- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
tamam bu akşam da ben yapayımSemiran sen yorulma diye bugünkü temizlik benden sakın dağıtmayın valla kızarım::)))
ben de kadife kahveye boyadım yıkadım yarım saat olduuuuuuuuuuuuProgram varmış meğerse..Ben bu mesajını görmeden yazmıştım.
İnşallah çok güzel bir gün geçirirsin canım....
Saçları ne renk yaptın?Değiştirdinmi yoksa aynı rengimi boyadın...
Ben artık çikolata kahveyim ve çokta memnunum,ancak beyazlardan dolayı sık boya istiyor....
umut resimlerini çok beğendim senin de fazla bir işin kalmamış azcık daha uğraşacağız sonra tamamdır
topiğimizin bütün hatunları gibi güler yüzlü ve çok tatlısın
ben boy ve yaşını merak ettim canım
yaa ben de gellmek istiyorum istanbul buluşmasına:84::84::84:
geçen gün eşine istanbuldakiler buluşacaklar epeyce kalabalık olacak semiran da gidecek dedim bana sen de git dedi ya sizce ciddimidir
Ben de hepinizi seviyorum canım.....Selamlar....herkes sizi çok seviyor biz çok tanımıyoruz daha .slm lar sizede
Hoş geldin Arife...Gerçekten çok uzun oldu ayrılık....uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm
Altın kestanemi? Çok hoş bir renk şekillendi gözümde.Eminim çok yakışmıştır...Canımsın sen benim..
Gittim ve geldim kısa sürdü..
Birazdan eşim gelince hep birlikte çıkacağız.:)
altın kestane boyadım ben bu sefer.
ama hiç altın yönünü görmedimnormalde kara olduğumdan sanırm pek etkilemedi..
Çok güzelsin fotolarda..Yorumumu yaptım iki pozuna.))
MEyracım özledik seni ne zaman dönüyosun ..
Hoşgeldin...
aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?
gel hayatım beraber yiyelim :)
bende çatlak çok ne yapacağımıda şaşırdım herşeyi sürdüm hamişken ama hiçbiri fayda etmedi
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......
Canım;eğer kendin hiç boyamadın madem ilk boyanı bilen biri ile birlikte yap..Sonra kendin yaparsın...Köpük boya hiç kullanmadım ama ilk boyamada çok kullanışlı olurda;sonraki boyamalarda önce dipleri boyayıp beklemek gerekiyor ya köpük boya her yere yayılır gibi geliyor bana..Yanlış düşünüyor olabilirim.Dedim ya hiç denemedim;deneyen vardır belki bilgi verirler................
[/COLOR][/I][/B]
[/QUOTE .!.:
Hoş geldin Eslem_merve..Emzirdiğin için çok sıkı bir diyet yapmayı düşünmüyorsundur eminim.Yavaş yavaş;tatlı ve hamurişlerini keserek başlarsın;bu bile yeter emzirme döneminde herhalde.....Bebeğini güle güle büyüt..Bahtı açık olsun inşallah...slm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)
Çok güzel bir liste olmuş Ebrucuğum,ama sanki akşam yemeği çok hafif gibi geldi bana..Acıkırsın canım...Biraz az yağlı sebze yemeği de yeseydin..Bence tabii..Gerçi herkes kendi bünyesini tanıyor;ne gibi bir diyete daha iyi cevap verdiğini sen daha iyi bilirsin...iyi akşamlar kızlar, birazdan dışarı çıkıyorum çıkmadan bu gün yediklerimi yazıyım dedim.
çıkmadan bir şeyler atıştırdım az oldu ama sonra dışarda canım bi şeyler yemek ister...
sabah
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
beyaz peynir
kaşar peyniri
şekersiz 2 fincan çay
ara
1/2 salatalık
öğle
4 küçük ızgara köfte
biraz haşlanmış tavuk
yeşil salata yağsız
ara
1 fincan yeşil çay
1 fincan sıcak su
akşam
1 dilim kepek ekmeği
1,5 kibrit kutusu beyaz peynir
2 çatal kaşar peyniri
1/2 domates
evet işte bunlar ve tabi 10 bardak su içtim şu saate kadar, insan su içtikçe daha fazla içmek istiyor.
şimdilik herkeslere iyi akşamlar gece geldiğimde okurum artık...
banucummmm, görüşemedik bu günde artık yarın muck kuşum...
Su konusunda çok haklısın canım..Bol su içmekte yarar var.Ben de su içemeyenlerdenim;bu ara günde 2 litre su içmeye başladım;tartı hemen gülümsedi....
Bugünkü beslenmen çok güzel olmuş..Maaşallah.....Merhabalarrrrr tekrar ben geldim :122: :122: :122:
Bugün benim için çok verimli geçti. Hemen yediklerimi rapor halinde sunuyorum varsa bir yanliş mutlaka dürttün hooop diye
Sabah;
1 fincan şekersiz yeşilçay nanali limonlu
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
az domatiz, salatalık
Ara;
2 kepekli piski
şekersiz yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba
2 parça ufak tavuk ızgara
4 - 5 kaşık erişte
1 kase yoğurt
Ara; kaynadı arada
Akşam; ( Şimdi oturup yiycem inşallah)
1 Kase Çorba
1 tabak sebze haşlama ( brokoli, karnabahar, havuç)
Sarımsaklı yoğurtlu
Gecede acıkırsam ya bir elma yerim yada bir bardak süt içerim
Bugünkü sporumda 45 Dakika çok şükür :122: :122: :122:
İnşallah hiç bir sorun yoktur yediklerimde de bende haftaya şu duraksamayı sonlandırmış olurum
Aramıza hoş geldin inşallah sende hedefine ulaşırsın
Sağol canım dediğin gibi ben bir sonraki doktor randevumda bir görüşeyim belki kıl tüy içinde bişey yazar.
Sir ağda makinesi almıştım ama bana yaramadı pek cünkü o zamanlar daha azdı kıllar o ağda beslemiş demişti en son kuaförüm. Ya iple al yada diğer ılık ağda falan olur cımbız bile çok sürme demişti.
Baya bir uğraştım ama resmen parladım
Bir ara eşim gözünü bana dikti ana dedim ne oli uzun zamandır KPle uğraşmaktan göz göze bakışma fırsatıda olmıştı diye meğer çenemde bi dene kıl kalmış onu söylemek için okadar dikkatli baktı bende tabi direk odun didim
Kıl ,tüy işine gelince en iyisi epilasyon yaptır kurtul canım..Hazır annen sponsor olacak lazer yaptır ;tabii tüyler siyahsa lazer etkili oluyor...
Ellerine sağlık canım.Zor iştir ama zevkli de bir yandan..Köpük köpük mis gibi olmuştur....ne yaptım bılıyomusunhalı yıkadım evet halı yıkadım yımacılara karşı cephe aldım ananemın halılarını getırdım yıkadım. verdırmedım yıkamaya. ama kendımınkılerde duruyo yıkanıcak onlarıda yıkıcam
Senin şu yürüyüş yapma azmine hayranım Asucuğum...Bu yüzden bu kadar başarılı oldun zaten.Maaşallah...ben de yıkayıp atıyorum canım biz de çok seviyoruz kurusuna göre çok lezzetli oluyor
ben şimdi yürüyüşe gidiyorum kayınvalidemde yediklerimi az da olsa göndereyim bariHaydi kolay gelsin sana canım...
Kıyamam ben sana Banucuğum..Senin kalbini kıranların ,ağzını burnunu kırarım görürler günlerini....Bugün bazı şeylere hırslıydım kızgındım ben bu durumlarda yerim ama bu sefer bütün evi kazıdım resmen temizledim temizledim durdum hırsımı alamadaım yemekler yaptım ama diet oda yetmedi dışarı çıktı kızgınlığımın karını yaşadım)
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilimden azıcık fazla ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1tk reçel.
Öğlen 2 galeta
Ara 1 küçük elme bayağa küçük Wasa diye br kraker buldum bir tanesi 85 kalori ama çok lezzetli arasında peynir var mısır patlak paketinin 4/1 onunda kalorisi çok düşük bir paket 135 sanırım.
Daha akşamı yemedim yeni geldim birazdan salata yapıcam sonrda yerim.
Kıymalı pırasa az yağlı 1 dilim ekmek bol salata 3 yk yoğurt.
Gecede ya süt ya meyva yada mısır gevreği.
Benim canım hamsi istiyorda ama dışarda ancak kızartması var yesem ama şöyle güzel bir porsiyon 1 dilim ekmekle çokmu kalori alırım ne dersiniz hem bozmak istemiyorum hemde canım çok istiyor az yersem hiç anlamı yok yemiyim daha iyi diye düşünüyorum hadi akıl verin.
Listende çok güzel maaşallah..................
ahh ahhh keşke bende severim yardım etmeyi dediğin gibi, ya derece işi var birde dağil mi işin ucunda, gitsinler bir dahada gelmesinler artık....... artık çok kararlıyız değil mi tatlım?ahh keske yakın olsakta yıkasam yardım etsem sana ben bebişini oyalarken hemencık yıkardım ben. valla hıc kacmam yardımdan. hem işin ucunda dereceye gırmek varsa hıcccccccccccc kacmambaksana 3 haftadır sporsuzluk yuzunden yerınde syaıyodu kılocuklarım.
maşallah sana ev pırıl pırıl olmuştur sende bol kalori harcamışsındır :) yediklerin gayet güzel bence ama kaçamak fazla yapma canım sonra tartı var işin ucunda :)Bugün bazı şeylere hırslıydım kızgındım ben bu durumlarda yerim ama bu sefer bütün evi kazıdım resmen temizledim temizledim durdum hırsımı alamadaım yemekler yaptım ama diet oda yetmedi dışarı çıktı kızgınlığımın karını yaşadım)
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilimden azıcık fazla ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1tk reçel.
Öğlen 2 galeta
Ara 1 küçük elme bayağa küçük Wasa diye br kraker buldum bir tanesi 85 kalori ama çok lezzetli arasında peynir var mısır patlak paketinin 4/1 onunda kalorisi çok düşük bir paket 135 sanırım.
Benim canım hamsi istiyorda ama dışarda ancak kızartması var yesem ama şöyle güzel bir porsiyon 1 dilim ekmekle çokmu kalori alırım ne dersiniz hem bozmak istemiyorum hemde canım çok istiyor az yersem hiç anlamı yok yemiyim daha iyi diye düşünüyorum hadi akıl verin.
sağol canım pzt gelecekmiş ellerinde yokmuş sipariş verdikmısır ununa buluyorum tabi canım
güle güle kullansın canım
valla insan alışvrişte helede bebekle çok yoruluyor
bende kızın uymasını bekliyorum spor yapıcam ama şuan masaya şeker yapıştırmkala meşkul yaramaz
umut resimlerini çok beğendim senin de fazla bir işin kalmamış azcık daha uğraşacağız sonra tamamdır
geçen gün eşine istanbuldakiler buluşacaklar epeyce kalabalık olacak semiran da gidecek dedim bana sen de git dedi ya sizce ciddimidir
Ben de hepinizi seviyorum canım.....Selamlar....
Hoş geldin Arife...Gerçekten çok uzun oldu ayrılık....
Altın kestanemi? Çok hoş bir renk şekillendi gözümde.Eminim çok yakışmıştır...
İlk boyandığı gün koyu oluyor ya ondan fark edememişsindir..1-2 yıkamaya istediğin gibi olur inşallah...
aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?
gel hayatım beraber yiyelim :)
bende çatlak çok ne yapacağımıda şaşırdım herşeyi sürdüm hamişken ama hiçbiri fayda etmedi
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......
inşallah güzel bir gün geçirirsiniz :)
İnşallah canım hepimize güzel olsun inşallah bu hafat bende sende kırıcan iki banu yapalım hadi.
bende senin gibi ağustosun 10undan sonra başladım ama tam olarak günü hatırlamıyorum:26: dediğin gibi bende buraya girdikten sonra 10 kilo verdim, birlikten kuvvet doğdu gerçekten, benimki emmeyi bıraktığı için bilemiyorum canım ama netten bak vardı ben bakmıştım bir ara :)
seninde maşallah çok iyi gitmiş, kıyamam demek zaten hastaymış o da tuzu biberi olmuş, sizde yoksa balıktada sorun yok demek....
Canım;eğer kendin hiç boyamadın madem ilk boyanı bilen biri ile birlikte yap..Sonra kendin yaparsın...Köpük boya hiç kullanmadım ama ilk boyamada çok kullanışlı olurda;sonraki boyamalarda önce dipleri boyayıp beklemek gerekiyor ya köpük boya her yere yayılır gibi geliyor bana..Yanlış düşünüyor olabilirim.Dedim ya hiç denemedim;deneyen vardır belki bilgi verirler...
Hoş geldin Eslem_merve..Emzirdiğin için çok sıkı bir diyet yapmayı düşünmüyorsundur eminim.Yavaş yavaş;tatlı ve hamurişlerini keserek başlarsın;bu bile yeter emzirme döneminde herhalde.....Bebeğini güle güle büyüt..Bahtı açık olsun inşallah...
Çok güzel bir liste olmuş Ebrucuğum,ama sanki akşam yemeği çok hafif gibi geldi bana..Acıkırsın canım...Biraz az yağlı sebze yemeği de yeseydin..Bence tabii..Gerçi herkes kendi bünyesini tanıyor;ne gibi bir diyete daha iyi cevap verdiğini sen daha iyi bilirsin...
Su konusunda çok haklısın canım..Bol su içmekte yarar var.Ben de su içemeyenlerdenim;bu ara günde 2 litre su içmeye başladım;tartı hemen gülümsedi....
Bugünkü beslenmen çok güzel olmuş..Maaşallah.....
Kıl ,tüy işine gelince en iyisi epilasyon yaptır kurtul canım..Hazır annen sponsor olacak lazer yaptır ;tabii tüyler siyahsa lazer etkili oluyor...
Ellerine sağlık canım.Zor iştir ama zevkli de bir yandan..Köpük köpük mis gibi olmuştur....
Senin şu yürüyüş yapma azmine hayranım Asucuğum...Bu yüzden bu kadar başarılı oldun zaten.Maaşallah...Haydi kolay gelsin sana canım...
Kıyamam ben sana Banucuğum..Senin kalbini kıranların ,ağzını burnunu kırarım görürler günlerini....
Listende çok güzel maaşallah...
yok canım ben kendi saçımı hiç kendim boyamadım ,bizim apartmanda biri yardımcı olurum dedi ,normalde ben ankaraya gidiyordum saç için ama bebişle olmuyor işte, bende boyamak istiyorum dipler çıktı artık ve hiç güzel görünmüyor gözüme, hazır o kadar kilo veriyozu saça başada bakalım değil mi :))) köpük boya kullanan birine hiç rastlamadım kime sorsam hep diğer tipten kullanmışlar, ben köpüğü daha kolay kullanırım gibi geliyor ama bilemedim, dediğin gibi daha eşit dağıtırım sanki :)
Ciddidir ciddidir....Bastır sen yine de....Ne güzel olur görüşürüz..Nasipse tabii...umut resimlerini çok beğendim senin de fazla bir işin kalmamış azcık daha uğraşacağız sonra tamamdır
tamam bu akşam da ben yapayım
ben de kadife kahveye boyadım yıkadım yarım saat olduuuuuuuuuuuu
ciddidirrrr ciddi hadi sen de gellll nolurr süper olacak hava değişikliği güzel bir gün asumanımm sensiz olmazz gel gel gel
Ciddidir ciddidir....Bastır sen yine de....Ne güzel olur görüşürüz..Nasipse tabii...
Güle güle kullan Semirancığım....
hala trabzondayım okulumu bitirdim tatilimi yaptım işlerim şu aralar pek yok kilo aldım malesef inşallah vere bilirim
hoşgeldin arifeeee....arasıra bakıyordum bu kız hiç gelmiyormu diye.....demek geldin sonundaaaa...neler yaptın hala trabzondamısın.......
umarım ciddidir ama emin oamadım
semiran yenasaçalrınızı güle güle kullanın
bak kepekli mekepli piski falan yemek yok sadece yeşilçay içilecek ,yoksa menün gayet güzel görünüyor ,hadi neyse bugünlük piskide olsun ya seni kıracağım
evet mutlaka sor druna canım olabilir yazabilir
allah allah sir genelde azaltır ama sende neden öyle bir etki yapmış ki? bende zaman zaman sir yaptırırım şükür olmadı öyle birşey
cımbızı benim güzellik uzmanımda söylemişti, daha çok ve sert çıkarır diye
pırıl pırıl oldun yani ha ay parçam benimmmmmmmm
eniştemde pek titiz bir odunmuş ha
Menünü beğendim ben..Gece sütüde meyveyide tüketebilirsin..
genelde öyle oluyor listeler..
sağol canım bende daha önce izmire diyetisyene gidiyordum o zamanda böyle ekmek çok vermişti,hatta dalga geçiyorlardı sana kilo aldırmaya çalışyor bu dr daha çok paranı almak için diyorlardı....amiiinnnn inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allahım...
cok tsk ederim ablacım. amiiiiinnnn
helal olsun fıstıklarıma valla :) yanımda olsanız nasıl sarılır tebrik ederdim şimdi sizi :) darısı benim gibi tembellerin başına :) ellerine saglık yenam. sende sıkma canını hiç birseye. okadar narin hassas ve güzel bir yapın varki. her halinden anlasılıyor yemin ederim. hiç birşeyin canımızı sıkmasına izin vermeyelim. canını sıkanların canı cıksınnnn okadar yaniiii
hadi diyetisyenin hayırlı ugurlu olsun ablacım. inan bana o verdiği ekmek devede kulak. ekmek okadar masumki aslında poacaların böreklerin yanında. bende ilk diyetisyene gittiğimde öyle demiştim. bu kadar ekmegi yesem ben kilo alırım delimisin demiştim. seker ihtiyacınıda ekmekten alıyormusuz meger. bu yüzden ye yeşim korkmadan verdiğimin hepsini ye demişti. hakkaten de öyle. yumurta ile peynir evet malesef aynı anda yenemiyor eger bir ölçü verdiyse. cunku ikiside protein. ya bir yumurta vermiştir yada bir kk peynir. ne zamanki ölçün 2 ye cıkar ozaman bir peynir bir yumurta verirler. Hadi bakalım yeni listen hayırlı ugurlu olsun :) sevgilerrrrr :)
valla banu ablacım bildiğim kadarıyla şok diyetlerin etkisi en az 3 günde cıkıyormus. bu yüzden şok bişeyler yapacaksan 3 günlük yap bence.
bende bende sizleri ve seni cok seviyorum :) iyiki varızzzzz
ya aynen yaaa. benim bide deli gibi merak ettiğim bişey var. günde 1200 kalorilik bir diyette 100 kalori bişey kaçırayım hemen artı oluyor tartı!!! diyetten önce her hafta neler yiyordum yinede böyle artı olmuyordu. cok merak ediyorum nasıl oluyor bu iş!!!
Deriiiiin in in in,nasıl oldun canımcım..
tansiyonu merak ediyorum..
taktigin ise yariyacagina eminim canim
ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle
Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:
Yeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim.Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..
Bugün bazı şeylere hırslıydım kızgındım ben bu durumlarda yerim ama bu sefer bütün evi kazıdım resmen temizledim temizledim durdum hırsımı alamadaım yemekler yaptım ama diet oda yetmedi dışarı çıktı kızgınlığımın karını yaşadım)
Bugün yediklerim
Öğlen 2 galeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?