Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucum spor yapmadım ama yeni oturdum..Bugün acaip yoğundum..ÇArşı pazar işini tek başıma gördüm bir yığın ütüydü vs.derken hiiç oturmadım şu an ayak bileklerim feci sızlıyor..Yazık naapsınlar onca ağırlığı taşıdılar bütün gün..

gusel'cim seni grip değil bence halı vurdu.:)
Geçmiş olsun..

Sizede geçmiş olsun canım..

sağol canım sende biraz dinlen çok yorulmuşşun

hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))
naz yap tabi anlasın kıymetini hatta 3-4 gün çıkma yataktan
menü gayet güzelde 3 su bardağı mısır fazla olmamış mı? aslında ben şu ( m-t-e-s )bunları çözersem daha çok yardımcı olurdum yani :))))
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)
ben karadenizliyim her balığı yerimde şu istavriti sevemedim gitti arkadaş, bana hiç tadı yokmuş gibi geliyor hani saman gibi derler ya bana da o öyle geliyor :)
varsa yoksa hamsi derrrrrrrmişim, palamutta iyidir bu zamanda gerçi daha yağlanmadı fazla ama olsun :)
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)

Hıı bize gelmez o ne yazıkki dimi?.

ben çıkıyorummmmm herkese iyi gecelerrrrr :119: sonbaharda geldi baharlar başka güzel değil mi?
ha unutmadan bu ayın 30unda saatler alınıyormuş

İyi geceler tontişler:)
Ben bugün kv gittim balık istiyodu ya canım dışarda kızartma yeyip ağlamaktan sonra kv pişirdi sonunda benim mideye düştü balık fırında bol soğanlı yaptık salata yanında bol soğan yedim ama şuan yanıma kimse yanaşmaz kv bile dedi sanki soğanı çok yedin diyeama az ekmekle olunca soğanda gidiyor yani.sabahta 1 dilim ekmek 3 tane küçük sigara böreği ama kızartma değil yağsız fırında peynir domates salatalık yumurta öğlen yok aralar yok şimdide mandalina almıştık onu yiyorum ama sinir oldum adama ben severim sokakta meyva satndan almayı daha hoş geliyor ama adam dolmuştur çürükleri inanın yarısından çoğu berbat yazık valla insanlar parayı sokaktanmı topluyor çok kızdım çok.

canım listen çok güzel. sende sayarak yiyorsun bende karbonhidrat sayıyorum. elimde defter kalem ne yersem ne içersem yazıp hesaplıyorum. bu diyetle ne kadar kilo verdin?

neyse ben yatıyorum kızlar mutlucum ordamısın bacım nasılsın çok öpüyorummmm herkese iyi geceler byeeeeee

iyi geceler
yarın yeniden güzel bir başlangıç yaparım inşallah bakalım mutlu ve beyza siz de bana katılın
mutlu iş durumun ne oldu canım
yena bişey demiyorum spor yapmamışsın ama çok da yorulmuşsun dinlen canım yarın yaparsın
semiran ben de balık istiyorum ya gönder şöyle tazecik bana da

herkeslere hayırlı geceler. bu aralar sizleri ihmal ediyorum kızmayın bana geçmişi okumaktan geleceğe gelip yazmaya vaktim kalmıyor. şimdi yatmaya gideceğim ama selamsız sabahsız gitmeyim dedim.

canım ççok geçmiş olsun. desene 1 günle kurtarmışın ya 29 şubat olsaydı ne yapcaktın??
ilbatum canım eşine nice yıllar nice yaşlar diliyorum. mutlu huzurlu bir ömür geçirin hep birlikte inşallah
yena valla o kadar övgü destek geldiki bence o 3 parmaktan 1i daha eksilmiştir. hadi bakalım kaldı 2 parmak
guselçok çok geçmiş olsun kendini sıcak tutmaya bak..
banubalığın yanında sumaklı soğan salatasını bende çok severim afiyet olsun. canım çekti valla.
bende balıkları fırın poşetine atıyorum mis gibi oluyor valla. isteğe bağlı 1-2 patates soğan limon oh.
tebessümaman dikkat et. şimdiden geçmiş olsun diyim. allah şifa versin. yazık çocuklar okula yeni başladılar tepetaklak oldular. bazı okullarda sınavlarda başlamış galiba. aman dikkat edin kızlar
aysebruben ilk zamanlar 2 tane kızın olduğnu düşünmüştüm resimde. meğer senmişin. bebek yüzlüsün maşallah.

birkaç bişi daha yazcaktım ama kafam durdu sayılır gece gece. oğluşum daha iyi. perşembe gününden beri ara vermeden yürüyorum. hergün 45dk altına inmiyorum. ama sanki şiştiğimi hissediyorum. sanki biri pompayla şişiriyor gibi. bugün dışardan geldikten sonra tartıya çıktım. su filanda içmiştim ekside gördüm kendimi heyecan yaptım. bakalım yarın sabah tartıyla ufak bir buluşma yapabilirim. herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz

hemen cnm kaç kilo istersin ne olsun istediğin balık olsun iste yeter kiii balık dedim balık oldummmmm evli de değilim ki aşmı veriyorum desemmm

kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…