Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınnnnnnnnn

Kızlar sabah uyandığımda bademcikler iyice birbirine yapışmış gibiydi resmen
SAbaha karşı yağmur bastırmış ve benimde çamaşırlar balkonun dışında seriliydi ama allahtan eşim akıl edip daha fazla ıslanmadan toplamış
Ses namına bişey kalmadı bende büyük kızımda öksürüyor ama tabi benim kadar kötü değil o.
Şimdi bir güzel tarhana çorbası yaptık kahvaltı niyetine onu içiceğim. Daha doğrusu ben hastalandığımda bademcikler yapışınca başka bişey içemiorum biraz rahatlayana kadar.
Öğleden sonra biraz toparlarsam kendimi hemen sporumu yapıcağım sonrada sıcak bir duş alırsam biraz daha rahatlarım kesin
Umarım sizler için çoooook güzel, bol sporlu ve kalorisi az bir gün geçirirsiniz.

Bende senin o pantalona kesin gireceğine canı gönülden inanıyorum.
O zamanda zaten cifte bayram yaşarsın güzelim dimi ama
Herşey gönlünce olur inşallah...

kızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...

Aramıza hoş geldin. Umarım kalıcı olursun ve bir an önce sende sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın...

selam kızlar. yardım edin ya. ben de 98.5 ile aranızdayım. acelem yok. kalıcı kilo kaybı istiyorum...

Sende hoşgeldin ve umarım kiloların gibi sende kalıcı olursun. Yani kilolar kalıcı gitsin sende kalıcı kal
Bu arada yeni gelenler kendilerini tanıtırlarsa seviniriz

afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))

sananda sımdıden afıyet olsun cnm..
yarısı buzlukta duruyo onuda bır kac gun sonra yaparım artık

devam et diyetine canım bırakma
geçmiş olsun ıhlamur iç içine tarçın zencefil zerdaçal da koy iyi gelir
spor yap azıcık ben hasta iken biraz spor yapıp duş alınca iyi gelir

diyetine devam et kilo vermek tansiyonu düşürürü
tuzuda çıkar hayatından hiç tuzsuz ye hatta ekmeklerinde tuzsuzu var dene bakalım
birde stres tansiyonu yükseltir
valla girersin
ohh ne mutluluk olur hadi baklım bayrama soralım girdinmi diye

kızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...
hoşgeeldin başarılar

üzüntü kilo aldırı derler ya bende yep yemege saldırdığım için alırdım
ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm

dünkü menümü yazyım

sabah 2kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık

ara1 elma

öğlen 12 yk mercimek yemeği erişteli
1 dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
domates salatlıl

ara yok

akşam 3 köfte kadar haşlanmış tavuk
3 yk pilav
domates slatalık
1.5 bardak ayran

ara 1 elma

yatmadan 1 saat önce 1 bardak süt

Son düzenleme:
devam et diyetine canım bırakma
geçmiş olsun ıhlamur iç içine tarçın zencefil zerdaçal da koy iyi gelir
spor yap azıcık ben hasta iken biraz spor yapıp duş alınca iyi gelir

Yok cnm bırakmam zaten sadece katı şeyler yiyemiyorum bademcikler öyle olunca onun yerine bol çorba, meyve, su ve ihlamur. Dediğin gibi spor iyi oluyor hem terletiyor hemde üzerine duş alınca daha çabuk atıyor insan mikrobu.
Ben senelerdir her hastalandığımda duşta dayanabildiğim kadar sıcak suda kalırım her yer duman atı olur ama en geç 3.cü gün hiç birşeyim kalmaz

ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm

Harikasın yemeyelim zaten senelerdir üzülsekte sevinsekte yedik netice ortada hepimizde heleki ben o yüzden artık yemeyelim ki senin gibi 89ü görek hatta 69u bile görek dimi ama

Arkadaslar merhaba,

3 gun giremedim, iki gundur de yazilanlari okumayi bitiremedim.

Ortanca okula basladi ya, her gun hasta yavrum, sumuk, oksuruk... Ufaklik bile hasta. Annemle babamin da ilac raporlari bitmis, on
Ari goturdum gecen hafta birer gun hastaneye...cok yorucu, yipratici geciyor zamanim. Girip kilomu da yazamadim Yena ozur diliyorum senden.

Kilo ve istah isleri cok nanay... Kendimi tutamiyorum resmen cer cop yiyorum ben ya... Cocugun bebe biskuvilerine sokella surmeler mi dersiniz, bal kavanozundan kasikla yemeler mi... Cok fenayim. Motivasyon var da sebat yok bugunlerde, adet oncesiyim ama biraz da gelen iltifatlarla "ben oldum " havalarindayim galiba...

Birileri soyle bir iteklesin beni ya....

hepimizin derdi aynı üzüldükçe,sevindikçe yemeğe bahane bul ve hooop gelsin kilolar.çok şükür artık birbirimizin desteği ile üzüntümüzü sevincimizi atlatıyoruz kazasız.tebriklerr yakalaaa beni ben yavaşlıyom gariii

Meraba arkadaslar nasilsiniz

slm mutlu sen nasılsın?çıkmışsın gerçi ben yazana kadar.bayramda nerdesiniz?

çok geçmiş olsun canım.bak bademcik için adaçayı demle içine biraz limon sık ve wc ye girdikçe gargara yap(bizim wc ile banyo bi arada olduğu içni öyle dedim ama).çok iyi geliyor hemde kalorisiz oluyor:))

benim oğlanda 1.sınıfa başladı.bu hafta mide bozukluğu ve çok kötü kusma vardı .eridi yavrum.çok şükür bugün iyiyiz.sizede çok geçmiş olsun.düzenli yenmezse insan çocukların mamalarına göz dikiyor:)))ben de geçenlerde hastayken bebe bisküvisine çokokrem sürp yemiştim.siz baya bi kilo da vermişsiniz tabi nefsiniz hadi yeee ulen bişişcik olmaz diyordur size ama kanmamaya çalışın.ne de olsa biraz kanıp yemişsiniz.şimdi onu altetme zamanıama iltifatlarla da havalanmamak onca eziklik yaşadıktan sonra ne mümkün dimi???bende geçen yıl 81 e inmiştim ne güzel.sona bi türlü veremedim.şımardım aynı dediğiniz gibi.sporu bırkatım fln.sona bi baktım 3.hamişimmm....sona gene aldım bi sürü kilo gene vermeye çabalıyorm.bi önceki kızımda da aynısı oldu.artık arkadaşların maskarası oldum.sen kilo verme verdikçe yeni bebe geliyor diyorlarr

bugün hava kapalı ve soğuk görünüyor.henüz çıkmadım.ama çıkmak istiyorum bende eve kapanıp duruyoruz sıkıldım.şişkinliktir heralde.bende bu sabah çok çıktım((

en sonunda 80 lerı gordummmmm yupppııı
cumaya kadar almamak dılegıyle

tebrikler sanaaaaa :92:

Son düzenleme:
ohh valla bir vesek şu damacanaları
dikkat et kendine iyi bakda hemen iyleş

neler yaptı yaaaa
olmadı bak
insan bukadar kilo veride pin ucunu koyverirmi
kızıcam ama
tamam bukadar kaçamak diyete devam

yakalıycam seni
sevindim valla 90 altı olunca nasıl gaz geldi valla

canım yavrularına geçmiş olsun inşallah çabucak iyi olurlar. bende bazen senin gibi oluyorum. özellikle birileri bana aaa sen zayıflamışsın dedikten sonra... malesef ya nazara geliyorum ya da dediğin gibi havalara girip ipin ucunu kaçırıyorum. ama her seferinde verdiğim kiloları geri alıp eski kiloma hatta üstüne çıkıyorum. sonrada tekrar yeni baştan rejim...
şöyle düşün ağzına attığın her tatlının yemeğin tadı 1 2 dakika içinde kaybolacak. yani geçici bir zevk ama sonra yediklerin kilo olarak geri dönecek. ben öyle düşünüyorum. o zamanda yemiyorum. bugün 3. günüm karbonhidratı düşük diyet yapıyorum. karbonhidrat almayınca da canım tatlı çekmiyor. her gün listemi de yazıyorum. sende deneyebilirsin. hem sakın bırakma diyetini ne güzel kilo vermişsin. inşallah daha da çok verirsin.

canım listen çok güzel bir tek akşam keşke pilav yemeseydin. et salata ayran üçlüsü süper yanına da pilav illaki çok güzel ama bence pilavı yeme. hele akşam onun karbonhidratı yüksek yakmak çok zor.
ama diğerleri çok güzel olmuş.

Geçmiş olsun..
Koşuşturmadan doğru dürüst yemek yemeyincede oluyor bu atıştırmalıklar,aşırı tatlı gereksinimi..

Normale dönünce sen yine düzenli beslenirsin..geçici bir dönemdir deyip bir an önce toparlanman dileğiyle..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…