katılıyorum yenacım
off iki fıstıkta nerden geldi derler verin kız verin herkez bakakalsın
olur ver
çubuk krakaer
petibor büskivi korkma ağzına alınca salyadan eriir tehlike yaratmaz
hedef 85
hoşgeldin
şunu bir indiremedim tembelmiyim neyim
çok sağol canım bişey çıkmadı allahtan...
sağol canım.. sorma bende hastane görünce bile heyecanlanırım fobi halinde bubende birde yıllardır hep 12 8 olan tansiyonum yükselince böyle oldum...kızımda çok yaramaz teyzesi beni oynatmaya çalışıyor dediği olana kadar ağlıyor ve banada yaptırıyor ded,iğini, yola çıkarız elimi tutmaz ezilecek diye sürekli stres altındayım evde hep tehlikeli yerlerde geziyor hep heyecanlıyım yani...
sorma yenacım ne oldu böle bilmiyorumki nazaramı geldik bilmemki, hiçbir sorunum yoktu bir anda oldu birikintiler çıktı heralde birtek kiloyu dert ediyordum,inşallah canım geçicidr kalbimde sorun çıkmadı şükür..
bende öle canım tansiyon ölçtürmeye giderken kabim nasıl çarpıyordu hep bana söylemediler panik yapıyorm diye...
sağol canım yaaa sorma çok kötü oldum tansiyonum ilk defa böyle yükselince ,kitap okuma alışkanlığım hiç yok canım vaktimde yok aslında çok özeniyorum ama.....
hımmm demek hedefin 85 aynıyız yani yine :)umarım ilaçlar iyi gelir canım
canını sıkma kilo verincede düşer tansiyon
tabi yerken iiydi dimi
emir nasıl oldu ya ishali geçtimi
sen nasılsın
offffff baravoooo
gider ama kaçamak yok
kız hasta olcan deliiii ne azim ama yağmurda bile yürümüş
birde kaçamak yapmasan manken olursun
sevindim biraz daha iyi olmana
şişkinliktir o bir günde 2kilo alınmaz kız bir günde 14000 kalori aldınmıki
tamam kaçamak yok gitsin yeter ya...
canım zumba diye yaz çıkıyor bir sürü zaten ....
çok ama çok geçmiş olsun allahtan başını korumuş canım,annem dün köyden geldi sabah kahvaltıya geldi aban
kız hastaya anne dr. a götürelim sonrada markete ugruyalım gelirmisin dedim tamam ben eve inip giyineyim dedi çıktı
sonra bir çığlık ve gümbürtü duydum annemin sesi
8 basamak merdivendan düşmüş allahtan kardeşim kafasını tutumuş
ama ayağı şiş bileği morarmış belim diye inliyor
erkek kardeşim aldı dr. a götürdü film çelikmiş büyük birşey yok demiş dr. ama küçük kırık varsa görünmez demiş 10 gün yat demiş
bende kal nasılsa kocada yok diyorum yok kalmam ben evimde yatarım diyor
aklım onda inip çıkıp bakcam bakalım ben gitsem kız zaten hasta annemin evi soğuk yakınca anneme sıcak geliyor astımı var sıcağa gelemiyor
yemekte yapamadık kardeşimde pide lahmacun almış diyette yalan oldu
sabah normal
ara yok
öğlen saat5 deanca oldu yarım pide karışık
çeyrek lahmacun
ayran
ara yok
akşaam yok
şimdi elma yiyecem birde süt içerim
spor 40 dakka
toplam neydi unuttum
yediklerine gelince bence hiçte fazla değil kaç öğün atlamışsın çünkü
ay şunu banada öğret canım ya bende vereyi kilocuklarımı :)))kızlar herkese iyi akşamlar bir tek bugün giremedim, kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim. benim diyet iyi gidiyor. 4.günüm bitti hiç bozmadım. hatta tartıda 1 kilodan fazla eksik çıktım daha cumaya çok gün var 2 yi tamamlarım inşallah.
bayrama kadar 4 5 kilo versem, gözüne gözüne sokmak gereken bir kaç akraba bozuntusu var çünkü,,, beni her gördüklerinde ayyy bu ne hal böyle ayı gibi olmuşsun dedi hatta bir tanesi bir keresinde, yakın akraba olmasa yüzüne bakmam. efendim böyle şişman şişman dolaşırsam, 45 ime gelince kesin ölürmüşüm, kocamda başka kadınlarla beni aldatabilirmiş ve hakkıymış şeklinde sinir bozucu sözlere maruz kaldım.
ooff sinir oldum yine... neyse bayramda bende onları gıcık ediyim diyorum. nefret geldi böyle kendini bişey sanan illet insanlardan....
YOk canım mümkün değil dün bütün gün sadece corba içtim birde ihlamur akşam üzerede 3 parça tavuk ızgara ( bugün için almıştı ama ucundan yidim gitti) onlarda ufaktı hatta eşime ben doymadım dedimde yok sana bişey didi yoğurt yerim diyordum oda kalmamıştı dün
Bugünde olağın kahvaltımı yaptım
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 tuzsuz zeytin
1 ufak salatalık
1 dilim taze ananas ( son kalmış ziyan olmasın didim)
1 fincan yeşil çay naneli limonlu
1 fincan ihlamur şekersiz tabiki
Ara: şekersiz nescafe
öğlen
8 tane zeytinyağlı sarma ( az yağlı ve çok ince sardım kalem gibi valla)
1 bardak yoğurt
ARa: kaynadı gitti
Akşam:
3 parça tavuk ızgara
5 tane sarma
bol salata ( yağsız )
Şekersiz çay ve bol su içtim yemekten 1 saat sonra
Bunda varmı 2 kilo aldırabilecek bir durum
ohhh sarmalar falan sen ye biz bakalım oldu mu lennnnn :))) ince sardın demek aferin sana
ananası dert etme zayıflamak isteyen herkese yediriyorlar
aslında çok yememişsin ya nasıl aldın gerçekten