Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neler yaparsın çok merak ettim bak

ne yaptım bılıyomusun halı yıkadım evet halı yıkadım yımacılara karşı cephe aldım ananemın halılarını getırdım yıkadım. verdırmedım yıkamaya. ama kendımınkılerde duruyo yıkanıcak onlarıda yıkıcam

sen bugün hiçbir şey yememişsin ya :))) bu hafta senden korkuyorum sanırım ilk sırada sen olacaksın :)

bak kepekli mekepli piski falan yemek yok sadece yeşilçay içilecek ,yoksa menün gayet güzel görünüyor ,hadi neyse bugünlük piskide olsun ya seni kıracağım
evet mutlaka sor druna canım olabilir yazabilir
allah allah sir genelde azaltır ama sende neden öyle bir etki yapmış ki? bende zaman zaman sir yaptırırım şükür olmadı öyle birşey
cımbızı benim güzellik uzmanımda söylemişti, daha çok ve sert çıkarır diye
pırıl pırıl oldun yani ha ay parçam benimmmmmmmm
eniştemde pek titiz bir odunmuş ha

demek cephe açtın ha o zaman gel buradada cephe aç benimkilerede el atıver ha hacı :)))

uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm
Hoşgeldin nerelerdeydin olsun sen azimlisin gene verirsin bende burdayım ama yerimde sayıyorum::))
Görüşürüz ebruş inşallah.
Maşallah sana iyi iş çıkartıyosun valla hasta olmada havalar serin gidiyor.

demek cephe açtın ha o zaman gel buradada cephe aç benimkilerede el atıver ha hacı :)))

ahh keske yakın olsakta yıkasam yardım etsem sana ben bebişini oyalarken hemencık yıkardım ben. valla hıc kacmam yardımdan. hem işin ucunda dereceye gırmek varsa hıcccccccccccc kacmam baksana 3 haftadır sporsuzluk yuzunden yerınde syaıyodu kılocuklarım.

ben de yıkayıp atıyorum canım biz de çok seviyoruz kurusuna göre çok lezzetli oluyor
ben şimdi yürüyüşe gidiyorum kayınvalidemde yediklerimi az da olsa göndereyim bari

Bugün bazı şeylere hırslıydım kızgındım ben bu durumlarda yerim ama bu sefer bütün evi kazıdım resmen temizledim temizledim durdum hırsımı alamadaım yemekler yaptım ama diet oda yetmedi dışarı çıktı kızgınlığımın karını yaşadım)
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilimden azıcık fazla ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1tk reçel.
Öğlen 2 galeta
Ara 1 küçük elme bayağa küçük Wasa diye br kraker buldum bir tanesi 85 kalori ama çok lezzetli arasında peynir var mısır patlak paketinin 4/1 onunda kalorisi çok düşük bir paket 135 sanırım.
Daha akşamı yemedim yeni geldim birazdan salata yapıcam sonrda yerim.
Kıymalı pırasa az yağlı 1 dilim ekmek bol salata 3 yk yoğurt.
Gecede ya süt ya meyva yada mısır gevreği.
Benim canım hamsi istiyorda ama dışarda ancak kızartması var yesem ama şöyle güzel bir porsiyon 1 dilim ekmekle çokmu kalori alırım ne dersiniz hem bozmak istemiyorum hemde canım çok istiyor az yersem hiç anlamı yok yemiyim daha iyi diye düşünüyorum hadi akıl verin.

yap saporunu yaptıkça o ağrılar geçer merak etme
canım benim yemek istemezse 1 kase yoğurda 4 grisini kırıyorum yiyorum ben seviyorum tadını

ohh iyi gezmişşiniz kaloride harcamışşındır bol bol dinlen biraz
cicimi aldınız

karnıbahara bayılırımm zaten ben herseye bayılrımm :79::79:

slm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)

hoş geldın kucuk eslemın annesı kızının ismi ne güzel maşallahh inş.hedefıne ulasırsınn

aferım banu cum elaleme kızıp da yememekle çok ıyı yapmışsın bu cok ıyı sonrasın da olan bıze oluyorr

hamsı tavanın da 1 porsıyorunu 326 kalorımış üzerine 1dılım ekmek ee salatasız da olmaz aşağı yukarı 400 cal alırsın bence al kendın ızgara tarzı bı sey yap veya fırında yoksa balık temızlemeyı sevmıyormusunn :2::2::2:

azıcık beni keser dersen ye ama bence hiç başlama

ben eve hamsi kızarmasını söyle yapıyorum
750 gram kadar hamsi alıyor balık tavam tavaya sadece 2 kaşık yağ koyuyorum çıtır çıtır kızarıyor bol yağla yapılandan hiç farkı yok

benim balıkçı balıkları hamsiyide temizliyor yoksa bende ellyemem

balık tavası yeni aldım ben valla inanamadım onuda babamdan öğrendim ya 2 kaşık yağla kızarıyor
bizde balık babadan sorulurda sağolsun

ben karnıbaharın yeyğini sevmem sadece kızartmasını yerdimbunu öğrendim çok bayılarak yiyoruz
hatta brokoliyide böyle yapıyorum oda güzel oluyor

Kolay gelsin..Çok zevkli bence halı yıkamak..
yer müsaitse,su bolsa oynaya oynaya yıkanır.:)

Menünü beğendim ben..Gece sütüde meyveyide tüketebilirsin..
genelde öyle oluyor listeler..

uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm

hoşgeldin arifeeee....arasıra bakıyordum bu kız hiç gelmiyormu diye.....demek geldin sonundaaaa...neler yaptın hala trabzondamısın.......

................................................................

Son düzenleme:
Evet ya sevmiyorum ondan çok evde pişen kokuyu sevmiyorum sonradan çok iş çıkıyor.
Süper fikir mısır ununa buluyomusun.
Benimde var balık tavamda hiç kullanılmadı:)

tebessüm canım bebişe mama sandalyesi falan baktık, cicilere baktık ama içimize sinen birşey bulamadık, yeni bir bebek mağazası açılmıştı onada baktık sonra oradan aldık sandalyemizi ,marketti gezmeydi derken halim kalmadı, az sonra biraz minder hareketleri yapabilsem iyi olacakta velet bırakmıyor :)))

Evet ya sevmiyorum ondan çok evde pişen kokuyu sevmiyorum sonradan çok iş çıkıyor.

Süper fikir mısır ununa buluyomusun.

Benimde var balık tavamda hiç kullanılmadı:)
mısır ununa buluyorum tabi canım

güle güle kullansın canım
valla insan alışvrişte helede bebekle çok yoruluyor
bende kızın uymasını bekliyorum spor yapıcam ama şuan masaya şeker yapıştırmkala meşkul yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…