Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam tombiş gurubumun tombiş bacılarııııııı dünden beri çok ösledim burayı. aslında hep öslüyomda öle işte. bana kalsa hiç bi iş yapmam 7 24 burdayım kesin oturduğu yerde zayıflayan kadın ünvanını alırdım. hafta sonum güzeldi. ama niyeyse 1.5 lt yi zor buluyorum anlamadım canım sıkılıyor ona. birde afedersiniz gaz sorunum var pompayla şişirilmiş gibiyim. hadi bakalım. ammaaaaa tüm bunlara rağmen 1 kiloya yakın gitmiş çok mutluyum ve daha cumaya çok var. hava çok kötü lesli yapcam sanırım.

bayıldım

eline sağlık
yahu ben daha yeni paylaştım ya pabucakiyi bak eski sayfalara ,hem okudum demişsin hem görmemişsin basacam sıfırı o olacak :)))

:)))
kızma yaa görmedim vallam billam demekki benim pc göstermiyor :))))
özür dilerim ötmenim bida eklesen noluy noluy noluy

ellerine sağlık çok güzel. evet canım 600gr tavuk kıyması(ben göğüs alıp robaotta çekiyorum) 6-7dilim bayat ekmek(ekmekleri biraz ıslatıp sık suyunu), 1 yumurta 1yk sıvı yağ istediğin baharatlardan ben bol kimyon ve kekik kullanıyorum. eline az yağ sür yuvarlayıp iki elin arasında bastır incelt yani. teflonda yağsız pişir. eline yapışmasın diye yağlıyorsun. başarabirsen yağsız dene. su yağın yerini tutarmı acaba?

UOTE=banu145145;21241820]

bayramda 2 tane düğünümüz var ve ben çok heyecan yaptım bayrama kadar 89u görsem ne güzel olur oy oyyy. annemi aradım oda çok kiloludur. anne dedim kıyafetlerimi sana bağışlayacağım dedim. ama şimdi değil. oğluma annem bakacak. o zaman onuda diyetisyene götürcem yemesini kontrol edicem spora götürcem. annemi hiç zayıf görmedim. kayseriye geri döndüğünde tanıyamıyacaklar annemi. ayy onun için bile çok heyecanlıyım. 160 civarı annem sanırım. kilosuda en son 135 gibi bişeydi. ay annem benim kızın zaferini kazansın sonra senle çifte bayram yapcaz

kızlar yaa bugün kek yapsam evde
sofrabezini sersem oğlumun eline bir dilim versem. hem kendi kendine yemek istiyor hem yese hemde el becerisinin gelişmesine faydalıymış.
önerirmisiniz. yada kek yerine önereceğiniz birşey varmı. kek seçtim çünkü diyetisyenim ev keki ve yufkayla yapılmış ev böreği yiyebilirsin demişti ekmek yerine. önerilere açığım.
oğluşum 10aylık bu arada

canım 3-4 patlıcanın kabuklarını soymadan uzunlamasına 2ye böl ,tencereye koy üzerine sıcak su koy ve 20dk kadar yumuşayana kadar pişir, içlerini küçük bir kaşıkla boşalt kayık gibi olacak onları tepsiye diz
ayrı bir kaba 1kk kadar kaşar, 4kk kadar beyaz peynir ,1 yumurta ,bolca doğranmış maydanoz, tuz ve karabiber ekle, üzerine patlıcanlardan çıkardığın içi ince ince kıyarak ekle ve karıştır, bu karışımı tepsiye dizdiğin patlıcanalrın üstüne kaşıkla koy ve üzerini ister galeta unu ister kaşarla süsle ,fırına at iyice kızarana kadar pişir 20-25 dk kadar, afiyet olsun bacımmmmm, haaa bu arada böreğe alternatiftir kendisi aynı börek tadında oluyor :)

tabike acilen derken hızlı kilo vermek demek değildi yani bir an önce diyete başlayıp kilo vermeliyim demek istemiştim

kızlarrrrrrr bayrama 28 gün kalmış bugünüde sayarsak hadi hızlanalım artık ben 85in altında girmeyi hedefliyorum, herkes hedef belirtsin hadiiiiiii....

..
ekincik,ben kızımda ve oğlumda hep ekşi sevdim tatlıdan nefret ettim.:) ''ye ekşiyi çıkar ayşeyi'' kızımda tuttu ama oğlumda tutmadı.:)

.?

çin takvimi diye bi şey varmış hamile kaldığın yaş ve ve hamile kaldığın aya bakarak kız mı erkek mi olacak öğreniyosun walla çin takviminin yalancısıyım kız diyor
hayırlı olsun minicik bebişiniz
teşekkür ederim
:)[/QUOTE]
bakalım eski adetlere bakarsak bide çin takvimine kız gibi

oyyy ne güzel incecik gideceksin yani :) götür annenide tabi versin kadında kurtulsun
benim annem hep inceciktir valla bende onu hiç şişman görmedim, gerçi bizde şişman yoktur ben hariç :)
sen kayserili misin ne güzel bir memleketin var senin ya bayılıyorum ben eşimin memleketine giderken gçiyoruz....
keki ben şahsen cesaret edemezdim , yani boğazına kaçmaması gerek ban kaçar gibi geldi ne bileyim......

bakalım eski adetlere bakarsak bide çin takvimine kız gibi[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım benim eli ayağı düzgün olsunda hiç önemli değil, biz kadınlar o kadar çektiğimiz şeylee rağmen hep kız isteriz seni çok iyi anlıyorum :)),benimde çin takvimindede ,rus takvimindede kızdı ama oğluşum oldu :)

azcık zumba yapayım sabahtan 10 dk yaptım şimdi oğluşum ne kadara izin verecek bakalım :)))
oyyyy önce ocağa bakayım fasulyem yanacakkkkkkkkk

asumanımmmm napıyorsunnnn ancak bakıyorum çocuklardan benim ikonlar çalışmıyor burdaaaa(

iyiyim canım artıdayım acaip şekilde kendi rekorumu kırdım bu konuda onlardan kurtulmaya çalışıyorum napıyım sabah yürüdüm 75 dk akşamüstü biraz daha yürümek istiyorum bakalım cumaya çizelgemdeki kiloya insem şükredeceğim

ayyy 10 dk daha zumba yaptım nasıl terliyorum anlatamam, yok anammmm yooook bu zumba en fazla 20 dk olur yani 1,5 saat yürüdüm bu kadar terlemedim yahu :)

ben nasıl görmemişim bunu harika olmuş. bayıldım. maydonoz yok ama mutlak deneyeceğim. dedim sana benim pc göstermemiştir benim suçum yok. yada uyku sersemi tek gözüm kapalı okumuşumdur :)

slm kizlar haftasonum yogun gecti teyzemin cocuklarina cuma günü pastasini yaptim cumartesi de kutladik kisir ve biraz sarma yedim pazarda evdeydik ama bos durmadik esimle sonunda soba kurduk eve seviyorum ya sobayi

çok sağol canım bişey çıkmadı allahtan...
sağol canım.. sorma bende hastane görünce bile heyecanlanırım fobi halinde bubende birde yıllardır hep 12 8 olan tansiyonum yükselince böyle oldum...kızımda çok yaramaz teyzesi beni oynatmaya çalışıyor dediği olana kadar ağlıyor ve banada yaptırıyor ded,iğini, yola çıkarız elimi tutmaz ezilecek diye sürekli stres altındayım evde hep tehlikeli yerlerde geziyor hep heyecanlıyım yani...
sorma yenacım ne oldu böle bilmiyorumki nazaramı geldik bilmemki, hiçbir sorunum yoktu bir anda oldu birikintiler çıktı heralde birtek kiloyu dert ediyordum,inşallah canım geçicidr kalbimde sorun çıkmadı şükür..
bende öle canım tansiyon ölçtürmeye giderken kabim nasıl çarpıyordu hep bana söylemediler panik yapıyorm diye...
sağol canım yaaa sorma çok kötü oldum tansiyonum ilk defa böyle yükselince ,kitap okuma alışkanlığım hiç yok canım vaktimde yok aslında çok özeniyorum ama.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…