Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ..çok sevindim bebişin olacağına......canın ne istiyosa ye gün senin günün....

canım hiç çekinme geç bile kalmışsın ben de kızımeı daha 8-9 aylıktan sofraya alıştırdım üçü
nede aynısını yaptım hep kendileri kendilerine yetecek kadar yemeye alıştılar malum gende kilo olunca hiç arkalarından gezmedim yemek için....

hoşbuldum yenacım süper geçti resim eklim mi.....)))))

tatildemiydiiin....resimler nerde ben de göriim.....iyi gelmiştir...

ben de yükledim sağol canım çok güzel oldu böyle....

ben nasıl görmemişim bunu harika olmuş. bayıldım. maydonoz yok ama mutlak deneyeceğim. dedim sana benim pc göstermemiştir benim suçum yok. yada uyku sersemi tek gözüm kapalı okumuşumdur :)
aaa maydanoz olmadan olmaz ama :) tamam tamam affettim ,ay ben seni affettmem mi şeker şey
pastırmacılar parkı değil dediğin şu şehrin içinde boylu boyunca uzanan park değil mi? orası çok güzel ya...
keşke orada olsaydın valla uğrardım senede 1 gün
sivasıda gördüm ama kayseri başka ,mülteci ha güzelmiş :)
ekmek ver kenarını, salatalık ver bizimkiler bunları verir diş çıkaıryorsa havuç falan ama mutlaka yanında ol, boğazına falan kaçmasın.......

oyyy hemşerim kıyamam sanaaaa bende aynı dertten muzdaribim bizim balığımız gibi olmuyor ya taze bulmak çok zor buralarda alışmışlar ırmak balığına pispis kokuyor ,ne bileyim bana çamur giibi kokuyor ,nerde sinopumun hamsisi nerdeeeeee bu balıklar... buraya balık gelmiş ama taze değil bekleyeceğim az daha...
sağol canım allah razı olsun ,hepimize olsun :)

çok güzel bir tarif özellikle bebişlere sağol canım

çok teşekkürler tarif için en kısa zamanda deneyeceğim

geçmiş olsun qusel ama sen kendin davet ettin hastalığı dikkat et kendine Allah şifa versin

haklısın vallah cnm ya cok saol..

geçmiş olsun havalr soğudu artık halı yıkadın tabi
geçmiş olsun dinlen sıcak birşeyler iç

içiyorum cnm cok saol

gusel'cim seni grip değil bence halı vurdu.:)
Geçmiş olsun...

ah cnm ya sorma annemle babam geldı dun aksam hastayım dıye. babam saymadığını bırakmadı vallahı. ne halısı dıye hatta bugun aradı bı ıkı kere teldede fırçayı bastı D

ah adaşım ahh halıcıların ahı tuttu sanırsam ıhlamır degılde taylotmudur ne dır o ıgrenc seyden ıcıyorum işte..
balıga gelınce bende hayatımda ılkkez ıstavrıt yedım hosuma gıttı yoksa ben hamsiden baskasına bakmam ee rizeli olunca boyle oluyor balımmm hemserı sayılırız hem adaşız hem hemseri

bencede halıcıların ahı tutmuş olmalı eee kesin sizin mahalleye nam saldın onlarda duydu tabi :))))
ay onu bende hiç sevmem eşim her hasta olduğunda içer iğrenç tadı ya
haaaanaa sende mi karadenizlisin hemde rize ,orada yediğim kurufasulyeyi hala unutamıyorum ya rabbi ne lezzetliydi ömrümde yemedim desem yeridir, hatta sonraki sene tekrar karadeniz turu yaptık yine gittim oraya ama kalmamıştı
bende hamsiden başkasına bakmam
valla hem adaş hem hemşehri çıktık :)

canım bence sucuların ahı tutmuştur ev suyuyla halı yıkamak yasak. içme sularımız tükeniyor hani malum. afrika örneği gibii

bugün yine karmaşık bir menüm vardı ama sabah ve akşam toplam 150dk yürüdüm gitsin artık artılarım :84::84::84:

canım bence sucuların ahı tutmuştur ev suyuyla halı yıkamak yasak. içme sularımız tükeniyor hani malum. afrika örneği gibii

ahha ahhhhh canım sence bunu kim düşünüyor ? içme suyunu hiç tükenmeyecek sanıyoruz oysa dünyadaki tatlı su oranı o kadar düşük ki malesef......

ahha ahhhhh canım sence bunu kim düşünüyor ? içme suyunu hiç tükenmeyecek sanıyoruz oysa dünyadaki tatlı su oranı o kadar düşük ki malesef......

malesef canım. bazen şu köyün birinde imam çıkıp köylüye sayıp sayıştırmıştı hatırlıyormusun. bide müslümanım diyosunuz suları israf ediyosunuz diye. herkes gülmüştü adama ama haklı. gülüp geçiyoruz hayata canım. ucu bize dokunmuycak gibi

yok hatırlamıyorum canım ama doğru demiş ne diyeyim....

ya bu arada bayrama 27 gün var ve benim vermem gereken 4 -5 kilo gider mi acep:26:

cnm esinin yas günü kutlu olsun gözümden kacmis pardon

sporumu yazayim yürüyüse gittim yagmur yagiyordu ayaklarim islandi ama pisman deilim yagmurda ciktigima en azindan yediklerimden yakmissimdir :112:
150dakk+60dakk toplam 210dakk

Keşke annende senle başlasa ne güzel olur.

Bugünkü menüm 1.5 dilim ekmek peynir domates salatalık 1 tk reçel
Öğlen 1 tabak yoğurt 2 galeta
Ara 1 küçük kupa sebze çorbası
Akşam patlıcan yemeği salata 3 yk yoğurt
Ara öğün hiç şu anda bilmiyorum
Artık bu diete rağmen veremessem yuh derim kendimi)

valla resmen aç yaşıyorsun sen bugün ,valla veremezsn ne diyelim ki

canım çok teşekkür ederim....

yağmur çamur dememiş çıkmışsın helal olsun sana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…