bende oyle canım kendımı gaza getırdım yapacaksın dedım yapacagım ıyısallahhhh
inşallah canım inşalllllahhhhh hep birlikte.
ben su manyagıyım valla zaten 3 lt yı coook asıyorum gunde yanıma 1 surayı su koyuyorum bılgısayarın basındayken bı bakmısım bıtmıs kım ıçtı bunu dıyorum bır surayı daha ıçıyorum valla cook susuyorum seker hastasıda degılım ama cok terlıyorum o yuzdende cok susuyorum sanırım
arada aç kan şekerini ölçtürebilirsin tedbir amaçlı. ama su içince insan kendini daha zinde hissediyor. bende gidip gelip içiyorum. birde listem var yediğimi içtiğıim yazdığım oraya da her bardak suda bir çarpı atıyorum. :)
ewet dun bıraz yorgundum erken yattım sımdı erken kalktım lıstemı dun paylasamadım bugun paylasayım bundan sonra hep paylasacagım
ev ısını spor saymıyor vucut ne yazıkkı yada cocugun pesınde kosusturmaları onları hergun yaptıgımız ıçın vucut normal aktıvıte olarak gorup vermıyo
malesef öyle aslında nasıl yorulup terliyoruz ama hiç anlamı yok.
kızımı diyetisyene götürdüğümde hareket edecek dedi. bende çok hareketli yerinde durmuyor. tv izlerken bile koşarak izliyor, devamlı ordan oraya atlıyor yakalayamıyoruz dedim. doktorda vücut bu tempoya alışmış artık onu normal aktivite kabul ediyor arttırın dedi. bizim ev işleri de böyle işte...
Arkadaslar merhaba,
3 gun giremedim, iki gundur de yazilanlari okumayi bitiremedim.
Ortanca okula basladi ya, her gun hasta yavrum, sumuk, oksuruk... Ufaklik bile hasta. Annemle babamin da ilac raporlari bitmis, on
Ari goturdum gecen hafta birer gun hastaneye...cok yorucu, yipratici geciyor zamanim. Girip kilomu da yazamadim Yena ozur diliyorum senden.
Kilo ve istah isleri cok nanay... Kendimi tutamiyorum resmen cer cop yiyorum ben ya... Cocugun bebe biskuvilerine sokella surmeler mi dersiniz, bal kavanozundan kasikla yemeler mi... Cok fenayim. Motivasyon var da sebat yok bugunlerde, adet oncesiyim ama biraz da gelen iltifatlarla "ben oldum " havalarindayim galiba...
Birileri soyle bir iteklesin beni ya....
Cecocum geçmiş olsun sende uf olmuşsun..
kızlar hepinize kolay gelsinbir şey soracağım
http://www.zsqts.com.cn/product-pho...575fc77ef797/butterfly-arm-mucsle-trainer.gif
bu alet spor salonlarında var, ben almak istiyorum da, satılıyor mu bunlar? yoksa evde olmaz mı, sadece spor salonlarında mı var??
kollarımı inceltmek için istiyorum da... :26:
Sen dublex yada müstakil evdemi oturuyorsuno aleti alman için ona ayrı spor odanın olması gerekir bence.
Bence ona okadar para vereceğine parkta belediyenin kurduğu aletlere git orada var ondan zaten bedava
He kollarımı çalıştırmak istiyorum diyorsan bence daha uygun olanlar bunlar ;
1. Dumble ( Ağırlık ufaklardan )
2. Plates lastiği
3. Kol, Omuz ve karın kaslarını çalıştırma aleti ( Karnına doğru çekiyorsun nette var ve ufak )
Yine sen bilirsin ama o kesin baya pahalıdır bunlar hem daha uygun hemde yer kaplamaz evin içinde
hamile kaldığında çok dikkat et o zaman hatta diyetisyene başla ki almadan hatta vererek devam et benim yaptığımı yapma, valla 99du buraya başladığımda kilom :) koşu bandı bendede var üzerine burhan altıntop gibi dantel örüp sereceğim :)))) şimdilik dışarısı daha cazip geliyor belki kışa kullanırım kendisini :) kaçamakları hallet kesinlikle, bende 3 öğün besleniyorum arayı falan kaldırdım habire yiyecek düşünme derdimde bitti :) bir ara bende boncuğa tamıştım takılar yapmıştım çok eğlenceli takınca takıyor insan , seni gaza getireceğim, canım sen ne iş yapıyordun ya öğretmen miydin ben gibi ,sanki aklımda öyle kalmış :)
evet canım çok dikkat etmem gerekiyor ama hamileliğe kadar bari ne versem kardır...
benim bantta burhan altıntopluk oldu valla :))
boncuklardan takı değilde örtüler yapıyorum bağımlılık yaptı valla...arkadaşlara yapıyorum anneme yapcam :))
1dilim ekmek 2 kaşık pilav ediyor canım diyetisyen söylemişti oyuzden sakıncası yokcanım listen çok güzel bir tek akşam keşke pilav yemeseydin. et salata ayran üçlüsü süper yanına da pilav illaki çok güzel ama bence pilavı yeme. hele akşam onun karbonhidratı yüksek yakmak çok zor.
ama diğerleri çok güzel olmuş.
bizde karsa kadar trnle istiyoruz ama kız braz büyüyünce ancakBeyzuşum,ne güzel oldu Alanya gezisi kısa bir tatil niyetine..
İyi eğlenceler tatlım..
Aracınızla gidilince çok yorgunluk olur değilmi..İstanbul-Alanya kaç saat sürüyor..?
Uygun uçak uçuşları denk gelirse o şekilde gidilebilir..
eşimle ne istiyoruz biliyomusun trenle yolculuk ama böyle bir iki gün sürecek..Çocuklar büyüsün yapcağız onu..KAra trene binip Kars'a gideriz belki.:))
Çuf çuf..:)
Mutlucum,iş görüşmesine gittinmi.?gittiysen nasıl geçti.?
Evet arkadaşlar sizden gazı aldım pantolonun içine gireceğim ama bu sabah 3 krep götürdüm..
yok normal apartman dairesi
ya ama o alet kollar için çok iyiymiş, olmadı spor salonuna gideceğim valla. ama evde olsa hep yaparım diyordum...
dambıl yerine su şişesi de olur diyorlar onu yapıyorum, dambılım vardı kuzenlerim aldı
evde mekik çekme aletim var göbek için iyi oluyor
plates lastiğini araştıracağım, işe yarar mı çok
tşk ederim canım deneyeceğim söz balıkkkkkkk
okulun nitmesine çok sevindim bayyaa rahatlamışsındır.....geldiysen artık gitmek yook....
bence de biraz azimnle kesin girersişn ben de inanıyoruuum...........:13:
afyet olsuuun...hamsiyi 1 tatlı kaşığı yağve çok az suyla teflona koyun sonra kendi yağıda çıkıyor ve güzel kızarıyor tavsiye ederim.....
levrekle çinekopu denemeyi unutma onlarda çok lezzetli olur....
alanya da çok güzeldir gitmişken gezersiniz birazda iyi olur....iyi tatillleeer......
ben de anneme yaptırıyorum ben temizlersem yemem çünkü ya da balıkçışar temizliyor ordan alırım ama şimdi annem var o da benden çok seviyorrrr temizliyor yeterki balık lsunnn diyorrvalla balık severim, hepsini ayırmadan. yapmayada hiç üşenmem dışardan alınanı pek sevmiyorum. ne yağı kullandıkları belli değil. zaten çok ağır oluyor en iyi si fırında yapmak bu hafta bende kesin yapıcam. sen şanslısın fırsatı değerlendir valla herşeye faydası var.
asumanımmmm 2 günde kiloalman imkansız hem de sen almamışsındır ödemdir ödemmmmmmmgünaydıııııııııııııın herkese güzel pazarlar olsun
hava kapanmış bugün çamaşırları nasıl kurutacam bilmem
öğleden sonra dolaşmak istiyorum biraz evde durasım da yok
yenacım canım bayramda o pantolonu giyeceksin inşallah canım sen üstüne bişeyler bakmaya başla
mutluuuu ben bu sabah 82 çıktım yine noldu anlamadım 79 benden kaçacak zannımca napsam bilemedim ödemdir ödem değilmi
harikasınnn beni de sollar geçersin bu azimle canımmm süpersinnnnnn süperrrrren sonunda 80 lerı gordummmmm yupppııı
cumaya kadar almamak dılegıyle
canım benim geçmiş olsun biz yani ben çoluk çocuk yokken bile küçük bir sorun da dağılıyorum da sen ne yapacaksın çocuklar hastalıklar okul normal canım ya düzene girecektir eminimmm sen bu zamana kadar verdin de şimdi mi dağılacaksın düzelsin herşey sen de normal düzenine gireceksindir ben inanıyorummmm çok geçmiş olsun tekrar Allahım yardımcın olsunnnnArkadaslar merhaba,
3 gun giremedim, iki gundur de yazilanlari okumayi bitiremedim.
Ortanca okula basladi ya, her gun hasta yavrum, sumuk, oksuruk... Ufaklik bile hasta. Annemle babamin da ilac raporlari bitmis, on
Ari goturdum gecen hafta birer gun hastaneye...cok yorucu, yipratici geciyor zamanim. Girip kilomu da yazamadim Yena ozur diliyorum senden.
Kilo ve istah isleri cok nanay... Kendimi tutamiyorum resmen cer cop yiyorum ben ya... Cocugun bebe biskuvilerine sokella surmeler mi dersiniz, bal kavanozundan kasikla yemeler mi... Cok fenayim. Motivasyon var da sebat yok bugunlerde, adet oncesiyim ama biraz da gelen iltifatlarla "ben oldum " havalarindayim galiba...
Birileri soyle bir iteklesin beni ya....
tşk ederim canım deneyeceğim söz balıkkkkkkk
ben de anneme yaptırıyorum ben temizlersem yemem çünkü ya da balıkçışar temizliyor ordan alırım ama şimdi annem var o da benden çok seviyorrrr temizliyor yeterki balık lsunnn diyorr
valla bizde ailece bayılıyoruz balığa, tabi ev kokuyor, ayıklayınca eller kokuyor ama küçük balık alınca balıkçılar temizlemediği için ben yapmak zorunda kalıyorum. şu iki gündür herkes balık balık diye diye aklıma düşürdü... bu hafta kesin bir balık partisi yapıcam kokusu burnuma gelmeye başladı :)
harikasın valla canım ya bravooooooooo20 dakka daha spor yaptım
toplam 180 dakka oldu
tabiki canım ya sırf diyet listeleri ile olsa veren hiç kimse geri almazdı bence en önemlisi kişinin kendini bilmesi, ben tıka basa karnımı doyurupta zayıflayacağım diye beklemem, benim yatarken aç kalmam gerek bunu biliyorum...Sağ ol cnm gerçekten sizlerden okey aldığımda kendimi çok daha rahat hissediyorum. Sonuçta tecrübede önemlidir sırf diyet listeleri değil.
Valla yemek bakımından hiç bir sorun yokta boğazlarım iyice gitti. Felaket bademciklerim şişti spor yaptıktan sonra duş alıp sokağa çıktım herhalde o ara iyice rüzgarı yedimBoğazlarım ağrıyor geberik geberik öksürüyorum resmen İnşallah yarın biraz daha iyi hissederim kendimi çünkü evdeki sporum hariç yarın dışardada hava güzel olursa biraz yürümek istiyorum :122:
Eşim sağ olsun bazı konularda gerçekten öyledir ama diğer yandan aldığım her nefeslede ilgilenir her nekadar KVye karşı suspus kalsa bile
Yarın artık kendimi iyide hissetsem az naz yaparım iyi değilim diye de kahvaltı faslı ona kalsınkesin spor yaptığımda hani sen hastaydın der ama olsun
Sevindim onaylanmamaSonuçta doktor tek liste veriyor ve değiştirmek bize düşüyor.
Evet şimdi sütümüde içiceğim ondan sonra tükkan kapanıyor
bencede girersin neden girmeyesin ki benden hep destek tam destek :)Yeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim.Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..
hoşheldin canım inşallah seni sürekli görürüz :)kızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...
sen eve aç bir halı yıkama şirketi :)saol yenacım. evet balkonum cok buyuk evımızde bahcelı bahcede musaıt ama ben balkonda yıkıyorum genelde. yarın hava bozucakmıs yoksa yıne yıkıcaktım ama olmadı
ineceksin canım ya ne kaldı ,hadi sabır biraz daha...ay gelmesınler artıkkk
100 ün altına bı ınebılsem offf
sanırım bu aksam herkes hamsi yemişD afıyet olsun kızlar size.
bende bu aksam hamsı ve salata yedım hemde en lımonlusundan
valla sizin bu tavsiye ve isteğinizle bende yerim bu hafta :))))afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))
hanaaa sende mi samsunlusun benimde annem oradan :)evet canım bize kalmış buralar. hamd olsun iyiyim. saçını boyamışsın güle güle kullancanım. bende kızıla boyadımgeçen hafta bu sıralar saç bakımları yoğunlaşmış topiğimizde aman dökülmesinede bir çare bulabilsek ne iyi olacak.
canımsen istanbula geliyorsun bende samsuna gidicem allah nasib ederse çok heyecanlıyım. çok özledim memleketimi..
sohbete devam etmeyi isitiyorum ama alışkanlık uykum geldi tabi iyibile dayandım. hayırlı geceler öpüyorum.
bende oyle canım kendımı gaza getırdım yapacaksın dedım yapacagım ıyısallahhhh
ben su manyagıyım valla zaten 3 lt yı coook asıyorum gunde yanıma 1 surayı su koyuyorum bılgısayarın basındayken bı bakmısım bıtmıs kım ıçtı bunu dıyorum bır surayı daha ıçıyorum valla cook susuyorum seker hastasıda degılım ama cok terlıyorum o yuzdende cok susuyorum sanırım
ewet dun bıraz yorgundum erken yattım sımdı erken kalktım lıstemı dun paylasamadım bugun paylasayım bundan sonra hep paylasacagım
ev ısını spor saymıyor vucut ne yazıkkı yada cocugun pesınde kosusturmaları onları hergun yaptıgımız ıçın vucut normal aktıvıte olarak gorup vermıyo
harıkaymıs arkadasım hemen deneyecegım coook tesekkurler paylasım ıçın
ben paylaşmıyorum listemi gizli kalsın :))))
afiyet olsun canım yap dene memnun kalacaksın eminim....
tamam anlastık eger gecersem bana kızzzzzz mazosıstmıyım nebenı gaza getırır bırının benı ızledıgını bılmek
bunuda deneyecegım harıkasınız kızlarrrr
coook super
dene canım dene :)
onuda giyersin canım merak etme senGeçmis olsun canim oglusuna kiyamam yaa insallah hasta olmaz
Ellerine saglik ablacim ALLAH razi olsun
Masallah boylu poslusun demek 1.61 olan birisi olarak kiskandim çatladim nediyim artik75 te guzel bi afet olucagina eminim yola devam canim valla ben 60 hatta 56,57 dusunuyorum(aslinda 52e evlendim olamammiki daha fazlam var epeyi gel ben sana 75 i devrediym bende 60oluyum ALLAH im dusunmesi bile neguzel yarabbim
sutunun azalmasina uzuldum bebisn kuçuk daha benimki 10buçuk aylik hal emiyor yetiyorda uyguladigim listem yoktu yemem iyiydi ben sporu(yuruyusleri fazlasiyla yaptim)oyuzden azalm olmadi oyle doyucak kadar var çok sukur sende bisure sutun gelmesi için abartmadan yesen yuruyus yada leslie yapsan sutun çogalicaktir eminim sen bilirsin yinede benimki sadece bi fikir
30 kıloyu 5 ayda vermıssın daha ne olsun supersın canım ya doktorum benıde doktorum programına cıkartmayı teklıf ettı 2 kez kabul etmedım 60 kılo olayım ondan sonra dedım ıyısallah 60 olursam unlu olacagım
hosgeldın canım ıyısallah hep bırlıkte yılmadan tamamlarız bu yolu
ben 54 -56 ıle basladım sımdı 50 beden gıyıyorum boyum kısa ne yazıkkı
sımdıık en cok ıstedıgım sey 48 beden olmak valla hıç hatırlamıyorum 48 beden oldugum gunlerı o zamanlar kot gıyıyordum heralde o bedenı atlamısım 50 olmusum galıba dırekt
en sonunda 80 lerı gordummmmm yupppııı
cumaya kadar almamak dılegıyle
harikasınnnnnnnnnn
ancak girebildim ya sabahtan geç kalktık pazardı ,çarşıydı derken geç geldik, gelir gelmez yemekti bulaşıktı derken yoruldum valla ayaklarımın altı sızlıyor resmen :)
haaa bugün benim doğumumu yaptıran drumu gördüm ne güzel zayıflamışsın dedi
nasıl sevindim anlatamam ama azcık daha verirsen süper olur dedi bu gazla ben ne neler yapmam :)
bugün temizlik yapmayı planlayan ben saftiriği olur yahu bugün eşimin doğum günü ayda yılda bir sonuçta değil mi yarına erteledim bende :) adama hiçbir şey almadım tam odunum çarşıda tutturdum alalım diye almadı, pasta bari alalım dedim ona da ııııhh dedi ,eve gelince birde pasta yaptım, şimdiden kaçamağa hazırımmmmamannn kocam hergün doğmuyor ya canım :)
bundan sonra ne olursa olsun yemeyeceğiz herşeyi burada paylaşmıyor muyuz sanki, artık 90lara dönmek yok 70lere ilerlemek var ....üzüntü kilo aldırı derler ya bende yep yemege saldırdığım için alırdım
ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm
aaaa hiç ummazdım ama senden cısssss, bak bayrama ne kaldı şunun şurasında lütfen iltifatları düşün önce :))Beyzuşum,ne güzel oldu Alanya gezisi kısa bir tatil niyetine..
İyi eğlenceler tatlım..
Aracınızla gidilince çok yorgunluk olur değilmi..İstanbul-Alanya kaç saat sürüyor..?
Uygun uçak uçuşları denk gelirse o şekilde gidilebilir..
eşimle ne istiyoruz biliyomusun trenle yolculuk ama böyle bir iki gün sürecek..Çocuklar büyüsün yapcağız onu..KAra trene binip Kars'a gideriz belki.:))
Çuf çuf..:)
Mutlucum,iş görüşmesine gittinmi.?gittiysen nasıl geçti.?
Evet arkadaşlar sizden gazı aldım pantolonun içine gireceğim ama bu sabah 3 krep götürdüm..
hamile kaldığında çok dikkat et o zaman hatta diyetisyene başla ki almadan hatta vererek devam et benim yaptığımı yapma, valla 99du buraya başladığımda kilom :) koşu bandı bendede var üzerine burhan altıntop gibi dantel örüp sereceğim :)))) şimdilik dışarısı daha cazip geliyor belki kışa kullanırım kendisini :) kaçamakları hallet kesinlikle, bende 3 öğün besleniyorum arayı falan kaldırdım habire yiyecek düşünme derdimde bitti :) bir ara bende boncuğa tamıştım takılar yapmıştım çok eğlenceli takınca takıyor insan , seni gaza getireceğim, canım sen ne iş yapıyordun ya öğretmen miydin ben gibi ,sanki aklımda öyle kalmış :)
evet canım çok dikkat etmem gerekiyor ama hamileliğe kadar bari ne versem kardır...
benim bantta burhan altıntopluk oldu valla :))
boncuklardan takı değilde örtüler yapıyorum bağımlılık yaptı valla...arkadaşlara yapıyorum anneme yapcam :))
evet canım verirsin sende hiç merak etme bende hamilelikten önce 92den 75e düşmüştüm iyi oldu, darısı en kısa zamanda sana inşallah
yaaa ne yapacağız biz bu bantları böyle neyse kışa hazırlansınlar bakalım :)
bana becerikli diyene bak sen benden daha becerikli çıktın maşalah sana, boncukçu güzel seni...
ne güzel el emeği hediyelere ben bayılırım daha kıymetli gelir, güle güle kullansınlar şimdiden....
senin mesleğin neydi ya yazmamışsın?
benimde aklıma düşürdünüz eşimi göndereyim bakalım taze balık ne gün geliyormuş, bende bu hafta kesin yerim artık, yoksa az daha beklesek hamsi daha lezzetlenir ama neyse canımı çektirdiniz ya :) benim eşim hallediyor o işi o nedenle sorun yok,elde koku yok ama evde olacak eee o da olsun artık ne yapalım canım :)tşk ederim canım deneyeceğim söz balıkkkkkkk
ben de anneme yaptırıyorum ben temizlersem yemem çünkü ya da balıkçışar temizliyor ordan alırım ama şimdi annem var o da benden çok seviyorrrr temizliyor yeterki balık lsunnn diyorr
valla bizde ailece bayılıyoruz balığa, tabi ev kokuyor, ayıklayınca eller kokuyor ama küçük balık alınca balıkçılar temizlemediği için ben yapmak zorunda kalıyorum. şu iki gündür herkes balık balık diye diye aklıma düşürdü... bu hafta kesin bir balık partisi yapıcam kokusu burnuma gelmeye başladı :)
canım ya gerçekten insan birilerinden kilo verdiğini duyunca daha bir iyi hissediyor kendini, bana da dün akşam bir teyzemiz söyledi uçtum resmen kadını sarılıp öpücektim o kadar yani.
ehh eşinin doğum günü hatırına sen bu gün ufak bir kaçamak yap ama yarına sakın evde pasta bırakma çünkü dolapta durunca insan rahat edemiyo yemek istiyor en azından ben öyleyim.
pastayı dışardan almaman da bence daha iyi olmuş evde yapılan daha sağlıklı ve az yağlı oluyor.
kesinlile canım ya insanın kendine güveni geliyor, daha da azmediyor bir an önce vermek için,
evde yapmam daha iyi oldu en azından kendimce ayarladım herşeyini yok canım kalsada yemem ben merak etme bu akşam 1 dilim yerim o bana 4 ay yeter :))))
benim 4 aya iyice zayıflamam şart şubat tatilinden sonra işe başlayacağım şaşırtmam gereken bir sürü arkadaşım var sonuçta :))))))
bence menün gayet güzel canım ekmek yeme valla bu hafta göreceksin farkı emin ol....bu gün hava öyle kapalı ki yağmurda olunca dışarı çıkamadık. evde pinekliyoruz... diyetimi bozmadım valla bana bu hafta meyve yok eşim kavun kesti nasıl koktu nasıl koktu içim eridi ama yemedim.
karbonhidrattan yoksun proteinden zengin yedim bu gün.., daha akşam yemeğimi yemedim ama ne yiyeceğim belli o yüzden bu günün listesini yazabilirim...
sabah
sucuklu omlek yağ koymadan
1 kibrit kutusu peynir
şekersiz çay.
protein ağırlıklı olduğu için ekmek yemedim ama canımda istemedi.
ara
1 fincan yeşil çay
öğle
yarım domates
yarım salatalık
beyaz peynir
1 tane karper
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan salatası
3 4 çatal peynir
akşam
bol yeşil salata yağsız
haşlanmış tavuk
yatmadan da 1 bardak süt içerim...
bu arada 12 bardak su içtim hala da içesim var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?