Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bazen bu insanlara inanamıyorum insan öyle gösterilirmi sinir oluyorum bu tiplere

süpermiş valla canı zararlı mama isteyenler baksın

dün sabah 85 dakka akşam 15 dakka dün toplam 100 dakka spor yaptım
bugünde 60 dakka ayptım
toplam 160 dakka oldu
akşamada yapabilirsem eklerim

Geçmis olsun canim oglusuna kiyamam yaa insallah hasta olmaz

Ellerine saglik ablacim ALLAH razi olsun

Masallah boylu poslusun demek 1.61 olan birisi olarak kiskandim çatladim nediyim artik 75 te guzel bi afet olucagina eminim yola devam canim valla ben 60 hatta 56,57 dusunuyorum(aslinda 52e evlendim olamammiki daha fazlam var epeyi gel ben sana 75 i devrediym bende 60oluyum ALLAH im dusunmesi bile neguzel yarabbim
sutunun azalmasina uzuldum bebisn kuçuk daha benimki 10buçuk aylik hal emiyor yetiyorda uyguladigim listem yoktu yemem iyiydi ben sporu(yuruyusleri fazlasiyla yaptim)oyuzden azalm olmadi oyle doyucak kadar var çok sukur sende bisure sutun gelmesi için abartmadan yesen yuruyus yada leslie yapsan sutun çogalicaktir eminim sen bilirsin yinede benimki sadece bi fikir

Canımsın sen benim..

inşallah güzel bir gün geçirisin canım

Gittim ve geldim kısa sürdü..
Birazdan eşim gelince hep birlikte çıkacağız.:)

altın kestane boyadım ben bu sefer.
ama hiç altın yönünü görmedim normalde kara olduğumdan sanırm pek etkilemedi..

Çok güzelsin fotolarda..Yorumumu yaptım iki pozuna.))

MEyracım özledik seni ne zaman dönüyosun ..

uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm

Hoşgeldin...

çok güzel olur herhalde bende deniycem bunu, hem diyetime de uygun hesaplayınca çok düşük karbonhidrat var... iyi ki yazmışsın canım eline sağlık...

bencede sayılmalı bende yarın yapacağım ,dağ gibi ütü var off offf çok işim var :)

valla sayılmalı çünkü öğlenden beri bütün evi temizledim, çamaşır ütü artık aklına ne iş gelirse yaptım. bittim yorgunluktan. sana da kolay gelsin canım kadınların işi çok zor valla. erkekler dışarda yoruluyorlar ama akşam eve gelince ohh tv karşısında yiyip içip yatıyorlar devamlıda hizmet bekliyorlar. bazen kızıyorum ben de bütün gün yoruldum eee ben ne zaman dinlenicem diye... zor zor kadın olmak çok zor...

valla bazen bu insanlara inanamıyorum insan öyle gösterilirmi sinir oluyorum bu tiplere

süpermiş valla canı zararlı mama isteyenler baksın

valla beni gaza getiren de bu sözdü ilk oğlumda doğum sonrasında.halada aklıma ara ara getirip gaza gelirim.bende baktım hüpletmek istediğim hatta arada hüplettiğim iskender fln neymiş yaaa.hele şu kumpir yokmu beter bişi

bugünde 60 dakka ayptım
toplam 160 dakka oldu
maşallah yaaa bu ne hızzz.ben hala 410 dknın yorgunluğunu atamadım.bu akşam koşu bandına çıkmam şart.ama boğazım hafiften ağrıyor.dünden beride güzel beslenemiyorum.bugün kahvaltıda normalde 2 dlm yiyordum bugün doymak bilmedim.4 dlm i geçti.ara öğün ve öğlen yerine yarım k-bar+leblebi ve az badem yedim nescafeyle.şimdi akşama ne etsem diye düünüyorum.bazen insan yemek yemekten usanıyor.abur cubur kolay bişler yemek kolayına geliyor.ne etçem bennn???

teşekkürler oğlan daha iyi ama beden sarsıldı şimdi uyuyakaldı oğluşum.75 te iken baya hoş oluyor çevremden baya iltifat alıyorum hoşuma gidiyor yani mağazalarda hani bu sana olmaz bakışları ibityor en azından.senin 75 alıversem ne güzel olur:)))ben yememi çok azalttım ondan sütümde azaldı.aslında diyet listem var ama fazlamiki diye bi de hırs yapınca azalttıkça azlttım.neyse artık daha dengeli yicem.en azından yst nin listesine de bakıp ona göre bi orta yol bulup yememi artırıp hareketimide artırırsam haftada 500 gr bile gitse daha ne istiyim?bi de insan spor yaptıkça yapası geliyor yapmayınca acaip huzursuz oluyoırm.şu leslie ninde en tempolularını yapıyorum ondanmı ne baya her yerim ağrıyo sonra daha alışamadım mı çok mu yükleniyorum bilmem.yürürken öyle olmuyordum.sen leslienin hangi millerini yapıyorsun ?

selam kızlar nasılsınız bakalımmmmm ,ben çok yorgunum çarşıya çıktık bebişle herşey 2 kat daha zor 3 saattir ayaktayım derman kalmadı ,alışverişe çıkalım dedik azcık abartmışız gezmeyi :) bebişte kucağımda uyudu arabasını almamıştık kollarımda koptu :)))

aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?
gel hayatım beraber yiyelim :)
bende çatlak çok ne yapacağımıda şaşırdım herşeyi sürdüm hamişken ama hiçbiri fayda etmedi
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......

inşallah güzel bir gün geçirirsiniz :)

slm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)

aman ya en kötüsüde o değil mi şuna benziyor denmesi
evet senin boyun bayağı standart dışı ama olsun bak eşinle birbirinizi kolay buluyormuşsunuz :)
canım kimsenin yanında çocuk yiyor fala deme inan hiç ummadığın kişinin nazarı değiyor ha bu kıskançlıktan değil onlarda çok seviyorlar ama değiyor işte,benimde burada çok sevdiğim bir arkadaşım var onlara ne zaman gitsek kakasını yapıyor mu diye sorsa çocuk ertesi gün yapmıyor kaç kere denedim,en son dayanamadım dedim allah aşkına sorma diye sonra bayağı gülüştük, onunda oğlu benimkinden 2 ay küçük olunca muhabbetler bunlar oluyor tabi :))))
neyse hafif şeyler yedirmişsin inşallah düzelir yavrum ya
mutlaka dene canım memnun kalırsın :)
hanaaa bunlar çok zararlı bilgiler ama
ama yinede çoooooooooooooooook teşekkür ederim
bugünde 60 dakka ayptım
toplam 160 dakka oldu

harikasın sen ya maşallah valla bende 3 saat dolandım ayaklarım şişti resmen, bugün 20 dk zumba yapsam daha ne isterim, olmadı minder hareketleri falan yaparım üstüne ,yürüyüş yapamam valla ayaklarım azcık özgür kalsın tüm gün ayakkabı ile pişti :)

dene canım hafif birşeyler istiyorsan ve tadı böreğe benzeyen :) kesin denemelisin hem diyetinede uyuyormuş şimdiden afiyet olsun canım rica ederim ne demekkkkkk.....

bencede sayılmalı ya ev temizliği hepsinden daha zahmetli ve yorucu, bende yarın yapacağım bugün gezdik tozduk ama bende bittim :))) yarın hepten sen gibi biterim.... kadın olmak zor hele çalışan kadın olmak daha zor hem erkek işini yap dışarıda hemde kadın işini evde allahtan şimdi izindeyimde rahatım, hoş şimdide bebiş zırıldayıp duruyor iş yaptırmıyor ama :)

bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70

hoşgeldin aramıza bebişini ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN inşallah güzel kilollar verirsin sürekli paylaşımda bulunursun

hoşgeldin aramıza bebişini ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN inşallah güzel kilollar verirsin sürekli paylaşımda bulunursun

allah razı olsun :)bır turlu motıve olamıyorum cevremde destek vermıyo emzıryorsn sonra verırsın dıye ama bu yıl sonu mezunıyetım var byle olmak ıstemıyorum

hoşgeldin canım, verirsin kilolarını tabiki. burada herkes birbirine destek oluyor. eğer dikkat ettiysen süper kilo veren arkadaşlar var. sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın inşallah.

iyi akşamlar kızlar, birazdan dışarı çıkıyorum çıkmadan bu gün yediklerimi yazıyım dedim.
çıkmadan bir şeyler atıştırdım az oldu ama sonra dışarda canım bi şeyler yemek ister...
sabah
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
beyaz peynir
kaşar peyniri
şekersiz 2 fincan çay

ara
1/2 salatalık

öğle
4 küçük ızgara köfte
biraz haşlanmış tavuk
yeşil salata yağsız

ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan sıcak su

akşam
1 dilim kepek ekmeği
1,5 kibrit kutusu beyaz peynir
2 çatal kaşar peyniri
1/2 domates

evet işte bunlar ve tabi 10 bardak su içtim şu saate kadar, insan su içtikçe daha fazla içmek istiyor.

şimdilik herkeslere iyi akşamlar gece geldiğimde okurum artık...

banucummmm, görüşemedik bu günde artık yarın muck kuşum...

Merhabalarrrrr tekrar ben geldim :122: :122: :122:

Bugün benim için çok verimli geçti. Hemen yediklerimi rapor halinde sunuyorum varsa bir yanliş mutlaka dürttün hooop diye

Sabah;
1 fincan şekersiz yeşilçay nanali limonlu
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
az domatiz, salatalık

Ara;
2 kepekli piski
şekersiz yeşil çay

Öğlen;
1 kase çorba
2 parça ufak tavuk ızgara
4 - 5 kaşık erişte
1 kase yoğurt

Ara; kaynadı arada

Akşam; ( Şimdi oturup yiycem inşallah )
1 Kase Çorba
1 tabak sebze haşlama ( brokoli, karnabahar, havuç)
Sarımsaklı yoğurtlu

Gecede acıkırsam ya bir elma yerim yada bir bardak süt içerim

Bugünkü sporumda 45 Dakika çok şükür :122: :122: :122:
İnşallah hiç bir sorun yoktur yediklerimde de bende haftaya şu duraksamayı sonlandırmış olurum

Aramıza hoş geldin inşallah sende hedefine ulaşırsın

Sağol canım dediğin gibi ben bir sonraki doktor randevumda bir görüşeyim belki kıl tüy içinde bişey yazar.
Sir ağda makinesi almıştım ama bana yaramadı pek cünkü o zamanlar daha azdı kıllar o ağda beslemiş demişti en son kuaförüm. Ya iple al yada diğer ılık ağda falan olur cımbız bile çok sürme demişti.
Baya bir uğraştım ama resmen parladım
Bir ara eşim gözünü bana dikti ana dedim ne oli uzun zamandır KPle uğraşmaktan göz göze bakışma fırsatıda olmıştı diye meğer çenemde bi dene kıl kalmış onu söylemek için okadar dikkatli baktı bende tabi direk odun didim

Amin canım inşallahhhhhhhh hepimiz için aynısı geçerli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…