- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Yeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim.Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..
kızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...
selam kızlar. yardım edin ya. ben de 98.5 ile aranızdayım. acelem yok. kalıcı kilo kaybı istiyorum...
afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))
en sonunda 80 lerı gordummmmm yupppııı
cumaya kadar almamak dılegıyle
devam et diyetine canım bırakmaSağ ol cnm gerçekten sizlerden okey aldığımda kendimi çok daha rahat hissediyorum. Sonuçta tecrübede önemlidir sırf diyet listeleri değil.
Valla yemek bakımından hiç bir sorun yokta boğazlarım iyice gitti. Felaket bademciklerim şişti spor yaptıktan sonra duş alıp sokağa çıktım herhalde o ara iyice rüzgarı yedimBoğazlarım ağrıyor geberik geberik öksürüyorum resmen İnşallah yarın biraz daha iyi hissederim kendimi çünkü evdeki sporum hariç yarın dışardada hava güzel olursa biraz yürümek istiyorum :122:
Eşim sağ olsun bazı konularda gerçekten öyledir ama diğer yandan aldığım her nefeslede ilgilenir her nekadar KVye karşı suspus kalsa bile
Yarın artık kendimi iyide hissetsem az naz yaparım iyi değilim diye de kahvaltı faslı ona kalsınkesin spor yaptığımda hani sen hastaydın der ama olsun
Sevindim onaylanmamaSonuçta doktor tek liste veriyor ve değiştirmek bize düşüyor.
Evet şimdi sütümüde içiceğim ondan sonra tükkan kapanıyor
diyetine devam et kilo vermek tansiyonu düşürürüsağol canım bende daha önce izmire diyetisyene gidiyordum o zamanda böyle ekmek çok vermişti,hatta dalga geçiyorlardı sana kilo aldırmaya çalışyor bu dr daha çok paranı almak için diyorlardı....
canı çok yüksek daha moralim çok bozuk korkudan kalbim çarpıyor sürekli .16 9,5tu bugün ama herkez bişey söylüyor korktukçada hi düşmüyor hele tansiyon aletini gördümmü daha kötü oluyorum yüksek çıkacak diye...pazartesi edremite özel hastaneye gideceğiz canım..bugün eczacımız ilaç verdi içtim çok yüksek ddei..
valla girersinYeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim.Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..
hoşgeeldin başarılarkızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...
galiba çok fena hırs yaptım kendime. bu akşam dışarıda görüştüğüm bir arkadaşımın eşi bu diyetle çok güzel kilo verdim bende, sakın bırakma dedi. gayretle devam edicem inşallah... bu hafta listedeyim bendeee :))
malesef bu kıl sorunu bendede var hem çene hemde yanak çok sıkıntı veriyor bana. kuaförde sirle aldırıyorum ama bazen evde cımbız sürmek zorunda kalıyorum. çünkü dışarı çıkmam gerekiyor öyle çıkamam... bende epilasyon düşünüyorum inşallah birde şu bioderi deniycem önce.
eşimde bazen dur bi kaldır bakim çeneni diyo sonrada ooooo berbere gidelim sakalın gelmiş diye kızdırıyor beni. gıcık işte... :))
banum tatluuumm benim, bu gün baya az yemişsin canım... sıkma canını herşeye ama eğer olurda pazartesi yada salı bişeylere sıkılıp kızarsan bizim evi temizle olurmu acebaaa :))
şaka şaka...
sen madem balık istiyorsun al getir ben fırında yaparım pazartesi olabilir mesela, ama dışarda kızartma yeme sakın bomba gibi kalori var yazık olur koca hafta nın emeğine muck:)
Ben de hepinizi seviyorum canım.....Selamlar....
Hoş geldin Arife...Gerçekten çok uzun oldu ayrılık....
Altın kestanemi? Çok hoş bir renk şekillendi gözümde.Eminim çok yakışmıştır...
İlk boyandığı gün koyu oluyor ya ondan fark edememişsindir..1-2 yıkamaya istediğin gibi olur inşallah...
eşine ızdım valla off ben olsam canım sıkılırdıaferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?
gel hayatım beraber yiyelim :)
bende çatlak çok ne yapacağımıda şaşırdım herşeyi sürdüm hamişken ama hiçbiri fayda etmedi
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......
Canım;eğer kendin hiç boyamadın madem ilk boyanı bilen biri ile birlikte yap..Sonra kendin yaparsın...Köpük boya hiç kullanmadım ama ilk boyamada çok kullanışlı olurda;sonraki boyamalarda önce dipleri boyayıp beklemek gerekiyor ya köpük boya her yere yayılır gibi geliyor bana..Yanlış düşünüyor olabilirim.Dedim ya hiç denemedim;deneyen vardır belki bilgi verirler................
[/COLOR][/I][/B]
Hoş geldin Eslem_merve..Emzirdiğin için çok sıkı bir diyet yapmayı düşünmüyorsundur eminim.Yavaş yavaş;tatlı ve hamurişlerini keserek başlarsın;bu bile yeter emzirme döneminde herhalde.....Bebeğini güle güle büyüt..Bahtı açık olsun inşallah...
Çok güzel bir liste olmuş Ebrucuğum,ama sanki akşam yemeği çok hafif gibi geldi bana..Acıkırsın canım...Biraz az yağlı sebze yemeği de yeseydin..Bence tabii..Gerçi herkes kendi bünyesini tanıyor;ne gibi bir diyete daha iyi cevap verdiğini sen daha iyi bilirsin...
Su konusunda çok haklısın canım..Bol su içmekte yarar var.Ben de su içemeyenlerdenim;bu ara günde 2 litre su içmeye başladım;tartı hemen gülümsedi....
teşekkür ederim canım, akşam yemeğini özellikle öyle geçiştirdim. eşimle dışarı çıktık arkadaşlarla buluştuk. bende orda azcık sade dondurmayla küçük bir avuç çekirdek yedim. dengelemek için. yarın sebze ve salatamı mutlaka yiycem.
ve epeydir doğru düzgün su içmediğim için kilo veremediğimi anladım bende. şimdi bol bol içiyorum.
diyete devam kaçamak yok bu hafta iyi kilo vereceksin inanıyorum ben
inersin ne kaldı şurda yüzeay gelmesınler artıkkk
100 ün altına bı ınebılsem offf
ye balık iyiydir bende eskiden sevmezdim şimdi seviyorumolsun önemli deil ben de oyun oynuyordum bakıyorum arada iyiyim çok şükr aynı haftasonu tatili geç yatıyorum bakayım dedim kimler napmışşş
afiyet olsunnnn bayılırım balığaaaaa
ye bacım ye balık hem tok tutuyor hem de diyetisyenim verdi bana da 15 tane küçük balık kızartma ya da 2 el içi kadar büyük balık ama ama ben balık deyince duruyorum dayanamıyorum küçükken hiç sevmez yemezdim şimdi onu telafi ediyorum sanırım yemediğim yılları çok seviyorum dayanamıyorum ekmek hakkımdan feragat edip balık yiyorum bu hafta yedim haftaya 2 kere yemeyi planlıyorum ama hala hamsiyle pek aram olduğu solenemez mezgit palamut somon severim bu hafta çipura almayı planlıyorum o da güzelmiş yemedim yiyeceğim burası balıkta cennet vallaaaa
hoşgeldin sağlıklı beslen spor yap kalıcı kilo vrirsinselam kızlar. yardım edin ya. ben de 98.5 ile aranızdayım. acelem yok. kalıcı kilo kaybı istiyorum...
küçük bir tatil gibi negüzel ben olsam sevinirdim oralarda daha sıcaktırCanım benim sen istesende ''pis pis'' sırıtamazsın..Ancak tatlı tatlı gülümsersin...
Erken yatmadım canım,bak hala cin gibi ayaktayım......
Gece gece eşimin çocukluk arkadaşından telefon aldık.Kızını nişanlıyormuş ve davet etti...Tabii çok kadim dostlukları olduğu için gitmek gerek,ama nereye dersin:ALANYA ya...
Arkadaşımız emekli olunca Alanya ya taşındı..Bütün gece Alanya da kalacak otel aradım nette.Neyse ikimizinde gönlüne göre bir yer bulduk sonunda....
Pazartesi gidip çarşamba döneceğiz nasipse....Neyle gideceğimiz meçhul..
İşte böyle canım...Gülümsemeye devammmmmm......
Benden sana daha kocamannnn bir muuuuuaaahhhhhh....
şimdiden iyi gezmeler
bende oyle canım kendımı gaza getırdım yapacaksın dedım yapacagım ıyısallahhhh
ben su manyagıyım valla zaten 3 lt yı coook asıyorum gunde yanıma 1 surayı su koyuyorum bılgısayarın basındayken bı bakmısım bıtmıs kım ıçtı bunu dıyorum bır surayı daha ıçıyorum valla cook susuyorum seker hastasıda degılım ama cok terlıyorum o yuzdende cok susuyorum sanırım
ewet dun bıraz yorgundum erken yattım sımdı erken kalktım lıstemı dun paylasamadım bugun paylasayım bundan sonra hep paylasacagım
ev ısını spor saymıyor vucut ne yazıkkı yada cocugun pesınde kosusturmaları onları hergun yaptıgımız ıçın vucut normal aktıvıte olarak gorup vermıyo
harıkaymıs arkadasım hemen deneyecegım coook tesekkurler paylasım ıçın
tamam anlastık eger gecersem bana kızzzzzz mazosıstmıyım nebenı gaza getırır bırının benı ızledıgını bılmek
bunuda deneyecegım harıkasınız kızlarrrr
coook super
bende çk içmeye başladım bardakla olunca içemiyorum unutuyorumGeçmis olsun canim oglusuna kiyamam yaa insallah hasta olmaz
Ellerine saglik ablacim ALLAH razi olsun
Masallah boylu poslusun demek 1.61 olan birisi olarak kiskandim çatladim nediyim artik75 te guzel bi afet olucagina eminim yola devam canim valla ben 60 hatta 56,57 dusunuyorum(aslinda 52e evlendim olamammiki daha fazlam var epeyi gel ben sana 75 i devrediym bende 60oluyum ALLAH im dusunmesi bile neguzel yarabbim
sutunun azalmasina uzuldum bebisn kuçuk daha benimki 10buçuk aylik hal emiyor yetiyorda uyguladigim listem yoktu yemem iyiydi ben sporu(yuruyusleri fazlasiyla yaptim)oyuzden azalm olmadi oyle doyucak kadar var çok sukur sende bisure sutun gelmesi için abartmadan yesen yuruyus yada leslie yapsan sutun çogalicaktir eminim sen bilirsin yinede benimki sadece bi fikir
30 kıloyu 5 ayda vermıssın daha ne olsun supersın canım ya doktorum benıde doktorum programına cıkartmayı teklıf ettı 2 kez kabul etmedım 60 kılo olayım ondan sonra dedım ıyısallah 60 olursam unlu olacagım
hosgeldın canım ıyısallah hep bırlıkte yılmadan tamamlarız bu yolu
ben 54 -56 ıle basladım sımdı 50 beden gıyıyorum boyum kısa ne yazıkkı
sımdıık en cok ıstedıgım sey 48 beden olmak valla hıç hatırlamıyorum 48 beden oldugum gunlerı o zamanlar kot gıyıyordum heralde o bedenı atlamısım 50 olmusum galıba dırekt
1.5 luk bir şişe aldım hergün 2 kez dolduruyorum ediyor 3 litre gidip gelip içiyorum
az kaldı yakında girersin 48 bedene
hiç denedinmi belkide girersin
hamile iken ben lierac kullnadın ama yinede çatladım çünkü çok kilo aldımbu arada catlaklar ve selulıtler ıçın lierac jel kullanmaya karar verdım 3 arkadasım hamıleyken kullanmıs hıç catlakları olmamıs bende zayıflarken kullanayımkı yenılerı olmasın eskılerıyle ıdare ederım artık
sıkılastırıcı krem tavsıyesı olan var mı pekı deneyen felan? x-tra jel nasıl bılgısı olan varmııı?
2 günde kilo alınmaz ödemdir ogünaydıııııııııııııın herkese güzel pazarlar olsun
hava kapanmış bugün çamaşırları nasıl kurutacam bilmem
öğleden sonra dolaşmak istiyorum biraz evde durasım da yok
yenacım canım bayramda o pantolonu giyeceksin inşallah canım sen üstüne bişeyler bakmaya başla
mutluuuu ben bu sabah 82 çıktım yine noldu anlamadım 79 benden kaçacak zannımca napsam bilemedim ödemdir ödem değilmi
Meraba arkadaslar nasilsiniz
devam et diyetine canım bırakma
geçmiş olsun ıhlamur iç içine tarçın zencefil zerdaçal da koy iyi gelir
spor yap azıcık ben hasta iken biraz spor yapıp duş alınca iyi gelir
üzüntü kilo aldırı derler ya bende yep yemege saldırdığım için alırdım
ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm
üzüntü kilo aldırı derler ya bende yep yemege saldırdığım için alırdım
ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm
Meraba arkadaslar nasilsiniz
çok geçmiş olsun canım.bak bademcik için adaçayı demle içine biraz limon sık ve wc ye girdikçe gargara yap(bizim wc ile banyo bi arada olduğu içni öyle dedim ama).çok iyi geliyor hemde kalorisiz oluyor:))Yok cnm bırakmam zaten sadece katı şeyler yiyemiyorum bademcikler öyle olunca onun yerine bol çorba, meyve, su ve ihlamur. Dediğin gibi spor iyi oluyor hem terletiyor hemde üzerine duş alınca daha çabuk atıyor insan mikrobu.
Ben senelerdir her hastalandığımda duşta dayanabildiğim kadar sıcak suda kalırım her yer duman atı olur ama en geç 3.cü gün hiç birşeyim kalmaz
Harikasınyemeyelim zaten senelerdir üzülsekte sevinsekte yedik netice ortada hepimizde heleki ben o yüzden artık yemeyelim ki senin gibi 89ü görek hatta 69u bile görek dimi ama
Arkadaslar merhaba,
3 gun giremedim, iki gundur de yazilanlari okumayi bitiremedim.
Ortanca okula basladi ya, her gun hasta yavrum, sumuk, oksuruk... Ufaklik bile hasta. Annemle babamin da ilac raporlari bitmis, on
Ari goturdum gecen hafta birer gun hastaneye...cok yorucu, yipratici geciyor zamanim. Girip kilomu da yazamadim Yena ozur diliyorum senden.
Kilo ve istah isleri cok nanay... Kendimi tutamiyorum resmen cer cop yiyorum ben ya... Cocugun bebe biskuvilerine sokella surmeler mi dersiniz, bal kavanozundan kasikla yemeler mi... Cok fenayim. Motivasyon var da sebat yok bugunlerde, adet oncesiyim ama biraz da gelen iltifatlarla "ben oldum " havalarindayim galiba...
Birileri soyle bir iteklesin beni ya....
günaydıııııııııııııın herkese güzel pazarlar olsun
hava kapanmış bugün çamaşırları nasıl kurutacam bilmem
öğleden sonra dolaşmak istiyorum biraz evde durasım da yok
yenacım canım bayramda o pantolonu giyeceksin inşallah canım sen üstüne bişeyler bakmaya başla
mutluuuu ben bu sabah 82 çıktım yine noldu anlamadım 79 benden kaçacak zannımca napsam bilemedim ödemdir ödem değilmi
ohh valla bir vesek şu damacanalarıYok cnm bırakmam zaten sadece katı şeyler yiyemiyorum bademcikler öyle olunca onun yerine bol çorba, meyve, su ve ihlamur. Dediğin gibi spor iyi oluyor hem terletiyor hemde üzerine duş alınca daha çabuk atıyor insan mikrobu.
Ben senelerdir her hastalandığımda duşta dayanabildiğim kadar sıcak suda kalırım her yer duman atı olur ama en geç 3.cü gün hiç birşeyim kalmaz
Harikasınyemeyelim zaten senelerdir üzülsekte sevinsekte yedik netice ortada hepimizde heleki ben o yüzden artık yemeyelim ki senin gibi 89ü görek hatta 69u bile görek dimi ama
Arkadaslar merhaba,
Ortanca okula basladi ya, her gun hasta yavrum, sumuk, oksuruk... Ufaklik bile hasta. Annemle babamin da ilac raporlari bitmis, on
Ari goturdum gecen hafta birer gun hastaneye...cok yorucu, yipratici geciyor zamanim. Girip kilomu da yazamadim Yena ozur diliyorum senden.
Kilo ve istah isleri cok nanay... Kendimi tutamiyorum resmen cer cop yiyorum ben ya... Cocugun bebe biskuvilerine sokella surmeler mi dersiniz, bal kavanozundan kasikla yemeler mi... Cok fenayim. Motivasyon var da sebat yok bugunlerde, adet oncesiyim ama biraz da gelen iltifatlarla "ben oldum " havalarindayim galiba...
hepimizin derdi aynı üzüldükçe,sevindikçe yemeğe bahane bul ve hooop gelsin kilolar.çok şükür artık birbirimizin desteği ile üzüntümüzü sevincimizi atlatıyoruz kazasız.tebriklerr yakalaaa beni ben yavaşlıyom gariii
slm mutlu sen nasılsın?çıkmışsın gerçi ben yazana kadar.bayramda nerdesiniz?
çok geçmiş olsun canım.bak bademcik için adaçayı demle içine biraz limon sık ve wc ye girdikçe gargara yap(bizim wc ile banyo bi arada olduğu içni öyle dedim ama).çok iyi geliyor hemde kalorisiz oluyor:))
benim oğlanda 1.sınıfa başladı.bu hafta mide bozukluğu ve çok kötü kusma vardı .eridi yavrum.çok şükür bugün iyiyiz.sizede çok geçmiş olsun.düzenli yenmezse insan çocukların mamalarına göz dikiyor:)))ben de geçenlerde hastayken bebe bisküvisine çokokrem sürp yemiştim.siz baya bi kilo da vermişsiniz tabi nefsiniz hadi yeee ulen bişişcik olmaz diyordur size ama kanmamaya çalışın.ne de olsa biraz kanıp yemişsiniz.şimdi onu altetme zamanıama iltifatlarla da havalanmamak onca eziklik yaşadıktan sonra ne mümkün dimi???bende geçen yıl 81 e inmiştim ne güzel.sona bi türlü veremedim.şımardım aynı dediğiniz gibi.sporu bırkatım fln.sona bi baktım 3.hamişimmm....sona gene aldım bi sürü kilo gene vermeye çabalıyorm.bi önceki kızımda da aynısı oldu.artık arkadaşların maskarası oldum.sen kilo verme verdikçe yeni bebe geliyor diyorlarr
bugün hava kapalı ve soğuk görünüyor.henüz çıkmadım.ama çıkmak istiyorum bende eve kapanıp duruyoruz sıkıldım.şişkinliktir heralde.bende bu sabah çok çıktım((
tebrikler sanaaaaa :92:
selam kızlar. yardım edin ya. ben de 98.5 ile aranızdayım. acelem yok. kalıcı kilo kaybı istiyorum...
Arkadaslar merhaba,
dünkü menümü yazyım
sabah 2kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık
ara1 elma
öğlen 12 yk mercimek yemeği erişteli
1 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
domates salatlıl
ara yok
akşam 3 köfte kadar haşlanmış tavuk
3 yk pilav
domates slatalık
1.5 bardak ayran
ara 1 elma
yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt
Arkadaslar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?