bencede halıcıların ahı tutmuş olmalı eee kesin sizin mahalleye nam saldın onlarda duydu tabi :))))
ay onu bende hiç sevmem eşim her hasta olduğunda içer iğrenç tadı ya
haaaanaa sende mi karadenizlisin hemde rize ,orada yediğim kurufasulyeyi hala unutamıyorum ya rabbi ne lezzetliydi ömrümde yemedim desem yeridir, hatta sonraki sene tekrar karadeniz turu yaptık yine gittim oraya ama kalmamıştı
bende hamsiden başkasına bakmam
valla hem adaş hem hemşehri çıktık :)
canım bence sucuların ahı tutmuştur ev suyuyla halı yıkamak yasak. içme sularımız tükeniyor hani malum. afrika örneği gibii
ölüyrum öziiii
halıları yıkadım cok hastayımm nefes alamıyroum resmen.. off mahvoldum ben yaa. oksürmekten sırtlarım bogazlarım acıyo..
benim kızda mümüklü oldu bakalım yarın kötüleşirse dr. a götürürüm
uykusu var ama direniyor ben onu uyutayım
bugün 30 dakka yaptım kız uyuyunca biraz daha yapabilirim şimdilik toplam 210 dakka
hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))
naz yap tabi anlasın kıymetini hatta 3-4 gün çıkma yataktan:60
Herkeze günaydın.Bugun itibariyle zayıflamaya karar verdim.Bu yolda azimleriyle baNA destek olucak güzel bayanlara ihtiyacım var.KK yeni tanıştıgım için gruplara nasıl katılacagımı bilmiyorumBugun itibariyle 93 kilo oldugum için sizin aranızda yer almak sizinle dertleşmek istiyorum.Acaba baana bir yol gösterebilir misiniz?Herkeze iyi günler...
günaydın kızlar,
cumartesi keseciğimizi gördük iyi allaha şükür. içi dolu turşucuk... diyorum çünkü ekşi hastası oldum, yemediğim turşu kalmadı, sildim süpürdüm, dün akşam tarhana çorbası içiyorum içine limon sıktım bide yanına turşu yiyorum siz düşünün, turşu yemekten içim koktu
geçmiş olsun canım...
selam fıstıklarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım?
ben iyiyim valla dün yediğim pastaya rağmen cumaya göre 300 gram daha zayıfım eee daha ne isterim ayooollllll
tartıya çıktım şu an itibari ile çıldırmak üzereyim( 98 kiloyum ve acilen kilo vermeliyim (( boyum 164 cm lütfen yardımcı olun yada önerisi olan varsa lütfen anlatsın ((
bende yeniyim aranıza benide alın :))) hepberaber verelim kiloları :)
bugün ceco hiç girmemiş nasıl oldu acaba ?
kızlar benim kasımın 5 ine kadar 7 kilo vermem lazım eşimin duygu sömürüsüne dayanamadım sonunda köye gitmeye karar verdim 7 gün kalıp dönücez ben eşim ikizler 2 kaynım gidiyoruz kendi arabamızla .kızları evde bırakıp gidicem alt katta amcası var onlara emanet edip gidicem artık .mecburum gitmeye .
bende yeniyim aranıza benide alın :))) hepberaber verelim kiloları :)
slm kizlar haftasonum yogun gecti teyzemin cocuklarina cuma günü pastasini yaptim cumartesi de kutladik kisir ve biraz sarma yedim pazarda evdeydik ama bos durmadik esimle sonunda soba kurduk eve seviyorum ya sobayi
canım kasaplar hazır kıymayı yapıyor zaten sende evde ekmeği ıslayım rondadan geçir. normal köfte yoğurur gibi yoğur. evde köfte yapmıyormusun aynen öyle. biz misafir gelince ekmek alıyoruz oda kalıyor bende böyle değerlendiriyorum. hem öbür türlü ekmek tüketimi çok olacak böyle ekmekte az tüketiyorum. salatayla birlikte 4 köfte çok doyurucu oluyor. çok baharat eklemediğim zamanlar ufaklığada veriyorum.
kızlar sitede bişi buldum su içemeyenlere faydalı olacaktır bence bende yükliycem
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...5994-su-icmeyi-unutuyor-musun-iste-carem.html
katılıyorum yenacımMErhaba,
neden acilen kilo vermelisin.??
Acilen mi aldınki acilen veresin..
İşte o kadar acil olmuyor kilo vermek acilen gidenler ışık hızıyla tekrar geri geliyor..
En iyisi sabırlı olmak..Sağlıklı beslenip düzenli egsersiz yapmak..
Bizler bu sistemi uyguluyoruz geç oluyor ama güç olmayacak inşallah...
off iki fıstıkta nerden geldi derler verin kız verin herkez bakakalsınbayramda 2 tane düğünümüz var ve ben çok heyecan yaptım bayrama kadar 89u görsem ne güzel olur oy oyyy. annemi aradım oda çok kiloludur. anne dedim kıyafetlerimi sana bağışlayacağım dedim. ama şimdi değil. oğluma annem bakacak. o zaman onuda diyetisyene götürcem yemesini kontrol edicem spora götürcem. annemi hiç zayıf görmedim. kayseriye geri döndüğünde tanıyamıyacaklar annemi. ayy onun için bile çok heyecanlıyım. 160 civarı annem sanırım. kilosuda en son 135 gibi bişeydi. ay annem benim kızın zaferini kazansın sonra senle çifte bayram yapcaz
olur verkızlar yaa bugün kek yapsam evde
sofrabezini sersem oğlumun eline bir dilim versem. hem kendi kendine yemek istiyor hem yese hemde el becerisinin gelişmesine faydalıymış.
önerirmisiniz. yada kek yerine önereceğiniz birşey varmı. kek seçtim çünkü diyetisyenim ev keki ve yufkayla yapılmış ev böreği yiyebilirsin demişti ekmek yerine. önerilere açığım.
oğluşum 10aylık bu arada
hedef 85kızlarrrrrrr bayrama 28 gün kalmış bugünüde sayarsak hadi hızlanalım artık ben 85in altında girmeyi hedefliyorum, herkes hedef belirtsin hadiiiiiii....
hoşgeldinbende yeniyim aranıza benide alın :))) hepberaber verelim kiloları :)
şunu bir indiremedim tembelmiyim neyimayyy 10 dk daha zumba yaptım nasıl terliyorum anlatamam, yok anammmm yooook bu zumba en fazla 20 dk olur yani 1,5 saat yürüdüm bu kadar terlemedim yahu :)
çok sağol canım bişey çıkmadı allahtan...
sağol canım.. sorma bende hastane görünce bile heyecanlanırım fobi halinde bubende birde yıllardır hep 12 8 olan tansiyonum yükselince böyle oldum...kızımda çok yaramaz teyzesi beni oynatmaya çalışıyor dediği olana kadar ağlıyor ve banada yaptırıyor ded,iğini, yola çıkarız elimi tutmaz ezilecek diye sürekli stres altındayım evde hep tehlikeli yerlerde geziyor hep heyecanlıyım yani...
sorma yenacım ne oldu böle bilmiyorumki nazaramı geldik bilmemki, hiçbir sorunum yoktu bir anda oldu birikintiler çıktı heralde birtek kiloyu dert ediyordum,inşallah canım geçicidr kalbimde sorun çıkmadı şükür..
bende öle canım tansiyon ölçtürmeye giderken kabim nasıl çarpıyordu hep bana söylemediler panik yapıyorm diye...
sağol canım yaaa sorma çok kötü oldum tansiyonum ilk defa böyle yükselince ,kitap okuma alışkanlığım hiç yok canım vaktimde yok aslında çok özeniyorum ama.....
ye canım yaaa ye diyetisyenler bu aylarda balık öneriyorrrr küçük balık 15 tane büyükm balık 2 el kadar yiyebilirisn demişti benim ki
Doğru diyosun valla semiran yalnız yemek olmuyor ıyyy yani::))))
Sağol canım ama ertesi gün berbat oluyor midem kavruluyor valla.
Ben patlıcanları tamamen soyuyorum julyen doğruyorum biberide julyen tencereye boll soğan sarımsak azcık yağ güzelce kavuruyorum kavrulduktan sonra üstüne boll domates mis gibi oluyor valla denemeni tavsiye ederim.
Derincim ya nazaramı geldin sanırım tansiyon yüksekliğinden korkundan panik atak oldun ama yapma bende senin gibi oluyorum hastalanınca bir tavsiye öyle bir durum başlayınca hemen başka şeyler düşün yapabiliyosun kalk mesala neti aç burayı oku başka bir yere bak aklını dağıt benim işime çok yaradı bu yöntemler ama ilk önce şu tansiyon işini hallet bugün şimdi gitmiycenmi doktora ama yarın muhakkak bir kardiyoloji doktoruna git çünkü dahiliyecilerin verdiği ilaçlar hemen iyi gelmiyor yada bana öyle rasladı Allahım biran önce şifa versin sana.
Günaydın canım bugün toparlan hemen.
Kolay gelsin leah bu aralar işlerin çok yoğun.
Bende yazıcaktım ama arkadaşlar çok güzel açıklamış.
Maşallah canım ohh afiyet olsun bakalım doğru çıkıcakmı turşu işi::))
banucum sorma panik atak gibi bişey oldum 5 gündür tir tir titredim yaa çok kötü bişey allah kimseue vermesin oyalanamadım yoksa daha öncede öle yapıyordum pcde dağıtıyordum kafayı ama....gittim dra sadece tansiyonum çok yüksek 18 11 ilaçlara başladım bakalım ..
umarım ilaçlar iyi gelir canım
canını sıkma kilo verincede düşer tansiyon
tabi yerken iiydi dimiAsu ben bir artilardayim ki hic sorma... Gozlerim firladi yerinden valla....eeeee yersen sokelllayi....
felaket yağmur yağıyor ıslanıcam malesef off offf
neyse kızlar grş yrn iyi bakın kendinize
çıkıyorum ben allaha emanet olun haftasonundaki pis boğazlılıktan sonra bugun gayet gzl beslendim akşama cozutmam inş. (amiiinn)
emir nasıl oldu ya ishali geçtimi
sen nasılsın
offffff baravoooobugün yine karmaşık bir menüm vardı ama sabah ve akşam toplam 150dk yürüdüm gitsin artık artılarım :84::84::84:
gider ama kaçamak yokyok hatırlamıyorum canım ama doğru demiş ne diyeyim....
ya bu arada bayrama 27 gün var ve benim vermem gereken 4 -5 kilo gider mi acep:26:
kız hasta olcan deliiii ne azim ama yağmurda bile yürümüşcnm esinin yas günü kutlu olsun gözümden kacmis pardon
sporumu yazayim yürüyüse gittim yagmur yagiyordu ayaklarim islandi ama pisman deilim yagmurda ciktigima en azindan yediklerimden yakmissimdir :112:
150dakk+60dakk toplam 210dakk
birde kaçamak yapmasan manken olursun
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün çok şükür yutkunmaya başladım ve katı şeylerde yiyebiliyorum. Dün gece sıtma da tuttu herhalde artık yavaş yavaş atıyorum mikrobu.
Valla ben ciddi ciddi nazara geldiğimize inanıyorum cünkü kaç hafta oldu iyileşen bir daha hastalanıyor yada aile fertleri hastanelik oluyor. Bende de hastalık haricinde bir ağırlık var öyle böyle değil.
Eşim bile nazara geldin herhalde tam toparlayıp kendin için bişey yapmaya niyetleniyorsun tabi dillendirip nazara geliyorsun diyor.
İyi bir hoca bulup kendimi okutup üfletsemmi acaba
Sanada geçmiş olsun güzelim ama arkadaşlarında dediği gibi malesef kendin ettin kendin buldun. Umarım bir an önce toparlarsın
Küçük kuzucuğa çok geçmiş olsun canım. Bizimkide hala mümüklübugün hatta bir hapşirdi baloncuk yaptı kocaman bide gözlerini kocaman açıyor ne o diye
Nerdeeee istesemde 3 - 4 gün yataktan cıkamamazlık yapamam. Sabah karga kahvaltısını etmeden bizimkiler evden cıkıyor daha kapıyı kapattıkları anda küçük cadı uyanıyor aniiii diye sesleniyor
Evet yaa doğum günlerimiz yakın gerçektende şöyle o güne kadar güzel bir kilo vereyim 2li rakamlara geçsem benim için süper olur. Zaten o zamana kadar geçemezsemde yuh bana
Valla dürttükle canım yaa ama gerçektende kaçamak yapmıyorum ve yapmamaya kararlıyımşu yağlardan kurtulayım yaa.
Bak burdan düz gidiyorsun 100 metre ilerde bir dört yol ağzına geliyorsun gördünmü heh işte ordan sola dön ....
Ben yolu tarif ettim arkayı da dörtledik bir kenara ilişip bol bol paylaşımda bulunup yediklerine dikkat et sporunuda yap bizimle bağlarıda koparma emin ol hedefinede ulaşırsınz
Şaka bir yana aramıza hoş geldin
Kız turşu yime fazla ödem yaparaz suda beklet bari.
Boşver hamileliğin tadını cıkar güzelim nasılsa sağlıklı beslenirsen fazla kiloda almazsın alsanda biz seni bekliyoruz yine el birliği ile veririz
Allah bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım....
Harikasın canım yaa bende inşallah eksileri görürüm en kısa zamanda
Millet hastalanınca kilo verir benimki nasıl bir bünyeyse 2 kilo artıda görünüyorum
Cıldırıcağım resmen yaa bukadar fark mümkün değil ya tartı bozuk yada tartı bozuk başka seçenek yok bence sonuçta bir günde 2 kilo alınırmı
Çıldırma çıldırma verirsin nasılsa. DEvamlı paylaşımda bulun sağlıklı beslen ve spor yap az az da olsa emin ol verirsin sende. Bu arada aramıza hoşgeldin nueva48
Aldık gitti
Valla tamda geçmişi okurken özlemim acaba beni sordumu diye düşünüyordum ki son sayfada gördüm :122: :122: :122: Valla biraz daha iyiyim arkadaşım henüz öksürük ve hapşırık geçmedi ama işte inşallah yarına bişeyciğim kalmazda bende yine düzenime dönebilirim
Sonuçta doğum günümüze kadar verilmesi gereken çok kilo varen azından benim
sevindim biraz daha iyi olmana
şişkinliktir o bir günde 2kilo alınmaz kız bir günde 14000 kalori aldınmıki
afiyet olsun banummm :)İyi geceler tontişler:)
Ben bugün kv gittim balık istiyodu ya canım dışarda kızartma yeyip ağlamaktan sonra kv pişirdi sonunda benim mideye düştü balık fırında bol soğanlı yaptık salata yanında bol soğan yedim ama şuan yanıma kimse yanaşmaz kv bile dedi sanki soğanı çok yedin diyeama az ekmekle olunca soğanda gidiyor yani.sabahta 1 dilim ekmek 3 tane küçük sigara böreği ama kızartma değil yağsız fırında peynir domates salatalık yumurta öğlen yok aralar yok şimdide mandalina almıştık onu yiyorum ama sinir oldum adama ben severim sokakta meyva satndan almayı daha hoş geliyor ama adam dolmuştur çürükleri inanın yarısından çoğu berbat yazık valla insanlar parayı sokaktanmı topluyor çok kızdım çok.
eşinin doğum günü kutlu olsun
birlikte nice mutlu seneler
of ne gaz gelmiştir sana
hanaaa benimde şubat ama 12 :))) demek benden 16 gün sonra hııııı ,e değiştir canım ne olacak sanki ,gidecek tabi bende o ayı baz alıyorum bak benden söylemesi ben artık seni daha iyi dürtüklerim eee ne de olsa aynı aya göz dikmişiz :)))
naz yap tabi anlasın kıymetini hatta 3-4 gün çıkma yataktan
menü gayet güzelde 3 su bardağı mısır fazla olmamış mı? aslında ben şu ( m-t-e-s )bunları çözersem daha çok yardımcı olurdum yani :))))
kıyamam canım benim ya yat dinlen sende o zaman, bol bol ıhlamur iç göğsünü yumuşatır, bırak herkes işini yapsın halıcıları özgür bırak artık :)
ben karadenizliyim her balığı yerimde şu istavriti sevemedim gitti arkadaş, bana hiç tadı yokmuş gibi geliyor hani saman gibi derler ya bana da o öyle geliyor :)
varsa yoksa hamsi derrrrrrrmişim, palamutta iyidir bu zamanda gerçi daha yağlanmadı fazla ama olsun :)
neyse hastasın ya görmeyiz artık :)
bu dıyetısyenımın ogrettıgı sıstem daha once anlatmıstım ama bır kez daha kısaca anlatayım gunde et sut meyve ve tahıl haklarım var bellı mıktarda onları gecmeden yıyorum gun ıçınde ve bellı bı lısteye baglı kalmadan bunu yapabılıyorum boyle 30 kılo verdım dahada devam edıyorum normal beslenmemde 4 tahıl ılk basta 5 tı zayıfladıkca dustu hakkım 3 et 3 sut 3 meyve hakkım var onların neler ldugunu ogrettı dr um ona gore yıyorum 3 bardak mısır benım rejımıme gore cok degıl 1 bardak mısır 1 tahıl demek cunku
herkeslere hayırlı geceler. bu aralar sizleri ihmal ediyorum kızmayın bana geçmişi okumaktan geleceğe gelip yazmaya vaktim kalmıyor. şimdi yatmaya gideceğim ama selamsız sabahsız gitmeyim dedim.
canım ççok geçmiş olsun. desene 1 günle kurtarmışın ya 29 şubat olsaydı ne yapcaktın??
ilbatum canım eşine nice yıllar nice yaşlar diliyorum. mutlu huzurlu bir ömür geçirin hep birlikte inşallah
yena valla o kadar övgü destek geldiki bence o 3 parmaktan 1i daha eksilmiştir. hadi bakalım kaldı 2 parmak
guselçok çok geçmiş olsun kendini sıcak tutmaya bak..
banubalığın yanında sumaklı soğan salatasını bende çok severim afiyet olsun. canım çekti valla.
bende balıkları fırın poşetine atıyorum mis gibi oluyor valla. isteğe bağlı 1-2 patates soğan limon oh.
tebessümaman dikkat et. şimdiden geçmiş olsun diyim. allah şifa versin. yazık çocuklar okula yeni başladılar tepetaklak oldular. bazı okullarda sınavlarda başlamış galiba. aman dikkat edin kızlar
aysebruben ilk zamanlar 2 tane kızın olduğnu düşünmüştüm resimde. meğer senmişin. bebek yüzlüsün maşallah.
canım çok teşekkür ederim. şımardım şimdii :))
birkaç bişi daha yazcaktım ama kafam durdu sayılır gece gece. oğluşum daha iyi. perşembe gününden beri ara vermeden yürüyorum. hergün 45dk altına inmiyorum. ama sanki şiştiğimi hissediyorum. sanki biri pompayla şişiriyor gibi. bugün dışardan geldikten sonra tartıya çıktım. su filanda içmiştim ekside gördüm kendimi heyecan yaptım. bakalım yarın sabah tartıyla ufak bir buluşma yapabilirim. herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz
günaydınlar herkese diyet miyet yalan oldu haftasonu çok kötü geçti bugün toparlanıyorum hemen
canım bende seni merak etmiştim. nasıl oldu emir inşallah düzelmiştir. çok öpüyorum. perşembe ayşemle yanına uğrarız.
annem dün köyden geldi sabah kahvaltıya geldi aban
kız hastaya anne dr. a götürelim sonrada markete ugruyalım gelirmisin dedim tamam ben eve inip giyineyim dedi çıktı
sonra bir çığlık ve gümbürtü duydum annemin sesi
8 basamak merdivendan düşmüş allahtan kardeşim kafasını tutumuş
ama ayağı şiş bileği morarmış belim diye inliyor
erkek kardeşim aldı dr. a götürdü film çelikmiş büyük birşey yok demiş dr. ama küçük kırık varsa görünmez demiş 10 gün yat demiş
bende kal nasılsa kocada yok diyorum yok kalmam ben evimde yatarım diyor
aklım onda inip çıkıp bakcam bakalım ben gitsem kız zaten hasta annemin evi soğuk yakınca anneme sıcak geliyor astımı var sıcağa gelemiyor
yemekte yapamadık kardeşimde pide lahmacun almış diyette yalan oldu
sabah normal
ara yok
öğlen saat5 deanca oldu yarım pide karışık
çeyrek lahmacun
ayran
ara yok
akşaam yok
şimdi elma yiyecem birde süt içerim
spor 40 dakka
toplam neydi unuttum
annem dün köyden geldi sabah kahvaltıya geldi aban
kız hastaya anne dr. a götürelim sonrada markete ugruyalım gelirmisin dedim tamam ben eve inip giyineyim dedi çıktı
sonra bir çığlık ve gümbürtü duydum annemin sesi
8 basamak merdivendan düşmüş allahtan kardeşim kafasını tutumuş
ama ayağı şiş bileği morarmış belim diye inliyor
erkek kardeşim aldı dr. a götürdü film çelikmiş büyük birşey yok demiş dr. ama küçük kırık varsa görünmez demiş 10 gün yat demiş
bende kal nasılsa kocada yok diyorum yok kalmam ben evimde yatarım diyor
aklım onda inip çıkıp bakcam bakalım ben gitsem kız zaten hasta annemin evi soğuk yakınca anneme sıcak geliyor astımı var sıcağa gelemiyor
yemekte yapamadık kardeşimde pide lahmacun almış diyette yalan oldu
sabah normal
ara yok
öğlen saat5 deanca oldu yarım pide karışık
çeyrek lahmacun
ayran
ara yok
akşaam yok
şimdi elma yiyecem birde süt içerim
spor 40 dakka
toplam neydi unuttum
sağol canımgeçmiş olsun allah korusun cnm basını falan carpmamıs
kızz bır de tebessüm22 var asagda gördun muu
kızlar herkese iyi akşamlar bir tek bugün giremedim, kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim. benim diyet iyi gidiyor. 4.günüm bitti hiç bozmadım. hatta tartıda 1 kilodan fazla eksik çıktım daha cumaya çok gün var 2 yi tamamlarım inşallah.
bayrama kadar 4 5 kilo versem, gözüne gözüne sokmak gereken bir kaç akraba bozuntusu var çünkü,,, beni her gördüklerinde ayyy bu ne hal böyle ayı gibi olmuşsun dedi hatta bir tanesi bir keresinde, yakın akraba olmasa yüzüne bakmam. efendim böyle şişman şişman dolaşırsam, 45 ime gelince kesin ölürmüşüm, kocamda başka kadınlarla beni aldatabilirmiş ve hakkıymış şeklinde sinir bozucu sözlere maruz kaldım.
ooff sinir oldum yine... neyse bayramda bende onları gıcık ediyim diyorum. nefret geldi böyle kendini bişey sanan illet insanlardan....
sevindim biraz daha iyi olmana
şişkinliktir o bir günde 2kilo alınmaz kız bir günde 14000 kalori aldınmıki
ayy canım çok geçmiş olsun, inşallah kırık çıkık bişey çıkmaz. kimbilir ne acımıştır canı.
bu gün yediklerinde öyle çok değil. zaten nerdeyse 1 öğün yiyebilmişsin.
sağol canım
yok valla dikkat etmedim
ayyyyy sinir şeyler birşey diyesim geldi ama buda denmez
laf sahibine aittir
ver kız ver bir gram kalmasın fazla
laf sahibine aittir bu arada
kızlar herkese iyi akşamlar bir tek bugün giremedim, kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim. benim diyet iyi gidiyor. 4.günüm bitti hiç bozmadım. hatta tartıda 1 kilodan fazla eksik çıktım daha cumaya çok gün var 2 yi tamamlarım inşallah.
bayrama kadar 4 5 kilo versem, gözüne gözüne sokmak gereken bir kaç akraba bozuntusu var çünkü,,, beni her gördüklerinde ayyy bu ne hal böyle ayı gibi olmuşsun dedi hatta bir tanesi bir keresinde, yakın akraba olmasa yüzüne bakmam. efendim böyle şişman şişman dolaşırsam, 45 ime gelince kesin ölürmüşüm, kocamda başka kadınlarla beni aldatabilirmiş ve hakkıymış şeklinde sinir bozucu sözlere maruz kaldım.
ooff sinir oldum yine... neyse bayramda bende onları gıcık ediyim diyorum. nefret geldi böyle kendini bişey sanan illet insanlardan....
2adet sarma 1 dilim ekmek 1 yağ yerine geçiyorYOk canım mümkün değil dün bütün gün sadece corba içtim birde ihlamur akşam üzerede 3 parça tavuk ızgara ( bugün için almıştı ama ucundan yidim gitti) onlarda ufaktı hatta eşime ben doymadım dedimde yok sana bişey didi yoğurt yerim diyordum oda kalmamıştı dün
Bugünde olağın kahvaltımı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 tuzsuz zeytin
1 ufak salatalık
1 dilim taze ananas ( son kalmış ziyan olmasın didim)
1 fincan yeşil çay naneli limonlu
1 fincan ihlamur şekersiz tabiki
Ara: şekersiz nescafe
öğlen
8 tane zeytinyağlı sarma ( az yağlı ve çok ince sardım kalem gibi valla)
1 bardak yoğurt
ARa: kaynadı gitti
Akşam:
3 parça tavuk ızgara
5 tane sarma
bol salata ( yağsız )
Şekersiz çay ve bol su içtim yemekten 1 saat sonra
Bunda varmı 2 kilo aldırabilecek bir durum
merhaba arkadaslar!
Psikolojik olarak destege, yani motivasyona ihtiyacim var. Biri bana bu kilo isini basarabilecegimi söylesin lütfen. 118 kiloyum ve 65e kadar düsmek istiyorum. Aslinda kendime adim adim hedefler belirledim ama inmek istedigim son kilo bu. Benim gibi olup da 4-5 ayda, 45-50 kilo veren birileri bana ses ve enerji versin lütfen!
iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?