Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben aslen sivaslıyım eşim kayserili ama bende oralı oldum. mültecilikten kurtardım seni diyo eşim. orda oturuyor olsaydık buyur ederdim. bir yorgunluk kahvesi iyi olurdu. eski çevre yolu annemlerin evinin önünden geçiyor. uzunca bir park varya hiç denk geldinmi bilmiyorum ama orda bizim evimiz.

valla ne bileyim ne versemde yese çocuk. yemek yedirirken elimdeki kaşığa saldırıyor.

Asu ben bir artilardayim ki hic sorma... Gozlerim firladi yerinden valla....eeeee yersen sokelllayi....

Asu ben bir artilardayim ki hic sorma... Gozlerim firladi yerinden valla....eeeee yersen sokelllayi....

bu konuda senle yarışabilirim bende de süper artılar var ben ne yedim dersen az ama herşeyden yedim ama ya yine de bu kadar olmamalı gibi geliyor bana

slmlarrr kizlarrr
cnm ortim cok sevindim cok guzel duygu demek tursuyu kurdunnnnn her ultrasal cok zevkli oluyor daha kalbininin atisini görcen duycan dolu dolu yasarsin insallah hayirlisiyla kucagina alirsin cnm

ahhhh leah bende akşam yedim sarelle nerdeyse kavanozun dibini bulacaktım eşim aldı elimden gözüm döndü resmen
üstüne 3 tane çikolata yedim tabi c.tesi açık büfe kahvaltı ve dün evde hazırladıgım kahvaltı misafirim vardı
c.tesi akşam yemekte de misafirim vardı tartıya çıkmaya korkuyorum kesin +2 görücem üstelik spor 1 saat henüz
cuma günü bildirim kötü olucak (((

cnm cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin

yenacim insallah bayramda pantolana girersin sen simdiden üstüne uygun biseyler bak :112:

derincim gecmis olsun acil sifalar versin sana rabbim

leah sizede gecmis olsun cocuklar ve annenle ugrasiyormussun kolay gelsin cnm

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

hmmm sporumuda yazayim kizim uyurken laptopdan yoksa bana firsat vermiyor genellikle telden giriyorummmm beni kolluyor ben kalkayim birde bakiyom kiz laptopu almis oturmus
120dakk +30dakk yapabildim toplam 150dakk havalar sogudu ya dizlerim agriyor kendimi yasli gibi hissediyorummmm :122:

aaa çok güzelmiş tarif ama bende robot yok.rondo ve blender var ayrı ayrı.onlarlada olmaz sanırım.gayet lezzetli ve diyete uygun geldi bana .afiyet olsun şeker
valla ne bileyim ne versemde yese çocuk. yemek yedirirken elimdeki kaşığa saldırıyor.

canım benimkide 8,5 aylık ve ben eline ekmeğin kenarı ama 1 dlm kadar ,salatalık veriyorum.hiç dişi yok ama çok hoşuna gidiyor.biz yemekteyken çok istiyor o da yemek.böyle olunca oyalnaıyor hemde gözümüzün önünde.ekmeği baya bi parçalıyor zaten her yer kırık oluyor.kek denemedim.bisküvi fln korkuyorum küçük diye.

Ayse bensimdiden 3kilo artidayim vatana millete hayirli olsun.

Eger arada regl olup da 4 kilo cis yapmazsam, bildirim tarihine gecicem heralde....

hoşbuldum yenacım süper geçti resim eklim mi.....)))))

Ayse bensimdiden 3kilo artidayim vatana millete hayirli olsun.

Eger arada regl olup da 4 kilo cis yapmazsam, bildirim tarihine gecicem heralde....
çok güldüm canım eğer ben toparlayamazsam seni yalnız bırakmayacağım
ah cnm ahhh bugun toparlandım ben geç oldu biraz ama olsun

ben hala toparlayamadım ne bulsam ağzımda ancak yürüyüşe verecem kendimi napıyım sabah yürüdüm birazdan tekrar çıkacağım bari akşam sapıtmasam

.................

Çok güzelsin fotolarda..Yorumumu yaptım iki pozuna.))

..
O senin güzelliğin diyeceğim klişe olacak, gene de diyeceğim ama: o senin güzelliğin. Yorumları gördüm ama orada yazınca siz görüyor musunuz emin olamadım. Teşekkür ederim içten yorumlarına, iyi de yakalamışsın bu arada; koca memişler yüzünden ne kadar zayıflasam incecik olamayacağım zaten ben (en azından doğal yollarla). Oğluşu kestim ama artık memeden, seyahati fırsat bildim. 2 yaş+4 ay olmuştu zaten. "adi anne pi defa emiyim (hadi anne bir defa emeyim)" filan demeye başlamıştı. Biraz daha uzatsam "valide hanım, hadi meme zamanı" gibilerinden isteyecekti artık
Asumancığım, sağol canım. Senin kadar fark yaratamadım henüz, hem az kilo verdim hem de o kadar boylu değilim. Ama güzel yorumlarınız motive etti beni. Artık 36 diyeyim de alışayım şu yaşa :) 35'te çakılıp kaldım :) Boyum da 1.65 cm.
Sen hemen İstanbul seyahatine hazırlanmaya başla, yer filan ayırt, söz ağızdan çıkmış bir kere, şaka kabul etmiyoruz bu hususta :))). Hatta günü de kararlaştırsak ciddiye binse?? Ben kaçırmadım di mi gün belli değil daha??

Banucuğum (ceco34) tatlı yorumların için sana da teşekkür ederim, yalnız ufak bir karışıklık var düzelteyim: Biz Beyzuş abla ile değil (inşallah o da kısmet olur), Leah ile buluşmuştuk. Adaşlar malum, karışmış.

İstekte bulunan diğer arkadaşarı da listeye ekledim. Böyle tatlı yorumlarla motive olunca şunu düşündüm: 75 olmak bile görüntüde epey fark yaratır, eh onun için de 10 kilo vermem yeterli. Az değil ama atla deve de değil, daha iradeli ve dikkatli olursam 3 ayda 10 kiloyu verebilirim. Yena'nın hep söylediği gibi hedef küçültmek, daha doğrusu kademeli vermeyi hedeflemek en mantıklısı galiba. Bugün düşündüm, bugün uygulamaya başladım, yarına ertelemedim. Umutluyum da bakalım sonuç nasıl olacak?

felaket yağmur yağıyor ıslanıcam malesef off offf
neyse kızlar grş yrn iyi bakın kendinize
çıkıyorum ben allaha emanet olun haftasonundaki pis boğazlılıktan sonra bugun gayet gzl beslendim akşama cozutmam inş. (amiiinn)

canım kasaplar hazır kıymayı yapıyor zaten sende evde ekmeği ıslayım rondadan geçir. normal köfte yoğurur gibi yoğur. evde köfte yapmıyormusun aynen öyle. biz misafir gelince ekmek alıyoruz oda kalıyor bende böyle değerlendiriyorum. hem öbür türlü ekmek tüketimi çok olacak böyle ekmekte az tüketiyorum. salatayla birlikte 4 köfte çok doyurucu oluyor. çok baharat eklemediğim zamanlar ufaklığada veriyorum.

kızlar sitede bişi buldum su içemeyenlere faydalı olacaktır bence bende yükliycem
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...5994-su-icmeyi-unutuyor-musun-iste-carem.html

off bende palukkk istiyrum daaa..herkesler yemiş yemiş yazmış benimde canımı istettiniz ya zaten çok severim ama burada taze taze bulamıyoruz kii .. neyse çıkışta bakalım bi belki buluruz...

ilbatum canım beraber sağlıkla ve mutlulukla nice yıllar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…