Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu aralar acayip tavuk köftesine taktım. çok hoşuma gidiyor. önüme çeksem 7-8 tane yerim heralde. niye böyle takıntı oldu anlamadım.

offf offf bugün kudurdum biraz akşam yemeğini az yiyip gezmekte dondurma yiyip yetmedi eve antep fıstığı aldım biçok yedim en az 600 calll.az önce 5 mil leslie yaptım daha 3 te biri anca gitmiştir antebin offf yaaa nasıl bunu yaptım kendime???3 gün sporu boşu boşuna yapmış olacam yani püfff

günlük hayatta karşılaşılan yemeklerin değişim listesi diyetisyenin verdiği değişim besinler kitabından

kısacası yediğin şey neye eşdeğer

poğoça = 2 dilim ekmek 1 tk yağ

lahmacun =1/2 köfte kadar et 2 dilim ekmek 1 tk yağ

hamburger küçükmayonezsiz = 2 köfte kadar et 2 dilim ekmek

kısır 2 yk= 1 dilimekmek 1tk yağ

pizza 1 küçük boy = 2 köfte kadar et 6 dilim ekmek 5 tk yağ

su böreği 2 kk kadar = 1 köfte kadar et 1 dilim ekmek 1 tk yağ

sade gözleme= 4 dilim ekmek 2 tk yağ

pilav makarna 2 kaşık = 1 dilim ekmek

dondurma 1 top = 1 sb süt 2.5 dilim ekmek

döner sandviç = 2 köfte kadar et 3 dilim ekmek 1 tk yağ

1 çay bardağı leblebi =1 dilim ekmek

yağsız patlamış mısır 1 su bardağı = 1 dilim ekmek

yufka 1/8 adet =1 dilim ekmek

5 zeytin = 1 tk yağ

Son düzenleme:
kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.

patlıcanları alacalı soyup baş kısmına kadar dörde böl.yani yani yine tüm olacak ama uzunlamasına dörde böl.biraz yağla fırına ver.bir kaç yeşil biberi de yanına ilave et.bir tencerede soğan ve küçük doğranmış domatesleri pişir. biraz salça ile patlıcan ve biberleri ilave et.biraz pişince iki bardak su koy.bişr kaç diş sarmısak ilavesiyle 15 dakika kadar pişir.afiyet olsun.istersen üstüne tekrar sarımsaklı yoğurt koyabilirsin..
Beyzusum güle güle git.bende belkş perşembe antalyaya gidebilirim.çarşamba eşimin diş kontrolü var.kaynım antalyaya gidiyor.bugün annemi msn'de pek iyi görmedim.ayarlamalarımı yaparsam gideceğiz.
Yenacığım eminim o pantolona bayramda gireceksin..şimdiden coşkuyu vereyim..darısı başıma..
derinciğim;geçmiş olsun..
İlbatum eşine nice seneler..
bak şimdi halı yıkayıp hastalanan arkadaşım inşallah kısa zamanda atlatırsın.yazarken nickleri unutuyorum.
Yasafatım helal olsun sana...seksenlerde göründü sonunda azmine hayranım.
dünden beri burda sel suya gidiyor.şimşek gök gürlemesi derken...her yer temizlendi.
bugün 2 dlim kızatrmış palamut,bir kase sebzeli tavuk çaorbası karışık salata 2 dilim ekmekle akşamı ettim.
sabah dom.peynir.2 çatal yumurta ve sucuk..2 dilim ekmek..
öğle ve aralar yok..

zeynep ablacım çok sağol çok öpüyorum seni buradan...
gecenin bu saatinde uyuyamamak çok zor, akşamda uyumadım,3 saat uyku ile duruyorum , galiba panik atak oldum herşeyden korkuyorum tir tir titriyorum vücuduma bir uyuşukluk geliyor her yerimyanıyor, kalbim çarpıyor tansiyonum yükselmiştir diyede ölçtüreiyorum ne olacak bilmyorum inş geçicidir yoksa mahvlurum.annem 5 senedir çekiyor çok zor, tek güzel yanı 3 günde 3 kilo verdim belkide 4 istemiyorum bu kadar fazla vermek birden ama yiyemiyorumki birde sıfır kaçamak hem elimdeki listeye göre yemeye çalışıyorum hatta listeninde hepsini yiyemiyorum ,hiç birşey yemek istemiyorum.birde korku geldimi wcdeyim normalde kabız olan ben ...
yarın eşim edremite özel hastanye götürecekti sağlıkçı tanıdığımız buraki nörolojiye gitmemi söyledi...bakalım ne diyecek dr...

Moral ve gaz veren arkadaslar tesekkur ederim, harikasiniz.

Asuman, teklifini degerlendiriyorum, bugun birraz toparlayacagim heralde, gerci fazla istahim da yok.. Gwcenin 01:30undan beri cocuk pispisliyorum. Beynim zonkluyor resmen, bugun de annemin dr. İsleri var. Sagolsun devlet hastanesinden elimizi kurtaramadik, yarin gel, obur gun sunu yaptir gene gel... 73 yasinda kadin ya... Ben olmasam nasil yapacak bu gidip gelmeleri.. Bir yandan da bebek yanimzda,pasif cimnastik randevum da var... Bir o eksik gibi...

Ciglik atmak , kosarak daglara bayirlara kacmak istiyorum...

Herkeze günaydın.Bugun itibariyle zayıflamaya karar verdim.Bu yolda azimleriyle baNA destek olucak güzel bayanlara ihtiyacım var.KK yeni tanıştıgım için gruplara nasıl katılacagımı bilmiyorumBugun itibariyle 93 kilo oldugum için sizin aranızda yer almak sizinle dertleşmek istiyorum.Acaba baana bir yol gösterebilir misiniz?Herkeze iyi günler...

bu kadar panik yapma canım şöyle düşün kilo verince bütün bu rahatsızlıklar bitecek bu nedenle sadece diyetine adapte ol yoksa daha çok rahatsızlanacaksın yavrunu düşün sen akıllı kadınsın bunun da üstesinden gelirsin.....

kızlar 1 posiyon meyve ne kadar oluyor grdan ziyade hani 1 elma veya 1,5 elma gibi

günaydın kızlar,
cumartesi keseciğimizi gördük iyi allaha şükür. içi dolu turşucuk... diyorum çünkü ekşi hastası oldum, yemediğim turşu kalmadı, sildim süpürdüm, dün akşam tarhana çorbası içiyorum içine limon sıktım bide yanına turşu yiyorum siz düşünün, turşu yemekten içim koktu

geçmiş olsun canım...

ee bu havada yıkarsan halıları olacağı budur. çok dikkatli ol geçmiş olsun canım..

kızlar evde patlıcannım var. Yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. Bana yardımcı olun. Kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
neden canım illaki kızartma yapıcaksın ben dün çiğden sebzeleri doğradım türlü yaptım gayet hafif ve lezzetli oldu. Patlıcanı 30*45 dk tuzlu suda beklettim tabiki.. Onun dışında sırayla salladım tencereye eşim bayıldı. Artık sağlıklı yaşam içinde zevklerimizden ödün vericez...

ne mutlu sana canım. Ekşi yiyenlerin kızı olur derler büyükler. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin... Darısı başımıza...

selam fıstıklarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım?
ben iyiyim valla dün yediğim pastaya rağmen cumaya göre 300 gram daha zayıfım eee daha ne isterim ayooollllll

Doga,

Elma, seftali gibi meyvelerin 1 tanesi 1 porsiyon. ama cok iri seftaliler 1,5 sayiliyor.

Onun disinda kucuk taneli, uzum, kiraz cilek gibi seylerin, 10-15 tanesi (yaklasik bir cacik kasesi kadar) ve karpuz kavun gibi olan dilimli meyvelerin 150 grami yani o da iri kesilmis iki tane ucgen parca ediyor.

Kurulardan ise 4 -5 tane kayisi, hurma, erik 1 porsiyon iken, incir tehlikeli, 1 kuru incir 1 porsiyon ediyor.

Herkese kocaman günaydınnn... Yorucu bir haftasonu kasvetli bir istanbul günü ve pazartesi iş başı ... Yine de mutlu olmak için ne çk sebep var..

Dün evdeyim diye metabolizma hızlandırıcı çayı yaptım

1 elma
yarım limon
1 çay kaşığı tane karabiber
1 çay kaşığı karanfil
çubuk tarçıjn
2 lt su

kaynadı, tadı çok güzel sıcağa yakın içtim. Eşim benden çok içti hafif kırgınlık vardı iyi gelir diye. Ama kızlar acayip şişkinlik yaptı bizde gaz gaz..ikimizde şiştik iyice eşim başladı dalga geçmeye senin metabolizma hızlandırıcı cayın benim metabolizmamı durdurdu diye...ee adam haklı yalnbız beni acayip terletti ki normalde çok terlemem... Herseye rağmen sağlıklı olduğunu bilmek güzel...

canım sen evi pırıl pırıl yapmamış mıydın kokmuştur şimdi ,hııımmm yoksa kv kendi evinde mi yaptı o zaman sorun yok :) ekmek yemediysen iyi canım soğanla ancak doymuşsundur.... benim diyetisyen böreği tavada yapabilirsin demişti bir yufkanın çeyreğine bol maydanoz az peynir katla ve tavada çevir fena olmuyor yani tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…