günaydın kızlar,
cumartesi keseciğimizi gördük iyi allaha şükür. içi dolu turşucuk... diyorum çünkü ekşi hastası oldum, yemediğim turşu kalmadı, sildim süpürdüm, dün akşam tarhana çorbası içiyorum içine limon sıktım bide yanına turşu yiyorum siz düşünün, turşu yemekten içim koktu
kızlar yaa bugün kek yapsam evde
sofrabezini sersem oğlumun eline bir dilim versem. hem kendi kendine yemek istiyor hem yese hemde el becerisinin gelişmesine faydalıymış.
önerirmisiniz. yada kek yerine önereceğiniz birşey varmı. kek seçtim çünkü diyetisyenim ev keki ve yufkayla yapılmış ev böreği yiyebilirsin demişti ekmek yerine. önerilere açığım.
oğluşum 10aylık bu arada
hoşbuldum yenacım süper geçtiresim eklim mi.....)))))
canım kasaplar hazır kıymayı yapıyor zaten sende evde ekmeği ıslayım rondadan geçir. normal köfte yoğurur gibi yoğur. evde köfte yapmıyormusun aynen öyle. biz misafir gelince ekmek alıyoruz oda kalıyor bende böyle değerlendiriyorum. hem öbür türlü ekmek tüketimi çok olacak böyle ekmekte az tüketiyorum. salatayla birlikte 4 köfte çok doyurucu oluyor. çok baharat eklemediğim zamanlar ufaklığada veriyorum.
kızlar sitede bişi buldum su içemeyenlere faydalı olacaktır bence bende yükliycem
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...5994-su-icmeyi-unutuyor-musun-iste-carem.html
aaa maydanoz olmadan olmaz ama :) tamam tamam affettim ,ay ben seni affettmem mi şeker şeyben nasıl görmemişim bunu harika olmuş. bayıldım. maydonoz yok ama mutlak deneyeceğim. dedim sana benim pc göstermemiştir benim suçum yok. yada uyku sersemi tek gözüm kapalı okumuşumdur :)
pastırmacılar parkı değil dediğin şu şehrin içinde boylu boyunca uzanan park değil mi? orası çok güzel ya...ben aslen sivaslıyım eşim kayserili ama bende oralı oldum. mültecilikten kurtardım seni diyo eşim. orda oturuyor olsaydık buyur ederdim. bir yorgunluk kahvesi iyi olurdu. eski çevre yolu annemlerin evinin önünden geçiyor. uzunca bir park varya hiç denk geldinmi bilmiyorum ama orda bizim evimiz.
valla ne bileyim ne versemde yese çocuk. yemek yedirirken elimdeki kaşığa saldırıyor.
ahh keşke canım 75 e düşsem süper olur ama bende hiç istikrar yok maalesef...
pardon canım ya yazdım zannediyorum bende ..ben hemşireyim canım bir de odyometri bitirdim ama kadro alamadıgım için çerçevelenmek üzere beklemede diplomam ...
el emeği hediye işini bende severim , bir de pek güzel duruyor örtüler...
canım düşersin ya beynini böyle yönlendirme ne olur, inşallah en kısa zamanda geçersin kadroya canım ,bak çerçeve en yaldızlısından olsun ama:)
ben o boncuklu örtüleri sanırım hiç görmedim:26: ama eminim çok cici çok zevklidir
ellerine sağlık canım
oyyy hemşerim kıyamam sanaaaa bende aynı dertten muzdaribim bizim balığımız gibi olmuyor ya taze bulmak çok zor buralarda alışmışlar ırmak balığına pispis kokuyor ,ne bileyim bana çamur giibi kokuyor ,nerde sinopumun hamsisi nerdeeeeee bu balıklar... buraya balık gelmiş ama taze değil bekleyeceğim az daha...off bende palukkk istiyrum daaa..herkesler yemiş yemiş yazmış benimde canımı istettiniz ya zaten çok severim ama burada taze taze bulamıyoruz kii .. neyse çıkışta bakalım bi belki buluruz...
ilbatum canım beraber sağlıkla ve mutlulukla nice yıllar inşallah...
canım kasaplar hazır kıymayı yapıyor zaten sende evde ekmeği ıslayım rondadan geçir. normal köfte yoğurur gibi yoğur. evde köfte yapmıyormusun aynen öyle. biz misafir gelince ekmek alıyoruz oda kalıyor bende böyle değerlendiriyorum. hem öbür türlü ekmek tüketimi çok olacak böyle ekmekte az tüketiyorum. salatayla birlikte 4 köfte çok doyurucu oluyor. çok baharat eklemediğim zamanlar ufaklığada veriyorum.
kızlar sitede bişi buldum su içemeyenlere faydalı olacaktır bence bende yükliycem
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...5994-su-icmeyi-unutuyor-musun-iste-carem.html
aaa maydanoz olmadan olmaz ama :) tamam tamam affettim ,ay ben seni affettmem mi şeker şey
pastırmacılar parkı değil dediğin şu şehrin içinde boylu boyunca uzanan park değil mi? orası çok güzel ya...
keşke orada olsaydın valla uğrardım senede 1 gün
sivasıda gördüm ama kayseri başka ,mülteci ha güzelmiş :)
ekmek ver kenarını, salatalık ver bizimkiler bunları verir diş çıkaıryorsa havuç falan ama mutlaka yanında ol, boğazına falan kaçmasın.......
bayramda kayseride olcam bayram sonrasıda kalcam buyur gel. hava güzel olsada parkta semaver yaksak. özledim valla. canım eline kemireceği şeyler veriyorum elma, havuç, salatalık filan. ya duydum ya okudum emin değilim ama elle yemek yiyen çocuklarda ilerde doygunluk hissi daha gelişmiş oluyormuş. ne yediklerine ne kadar yediklerine karar vermesi gelişiyormuş. yani bizim gibi önüne ne gelse yemiyomuş. eşim tarafı zayıf ama benim tarafım hep tombiş.canım düşersin ya beynini böyle yönlendirme ne olur, inşallah en kısa zamanda geçersin kadroya canım ,bak çerçeve en yaldızlısından olsun ama:)
ben o boncuklu örtüleri sanırım hiç görmedim:26: ama eminim çok cici çok zevklidir
ellerine sağlık canım
afiyet şeker olsunoyyy hemşerim kıyamam sanaaaa bende aynı dertten muzdaribim bizim balığımız gibi olmuyor ya taze bulmak çok zor buralarda alışmışlar ırmak balığına pispis kokuyor ,ne bileyim bana çamur giibi kokuyor ,nerde sinopumun hamsisi nerdeeeeee bu balıklar... buraya balık gelmiş ama taze değil bekleyeceğim az daha...
sağol canım allah razı olsun ,hepimize olsun :)
çok güzel bir tarif özellikle bebişlere sağol canım
afiyet olsun canımçok teşekkürler tarif için en kısa zamanda deneyeceğim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ..çok sevindim bebişin olacağına......canın ne istiyosa ye gün senin günün....
canım hiç çekinme geç bile kalmışsın ben de kızımeı daha 8-9 aylıktan sofraya alıştırdım üçü
nede aynısını yaptım hep kendileri kendilerine yetecek kadar yemeye alıştılar malum gende kilo olunca hiç arkalarından gezmedim yemek için....
tatildemiydiiin....resimler nerde ben de göriim.....iyi gelmiştir...
ben de yükledim sağol canım çok güzel oldu böyle....
valla elimdeki şişeyi diktim kafaya hemen. her saat başı çıkıp uyarıyor hoş bişey.
aslında siteyi inceleyince değişik şeyler var. boy uzatmak için egzersizlerin olduğu bir grup. boy uzatma göğüs büyütme vs bunların olduğu telkin grupları
kendi telkinini oluşturacağın programlar. inceleyince değişik şeyler çıkıyor
geçmiş olsun qusel ama sen kendin davet ettin hastalığı dikkat et kendine Allah şifa versin
geçmiş olsun havalr soğudu artık halı yıkadın tabi
geçmiş olsun dinlen sıcak birşeyler iç
gusel'cim seni grip değil bence halı vurdu.:)
Geçmiş olsun...
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)
ben karadenizliyim her balığı yerimde şu istavriti sevemedim gitti arkadaş, bana hiç tadı yokmuş gibi geliyor hani saman gibi derler ya bana da o öyle geliyor :)
varsa yoksa hamsi derrrrrrrmişim, palamutta iyidir bu zamanda gerçi daha yağlanmadı fazla ama olsun :)
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)
Ben sana demiştim gusel çok geçmiş olsun.
aaa maydanoz olmadan olmaz ama :) tamam tamam affettim ,ay ben seni affettmem mi şeker şey
pastırmacılar parkı değil dediğin şu şehrin içinde boylu boyunca uzanan park değil mi? orası çok güzel ya...
keşke orada olsaydın valla uğrardım senede 1 gün
sivasıda gördüm ama kayseri başka ,mülteci ha güzelmiş :)
ekmek ver kenarını, salatalık ver bizimkiler bunları verir diş çıkaıryorsa havuç falan ama mutlaka yanında ol, boğazına falan kaçmasın.......
bayramda kayseride olcam bayram sonrasıda kalcam buyur gel. hava güzel olsada parkta semaver yaksak. özledim valla. canım eline kemireceği şeyler veriyorum elma, havuç, salatalık filan. ya duydum ya okudum emin değilim ama elle yemek yiyen çocuklarda ilerde doygunluk hissi daha gelişmiş oluyormuş. ne yediklerine ne kadar yediklerine karar vermesi gelişiyormuş. yani bizim gibi önüne ne gelse yemiyomuş. eşim tarafı zayıf ama benim tarafım hep tombiş.
afiyet şeker olsun
afiyet olsun canım
valla elimdeki şişeyi diktim kafaya hemen. her saat başı çıkıp uyarıyor hoş bişey.
aslında siteyi inceleyince değişik şeyler var. boy uzatmak için egzersizlerin olduğu bir grup. boy uzatma göğüs büyütme vs bunların olduğu telkin grupları
kendi telkinini oluşturacağın programlar. inceleyince değişik şeyler çıkıyor
canım benim keşke öyle bir şansım olsada gelsem :) mutlaka her gidişimizde kayseriparka uğrar alışveriş yapar yemeğimizi yeriz ,hatta bu gittiğimizde semazenlerin gösterisi vardı ,ramazan ruhunu yaşadık sayelerinde ,her katında ayrı bir etkinlik vardı oldukça geç gitmemize rağmen hareketliydi yani...
ohhh semaver yaksak birde üstüne mangal ,
hımmm anladım canım ama ne bileyim kek boğazına mı kaçar dedim ya yağlı yapacaksın hani boğaz almasın diye ama bu kez sana da bebişede yazık yani, çubuk kraker falan ver yeni geldi aklıma ,buradaki arkadaş habire verirdi o... baba tarfına çeker belki kim bilir :)
haklısın vallah cnm ya cok saol..
içiyorum cnm cok saol
ah cnm ya sorma annemle babam geldı dun aksam hastayım dıye. babam saymadığını bırakmadı vallahı. ne halısı dıyehatta bugun aradı bı ıkı kere teldede fırçayı bastı D
ah adaşım ahh halıcıların ahı tuttu sanırsamıhlamır degılde taylotmudur ne dır o ıgrenc seyden ıcıyorum işte..
balıga gelınce bende hayatımda ılkkez ıstavrıt yedım hosuma gıttı yoksa ben hamsiden baskasına bakmamee rizeli olunca boyle oluyor balımmm hemserı sayılırız hem adaşız hem hemseri
bencede halıcıların ahı tutmuş olmalı eee kesin sizin mahalleye nam saldın onlarda duydu tabi :))))
ay onu bende hiç sevmem eşim her hasta olduğunda içer iğrenç tadı ya
haaaanaa sende mi karadenizlisin hemde rize ,orada yediğim kurufasulyeyi hala unutamıyorum ya rabbi ne lezzetliydi ömrümde yemedim desem yeridir, hatta sonraki sene tekrar karadeniz turu yaptık yine gittim oraya ama kalmamıştı
bende hamsiden başkasına bakmam
valla hem adaş hem hemşehri çıktık :)
canım bence sucuların ahı tutmuştur ev suyuyla halı yıkamak yasak. içme sularımız tükeniyor hani malum. afrika örneği gibii
ahha ahhhhh canım sence bunu kim düşünüyor ? içme suyunu hiç tükenmeyecek sanıyoruz oysa dünyadaki tatlı su oranı o kadar düşük ki malesef......
malesef canım. bazen şu köyün birinde imam çıkıp köylüye sayıp sayıştırmıştı hatırlıyormusun. bide müslümanım diyosunuz suları israf ediyosunuz diye. herkes gülmüştü adama ama haklı. gülüp geçiyoruz hayata canım. ucu bize dokunmuycak gibi
çok teşekkür ederim canım
bencede evladın arasında hiç fark yok ,bize cazip gelen hep o kızların cicili bicili kıyafetleri bence, yoksa ben oğluşumu 100 tane kıza değişmem ,oyyyyy pamuğum benimmmmmm :)
Keşke annende senle başlasa ne güzel olur.bayramda 2 tane düğünümüz var ve ben çok heyecan yaptım bayrama kadar 89u görsem ne güzel olur oy oyyy. annemi aradım oda çok kiloludur. anne dedim kıyafetlerimi sana bağışlayacağım dedim. ama şimdi değil. oğluma annem bakacak. o zaman onuda diyetisyene götürcem yemesini kontrol edicem spora götürcem. annemi hiç zayıf görmedim. kayseriye geri döndüğünde tanıyamıyacaklar annemi. ayy onun için bile çok heyecanlıyım. 160 civarı annem sanırım. kilosuda en son 135 gibi bişeydi. ay annem benim kızın zaferini kazansın sonra senle çifte bayram yapcaz
çok sağol canım bişey çıkmadı allahtan...
sağol canım.. sorma bende hastane görünce bile heyecanlanırım fobi halinde bubende birde yıllardır hep 12 8 olan tansiyonum yükselince böyle oldum...kızımda çok yaramaz teyzesi beni oynatmaya çalışıyor dediği olana kadar ağlıyor ve banada yaptırıyor ded,iğini, yola çıkarız elimi tutmaz ezilecek diye sürekli stres altındayım evde hep tehlikeli yerlerde geziyor hep heyecanlıyım yani...
sorma yenacım ne oldu böle bilmiyorumki nazaramı geldik bilmemki, hiçbir sorunum yoktu bir anda oldu birikintiler çıktı heralde birtek kiloyu dert ediyordum,inşallah canım geçicidr kalbimde sorun çıkmadı şükür..
bende öle canım tansiyon ölçtürmeye giderken kabim nasıl çarpıyordu hep bana söylemediler panik yapıyorm diye...
sağol canım yaaa sorma çok kötü oldum tansiyonum ilk defa böyle yükselince ,kitap okuma alışkanlığım hiç yok canım vaktimde yok aslında çok özeniyorum ama.....
Çok sevindim ilaca başlamana derincim inşallah iyi gelicek ilaçlar.ye canım yaaa ye diyetisyenler bu aylarda balık öneriyorrrr küçük balık 15 tane büyükm balık 2 el kadar yiyebilirisn demişti benim ki
Doğru diyosun valla semiran yalnız yemek olmuyor ıyyy yani::))))
Sağol canım ama ertesi gün berbat oluyor midem kavruluyor valla.
Ben patlıcanları tamamen soyuyorum julyen doğruyorum biberide julyen tencereye boll soğan sarımsak azcık yağ güzelce kavuruyorum kavrulduktan sonra üstüne boll domates mis gibi oluyor valla denemeni tavsiye ederim.
Derincim ya nazaramı geldin sanırım tansiyon yüksekliğinden korkundan panik atak oldun ama yapma bende senin gibi oluyorum hastalanınca bir tavsiye öyle bir durum başlayınca hemen başka şeyler düşün yapabiliyosun kalk mesala neti aç burayı oku başka bir yere bak aklını dağıt benim işime çok yaradı bu yöntemler ama ilk önce şu tansiyon işini hallet bugün şimdi gitmiycenmi doktora ama yarın muhakkak bir kardiyoloji doktoruna git çünkü dahiliyecilerin verdiği ilaçlar hemen iyi gelmiyor yada bana öyle rasladı Allahım biran önce şifa versin sana.
Günaydın canım bugün toparlan hemen.
Kolay gelsin leah bu aralar işlerin çok yoğun.
Bende yazıcaktım ama arkadaşlar çok güzel açıklamış.
Maşallah canım ohh afiyet olsun bakalım doğru çıkıcakmı turşu işi::))
banucum sorma panik atak gibi bişey oldum 5 gündür tir tir titredim yaa çok kötü bişey allah kimseue vermesin oyalanamadım yoksa daha öncede öle yapıyordum pcde dağıtıyordum kafayı ama....gittim dra sadece tansiyonum çok yüksek 18 11 ilaçlara başladım bakalım ..
Bende yükledim canım.canım kasaplar hazır kıymayı yapıyor zaten sende evde ekmeği ıslayım rondadan geçir. normal köfte yoğurur gibi yoğur. evde köfte yapmıyormusun aynen öyle. biz misafir gelince ekmek alıyoruz oda kalıyor bende böyle değerlendiriyorum. hem öbür türlü ekmek tüketimi çok olacak böyle ekmekte az tüketiyorum. salatayla birlikte 4 köfte çok doyurucu oluyor. çok baharat eklemediğim zamanlar ufaklığada veriyorum.
valla resmen aç yaşıyorsun sen bugün ,valla veremezsn ne diyelim kiBugünkü menüm 1.5 dilim ekmek peynir domates salatalık 1 tk reçel
Öğlen 1 tabak yoğurt 2 galeta
Ara 1 küçük kupa sebze çorbası
Akşam patlıcan yemeği salata 3 yk yoğurt
Ara öğün hiç şu anda bilmiyorum
Artık bu diete rağmen veremessem yuh derim kendimi)
cnm esinin yas günü kutlu olsun gözümden kacmis pardon
sporumu yazayim yürüyüse gittim yagmur yagiyordu ayaklarim islandi ama pisman deilim yagmurda ciktigima en azindan yediklerimden yakmissimdir :112:
150dakk+60dakk toplam 210dakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?