herkeslere hayırlı geceler. bu aralar sizleri ihmal ediyorum kızmayın bana geçmişi okumaktan geleceğe gelip yazmaya vaktim kalmıyor. şimdi yatmaya gideceğim ama selamsız sabahsız gitmeyim dedim.
canım ççok geçmiş olsun. desene 1 günle kurtarmışın ya 29 şubat olsaydı ne yapcaktın??
ilbatum canım eşine nice yıllar nice yaşlar diliyorum. mutlu huzurlu bir ömür geçirin hep birlikte inşallah
yena valla o kadar övgü destek geldiki bence o 3 parmaktan 1i daha eksilmiştir. hadi bakalım kaldı 2 parmak
guselçok çok geçmiş olsun kendini sıcak tutmaya bak..
banubalığın yanında sumaklı soğan salatasını bende çok severim afiyet olsun. canım çekti valla.
bende balıkları fırın poşetine atıyorum mis gibi oluyor valla. isteğe bağlı 1-2 patates soğan limon oh.
tebessümaman dikkat et. şimdiden geçmiş olsun diyim. allah şifa versin. yazık çocuklar okula yeni başladılar tepetaklak oldular. bazı okullarda sınavlarda başlamış galiba. aman dikkat edin kızlar
aysebruben ilk zamanlar 2 tane kızın olduğnu düşünmüştüm resimde. meğer senmişin. bebek yüzlüsün maşallah.
birkaç bişi daha yazcaktım ama kafam durdu sayılır gece gece. oğluşum daha iyi. perşembe gününden beri ara vermeden yürüyorum. hergün 45dk altına inmiyorum. ama sanki şiştiğimi hissediyorum. sanki biri pompayla şişiriyor gibi. bugün dışardan geldikten sonra tartıya çıktım. su filanda içmiştim ekside gördüm kendimi heyecan yaptım. bakalım yarın sabah tartıyla ufak bir buluşma yapabilirim. herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz
yahu ben daha yeni paylaştım ya pabucakiyi bak eski sayfalara ,hem okudum demişsin hem görmemişsin basacam sıfırı o olacak :)))kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
inşallah olur canımutandımmmmm valla sildim neyseeee bu dursun kız çok sevimli olursa bole bir kız çocuk istiyorumm ne tatlı dimi
yumurtlama dönemimdesindirbu aralar acayip tavuk köftesine taktım. çok hoşuma gidiyor. önüme çeksem 7-8 tane yerim heralde. niye böyle takıntı oldu anlamadım.
canım ya nasıl yaptın gerçekten bence şu diyeti biraz yavaşlatma işi gevşetti seni ne dersin?offf offf bugün kudurdum biraz akşam yemeğini az yiyip gezmekte dondurma yiyip yetmedi eve antep fıstığı aldım biçok yedim en az 600 calll.az önce 5 mil leslie yaptım daha 3 te biri anca gitmiştir antebin offf yaaa nasıl bunu yaptım kendime???3 gün sporu boşu boşuna yapmış olacam yani püfff
günlük hayatta karşılaşılan yemeklerin değişim listesi diyetisyenin verdiği değişim besinler kitabından
kısacası yediğin şey neye eşdeğer
poğoça = 2 dilim ekmek 1 tk yağ
lahmacun =1/2 köfte kadar et 2 dilim ekmek 1 tk yağ
hamburger küçükmayonezsiz = 2 köfte kadar et 2 dilim ekmek
kısır 2 yk= 1 dilimekmek 1tk yağ
pizza 1 küçük boy = 2 köfte kadar et 6 dilim ekmek 5 tk yağ
su böreği 2 kk kadar = 1 köfte kadar et 1 dilim ekmek 1 tk yağ
sade gözleme= 4 dilim ekmek 2 tk yağ
pilav makarna 2 kaşık = 1 dilim ekmek
dondurma 1 top = 1 sb süt 2.5 dilim ekmek
döner sandviç = 2 köfte kadar et 3 dilim ekmek 1 tk yağ
1 çay bardağı leblebi =1 dilim ekmek
yağsız patlamış mısır 1 su bardağı = 1 dilim ekmek
yufka 1/8 adet =1 dilim ekmek
5 zeytin = 1 tk yağ
vayyyyyyyyy harikasın......15 dakka daha yaptı spor bugün 45 dakka oldu
toplam 225 dakka
patlıcanları alacalı soyup baş kısmına kadar dörde böl.yani yani yine tüm olacak ama uzunlamasına dörde böl.biraz yağla fırına ver.bir kaç yeşil biberi de yanına ilave et.bir tencerede soğan ve küçük doğranmış domatesleri pişir. biraz salça ile patlıcan ve biberleri ilave et.biraz pişince iki bardak su koy.bişr kaç diş sarmısak ilavesiyle 15 dakika kadar pişir.afiyet olsun.istersen üstüne tekrar sarımsaklı yoğurt koyabilirsin..
Beyzusum güle güle git.bende belkş perşembe antalyaya gidebilirim.çarşamba eşimin diş kontrolü var.kaynım antalyaya gidiyor.bugün annemi msn'de pek iyi görmedim.ayarlamalarımı yaparsam gideceğiz.
Yenacığım eminim o pantolona bayramda gireceksin..şimdiden coşkuyu vereyim..darısı başıma..
derinciğim;geçmiş olsun..
İlbatum eşine nice seneler..
bak şimdi halı yıkayıp hastalanan arkadaşım inşallah kısa zamanda atlatırsın.yazarken nickleri unutuyorum.
Yasafatım helal olsun sana...seksenlerde göründü sonunda azmine hayranım.
dünden beri burda sel suya gidiyor.şimşek gök gürlemesi derken...her yer temizlendi.
bugün 2 dlim kızatrmış palamut,bir kase sebzeli tavuk çaorbası karışık salata 2 dilim ekmekle akşamı ettim.
sabah dom.peynir.2 çatal yumurta ve sucuk..2 dilim ekmek..
öğle ve aralar yok..
çok geçmiş olsun canım git dra inşallah bir sorun çıkmaz.......zeynep ablacım çok sağol çok öpüyorum seni buradan...
gecenin bu saatinde uyuyamamak çok zor, akşamda uyumadım,3 saat uyku ile duruyorum , galiba panik atak oldum herşeyden korkuyorum tir tir titriyorum vücuduma bir uyuşukluk geliyor her yerimyanıyor, kalbim çarpıyor tansiyonum yükselmiştir diyede ölçtüreiyorum ne olacak bilmyorum inş geçicidir yoksa mahvlurum.annem 5 senedir çekiyor çok zor, tek güzel yanı 3 günde 3 kilo verdim belkide 4 istemiyorum bu kadar fazla vermek birden ama yiyemiyorumki birde sıfır kaçamak hem elimdeki listeye göre yemeye çalışıyorum hatta listeninde hepsini yiyemiyorum ,hiç birşey yemek istemiyorum.birde korku geldimi wcdeyim normalde kabız olan ben ...
yarın eşim edremite özel hastanye götürecekti sağlıkçı tanıdığımız buraki nörolojiye gitmemi söyledi...bakalım ne diyecek dr...
hoşgeldin canım hadi bakalım bol paylaşımlı, bol kilo vermeli günler :)Herkeze günaydın.Bugun itibariyle zayıflamaya karar verdim.Bu yolda azimleriyle baNA destek olucak güzel bayanlara ihtiyacım var.KK yeni tanıştıgım için gruplara nasıl katılacagımı bilmiyorumBugun itibariyle 93 kilo oldugum için sizin aranızda yer almak sizinle dertleşmek istiyorum.Acaba baana bir yol gösterebilir misiniz?Herkeze iyi günler...
günaydın kızlar,
cumartesi keseciğimizi gördük iyi allaha şükür. içi dolu turşucuk... diyorum çünkü ekşi hastası oldum, yemediğim turşu kalmadı, sildim süpürdüm, dün akşam tarhana çorbası içiyorum içine limon sıktım bide yanına turşu yiyorum siz düşünün, turşu yemekten içim koktu
kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
tavuk köftesi hiç yemedim kendinmi yapıyorsun?bu aralar acayip tavuk köftesine taktım. çok hoşuma gidiyor. önüme çeksem 7-8 tane yerim heralde. niye böyle takıntı oldu anlamadım.
ohhh gelmiş yağlar
kaçırmaya devam etme
sporunu yap bu kaçamak sana yeter
zeynep ablacım çok sağol çok öpüyorum seni buradan...
gecenin bu saatinde uyuyamamak çok zor, akşamda uyumadım,3 saat uyku ile duruyorum , galiba panik atak oldum herşeyden korkuyorum tir tir titriyorum vücuduma bir uyuşukluk geliyor her yerimyanıyor, kalbim çarpıyor tansiyonum yükselmiştir diyede ölçtüreiyorum ne olacak bilmyorum inş geçicidir yoksa mahvlurum.annem 5 senedir çekiyor çok zor, tek güzel yanı 3 günde 3 kilo verdim belkide 4 istemiyorum bu kadar fazla vermek birden ama yiyemiyorumki birde sıfır kaçamak hem elimdeki listeye göre yemeye çalışıyorum hatta listeninde hepsini yiyemiyorum ,hiç birşey yemek istemiyorum.birde korku geldimi wcdeyim normalde kabız olan ben ...
yarın eşim edremite özel hastanye götürecekti sağlıkçı tanıdığımız buraki nörolojiye gitmemi söyledi...bakalım ne diyecek dr...
günaydın kızlar,
cumartesi keseciğimizi gördük iyi allaha şükür. içi dolu turşucuk... diyorum çünkü ekşi hastası oldum, yemediğim turşu kalmadı, sildim süpürdüm, dün akşam tarhana çorbası içiyorum içine limon sıktım bide yanına turşu yiyorum siz düşünün, turşu yemekten içim koktu
selam fıstıklarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım?
ben iyiyim valla dün yediğim pastaya rağmen cumaya göre 300 gram daha zayıfım eee daha ne isterim ayooollllll
canım sen evi pırıl pırıl yapmamış mıydın kokmuştur şimdi ,hııımmm yoksa kv kendi evinde mi yaptı o zaman sorun yok :) ekmek yemediysen iyi canım soğanla ancak doymuşsundur.... benim diyetisyen böreği tavada yapabilirsin demişti bir yufkanın çeyreğine bol maydanoz az peynir katla ve tavada çevir fena olmuyor yani tavsiye ederim...
,
ne bilim sapıttım işte.halbuki akşam yemeğimi ekmeksiz fln kapatmıştım.bende direnç varya ben öğün atlayınca saldırıyorum .dün eşim evdeydi pazar malum çoluk çocuk .çörek otunun da yiyemedim doğru düzgün.öğünün arasını çok açtım neticede doyamadım bi türlü.bugün düzene girecem ve lselie yapacam bol bol inşallah tabicanım ya nasıl yaptın gerçekten bence şu diyeti biraz yavaşlatma işi gevşetti seni ne dersin?
Doga,
Elma, seftali gibi meyvelerin 1 tanesi 1 porsiyon. ama cok iri seftaliler 1,5 sayiliyor.
Onun disinda kucuk taneli, uzum, kiraz cilek gibi seylerin, 10-15 tanesi (yaklasik bir cacik kasesi kadar) ve karpuz kavun gibi olan dilimli meyvelerin 150 grami yani o da iri kesilmis iki tane ucgen parca ediyor.
Kurulardan ise 4 -5 tane kayisi, hurma, erik 1 porsiyon iken, incir tehlikeli, 1 kuru incir 1 porsiyon ediyor.
hosgeldin aramiza insallah istdigin ioya ulasirsinslm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)
tesekkur ederim hepimize yakisir insallah darisi basinizaSana daha cok yakisti, darisi bizim basimisa ama 80 altina inmeden zor olur kalirim spor yapiim derken
hos geldin surekli gelir paylasim yaparsan farki goreceksinkızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin buraya surekli gelip paylasimda bulunursan senin açindan guzel olucaktir eminimselam kızlar. yardım edin ya. ben de 98.5 ile aranızdayım. acelem yok. kalıcı kilo kaybı istiyorum...
odemdir odem bozma moralini ablacim olmazsa 2gunluk detoks yaparsin odem modem kalmazgünaydıııııııııııııın herkese güzel pazarlar olsun
hava kapanmış bugün çamaşırları nasıl kurutacam bilmem
öğleden sonra dolaşmak istiyorum biraz evde durasım da yok
yenacım canım bayramda o pantolonu giyeceksin inşallah canım sen üstüne bişeyler bakmaya başla
mutluuuu ben bu sabah 82 çıktım yine noldu anlamadım 79 benden kaçacak zannımca napsam bilemedim ödemdir ödem değilmi
Geçmis olsun ceco artik havalar sgudu hastaliklar eksik olmaz nekadar istemesekte bende çok korkuyorum inanki çocuklar hastalanacak diye:18::18: artik alisveris,spor saatlerimi degistirdim kizi disari çikaramam hasta olur ALLAH korusun oyuzden olmadi leslie bacimdan yardim alirim yine disari artik zor çikicam gibi çoooook sogudu burasi pasalarim okula gidip gelirken usuyorlar valla buhaftadan sonra 1haftamiz kaliyor sonra 15tatil dort gozle tatili bekliyorum yavrularim sicakça evde otursunlar diyeHerkese günaydınnnnnnnnn
Kızlar sabah uyandığımda bademcikler iyice birbirine yapışmış gibiydi resmen
SAbaha karşı yağmur bastırmış ve benimde çamaşırlar balkonun dışında seriliydi ama allahtan eşim akıl edip daha fazla ıslanmadan toplamış
Ses namına bişey kalmadı bende büyük kızımda öksürüyor ama tabi benim kadar kötü değil o.
Şimdi bir güzel tarhana çorbası yaptık kahvaltı niyetine onu içiceğim. Daha doğrusu ben hastalandığımda bademcikler yapışınca başka bişey içemiorum biraz rahatlayana kadar.
Öğleden sonra biraz toparlarsam kendimi hemen sporumu yapıcağım sonrada sıcak bir duş alırsam biraz daha rahatlarım kesin
Umarım sizler için çoooook güzel, bol sporlu ve kalorisi az bir gün geçirirsiniz.
Bende senin o pantalona kesin gireceğine canı gönülden inanıyorum.
O zamanda zaten cifte bayram yaşarsın güzelim dimi ama
Herşey gönlünce olur inşallah...
Aramıza hoş geldin. Umarım kalıcı olursun ve bir an önce sende sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın...
Sende hoşgeldin ve umarım kiloların gibi sende kalıcı olursun. Yani kilolar kalıcı gitsin sende kalıcı kal
Bu arada yeni gelenler kendilerini tanıtırlarsa seviniriz
Masallhen sonunda 80 lerı gordummmmm yupppııı
cumaya kadar almamak dılegıyle
ooo Masallahüzüntü kilo aldırı derler ya bende yep yemege saldırdığım için alırdım
ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm
olur arada leah sen toparlarsin inaniyorum buna Masallah guzel verdin 7lere yaklasmisken birakma kendini insallah cumaya guzel bi bildirim yaparsinArkadaslar merhaba,
3 gun giremedim, iki gundur de yazilanlari okumayi bitiremedim.
Ortanca okula basladi ya, her gun hasta yavrum, sumuk, oksuruk... Ufaklik bile hasta. Annemle babamin da ilac raporlari bitmis, on
Ari goturdum gecen hafta birer gun hastaneye...cok yorucu, yipratici geciyor zamanim. Girip kilomu da yazamadim Yena ozur diliyorum senden.
Kilo ve istah isleri cok nanay... Kendimi tutamiyorum resmen cer cop yiyorum ben ya... Cocugun bebe biskuvilerine sokella surmeler mi dersiniz, bal kavanozundan kasikla yemeler mi... Cok fenayim. Motivasyon var da sebat yok bugunlerde, adet oncesiyim ama biraz da gelen iltifatlarla "ben oldum " havalarindayim galiba...
Birileri soyle bir iteklesin beni ya....
Esinin dogum gunu kutlu olsun nice yasgunleriniz olsun alilecek insallahancak girebildim ya sabahtan geç kalktık pazardı ,çarşıydı derken geç geldik, gelir gelmez yemekti bulaşıktı derken yoruldum valla ayaklarımın altı sızlıyor resmen :)
haaa bugün benim doğumumu yaptıran drumu gördüm ne güzel zayıflamışsın dedi
nasıl sevindim anlatamam ama azcık daha verirsen süper olur dedi bu gazla ben ne neler yapmam :)
bugün temizlik yapmayı planlayan ben saftiriği olur yahu bugün eşimin doğum günü ayda yılda bir sonuçta değil mi yarına erteledim bende :) adama hiçbir şey almadım tam odunum çarşıda tutturdum alalım diye almadı, pasta bari alalım dedim ona da ııııhh dedi ,eve gelince birde pasta yaptım, şimdiden kaçamağa hazırımmmmamannn kocam hergün doğmuyor ya canım :)
Geçmis olsun canim sicak balli sut iç iyi gelir bogazinaölüyrum öziiii
halıları yıkadım cok hastayımm nefes alamıyroum resmen.. off mahvoldum ben yaa. oksürmekten sırtlarım bogazlarım acıyo..
istemem halı fılan vaz gectım ya
valla balık al yap derım. gecen ıstavrıt yaptık muteşemdı cok taze ve cok lezzetlı..
Geçmis olsun canim kizinabenim kızda mümüklü oldu bakalım yarın kötüleşirse dr. a götürürüm
uykusu var ama direniyor ben onu uyutayım
bugün 30 dakka yaptım kız uyuyunca biraz daha yapabilirim şimdilik toplam 210 dakka
Geçmis olsun tekrar ablacim tansiyonun olçulurken panik yapma baska seyler dusun etkiliyor senin oanki halinzeynep ablacım çok sağol çok öpüyorum seni buradan...
hos geldin aramiza insallah sende heefledigin kiloya ulasirsin surekli paylasimda bulunursan motive yonunden faydasi buyukk buraninHerkeze günaydın.Bugun itibariyle zayıflamaya karar verdim.Bu yolda azimleriyle baNA destek olucak güzel bayanlara ihtiyacım var.KK yeni tanıştıgım için gruplara nasıl katılacagımı bilmiyorumBugun itibariyle 93 kilo oldugum için sizin aranızda yer almak sizinle dertleşmek istiyorum.Acaba baana bir yol gösterebilir misiniz?Herkeze iyi günler...
valla ben iki oglumdada acayip derecede eksii yedim yedigim tursilarin hele hesabi yok kizdada tam tersi tatli yedim bence eksi yada tatliyla alakasi yok ALLAH im sagliklicakla kucagina almayi nasip etsin darisi sana ve tum bebek bekleyenlerin basina (Amiiiiiinnnnnn) hayirlisini versin ALLAH im kizi erkegi yok ve aralarinda fark da yokgeçmiş olsun canım...
ee bu havada yıkarsan halıları olacağı budur. çok dikkatli ol geçmiş olsun canım..
neden canım illaki kızartma yapıcaksın ben dün çiğden sebzeleri doğradım türlü yaptım gayet hafif ve lezzetli oldu. Patlıcanı 30*45 dk tuzlu suda beklettim tabiki.. Onun dışında sırayla salladım tencereye eşim bayıldı. Artık sağlıklı yaşam içinde zevklerimizden ödün vericez...
ne mutlu sana canım. Ekşi yiyenlerin kızı olur derler büyükler. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin... Darısı başımıza...
kızlar 1 posiyon meyve ne kadar oluyor grdan ziyade hani 1 elma veya 1,5 elma gibi
hosgeldin aramiza insallah istdigin ioya ulasirsin
tesekkur ederim hepimize yakisir insallah darisi basiniza
hos geldin surekli gelir paylasim yaparsan farki goreceksin
ooo Masallahdarisi 80leri gormeyi bekleyen arkadaslarimin basina haftaya 88leride gordummu tamamdir insallah bidaha 9lari gormezsin
YENA ablacim pantolonunu giyecegine inaniyorum ve çok hos olucaksin bayramda sen ustune giymek için biseyler aramaya basla bencede
canım ablamdan öğrendiğim bir tarif var ve nefis oluyor ben misafirlere bile yapmıştım.patlıcanları istediğin gibi közle.sonra soğan,salça kıymayı kavur yemek yaparkenki gibi.biber ,domateste ,sarımsakta yakışıyor.en son közlediğin patlıcanların kabuklarını soyup ekle.çok harika yağsız musakka gibi oluyor.eşim bayılır.
tavuk köftesi hiç yemedim kendinmi yapıyorsun?
offf geldi yağlar bende ceza olarak akşam 5 mil yapmıştım bu sabahta 3mil leslie yaptım.akşamada ya koşu bandı yaa 5 mil leslie yaapcam.bu hafta başka kaçamak yok.çok üzüldüm çünkü.neden yaptımı hala anlamıyorum
Allah şifalar versin.benim gebeliğimde tansiyon çıkmıştı bende çok heyecanlı bir tipim.daha tansiyon aletinin görünce heyecanlanırım.bi de stres olunca wc ye taşınırım.kafaya tkmamak galiba en iyyisi çünkü korktukça daha kötü oluyor.tansiyonu düşünmeyip kendininzi çok dinlemeyin ama dr a da gitmeyi ihmal etmeyin tabi.kızınız da çok tatlı annesi onun için kendinin üzmeyinki ona iyi bakın
hayırlı olsun minicik bebişiniz
bende kaçamaklar hemen çıkmz 1-2 güne çıkar.aynı şekilde dikkat ettiğimde kilo vermem de 1-2- güne çıkıyor.hatta sabredemeyip tartıldığım içni biliyorm kızıp yiyordum veremedim nede olsa diye ertesi gün aynı çıkıyordum.yani yemesem baya azalmış olacam aslında
börek yiyebilirmiyizki bu şekilde???hahahah kaçamak yapmadım sankim dimi?bi d ekonuşuyom halaaa
ne bilim sapıttım işte.halbuki akşam yemeğimi ekmeksiz fln kapatmıştım.bende direnç varya ben öğün atlayınca saldırıyorum .dün eşim evdeydi pazar malum çoluk çocuk .çörek otunun da yiyemedim doğru düzgün.öğünün arasını çok açtım neticede doyamadım bi türlü.bugün düzene girecem ve lselie yapacam bol bol inşallah tabi
olsunnn soleeee sen ne solersen benim hoşuma gidiyorrr ama hem ekledim hem de utandım sonraaaaadursaydı canım söylemeseydim hiç keşkem
iyi geceler sana da
yst közlenmiş patlıcan diyorum sana da
ben de yatayım iyi geceler
derin canım napıyorsun dikkat et kendine insan birazda kendi doktoru olmalı kendini dinleme sakinleş bir hastalık geldimi gitmiyor sen sağlığını düşün sakin ol kendini meşgul edecek bişiler yap kızı al temiz havaya çık kitap oku olmaz mızeynep ablacım çok sağol çok öpüyorum seni buradan...
Allahımmmmmmmmm yardımcın olsun canım kolay iş değil haklsın valla ne deyim dikkat etttttMoral ve gaz veren arkadaslar tesekkur ederim, harikasiniz.
Asuman, teklifini degerlendiriyorum, bugun birraz toparlayacagim heralde, gerci fazla istahim da yok.. Gwcenin 01:30undan beri cocuk pispisliyorum. Beynim zonkluyor resmen, bugun de annemin dr. İsleri var. Sagolsun devlet hastanesinden elimizi kurtaramadik, yarin gel, obur gun sunu yaptir gene gel... 73 yasinda kadin ya... Ben olmasam nasil yapacak bu gidip gelmeleri.. Bir yandan da bebek yanimzda,pasif cimnastik randevum da var... Bir o eksik gibi...
Ciglik atmak , kosarak daglara bayirlara kacmak istiyorum...
Herkeze günaydın.Bugun itibariyle zayıflamaya karar verdim.Bu yolda azimleriyle baNA destek olucak güzel bayanlara ihtiyacım var.KK yeni tanıştıgım için gruplara nasıl katılacagımı bilmiyorumBugun itibariyle 93 kilo oldugum için sizin aranızda yer almak sizinle dertleşmek istiyorum.Acaba baana bir yol gösterebilir misiniz?Herkeze iyi günler...
1 kucuk boy muz 1 m
orta boy 1 elma 1 meyve sayılır
orta boy seftalı ve portakal
kucuk boy 2 mansalına 1 meyve
10 yesıl erık 1 meyve
3 kuru kayısı 1 m
2 kuru ıncır 1 m
12 kucuk cılek 1 m
6-7 buyuk cılek 1 m
ınternetten bulablırsın ben ordan baktım
hosgeldin aramiza insallah istdigin ioya ulasirsin
tesekkur ederim hepimize yakisir insallah darisi basiniza
hos geldin surekli gelir paylasim yaparsan farki goreceksin
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin buraya surekli gelip paylasimda bulunursan senin açindan guzel olucaktir eminim
odemdir odem bozma moralini ablacim olmazsa 2gunluk detoks yaparsin odem modem kalmaz
Geçmis olsun ceco artik havalar sgudu hastaliklar eksik olmaz nekadar istemesekte bende çok korkuyorum inanki çocuklar hastalanacak diye:18::18: artik alisveris,spor saatlerimi degistirdim kizi disari çikaramam hasta olur ALLAH korusun oyuzden olmadi leslie bacimdan yardim alirim yine disari artik zor çikicam gibi çoooook sogudu burasi pasalarim okula gidip gelirken usuyorlar valla buhaftadan sonra 1haftamiz kaliyor sonra 15tatil dort gozle tatili bekliyorum yavrularim sicakça evde otursunlar diye
Masallhne guzel sevindim senin adina dikkat edersen almazsin bide ustune verirsin sen ve 9lu rakami bidaha gormezsin
ooo Masallahdarisi 80leri gormeyi bekleyen arkadaslarimin basina haftaya 88leride gordummu tamamdir insallah bidaha 9lari gormezsin
olur arada leah sen toparlarsin inaniyorum buna Masallah guzel verdin 7lere yaklasmisken birakma kendini insallah cumaya guzel bi bildirim yaparsin
Esinin dogum gunu kutlu olsun nice yasgunleriniz olsun alilecek insallah
Geçmis olsun canim sicak balli sut iç iyi gelir bogazina
Geçmis olsun canim kizina
Geçmis olsun tekrar ablacim tansiyonun olçulurken panik yapma baska seyler dusun etkiliyor senin oanki halin
Bende hamileligin son ayinda tansyonum çikmisti aslinda hipertansiyon degildi ama sinirdaydi buyuk 14.6idi asir derecede odemim olmustu kizinda durumu iyi degildi suni sanci ile erken dogum oldu dogumdan sonra 3gun boyunca surekli baktilar tansiyonuma hattahemsire tansiyon aletinin ustunu kapatiyoru çunki bende stres yapiyordum farketti oda kapatti bask sey dusun dedi sonra geçti çok sukur 3gun içinde ve eve geldim bebisimle simdide tansiyon problemim yok arada dusuk çikiyor yorgun olursam insallah seninkide geçicidir
hos geldin aramiza insallah sende heefledigin kiloya ulasirsin surekli paylasimda bulunursan motive yonunden faydasi buyukk buranin
valla ben iki oglumdada acayip derecede eksii yedim yedigim tursilarin hele hesabi yok kizdada tam tersi tatli yedim bence eksi yada tatliyla alakasi yok ALLAH im sagliklicakla kucagina almayi nasip etsin darisi sana ve tum bebek bekleyenlerin basina (Amiiiiiinnnnnn) hayirlisini versin ALLAH im kizi erkegi yok ve aralarinda fark da yok
YENA ablacim pantolonunu giyecegine inaniyorum ve çok hos olucaksin bayramda sen ustune giymek için biseyler aramaya basla bencede
tartıya çıktım şu an itibari ile çıldırmak üzereyim( 98 kiloyum ve acilen kilo vermeliyim (( boyum 164 cm lütfen yardımcı olun yada önerisi olan varsa lütfen anlatsın ((
tartıya çıktım şu an itibari ile çıldırmak üzereyim( 98 kiloyum ve acilen kilo vermeliyim (( boyum 164 cm lütfen yardımcı olun yada önerisi olan varsa lütfen anlatsın ((
ye canım yaaa ye diyetisyenler bu aylarda balık öneriyorrrr küçük balık 15 tane büyükm balık 2 el kadar yiyebilirisn demişti benim ki
Doğru diyosun valla semiran yalnız yemek olmuyor ıyyy yani::))))ilbatum canım eşin ne iyiymiş senin harika vallaaaa ben de balık temizleyen eş alacam kendimeeeeeebu arada eşinin doğum günü kutlu olsun nice yaşlara enişteye sağlıklı sıhhatli inş
cnm çok geçmiş olsunnn dikkat et kendineee
banu afiyet olsun mis gibi balık olsun da dimi soğanda çok faydalı bir antibiyotik yerine geçiyormuşş yeyin diyo doktorlar soğan sarımsak ama kocalarada yedirin siz yerseniz kokar adamaaaaaben de o sorun şimdilik yok rahatım bu konudaa yerim soğanı her yerde ay canım gece gece balık istedi yarın hemencik balıkçıya bakalım denizden ne çıkmışşşşşş
Sağol canım ama ertesi gün berbat oluyor midem kavruluyor valla.herkeslere hayırlı geceler. bu aralar sizleri ihmal ediyorum kızmayın bana geçmişi okumaktan geleceğe gelip yazmaya vaktim kalmıyor. şimdi yatmaya gideceğim ama selamsız sabahsız gitmeyim dedim.
canım ççok geçmiş olsun. desene 1 günle kurtarmışın ya 29 şubat olsaydı ne yapcaktın??
ilbatum canım eşine nice yıllar nice yaşlar diliyorum. mutlu huzurlu bir ömür geçirin hep birlikte inşallah
yena valla o kadar övgü destek geldiki bence o 3 parmaktan 1i daha eksilmiştir. hadi bakalım kaldı 2 parmak
guselçok çok geçmiş olsun kendini sıcak tutmaya bak..
banubalığın yanında sumaklı soğan salatasını bende çok severim afiyet olsun. canım çekti valla.
bende balıkları fırın poşetine atıyorum mis gibi oluyor valla. isteğe bağlı 1-2 patates soğan limon oh.
tebessümaman dikkat et. şimdiden geçmiş olsun diyim. allah şifa versin. yazık çocuklar okula yeni başladılar tepetaklak oldular. bazı okullarda sınavlarda başlamış galiba. aman dikkat edin kızlar
aysebruben ilk zamanlar 2 tane kızın olduğnu düşünmüştüm resimde. meğer senmişin. bebek yüzlüsün maşallah.
birkaç bişi daha yazcaktım ama kafam durdu sayılır gece gece. oğluşum daha iyi. perşembe gününden beri ara vermeden yürüyorum. hergün 45dk altına inmiyorum. ama sanki şiştiğimi hissediyorum. sanki biri pompayla şişiriyor gibi. bugün dışardan geldikten sonra tartıya çıktım. su filanda içmiştim ekside gördüm kendimi heyecan yaptım. bakalım yarın sabah tartıyla ufak bir buluşma yapabilirim. herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz
Ben patlıcanları tamamen soyuyorum julyen doğruyorum biberide julyen tencereye boll soğan sarımsak azcık yağ güzelce kavuruyorum kavrulduktan sonra üstüne boll domates mis gibi oluyor valla denemeni tavsiye ederim.kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
Derincim ya nazaramı geldin sanırım tansiyon yüksekliğinden korkundan panik atak oldun ama yapma bende senin gibi oluyorum hastalanınca bir tavsiye öyle bir durum başlayınca hemen başka şeyler düşün yapabiliyosun kalk mesala neti aç burayı oku başka bir yere bak aklını dağıt benim işime çok yaradı bu yöntemler ama ilk önce şu tansiyon işini hallet bugün şimdi gitmiycenmi doktora ama yarın muhakkak bir kardiyoloji doktoruna git çünkü dahiliyecilerin verdiği ilaçlar hemen iyi gelmiyor yada bana öyle rasladı Allahım biran önce şifa versin sana.zeynep ablacım çok sağol çok öpüyorum seni buradan...
Günaydın canım bugün toparlan hemen.günaydınlar herkese diyet miyet yalan oldu haftasonu çok kötü geçti bugün toparlanıyorum hemen
Kolay gelsin leah bu aralar işlerin çok yoğun.Moral ve gaz veren arkadaslar tesekkur ederim, harikasiniz.
Asuman, teklifini degerlendiriyorum, bugun birraz toparlayacagim heralde, gerci fazla istahim da yok.. Gwcenin 01:30undan beri cocuk pispisliyorum. Beynim zonkluyor resmen, bugun de annemin dr. İsleri var. Sagolsun devlet hastanesinden elimizi kurtaramadik, yarin gel, obur gun sunu yaptir gene gel... 73 yasinda kadin ya... Ben olmasam nasil yapacak bu gidip gelmeleri.. Bir yandan da bebek yanimzda,pasif cimnastik randevum da var... Bir o eksik gibi...
Ciglik atmak , kosarak daglara bayirlara kacmak istiyorum...
Bende yazıcaktım ama arkadaşlar çok güzel açıklamış.kızlar 1 posiyon meyve ne kadar oluyor grdan ziyade hani 1 elma veya 1,5 elma gibi
Maşallah canım ohh afiyet olsun bakalım doğru çıkıcakmı turşu işi::))günaydın kızlar,
canım sen evi pırıl pırıl yapmamış mıydın kokmuştur şimdi ,hııımmm yoksa kv kendi evinde mi yaptı o zaman sorun yok :) ekmek yemediysen iyi canım soğanla ancak doymuşsundur.... benim diyetisyen böreği tavada yapabilirsin demişti bir yufkanın çeyreğine bol maydanoz az peynir katla ve tavada çevir fena olmuyor yani tavsiye ederim...
Kv dede yaptık canım akıllıyım valla dimi::)))eşinin doğum günü kutlu olsun
birlikte nice mutlu seneler
of ne gaz gelmiştir sana
hımmm anladım canım şimdi çok teşekkür ederim, harikasın fıstık 30 kilo gittiyse geriside gelecektir sen merak etme,
Bu şekilde hissediyosan hemen git yoksa kilocuklar cok cok geliyolar.İnşallah iyi bir dietisyendir.Diyetisyen olmadan kendimi toplayamadim ben heralde dedim ve isinden ayrilan diyetisyenin pesinden gitmeyip baskasini bulmaya karar verdim. Sevda Erdogan, Erdem hastanesi... Tamamen internetten, yakin diye... Hayirlisi bakalim. Randevum de cuma sabahina, orda tartilip yazarim artik, cunku diyetisyen ile birlikte terazi de degismis olacak...
Sonunda yedim yenacım ama soğan olayını abarttım şimdi içim yanıyor:)sağlıklı,neşeli ve hareketli bir hafta bizim olsun..
ekincik,ben kızımda ve oğlumda hep ekşi sevdim tatlıdan nefret ettim.:) ''ye ekşiyi çıkar ayşeyi'' kızımda tuttu ama oğlumda tutmadı.:)
Derincim,ne oldu sana böyle,çok iyiydin pek bişeyin yoktu..
Sanırım birikim sonucu bu yaşadıkların. birden ortaya çıkması üzerine müzmin kilolarınız eklenince..
Yinede içini ferah tut..Ben bunların geçici olduğuna inanıyorum,sende inan..herşey düzelecek görürsün..
Banucum,afiyet olsun balık ve soğan ziyafetingecikmelide olsun yedin nihayet..
yağmurgözlü,hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?