Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umut resimlerini çok beğendim senin de fazla bir işin kalmamış azcık daha uğraşacağız sonra tamamdır
topiğimizin bütün hatunları gibi güler yüzlü ve çok tatlısın
ben boy ve yaşını merak ettim canım
yaa ben de gellmek istiyorum istanbul buluşmasına:84::84::84:
geçen gün eşine istanbuldakiler buluşacaklar epeyce kalabalık olacak semiran da gidecek dedim bana sen de git dedi ya sizce ciddimidir

Semiran sen yorulma diye bugünkü temizlik benden sakın dağıtmayın valla kızarım::)))
tamam bu akşam da ben yapayım
ben de kadife kahveye boyadım yıkadım yarım saat olduuuuuuuuuuuu

ciddidirrrr ciddi hadi sen de gellll nolurr süper olacak hava değişikliği güzel bir gün asumanımm sensiz olmazz gel gel gel

herkes sizi çok seviyor biz çok tanımıyoruz daha .slm lar sizede

Ben de hepinizi seviyorum canım.....Selamlar....

uzunnnnnn ve bol yemkli ve kilolu bir aradan sonra ben dönd
üm ve yanımda artı kilolarla döndüm
Hoş geldin Arife...Gerçekten çok uzun oldu ayrılık....

Altın kestanemi? Çok hoş bir renk şekillendi gözümde.Eminim çok yakışmıştır...

İlk boyandığı gün koyu oluyor ya ondan fark edememişsindir..1-2 yıkamaya istediğin gibi olur inşallah...

Son düzenleme:
ahh ahhh keşke bende severim yardım etmeyi dediğin gibi, ya derece işi var birde dağil mi işin ucunda, gitsinler bir dahada gelmesinler artık....... artık çok kararlıyız değil mi tatlım?
maşallah sana ev pırıl pırıl olmuştur sende bol kalori harcamışsındır :) yediklerin gayet güzel bence ama kaçamak fazla yapma canım sonra tartı var işin ucunda :)
sağol canım pzt gelecekmiş ellerinde yokmuş sipariş verdik
evet kucakta olmasına rağmen yoruluyor sıpam
benimkide uyumadı ve hala ağlıyor ,neler neler yaptık ama yooooook illa ağlayacak

bence izin verir :) eee çıkmış bir kere ağzından erkek adamın ağzından söz bir kere çıkar dersin olmadı :)))))

Ciddidir ciddidir....Bastır sen yine de....Ne güzel olur görüşürüz..Nasipse tabii...

Güle güle kullan Semirancığım....

hoşgeldin arifeeee....arasıra bakıyordum bu kız hiç gelmiyormu diye.....demek geldin sonundaaaa...neler yaptın hala trabzondamısın.......
hala trabzondayım okulumu bitirdim tatilimi yaptım işlerim şu aralar pek yok kilo aldım malesef inşallah vere bilirim

umarım ciddidir ama emin oamadım

semiran yenasaçalrınızı güle güle kullanın

Sağ ol cnm gerçekten sizlerden okey aldığımda kendimi çok daha rahat hissediyorum. Sonuçta tecrübede önemlidir sırf diyet listeleri değil.
Valla yemek bakımından hiç bir sorun yokta boğazlarım iyice gitti. Felaket bademciklerim şişti spor yaptıktan sonra duş alıp sokağa çıktım herhalde o ara iyice rüzgarı yedim Boğazlarım ağrıyor geberik geberik öksürüyorum resmen İnşallah yarın biraz daha iyi hissederim kendimi çünkü evdeki sporum hariç yarın dışardada hava güzel olursa biraz yürümek istiyorum :122:

Eşim sağ olsun bazı konularda gerçekten öyledir ama diğer yandan aldığım her nefeslede ilgilenir her nekadar KVye karşı suspus kalsa bile
Yarın artık kendimi iyide hissetsem az naz yaparım iyi değilim diye de kahvaltı faslı ona kalsın kesin spor yaptığımda hani sen hastaydın der ama olsun

Menünü beğendim ben..Gece sütüde meyveyide tüketebilirsin..
genelde öyle oluyor listeler..

Sevindim onaylanmama Sonuçta doktor tek liste veriyor ve değiştirmek bize düşüyor.
Evet şimdi sütümüde içiceğim ondan sonra tükkan kapanıyor

Deriiiiin in in in,nasıl oldun canımcım..
tansiyonu merak ediyorum..

Beyzuşum bu gecedemi erken uyudun diyorum ve nedensiz bir şekilde pis pis sırıtıyorum..:)
Ayrıca sana birde muuaah diyorum..

sağol canım bende daha önce izmire diyetisyene gidiyordum o zamanda böyle ekmek çok vermişti,hatta dalga geçiyorlardı sana kilo aldırmaya çalışyor bu dr daha çok paranı almak için diyorlardı....
Deriiiiin in in in,nasıl oldun canımcım..
tansiyonu merak ediyorum..

canı çok yüksek daha moralim çok bozuk korkudan kalbim çarpıyor sürekli .16 9,5tu bugün ama herkez bişey söylüyor korktukçada hi düşmüyor hele tansiyon aletini gördümmü daha kötü oluyorum yüksek çıkacak diye...pazartesi edremite özel hastaneye gideceğiz canım..bugün eczacımız ilaç verdi içtim çok yüksek ddei..

Yeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim. Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..

taktigin ise yariyacagina eminim canim

ALLAH gonlune gore versin ablacim istedikten sonra hersey olur ALLAH in izniyle

Ellerine saglik mutlu ALLAH razi olsun emek harciyorsun Taç için tesekkur ederim simardim simdi bakk:78::78::78:

Sana daha cok yakisti, darisi bizim basimisa ama 80 altina inmeden zor olur kalirim spor yapiim derken

GirErsin kesin. Ben nelere girdim sasiriyorum. Dizimden bile cikmayan pantolonum oldu( 44 beden gecn sene 52 civari idim de) Ozetle azimle hersey oluyor.saka maka 8 beden gitmis. Bi 8 daha aticaz el ele

cnm hayırlı geceler hepinize ben evde yaptimmi fırına atiyom güzel oluyur yaglikagitta .tr de yedim yağda kızarmış o zamanda peçete nin içine katip azcik sıktım yedim bol salatayla

sporumu da yazayim telden zor yaziyorum
cuma 40 dakkk+cumartesi80 dakkk toplam 120 dakkkk
ancak tediklerimi eritmisimdirrr uffff pizzza istiyordu cnm önce hupletmisim sonra gumlete baktimda vazgectimmmm

kızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…