Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşum,ne güzel oldu Alanya gezisi kısa bir tatil niyetine..
İyi eğlenceler tatlım..
Aracınızla gidilince çok yorgunluk olur değilmi..İstanbul-Alanya kaç saat sürüyor..?
Uygun uçak uçuşları denk gelirse o şekilde gidilebilir..

eşimle ne istiyoruz biliyomusun trenle yolculuk ama böyle bir iki gün sürecek..Çocuklar büyüsün yapcağız onu..KAra trene binip Kars'a gideriz belki.:))
Çuf çuf..:)

Mutlucum,iş görüşmesine gittinmi.?gittiysen nasıl geçti.?

Evet arkadaşlar sizden gazı aldım pantolonun içine gireceğim ama bu sabah 3 krep götürdüm..

Son düzenleme:
Cecocum geçmiş olsun sende uf olmuşsun..

Önce kuzucuklarına çooook geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşirlerde sende en azından zihnen biraz rahatlarsın canım. İnsanın çocukları hasta olunca beyni de yoruluyor.
İşin gerçekten zor hem çocuklarla uğraşıyorsun hemde etrafında diğer Aile fertleriyle. Rabbim yardımcın olsun canım ama bence senin okadar güzel kilolar verdikten sonra arada da olsa sapıtman çok doğal.

Eminim en kısa zamanda sen yine kendini toparlar kaldığın yerden devam edersen. Sonuçta sen ve senin gibi bir kaç arkadaş daha bizlere şevk veriyorsunuz kat ettiğiniz büyük mesafeden dolayı.

Cecocum geçmiş olsun sende uf olmuşsun..

Çok sağ ol canım hala kendime gelemedim resmen halsizlikten içim uyuyor hatta bir ara resmen uyumuşum halının üzerinde kızla sırnaşırken

Sen dublex yada müstakil evdemi oturuyorsun o aleti alman için ona ayrı spor odanın olması gerekir bence.
Bence ona okadar para vereceğine parkta belediyenin kurduğu aletlere git orada var ondan zaten bedava
He kollarımı çalıştırmak istiyorum diyorsan bence daha uygun olanlar bunlar ;

1. Dumble ( Ağırlık ufaklardan )
2. Plates lastiği
3. Kol, Omuz ve karın kaslarını çalıştırma aleti ( Karnına doğru çekiyorsun nette var ve ufak )

Yine sen bilirsin ama o kesin baya pahalıdır bunlar hem daha uygun hemde yer kaplamaz evin içinde

yok normal apartman dairesi
ya ama o alet kollar için çok iyiymiş, olmadı spor salonuna gideceğim valla. ama evde olsa hep yaparım diyordum...
dambıl yerine su şişesi de olur diyorlar onu yapıyorum, dambılım vardı kuzenlerim aldı
evde mekik çekme aletim var göbek için iyi oluyor
plates lastiğini araştıracağım, işe yarar mı çok

1dilim ekmek 2 kaşık pilav ediyor canım diyetisyen söylemişti oyuzden sakıncası yok

bizde karsa kadar trnle istiyoruz ama kız braz büyüyünce ancak

kpepler gitmese iyiymiş

o alet carrefourda gördüm bir masa kadar yer kaplıyor
500 tl civarıydı
ama plates lastiği ve dambl iş görürü uzman tv de paltes lastığının kullanılışı var lastıkte 10 tl falan

tşk ederim canım deneyeceğim söz balıkkkkkkk
ben de anneme yaptırıyorum ben temizlersem yemem çünkü ya da balıkçışar temizliyor ordan alırım ama şimdi annem var o da benden çok seviyorrrr temizliyor yeterki balık lsunnn diyorr
asumanımmmm 2 günde kiloalman imkansız hem de sen almamışsındır ödemdir ödemmmmmmm
en sonunda 80 lerı gordummmmm yupppııı
cumaya kadar almamak dılegıyle
harikasınnn beni de sollar geçersin bu azimle canımmm süpersinnnnnn süperrrrr
canım benim geçmiş olsun biz yani ben çoluk çocuk yokken bile küçük bir sorun da dağılıyorum da sen ne yapacaksın çocuklar hastalıklar okul normal canım ya düzene girecektir eminimmm sen bu zamana kadar verdin de şimdi mi dağılacaksın düzelsin herşey sen de normal düzenine gireceksindir ben inanıyorummmm çok geçmiş olsun tekrar Allahım yardımcın olsunnnn

ancak girebildim ya sabahtan geç kalktık pazardı ,çarşıydı derken geç geldik, gelir gelmez yemekti bulaşıktı derken yoruldum valla ayaklarımın altı sızlıyor resmen :)

haaa bugün benim doğumumu yaptıran drumu gördüm ne güzel zayıflamışsın dedi
nasıl sevindim anlatamam ama azcık daha verirsen süper olur dedi bu gazla ben ne neler yapmam :)

bugün temizlik yapmayı planlayan ben saftiriği olur yahu bugün eşimin doğum günü ayda yılda bir sonuçta değil mi yarına erteledim bende :) adama hiçbir şey almadım tam odunum çarşıda tutturdum alalım diye almadı, pasta bari alalım dedim ona da ııııhh dedi ,eve gelince birde pasta yaptım, şimdiden kaçamağa hazırımmmm amannn kocam hergün doğmuyor ya canım :)

20 dakka daha spor yaptım
toplam 180 dakka oldu
harikasın valla canım ya bravooooooooo
tabiki canım ya sırf diyet listeleri ile olsa veren hiç kimse geri almazdı bence en önemlisi kişinin kendini bilmesi, ben tıka basa karnımı doyurupta zayıflayacağım diye beklemem, benim yatarken aç kalmam gerek bunu biliyorum...
geçmiş olsun canım ya ondandır dediğin gibi dikkat ette fazla ilerlemesin o zaman....
öyle tabi eşlerimiz sağolsun herşeyimizle ilgilenirler ....
ahhh ahhh dersin listeye girmem gerek dersin sevgili eşine :)))
bencede girersin neden girmeyesin ki benden hep destek tam destek :)
kızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...
hoşheldin canım inşallah seni sürekli görürüz :)
saol yenacım. evet balkonum cok buyuk evımızde bahcelı bahcede musaıt ama ben balkonda yıkıyorum genelde. yarın hava bozucakmıs yoksa yıne yıkıcaktım ama olmadı
sen eve aç bir halı yıkama şirketi :)
tühhhh hava bozacaksa sen şimdi gram veremezsin :)))
ay gelmesınler artıkkk

100 ün altına bı ınebılsem offf
ineceksin canım ya ne kaldı ,hadi sabır biraz daha...
sanırım bu aksam herkes hamsi yemiş D afıyet olsun kızlar size.
bende bu aksam hamsı ve salata yedım hemde en lımonlusundan

ben daha yemedim biraz daha bekleyelim daha lezzetlenir o zaman :)

afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))
valla sizin bu tavsiye ve isteğinizle bende yerim bu hafta :))))
canım madem arkadaşının eşi bununla zayıflamış sıra sende o zaman :)))
hanaaa sende mi samsunlusun benimde annem oradan :)

canım ya gerçekten insan birilerinden kilo verdiğini duyunca daha bir iyi hissediyor kendini, bana da dün akşam bir teyzemiz söyledi uçtum resmen kadını sarılıp öpücektim o kadar yani.
ehh eşinin doğum günü hatırına sen bu gün ufak bir kaçamak yap ama yarına sakın evde pasta bırakma çünkü dolapta durunca insan rahat edemiyo yemek istiyor en azından ben öyleyim.
pastayı dışardan almaman da bence daha iyi olmuş evde yapılan daha sağlıklı ve az yağlı oluyor.

bu gün hava öyle kapalı ki yağmurda olunca dışarı çıkamadık. evde pinekliyoruz... diyetimi bozmadım valla bana bu hafta meyve yok eşim kavun kesti nasıl koktu nasıl koktu içim eridi ama yemedim.
karbonhidrattan yoksun proteinden zengin yedim bu gün.., daha akşam yemeğimi yemedim ama ne yiyeceğim belli o yüzden bu günün listesini yazabilirim...

sabah
sucuklu omlek yağ koymadan
1 kibrit kutusu peynir
şekersiz çay.

protein ağırlıklı olduğu için ekmek yemedim ama canımda istemedi.

ara
1 fincan yeşil çay

öğle
yarım domates
yarım salatalık
beyaz peynir
1 tane karper
1 dilim kepek ekmeği

ara
1 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan salatası
3 4 çatal peynir

akşam
bol yeşil salata yağsız
haşlanmış tavuk

yatmadan da 1 bardak süt içerim...

bu arada 12 bardak su içtim hala da içesim var :))

üzüntü kilo aldırı derler ya bende yep yemege saldırdığım için alırdım
ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm
bundan sonra ne olursa olsun yemeyeceğiz herşeyi burada paylaşmıyor muyuz sanki, artık 90lara dönmek yok 70lere ilerlemek var ....
aaaa hiç ummazdım ama senden cısssss, bak bayrama ne kaldı şunun şurasında lütfen iltifatları düşün önce :))
benimde binmediğim tek araç tren bende çok merak ederim nedense, eşime derim ama istemez çocukluğunda çok gitmişler öyle o nedenle sevmiyor :)

bence menün gayet güzel canım ekmek yeme valla bu hafta göreceksin farkı emin ol....
ee hadi bende bugünlük yazayım bari :)))
sabah 12den sonra kalkınca baş ağrım çoktu çünkü halada var

sabah+öğlen:
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir (kaşar ve beyaz karışık)
2-3 ince dilim patates kızartma kocişe yaptım canım çok çekti :)))
1/2 domates
1/2 ceviz

akşam:
6-7 kaşık kurufasülye
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

veeeeeeee ara kocişin doğumgünü pastasııııııııı :)))))

İlbatum mutlu seneler eşine.
Çoluk çocuk nice yaşgünleri yaşayın emi.:))

BEYZUS ablacım canım çok sevindim azcık dinlenirsin bence ne dersin, hem değişiklik olur senin iiçin....
daha varsa bence azcık araştırıp uçak bileti bulabilirsiniz uygun fiyata çünkü oluyor öyle
kendine iyi bak tatilden bomba gibi dön :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…