Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ellerine sağlık.....
ben 5 kilo hedeflemiştim ama 4.8de iyidir değil mi :)
sen demek bunları yiyorsun ee bende bunları yiyorum ama çekirdek yemiyorum :))) sende yeme

bazı öğretmen arkadaşlar ısrarla aferim yazsalarda aslı AFERİN canım.....

herkese günaydın bu saatte günaydın dediğime bakmayın saat 6dan beri ayaktayım kızalrı okula gönderdim 8 30 da kahvaltımı yaptım 9da çıktım 1 saat yürüdüm şimdi yeşil çay molası verdim sonra küçük kızıma sigara böreği yapacam öğlen gelecek yemeğe
dün sabah itibarıyle 82.8 olan kilom bu sabah 81.7 olmuş şükür bakalım cumaya kadar atacağım artıları inşallah akşam yine yürümeye çalışırım
beyza senin artılar ne alemde bakalım
yenacım yapmışın listeyi ellerine sağlık canım
panço bitince görelim resmini ben de elişlerine başlayacağım bu ara yarım işlerimi bitireyim önce ama
tebessüm annene çok büyük geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda inşallah

öncelikle hoşgeldin aradığın desteği burda bulursun kalıcı ve paylaşımcı olursan ama sen şunu en az 1 sene desen daha iyi olur canım
Bi sikintiliyim asum, bilemedim hicccc keyfim yok... Sen nasilsin
İsle ilgili bi gelisme olmadi henuz icim boyle bombos oturuyorum bi baslasam yemeye 3 gun durmam heralde... Kafamin ici kazan gibi...

canım anladım sende bir haller olduğunu ama yakalayamadım dün mevsimsel bir sıkıntıdır da gelir geçer inşallah
iş konusunda hayırlısı neyse o olsun bakalım takma fazla kafana
sakın yeme mutlu çık bol bol yürü hem açılırsın hem bişey yiyemezsin tabii yürüyüş sonunda pastane cafe felan takılma haa
öpüyorum seni

gunaydin kizlar

hava guzel olacakmis bugun burda yine bi alisveris mrrkezine yuremek istiyorum ins bundan sonra havalar kötü olur buralarda

Günaydınlar diliyorum herkese . çok bunaltıcı bir hava var istanbulda kışın geldigi kesinleşti soba yakmak istemiyorum ev batıyo ama üşüyoruz kedim bile artık üşüyor

:90: :90: günaydın.........

günaydınlar herkese çok yorgun ve uykusuzm bir an çnce c.tesi olsun istiyorum yatmak için :)

günaydınnnnnnn

hepinizee günaydın...

Bende aferin diye bilirdim.Kızımın sınıf öğretmeni 1.kademede hep aferim diye yazardı o yüzden sordum..

Annene çok geçmiş olsun..yazdımmı bilmiyorum.Ne talihsizlik olmuş...
off offf kanayan yara işte tayin yerine tain yazanlar mı ararsın daha neler varda aklıma gelmiyor sözde öğretmenler ellerine hiçbir şey almamışlar ya üzülüyorum böyle olunca........
dün eşimle konuştumda orda hava sıcaklığı dün 38 derceymiş yazın 60 derece olurmuş yandıkki ne yandık
aboooooooo yaşanmaz orada be ben hayatta yaşayamam şahsen......
doğru demiş terle ki gitsin kilocuklar ve hastalıklar....

canım ya hiç takma inan onlar hiç umrunda olmasın kim onlar ya ancak seni yaralamayı bilirler ama iş güzel bir şey söylemeye gelince boğazlarında düğümlenir neden çünkü kıskanırlar, bak hem böyle bir örnek var gözünün önünde o zaman daha sıkı sarıl diyetine ne olur, belki hedefinden çok daha fazlası gider ne dersin?

hiç iyi değilim yenacım her yerimden ateş çıkıyor başım kütük gibi çok rahatsızım yemek yiyemyorum gözümdende uyku akıyor iki gece uyumayınca yatmadan bakmak istedim...
İnşallah ilaçlar iyi gelicek canım.

kızlar merhaba nasılsınızzz şimdi evdeyim az sora okula gideceğim ordan da giremiyorum ki sadece çocuklar gelene kadar bakıyorum of offff akşamda giremedim annemle gezdik hava çok güzel di geç geldik yürdük geldik güzel bir akşamdı anacımlaaaa

yenacım liste için ellerine sağlık soruna gelince 3 sene KPSS için dersaneye gitmişliğim var her ne kadar bazı arkadaşlar AFERİN diye ısrar ettilerse de doğrusu AFERİM dir yazım yanlışı olur AFERİN haberiniz olaaa ve bir dip not: net hayatı insanlara bütün yazıları kısaltma şeklini gösterdi sonra oldu sora ğ ler gitti tamamen yazılar allak bullak oldu her ne kadar ben de yazsam da rahatsız oluyorum iyi derken ii olması sağol derken saol olması garip ama sanki ister istemez kısaltıyorsun göre göreee ama doğrusu neyse yazmayı biliyorsakta kısası zamandan tasarruf diye yazıyoruz türkçemizi hem doğru konuşmak hem de yazmak gerekiyor aslında örnek olmak adına ama bunu yapanlardan biriyim ben deee üzülüyorumm ya yapıyorum bu da bir özeleştiri olsun benden de
şimdi çıkıyorum okulda görüşmek üzere kendinize dikkat edin diyorumm ve öpüyorum

evet yaa bayrama biraz daha vaktimiz olsaydı iyi olurdu.bende tam bir düzen oluşturdum 10 gün sonra ablam gelecek 1 hafta kalacak.kilo sorunu yok malum sigara yüzünden.kilo alacam diyede bırakamıyor.sürekli abur cunur pasta börek ekler fln ister canı bide dillendirir.ev sahibiyim yani ne etçem bilmiyorum.sonrada memlekete gitçez birlikte bayramdan 1 hafta önce.yani benim zamanım daha da az. 10 kiloyu farketmedilermi yaniiii??gerçi bendede oluyordu.7-8 kilo verdiğimde bile ailem de dahil olmak üzere yooo çokta farketmemiş demiyorlarmı aaay gıcık oluyor insan
gunaydin kizlar

hava guzel olacakmis bugun burda yine bi alisveris mrrkezine yuremek istiyorum ins bundan sonra havalar kötü olur buralarda
benimde çıkasım yürüyesim var.bebiş uyansın bi bakarım hava durumuna.eşim soğuduğunu söylüyor .ben dün bugün ihç çıkmadım bilmiyorum

Günaydınlar diliyorum herkese . çok bunaltıcı bir hava var istanbulda kışın geldigi kesinleşti soba yakmak istemiyorum ev batıyo ama üşüyoruz kedim bile artık üşüyor
bizim kaloriferler yanıyo gece yoksa baya soğuk geceleri.sobayı çok severim ama yakmayı bilmem .köyde öğretmenlik yaparken donuyorduk resmen.en sonunda öğrenciler yakıyordu:78:

:90: :90: günaydın.........

biraz geç oldu ama günaydınnn ben sporumu yapıp kahvaltı edene kadar bu saat oldu
günaydınnnnnnn
sana dagünaydın azimli anneee:)

çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah.benimkilerdede mümük var en minşinde bilee:111:

selammmmm.....

bu sene kış erken geldi...sabahtan beri ayaklarım ısınmadı...şirkettekilerden utanmasam elektrik sobasını açıcam...((((

moralim sıfır haftasonu tatil kaçamağından sonra dün tartılmaya cesaret edememiştim...bu sabah tartıldım....2 kg artıdayım...3 günde 2 kg....(((((( potansiyele bakarmısınız...(((((

bir başka açıdan bakılırsa gösterilen itibar ortaya çıkıyor.......:))) öyle karışık bişeyler işte....:S

tebessüm canım anneciğine çok geçmiş olsun...

az önce okuduğum bir yazıyı paylaşmadan duramadım.....:))

evlilikte "kilosal evrim" kuramı: kadın kilo alır 'bıraktı kendini' erkek kilo alır 'karısı iyi baktı' olur !!

Son düzenleme:
MEyracım özledik seni ne zaman dönüyosun ..

döndüm canım döndüm tekrar zaten, işte ancak yavaş yavaş tekrar ayak uydurmaya çalışıyorum kkmıza...
bende sizi çok özledim bitanem....
birde tombulkelebek napıyo? nasıl? ona hiç rasgelmedim kaç gündür......

bu arada şuan kk çok yavaş galiba, diğer girdiğim sitelerde hiç bir problem yok....

canım sen öğretmensin değil mi aferim doğrusu olur mu ya sen hiç eline imla kılavuzu ya da sözlük almadın canım sanırım, hiç doğrusu aferim olur mu ya tamam bazıları öyle kullanıyor ama doğru bir kullanım değil bu ,aferin takdir için söylenirken aferim yerelması demektir :)))
kısaltmalar konusunda ise sana tamamen katılıyorum canım.....

insan gerçekten takdir bekliyor çevresinden olmayınca üzülüyor ister istemez...
yaaa ne azim ne azim ,spor yapamıyorum canımda istemiyor açıkçası

inanmıyorum ablacım ya nasıl aldın 3 günde ,ne yedin ,ne içtinde oldu, neyse gider inşallah...
yaa erkekler her açıdan şanslı değil mi?

topraaam naber?
ben çalışıyorum hayatım hatta 11.yılımı çalışıyorum ) öğrendim dgs olayını girebiliyormuşum acayip gaza gelmiş durumdayım yarın sınav olsa gidip gircam yani o derece

SEMİRAN canım ,biz öğretmen arkadaşlarla bunun çok tartışmasını yapmıştık, biri diretiyordu yok AFERİM diye ,kaç kişi hayır o öyle değil desekte, derken acaba düştü aklımıza o mu doğru biliyordu diye, imla kılavuzunu ve sözlüğü elimize alıp baktığımızda evet ikiside vardı ,biri bizim takdir için kullandığımız aferindi, diğeri ise bazı yörelerin yerelması için kullandığı aferimdi, bizde araştırıken öğrenmiştik :))
canım sen kpss kursundan bahsetmişsin orada hangi kitapta vardı ya da kim söyledi merak ettim açıkçası yani böyle bir yazım var mı?

topraaam naber?
ben çalışıyorum hayatım hatta 11.yılımı çalışıyorum ) öğrendim dgs olayını girebiliyormuşum acayip gaza gelmiş durumdayım yarın sınav olsa gidip gircam yani o derece

iyiyim canım sen nasılsın?
bende çalışıyor diye hatırlıyordum ama nedense öğretmen diye :) ayyy çok sevindim canım senin adına ,inşallah yarın yaparlar o sınavdan hiç çekinme zaten türkçe ve matematik var sadece, benim kuzen kazandıktan sonra herkes kazanır amann beni duymasın :)
sen hangi bölümü düünüyorsun tatlım?

bazı insnlar yer yer ince kalır.biz 1-2 gün sapıtınca hemen şişeriz.bende hsonu sapıttım biraz da kendimi leslie ye verdim.gerçi şansım bu dönem bebekle evde olup çalışmamam.soğukta çalışıyorsunuz evde baya uzak eve gelince iş güç spora vakit zor.ama şişliktir çoğu zararın neresinden dönse kardır.evlilik kuramı çoook doğruuu malesef

ben bu hafta gaza geldim hsonu kaçamağından sonra.akşam ları 5 mil sabahları 3 mil yapıyorum.yani 8 mil yani çarp 1.6 ile 12,8 km huuuuuuuuhhh peki kilomda varmı bi azalmaa .yok anca geçen cumayı yakalamaya çalışıyorumm:76:

Son düzenleme:
allah söyletiyordur belki hayatım öğretmen diye :)) dgs de işitme engelliler öğretmenliğine geçiş yapabiliyoruz da ... okulun son yılında girmiştim ölesine bugün baktım da hiç de fena değilmiş puanım ama o yıl 3 ünv.toplam 3 kişi aldıgı için olmamıştı..bakalım hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…