Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bana da müsaade biraz dinleneyimde sabah inşallah daha dinç kalkarım.
Yarın temizlik yaparım inşallah.
İki gündür kayananın gördüğü yerleri yapıyorduk kızımla birlikte zar zor da olsa artık bir girişmek eve farz oldu.
Önümüzdeki on gün içinde anamın Almanyadan gelme ihtimali var valla çok titizdir sonra başlar söylenmeye ben sana böylemi öğrettim diye telefonda bile hasta olduğumu duyduğu halde olsun kalk yap işini terlersin bişeyin kalmaz diye tuturuyor temizlikle bozmuş aklını kadın.

çok büyük geçmiş olsun canım keşke senle kalsaannecin hem iyyice dinlenirdi.

bu insanlarda ne gıcıklar yaaa.ben memlekete gidincede kaç aydır görmediğim kişler 3.bebşm olmuş ne ettin nasılsın dee bunalımdayım belki dimi??yoook diyolar ooo çocuklar çok yaramış maşallahhh.yaaa ben bilmiyommu üzülmüyommu sana ne???terbiyesiz ite bazı insanlar.en iyisi kulakları tıkamak ama kendi sağlığımız içni de kilolardan kurtulmak

öyleler canım, halini hatırını sormazlar kilona orana burana takılırlar. bu bizim vatandaşlar ben ameliyat olduğumda geldiler geçmiş olsuna bende hastalıktan 10 kilo falan vermiştim. bir tanesi aa kilo vermişsin demedi dik dik baktılar sadece şimdi bayramda mecbur biraraya gelicez offf offf ne laflar duyarım kim bilir...
bir yasa çıksa da bayramı 3 4 ay sonrasına erteleseler keşke

hiç iyi değilim yenacım her yerimden ateş çıkıyor başım kütük gibi çok rahatsızım yemek yiyemyorum gözümdende uyku akıyor iki gece uyumayınca yatmadan bakmak istedim...

canım ya sana daha ilaç başlamadılar mı? bol bol limon sıkık iç. çok su koymadan ekşi ekşi o çok iyi geliyor tansiyona benimde olduğu için ondan biliyorum. birde serinliyim falan diye soda içme sakın tansiyonu yükseltiyor.
bir an önce bir doktor kontrolüne girde iyi ol inşallah.
hem okudum diğer yazdıklarını o kadar üzme kendini çocuğun var senin, biraz daha dirençli ol bende tansiyon hastasıyım ve 4 yıldır ilaç kullanıyorum. ilacımı alıyorum herşey normal ve bir sıkıntım yok. inşallah en kısa zamanda düzelirsin.

gunaydin kizlar

hava guzel olacakmis bugun burda yine bi alisveris mrrkezine yuremek istiyorum ins bundan sonra havalar kötü olur buralarda

Günaydınlar diliyorum herkese . çok bunaltıcı bir hava var istanbulda kışın geldigi kesinleşti soba yakmak istemiyorum ev batıyo ama üşüyoruz kedim bile artık üşüyor

bende geçen yıl yelek etek yapmıştım akıllı yünden onun artanı vardı süveter başladım biterse foto yüklesene bakalım eline sağlık

geçmiş olsun çok. sen rizelisin demek bende rizeli geliniyim.çok sıcak insanlar gerçekten ve de denizden babaları çıksa yiyecekler o derece balık düşkünlüğü var.

maşallah sana toksincim yağmur çamur demeden yürüyorsun bende dün yürüdüm yağmurda ama hemen faranjit tepti beni.

banucum menün güzel ama çok az sen benden daha deneyimlisin ama az yeyince kilo verme yavaşlıyor bunu denedim biraz daha kalabalık olsun bence..

çok geçmiş olsun anneciğine.Allah şifa versin.

ayyyyyy ne sinir oldum okuyunca güzelim ne akrabasıymış ben bu lafı annem babama bile konuşturmam kimin ne hakkı var rencide etmeye böyle.kiloluyuz sadece vebalı değilya.bak bak kocasının aldatmak hakkıymış ya görüyorsunuz değilmi dört dörtlük kadında olsan şişmansınya eksinsin demek istiyorlar.zayıf olda ne olursan ol yani uf puff...bi incelsek...

bende hep onu düşünüyorum biliyormusun.hasta olsam bayılsam mesela eşim beni kaldırıp götüremez ne kötü. uzun zamandır aklımı kemiriyor zaten bu düşüncelerden sonra sağlıklı beslenmeye karar verdim.bıktım kilolardan.

cecocum ben anneme çok kızardım bekarken, çok disiplinli ve titiz bir kadındır.öle aman kızım ezilmesin filan yok kendimi bildim bileli ev işi yaparım. bir yandan okulda başarılı olmak zorundasın bir yandandan dışarı işleriyle ilgilencen( babam yoktu yanımızda gurbetteydi,abim üniversitedeydi.)ama şimdi ona benzemeye başladım. çalıştığım halde sürekli evde temizlik düzen derdindeydim buda bir hastalık olabilirmiş korkmaya başladım kendimi telkin ettim. artık yapmıyorum haftada bir gün o kadar saldım gitti amannnn
Bi sikintiliyim asum, bilemedim hicccc keyfim yok... Sen nasilsin
İsle ilgili bi gelisme olmadi henuz icim boyle bombos oturuyorum bi baslasam yemeye 3 gun durmam heralde... Kafamin ici kazan gibi...
mutlu yapma canım yapmayalım daha doğrusu bende bu günlerde aşırı yeme isteğim var abim ameliyat olcakmış memlekete gidicem kafam fena takılıyor.çok kaçırıyorum...( hep mazeret ama ne yapıyım)

günaydınlar herkese çok yorgun ve uykusuzm bir an çnce c.tesi olsun istiyorum yatmak için :)

heee çok da yatarsın daha çok yoruluyoruz hafta sonu işler birikiyor haliyle evdeyken şunuda yapım bunuda derken... hiiç uyumayada heveslenme canlı çalar saatlarımız erkenden uyandırıyor malum onlara fark etmiyor cumartesiymiş pazarmış

tebessüm geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız

geçmiş osun canım annene inş. çabuk iyileşir....

o biraz zor canım en iyisi yavaaş ve sağlam adımlarla ilerlemeek....

ellerine sağlık yenaaaa.....

çok hamarat gördüm senii..ben de dün spora gitcam diye yağmura bi yakalandım içime kadar ıslandım ..ama sporumuda yaptıım...

ahh cnm çok haklısın ama bu c.tesi uyucam kısmetse çünkü annem bu akşam yola çıkıyo yarın burda olacak
perşembe günü onkoloji de kontrolü var bi sorun çıkmaz inş.

bu arada emirin c.tesi itibari ile ishali bitti ama şimdide grip yine mümüklendi ve acayip öksürük var bakalım bu ne zmn geçicek
bağışıklıgı çok zayıf malesef kış geldi bitmez derdi artık allah beterinden saklasın (amin)

bende hıc sevmem ama ıcıyorum mecburen ıyı gelır dıye..

ahh ananem eskısı gıbı yemek yapmıyor hep annem yapıyor onun yemegını yoksa gel yer derdım sana muhgtesem olur onun yemeklerı..
ahhh ahhh keşke öyle bir şansım olsaydı valla kargoyla yine isterdim :)))
canım ya onları hiç söyleme yani deli gibi yıkıyorlar ya, ama tatlı suyu vermiyorlar mı çeşmelere ne suyu o deniz suyu mu :26:
canım ya iyileşmene sevindim nazara gelmişsiniz valla sen git okusun üflesin hoca :))))
evet canım doğum gnümüze kadar hedef kilolara ulaşmamız gerek, dikkat edelimde bir an önce gitsinler yeter artık ya işkence gibi taşı taşı.....
ay sen ne yedinde 2 kilo aldın olamaz o kadar zaten hastayım diye yemedim diyorsun o nerden çıktı, ödem falandır o kadar kilo alınır mı ya...
canım benim seni hiç merak etmez miyim ben, inşallah kalmaz canım gerçekten hastalık çok zor,çok geçmiş olsun...

bizim oradakiler gibi asla değiller kokusu bile öyle değil, leş gibi kokuyor ....aynen benimde iştahımı kaçırıyor bakalım taze ne zama gelirse artık
sen çalışmıyorsun değil mi? ben özelde falan çalışıyorsundur diye düşünmüştüm.
iyi olmuş en azından zaman geçirirsin canım ya,olsu olsun en yaldızlısından olsun
dgsye kuzenim girmişti ama o bitirdiği yıl girmişti sonradanda olur mu bilmiyorum, bence olur aslında insan sonradan okumaya karar veremez mi canım, ilgili yerleri arasan canım daha net olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…