Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 10 dk zumba yaptım ama öldüm resmen :) bu akşam ev temizliğim var yine daha yapmam yeter, yoksa mecalim kalmayacak .... bu kadar kiloyla hopla zıpla nereye kadar canımmmmm

canım sen bırak şu lesliyi zumba yap bak gör nasıl ter atıyorsun :) ne kadar çok yürümüşsün öyle bence cumaya dereceye girersin sen, ben o kadar yürüyemem ya sıkılmıyor musun ? dışarı çıkacağım ama havalar soğudu ya hasta olmayayım diye evde zumba yapıyorum 20-25 dk günde , birde sıkılaşmak için minder hareketlerine başladım dün akşam, koşu bandım var ama onu canım istemiyor...

inşallah canım allah gönlüne göre versin, evet malesef aldıkları sayı çok az oluyor, umarım seninde yüzün güler, başla bakalım çalışmaya....

inanmıyorum ablacım ya nasıl aldın 3 günde ,ne yedin ,ne içtinde oldu, neyse gider inşallah...
yaa erkekler her açıdan şanslı değil mi?
bende inanamadım canım....:)) geçen hafta montiyi bırakmıştım.. misafirlikte birde aşırı ısrar olunca yemem içmem diyemiyorsun...

neler yemedin ki desen daha doğru olur....:)
mangal partileri...nefis zeytinyağlılar...kahvaltı keyifleri...kahveler lokumlar çikolatalar kolalar...:)) ve işin ilginç yanı burdayken mide ağrısından kıvranırken orda bir kere bile ağrımadı...

ayy sorma canım nasıl sinir olurum öylelerine.. bende birazının ödem olduğunu düşünüyorum...reglim çünki üşütmüşüm nasıl karın ağrım var anlatamam

Son düzenleme:
hoşgeldin o ani alınan killolar kalıcı olmuyor ablacım üzülme bende düğün zamanı yaşamıştım.evet aynen öyle oluyor erkek egemen bir dünya.

maşallah sana ne enerji ben 3 mil leslie akşamları zor yapıyorum 8 mil çok fazla değilmi.ben önce ikiyşle başladım şimdi 3 mil yapıyorum 1 ay sonra 4 mile çıkarıcam. yapıyorum diyorum ama 1 haftadır hiç yapamadım işten güçten fırsat kalmıyorki.

ablacım sen hak etmişsin ne olur kızma bana :))))
valla neler yemedin desem daha iyi olurmuş
sen ne yaptın kendine ablam ya aman dikkat et bundan sonra ne olur bak bayrama 27 gün kaldı ...
midede sinyal vermedi diyorsun yani
sen montiyi bırak zaten ama kendince bir yön çiz ne olur ,ben çok üzüldüm senin adına, kıyamam oyyyy
yarın hemen mideni yormadan başlıyorsun tamam mi

Efenim engin tecrübelerime dayanarak bilimsel bir açıklamayla sizi aydınlatayım.. yağmurgözlü hanım,
mide ağrınızın olmaması, midenizin ve gönlünüzün bayram etmiş olmasıdır..

Son düzenleme:
MEyracım,
tombulkelebek uzun zamandır yok sebebi ise bir türlü diyete adapte olmaması ve sanırım yeni bir yavuklu.:)
bize ayıracak pek bir vakti yok bu aralar...

Son düzenleme:
ya beni sardı bu leslie canım.bi de kaçamak yaptığım ve vaktim az kaldığı için hırs yaptım 1-2 gündür.sabhları kalkınca 3 mil yaoıyorum bebişimde bana bakıyor ve ben acaip terliyorum bunu yaparken.akşamları çocuk odasında 5 mil yapıyorum .çocukalr bensiz uyumuyorlar.bende yanlarına yatmaktansa yanlarında spor yapıyorum.1-2 izleyip gülüyorlar sona sıkılıp uyuyakalıyorularr hehehe:) ama tabi fırsat olsa dışarda yürüsek spor aletlerini yapsak.yeşilliklere bakıp derin derin nefes alsak ama olmuyor malesef

çok geçmiş olsun.ben 8 aydır regl olamadığımdan rahatım .emzirirken 10 ay olmuyorum bakalım bunda ne kadar sürecek.bazen rahatım diyorum bazen şişliklerim inerdi diyorum.olsa bi olmasa bi şu regl olayıda

bende 4-5 haftadır 3mil yapıyordum yada 4milin hızlı kısmını.geçen hafta 5 mile başladım.bu hafta iksini aynı gün yaptım.ama evdeyim yani çalışmıyorum bu dönem.çalışırken 3 mil bile yapamazdım sanırım.ben öğretmenim tüm gün aykata olunca zorlanırdım kesin.ama bunu yapacam diye dün evi süpüremedim mesela.bugün evimim süpürebildim anca:)

...
kızlar sitede bişi buldum su içemeyenlere faydalı olacaktır bence bende yükliycem
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...5994-su-icmeyi-unutuyor-musun-iste-carem.html
Paylaştığın için sağol, bu aralar eskisi kadar bilgisayar başında değilim ama ben de yükledim. Ofiste çalışan arkadaşlarımızın çok daha fazla işine yaramıştır :)
Çok geçmiş olsun.

Evde ben de çok sıkılıyorum, başta yürümekten de sıkılıyordum 2 günde alışıverdim, takıyorum kulaklıkları, hem müzik dinliyorum hem kafa dağıtıyorum :)
Aferin meselesine gelince, gençliğimde (!!!) metin yazarlığı yaptığımdan; çalışma hayatım boyunca da metinlerin kontrollerini yapmak zorunda olduğumdan bu tartışmaları sık duymuşumdur. Yalnız-yanlız, yanlış-yalnış, naylon-laylon ve benzerleri :))
Benim bildiğim doğrusu; 'aferin'dir. A harfinin üzerinde de inceltme vardır aslında. Farsça kökenlidir, eski zamanda Rüştiye Mektebi'nde başarılı olan öğrencilere verilen belgenin adıdır. (Aferin almak buradan gelmiş, zamanla yerini 'takdirname'ye bırakmış.) Türk Dil Kurumu'nun online sözlüğünden de (tdk.gov.tr) hemen bulunabilir. Ancak -bu örneği dışarıda tutarak- TDK sözlüklerinin de en güvenilir kaynak olmadığını, hatalarla dolu olduğunu üzüntüyle belirtmem gerek. Tez vb. önemli bir konuda az bilinen bir kelimeyi araştırıyorsanız TDK dışında kaynaklara da bakınız. Gereksiz bilgiler ansiklopedisinden alıntı gibi oldu değil mi?

ayşeebru çok sağol canım bende içim yandığı için soda içiyordum madem yükseltiyor içmiyeyim,bana daha ilaca başlanmadı çünki panik atakla ilgili bir yükselmede olabilirmiş 15 gün sonra kara vericek drum

öyle yoğun ve stresli geçiyo 2 haftadır çalışma hayatım çok yoruldum
evde oturmak yatmak istiyorum
1 ay ücretsiz izin istiyorum oyy oyyy
çok mu şey istiyorum ki ya :18:

Laylon Umuttçum sen çok renkli bir kişiliksin biliyomusun.?
Dün yazıcaktım unuttum demek oğlanı 28 ay emzirdin bravo valla..Ben 20 ay emzirdim diye kasım kasım kasılıyordum..
Çocuklar büyüdükten sonra meme onlar için farklı bir şekle bürünüyor beslenmeden çıkıp. oyuncakmı desem,güvenmi desem değişik bir gözle bakıyorlar..
Bu aralar benim oğlumda durup durup göğüslerimi elliyor. mekan farketmiyor sokakta, dışarıda,kalabalıkta hani aklına bişey gelir gibi aniden iki eliyle elleyip tekrar işine dönüyor..

Hangi mektepten mezunsun merak ettiydim.:)

Emir nasııl oldu ayşe,toparlandımı azıcık..

Efenim engin tecrübelerime dayanarak bilimsel bir açıklamayla sizi aydınlatayım.. yağmurgözlü hanım,
mide ağrınızın olmaması, midenizin ve gönlünüzün bayram etmiş olmasıdır..
bencede doğru tespit :)
canım seni sardıysa aynen devam hiç bırakma ,benimkide bakıp gülüyor annem delirdi sanırım diye, sonra mızıldamaya başlıyor bu 10 dk yapma sebebim hep o ama o olmasada gücüm kalmıyor, bunun bir başlangıç seviyesi olması gerek ama ben onu bulamadım, deli gibi tepiniyorum :)))) keşke dediğin gibi yapsak ama dışarısı soğudu artık
çıkasım gelmiyor

canım çok teşekkür ederim açıklayıcı bir metin olmuş .... zaten bizde okulda ne tür sözlük varsa hepsine bakmıştık ,nette dahil ,hem öğretici hem zevkli bence ben seviyorum bu tarz tartışmaları :)

ah canımya seni öyle iyi anlıyorum ki.. hafta sonu plan yaparım hep uyucam dinlencem diye nerdeee iş bitmiyorki birde senin çocuk var hiç bitiremezsin ben 2 kişi bitiremiyorsam.eve gitsem kışlıkları yerleştirmem lazım, ütü yapmam lazım en iyisi eve gitmemek lazım

Dalokay'ın annesi sevgiili yoldaş mutlu,
umarım seni böylesine üzen konu sadece iş konusudur..
Çok daha önemli bir konu değildir...

Benim işimdende bir haber yok..

Umuttt,peki yanlız mı,yalnız mı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…