utandımmmmm valla sildim neyseeee bu dursun kız çok sevimli olursa bole bir kız çocuk istiyorumm ne tatlı dimi
hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))
naz yap tabi anlasın kıymetini hatta 3-4 gün çıkma yataktan
menü gayet güzelde 3 su bardağı mısır fazla olmamış mı? aslında ben şu ( m-t-e-s )bunları çözersem daha çok yardımcı olurdum yani :))))
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)
ben karadenizliyim her balığı yerimde şu istavriti sevemedim gitti arkadaş, bana hiç tadı yokmuş gibi geliyor hani saman gibi derler ya bana da o öyle geliyor :)
varsa yoksa hamsi derrrrrrrmişim, palamutta iyidir bu zamanda gerçi daha yağlanmadı fazla ama olsun :)
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)
sağolcanımeşinin doğum günü kutlu olsun
birlikte nice mutlu seneler
of ne gaz gelmiştir sana
sağol canım çok teşekkür ederim...
hemde ne gaz geldi anlatamam ya demekki fark ediliyor
yok valla çok yemedim zaten tartıda yüzüm gülmeye başlamışken bunu kendime yapamazdım :)
evet mümkünse yağ olmasın aman amannnnnn istemem yağ falan artık.....
kıyamam ben kuzuya geçmiş olsun, sen ihmal etme götür ortalıkta salgın mı var ne bu ya herkes hasta bende geçen hafta atşattım
bende pazara gittim, çarşıya gittim yetmedi avm gezdim :))) ütüler yarına bekliyor, ev temizliğide offff ne yapacağım ben ya ......
Hıı bize gelmez o ne yazıkki dimi?.
Ben de hepinizi seviyorum canım.....Selamlar....
Hoş geldin Arife...Gerçekten çok uzun oldu ayrılık....
Altın kestanemi? Çok hoş bir renk şekillendi gözümde.Eminim çok yakışmıştır...
İlk boyandığı gün koyu oluyor ya ondan fark edememişsindir..1-2 yıkamaya istediğin gibi olur inşallah...
Sağol beyzuş abla iyiki varsınız bu söz bile yetiyor.
Valla parladı ama kızgın sinirli ve asabi olduğum için bu ara ev hep kirli geliyo gözüme yok canım kaçamak yokkk.
Gireceksin yena bende inanıyorum sana hadi.
İyi olmuş içtiğin ben zaten bu doktorları anlamıyorum ya yüksek işte 10 güne ne gerek var 3 gün bile yeter benide hastahaneler mahvetmişti 3 4 gün hergece acildeydik sonradan iyi bir doktorun muayehanesine gittim çok şükür o günden beri iyiyim arada oluyor tabi ama çok şükür.
Yağsız kağıda koyunca yapışmıyolarmı soğan falanda koysam olurmu kağıdın üstüne süper bu yaa tepsi batmıycak oley
Ben size getirdim yarın yersiniz ana kız.
Canım geçmiş olsun.
Valla biz bugün kv de fırında yaptık mis oldu valla.
Ben sana demiştim gusel çok geçmiş olsun.
mısır ununa bulanmış balık neden olmasınki o üzerine nekadar mısır unu alacakki
sağol canımherkeslere hayırlı geceler. bu aralar sizleri ihmal ediyorum kızmayın bana geçmişi okumaktan geleceğe gelip yazmaya vaktim kalmıyor. şimdi yatmaya gideceğim ama selamsız sabahsız gitmeyim dedim.
canım ççok geçmiş olsun. desene 1 günle kurtarmışın ya 29 şubat olsaydı ne yapcaktın??
ilbatum canım eşine nice yıllar nice yaşlar diliyorum. mutlu huzurlu bir ömür geçirin hep birlikte inşallah
yena valla o kadar övgü destek geldiki bence o 3 parmaktan 1i daha eksilmiştir. hadi bakalım kaldı 2 parmak
guselçok çok geçmiş olsun kendini sıcak tutmaya bak..
banubalığın yanında sumaklı soğan salatasını bende çok severim afiyet olsun. canım çekti valla.
bende balıkları fırın poşetine atıyorum mis gibi oluyor valla. isteğe bağlı 1-2 patates soğan limon oh.
tebessümaman dikkat et. şimdiden geçmiş olsun diyim. allah şifa versin. yazık çocuklar okula yeni başladılar tepetaklak oldular. bazı okullarda sınavlarda başlamış galiba. aman dikkat edin kızlar
aysebruben ilk zamanlar 2 tane kızın olduğnu düşünmüştüm resimde. meğer senmişin. bebek yüzlüsün maşallah.
birkaç bişi daha yazcaktım ama kafam durdu sayılır gece gece. oğluşum daha iyi. perşembe gününden beri ara vermeden yürüyorum. hergün 45dk altına inmiyorum. ama sanki şiştiğimi hissediyorum. sanki biri pompayla şişiriyor gibi. bugün dışardan geldikten sonra tartıya çıktım. su filanda içmiştim ekside gördüm kendimi heyecan yaptım. bakalım yarın sabah tartıyla ufak bir buluşma yapabilirim. herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz
büyük balıkları bende torbada yaparım soğan domates maydanoz süper olur
biber domates soğanı pişirsos gibi olsuniçine közlenmiş patlıcanı koy tabi sarımsaktakızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
offf offf bugün kudurdum biraz akşam yemeğini az yiyip gezmekte dondurma yiyip yetmedi eve antep fıstığı aldım biçok yedim en az 600 calll.az önce 5 mil leslie yaptım daha 3 te biri anca gitmiştir antebin offf yaaa nasıl bunu yaptım kendime???3 gün sporu boşu boşuna yapmış olacam yani püfff
ohhh gelmiş yağlar
kaçırmaya devam etme
sporunu yap bu kaçamak sana yeter
kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
zeynep ablacım çok sağol çok öpüyorum seni buradan...
gecenin bu saatinde uyuyamamak çok zor, akşamda uyumadım,3 saat uyku ile duruyorum , galiba panik atak oldum herşeyden korkuyorum tir tir titriyorum vücuduma bir uyuşukluk geliyor her yerimyanıyor, kalbim çarpıyor tansiyonum yükselmiştir diyede ölçtüreiyorum ne olacak bilmyorum inş geçicidir yoksa mahvlurum.annem 5 senedir çekiyor çok zor, tek güzel yanı 3 günde 3 kilo verdim belkide 4 istemiyorum bu kadar fazla vermek birden ama yiyemiyorumki birde sıfır kaçamak hem elimdeki listeye göre yemeye çalışıyorum hatta listeninde hepsini yiyemiyorum ,hiç birşey yemek istemiyorum.birde korku geldimi wcdeyim normalde kabız olan ben ...
yarın eşim edremite özel hastanye götürecekti sağlıkçı tanıdığımız buraki nörolojiye gitmemi söyledi...bakalım ne diyecek dr...
geçmiş olsun canım...benim doğum günüm şubat 28 ama üye olurken nasıl becerdiysem ocak girmişim
Neyse daha çok var nasılsa o zamana kadar kesin baya gider
Hadi yarın akşam inşallah görüşürüz aklım burda kalıyor ama benimki hadi duşunu al da biraz kendine gel diyor
Nazda yapıyorum arada ya bir an önce iyileşeyim istiyor
ee bu havada yıkarsan halıları olacağı budur. çok dikkatli ol geçmiş olsun canım..kızlarr nasılsınız ben berbat vazıyetteyım
acayıp hastayım off grıp vurdu benı..
Halı yıkarsam olacagı buydu
Bugun aksam yedıklerımı yazıcam sıze
1 tabak karnabahar
salata
3 yemek k. Pilav
üzüm, mandalina,
nane limon ama şeker attım mecburen tadı ıgrenctııı
neden canım illaki kızartma yapıcaksın ben dün çiğden sebzeleri doğradım türlü yaptım gayet hafif ve lezzetli oldu. Patlıcanı 30*45 dk tuzlu suda beklettim tabiki.. Onun dışında sırayla salladım tencereye eşim bayıldı. Artık sağlıklı yaşam içinde zevklerimizden ödün vericez...kızlar evde patlıcannım var. Yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. Bana yardımcı olun. Kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
günaydın kızlar,
cumartesi keseciğimizi gördük iyi allaha şükür. Içi dolu turşucuk... Diyorum çünkü ekşi hastası oldum, yemediğim turşu kalmadı, sildim süpürdüm, dün akşam tarhana çorbası içiyorum içine limon sıktım bide yanına turşu yiyorum siz düşünün, turşu yemekten içim koktu
canım sen evi pırıl pırıl yapmamış mıydın kokmuştur şimdi ,hııımmm yoksa kv kendi evinde mi yaptı o zaman sorun yok :) ekmek yemediysen iyi canım soğanla ancak doymuşsundur.... benim diyetisyen böreği tavada yapabilirsin demişti bir yufkanın çeyreğine bol maydanoz az peynir katla ve tavada çevir fena olmuyor yani tavsiye ederim...İyi geceler tontişler:)
Ben bugün kv gittim balık istiyodu ya canım dışarda kızartma yeyip ağlamaktan sonra kv pişirdi sonunda benim mideye düştü balık fırında bol soğanlı yaptık salata yanında bol soğan yedim ama şuan yanıma kimse yanaşmaz kv bile dedi sanki soğanı çok yedin diyeama az ekmekle olunca soğanda gidiyor yani.sabahta 1 dilim ekmek 3 tane küçük sigara böreği ama kızartma değil yağsız fırında peynir domates salatalık yumurta öğlen yok aralar yok şimdide mandalina almıştık onu yiyorum ama sinir oldum adama ben severim sokakta meyva satndan almayı daha hoş geliyor ama adam dolmuştur çürükleri inanın yarısından çoğu berbat yazık valla insanlar parayı sokaktanmı topluyor çok kızdım çok.
eşinin doğum günü kutlu olsun
birlikte nice mutlu seneler
of ne gaz gelmiştir sana
hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))
naz yap tabi anlasın kıymetini hatta 3-4 gün çıkma yataktan
menü gayet güzelde 3 su bardağı mısır fazla olmamış mı? aslında ben şu ( m-t-e-s )bunları çözersem daha çok yardımcı olurdum yani :))))
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)
ben karadenizliyim her balığı yerimde şu istavriti sevemedim gitti arkadaş, bana hiç tadı yokmuş gibi geliyor hani saman gibi derler ya bana da o öyle geliyor :)
varsa yoksa hamsi derrrrrrrmişim, palamutta iyidir bu zamanda gerçi daha yağlanmadı fazla ama olsun :)
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)
bu dıyetısyenımın ogrettıgı sıstem daha once anlatmıstım ama bır kez daha kısaca anlatayım gunde et sut meyve ve tahıl haklarım var bellı mıktarda onları gecmeden yıyorum gun ıçınde ve bellı bı lısteye baglı kalmadan bunu yapabılıyorum boyle 30 kılo verdım dahada devam edıyorum normal beslenmemde 4 tahıl ılk basta 5 tı zayıfladıkca dustu hakkım 3 et 3 sut 3 meyve hakkım var onların neler ldugunu ogrettı dr um ona gore yıyorum 3 bardak mısır benım rejımıme gore cok degıl 1 bardak mısır 1 tahıl demek cunku
hımmm anladım canım şimdi çok teşekkür ederim, harikasın fıstık 30 kilo gittiyse geriside gelecektir sen merak etme,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?