neler yaparsın çok merak ettim bak
iyi akşamlar kızlar, birazdan dışarı çıkıyorum çıkmadan bu gün yediklerimi yazıyım dedim.
çıkmadan bir şeyler atıştırdım az oldu ama sonra dışarda canım bi şeyler yemek ister...
sabah
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
beyaz peynir
kaşar peyniri
şekersiz 2 fincan çay
ara
1/2 salatalık
öğle
4 küçük ızgara köfte
biraz haşlanmış tavuk
yeşil salata yağsız
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan sıcak su
akşam
1 dilim kepek ekmeği
1,5 kibrit kutusu beyaz peynir
2 çatal kaşar peyniri
1/2 domates
evet işte bunlar ve tabi 10 bardak su içtim şu saate kadar, insan su içtikçe daha fazla içmek istiyor.
şimdilik herkeslere iyi akşamlar gece geldiğimde okurum artık...
banucummmm, görüşemedik bu günde artık yarın muck kuşum...
Merhabalarrrrr tekrar ben geldim :122: :122: :122:
Bugün benim için çok verimli geçti. Hemen yediklerimi rapor halinde sunuyorum varsa bir yanliş mutlaka dürttün hooop diye
Sabah;
1 fincan şekersiz yeşilçay nanali limonlu
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
az domatiz, salatalık
Ara;
2 kepekli piski
şekersiz yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba
2 parça ufak tavuk ızgara
4 - 5 kaşık erişte
1 kase yoğurt
Ara; kaynadı arada
Akşam; ( Şimdi oturup yiycem inşallah)
1 Kase Çorba
1 tabak sebze haşlama ( brokoli, karnabahar, havuç)
Sarımsaklı yoğurtlu
Gecede acıkırsam ya bir elma yerim yada bir bardak süt içerim
Bugünkü sporumda 45 Dakika çok şükür :122: :122: :122:
İnşallah hiç bir sorun yoktur yediklerimde de bende haftaya şu duraksamayı sonlandırmış olurum
Aramıza hoş geldin inşallah sende hedefine ulaşırsın
Sağol canım dediğin gibi ben bir sonraki doktor randevumda bir görüşeyim belki kıl tüy içinde bişey yazar.
Sir ağda makinesi almıştım ama bana yaramadı pek cünkü o zamanlar daha azdı kıllar o ağda beslemiş demişti en son kuaförüm. Ya iple al yada diğer ılık ağda falan olur cımbız bile çok sürme demişti.
Baya bir uğraştım ama resmen parladım
Bir ara eşim gözünü bana dikti ana dedim ne oli uzun zamandır KPle uğraşmaktan göz göze bakışma fırsatıda olmıştı diye meğer çenemde bi dene kıl kalmış onu söylemek için okadar dikkatli baktı bende tabi direk odun didim
ne yaptım bılıyomusunhalı yıkadım evet halı yıkadım yımacılara karşı cephe aldım ananemın halılarını getırdım yıkadım. verdırmedım yıkamaya. ama kendımınkılerde duruyo yıkanıcak onlarıda yıkıcam
Hoşgeldin nerelerdeydin olsun sen azimlisin gene verirsin bende burdayım ama yerimde sayıyorum::))uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm
Görüşürüz ebruş inşallah.iyi akşamlar kızlar, birazdan dışarı çıkıyorum çıkmadan bu gün yediklerimi yazıyım dedim.
çıkmadan bir şeyler atıştırdım az oldu ama sonra dışarda canım bi şeyler yemek ister...
sabah
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
beyaz peynir
kaşar peyniri
şekersiz 2 fincan çay
ara
1/2 salatalık
öğle
4 küçük ızgara köfte
biraz haşlanmış tavuk
yeşil salata yağsız
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan sıcak su
akşam
1 dilim kepek ekmeği
1,5 kibrit kutusu beyaz peynir
2 çatal kaşar peyniri
1/2 domates
evet işte bunlar ve tabi 10 bardak su içtim şu saate kadar, insan su içtikçe daha fazla içmek istiyor.
şimdilik herkeslere iyi akşamlar gece geldiğimde okurum artık...
banucummmm, görüşemedik bu günde artık yarın muck kuşum...
Maşallah sana iyi iş çıkartıyosun valla hasta olmada havalar serin gidiyor.ne yaptım bılıyomusunhalı yıkadım evet halı yıkadım yımacılara karşı cephe aldım ananemın halılarını getırdım yıkadım. verdırmedım yıkamaya. ama kendımınkılerde duruyo yıkanıcak onlarıda yıkıcam
demek cephe açtın ha o zaman gel buradada cephe aç benimkilerede el atıver ha hacı :)))
İyi geceler asumancım bende attım buzluğa çok seviyorum barbunyayı ben yıkayıp atıyorum sen nasıl yapıyosun.
Ceco ilaçlara daha yeni başaldın zamanla daha çok faydasını görüceksin inşallah.
yap saporunu yaptıkça o ağrılar geçer merak etmevalla beni gaza getiren de bu sözdü ilk oğlumda doğum sonrasında.halada aklıma ara ara getirip gaza gelirim.bende baktım hüpletmek istediğim hatta arada hüplettiğim iskender fln neymiş yaaa.hele şu kumpir yokmu beter bişi
maşallah yaaa bu ne hızzz.ben hala 410 dknın yorgunluğunu atamadım.bu akşam koşu bandına çıkmam şart.ama boğazım hafiften ağrıyor.dünden beride güzel beslenemiyorum.bugün kahvaltıda normalde 2 dlm yiyordum bugün doymak bilmedim.4 dlm i geçti.ara öğün ve öğlen yerine yarım k-bar+leblebi ve az badem yedim nescafeyle.şimdi akşama ne etsem diye düünüyorum.bazen insan yemek yemekten usanıyor.abur cubur kolay bişler yemek kolayına geliyor.ne etçem bennn???
teşekkürler oğlan daha iyi ama beden sarsıldı şimdi uyuyakaldı oğluşum.75 te iken baya hoş oluyor çevremden baya iltifat alıyorum hoşuma gidiyor yani mağazalarda hani bu sana olmaz bakışları ibityor en azından.senin 75 alıversem ne güzel olur:)))ben yememi çok azalttım ondan sütümde azaldı.aslında diyet listem var ama fazlamiki diye bi de hırs yapınca azalttıkça azlttım.neyse artık daha dengeli yicem.en azından yst nin listesine de bakıp ona göre bi orta yol bulup yememi artırıp hareketimide artırırsam haftada 500 gr bile gitse daha ne istiyim?bi de insan spor yaptıkça yapası geliyor yapmayınca acaip huzursuz oluyoırm.şu leslie ninde en tempolularını yapıyorum ondanmı ne baya her yerim ağrıyo sonra daha alışamadım mı çok mu yükleniyorum bilmem.yürürken öyle olmuyordum.sen leslienin hangi millerini yapıyorsun ?
ohh iyi gezmişşiniz kaloride harcamışşındır bol bol dinlen birazselam kızlar nasılsınız bakalımmmmm ,ben çok yorgunum çarşıya çıktık bebişle herşey 2 kat daha zor 3 saattir ayaktayım derman kalmadı ,alışverişe çıkalım dedik azcık abartmışız gezmeyi :) bebişte kucağımda uyudu arabasını almamıştık kollarımda koptu :)))
aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?
gel hayatım beraber yiyelim :)
bende çatlak çok ne yapacağımıda şaşırdım herşeyi sürdüm hamişken ama hiçbiri fayda etmedi
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......
inşallah güzel bir gün geçirirsiniz :)
İnşallah canım hepimize güzel olsun inşallah bu hafat bende sende kırıcan iki banu yapalım hadi.
bende senin gibi ağustosun 10undan sonra başladım ama tam olarak günü hatırlamıyorum:26: dediğin gibi bende buraya girdikten sonra 10 kilo verdim, birlikten kuvvet doğdu gerçekten, benimki emmeyi bıraktığı için bilemiyorum canım ama netten bak vardı ben bakmıştım bir ara :)
seninde maşallah çok iyi gitmiş, kıyamam demek zaten hastaymış o da tuzu biberi olmuş, sizde yoksa balıktada sorun yok demek....
evet ustune kaşar koyunca börek gibi oluyor başemalde karnıbahara göre ayarla işte sadece üstüne değil içine doğruda karıştırıyorumTansiyon ölçümünde stres yapmamk lazım derin sakin olmaya çalış inşallah iyi gider ama olmazsada çok güzel ilaçlar var ilacını alınca rahatlıycaksın inşallah bu arada limon iç sarımsaklı ye özelikle limon bende işe yarıyor bu aralar kendinide fazla yorma inşallah çabuk iyileş.
neden karıştırıyorsun ki :)))
yaaa gülem komşuna gelir başına :)
Ceconun verdiğini yapabilirim.
Süpermiş ya ben yaparım bunu çok yoğun olduğum bir gün yapıyım analamadan geçsin gitsin.
Doğruda ben hem çabuk zayıflamak istiyorum hem aç kalmak istemiyorum ne olucak bu halim bilmem.
Güzel tarif bugün evde çok patlıcan vardı önceden görseydim yapardım ama yemek yaptım.
Güle güle kullan yena inşallah çok güzel bir gün geçir haklısın çocuksuz gitmekte farklı olur bende ebrudan ayşeyi alınca çok mutlu oluyor:)
gel bende ye sonra denersin :)
hoşgeldinslm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)
spor yapsıkı diyet yapma sağlıklı beslen sütün kesilmesin
Bugün benim için çok verimli geçti. Hemen yediklerimi rapor halinde sunuyorum varsa bir yanliş mutlaka dürttün hooop diye
Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
az domatiz, salatalık
Ara;
2 kepekli piski
şekersiz yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba
4 - 5 kaşık erişte
1 kase yoğurt
Ara; kaynadı arada
1 Kase Çorba
Sarımsaklı yoğurtlu
İnşallah hiç bir sorun yoktur yediklerimde de bende haftaya şu duraksamayı sonlandırmış olurum
Sağol canım dediğin gibi ben bir sonraki doktor randevumda bir görüşeyim belki kıl tüy içinde bişey yazar.
Sir ağda makinesi almıştım ama bana yaramadı pek cünkü o zamanlar daha azdı kıllar o ağda beslemiş demişti en son kuaförüm. Ya iple al yada diğer ılık ağda falan olur cımbız bile çok sürme demişti.
Bir ara eşim gözünü bana dikti ana dedim ne oli uzun zamandır KPle uğraşmaktan göz göze bakışma fırsatıda olmıştı diye meğer çenemde bi dene kıl kalmış onu söylemek için okadar dikkatli baktı bende tabi direk odun didim
sabahki zeytin 4-5 olmalı
arada bisküvü yanıa elmada ye
yada biraz kuru üzüm 1 kaşık kadar
yada 5-6fındık
tok tutar acıkıp mamalara saldırmazsın
bende börek yerine karnıbahar graten yapıyorum
karnıbahar haçlanıyor
1 kaşık tereyağ 2-3 kaşık un
2 bardak süt ile kaarıştır pişir başemel sos oluyor
karnıbaharı tepsiye dök üzerine sosu ser fırınla istersen üstüne kaşarda serp ama ben kalorili olmasın diye koymuyorum bol bol yiyorum
slm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)
Bugün bazı şeylere hırslıydım kızgındım ben bu durumlarda yerim ama bu sefer bütün evi kazıdım resmen temizledim temizledim durdum hırsımı alamadaım yemekler yaptım ama diet oda yetmedi dışarı çıktı kızgınlığımın karını yaşadım)
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilimden azıcık fazla ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1tk reçel.
Öğlen 2 galeta
Ara 1 küçük elme bayağa küçük Wasa diye br kraker buldum bir tanesi 85 kalori ama çok lezzetli arasında peynir var mısır patlak paketinin 4/1 onunda kalorisi çok düşük bir paket 135 sanırım.
Daha akşamı yemedim yeni geldim birazdan salata yapıcam sonrda yerim.
Kıymalı pırasa az yağlı 1 dilim ekmek bol salata 3 yk yoğurt.
Gecede ya süt ya meyva yada mısır gevreği.
Benim canım hamsi istiyorda ama dışarda ancak kızartması var yesem ama şöyle güzel bir porsiyon 1 dilim ekmekle çokmu kalori alırım ne dersiniz hem bozmak istemiyorum hemde canım çok istiyor az yersem hiç anlamı yok yemiyim daha iyi diye düşünüyorum hadi akıl verin.
Bugün bazı şeylere hırslıydım kızgındım ben bu durumlarda yerim ama bu sefer bütün evi kazıdım resmen temizledim temizledim durdum hırsımı alamadaım yemekler yaptım ama diet oda yetmedi dışarı çıktı kızgınlığımın karını yaşadım)
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilimden azıcık fazla ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1tk reçel.
Öğlen 2 galeta
Ara 1 küçük elme bayağa küçük Wasa diye br kraker buldum bir tanesi 85 kalori ama çok lezzetli arasında peynir var mısır patlak paketinin 4/1 onunda kalorisi çok düşük bir paket 135 sanırım.
Daha akşamı yemedim yeni geldim birazdan salata yapıcam sonrda yerim.
Kıymalı pırasa az yağlı 1 dilim ekmek bol salata 3 yk yoğurt.
Gecede ya süt ya meyva yada mısır gevreği.
Benim canım hamsi istiyorda ama dışarda ancak kızartması var yesem ama şöyle güzel bir porsiyon 1 dilim ekmekle çokmu kalori alırım ne dersiniz hem bozmak istemiyorum hemde canım çok istiyor az yersem hiç anlamı yok yemiyim daha iyi diye düşünüyorum hadi akıl verin.
karnıbahara bayılırımm zaten ben herseye bayılrımm :79::79:
hoş geldın kucuk eslemın annesı kızının ismi ne güzel maşallahh inş.hedefıne ulasırsınn
aferım banu cum elaleme kızıp da yememekle çok ıyı yapmışsın bu cok ıyı sonrasın da olan bıze oluyorr
hamsı tavanın da 1 porsıyorunu 326 kalorımış üzerine 1dılım ekmek ee salatasız da olmaz aşağı yukarı 400 cal alırsın bence al kendın ızgara tarzı bı sey yap veya fırında yoksa balık temızlemeyı sevmıyormusunn :2::2::2:
ne yaptım bılıyomusunhalı yıkadım evet halı yıkadım yımacılara karşı cephe aldım ananemın halılarını getırdım yıkadım. verdırmedım yıkamaya. ama kendımınkılerde duruyo yıkanıcak onlarıda yıkıcam
Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
az domatiz, salatalık
Ara;
2 kepekli piski
şekersiz yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba
4 - 5 kaşık erişte
1 kase yoğurt
Ara; kaynadı arada
1 Kase Çorba
Sarımsaklı yoğurtlu
uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm
Evet ya sevmiyorum ondan çok evde pişen kokuyu sevmiyorum sonradan çok iş çıkıyor.karnıbahara bayılırımm zaten ben herseye bayılrımm :79::79:
hoş geldın kucuk eslemın annesı kızının ismi ne güzel maşallahh inş.hedefıne ulasırsınn
aferım banu cum elaleme kızıp da yememekle çok ıyı yapmışsın bu cok ıyı sonrasın da olan bıze oluyorr
hamsı tavanın da 1 porsıyorunu 326 kalorımış üzerine 1dılım ekmek ee salatasız da olmaz aşağı yukarı 400 cal alırsın bence al kendın ızgara tarzı bı sey yap veya fırında yoksa balık temızlemeyı sevmıyormusunn :2::2::2:
Süper fikir mısır ununa buluyomusun.azıcık beni keser dersen ye ama bence hiç başlama
ben eve hamsi kızarmasını söyle yapıyorum
750 gram kadar hamsi alıyor balık tavam tavaya sadece 2 kaşık yağ koyuyorum çıtır çıtır kızarıyor bol yağla yapılandan hiç farkı yok
Benimde var balık tavamda hiç kullanılmadı:)benim balıkçı balıkları hamsiyide temizliyor yoksa bende ellyemem
balık tavası yeni aldım ben valla inanamadım onuda babamdan öğrendim ya 2 kaşık yağla kızarıyor
bizde balık babadan sorulurda sağolsun
mısır ununa buluyorum tabi canımEvet ya sevmiyorum ondan çok evde pişen kokuyu sevmiyorum sonradan çok iş çıkıyor.
Süper fikir mısır ununa buluyomusun.
Benimde var balık tavamda hiç kullanılmadı:)
tebessüm canım bebişe mama sandalyesi falan baktık, cicilere baktık ama içimize sinen birşey bulamadık, yeni bir bebek mağazası açılmıştı onada baktık sonra oradan aldık sandalyemizi ,marketti gezmeydi derken halim kalmadı, az sonra biraz minder hareketleri yapabilsem iyi olacakta velet bırakmıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?