YENA bacıııııı bizi düşürdün birbirimize sonra yorum yapmadın:44:
ah canımya seni öyle iyi anlıyorum ki.. hafta sonu plan yaparım hep uyucam dinlencem diye nerdeee iş bitmiyorki birde senin çocuk var hiç bitiremezsin ben 2 kişi bitiremiyorsam.eve gitsem kışlıkları yerleştirmem lazım, ütü yapmam lazım en iyisi eve gitmemek lazım
Umuttt,peki yanlız mı,yalnız mı.?
Nasıl yaniii:44:
Emir nasııl oldu ayşe,toparlandımı azıcık..
ah canımya seni öyle iyi anlıyorum ki.. hafta sonu plan yaparım hep uyucam dinlencem diye nerdeee iş bitmiyorki birde senin çocuk var hiç bitiremezsin ben 2 kişi bitiremiyorsam.eve gitsem kışlıkları yerleştirmem lazım, ütü yapmam lazım en iyisi eve gitmemek lazım
ayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..
yena resim ekledim silicem hemen bak
aynı dertlerden bende muzdaribim ama ben evdeyim kaçmam lazım :)))
öylen iki tene yımırta yidim galiba kollesterolum var başım argıyyyyyyyhadi çık işin içinden
not :yazılanlar doğru başım ağrıyor ben yumurtalara suç buldum
Geçmiş olsun..
sendemi dukana başladın..
yağmurumgözüm,nihayet gördüüümm hehe allahım mutlu mesut etsin..
çok duygulandım biiliyomusun...
Ikinci bahar yaşıyor ömrüm diyerek özdemir erdoğan'ı anımsadım..:)
dailymotion - ıkinci bahar (özdemir erdoğan) - müzik kanalı
....................................................
bencede doğru tespit :)
canım seni sardıysa aynen devam hiç bırakma ,benimkide bakıp gülüyor annem delirdi sanırım diye, sonra mızıldamaya başlıyor bu 10 dk yapma sebebim hep o ama o olmasada gücüm kalmıyor, bunun bir başlangıç seviyesi olması gerek ama ben onu bulamadım, deli gibi tepiniyorum :)))) keşke dediğin gibi yapsak ama dışarısı soğudu artık
çıkasım gelmiyor
:)
yaaa bende bakacaadımm
0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?