ceco geçmiş olsun canım
beyzacım yavrulara geçmiş olsun Allah sana güç kuvvet versin çocuklar anne baba koşturacak insan çok
ben de senin gibyim desem yalan olmaz ne bulursam atıyorum ağzıma of çok pis artıdayım aslında olmamam lazım bana göre en azından yerinde saymalıyım ama bilemedim yarın itibarıyle toparlanacağım inşallah sen de topla beraber gidelim artık şu 70lere bol yürüyüş az gıda planlıyorum bakalım
yena krep demek afiyet olsun ama sporunu yapmışındır inşallah diye umuyorum
kızlarr nasılsınız ben berbat vazıyetteyım
acayıp hastayım off grıp vurdu benı..
halı yıkarsam olacagı buydu
bugun aksam yedıklerımı yazıcam sıze
1 tabak karnabahar
salata
3 yemek k. pilav
üzüm, mandalina,
nane limon ama şeker attım mecburen tadı ıgrenctııı
benim kızda mümüklü oldu bakalım yarın kötüleşirse dr. a götürürüm
uykusu var ama direniyor ben onu uyutayım
bugün 30 dakka yaptım kız uyuyunca biraz daha yapabilirim şimdilik toplam 210 dakka
Asucum spor yapmadım ama yeni oturdum..Bugün acaip yoğundum..ÇArşı pazar işini tek başıma gördüm bir yığın ütüydü vs.derken hiiç oturmadım şu an ayak bileklerim feci sızlıyor..Yazık naapsınlar onca ağırlığı taşıdılar bütün gün..
gusel'cim seni grip değil bence halı vurdu.:)
Geçmiş olsun..
Sizede geçmiş olsun canım..
hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))Benim doğum günüm Şubat 28 ama üye olurken nasıl becerdiysem ocak girmişim
Neyse daha çok var nasılsa o zamana kadar kesin baya gider
Hadi yarın akşam inşallah görüşürüz aklım burda kalıyor ama benimki hadi duşunu al da biraz kendine gel diyor
Nazda yapıyorum arada ya bir an önce iyileşeyim istiyor
menü gayet güzelde 3 su bardağı mısır fazla olmamış mı? aslında ben şu ( m-t-e-s )bunları çözersem daha çok yardımcı olurdum yani :))))bugun yedıklerım
9 ekim Pazar-normal beslenme- 2.5 saat yuruyus
Sabah 8:00-2 ceviz -1y-
Ara 10:30-1 b sut + 1 muz -1s+1m-
Öğlen:6 yk kapuska
2 yk yogurt -2s-
3 domates
1mandalına -1m-
Ara:1 erık + 8 leblebı -1/2 m + 1t-
Ara:1 sekersız turk kahvesı
Ara:3 su bardagı patlamıs mısır -3t-y
Aksam:1/2 palamut-kızarmıs- 1.5 e-y
2 domates
1 dılım ekmek -1t-
1 armut -1m-
Toplam:3.5 m + 5t + 1.5 e +2 s
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)ölüyrum öziiii
halıları yıkadım cok hastayımm nefes alamıyroum resmen.. off mahvoldum ben yaa. oksürmekten sırtlarım bogazlarım acıyo..
istemem halı fılan vaz gectım ya
valla balık al yap derım. gecen ıstavrıt yaptık muteşemdı cok taze ve cok lezzetlı..
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)kızlarr nasılsınız ben berbat vazıyetteyım
1 tabak karnabahar
salata
3 yemek k. pilav
üzüm, mandalina,
eşinin doğum günü kutlu olsun
birlikte nice mutlu seneler
of ne gaz gelmiştir sana
sağol canım çok teşekkür ederim...bak sorarım yedinmi fazla diye
e menün iyiymiş pasta fazla gelmez ama ince bir dilim
ohhhh yaramasın yağ olmasın
geçmiş olsun dinlen ama bence dr. a git bademcik şişmesine ilaç lazım
hadi iyi dinlen
evet aynıyız bende seni izliyorum canım
bu nasıl bir diyet canım bilmiyorumda biraz değişik
geçmiş olsun havalr soğudu artık halı yıkadın tabi
geçmiş olsun dinlen sıcak birşeyler iç
hemde ne gaz geldi anlatamam ya demekki fark ediliyor
yok valla çok yemedim zaten tartıda yüzüm gülmeye başlamışken bunu kendime yapamazdım :)
evet mümkünse yağ olmasın aman amannnnnn istemem yağ falan artık.....
kıyamam ben kuzuya geçmiş olsun, sen ihmal etme götür ortalıkta salgın mı var ne bu ya herkes hasta bende geçen hafta atşattımbenim kızda mümüklü oldu bakalım yarın kötüleşirse dr. a götürürüm
uykusu var ama direniyor ben onu uyutayım
bugün 30 dakka yaptım kız uyuyunca biraz daha yapabilirim şimdilik toplam 210 dakka
Asucum spor yapmadım ama yeni oturdum..Bugün acaip yoğundum..ÇArşı pazar işini tek başıma gördüm bir yığın ütüydü vs.derken hiiç oturmadım şu an ayak bileklerim feci sızlıyor..Yazık naapsınlar onca ağırlığı taşıdılar bütün gün..
gusel'cim seni grip değil bence halı vurdu.:)
Geçmiş olsun..
Sizede geçmiş olsun canım..
bende pazara gittim, çarşıya gittim yetmedi avm gezdim :))) ütüler yarına bekliyor, ev temizliğide offff ne yapacağım ben ya ......
Hıı bize gelmez o ne yazıkki dimi?.mısır ununa buluyorum tabi canım
güle güle kullansın canım
valla insan alışvrişte helede bebekle çok yoruluyor
bende kızın uymasını bekliyorum spor yapıcam ama şuan masaya şeker yapıştırmkala meşkul yaramaz
Ben de hepinizi seviyorum canım.....Selamlar....
Hoş geldin Arife...Gerçekten çok uzun oldu ayrılık....
Altın kestanemi? Çok hoş bir renk şekillendi gözümde.Eminim çok yakışmıştır...
İlk boyandığı gün koyu oluyor ya ondan fark edememişsindir..1-2 yıkamaya istediğin gibi olur inşallah...
aferin sana şimdiden bence bu hisle insan daha çok veriyor kendini iyi hissettiği için ,ben şimdiden hayal ediyorum ayyy çokta güzelim yahu :)))) inşallah düzelir druna gittiğinde sor bakalım neler yapabilirmişsin hızlandırmak için bizede söylersin en azından....
kız ağdayı sen mi yapıyorsun sir mi kullanıyorsun aferin sana, ne güzel sporda var ohhhh misssssss
bende sevdim tadını canım, olur tabi neden olmasın içine kaşarı ben çok koymuyorum daha çok patlıcan,peynir ve bolca maydanoz ,dene mutlaka beğeneceksin :) hem hafif hem leziz....
o da olur canım neden olmasın bende bunu deneyeyim bari, ama benim dediğimin tadı aynı peynirli börek gibi oluyor bu da öyle mi?
gel hayatım beraber yiyelim :)
bende çatlak çok ne yapacağımıda şaşırdım herşeyi sürdüm hamişken ama hiçbiri fayda etmedi
ne zamandır size soracaktım hep unutuyordum ,konuyu açtığın iyi olmuş, bende saçımı kendim boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum şu köpük boyalardan mı kullandın,nasıl ki onlar? çok beğendiğim renkler var bende boyayım diyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum......
Canım;eğer kendin hiç boyamadın madem ilk boyanı bilen biri ile birlikte yap..Sonra kendin yaparsın...Köpük boya hiç kullanmadım ama ilk boyamada çok kullanışlı olurda;sonraki boyamalarda önce dipleri boyayıp beklemek gerekiyor ya köpük boya her yere yayılır gibi geliyor bana..Yanlış düşünüyor olabilirim.Dedim ya hiç denemedim;deneyen vardır belki bilgi verirler................
[/COLOR][/I][/B]
Hoş geldin Eslem_merve..Emzirdiğin için çok sıkı bir diyet yapmayı düşünmüyorsundur eminim.Yavaş yavaş;tatlı ve hamurişlerini keserek başlarsın;bu bile yeter emzirme döneminde herhalde.....Bebeğini güle güle büyüt..Bahtı açık olsun inşallah...
Çok güzel bir liste olmuş Ebrucuğum,ama sanki akşam yemeği çok hafif gibi geldi bana..Acıkırsın canım...Biraz az yağlı sebze yemeği de yeseydin..Bence tabii..Gerçi herkes kendi bünyesini tanıyor;ne gibi bir diyete daha iyi cevap verdiğini sen daha iyi bilirsin...
Su konusunda çok haklısın canım..Bol su içmekte yarar var.Ben de su içemeyenlerdenim;bu ara günde 2 litre su içmeye başladım;tartı hemen gülümsedi....
Bugünkü beslenmen çok güzel olmuş..Maaşallah.....
Kıl ,tüy işine gelince en iyisi epilasyon yaptır kurtul canım..Hazır annen sponsor olacak lazer yaptır ;tabii tüyler siyahsa lazer etkili oluyor...
Ellerine sağlık canım.Zor iştir ama zevkli de bir yandan..Köpük köpük mis gibi olmuştur....
Senin şu yürüyüş yapma azmine hayranım Asucuğum...Bu yüzden bu kadar başarılı oldun zaten.Maaşallah...Haydi kolay gelsin sana canım...
Kıyamam ben sana Banucuğum..Senin kalbini kıranların ,ağzını burnunu kırarım görürler günlerini....
Listende çok güzel maaşallah..................
Sağol beyzuş abla iyiki varsınız bu söz bile yetiyor.
Valla parladı ama kızgın sinirli ve asabi olduğum için bu ara ev hep kirli geliyo gözüme yok canım kaçamak yokkk.ahh ahhh keşke bende severim yardım etmeyi dediğin gibi, ya derece işi var birde dağil mi işin ucunda, gitsinler bir dahada gelmesinler artık....... artık çok kararlıyız değil mi tatlım?
maşallah sana ev pırıl pırıl olmuştur sende bol kalori harcamışsındır :) yediklerin gayet güzel bence ama kaçamak fazla yapma canım sonra tartı var işin ucunda :)
sağol canım pzt gelecekmiş ellerinde yokmuş sipariş verdik
evet kucakta olmasına rağmen yoruluyor sıpam
benimkide uyumadı ve hala ağlıyor ,neler neler yaptık ama yooooook illa ağlayacak
bence izin verir :) eee çıkmış bir kere ağzından erkek adamın ağzından söz bir kere çıkar dersin olmadı :)))))
Gireceksin yena bende inanıyorum sana hadi.Yeğenimin Geçen yıl ingiltereden getirdiği bir pantolon var henüz hiç giyemedim.Bugün onu denedim..herşey tamam hafif bol, spor bir pantolon..
Düğmenin ilikle buluşması sadece 3 parmak aralığında..:)
bugün giyip kızımada gösterdim bunu bayramda giyeceğim dedim üzerine uygun bişey temin edip..tamam annecim bence girersin bayrama kadar dedi..
Bencede girerim..
İyi olmuş içtiğin ben zaten bu doktorları anlamıyorum ya yüksek işte 10 güne ne gerek var 3 gün bile yeter benide hastahaneler mahvetmişti 3 4 gün hergece acildeydik sonradan iyi bir doktorun muayehanesine gittim çok şükür o günden beri iyiyim arada oluyor tabi ama çok şükür.sağol canım bende daha önce izmire diyetisyene gidiyordum o zamanda böyle ekmek çok vermişti,hatta dalga geçiyorlardı sana kilo aldırmaya çalışyor bu dr daha çok paranı almak için diyorlardı....
canı çok yüksek daha moralim çok bozuk korkudan kalbim çarpıyor sürekli .16 9,5tu bugün ama herkez bişey söylüyor korktukçada hi düşmüyor hele tansiyon aletini gördümmü daha kötü oluyorum yüksek çıkacak diye...pazartesi edremite özel hastaneye gideceğiz canım..bugün eczacımız ilaç verdi içtim çok yüksek ddei..
Yağsız kağıda koyunca yapışmıyolarmı soğan falanda koysam olurmu kağıdın üstüne süper bu yaa tepsi batmıycak oleycnm hayırlı geceler hepinize ben evde yaptimmi fırına atiyom güzel oluyur yaglikagitta .tr de yedim yağda kızarmış o zamanda peçete nin içine katip azcik sıktım yedim bol salatayla
sporumu da yazayim telden zor yaziyorum
cuma 40 dakkk+cumartesi80 dakkk toplam 120 dakkkk
ancak tediklerimi eritmisimdirrr uffff pizzza istiyordu cnm önce hupletmisim sonra gumlete baktimda vazgectimmmm
Ben size getirdim yarın yersiniz ana kız.afiyet olsun canım.
valla benimde çok fena canım çekti :))
bu akşam balıkçının önünden geçerken miss gibi koktu.. bu hafta yerim ben bu hamsiyi :))
Canım geçmiş olsun.Herkese günaydınnnnnnnnn
Kızlar sabah uyandığımda bademcikler iyice birbirine yapışmış gibiydi resmen
SAbaha karşı yağmur bastırmış ve benimde çamaşırlar balkonun dışında seriliydi ama allahtan eşim akıl edip daha fazla ıslanmadan toplamış
Ses namına bişey kalmadı bende büyük kızımda öksürüyor ama tabi benim kadar kötü değil o.
Şimdi bir güzel tarhana çorbası yaptık kahvaltı niyetine onu içiceğim. Daha doğrusu ben hastalandığımda bademcikler yapışınca başka bişey içemiorum biraz rahatlayana kadar.
Öğleden sonra biraz toparlarsam kendimi hemen sporumu yapıcağım sonrada sıcak bir duş alırsam biraz daha rahatlarım kesin
Umarım sizler için çoooook güzel, bol sporlu ve kalorisi az bir gün geçirirsiniz.
Bende senin o pantalona kesin gireceğine canı gönülden inanıyorum.
O zamanda zaten cifte bayram yaşarsın güzelim dimi ama
Herşey gönlünce olur inşallah...
Aramıza hoş geldin. Umarım kalıcı olursun ve bir an önce sende sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın...
Sende hoşgeldin ve umarım kiloların gibi sende kalıcı olursun. Yani kilolar kalıcı gitsin sende kalıcı kal
Bu arada yeni gelenler kendilerini tanıtırlarsa seviniriz
Valla biz bugün kv de fırında yaptık mis oldu valla.tşk ederim canım deneyeceğim söz balıkkkkkkk
ben de anneme yaptırıyorum ben temizlersem yemem çünkü ya da balıkçışar temizliyor ordan alırım ama şimdi annem var o da benden çok seviyorrrr temizliyor yeterki balık lsunnn diyorr
valla bizde ailece bayılıyoruz balığa, tabi ev kokuyor, ayıklayınca eller kokuyor ama küçük balık alınca balıkçılar temizlemediği için ben yapmak zorunda kalıyorum. şu iki gündür herkes balık balık diye diye aklıma düşürdü... bu hafta kesin bir balık partisi yapıcam kokusu burnuma gelmeye başladı :)
Ben sana demiştim gusel çok geçmiş olsun.kızlarr nasılsınız ben berbat vazıyetteyım
1 tabak karnabahar
salata
3 yemek k. pilav
üzüm, mandalina,
canım listen çok güzel. sende sayarak yiyorsun bende karbonhidrat sayıyorum. elimde defter kalem ne yersem ne içersem yazıp hesaplıyorum. bu diyetle ne kadar kilo verdin?
of ne gaz gelmiştir sana
bak sorarım yedinmi fazla diye
e menün iyiymiş pasta fazla gelmez ama ince bir dilim
ohhhh yaramasın yağ olmasın
geçmiş olsun dinlen ama bence dr. a git bademcik şişmesine ilaç lazım
hadi iyi dinlen
evet aynıyız bende seni izliyorum canım
bu nasıl bir diyet canım bilmiyorumda biraz değişik
geçmiş olsun havalr soğudu artık halı yıkadın tabi
geçmiş olsun dinlen sıcak birşeyler iç
hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))
naz yap tabi anlasın kıymetini hatta 3-4 gün çıkma yataktan
menü gayet güzelde 3 su bardağı mısır fazla olmamış mı? aslında ben şu ( m-t-e-s )bunları çözersem daha çok yardımcı olurdum yani :))))
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)
ben karadenizliyim her balığı yerimde şu istavriti sevemedim gitti arkadaş, bana hiç tadı yokmuş gibi geliyor hani saman gibi derler ya bana da o öyle geliyor :)
varsa yoksa hamsi derrrrrrrmişim, palamutta iyidir bu zamanda gerçi daha yağlanmadı fazla ama olsun :)
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)
of ne gaz gelmiştir sana
sağol canım çok teşekkür ederim...
hemde ne gaz geldi anlatamam ya demekki fark ediliyor
yok valla çok yemedim zaten tartıda yüzüm gülmeye başlamışken bunu kendime yapamazdım :)
evet mümkünse yağ olmasın aman amannnnnn istemem yağ falan artık.....
kıyamam ben kuzuya geçmiş olsun, sen ihmal etme götür ortalıkta salgın mı var ne bu ya herkes hasta bende geçen hafta atşattım
bende pazara gittim, çarşıya gittim yetmedi avm gezdim :))) ütüler yarına bekliyor, ev temizliğide offff ne yapacağım ben ya ......
bu dıyetısyenımın ogrettıgı sıstem daha once anlatmıstım ama bır kez daha kısaca anlatayım gunde et sut meyve ve tahıl haklarım var bellı mıktarda onları gecmeden yıyorum gun ıçınde ve bellı bı lısteye baglı kalmadan bunu yapabılıyorum boyle 30 kılo verdım dahada devam edıyorum normal beslenmemde 4 tahıl ılk basta 5 tı zayıfladıkca dustu hakkım 3 et 3 sut 3 meyve hakkım var onların neler ldugunu ogrettı dr um ona gore yıyorum 3 bardak mısır benım rejımıme gore cok degıl 1 bardak mısır 1 tahıl demek cunku
ye canım yaaa ye diyetisyenler bu aylarda balık öneriyorrrr küçük balık 15 tane büyükm balık 2 el kadar yiyebilirisn demişti benim kitşk ederim canım deneyeceğim söz balıkkkkkkk
ben de anneme yaptırıyorum ben temizlersem yemem çünkü ya da balıkçışar temizliyor ordan alırım ama şimdi annem var o da benden çok seviyorrrr temizliyor yeterki balık lsunnn diyorr
valla bizde ailece bayılıyoruz balığa, tabi ev kokuyor, ayıklayınca eller kokuyor ama küçük balık alınca balıkçılar temizlemediği için ben yapmak zorunda kalıyorum. şu iki gündür herkes balık balık diye diye aklıma düşürdü... bu hafta kesin bir balık partisi yapıcam kokusu burnuma gelmeye başladı :)
ilbatum canım eşin ne iyiymiş senin harika vallaaaa ben de balık temizleyen eş alacam kendimeeeeeebenimde aklıma düşürdünüz eşimi göndereyim bakalım taze balık ne gün geliyormuş, bende bu hafta kesin yerim artık, yoksa az daha beklesek hamsi daha lezzetlenir ama neyse canımı çektirdiniz ya :) benim eşim hallediyor o işi o nedenle sorun yok,elde koku yok ama evde olacak eee o da olsun artık ne yapalım canım :)
kesinlile canım ya insanın kendine güveni geliyor, daha da azmediyor bir an önce vermek için,
evde yapmam daha iyi oldu en azından kendimce ayarladım herşeyini yok canım kalsada yemem ben merak etme bu akşam 1 dilim yerim o bana 4 ay yeter :))))
benim 4 aya iyice zayıflamam şart şubat tatilinden sonra işe başlayacağım şaşırtmam gereken bir sürü arkadaşım var sonuçta :))))))bu arada eşinin doğum günü kutlu olsun nice yaşlara enişteye sağlıklı sıhhatli inş
cnm çok geçmiş olsunnn dikkat et kendineeekızlarr nasılsınız ben berbat vazıyetteyım
1 tabak karnabahar
salata
3 yemek k. pilav
üzüm, mandalina,
banu afiyet olsun mis gibi balık olsun da dimi soğanda çok faydalı bir antibiyotik yerine geçiyormuşş yeyin diyo doktorlar soğan sarımsak ama kocalarada yedirin siz yerseniz kokar adamaaaaaİyi geceler tontişler:)
Ben bugün kv gittim balık istiyodu ya canım dışarda kızartma yeyip ağlamaktan sonra kv pişirdi sonunda benim mideye düştü balık fırında bol soğanlı yaptık salata yanında bol soğan yedim ama şuan yanıma kimse yanaşmaz kv bile dedi sanki soğanı çok yedin diyeama az ekmekle olunca soğanda gidiyor yani.sabahta 1 dilim ekmek 3 tane küçük sigara böreği ama kızartma değil yağsız fırında peynir domates salatalık yumurta öğlen yok aralar yok şimdide mandalina almıştık onu yiyorum ama sinir oldum adama ben severim sokakta meyva satndan almayı daha hoş geliyor ama adam dolmuştur çürükleri inanın yarısından çoğu berbat yazık valla insanlar parayı sokaktanmı topluyor çok kızdım çok. ben de o sorun şimdilik yok rahatım bu konudaa yerim soğanı her yerde ay canım gece gece balık istedi yarın hemencik balıkçıya bakalım denizden ne çıkmışşşşşş
of ne gaz gelmiştir sana
ben de hepsini anlamıştım s yi anlayamadım sıvımı demek diye bakınıyordum aslında hemen hemen lşstelere bakarsan bu şekilde bir alım söz konusu gibi sadece sıralamıyoruz gibi 3 bardak mısır 3 dilim ekmek mi oluyor şimdi tahıl ole mi gecerli halamı anlamış değilim:26::26::26:hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))
naz yap tabi anlasın kıymetini hatta 3-4 gün çıkma yataktan
menü gayet güzelde 3 su bardağı mısır fazla olmamış mı? aslında ben şu ( m-t-e-s )bunları çözersem daha çok yardımcı olurdum yani :))))
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)
ben karadenizliyim her balığı yerimde şu istavriti sevemedim gitti arkadaş, bana hiç tadı yokmuş gibi geliyor hani saman gibi derler ya bana da o öyle geliyor :)
varsa yoksa hamsi derrrrrrrmişim, palamutta iyidir bu zamanda gerçi daha yağlanmadı fazla ama olsun :)
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)
bu dıyetısyenımın ogrettıgı sıstem daha once anlatmıstım ama bır kez daha kısaca anlatayım gunde et sut meyve ve tahıl haklarım var bellı mıktarda onları gecmeden yıyorum gun ıçınde ve bellı bı lısteye baglı kalmadan bunu yapabılıyorum boyle 30 kılo verdım dahada devam edıyorum normal beslenmemde 4 tahıl ılk basta 5 tı zayıfladıkca dustu hakkım 3 et 3 sut 3 meyve hakkım var onların neler ldugunu ogrettı dr um ona gore yıyorum 3 bardak mısır benım rejımıme gore cok degıl 1 bardak mısır 1 tahıl demek cunku
neyse ben yatıyorum kızlar mutlucum ordamısın bacım nasılsın çok öpüyorummmm herkese iyi geceler byeeeeee
Benim doğum günüm Şubat 28 ama üye olurken nasıl becerdiysem ocak girmişim
Neyse daha çok var nasılsa o zamana kadar kesin baya gider
Hadi yarın akşam inşallah görüşürüz aklım burda kalıyor ama benimki hadi duşunu al da biraz kendine gel diyor
Nazda yapıyorum arada ya bir an önce iyileşeyim istiyor
iyi geceler
yarın yeniden güzel bir başlangıç yaparım inşallah bakalım mutlu ve beyza siz de bana katılın
mutlu iş durumun ne oldu canım
yena bişey demiyorum spor yapmamışsın ama çok da yorulmuşsun dinlen canım yarın yaparsın
semiran ben de balık istiyorum ya gönder şöyle tazecik bana da
iyi geceler canım
bu arada avatar da gözümden kaçmadıms
sağol canım benimhemen cnm kaç kilo istersin ne olsun istediğin balık olsun iste yeter kiiibalık dedim balık oldummmmm evli de değilim ki aşmı veriyorum desemmm
utandımmmm siliymmii bugn sahile indim orda yazmıştımmmm utandımmmm :78::78::78::78:
sağol canım benim
yok canım niye sileceksin dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?