Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yedıklerım

10 ekim pazartesi 1 saat plates +1 saat yuruyus -metebolızma hızlandıran dıyet-

Sabah:
2 etimek-1t-
1 yumurta -1e-
Acı sos ev yapımı yagsız

Ara:1 muz + 1 sut -1m+1s-

Ara:yesıl cay

Öğlen: 1 tavuk sınıtzel tavada 1 tk yag ıle
3 domates
1 kırmızı bıber

Ara:1 armut

Aksam:2 dılım etımek-1t-
Haslanmıs yagsız karnabahar
2 yk yogurt -1s-
Acı sos
Özel cayım

Toplam:2m +2 t +2 s+2e

bugun haftada 1 kez yapmam gereken metebolızma hızlandırıcımı yaptım yarın dısarda yıyecegım ıçın bugun bunu yapmam lazımdı atlattım sukur

bende hıc sevmem ama ıcıyorum mecburen ıyı gelır dıye..

ahh ananem eskısı gıbı yemek yapmıyor hep annem yapıyor onun yemegını yoksa gel yer derdım sana muhgtesem olur onun yemeklerı..

canım bence sucuların ahı tutmuştur ev suyuyla halı yıkamak yasak. içme sularımız tükeniyor hani malum. afrika örneği gibii

valla ben senede 2 kez halı yıkıyorum mıllet her gun abartmıyorum hergun arabasını yıkıyor kapısının onunu yıkarken sokaklarıda yıkıyor gozlerımle goruyorum hergunde üşenmiyorlarmı ne.. neyse bence sucuların ahı fılan tutmamıstır.. ve cesmeden gelenler bence ıcme suyu degıl

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün çok şükür yutkunmaya başladım ve katı şeylerde yiyebiliyorum. Dün gece sıtma da tuttu herhalde artık yavaş yavaş atıyorum mikrobu.
Valla ben ciddi ciddi nazara geldiğimize inanıyorum cünkü kaç hafta oldu iyileşen bir daha hastalanıyor yada aile fertleri hastanelik oluyor. Bende de hastalık haricinde bir ağırlık var öyle böyle değil.
Eşim bile nazara geldin herhalde tam toparlayıp kendin için bişey yapmaya niyetleniyorsun tabi dillendirip nazara geliyorsun diyor.
İyi bir hoca bulup kendimi okutup üfletsemmi acaba

ölüyrum öziiii
halıları yıkadım cok hastayımm nefes alamıyroum resmen.. off mahvoldum ben yaa. oksürmekten sırtlarım bogazlarım acıyo..

Sanada geçmiş olsun güzelim ama arkadaşlarında dediği gibi malesef kendin ettin kendin buldun. Umarım bir an önce toparlarsın

Küçük kuzucuğa çok geçmiş olsun canım. Bizimkide hala mümüklü bugün hatta bir hapşirdi baloncuk yaptı kocaman bide gözlerini kocaman açıyor ne o diye

Nerdeeee istesemde 3 - 4 gün yataktan cıkamamazlık yapamam. Sabah karga kahvaltısını etmeden bizimkiler evden cıkıyor daha kapıyı kapattıkları anda küçük cadı uyanıyor aniiii diye sesleniyor
Evet yaa doğum günlerimiz yakın gerçektende şöyle o güne kadar güzel bir kilo vereyim 2li rakamlara geçsem benim için süper olur. Zaten o zamana kadar geçemezsemde yuh bana
Valla dürttükle canım yaa ama gerçektende kaçamak yapmıyorum ve yapmamaya kararlıyım şu yağlardan kurtulayım yaa.

Bak burdan düz gidiyorsun 100 metre ilerde bir dört yol ağzına geliyorsun gördünmü heh işte ordan sola dön ....
Ben yolu tarif ettim arkayı da dörtledik bir kenara ilişip bol bol paylaşımda bulunup yediklerine dikkat et sporunuda yap bizimle bağlarıda koparma emin ol hedefinede ulaşırsınz
Şaka bir yana aramıza hoş geldin

Kız turşu yime fazla ödem yapar az suda beklet bari.
Boşver hamileliğin tadını cıkar güzelim nasılsa sağlıklı beslenirsen fazla kiloda almazsın alsanda biz seni bekliyoruz yine el birliği ile veririz
Allah bebeğini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin

geçmiş olsun canım...

Sağol canım....

selam fıstıklarrrrrrrrrr nasılsınız bakalım?
ben iyiyim valla dün yediğim pastaya rağmen cumaya göre 300 gram daha zayıfım eee daha ne isterim ayooollllll

Harikasın canım yaa bende inşallah eksileri görürüm en kısa zamanda
Millet hastalanınca kilo verir benimki nasıl bir bünyeyse 2 kilo artıda görünüyorum
Cıldırıcağım resmen yaa bukadar fark mümkün değil ya tartı bozuk yada tartı bozuk başka seçenek yok bence sonuçta bir günde 2 kilo alınırmı

tartıya çıktım şu an itibari ile çıldırmak üzereyim ( 98 kiloyum ve acilen kilo vermeliyim (( boyum 164 cm lütfen yardımcı olun yada önerisi olan varsa lütfen anlatsın ((

Çıldırma çıldırma verirsin nasılsa. DEvamlı paylaşımda bulun sağlıklı beslen ve spor yap az az da olsa emin ol verirsin sende. Bu arada aramıza hoşgeldin nueva48

bende yeniyim aranıza benide alın :))) hepberaber verelim kiloları :)

Aldık gitti

bugün ceco hiç girmemiş nasıl oldu acaba ?

Valla tamda geçmişi okurken özlemim acaba beni sordumu diye düşünüyordum ki son sayfada gördüm :122: :122: :122: Valla biraz daha iyiyim arkadaşım henüz öksürük ve hapşırık geçmedi ama işte inşallah yarına bişeyciğim kalmazda bende yine düzenime dönebilirim
Sonuçta doğum günümüze kadar verilmesi gereken çok kilo var en azından benim

oyy toprağım sorma canım çok balık istiyordu ama buradakiler aklıma gelince niyeyse ! birden iştahım kaçtı..bizim oranınkiler gibi olmuyor yaa orada sudan çıkıyo eve geliyordu balıklar...
güzel görünüyor canım örtüler hoşuma gitti benim ama en çok da can sıkıntısından başladım zaten..
en yaldızlısından olacak galiba bu gidişle ..
dgs ye taktım bu ara iki saattir ona bakıyorum nette ama başvuru için mezuniyet yılı önemli mi onu bulamadım , sen biliyormusun yada topikte bilen var mı arkadaşlar ?????

sıkma canını fadıme naparsın çoğuu zaman eşler agır basıyor yanı mecbur kalıyorsun karsısında bu gıdısınde olmazsa bır daha kı gıdıse daha zayıf olursun sıkma canını

hoşgeldın nuevaa

slm kizlar haftasonum yogun gecti teyzemin cocuklarina cuma günü pastasini yaptim cumartesi de kutladik kisir ve biraz sarma yedim pazarda evdeydik ama bos durmadik esimle sonunda soba kurduk eve seviyorum ya sobayi

ohh yak sobanı otur sıcacık basınaa gercekten soba gıbı yok ılıklerıne kadar ısınn benım yerımede

kız sobanın üstüne patates kapatıyormusunn ??

hımm tarıfın güzelmişş
indirdim bakalımm sıseyıı yalnız su anda üşüyorum gelsede içmem çünki gündüz şişenin dibine vurdumm

Son düzenleme:
katılıyorum yenacım

off iki fıstıkta nerden geldi derler verin kız verin herkez bakakalsın

olur ver
çubuk krakaer
petibor büskivi korkma ağzına alınca salyadan eriir tehlike yaratmaz

kızlarrrrrrr bayrama 28 gün kalmış bugünüde sayarsak hadi hızlanalım artık ben 85in altında girmeyi hedefliyorum, herkes hedef belirtsin hadiiiiiii....
hedef 85

hoşgeldin

ayyy 10 dk daha zumba yaptım nasıl terliyorum anlatamam, yok anammmm yooook bu zumba en fazla 20 dk olur yani 1,5 saat yürüdüm bu kadar terlemedim yahu :)
şunu bir indiremedim tembelmiyim neyim

afiyet olsun banummm :)

annem dün köyden geldi sabah kahvaltıya geldi aban
kız hastaya anne dr. a götürelim sonrada markete ugruyalım gelirmisin dedim tamam ben eve inip giyineyim dedi çıktı
sonra bir çığlık ve gümbürtü duydum annemin sesi
8 basamak merdivendan düşmüş allahtan kardeşim kafasını tutumuş
ama ayağı şiş bileği morarmış belim diye inliyor
erkek kardeşim aldı dr. a götürdü film çelikmiş büyük birşey yok demiş dr. ama küçük kırık varsa görünmez demiş 10 gün yat demiş

bende kal nasılsa kocada yok diyorum yok kalmam ben evimde yatarım diyor
aklım onda inip çıkıp bakcam bakalım ben gitsem kız zaten hasta annemin evi soğuk yakınca anneme sıcak geliyor astımı var sıcağa gelemiyor

yemekte yapamadık kardeşimde pide lahmacun almış diyette yalan oldu

sabah normal

ara yok
öğlen saat5 deanca oldu yarım pide karışık
çeyrek lahmacun
ayran
ara yok
akşaam yok

şimdi elma yiyecem birde süt içerim

spor 40 dakka
toplam neydi unuttum

geçmiş olsun allah korusun cnm basını falan carpmamıs
kızz bır de tebessüm22 var asagda gördun muu

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi akşamlar bir tek bugün giremedim, kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim. benim diyet iyi gidiyor. 4.günüm bitti hiç bozmadım. hatta tartıda 1 kilodan fazla eksik çıktım daha cumaya çok gün var 2 yi tamamlarım inşallah.
bayrama kadar 4 5 kilo versem, gözüne gözüne sokmak gereken bir kaç akraba bozuntusu var çünkü,,, beni her gördüklerinde ayyy bu ne hal böyle ayı gibi olmuşsun dedi hatta bir tanesi bir keresinde, yakın akraba olmasa yüzüne bakmam. efendim böyle şişman şişman dolaşırsam, 45 ime gelince kesin ölürmüşüm, kocamda başka kadınlarla beni aldatabilirmiş ve hakkıymış şeklinde sinir bozucu sözlere maruz kaldım.
ooff sinir oldum yine... neyse bayramda bende onları gıcık ediyim diyorum. nefret geldi böyle kendini bişey sanan illet insanlardan....

ayy canım çok geçmiş olsun, inşallah kırık çıkık bişey çıkmaz. kimbilir ne acımıştır canı.
bu gün yediklerinde öyle çok değil. zaten nerdeyse 1 öğün yiyebilmişsin.

geçmiş olsun allah korusun cnm basını falan carpmamıs
kızz bır de tebessüm22 var asagda gördun muu
sağol canım

yok valla dikkat etmedim

ayyyyy sinir şeyler birşey diyesim geldi ama buda denmez
laf sahibine aittir
ver kız ver bir gram kalmasın fazla
laf sahibine aittir bu arada

sevindim biraz daha iyi olmana
şişkinliktir o bir günde 2kilo alınmaz kız bir günde 14000 kalori aldınmıki

YOk canım mümkün değil dün bütün gün sadece corba içtim birde ihlamur akşam üzerede 3 parça tavuk ızgara ( bugün için almıştı ama ucundan yidim gitti ) onlarda ufaktı hatta eşime ben doymadım dedimde yok sana bişey didi yoğurt yerim diyordum oda kalmamıştı dün

Bugünde olağın kahvaltımı yaptım

2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 tuzsuz zeytin
1 ufak salatalık
1 dilim taze ananas ( son kalmış ziyan olmasın didim )
1 fincan yeşil çay naneli limonlu
1 fincan ihlamur şekersiz tabiki

Ara: şekersiz nescafe

öğlen
8 tane zeytinyağlı sarma ( az yağlı ve çok ince sardım kalem gibi valla )
1 bardak yoğurt

ARa: kaynadı gitti

Akşam:
3 parça tavuk ızgara
5 tane sarma
bol salata ( yağsız )

Şekersiz çay ve bol su içtim yemekten 1 saat sonra

Bunda varmı 2 kilo aldırabilecek bir durum

merhaba arkadaslar!

Psikolojik olarak destege, yani motivasyona ihtiyacim var. Biri bana bu kilo isini basarabilecegimi söylesin lütfen. 118 kiloyum ve 65e kadar düsmek istiyorum. Aslinda kendime adim adim hedefler belirledim ama inmek istedigim son kilo bu. Benim gibi olup da 4-5 ayda, 45-50 kilo veren birileri bana ses ve enerji versin lütfen!
iyi aksamlar

ayy canım çok geçmiş olsun, inşallah kırık çıkık bişey çıkmaz. kimbilir ne acımıştır canı.
bu gün yediklerinde öyle çok değil. zaten nerdeyse 1 öğün yiyebilmişsin.

inşallah canım bir şey çıkmaz

sabah2 dili ekmek
2kk peynir domates 2 zeytin yedim ama
öğle sarktı ve fazla oldu sonrada acıkmadım şimdi acıktım ama elma yiyorum şimdi

sağol canım

yok valla dikkat etmedim

ayyyyy sinir şeyler birşey diyesim geldi ama buda denmez
laf sahibine aittir
ver kız ver bir gram kalmasın fazla
laf sahibine aittir bu arada

öyle canım, bazı insanlar insanların kusurlarıyla dalga geçip onları rencide ederek tatmin oluyorlar. benden beter olmalarını diliyorum ve tam gaz diyetime devam ediyorum... bu bayram istediğim gibi olmasamda daha sonra ki zamanlarda gözlerine gözlerine sokucam bakalım kilolarım gidince neyime takacaklar :)

hee sankı dedıklerınden hiç haberımız yokk keyfımızden duruyoruz boylee kolaysa gelsen ver 15 -20 kılo dıyecen çok öyle gıcıkk

2adet sarma 1 dilim ekmek 1 yağ yerine geçiyor

5 ayda 50 kilomu ayda 10 kilo eder ve imkansızz
bu kiloları 5 aydamı aldın
kusura bakam gerçekçi olmak lazım ayda 4-5 kilo verebilirsin ama 10 kilo olmaz

kızlar selamlar hiç özlenmemişim

bu aralar yogunum biraz .ama sanmayınki diyetimi bozdum bugun 25 dakıka yurudum işten gelıp kendime şaşıyorum.ama azimliyim bu sefer olcak.bayrama kadar 4 kilo gıtcekk hepimizdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…