tşk ederim cnm benim güzel oldu ben beğendimmmumarım ciddidir ama emin oamadım
semiran yenasaçalrınızı güle güle kullanın
derincim cnm çok geçmiş olsun korkma düzelir inş dikkat etsağol canım bende daha önce izmire diyetisyene gidiyordum o zamanda böyle ekmek çok vermişti,hatta dalga geçiyorlardı sana kilo aldırmaya çalışyor bu dr daha çok paranı almak için diyorlardı....
canı çok yüksek daha moralim çok bozuk korkudan kalbim çarpıyor sürekli .16 9,5tu bugün ama herkez bişey söylüyor korktukçada hi düşmüyor hele tansiyon aletini gördümmü daha kötü oluyorum yüksek çıkacak diye...pazartesi edremite özel hastaneye gideceğiz canım..bugün eczacımız ilaç verdi içtim çok yüksek ddei..
Yeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim.Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..
Kolay gelsin..Çok zevkli bence halı yıkamak..
yer müsaitse,su bolsa oynaya oynaya yıkanır.:).
sen bugün hiçbir şey yememişsin ya :))) bu hafta senden korkuyorum sanırım ilk sırada sen olacaksın :)
Merhabalarrrrr tekrar ben geldim :122: :122: :122:
Bugün benim için çok verimli geçti. Hemen yediklerimi rapor halinde sunuyorum varsa bir yanliş mutlaka dürttün hooop diye
Sabah;
1 fincan şekersiz yeşilçay nanali limonlu
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
az domatiz, salatalık
Ara;
2 kepekli piski
şekersiz yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba
2 parça ufak tavuk ızgara
4 - 5 kaşık erişte
1 kase yoğurt
Ara; kaynadı arada
Akşam; ( Şimdi oturup yiycem inşallah)
1 Kase Çorba
1 tabak sebze haşlama ( brokoli, karnabahar, havuç)
Sarımsaklı yoğurtlu
Gecede acıkırsam ya bir elma yerim yada bir bardak süt içerim
Bugünkü sporumda 45 Dakika çok şükür :122: :122: :122:
İnşallah hiç bir sorun yoktur yediklerimde de bende haftaya şu duraksamayı sonlandırmış olurum
listen çok güzelmiş, önce okurken çok gibi geldi ama inceleyince hiçte çok değilmiş, bu diyetle mutlaka verirsin canım.
Sağol canım dediğin gibi ben bir sonraki doktor randevumda bir görüşeyim belki kıl tüy içinde bişey yazar.
Sir ağda makinesi almıştım ama bana yaramadı pek cünkü o zamanlar daha azdı kıllar o ağda beslemiş demişti en son kuaförüm. Ya iple al yada diğer ılık ağda falan olur cımbız bile çok sürme demişti.
Baya bir uğraştım ama resmen parladım
Bir ara eşim gözünü bana dikti ana dedim ne oli uzun zamandır KPle uğraşmaktan göz göze bakışma fırsatıda olmıştı diye meğer çenemde bi dene kıl kalmış onu söylemek için okadar dikkatli baktı bende tabi direk odun didim
Bugün bazı şeylere hırslıydım kızgındım ben bu durumlarda yerim ama bu sefer bütün evi kazıdım resmen temizledim temizledim durdum hırsımı alamadaım yemekler yaptım ama diet oda yetmedi dışarı çıktı kızgınlığımın karını yaşadım)
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilimden azıcık fazla ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1tk reçel.
Öğlen 2 galeta
Ara 1 küçük elme bayağa küçük Wasa diye br kraker buldum bir tanesi 85 kalori ama çok lezzetli arasında peynir var mısır patlak paketinin 4/1 onunda kalorisi çok düşük bir paket 135 sanırım.
Daha akşamı yemedim yeni geldim birazdan salata yapıcam sonrda yerim.
Kıymalı pırasa az yağlı 1 dilim ekmek bol salata 3 yk yoğurt.
Gecede ya süt ya meyva yada mısır gevreği.
Benim canım hamsi istiyorda ama dışarda ancak kızartması var yesem ama şöyle güzel bir porsiyon 1 dilim ekmekle çokmu kalori alırım ne dersiniz hem bozmak istemiyorum hemde canım çok istiyor az yersem hiç anlamı yok yemiyim daha iyi diye düşünüyorum hadi akıl verin.
Ben de hepinizi seviyorum canım.....Selamlar....
Hoş geldin Arife...Gerçekten çok uzun oldu ayrılık....
Altın kestanemi? Çok hoş bir renk şekillendi gözümde.Eminim çok yakışmıştır...
İlk boyandığı gün koyu oluyor ya ondan fark edememişsindir..1-2 yıkamaya istediğin gibi olur inşallah...
aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?
gel hayatım beraber yiyelim :)
bende çatlak çok ne yapacağımıda şaşırdım herşeyi sürdüm hamişken ama hiçbiri fayda etmedi
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......
Canım;eğer kendin hiç boyamadın madem ilk boyanı bilen biri ile birlikte yap..Sonra kendin yaparsın...Köpük boya hiç kullanmadım ama ilk boyamada çok kullanışlı olurda;sonraki boyamalarda önce dipleri boyayıp beklemek gerekiyor ya köpük boya her yere yayılır gibi geliyor bana..Yanlış düşünüyor olabilirim.Dedim ya hiç denemedim;deneyen vardır belki bilgi verirler................
[/COLOR][/I][/B]
Hoş geldin Eslem_merve..Emzirdiğin için çok sıkı bir diyet yapmayı düşünmüyorsundur eminim.Yavaş yavaş;tatlı ve hamurişlerini keserek başlarsın;bu bile yeter emzirme döneminde herhalde.....Bebeğini güle güle büyüt..Bahtı açık olsun inşallah...
Çok güzel bir liste olmuş Ebrucuğum,ama sanki akşam yemeği çok hafif gibi geldi bana..Acıkırsın canım...Biraz az yağlı sebze yemeği de yeseydin..Bence tabii..Gerçi herkes kendi bünyesini tanıyor;ne gibi bir diyete daha iyi cevap verdiğini sen daha iyi bilirsin...
Su konusunda çok haklısın canım..Bol su içmekte yarar var.Ben de su içemeyenlerdenim;bu ara günde 2 litre su içmeye başladım;tartı hemen gülümsedi....
teşekkür ederim canım, akşam yemeğini özellikle öyle geçiştirdim. eşimle dışarı çıktık arkadaşlarla buluştuk. bende orda azcık sade dondurmayla küçük bir avuç çekirdek yedim. dengelemek için. yarın sebze ve salatamı mutlaka yiycem.
ve epeydir doğru düzgün su içmediğim için kilo veremediğimi anladım bende. şimdi bol bol içiyorum.
ahh ahhh keşke bende severim yardım etmeyi dediğin gibi, ya derece işi var birde dağil mi işin ucunda, gitsinler bir dahada gelmesinler artık....... artık çok kararlıyız değil mi tatlım?
kızlar nevzamansız ayşebru nasılsınızz topik bize kalmışşşş:80::80::80::80::79::79::79:
sanırım bu aksam herkes hamsi yemişD afıyet olsun kızlar size.
bende bu aksam hamsı ve salata yedım hemde en lımonlusundan
kızlar nevzamansız ayşebru nasılsınızz topik bize kalmışşşş:80::80::80::80::79::79::79:
olsun önemli deil ben de oyun oynuyordum bakıyorum arada iyiyim çok şükr aynı haftasonu tatili geç yatıyorum bakayım dedim kimler napmışşşmerhaba canım iiyim ben şimdi gördüm yazdığını. dışardaydık geldim hemen bir bakiyim dedim kimler neler yapmış, sen nasılsın?
afiyet olsunnnn bayılırım balığaaaaasanırım bu aksam herkes hamsi yemişD afıyet olsun kızlar size.
afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))
evet canım bize kalmış buralar. hamd olsun iyiyim. saçını boyamışsın güle güle kullancanım. bende kızıla boyadımgeçen hafta bu sıralar saç bakımları yoğunlaşmış topiğimizde aman dökülmesinede bir çare bulabilsek ne iyi olacak.
canımsen istanbula geliyorsun bende samsuna gidicem allah nasib ederse çok heyecanlıyım. çok özledim memleketimi..
sohbete devam etmeyi isitiyorum ama alışkanlık uykum geldi tabi iyibile dayandım. hayırlı geceler öpüyorum.
olsun önemli deil ben de oyun oynuyordum bakıyorum arada iyiyim çok şükr aynı haftasonu tatili geç yatıyorum bakayım dedim kimler napmışşş
bizde eşimle oturuyoruz o film izliyor ben de bilgisayar başında.
afiyet olsunnnn bayılırım balığaaaaa
ye bacım ye balık hem tok tutuyor hem de diyetisyenim verdi bana da 15 tane küçük balık kızartma ya da 2 el içi kadar büyük balık ama ama ben balık deyince duruyorum dayanamıyorum küçükken hiç sevmez yemezdim şimdi onu telafi ediyorum sanırım yemediğim yılları çok seviyorum dayanamıyorum ekmek hakkımdan feragat edip balık yiyorum bu hafta yedim haftaya 2 kere yemeyi planlıyorum ama hala hamsiyle pek aram olduğu solenemez mezgit palamut somon severim bu hafta çipura almayı planlıyorum o da güzelmiş yemedim yiyeceğim burası balıkta cennet vallaaaa
Beyzuşum bu gecedemi erken uyudun diyorum ve nedensiz bir şekilde pis pis sırıtıyorum..:)
Ayrıca sana birde muuaah diyorum..
hala trabzondayım okulumu bitirdim tatilimi yaptım işlerim şu aralar pek yok kilo aldım malesef inşallah vere bilirim
Yeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim.Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..
afyet olsuuun...hamsiyi 1 tatlı kaşığı yağve çok az suyla teflona koyun sonra kendi yağıda çıkıyor ve güzel kızarıyor tavsiye ederim.....sanırım bu aksam herkes hamsi yemişD afıyet olsun kızlar size.
olsun önemli deil ben de oyun oynuyordum bakıyorum arada iyiyim çok şükr aynı haftasonu tatili geç yatıyorum bakayım dedim kimler napmışşş
afiyet olsunnnn bayılırım balığaaaaa
ye bacım ye balık hem tok tutuyor hem de diyetisyenim verdi bana da 15 tane küçük balık kızartma ya da 2 el içi kadar büyük balık ama ama ben balık deyince duruyorum dayanamıyorum küçükken hiç sevmez yemezdim şimdi onu telafi ediyorum sanırım yemediğim yılları çok seviyorum dayanamıyorum ekmek hakkımdan feragat edip balık yiyorum bu hafta yedim haftaya 2 kere yemeyi planlıyorum ama hala hamsiyle pek aram olduğu solenemez mezgit palamut somon severim bu hafta çipura almayı planlıyorum o da güzelmiş yemedim yiyeceğim burası balıkta cennet vallaaaa
Canım benim sen istesende ''pis pis'' sırıtamazsın..Ancak tatlı tatlı gülümsersin...
Erken yatmadım canım,bak hala cin gibi ayaktayım......
Gece gece eşimin çocukluk arkadaşından telefon aldık.Kızını nişanlıyormuş ve davet etti...Tabii çok kadim dostlukları olduğu için gitmek gerek,ama nereye dersin:ALANYA ya...
Arkadaşımız emekli olunca Alanya ya taşındı..Bütün gece Alanya da kalacak otel aradım nette.Neyse ikimizinde gönlüne göre bir yer bulduk sonunda....
Pazartesi gidip çarşamba döneceğiz nasipse....Neyle gideceğimiz meçhul..
İşte böyle canım...Gülümsemeye devammmmmm......
Benden sana daha kocamannnn bir muuuuuaaahhhhhh....
lısten harıka bu lısteyı gorunce kendımden utandım
canım hiç acıkmadım dün, bu gün ikinci günüm, hep beraber azimle atıcaz kiloları üstümüzden. kaç gündür bende kendimi toplayamamıştım ama dün sabah kendime inanarak kalktım yataktan bozmıycam inşallah :))
.
bende oyle canım kendımı gaza getırdım yapacaksın dedım yapacagım ıyısallahhhh
canım bende öyle karar verdim, her gün yediğim herşeyi içtiğim suya kadar yazıcam buraya, en azından dediğin gibi insan ayy akşam bunları birbir yazıcam kaçırmıyım diye motive oluyor.
benim bu gün 2. günüm yeni diyetimde, sabahtan beri 5 bardak suyumu içtim bile. sanada bolbol su tavsiye ediyorum. kendini daha tok ve zinde hissediyor insan.
ben su manyagıyım valla zaten 3 lt yı coook asıyorum gunde yanıma 1 surayı su koyuyorum bılgısayarın basındayken bı bakmısım bıtmıs kım ıçtı bunu dıyorum bır surayı daha ıçıyorum valla cook susuyorum seker hastasıda degılım ama cok terlıyorum o yuzdende cok susuyorum sanırım
yaaa ayakalar çekiyor malesef, bu kadar yemeseydik onlarda acı çekmezdi değil mi? neyse 200 gram farkla kapatmanda iyi olmuş inşallah göreceksin canım merak etme.....
zaman zaman şaşırtmak gerek vücudu ama çokta kalorili beslenmemek gerek, durduğu an ne istersen ye sonra yine şaşırsın ve vermeye devam etsin........
utanma oluyor kesinlikle ama ben uzun zamandır paylaşmıyorum ,sporuma da dikkat edersem bu hafta süper olacak bakalım hayırlısı......
ewet dun bıraz yorgundum erken yattım sımdı erken kalktım lıstemı dun paylasamadım bugun paylasayım bundan sonra hep paylasacagım
kızlar ben spor yapamıyorum belimin ağrısından keşke bu yaptığımız ev işleri spor sayılsa valla ne güzel olurdu. aslında akşama kadar koşturup duruyorum evde. kızımın peşinde hele tazı gibiyim onu spor diye yazsam kabul olur mu acep
ev ısını spor saymıyor vucut ne yazıkkı yada cocugun pesınde kosusturmaları onları hergun yaptıgımız ıçın vucut normal aktıvıte olarak gorup vermıyo
kızlar ben börek yemiyorum dedim ya ama tadı aynı böreğe benzer bir şey öğrendim canım çektiğinde onu yapıp yiyorum :))) izmirli olanlar ya da adalılar bilirler kesin bende tvden örendim,denedim ve çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim :)
PABUCAKİ ya da diğer adıyla DÜPYAZ
3-4 patlıcanı kabauklarını soymadan uzunlamasına ortadan 2ye bölün ve tencereye sıcak su koyarak 15-20 dk haşlayın (yumuşasın ama çok değil sertte kalmasın lokum gibi olsun :))
bir kabın içine çok az1 kk kadar kaşar rendeleyin ve 4 kk kadar beyaz peynir rendeleyin,
1 yumurta kırın,
tuz ve karabiber ekleyin,
bolca maydanoz ekleyin
patlıcanları sudan maşa yardımıyla çıkarın ve içlerini bir kaşık yardımıyla boşaltın
bu içi bıçakla kıyın ve diğer malzemelerin içine ekleyin
patlıcanlar kayık gibi olacak
bunları tepsiye dizin ve patlıcanın içine hazırlağınız içi paylaştırın
üstüne tekrar kaşar ya da galeta unu koyun ve 20 dk kadar yani kaşarlar kızarana kadar pişirin
afiyet olsunnnnnnnn
ahanda börek size ekmeksiz yiyin ha :))))
harıkaymıs arkadasım hemen deneyecegım coook tesekkurler paylasım ıçın
Tebrikler herkese yenacım eline sağlık çok uğraştın bu hafta.
İyi geceler ilbatum.
sağol canım inşallah çokk kilo veririm
bravoooo diyetin dışına çıkma bben 102 kilo iken diyetisye 12 dilim ekmek içeren bir diyet vrmişti haftada 2 kilo vermiştim
sağol canım bakalım dayanıcaz
ama ssen ilaç kullanıyorsun canım gitsinde yeteki
ama biraz totoyu kaldır spor yap
birde kaçamak yapmaa sadece haftada bir kilo verince ödül ver kendine o da az olsun
bak nasıl verceksin
1 günlük yap ayda bir yapmak iyi olabilir
geçmiş olsun canım nasılsın misafirler canınımı sıktı umarım sadece yorgunluktur
lazer epilasyon iyi sonuç veriyor diyorlar birde geçen sene kaynanam kullandı bioder iyi geldi azaldı
ilaçlarda kıllanma yapar yan etki ilacını değiştirsin dr.
arada olur kaçamak önemli olan yola devam etmen yürümüşşünde bak fazlaca
yaz bakalım kaçırırsan kızarız hııı
tamam anlastık eger gecersem bana kızzzzzz mazosıstmıyım nebenı gaza getırır bırının benı ızledıgını bılmek
bende börek yerine karnıbahar graten yapıyorum
karnıbahar haçlanıyor
1 kaşık tereyağ 2-3 kaşık un
2 bardak süt ile kaarıştır pişir başemel sos oluyor
karnıbaharı tepsiye dök üzerine sosu ser fırınla istersen üstüne kaşarda serp ama ben kalorili olmasın diye koymuyorum bol bol yiyorum
bunuda deneyecegım harıkasınız kızlarrrr
dün sabah 85 dakka akşam 15 dakka dün toplam 100 dakka spor yaptım
bugünde 60 dakka ayptım
toplam 160 dakka oldu
akşamada yapabilirsem eklerim
coook super
Geçmis olsun canim oglusuna kiyamam yaa insallah hasta olmaz
Ellerine saglik ablacim ALLAH razi olsun
Masallah boylu poslusun demek 1.61 olan birisi olarak kiskandim çatladim nediyim artik75 te guzel bi afet olucagina eminim yola devam canim valla ben 60 hatta 56,57 dusunuyorum(aslinda 52e evlendim olamammiki daha fazlam var epeyi gel ben sana 75 i devrediym bende 60oluyum ALLAH im dusunmesi bile neguzel yarabbim
sutunun azalmasina uzuldum bebisn kuçuk daha benimki 10buçuk aylik hal emiyor yetiyorda uyguladigim listem yoktu yemem iyiydi ben sporu(yuruyusleri fazlasiyla yaptim)oyuzden azalm olmadi oyle doyucak kadar var çok sukur sende bisure sutun gelmesi için abartmadan yesen yuruyus yada leslie yapsan sutun çogalicaktir eminim sen bilirsin yinede benimki sadece bi fikir
canim valla iyi oluyordu bakiyordu ozaman ama artik is basi yapali 3ay oldu haliyle yoruluyor benim kizda surunuyor surekli odalardan getirmek gerekiyor istemiyor arik benimki yorgun oldugu için bende kiz uyuyunca sabahlari yapiyorum yada aksam ustu uyurken çikiyorum oda olmadi yanima aliyordum ama artik alama haalar sogudu burda 3,4gundurki disari çikaramam bebisimi hata ALLAH korusun oyuzden onun uyku saatlerine ayarliyorum spor saatlerimi yada buyuk ogluma baktiriyorum aradatipta çareler tukenmez hemserim gidecek bu kilolar baska yolu yok seneye izin var tatil var doya doya giyip gezmek istiyorum çocularda buyuyor sorun olmaz artik gezebilirim 15 kilo kaldi hedefime insallah ulasirim buarada kzlar platese baslamayi dusunuyorum haftada iki gunmus arkadaslar gidiyorlar ogretmeni bayan gidip bikonusmam lazim sali gunu bebisimle aliyorlarmi acep ordanda çikiyim tam olsun senelik 40euroymus sudan ucuz çok istiyorm gitmayi bakalim nasip se olur
alemsin valla ceco bayiliyorum sana bende durtebilirmiyim?
1gunluk sok diyet degilde banucum detoks yapabilirsin 2 yada 3gunluk bende kiloda takilirsam eger eger uzun sure yapmayi dusunuyorum
bozma moralini yuruyusle yakarsin yediklerini hepsi olmasa bile bikismini yada leslie yap bende kaçamak yapiyirum herkes gibi ama sonrasinda ertesi gun baya bi çaba harciyorum yakmak için aslinda kaçamak yapmasakta fazladan kilo versek neguzel olur bazan dusunuyorum diyet listem olmus olsaydi ve ben bukadar sporla daha fazlasini vermistim eminim buna ama iste amasi var evdene yapiyorsam ondan yiyorum kendime ozel bisey hazirlamiyorum bazanda tika baa yedigim oluyor oyuzden hala 7lerdeyim kiziyorum kendime dikkat etmeye baslayali 5ay oldu hemen hemen 30kilo verebildim doktorum programina çikanlar bile benden fazla vermislerdi ramazanda hergun gosteriyorlardi onlar listelere uyup duzenli spor yaparak vermisler offff yine kendime kizdim bak imdi herseyden yiyerekteveriliyor ama yavas gidiyor yuruyuslerim olmasa biraz zor verirdim valla esimde diyo nasil verdin diyor masallah çunki adam goruyor ne yedigimi sasiriyor tabi bazanaslinda kiz emiyor diye bisey demiyor bazan ama nasil veriyondiyip duruyor genelde bende diyorum benim yaptigim sporu yuruyusu+leslie+bisiklet sende yap verirsin diyorum
30 kıloyu 5 ayda vermıssın daha ne olsun supersın canım ya doktorum benıde doktorum programına cıkartmayı teklıf ettı 2 kez kabul etmedım 60 kılo olayım ondan sonra dedım ıyısallah 60 olursam unlu olacagım
slm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)
hosgeldın canım ıyısallah hep bırlıkte yılmadan tamamlarız bu yolu
GirErsin kesin. Ben nelere girdim sasiriyorum. Dizimden bile cikmayan pantolonum oldu( 44 beden gecn sene 52 civari idim de) Ozetle azimle hersey oluyor.saka maka 8 beden gitmis. Bi 8 daha aticaz el ele
ben 54 -56 ıle basladım sımdı 50 beden gıyıyorum boyum kısa ne yazıkkı
sımdıık en cok ıstedıgım sey 48 beden olmak valla hıç hatırlamıyorum 48 beden oldugum gunlerı o zamanlar kot gıyıyordum heralde o bedenı atlamısım 50 olmusum galıba dırekt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?