Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım ciddidir ama emin oamadım

semiran yenasaçalrınızı güle güle kullanın
tşk ederim cnm benim güzel oldu ben beğendimmm
derincim cnm çok geçmiş olsun korkma düzelir inş dikkat et

gireceğine ben eminim bende bakıyorum olmayanlar oluyor süper bir duyguuuuu harikaa

Kolay gelsin..Çok zevkli bence halı yıkamak..
yer müsaitse,su bolsa oynaya oynaya yıkanır.:).

saol yenacım. evet balkonum cok buyuk evımızde bahcelı bahcede musaıt ama ben balkonda yıkıyorum genelde. yarın hava bozucakmıs yoksa yıne yıkıcaktım ama olmadı

sen bugün hiçbir şey yememişsin ya :))) bu hafta senden korkuyorum sanırım ilk sırada sen olacaksın :)

galiba çok fena hırs yaptım kendime. bu akşam dışarıda görüştüğüm bir arkadaşımın eşi bu diyetle çok güzel kilo verdim bende, sakın bırakma dedi. gayretle devam edicem inşallah... bu hafta listedeyim bendeee :))

malesef bu kıl sorunu bendede var hem çene hemde yanak çok sıkıntı veriyor bana. kuaförde sirle aldırıyorum ama bazen evde cımbız sürmek zorunda kalıyorum. çünkü dışarı çıkmam gerekiyor öyle çıkamam... bende epilasyon düşünüyorum inşallah birde şu bioderi deniycem önce.
eşimde bazen dur bi kaldır bakim çeneni diyo sonrada ooooo berbere gidelim sakalın gelmiş diye kızdırıyor beni. gıcık işte... :))

banum tatluuumm benim, bu gün baya az yemişsin canım... sıkma canını herşeye ama eğer olurda pazartesi yada salı bişeylere sıkılıp kızarsan bizim evi temizle olurmu acebaaa :))
şaka şaka...
sen madem balık istiyorsun al getir ben fırında yaparım pazartesi olabilir mesela, ama dışarda kızartma yeme sakın bomba gibi kalori var yazık olur koca hafta nın emeğine muck:)

ahh ahhh keşke bende severim yardım etmeyi dediğin gibi, ya derece işi var birde dağil mi işin ucunda, gitsinler bir dahada gelmesinler artık....... artık çok kararlıyız değil mi tatlım?

ay gelmesınler artıkkk

100 ün altına bı ınebılsem offf

sanırım bu aksam herkes hamsi yemiş D afıyet olsun kızlar size.
bende bu aksam hamsı ve salata yedım hemde en lımonlusundan

afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))

kızlar nevzamansız ayşebru nasılsınızz topik bize kalmışşşş:80::80::80::80::79::79::79:

evet canım bize kalmış buralar. hamd olsun iyiyim. saçını boyamışsın güle güle kullancanım. bende kızıla boyadımgeçen hafta bu sıralar saç bakımları yoğunlaşmış topiğimizde aman dökülmesinede bir çare bulabilsek ne iyi olacak.

canımsen istanbula geliyorsun bende samsuna gidicem allah nasib ederse çok heyecanlıyım. çok özledim memleketimi..

sohbete devam etmeyi isitiyorum ama alışkanlık uykum geldi tabi iyibile dayandım. hayırlı geceler öpüyorum.

merhaba canım iiyim ben şimdi gördüm yazdığını. dışardaydık geldim hemen bir bakiyim dedim kimler neler yapmış, sen nasılsın?
olsun önemli deil ben de oyun oynuyordum bakıyorum arada iyiyim çok şükr aynı haftasonu tatili geç yatıyorum bakayım dedim kimler napmışşş
afiyet olsunnnn bayılırım balığaaaaa
afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))

ye bacım ye balık hem tok tutuyor hem de diyetisyenim verdi bana da 15 tane küçük balık kızartma ya da 2 el içi kadar büyük balık ama ama ben balık deyince duruyorum dayanamıyorum küçükken hiç sevmez yemezdim şimdi onu telafi ediyorum sanırım yemediğim yılları çok seviyorum dayanamıyorum ekmek hakkımdan feragat edip balık yiyorum bu hafta yedim haftaya 2 kere yemeyi planlıyorum ama hala hamsiyle pek aram olduğu solenemez mezgit palamut somon severim bu hafta çipura almayı planlıyorum o da güzelmiş yemedim yiyeceğim burası balıkta cennet vallaaaa

evet çok dökülüyorr ama yapacak bişi yok ben alıştım napim azalmıyor Allahtannnnn evet istanbula gidiyorum heyecanlıyım sen de buraya geliyormuşsun görüşürdük amaaa:26::26::26::26: ne zaman geleceksin iyi geceler canım ben de çıkıyorum öptm

valla balık severim, hepsini ayırmadan. yapmayada hiç üşenmem dışardan alınanı pek sevmiyorum. ne yağı kullandıkları belli değil. zaten çok ağır oluyor en iyi si fırında yapmak bu hafta bende kesin yapıcam. sen şanslısın fırsatı değerlendir valla herşeye faydası var.

bende yatıyorum kızlar. herkese iyi geceler tatlı rüyalar.
yarın kimsecikler diyetini bozmasın cumaya en az 2 şer kilo eksik çıkalım inşallah

selam kızlar. yardım edin ya. ben de 98.5 ile aranızdayım. acelem yok. kalıcı kilo kaybı istiyorum...

Beyzuşum bu gecedemi erken uyudun diyorum ve nedensiz bir şekilde pis pis sırıtıyorum..:)
Ayrıca sana birde muuaah diyorum..

Canım benim sen istesende ''pis pis'' sırıtamazsın..Ancak tatlı tatlı gülümsersin...

Erken yatmadım canım,bak hala cin gibi ayaktayım......

Gece gece eşimin çocukluk arkadaşından telefon aldık.Kızını nişanlıyormuş ve davet etti...Tabii çok kadim dostlukları olduğu için gitmek gerek,ama nereye dersin:ALANYA ya...

Arkadaşımız emekli olunca Alanya ya taşındı..Bütün gece Alanya da kalacak otel aradım nette.Neyse ikimizinde gönlüne göre bir yer bulduk sonunda....

Pazartesi gidip çarşamba döneceğiz nasipse....Neyle gideceğimiz meçhul..

İşte böyle canım...Gülümsemeye devammmmmm......

Benden sana daha kocamannnn bir muuuuuaaahhhhhh....

hala trabzondayım okulumu bitirdim tatilimi yaptım işlerim şu aralar pek yok kilo aldım malesef inşallah vere bilirim

okulun nitmesine çok sevindim bayyaa rahatlamışsındır.....geldiysen artık gitmek yook....

bence de biraz azimnle kesin girersişn ben de inanıyoruuum...........:13:

afyet olsuuun...hamsiyi 1 tatlı kaşığı yağve çok az suyla teflona koyun sonra kendi yağıda çıkıyor ve güzel kızarıyor tavsiye ederim.....

levrekle çinekopu denemeyi unutma onlarda çok lezzetli olur....

alanya da çok güzeldir gitmişken gezersiniz birazda iyi olur....iyi tatillleeer......

günaydınlarrrrrr

herkese neselı guzel bol sporlu az kalorılı gunler dılıyorum haydı kalkınnnnn uyunur mu bu saatte valla erken yattım bu pazar gec kalkıcam dedım yıne 7 de ayaktaydım neyse gelelım dunku lısteme paylasamamıstım dun erken yattıgım ıçın

cmt gunu kalsıyum dıyetımı yaptım et ve ekstra yag yok sebze ve sut yogurt agırlıklı dıyet malum cuma gunu cok yedım onu dengelemek ıçın hatta canım cok yas cevız ıstedı aldım pazardan ama kalsıyum dıyetınde ekstra yag hakkım olmadıgı ıçın yemek ıçın pazarı bekledım bugunde erkenden 2 tane yedım

8 ekım cmt -kalsıyum rejımı-

sabah:
1 muz+ 1 sut -1m+1s-

ara:1 elma -1m-

öğlen: 1 seftalı + 1b sut -1m+1s-

14:00: 5 yk kapuska -5 sebze-
1 domates
2 yk yogurt -1s-

ara:1 sımıt -4t-

aksam:5 yk kapuska -5 sebze-
2 yk yogurt -1s-
2 domates

ara:1 sekersız turk kahvesı
3 adet ınce cubuk kraker -1t-

toplam:5 tahıl + 10 sebze + 4 sut + 3 meyve

tahılımı 4 yapmam lazımdı 1 gectm neyse dengelerım bugun bu arada lahana bana ıyı kılo verdırıyor ve bayılıyorum kapuskaya yuppıııı lahana mevsımı basladı ben tum kıs lahana yerım artık bıkasıya kadar

toplamda 1 saat yuruyus yaptım

bu arada catlaklar ve selulıtler ıçın lierac jel kullanmaya karar verdım 3 arkadasım hamıleyken kullanmıs hıç catlakları olmamıs bende zayıflarken kullanayımkı yenılerı olmasın eskılerıyle ıdare ederım artık

sıkılastırıcı krem tavsıyesı olan var mı pekı deneyen felan? x-tra jel nasıl bılgısı olan varmııı?

günaydıııııııııııııın herkese güzel pazarlar olsun
hava kapanmış bugün çamaşırları nasıl kurutacam bilmem
öğleden sonra dolaşmak istiyorum biraz evde durasım da yok
yenacım canım bayramda o pantolonu giyeceksin inşallah canım sen üstüne bişeyler bakmaya başla
mutluuuu ben bu sabah 82 çıktım yine noldu anlamadım 79 benden kaçacak zannımca napsam bilemedim ödemdir ödem değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…