canım sen bırak şu lesliyi zumba yap bak gör nasıl ter atıyorsun :) ne kadar çok yürümüşsün öyle bence cumaya dereceye girersin sen, ben o kadar yürüyemem ya sıkılmıyor musun ? dışarı çıkacağım ama havalar soğudu ya hasta olmayayım diye evde zumba yapıyorum 20-25 dk günde , birde sıkılaşmak için minder hareketlerine başladım dün akşam, koşu bandım var ama onu canım istemiyor...bazı insnlar yer yer ince kalır.biz 1-2 gün sapıtınca hemen şişeriz.bende hsonu sapıttım biraz da kendimi leslie ye verdim.gerçi şansım bu dönem bebekle evde olup çalışmamam.soğukta çalışıyorsunuz evde baya uzak eve gelince iş güç spora vakit zor.ama şişliktir çoğu zararın neresinden dönse kardır.evlilik kuramı çoook doğruuu malesef
ben bu hafta gaza geldim hsonu kaçamağından sonra.akşam ları 5 mil sabahları 3 mil yapıyorum.yani 8 mil yani çarp 1.6 ile 12,8 km huuuuuuuuhhhpeki kilomda varmı bi azalmaa .yok anca geçen cumayı yakalamaya çalışıyorumm:76:
allah söyletiyordur belki hayatım öğretmen diye :)) dgs de işitme engelliler öğretmenliğine geçiş yapabiliyoruz da ... okulun son yılında girmiştim ölesine bugün baktım da hiç de fena değilmiş puanım ama o yıl 3 ünv.toplam 3 kişi aldıgı için olmamıştı..bakalım hayırlısı olur inşallah...
bende inanamadım canım....:)) geçen hafta montiyi bırakmıştım.. misafirlikteinanmıyorum ablacım ya nasıl aldın 3 günde ,ne yedin ,ne içtinde oldu, neyse gider inşallah...
yaa erkekler her açıdan şanslı değil mi?
ayy sorma canım nasıl sinir olurum öylelerine..bazı insnlar yer yer ince kalır.biz 1-2 gün sapıtınca hemen şişeriz.bende hsonu sapıttım biraz da kendimi leslie ye verdim.gerçi şansım bu dönem bebekle evde olup çalışmamam.soğukta çalışıyorsunuz evde baya uzak eve gelince iş güç spora vakit zor.ama şişliktir çoğu zararın neresinden dönse kardır.evlilik kuramı çoook doğruuu malesef
ben bu hafta gaza geldim hsonu kaçamağından sonra.akşam ları 5 mil sabahları 3 mil yapıyorum.yani 8 mil yani çarp 1.6 ile 12,8 km huuuuuuuuhhhpeki kilomda varmı bi azalmaa .yok anca geçen cumayı yakalamaya çalışıyorumm:76:
hoşgeldin o ani alınan killolar kalıcı olmuyor ablacım üzülme bende düğün zamanı yaşamıştım.evet aynen öyle oluyor erkek egemen bir dünya.selammmmm.....
bu sene kış erken geldi...sabahtan beri ayaklarım ısınmadı...şirkettekilerden utanmasam elektrik sobasını açıcam...((((
moralim sıfır haftasonu tatil kaçamağından sonra dün tartılmaya cesaret edememiştim...bu sabah tartıldım....2 kg artıdayım...3 günde 2 kg....(((((( potansiyele bakarmısınız...(((((
bir başka açıdan bakılırsa gösterilen itibar ortaya çıkıyor.......:))) öyle karışık bişeyler işte....:S
tebessüm canım anneciğine çok geçmiş olsun...
az önce okuduğum bir yazıyı paylaşmadan duramadım.....:))
evlilikte "kilosal evrim" kuramı: kadın kilo alır 'bıraktı kendini' erkek kilo alır 'karısı iyi baktı' olur !!
bazı insnlar yer yer ince kalır.biz 1-2 gün sapıtınca hemen şişeriz.bende hsonu sapıttım biraz da kendimi leslie ye verdim.gerçi şansım bu dönem bebekle evde olup çalışmamam.soğukta çalışıyorsunuz evde baya uzak eve gelince iş güç spora vakit zor.ama şişliktir çoğu zararın neresinden dönse kardır.evlilik kuramı çoook doğruuu malesef
bende inanamadım canım....:)) geçen hafta montiyi bırakmıştım.. misafirliktebirde aşırı ısrar olunca yemem içmem diyemiyorsun...
neler yemedin ki desen daha doğru olur....:)
mangal partileri...nefis zeytinyağlılar...kahvaltı keyifleri...kahveler lokumlar çikolatalar kolalar...:)) ve işin ilginç yanı burdayken mide ağrısından kıvranırken orda bir kere bile ağrımadı...
ayy sorma canım nasıl sinir olurum öylelerine..bende birazının ödem olduğunu düşünüyorum...reglim çünki üşütmüşüm nasıl karın ağrım var anlatamam
bende inanamadım canım....:)) geçen hafta montiyi bırakmıştım.. misafirliktebirde aşırı ısrar olunca yemem içmem diyemiyorsun...
mangal partileri...nefis zeytinyağlılar...kahvaltı keyifleri...kahveler lokumlar çikolatalar kolalar...:)) ve işin ilginç yanı burdayken mide ağrısından kıvranırken orda bir kere bile ağrımadı...
[/B]
ya beni sardı bu leslie canım.bi de kaçamak yaptığım ve vaktim az kaldığı için hırs yaptım 1-2 gündür.sabhları kalkınca 3 mil yaoıyorum bebişimde bana bakıyor ve ben acaip terliyorum bunu yaparken.akşamları çocuk odasında 5 mil yapıyorum .çocukalr bensiz uyumuyorlar.bende yanlarına yatmaktansa yanlarında spor yapıyorum.1-2 izleyip gülüyorlar sona sıkılıp uyuyakalıyorularr hehehe:) ama tabi fırsat olsa dışarda yürüsek spor aletlerini yapsak.yeşilliklere bakıp derin derin nefes alsak ama olmuyor malesefcanım sen bırak şu lesliyi zumba yap bak gör nasıl ter atıyorsun :) ne kadar çok yürümüşsün öyle bence cumaya dereceye girersin sen, ben o kadar yürüyemem ya sıkılmıyor musun ? dışarı çıkacağım ama havalar soğudu ya hasta olmayayım diye evde zumba yapıyorum 20-25 dk günde , birde sıkılaşmak için minder hareketlerine başladım dün akşam, koşu bandım var ama onu canım istemiyor...
....
ayy sorma canım nasıl sinir olurum öylelerine..bende birazının ödem olduğunu düşünüyorum...reglim çünki üşütmüşüm nasıl karın ağrım var anlatamam
maşallah sana ne enerji ben 3 mil leslie akşamları zor yapıyorum 8 mil çok fazla değilmi.ben önce ikiyşle başladım şimdi 3 mil yapıyorum 1 ay sonra 4 mile çıkarıcam. yapıyorum diyorum ama 1 haftadır hiç yapamadım işten güçten fırsat kalmıyorki.
Paylaştığın için sağol, bu aralar eskisi kadar bilgisayar başında değilim ama ben de yükledim. Ofiste çalışan arkadaşlarımızın çok daha fazla işine yaramıştır :)...
kızlar sitede bişi buldum su içemeyenlere faydalı olacaktır bence bende yükliycem
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...5994-su-icmeyi-unutuyor-musun-iste-carem.html
Çok geçmiş olsun.annem dün köyden geldi sabah kahvaltıya geldi aban
kız hastaya anne dr. a götürelim sonrada markete ugruyalım gelirmisin dedim tamam ben eve inip giyineyim dedi çıktı
sonra bir çığlık ve gümbürtü duydum annemin sesi
8 basamak merdivendan düşmüş allahtan kardeşim kafasını tutumuş
ama ayağı şiş bileği morarmış belim diye inliyor
erkek kardeşim aldı dr. a götürdü film çelikmiş büyük birşey yok demiş dr. ama küçük kırık varsa görünmez demiş 10 gün yat demiş
....
Ben bugünde spor yapmadım dışarı çıkmak istedim ama yağmur izin vermedi..LEslie de dayanamıyorum o ablanın sesine, nedense çok sıkılııyorum ondan..
Kızıma panço başladım örgü.Onu bahane edip yerimden kalkmadım hiiç..Aferim bana..
Öğretmen arkadaşlar bişey soracağım size..
AFERİN mi.? AFERİM mi..???
Evde ben de çok sıkılıyorum, başta yürümekten de sıkılıyordum 2 günde alışıverdim, takıyorum kulaklıkları, hem müzik dinliyorum hem kafa dağıtıyorum :)
Aferin meselesine gelince, gençliğimde (!!!) metin yazarlığı yaptığımdan; çalışma hayatım boyunca da metinlerin kontrollerini yapmak zorunda olduğumdan bu tartışmaları sık duymuşumdur. Yalnız-yanlız, yanlış-yalnış, naylon-laylon ve benzerleri :))
Benim bildiğim doğrusu; 'aferin'dir. A harfinin üzerinde de inceltme vardır aslında. Farsça kökenlidir, eski zamanda Rüştiye Mektebi'nde başarılı olan öğrencilere verilen belgenin adıdır. (Aferin almak buradan gelmiş, zamanla yerini 'takdirname'ye bırakmış.) Türk Dil Kurumu'nun online sözlüğünden de (tdk.gov.tr) hemen bulunabilir. Ancak -bu örneği dışarıda tutarak- TDK sözlüklerinin de en güvenilir kaynak olmadığını, hatalarla dolu olduğunu üzüntüyle belirtmem gerek. Tez vb. önemli bir konuda az bilinen bir kelimeyi araştırıyorsanız TDK dışında kaynaklara da bakınız. Gereksiz bilgiler ansiklopedisinden alıntı gibi oldu değil mi?
öyle yoğun ve stresli geçiyo 2 haftadır çalışma hayatım çok yoruldum
evde oturmak yatmak istiyorum
1 ay ücretsiz izin istiyorum oyy oyyy
çok mu şey istiyorum ki ya :18:
bencede doğru tespit :)
Efenim engin tecrübelerime dayanarak bilimsel bir açıklamayla sizi aydınlatayım.. yağmurgözlü hanım,
mide ağrınızın olmaması, midenizin ve gönlünüzün bayram etmiş olmasıdır..
canım seni sardıysa aynen devam hiç bırakma ,benimkide bakıp gülüyor annem delirdi sanırım diye, sonra mızıldamaya başlıyor bu 10 dk yapma sebebim hep o ama o olmasada gücüm kalmıyor, bunun bir başlangıç seviyesi olması gerek ama ben onu bulamadım, deli gibi tepiniyorum :)))) keşke dediğin gibi yapsak ama dışarısı soğudu artıkya beni sardı bu leslie canım.bi de kaçamak yaptığım ve vaktim az kaldığı için hırs yaptım 1-2 gündür.sabhları kalkınca 3 mil yaoıyorum bebişimde bana bakıyor ve ben acaip terliyorum bunu yaparken.akşamları çocuk odasında 5 mil yapıyorum .çocukalr bensiz uyumuyorlar.bende yanlarına yatmaktansa yanlarında spor yapıyorum.1-2 izleyip gülüyorlar sona sıkılıp uyuyakalıyorularr hehehe:) ama tabi fırsat olsa dışarda yürüsek spor aletlerini yapsak.yeşilliklere bakıp derin derin nefes alsak ama olmuyor malesef
çok geçmiş olsun.ben 8 aydır regl olamadığımdan rahatım .emzirirken 10 ay olmuyorum bakalım bunda ne kadar sürecek.bazen rahatım diyorum bazen şişliklerim inerdi diyorum.olsa bi olmasa bi şu regl olayıda
bende 4-5 haftadır 3mil yapıyordum yada 4milin hızlı kısmını.geçen hafta 5 mile başladım.bu hafta iksini aynı gün yaptım.ama evdeyim yani çalışmıyorum bu dönem.çalışırken 3 mil bile yapamazdım sanırım.ben öğretmenim tüm gün aykata olunca zorlanırdım kesin.ama bunu yapacam diye dün evi süpüremedim mesela.bugün evimim süpürebildim anca:)
Paylaştığın için sağol, bu aralar eskisi kadar bilgisayar başında değilim ama ben de yükledim. Ofiste çalışan arkadaşlarımızın çok daha fazla işine yaramıştır :)
Çok geçmiş olsun.
Evde ben de çok sıkılıyorum, başta yürümekten de sıkılıyordum 2 günde alışıverdim, takıyorum kulaklıkları, hem müzik dinliyorum hem kafa dağıtıyorum :)
Aferin meselesine gelince, gençliğimde (!!!) metin yazarlığı yaptığımdan; çalışma hayatım boyunca da metinlerin kontrollerini yapmak zorunda olduğumdan bu tartışmaları sık duymuşumdur. Yalnız-yanlız, yanlış-yalnış, naylon-laylon ve benzerleri :))
Benim bildiğim doğrusu; 'aferin'dir. A harfinin üzerinde de inceltme vardır aslında. Farsça kökenlidir, eski zamanda Rüştiye Mektebi'nde başarılı olan öğrencilere verilen belgenin adıdır. (Aferin almak buradan gelmiş, zamanla yerini 'takdirname'ye bırakmış.) Türk Dil Kurumu'nun online sözlüğünden de (tdk.gov.tr) hemen bulunabilir. Ancak -bu örneği dışarıda tutarak- TDK sözlüklerinin de en güvenilir kaynak olmadığını, hatalarla dolu olduğunu üzüntüyle belirtmem gerek. Tez vb. önemli bir konuda az bilinen bir kelimeyi araştırıyorsanız TDK dışında kaynaklara da bakınız. Gereksiz bilgiler ansiklopedisinden alıntı gibi oldu değil mi?
öyle yoğun ve stresli geçiyo 2 haftadır çalışma hayatım çok yoruldum
evde oturmak yatmak istiyorum
1 ay ücretsiz izin istiyorum oyy oyyy
çok mu şey istiyorum ki ya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?