Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ahanda pastamı yedim geldim :)))) hiç mutsuz değilim çünkü bir daha yemeyeceğim yani :)

ceco geçmiş olsun canım dikkat et kendine
leah sen biraz teneffüs veriyorsun bence hakkın çok iyi gittin bu zamana kadar çok sürmez eski düzene dönersin geçmiş olsun
yenacıım inşallah giyeceksin o pantalonu

Ben geldimmmmmm

Kızlar hala dökülüyorum resmen tren çarpmış gibiyim. Her yerim okadar ağrıyorki afedersiniz tuvalete bile zor gidiyorum
15 dakika ancak spor yaptım bugün daha fazlasına dayanamadım ama yine hiç yoktan iyidir dedim kendi kendime.
Toplam 60 dakika oldu ama inşallah yarın sabah daha iyi olurum. Goncam gece yatarken sana bengay sürelim sabaha bişeyciğin kalmaz didi

Sesim biraz borozan gibi cıkacak ama idare edin artık ;

İyiki doğdunnnnnnnn enişteeeeeeeee, iyiki doğdunnnnnnnnn enişteeeeeeeee
Eşinin yeni yaşı kutlu olsun. Ailecek mutlu huzurlu ve hep sağlıklı seneler geçirmenizi diliyorum.

ahanda pastamı yedim geldim :)))) hiç mutsuz değilim çünkü bir daha yemeyeceğim yani :)

Afiyetler olsun sen nasılsa onu eritmişsindir bile :122: :122:
Benim doğum günüme daha çooook var yani o zamana kadar bana pasta yok alırsamda tek bir dilim alır üzerine mum dikerim sonrada 4e böleriz kilo yapmasın

Sağ ol cnm inşallah geçicek ama işte biraz süründürüyor geçene kadar.
Bugün doğru dürüst yemek bile yiyemedim gündüz ;

Akşama kadar sırf paso çorba ve ihlamurla idare ettim tabi bide bol su ( bademcikler yüzünden yutamıyorum )
En sonunda eşim akşama doğru az da olsa tavuk göğüs ızgara yaptı da 3 parça zar zor yiyebildim.
Şimdide bir kase sade yoğurt yiyeceğim çünkü hala açım ondan sonrada güzel bir duş alıp bengaylatayım kendimide erken yatayım bugün.

Aklım sizde kalacak ama iyileşmek için yatmam şart.
Hepinizi kocamannnnn öpüyorum
Kendinize çok iyi bakın
Allaha emanet olun

Yarın görüşürüz inşallah

sanki ben 7leri görmüş gibi sevindim canım cumaya kadar iyice inersin eminim

ohhhh valla ne güzelllll

tesekkurlerr arkadaslarrr

yakalıycam seni
sevindim valla 90 altı olunca nasıl gaz geldi valla

aynıyız galıba tebessum takıpteyım senı ızlıyorum

çok geçmiş olsun canım ya bu kadar hastalanacak ne yaptın sen, sporu falan boşver iyileşmene bak iyileşince bol bol yaparsın nasılsa... hem 15 dk bile az değil senin için, iyi hadi goncan sürsün güzel güzel kok bari :)))enişte dediyse doğru demiştir :)
canım aşkolsun en borazanı çok ama çok teşekkür ederim
inşallah canım sağlıklı nice güzel yıllara hep beraber :)
yok daha eritmedim ama eritim birazdan :)
sende cimrilik yapma nasılsa daha çok varmış o zamana sen hedef kilona bile ulaşırsın belki ne dersin, ne zamandı bu arada?
sen hiçbir şey yememişsin ki yarın kesin 1 kilo gider senden :)

Benim doğum günüm Şubat 28 ama üye olurken nasıl becerdiysem ocak girmişim
Neyse daha çok var nasılsa o zamana kadar kesin baya gider

Hadi yarın akşam inşallah görüşürüz aklım burda kalıyor ama benimki hadi duşunu al da biraz kendine gel diyor
Nazda yapıyorum arada ya bir an önce iyileşeyim istiyor

bugun yedıklerım

9 ekim Pazar-normal beslenme- 2.5 saat yuruyus

Sabah 8:00-2 ceviz -1y-

Ara 10:30-1 b sut + 1 muz -1s+1m-

Öğlen:6 yk kapuska

2 yk yogurt -2s-

3 domates

1mandalına -1m-

Ara:1 erık + 8 leblebı -1/2 m + 1t-

Ara:1 sekersız turk kahvesı

Ara:3 su bardagı patlamıs mısır -3t-y

Aksam:1/2 palamut-kızarmıs- 1.5 e-y

2 domates

1 dılım ekmek -1t-

1 armut -1m-

Toplam:3.5 m + 5t + 1.5 e +2 s

ceco geçmiş olsun canım
beyzacım yavrulara geçmiş olsun Allah sana güç kuvvet versin çocuklar anne baba koşturacak insan çok
ben de senin gibyim desem yalan olmaz ne bulursam atıyorum ağzıma of çok pis artıdayım aslında olmamam lazım bana göre en azından yerinde saymalıyım ama bilemedim yarın itibarıyle toparlanacağım inşallah sen de topla beraber gidelim artık şu 70lere bol yürüyüş az gıda planlıyorum bakalım
yena krep demek afiyet olsun ama sporunu yapmışındır inşallah diye umuyorum

sen eve aç bir halı yıkama şirketi :)
tühhhh hava bozacaksa sen şimdi gram veremezsin :)))

ben daha yemedim biraz daha bekleyelim daha lezzetlenir o zaman :)

ölüyrum öziiii
halıları yıkadım cok hastayımm nefes alamıyroum resmen.. off mahvoldum ben yaa. oksürmekten sırtlarım bogazlarım acıyo..

istemem halı fılan vaz gectım ya

valla balık al yap derım. gecen ıstavrıt yaptık muteşemdı cok taze ve cok lezzetlı..

kızlarr nasılsınız ben berbat vazıyetteyım

acayıp hastayım off grıp vurdu benı..

halı yıkarsam olacagı buydu

bugun aksam yedıklerımı yazıcam sıze
1 tabak karnabahar
salata
3 yemek k. pilav

üzüm, mandalina,

nane limon ama şeker attım mecburen tadı ıgrenctııı

geçmiş olsun qusel ama sen kendin davet ettin hastalığı dikkat et kendine Allah şifa versin

canım listen çok güzel. sende sayarak yiyorsun bende karbonhidrat sayıyorum. elimde defter kalem ne yersem ne içersem yazıp hesaplıyorum. bu diyetle ne kadar kilo verdin?

eşinin doğum günü kutlu olsun
birlikte nice mutlu seneler

of ne gaz gelmiştir sana

Son düzenleme:
benim kızda mümüklü oldu bakalım yarın kötüleşirse dr. a götürürüm

uykusu var ama direniyor ben onu uyutayım

bugün 30 dakka yaptım kız uyuyunca biraz daha yapabilirim şimdilik toplam 210 dakka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…