefiss bunuda denerim benim çocukalr sevmez kesin bende hepsini kendim yerim
en güzeli bir dostla yarım saatte olsa başbaşa çocuksuz kalıp dertleşebilmek....
bende aylık tabloya güvendiydim dereceye gireceğimi ümit ediyordum benim beklentim yüzünden tablo gitmiş olabilir mi acabaaa
Geçmis olsun canim oglusuna kiyamam yaa insallah hasta olmazslm kızlar
bende çok spor yaptım zannediyordum gene dereceye bile girememişim 410 dk ile öldüm bu hafta yaw.500-700 yapanlar nasıllar nasıl bir enerjileri var maşallahtebrik ederim
bizde söylemesi ayıp bgün canım hiçbişi yapmak istemedi.balık söyledik.temizleyip pişiren bi yerden.çokta güzeldi afiyetle yedik ama 1 saat önce çocuk odasına girdim size bakayım diye.oğlum uykusunda fışkırarak çıkardı çok kötü(kusura bakmayın)
heryer battı üstü başı kendide anlayamadı zavallım ne olduğunu.eşim temizledi oğlanın üstünü başını banyo fln ettirdi.ranzanın üstünde yatıyor bide.uyku sersemi zor indirdik ranzadan.tüm çarşaflar alez fln heryer battı da neden olduki bilmiyorum.eşim de oğlanı temizlerken o da kötü oldu.benimde midem bozuk gibi psikolojikmi bilmem.küçük kızda henüz bişi yok bi de zorla bisürü yedirdim gariplerime
Ellerine saglik ablacim ALLAH razi olsunArkadaşlar site HTML tablosunu kabul etmiyor..Neden bilmiyorum..
düzeldiğinde eklerim..
Sadece dereceye girenleri ekliyorum..
HAFTANIN 1.si...........gusel............ - 2.2 kg................
HAFTANIN 2.si.......3melemeğmvar... - 2.1 kg.................:81:
HAFTANIN 3.sü.......yasafat........... - 2 kg....................
Masallah boylu poslusun demek 1.61 olan birisi olarak kiskandim çatladim nediyim artikkızlar ben 19 ağustosta başladım diyet serüvenine bugün itibariyle tam 10 kilom gitti çok şükür97 ile başladım ailemin de baskısıyla 87 oldum bugün .
boyum 179 olduğundan çok iri kıyım görünüyr sözlere maruz kalıyordum çok moralim bozuluyordu ama bi türlü başlayamıyor hep yarın yarın diyor iştahımı hiiiç kontrol edemiyordum ki çörek otu imdadıma yetişti.şimdi herşeye saldırmıyorum ama bende kilo verme hırsı oluştu.85 te fln iyi oluyorm yani çok kaba durmuyorum ben biran önce inmek için diyetisyenimin verdiği şeyleri azaltıp duruyordum.ama açlığım yok .yalnız emzirdiğimden dolayı sütüm çok azaldı.bende şuan itibariyle 87 yim zaten ve artık listeye uyayım ve ne kadar verirsem vereyim moduna girdim.kuzum memede kıvrandıkça(az geliyor heralde çekiştirip duruyor ek gıdada veriyorum aslında ama 8,5 aylık ) üzülüyorum.diyetisyenim de doğum iznine çıkmış.aslında başka liste isteyecektim .çünkü 6 aylıkken vermişti.şimdi ek gıdadayız.ve bi sürü şeyi yasaklamıştı 4 hafta(pilav,makarna ,üzüm ,karpuz fln).onları soracaktım kısmet olmadı.bugün bi yer ile görüştüm çankayada aylık 300 istedi.sırf tartılsam dedim yok o beni tatmin etmez dedi diyetisyen devlet hastanesine git 1-2 dk da tartarlar dedi gıcık oldum.benim hedefim 75 civarı olmak yani daha yolum da uzun çok uzun zamandır 80 nin altını hiç görmedim.öyle işte kızlar.aranızda emzirme için diyeti olan varsa(ek gıdaya geçenlerden) paylaşırsa bi fikrim olur
canim valla iyi oluyordu bakiyordu ozaman ama artik is basi yapali 3ay oldu haliyle yoruluyor benim kizda surunuyor surekli odalardan getirmek gerekiyor istemiyor arik benimki yorgun oldugu için bende kiz uyuyunca sabahlari yapiyorum yada aksam ustu uyurken çikiyorum oda olmadi yanima aliyordum ama artik alama haalar sogudu burda 3,4gundurki disari çikaramam bebisimi hata ALLAH korusun oyuzden onun uyku saatlerine ayarliyorum spor saatlerimi yada buyuk ogluma baktiriyorum arada3melekannesi gibi satamıyorumki oğlanı babaya. adam çocukla başbaşa kalmaya korkuyor. dün uyandık kahvaltı yaptık. oğlanı uyuttum ben doktora gittim. işimi hallettim tam dönüyordum telefon etti oğlan uyandı nerdesin. normalde hastanenin önünde indiren araba var. sırf yürüyüş olsun diye ötekisine bindim.tipta çareler tukenmez hemserim gidecek bu kilolar baska yolu yok seneye izin var tatil var doya doya giyip gezmek istiyorum çocularda buyuyor sorun olmaz artik gezebilirim 15 kilo kaldi hedefime insallah ulasirim buarada kzlar platese baslamayi dusunuyorum haftada iki gunmus arkadaslar gidiyorlar ogretmeni bayan gidip bikonusmam lazim sali gunu bebisimle aliyorlarmi acep ordanda çikiyim tam olsun senelik 40euroymus sudan ucuz çok istiyorm gitmayi bakalim nasip se olur
Tamam hadi seni mi kırıcağımsöz önümüzdeki hafta 2 kilodan az verirsem bana sakız bile yok
Yok ben her gece mutlaka yazıcağım sonuçta benden çok daha tecrübeli olanlar var. İki ay oldu tam olalı başlayalı ve henüz ancak yaklaşık 5 kilo gitti ki ben en azından bi 8 kilo gider diye düşünmüştüm he oda sorun değil sağlıklı olsun ama olsun geç te olsa
Beni her zaman herkes dürtebilir sakıncası yokalemsin valla ceco bayiliyorum sana bende durtebilirmiyim?
1gunluk sok diyet degilde banucum detoks yapabilirsin 2 yada 3gunluk bende kiloda takilirsam eger eger uzun sure yapmayi dusunuyorumAcaba 1 günlük şok dietle kendimi şolkasam iş yararmı kilo verimimi hızlandırırmı yoksa hiç bişey yapmadan böyle devammı edeiyim ne dersiniz.
bozma moralini yuruyusle yakarsin yediklerini hepsi olmasa bile bikismini yada leslie yap bende kaçamak yapiyirum herkes gibi ama sonrasinda ertesi gun baya bi çaba harciyorum yakmak için aslinda kaçamak yapmasakta fazladan kilo versek neguzel olur bazan dusunuyorum diyet listem olmus olsaydi ve ben bukadar sporla daha fazlasini vermistim eminim buna ama iste amasi var evdene yapiyorsam ondan yiyorum kendime ozel bisey hazirlamiyorum bazanda tika baa yedigim oluyor oyuzden hala 7lerdeyim kiziyorum kendime dikkat etmeye baslayali 5ay oldu hemen hemen 30kilo verebildim doktorum programina çikanlar bile benden fazla vermislerdi ramazanda hergun gosteriyorlardi onlar listelere uyup duzenli spor yaparak vermisler offff yine kendime kizdim bak imdi herseyden yiyerekteveriliyor ama yavas gidiyor yuruyuslerim olmasa biraz zor verirdim valla esimde diyo nasil verdin diyor masallah çunki adam goruyor ne yedigimi sasiriyor tabi bazanbugun berbat bı gun yasadım dıyet bakımından tahıl haklarımın hepsını gectım hatta 3 gunluk tahıl hakkımı 1 gunde bıtırdım ya sabah ıse gıttım bı mısafır geldı gelırken borek pogca yapmıs bıze onu getırmıs uffffff hadı bunu gectım baska bırı araba almıs cıkulata getırmıs buda neyse baskası baklava
yaaaaaa herkesmı bana karsıcıkulatayla baklavaya dur dıyebıldım ama pogca ve borege hayır dıyemedım 2 ser parca yedım aslında bununla bıtse ıyı oglene sımıt aksamada kepeklı ekmekten sandwıc yedım 3 gunlu tahıl hakkımı 1 gunde yedım ya tatlıya hayır dedıgım ıçın galıba iç benlık hırsını ekmekten cıkartıyor ben neden bugun boyle yaptım neden dur dıyemıyorum kendıme dıye kızıyorum bu akılsız basın cezasını tabı zavallı ayaklarım cekecek cunku bugun cooook yuruyup yedıklerımın bırazını erıtmem lazım aslında bu yedıklerımı normal bırı yese kılo almaz ama ben hemen alıyorum aslinda kiz emiyor diye bisey demiyor bazan ama nasil veriyondiyip duruyor genelde bende diyorum benim yaptigim sporu yuruyusu+leslie+bisiklet sende yap verirsin diyorum
Merhaba YENACIĞIM....İyiyim şükür....
Sen nasılsın...Cumartesi programınız yokmu çocuklarla;yoksa ancak dinlenirim evde mi oturayım dedin canım...
Benim de akşam misafirlerim vardı(yemekli değil)..Uzunca oturduk;sonrada nete giremedim.Benim koca bebeğin uykusu geldi,haydi kırk yılda bir ben de yatayım dedim
Görüşemedik dün gece bu nedenle;ama epey eksiklik hissettim ....
Umarım canının sıkıntısı geçmiştir...Senin canını sıkanları Allaha havale ediyorum,Rabbim müstehaklarını verir elbet...
Seni çok seviyorum ve üzülmene hiç dayanamıyorum....
Program varmış meğerse..Ben bu mesajını görmeden yazmıştım.
İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin canım....
Saçları ne renk yaptın?Değiştirdinmi yoksa aynı rengimi boyadın...
Ben artık çikolata kahveyim ve çokta memnunum,ancak beyazlardan dolayı sık boya istiyor....
inşallah güzel bir gün geçirisin canım
Hoşbulduk Asumancığım, sağolun kızlar, moral verdiniz. Aslında az görünüyor ama çok yavaş verdiğim için (haftalık rtalamam 200 gr.) yaklaşık 3 haftada verdiğimi 6 günde almışımAlınanlar neyse de düzenimi bozdu o fena. Neyse adapte olacağım inşallah bu hafta :)
Son zamanlarda hiç resim çektirmiyordum, bu gezide bol bol resim çekildi doğal olarak. 5-10 tane seçip albüme ekledim. Turistik değerde olan resimleri değil de benim son kilo durumumu gösteren resimlerden seçtim. Benim fikrim; 85 ile 90 üzeri arasında biraz fark var ama sadece "biraz", inşallah 75 ve 65'li resimleri koymak da kısmet olur :))))
herkeslere selamlar:)))
nabersiniz bakalım fıstıklar???:)
misafirlerim gitti ve ancak girebildim bende nete:))
yarında misafirlerim gelicekler ama onlar yatılı değil, akşama gidicekler, buyursun gelsinler sefa getirsinler değilmi canlarım...
beyzuş ablamı gördüm az önce, beyzuş ablacım ben geri döndüm artık eskisi gibi, nasılsın görüşmeyeli?? iyimisin??
vee hissediyorum evet hissediyorum şuan yena elinde bir bardakla çay yudumluyor evet eve hissediyorum:))
evde yapacak işlerim var ama ben burda tembellikten siftiniyorum hala:)
bi kalksam tamamdır ama hemen yaparım, sorun kalkabilmekte
uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm
kızlar ben börek yemiyorum dedim ya ama tadı aynı böreğe benzer bir şey öğrendim canım çektiğinde onu yapıp yiyorum :))) izmirli olanlar ya da adalılar bilirler kesin bende tvden örendim,denedim ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim :)
PABUCAKİ ya da diğer adıyla DÜPYAZ
3-4 patlıcanı kabauklarını soymadan uzunlamasına ortadan 2ye bölün ve tencereye sıcak su koyarak 15-20 dk haşlayın (yumuşasın ama çok değil sertte kalmasın lokum gibi olsun :))
bir kabın içine çok az1 kk kadar kaşar rendeleyin ve 4 kk kadar beyaz peynir rendeleyin,
1 yumurta kırın,
tuz ve karabiber ekleyin,
bolca maydanoz ekleyin
patlıcanları sudan maşa yardımıyla çıkarın ve içlerini bir kaşık yardımıyla boşaltın
bu içi bıçakla kıyın ve diğer malzemelerin içine ekleyin
patlıcanlar kayık gibi olacak
bunları tepsiye dizin ve patlıcanın içine hazırlağınız içi paylaştırın
üstüne tekrar kaşar ya da galeta unu koyun ve 20 dk kadar yani kaşarlar kızarana kadar pişirin
afiyet olsunnnnnnnn
ahanda börek size ekmeksiz yiyin ha :))))
bencede sayılmalı bende yarın yapacağım ,dağ gibi ütü var off offf çok işim var :)
valla bazen bu insanlara inanamıyorum insan öyle gösterilirmi sinir oluyorum bu tiplere
süpermiş valla canı zararlı mama isteyenler baksın
maşallah yaaa bu ne hızzz.ben hala 410 dknın yorgunluğunu atamadım.bu akşam koşu bandına çıkmam şart.ama boğazım hafiften ağrıyor.dünden beride güzel beslenemiyorum.bugün kahvaltıda normalde 2 dlm yiyordum bugün doymak bilmedim.4 dlm i geçti.ara öğün ve öğlen yerine yarım k-bar+leblebi ve az badem yedim nescafeyle.şimdi akşama ne etsem diye düünüyorum.bazen insan yemek yemekten usanıyor.abur cubur kolay bişler yemek kolayına geliyor.ne etçem bennn???dün sabah 85 dakka akşam 15 dakka dün toplam 100 dakka spor yaptım
bugünde 60 dakka ayptım
toplam 160 dakka oldu
akşamada yapabilirsem eklerim
teşekkürler oğlan daha iyi ama beden sarsıldı şimdi uyuyakaldı oğluşum.75 te iken baya hoş oluyor çevremden baya iltifat alıyorum hoşuma gidiyor yani mağazalarda hani bu sana olmaz bakışları ibityor en azından.senin 75 alıversem ne güzel olur:)))ben yememi çok azalttım ondan sütümde azaldı.aslında diyet listem var ama fazlamiki diye bi de hırs yapınca azalttıkça azlttım.neyse artık daha dengeli yicem.en azından yst nin listesine de bakıp ona göre bi orta yol bulup yememi artırıp hareketimide artırırsam haftada 500 gr bile gitse daha ne istiyim?bi de insan spor yaptıkça yapası geliyor yapmayınca acaip huzursuz oluyoırm.şu leslie ninde en tempolularını yapıyorum ondanmı ne baya her yerim ağrıyo sonra daha alışamadım mı çok mu yükleniyorum bilmem.yürürken öyle olmuyordum.sen leslienin hangi millerini yapıyorsun ?Geçmis olsun canim oglusuna kiyamam yaa insallah hasta olmaz
Masallah boylu poslusun demek 1.61 olan birisi olarak kiskandim çatladim nediyim artik75 te guzel bi afet olucagina eminim yola devam canim valla ben 60 hatta 56,57 dusunuyorum(aslinda 52e evlendim olamammiki daha fazlam var epeyi gel ben sana 75 i devrediym bende 60oluyum ALLAH im dusunmesi bile neguzel yarabbim
sutunun azalmasina uzuldum bebisn kuçuk daha benimki 10buçuk aylik hal emiyor yetiyorda uyguladigim listem yoktu yemem iyiydi ben sporu(yuruyusleri fazlasiyla yaptim)oyuzden azalm olmadi oyle doyucak kadar var çok sukur sende bisure sutun gelmesi için abartmadan yesen yuruyus yada leslie yapsan sutun çogalicaktir eminim sen bilirsin yinede benimki sadece bi fikir
aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....:122: :122: :122: Ben söz dinlerim Arkadaşım :122: :122: :122:
Hakikaten ya görüntü böyle daha iyi oldu sanki çok kilo vermiş gibi hissettim daha şimdiden kendimi
YOk dediğin gibi ben şoklara girmem doktorum yap demediği sürece cünkü zaten benim metabolizma neredeyse duruyor daha doğrusu mehteran gibi. Bir hafta veriyorsam bir hafta veremiyorum
İnşallah bundan sonra düzelir.
Şimdi kendimi ( yüzümü ) bir ağdaya batırıpsporuma geçiyorum ondan sonra güzel bir duş alıp temiz temiz gelirim yine
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....Anaaaaa gerçekten süper bişeye benziyor bu yaa :122: :122:
Ama benim bunu yağsız peynir ve light kaşarla yapsam daha iyi olur herhalde nasılsa vucut ne girse bomba etkisi yaşıyorbirde öğlen yaparsam daha mi iyi olur en azından sporumuda yapar daha rahat eritirim
Dur bakalım bir iki gün sonra denerim olmazsa.
Neyse şimdilik kaçtım kendinize iyi bakın
Görüşürüz anacığımmmmmmmmm
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?bende börek yerine karnıbahar graten yapıyorum
karnıbahar haçlanıyor
1 kaşık tereyağ 2-3 kaşık un
2 bardak süt ile kaarıştır pişir başemel sos oluyor
karnıbaharı tepsiye dök üzerine sosu ser fırınla istersen üstüne kaşarda serp ama ben kalorili olmasın diye koymuyorum bol bol yiyorum
gel hayatım beraber yiyelim :)Çok güzel olmuş böyle..
Benim karnımda çatlak yok pek iki doğuma rağmen..
sadece çok sarkık,çok fena görüntüsü var...
Bacaklarımda selülit yatağı..
Afiyet olsun..PAtlıcan ve kaşar iyi bir ikili..
MErhaba canım nasılsın..
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......Saçlarımı boyadım,vaktin dolmasını bekliyorum bıcı bıcı yapmak için..
Kızım dersaneden geldi,oğlanı uyuttum, banyodan çıkınca arkadaşımla çay içmeye gideceğiz yarım saatliğine cafe tarzı bir yere..:)
Çok sevinçliyim iyi gelecek..
sürekli görüşemediğim sevdiğim bir dostum bizim tarafta işi varmış hemen yarım saati araya sıkıştırmayı planladık..
en güzelide çocuksuz oluşu..
İnşallah canım hepimize güzel olsun inşallah bu hafat bende sende kırıcan iki banu yapalım hadi.
bende senin gibi ağustosun 10undan sonra başladım ama tam olarak günü hatırlamıyorum:26: dediğin gibi bende buraya girdikten sonra 10 kilo verdim, birlikten kuvvet doğdu gerçekten, benimki emmeyi bıraktığı için bilemiyorum canım ama netten bak vardı ben bakmıştım bir ara :)
seninde maşallah çok iyi gitmiş, kıyamam demek zaten hastaymış o da tuzu biberi olmuş, sizde yoksa balıktada sorun yok demek....
Tansiyon ölçümünde stres yapmamk lazım derin sakin olmaya çalış inşallah iyi gider ama olmazsada çok güzel ilaçlar var ilacını alınca rahatlıycaksın inşallah bu arada limon iç sarımsaklı ye özelikle limon bende işe yarıyor bu aralar kendinide fazla yorma inşallah çabuk iyileş.
neden karıştırıyorsun ki :)))
yaaa gülem komşuna gelir başına :)
Ceconun verdiğini yapabilirim.
Süpermiş ya ben yaparım bunu çok yoğun olduğum bir gün yapıyım analamadan geçsin gitsin.
Doğruda ben hem çabuk zayıflamak istiyorum hem aç kalmak istemiyorum ne olucak bu halim bilmem.
Güzel tarif bugün evde çok patlıcan vardı önceden görseydim yapardım ama yemek yaptım.
Güle güle kullan yena inşallah çok güzel bir gün geçir haklısın çocuksuz gitmekte farklı olur bende ebrudan ayşeyi alınca çok mutlu oluyor:)
ellerine sağlık yenaaaa......dereceye girenleri tebrik ediyorum...........
Haklısın saferancımda spor solonuna benim gelicek kişi bulamıyorum yalnızdı canım sıkılıyor ama genede bir adım atmak lazım ama dietisyen konusunda çok haklısın hep gidicem diyorum olmuyor bişey çıkıyor şimdi gene 14 adet günüm büyük ihtimal aşılama yapılıcak onuda boşuna yapıp hem sinirimi bozuyolar hemde dietimi kaçırıyolar artık kısmet ama bir aksilik olur olmazsa söz gidicem sağol desteğin için çok teşekkürler.
gel bende ye sonra denersin :)
aman ya en kötüsüde o değil mi şuna benziyor denmesiçok teşekkür ederim canım senin son listene bakıp benim listeyle bir karşılaştırırım.
inşallah kilolar gidecek ve sağlık problemleri de bitecek.şeker yada insülin direnci varmıydı?kıllanmaya pko sebep oluyor galiba.pko lulardada genelde insülin direnci oluyor.bende bildiğim kadarıyla pko yoktu ama insülin direncim var.
günaydın demek için baya geçe kaldım ancak girebildim.bu hafta çok daha güzel olsun hepimiz için inşallah.çok pozitif bir insansınız inşallah hedefleriniz olacak
canım benim boy 179 cm gerçekten türk standartlarından biraz fazlacana.eşimle bi alışveriş merkezine fln gitsek kaybolmuyorz hemen kafadan birbirimizi gözüryoruz
benim kilo 90 ın üstünde olunca çok kötü duruyor.bide şu ince zarif bayanlar iri yarı kaba bir adamı anlatmak isterlerse beni göstererek işte böyle biriydi fln diyorlarrr
oğluşum dün 2 kere daha çıkarttı.bu sabah güzelce nane limon fln yaptım hafifi bişiler yedirdim.şimdi daha iyi çok şükürgeçen kızı yemeyen birinin yanında yemek yetiştiremiyorum benim oğlana demiştim bu da bana ders oldu
aslında benim oğlan çok severdi balığı dün akşam az yemesinden anlamalıydım bende tabağını doldurup durudm.inşallah kv gibi olmaz
çok nefis duruyor.deneyecem teşekkürler
herkes sizi çok seviyor biz çok tanımıyoruz daha .slm lar sizede
mmmm nefiss bunuda denerim benim çocukalr sevmez kesin bende hepsini kendim yerim
en güzeli bir dostla yarım saatte olsa başbaşa çocuksuz kalıp dertleşebilmek....
bende aylık tabloya güvendiydim dereceye gireceğimi ümit ediyordum benim beklentim yüzünden tablo gitmiş olabilir mi acabaaa
hanaaa bunlar çok zararlı bilgiler ama
dün sabah 85 dakka akşam 15 dakka dün toplam 100 dakka spor yaptım
bugünde 60 dakka ayptım
toplam 160 dakka oldu
akşamada yapabilirsem eklerim
çok güzel olur herhalde bende deniycem bunu, hem diyetime de uygun hesaplayınca çok düşük karbonhidrat var... iyi ki yazmışsın canım eline sağlık...
valla sayılmalı çünkü öğlenden beri bütün evi temizledim, çamaşır ütü artık aklına ne iş gelirse yaptım. bittim yorgunluktan. sana da kolay gelsin canım kadınların işi çok zor valla. erkekler dışarda yoruluyorlar ama akşam eve gelince ohh tv karşısında yiyip içip yatıyorlar devamlıda hizmet bekliyorlar. bazen kızıyorum ben de bütün gün yoruldum eee ben ne zaman dinlenicem diye... zor zor kadın olmak çok zor...
slm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
hoşgeldin aramıza bebişini ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN inşallah güzel kilollar verirsin sürekli paylaşımda bulunursun
aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
tesekkur ederım canım arada hala kacamaklarım oluyor ama ıyısallah kurtulmak ıstıyorum sırtımdakı bunca agırlıktan hafıflemek ıstıyorum artık bugun kacamak yaptım 1.5 saat yurudum sımdı 7.2 km yaptı ıyısallah yedıklerımın bırazı erımıstır yoksa yarın artılardayım bı 89 u gorseydım dahada azımlenecektım artık nefsımın kolesı olmak ıstemıyorum o benım kolem olsun ıstıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?