ben aslen sivaslıyım eşim kayserili ama bende oralı oldum. mültecilikten kurtardım seni diyo eşim. orda oturuyor olsaydık buyur ederdim. bir yorgunluk kahvesi iyi olurdu. eski çevre yolu annemlerin evinin önünden geçiyor. uzunca bir park varya hiç denk geldinmi bilmiyorum ama orda bizim evimiz.oyyy ne güzel incecik gideceksin yani :) götür annenide tabi versin kadında kurtulsun
benim annem hep inceciktir valla bende onu hiç şişman görmedim, gerçi bizde şişman yoktur ben hariç :)
sen kayserili misin ne güzel bir memleketin var senin ya bayılıyorum ben eşimin memleketine giderken gçiyoruz....
keki ben şahsen cesaret edemezdim , yani boğazına kaçmaması gerek ban kaçar gibi geldi ne bileyim......
Asu ben bir artilardayim ki hic sorma... Gozlerim firladi yerinden valla....eeeee yersen sokelllayi....
günaydın kızlar,
cumartesi keseciğimizi gördük iyi allaha şükür. içi dolu turşucuk... diyorum çünkü ekşi hastası oldum, yemediğim turşu kalmadı, sildim süpürdüm, dün akşam tarhana çorbası içiyorum içine limon sıktım bide yanına turşu yiyorum siz düşünün, turşu yemekten içim koktu
kızlarr nasılsınız ben berbat vazıyetteyım
acayıp hastayım off grıp vurdu benı..
halı yıkarsam olacagı buydu
bugun aksam yedıklerımı yazıcam sıze
1 tabak karnabahar
salata
3 yemek k. pilav
üzüm, mandalina,
nane limon ama şeker attım mecburen tadı ıgrenctııı
selam tombiş gurubumun tombiş bacılarııııııı dünden beri çok ösledim burayı. aslında hep öslüyomda öle işte. bana kalsa hiç bi iş yapmam 7 24 burdayım kesin oturduğu yerde zayıflayan kadın ünvanını alırdım. hafta sonum güzeldi. ama niyeyse 1.5 lt yi zor buluyorum anlamadım canım sıkılıyor ona. birde afedersiniz gaz sorunum var pompayla şişirilmiş gibiyim. hadi bakalım. ammaaaaa tüm bunlara rağmen 1 kiloya yakın gitmiş çok mutluyum ve daha cumaya çok var. hava çok kötü lesli yapcam sanırım.
ellerine sağlık çok güzel. evet canım 600gr tavuk kıyması(ben göğüs alıp robaotta çekiyorum) 6-7dilim bayat ekmek(ekmekleri biraz ıslatıp sık suyunu), 1 yumurta 1yk sıvı yağ istediğin baharatlardan ben bol kimyon ve kekik kullanıyorum. eline az yağ sür yuvarlayıp iki elin arasında bastır incelt yani. teflonda yağsız pişir. eline yapışmasın diye yağlıyorsun. başarabirsen yağsız dene. su yağın yerini tutarmı acaba?
valla ne bileyim ne versemde yese çocuk. yemek yedirirken elimdeki kaşığa saldırıyor.
Ayse bensimdiden 3kilo artidayimvatana millete hayirli olsun.
Eger arada regl olup da 4 kilo cis yapmazsam, bildirim tarihine gecicem heralde....
sağlıklı,neşeli ve hareketli bir hafta bizim olsun..
ekincik,ben kızımda ve oğlumda hep ekşi sevdim tatlıdan nefret ettim.:) ''ye ekşiyi çıkar ayşeyi'' kızımda tuttu ama oğlumda tutmadı.:)
Derincim,ne oldu sana böyle,çok iyiydin pek bişeyin yoktu..
Sanırım birikim sonucu bu yaşadıkların. birden ortaya çıkması üzerine müzmin kilolarınız eklenince..
Yinede içini ferah tut..Ben bunların geçici olduğuna inanıyorum,sende inan..herşey düzelecek görürsün..
Banucum,afiyet olsun balık ve soğan ziyafetingecikmelide olsun yedin nihayet..
yağmurgözlü,hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin.?
Ayse bensimdiden 3kilo artidayimvatana millete hayirli olsun.
Eger arada regl olup da 4 kilo cis yapmazsam, bildirim tarihine gecicem heralde....
ah cnm ahhh bugun toparlandım ben geç oldu biraz ama olsun
teşekkür ederim orticimslmlarrr kizlarrr
cnm ortim cok sevindim cok guzel duygu demek tursuyu kurdunnnnnher ultrasal cok zevkli oluyor daha kalbininin atisini görcen duycan dolu dolu yasarsin insallah hayirlisiyla kucagina alirsin cnm
çok güldüm canım eğer ben toparlayamazsam seni yalnız bırakmayacağım
ben hala toparlayamadım ne bulsam ağzımda ancak yürüyüşe verecem kendimi napıyım sabah yürüdüm birazdan tekrar çıkacağım bari akşam sapıtmasam
O senin güzelliğin diyeceğim klişe olacak, gene de diyeceğim ama: o senin güzelliğin. Yorumları gördüm ama orada yazınca siz görüyor musunuz emin olamadım. Teşekkür ederim içten yorumlarına, iyi de yakalamışsın bu arada; koca memişler yüzünden ne kadar zayıflasam incecik olamayacağım zaten ben (en azından doğal yollarla). Oğluşu kestim ama artık memeden, seyahati fırsat bildim. 2 yaş+4 ay olmuştu zaten. "adi anne pi defa emiyim (hadi anne bir defa emeyim)" filan demeye başlamıştı. Biraz daha uzatsam "valide hanım, hadi meme zamanı" gibilerinden isteyecekti artık.................
Çok güzelsin fotolarda..Yorumumu yaptım iki pozuna.))
..
Asumancığım, sağol canım. Senin kadar fark yaratamadım henüz, hem az kilo verdim hem de o kadar boylu değilim. Ama güzel yorumlarınız motive etti beni. Artık 36 diyeyim de alışayım şu yaşa :) 35'te çakılıp kaldım :) Boyum da 1.65 cm.umut resimlerini çok beğendim senin de fazla bir işin kalmamış azcık daha uğraşacağız sonra tamamdır
topiğimizin bütün hatunları gibi güler yüzlü ve çok tatlısın
ben boy ve yaşını merak ettim canım
yaa ben de gellmek istiyorum istanbul buluşmasına:84::84::84:
geçen gün eşine istanbuldakiler buluşacaklar epeyce kalabalık olacak semiran da gidecek dedim bana sen de git dedi ya sizce ciddimidir
ahh keşke canım 75 e düşsem süper olur ama bende hiç istikrar yok maalesef...evet canım verirsin sende hiç merak etme bende hamilelikten önce 92den 75e düşmüştüm iyi oldu, darısı en kısa zamanda sana inşallah
yaaa ne yapacağız biz bu bantları böyle neyse kışa hazırlansınlar bakalım :)
bana becerikli diyene bak sen benden daha becerikli çıktın maşalah sana, boncukçu güzel seni...
ne güzel el emeği hediyelere ben bayılırım daha kıymetli gelir, güle güle kullansınlar şimdiden....
senin mesleğin neydi ya yazmamışsın?
pardon canım ya yazdım zannediyorum bende ..ben hemşireyim canım bir de odyometri bitirdim ama kadro alamadıgım için çerçevelenmek üzere beklemede diplomam ...
el emeği hediye işini bende severim , bir de pek güzel duruyor örtüler...
hoşbuldum yenacım süper geçtiresim eklim mi.....)))))
aaa çok güzelmiş tarif ama bende robot yok.rondo ve blender var ayrı ayrı.onlarlada olmaz sanırım.gayet lezzetli ve diyete uygun geldi bana .afiyet olsun şeker
canım benimkide 8,5 aylık ve ben eline ekmeğin kenarı ama 1 dlm kadar ,salatalık veriyorum.hiç dişi yok ama çok hoşuna gidiyor.biz yemekteyken çok istiyor o da yemek.böyle olunca oyalnaıyor hemde gözümüzün önünde.ekmeği baya bi parçalıyor zaten her yer kırık oluyor.kek denemedim.bisküvi fln korkuyorum küçük diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?