ahanda pastamı yedim geldim :))))hiç mutsuz değilim çünkü bir daha yemeyeceğim yani :)
doğum gününüz kutlu olsun pastada afiyet olsun yağ olmasın:)
benimde aklıma düşürdünüz eşimi göndereyim bakalım taze balık ne gün geliyormuş, bende bu hafta kesin yerim artık, yoksa az daha beklesek hamsi daha lezzetlenir ama neyse canımı çektirdiniz ya :) benim eşim hallediyor o işi o nedenle sorun yok,elde koku yok ama evde olacak eee o da olsun artık ne yapalım canım :)
al valla canım ızgara yap miss gibi afiyetler olsun :)
kesinlile canım ya insanın kendine güveni geliyor, daha da azmediyor bir an önce vermek için,
evde yapmam daha iyi oldu en azından kendimce ayarladım herşeyini yok canım kalsada yemem ben merak etme bu akşam 1 dilim yerim o bana 4 ay yeter :))))
benim 4 aya iyice zayıflamam şart şubat tatilinden sonra işe başlayacağım şaşırtmam gereken bir sürü arkadaşım var sonuçta :))))))
4 ay az zaman değil bence istediğin kiloya inersin. yarından sonra tam gaz devam et hep aklına işe başladığın ilk günü ve arkadaşlarının şaşkın yüzlerini getir. mutlaka başaracaksın.
bence menün gayet güzel canım ekmek yeme valla bu hafta göreceksin farkı emin ol....
ee hadi bende bugünlük yazayım bari :)))
sabah 12den sonra kalkınca baş ağrım çoktu çünkü halada var
sabah+öğlen:
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir (kaşar ve beyaz karışık)
2-3 ince dilim patates kızartma kocişe yaptım canım çok çekti :)))
1/2 domates
1/2 ceviz
akşam:
6-7 kaşık kurufasülye
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
veeeeeeee ara kocişin doğumgünü pastasııııııııı :)))))
ahanda pastamı yedim geldim :))))hiç mutsuz değilim çünkü bir daha yemeyeceğim yani :)
afiyet olsun canım, bu da senin ödülün olsun. ailece nice mutlu doğum günleri dilerim.
bence menün gayet güzel canım ekmek yeme valla bu hafta göreceksin farkı emin ol....
sabah+öğlen:
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
1/2 domates
1/2 ceviz
akşam:
6-7 kaşık kurufasülye
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ceco geçmiş olsun canım dikkat et kendine
leah sen biraz teneffüs veriyorsun bence hakkın çok iyi gittin bu zamana kadar çok sürmez eski düzene dönersin geçmiş olsun
yenacıım inşallah giyeceksin o pantalonu
4 ay az zaman değil bence istediğin kiloya inersin. yarından sonra tam gaz devam et hep aklına işe başladığın ilk günü ve arkadaşlarının şaşkın yüzlerini getir. mutlaka başaracaksın.
evet canım 4 ay az değil istediğim kiloya değilse bile yakınlarına inerim inşallah :)
tabiki tam gaz devam 1 gün fire verdik diye bu hep böyle gidecek değil ya değil mi şekerim
aynen öyle o ilk günü gözümün önüne getiriyorum, öğretmen arkadaşlarımda öğrencilerimde şaşırsınlar
mutlaka başaracağım, mutlaka BA-ŞA-RA-CA-ĞIZ değil mi
afiyet olsun canım, bu da senin ödülün olsun. ailece nice mutlu doğum günleri dilerim.
öyle oldu ebrucum ne diyelim, sağol bitanem
sanki ben 7leri görmüş gibi sevindim canım cumaya kadar iyice inersin eminim
ohhhh valla ne güzelllll
hepimizin derdi aynı üzüldükçe,sevindikçe yemeğe bahane bul ve hooop gelsin kilolar.çok şükür artık birbirimizin desteği ile üzüntümüzü sevincimizi atlatıyoruz kazasız.tebriklerr yakalaaa beni ben yavaşlıyom gariii
slm mutlu sen nasılsın?çıkmışsın gerçi ben yazana kadar.bayramda nerdesiniz?
çok geçmiş olsun canım.bak bademcik için adaçayı demle içine biraz limon sık ve wc ye girdikçe gargara yap(bizim wc ile banyo bi arada olduğu içni öyle dedim ama).çok iyi geliyor hemde kalorisiz oluyor:))
benim oğlanda 1.sınıfa başladı.bu hafta mide bozukluğu ve çok kötü kusma vardı .eridi yavrum.çok şükür bugün iyiyiz.sizede çok geçmiş olsun.düzenli yenmezse insan çocukların mamalarına göz dikiyor:)))ben de geçenlerde hastayken bebe bisküvisine çokokrem sürp yemiştim.siz baya bi kilo da vermişsiniz tabi nefsiniz hadi yeee ulen bişişcik olmaz diyordur size ama kanmamaya çalışın.ne de olsa biraz kanıp yemişsiniz.şimdi onu altetme zamanıama iltifatlarla da havalanmamak onca eziklik yaşadıktan sonra ne mümkün dimi???bende geçen yıl 81 e inmiştim ne güzel.sona bi türlü veremedim.şımardım aynı dediğiniz gibi.sporu bırkatım fln.sona bi baktım 3.hamişimmm....sona gene aldım bi sürü kilo gene vermeye çabalıyorm.bi önceki kızımda da aynısı oldu.artık arkadaşların maskarası oldum.sen kilo verme verdikçe yeni bebe geliyor diyorlarr
bugün hava kapalı ve soğuk görünüyor.henüz çıkmadım.ama çıkmak istiyorum bende eve kapanıp duruyoruz sıkıldım.şişkinliktir heralde.bende bu sabah çok çıktım((
tebrikler sanaaaaa :92:
yakalıycam seni
sevindim valla 90 altı olunca nasıl gaz geldi valla
Ben geldimmmmmm
Kızlar hala dökülüyorum resmen tren çarpmış gibiyim. Her yerim okadar ağrıyorki afedersiniz tuvalete bile zor gidiyorum
15 dakika ancak spor yaptım bugün daha fazlasına dayanamadımama yine hiç yoktan iyidir dedim kendi kendime.
Toplam 60 dakika oldu ama inşallah yarın sabah daha iyi olurum. Goncam gece yatarken sana bengay sürelim sabaha bişeyciğin kalmaz didi
Sesim biraz borozan gibi cıkacak ama idare edin artık ;
İyiki doğdunnnnnnnn enişteeeeeeeee, iyiki doğdunnnnnnnnn enişteeeeeeeee
Eşinin yeni yaşı kutlu olsun. Ailecek mutlu huzurlu ve hep sağlıklı seneler geçirmenizi diliyorum.
Afiyetler olsun sen nasılsa onu eritmişsindir bile :122: :122:
Benim doğum günüme daha çooook var yani o zamana kadar bana pasta yok alırsamda tek bir dilim alır üzerine mum dikerimsonrada 4e böleriz kilo yapmasın
Sağ ol cnm inşallah geçicek ama işte biraz süründürüyor geçene kadar.
Bugün doğru dürüst yemek bile yiyemedim gündüz ;
Akşama kadar sırf paso çorba ve ihlamurla idare ettim tabi bide bol su ( bademcikler yüzünden yutamıyorum )
En sonunda eşim akşama doğru az da olsa tavuk göğüs ızgara yaptı da 3 parça zar zor yiyebildim.
Şimdide bir kase sade yoğurt yiyeceğim çünkü hala açımondan sonrada güzel bir duş alıp bengaylatayım kendimide erken yatayım bugün.
Aklım sizde kalacak ama iyileşmek için yatmam şart.
Hepinizi kocamannnnn öpüyorum
Kendinize çok iyi bakın
Allaha emanet olun
Yarın görüşürüz inşallah
çok geçmiş olsun canım ya bu kadar hastalanacak ne yaptın sen, sporu falan boşver iyileşmene bak iyileşince bol bol yaparsın nasılsa... hem 15 dk bile az değil senin için, iyi hadi goncan sürsün güzel güzel kok bari :)))enişte dediyse doğru demiştir :)
canım aşkolsun en borazanı çok ama çok teşekkür ederim
inşallah canım sağlıklı nice güzel yıllara hep beraber :)
yok daha eritmedim ama eritim birazdan :)
sende cimrilik yapma nasılsa daha çok varmış o zamana sen hedef kilona bile ulaşırsın belki ne dersin, ne zamandı bu arada?
sen hiçbir şey yememişsin ki yarın kesin 1 kilo gider senden :)
sen eve aç bir halı yıkama şirketi :)
tühhhh hava bozacaksa sen şimdi gram veremezsin :)))
ben daha yemedim biraz daha bekleyelim daha lezzetlenir o zaman :)
bugun yedıklerım
9 ekim Pazar-normal beslenme- 2.5 saat yuruyus
Sabah 8:00-2 ceviz -1y-
Ara 10:30-1 b sut + 1 muz -1s+1m-
Öğlen:6 yk kapuska
2 yk yogurt -2s-
3 domates
1mandalına -1m-
Ara:1 erık + 8 leblebı -1/2 m + 1t-
Ara:1 sekersız turk kahvesı
Ara:3 su bardagı patlamıs mısır -3t-y
Aksam:1/2 palamut-kızarmıs- 1.5 e-y
2 domates
1 dılım ekmek -1t-
1 armut -1m-
Toplam:3.5 m + 5t + 1.5 e +2 s
eşinin doğum günü kutlu olsunancak girebildim ya sabahtan geç kalktık pazardı ,çarşıydı derken geç geldik, gelir gelmez yemekti bulaşıktı derken yoruldum valla ayaklarımın altı sızlıyor resmen :)
haaa bugün benim doğumumu yaptıran drumu gördüm ne güzel zayıflamışsın dedi
nasıl sevindim anlatamam ama azcık daha verirsen süper olur dedi bu gazla ben ne neler yapmam :)
bugün temizlik yapmayı planlayan ben saftiriği olur yahu bugün eşimin doğum günü ayda yılda bir sonuçta değil mi yarına erteledim bende :) adama hiçbir şey almadım tam odunum çarşıda tutturdum alalım diye almadı, pasta bari alalım dedim ona da ııııhh dedi ,eve gelince birde pasta yaptım, şimdiden kaçamağa hazırımmmmamannn kocam hergün doğmuyor ya canım :)
bak sorarım yedinmi fazla diyebenimde aklıma düşürdünüz eşimi göndereyim bakalım taze balık ne gün geliyormuş, bende bu hafta kesin yerim artık, yoksa az daha beklesek hamsi daha lezzetlenir ama neyse canımı çektirdiniz ya :) benim eşim hallediyor o işi o nedenle sorun yok,elde koku yok ama evde olacak eee o da olsun artık ne yapalım canım :)
kesinlile canım ya insanın kendine güveni geliyor, daha da azmediyor bir an önce vermek için,
evde yapmam daha iyi oldu en azından kendimce ayarladım herşeyini yok canım kalsada yemem ben merak etme bu akşam 1 dilim yerim o bana 4 ay yeter :))))
benim 4 aya iyice zayıflamam şart şubat tatilinden sonra işe başlayacağım şaşırtmam gereken bir sürü arkadaşım var sonuçta :))))))
e menün iyiymiş pasta fazla gelmez ama ince bir dilimbence menün gayet güzel canım ekmek yeme valla bu hafta göreceksin farkı emin ol....
sabah+öğlen:
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
1/2 domates
1/2 ceviz
akşam:
6-7 kaşık kurufasülye
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
ohhhh yaramasın yağ olmasınahanda pastamı yedim geldim :))))hiç mutsuz değilim çünkü bir daha yemeyeceğim yani :)
geçmiş olsun dinlen ama bence dr. a git bademcik şişmesine ilaç lazımBen geldimmmmmm
Kızlar hala dökülüyorum resmen tren çarpmış gibiyim. Her yerim okadar ağrıyorki afedersiniz tuvalete bile zor gidiyorum
15 dakika ancak spor yaptım bugün daha fazlasına dayanamadımama yine hiç yoktan iyidir dedim kendi kendime.
Toplam 60 dakika oldu ama inşallah yarın sabah daha iyi olurum. Goncam gece yatarken sana bengay sürelim sabaha bişeyciğin kalmaz didi
Sesim biraz borozan gibi cıkacak ama idare edin artık ;
İyiki doğdunnnnnnnn enişteeeeeeeee, iyiki doğdunnnnnnnnn enişteeeeeeeee
Eşinin yeni yaşı kutlu olsun. Ailecek mutlu huzurlu ve hep sağlıklı seneler geçirmenizi diliyorum.
Afiyetler olsun sen nasılsa onu eritmişsindir bile :122: :122:
Benim doğum günüme daha çooook var yani o zamana kadar bana pasta yok alırsamda tek bir dilim alır üzerine mum dikerimsonrada 4e böleriz kilo yapmasın
Sağ ol cnm inşallah geçicek ama işte biraz süründürüyor geçene kadar.
Bugün doğru dürüst yemek bile yiyemedim gündüz ;
Akşama kadar sırf paso çorba ve ihlamurla idare ettim tabi bide bol su ( bademcikler yüzünden yutamıyorum )
En sonunda eşim akşama doğru az da olsa tavuk göğüs ızgara yaptı da 3 parça zar zor yiyebildim.
Şimdide bir kase sade yoğurt yiyeceğim çünkü hala açımondan sonrada güzel bir duş alıp bengaylatayım kendimide erken yatayım bugün.
Aklım sizde kalacak ama iyileşmek için yatmam şart.
Hepinizi kocamannnnn öpüyorum
Kendinize çok iyi bakın
Allaha emanet olun
Yarın görüşürüz inşallah
hadi iyi dinlen
evet aynıyız bende seni izliyorum canımtesekkurlerr arkadaslarrr
aynıyız galıba tebessum takıpteyım senı ızlıyorum
bu nasıl bir diyet canım bilmiyorumda biraz değişikbugun yedıklerım
9 ekim Pazar-normal beslenme- 2.5 saat yuruyus
Sabah 8:00-2 ceviz -1y-
Ara 10:30-1 b sut + 1 muz -1s+1m-
Öğlen:6 yk kapuska
2 yk yogurt -2s-
3 domates
1mandalına -1m-
Ara:1 erık + 8 leblebı -1/2 m + 1t-
Ara:1 sekersız turk kahvesı
Ara:3 su bardagı patlamıs mısır -3t-y
Aksam:1/2 palamut-kızarmıs- 1.5 e-y
2 domates
1 dılım ekmek -1t-
1 armut -1m-
Toplam:3.5 m + 5t + 1.5 e +2 s
ölüyrum öziiii
halıları yıkadım cok hastayımm nefes alamıyroum resmen.. off mahvoldum ben yaa. oksürmekten sırtlarım bogazlarım acıyo..
istemem halı fılan vaz gectım ya
valla balık al yap derım. gecen ıstavrıt yaptık muteşemdı cok taze ve cok lezzetlı..
geçmiş olsun havalr soğudu artık halı yıkadın tabi
geçmiş olsun dinlen sıcak birşeyler iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?