Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok teşekkür ederim allah hepimizin mutluluğunu daim etsin :)

hımmm demek ekside çıktın harikasın canım benim bende koca dilim pastaya rağmen ekside çıktım ve şu saat oldu hala aç değilim ne doyurmuş beni ya bugünü yemeden geçirebilirim yani :)

Diyetisyen olmadan kendimi toplayamadim ben heralde dedim ve isinden ayrilan diyetisyenin pesinden gitmeyip baskasini bulmaya karar verdim. Sevda Erdogan, Erdem hastanesi... Tamamen internetten, yakin diye... Hayirlisi bakalim. Randevum de cuma sabahina, orda tartilip yazarim artik, cunku diyetisyen ile birlikte terazi de degismis olacak...

kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.
yahu ben daha yeni paylaştım ya pabucakiyi bak eski sayfalara ,hem okudum demişsin hem görmemişsin basacam sıfırı o olacak :)))
utandımmmmm valla sildim neyseeee bu dursun kız çok sevimli olursa bole bir kız çocuk istiyorumm ne tatlı dimi
inşallah olur canım
bu aralar acayip tavuk köftesine taktım. çok hoşuma gidiyor. önüme çeksem 7-8 tane yerim heralde. niye böyle takıntı oldu anlamadım.
yumurtlama dönemimdesindir
canım ya nasıl yaptın gerçekten bence şu diyeti biraz yavaşlatma işi gevşetti seni ne dersin?

15 dakka daha yaptı spor bugün 45 dakka oldu
toplam 225 dakka
vayyyyyyyyy harikasın......

çok teşekkür ederim canım sağol
palamut muuuuuuuuuuu oyyyyyyyyy benim bu hafta balık yemem şart şişerim falan :)))

çok geçmiş olsun canım git dra inşallah bir sorun çıkmaz.......
hoşgeldin canım hadi bakalım bol paylaşımlı, bol kilo vermeli günler :)

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin, hımmm kız mı geliyor acaba? ben hiç yiyememiştim turşu resmen kokuyordu.... ama bir arkadaşım inanılmaz ekşi yedi onada kız dedik ama oğlu oldu :)))) ben yedim tatlıyı doğurdum atlıyı bende tuttu :)

kızlar evde patlıcannım var. yarın için hafif birşeyler yapmak istiyorum. bana yardımcı olun. kızartmasız patlıcan düşünemiyorum.

canım ablamdan öğrendiğim bir tarif var ve nefis oluyor ben misafirlere bile yapmıştım.patlıcanları istediğin gibi közle.sonra soğan,salça kıymayı kavur yemek yaparkenki gibi.biber ,domateste ,sarımsakta yakışıyor.en son közlediğin patlıcanların kabuklarını soyup ekle.çok harika yağsız musakka gibi oluyor.eşim bayılır.

bu aralar acayip tavuk köftesine taktım. çok hoşuma gidiyor. önüme çeksem 7-8 tane yerim heralde. niye böyle takıntı oldu anlamadım.
tavuk köftesi hiç yemedim kendinmi yapıyorsun?

ohhh gelmiş yağlar
kaçırmaya devam etme
sporunu yap bu kaçamak sana yeter

offf geldi yağlar bende ceza olarak akşam 5 mil yapmıştım bu sabahta 3mil leslie yaptım.akşamada ya koşu bandı yaa 5 mil leslie yaapcam.bu hafta başka kaçamak yok.çok üzüldüm çünkü.neden yaptımı hala anlamıyorum

Allah şifalar versin.benim gebeliğimde tansiyon çıkmıştı bende çok heyecanlı bir tipim.daha tansiyon aletinin görünce heyecanlanırım.bi de stres olunca wc ye taşınırım.kafaya tkmamak galiba en iyyisi çünkü korktukça daha kötü oluyor.tansiyonu düşünmeyip kendininzi çok dinlemeyin ama dr a da gitmeyi ihmal etmeyin tabi.kızınız da çok tatlı annesi onun için kendinin üzmeyinki ona iyi bakın

hayırlı olsun minicik bebişiniz

selam fıstıklarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım?
ben iyiyim valla dün yediğim pastaya rağmen cumaya göre 300 gram daha zayıfım eee daha ne isterim ayooollllll

bende kaçamaklar hemen çıkmz 1-2 güne çıkar.aynı şekilde dikkat ettiğimde kilo vermem de 1-2- güne çıkıyor.hatta sabredemeyip tartıldığım içni biliyorm kızıp yiyordum veremedim nede olsa diye ertesi gün aynı çıkıyordum.yani yemesem baya azalmış olacam aslında

börek yiyebilirmiyizki bu şekilde???hahahah kaçamak yapmadım sankim dimi?bi d ekonuşuyom halaaa

canım ya nasıl yaptın gerçekten bence şu diyeti biraz yavaşlatma işi gevşetti seni ne dersin?
ne bilim sapıttım işte.halbuki akşam yemeğimi ekmeksiz fln kapatmıştım.bende direnç varya ben öğün atlayınca saldırıyorum .dün eşim evdeydi pazar malum çoluk çocuk .çörek otunun da yiyemedim doğru düzgün.öğünün arasını çok açtım neticede doyamadım bi türlü.bugün düzene girecem ve lselie yapacam bol bol inşallah tabi

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım yeni dietisyeninde hayırlı olsun..

sağlıklı,neşeli ve hareketli bir hafta bizim olsun..

ekincik,ben kızımda ve oğlumda hep ekşi sevdim tatlıdan nefret ettim.:) ''ye ekşiyi çıkar ayşeyi'' kızımda tuttu ama oğlumda tutmadı.:)

Derincim,
ne oldu sana böyle,çok iyiydin pek bişeyin yoktu..
Sanırım birikim sonucu bu yaşadıkların. birden ortaya çıkması üzerine müzmin kilolarınız eklenince..
Yinede içini ferah tut..Ben bunların geçici olduğuna inanıyorum,sende inan..herşey düzelecek görürsün..

Banucum,afiyet olsun balık ve soğan ziyafetin gecikmelide olsun yedin nihayet..

yağmurgözlü,hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin.?

Son düzenleme:
slm:)
bende aranıza katılmak ıstıyorum 8 aylık bır bebegım var ve 92 kıloyum boyum 1 70
inşallah verebılırım ya halada emzırıyorum bakalım hedefımm 65:)
hosgeldin aramiza insallah istdigin ioya ulasirsin

Sana daha cok yakisti, darisi bizim basimisa ama 80 altina inmeden zor olur kalirim spor yapiim derken
tesekkur ederim hepimize yakisir insallah darisi basiniza

kızlar bende diyete başlamıştım ama sizin bu grubu görünce daha renkli olacağını düşündüm artık bende yazacağım herkese ve kendime başarılar diliyorum...
hos geldin surekli gelir paylasim yaparsan farki goreceksin

selam kızlar. yardım edin ya. ben de 98.5 ile aranızdayım. acelem yok. kalıcı kilo kaybı istiyorum...
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin buraya surekli gelip paylasimda bulunursan senin açindan guzel olucaktir eminim

odemdir odem bozma moralini ablacim olmazsa 2gunluk detoks yaparsin odem modem kalmaz

Geçmis olsun ceco artik havalar sgudu hastaliklar eksik olmaz nekadar istemesekte bende çok korkuyorum inanki çocuklar hastalanacak diye:18::18: artik alisveris,spor saatlerimi degistirdim kizi disari çikaramam hasta olur ALLAH korusun oyuzden olmadi leslie bacimdan yardim alirim yine disari artik zor çikicam gibi çoooook sogudu burasi pasalarim okula gidip gelirken usuyorlar valla buhaftadan sonra 1haftamiz kaliyor sonra 15tatil dort gozle tatili bekliyorum yavrularim sicakça evde otursunlar diye
en sonunda 80 lerı gordummmmm yupppııı
cumaya kadar almamak dılegıyle
Masallh ne guzel sevindim senin adina dikkat edersen almazsin bide ustune verirsin senve 9lu rakami bidaha gormezsin

üzüntü kilo aldırı derler ya bende yep yemege saldırdığım için alırdım
ama geçen gün kıza üzüldüm ya yemedim canım neler istedi ama yokkkk dedim ve tartıda 89 lu rakamları gördüm
ooo Masallah darisi 80leri gormeyi bekleyen arkadaslarimin basina haftaya 88leride gordummu tamamdir insallah bidaha 9lari gormezsin

olur arada leah sen toparlarsin inaniyorum buna Masallah guzel verdin 7lere yaklasmisken birakma kendini insallah cumaya guzel bi bildirim yaparsin

Esinin dogum gunu kutlu olsun nice yasgunleriniz olsun alilecek insallah
Geçmis olsun canim sicak balli sut iç iyi gelir bogazina

Geçmis olsun canim kizina

Geçmis olsun tekrar ablacim tansiyonun olçulurken panik yapma baska seyler dusun etkiliyor senin oanki halin
Bende hamileligin son ayinda tansyonum çikmisti aslinda hipertansiyon degildi ama sinirdaydi buyuk 14.6idi asir derecede odemim olmustu kizinda durumu iyi degildi suni sanci ile erken dogum oldu dogumdan sonra 3gun boyunca surekli baktilar tansiyonuma hattahemsire tansiyon aletinin ustunu kapatiyoru çunki bende stres yapiyordum farketti oda kapatti bask sey dusun dedi sonra geçti çok sukur 3gun içinde ve eve geldim bebisimle simdide tansiyon problemim yok arada dusuk çikiyor yorgun olursam insallah seninkide geçicidir

hos geldin aramiza insallah sende heefledigin kiloya ulasirsin surekli paylasimda bulunursan motive yonunden faydasi buyukk buranin
valla ben iki oglumdada acayip derecede eksii yedim yedigim tursilarin hele hesabi yok kizdada tam tersi tatli yedim bence eksi yada tatliyla alakasi yok ALLAH im sagliklicakla kucagina almayi nasip etsin darisi sana ve tum bebek bekleyenlerin basina (Amiiiiiinnnnnn) hayirlisini versin ALLAH im kizi erkegi yok ve aralarinda fark da yok

YENA ablacim pantolonunu giyecegine inaniyorum ve çok hos olucaksin bayramda sen ustune giymek için biseyler aramaya basla bencede

Son düzenleme:
kızlar 1 posiyon meyve ne kadar oluyor grdan ziyade hani 1 elma veya 1,5 elma gibi

1 kucuk boy muz 1 m
orta boy 1 elma 1 meyve sayılır
orta boy seftalı ve portakal
kucuk boy 2 mansalına 1 meyve
10 yesıl erık 1 meyve
3 kuru kayısı 1 m
2 kuru ıncır 1 m
12 kucuk cılek 1 m
6-7 buyuk cılek 1 m
ınternetten bulablırsın ben ordan baktım

tesekkur ederım canım ıyısallah hemencecık gıder nasıl gıttıgını anlamam

zeynepcım bayadır gorusemıyoruz nasılsın yazacagım sana msj atmak ıstıyorum hergun unutuyorum burdan yazıyorum esın nasıl ankaradamısın yoksa yazlıktamısın hala

bende hemen belli oluyor canım ,dün yedim bugünü iple çektim inan ne yapmışım diye :))) ama allaha şükür çıkmadı birşey hatta çok afedersin daha tuvalete bile çıkmadım.... bence bazen sabretmemek iyi çünkü kendini frenliyorsun tabi bu hergün demek değil özellikle kaçamak sonrası :) bende aynen yemesem veriyorum bunu biliyorum kalorisiz şeyleri tüket işte değil mi yooooooook illa o bol kalorililer lezzetli .....
sen daha yeni kaçamak yapmadın mı kız kızarım bak :) canım ekmek yerine yiyebilirsin bunu kaçamak olmuyor çünkü peynirin yağı dışında yağ yok ki peynir 1 kk yok bile bol maydanoz ,ama yok dersen haftaya yapabilirsin....
ekmeği azaltmak ciddi kilo kabettiriyor ben birkaç haftadır ekmek yemedğim için veriyorum desem yeridir, yap anacım yap bende zumba yaptım akşama da temzilik var çooooooooooook yakarım ben daha :)))

dursaydı canım söylemeseydim hiç keşkem
iyi geceler sana da

yst közlenmiş patlıcan diyorum sana da
ben de yatayım iyi geceler
olsunnn soleeee sen ne solersen benim hoşuma gidiyorrr ama hem ekledim hem de utandım sonraaaaa
derin canım napıyorsun dikkat et kendine insan birazda kendi doktoru olmalı kendini dinleme sakinleş bir hastalık geldimi gitmiyor sen sağlığını düşün sakin ol kendini meşgul edecek bişiler yap kızı al temiz havaya çık kitap oku olmaz mı
Allahımmmmmmmmm yardımcın olsun canım kolay iş değil haklsın valla ne deyim dikkat ettttt

hg niz aramıza inş en kısa zamanda zayıflarsınızz

çeryy nin dediği gibi kafa bi milyon sağol canım

çok teşekkür ederim canım
bencede evladın arasında hiç fark yok ,bize cazip gelen hep o kızların cicili bicili kıyafetleri bence, yoksa ben oğluşumu 100 tane kıza değişmem ,oyyyyy pamuğum benimmmmmm :)

dün akşam 5 mil leslie bu sabah 3 mil leslie den sonaa kahvaltıyı zor ettim.bebişle uyuymuşum her yanım ağrıyordu.hsonu 3 çocuk evdeyken hiç biş yapamadım.ev fena.onlar gelmedn halletmem lazıııım heryeri
herkes spordan sona enerjik olur benim yığılıp kalasım geldi.halbuki kaç haftadır da yapıyorum artık alışmam lazım.gece geç yatıp arada bebeğe kalkıyorum ondan mı ki?

tartıya çıktım şu an itibari ile çıldırmak üzereyim ( 98 kiloyum ve acilen kilo vermeliyim (( boyum 164 cm lütfen yardımcı olun yada önerisi olan varsa lütfen anlatsın ((

kızlar benim kasımın 5 ine kadar 7 kilo vermem lazım eşimin duygu sömürüsüne dayanamadım sonunda köye gitmeye karar verdim 7 gün kalıp dönücez ben eşim ikizler 2 kaynım gidiyoruz kendi arabamızla .kızları evde bırakıp gidicem alt katta amcası var onlara emanet edip gidicem artık .mecburum gitmeye .

tartıya çıktım şu an itibari ile çıldırmak üzereyim ( 98 kiloyum ve acilen kilo vermeliyim (( boyum 164 cm lütfen yardımcı olun yada önerisi olan varsa lütfen anlatsın ((

kesınlıkle amerıkan kalp wakfı 2 dıyetını yap ben yapıyorum we faydasını goruorum 1 ayda 10 kılo werdırıo yazıo ben baslayalı 3 gun bugun we 1 kılo gıttı bıle

MErhaba,

neden acilen kilo vermelisin.??

Acilen mi aldınki acilen veresin..

İşte o kadar acil olmuyor kilo vermek acilen gidenler ışık hızıyla tekrar geri geliyor..
En iyisi sabırlı olmak..Sağlıklı beslenip düzenli egsersiz yapmak..

Bizler bu sistemi uyguluyoruz geç oluyor ama güç olmayacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…