Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı dertlerden bende muzdaribim ama ben evdeyim kaçmam lazım :)))

Emir nasııl oldu ayşe,toparlandımı azıcık..

ishali geçti cnm çok şükür ama grip şimdi
gripten ishal olmutu ishalş bitti tekrar gribe döndü
ben emiri 1 ay falan ancak emzirdim bağışıklıgı çok zayıf malesef en ufak bi şeyde üşütüyo o yüzden
kışın genelde böyle geçiyo hastalıklı bakalım allah yardımcımız olsun

aynen cnm aynen
c.tesi halılarda yoktu yıkamaya vermiştim diye tüm ev ayaktaydı bi yandan çamaşır bitmiyo ztn
tüm evi sil süpür koltuk baza çekyat hepsini kaldırdım düşün
2 tane kcaman balkon var onları temizledim
üstüne eşimin abisi kuru fasulye istedi bide yemek hazırladım sadece kuru fasulye ile olmuyo sonuçta
kayınvalideler falanda geldi
o yorgunlukla saat 2de yattım agladım heryerim eklem yerlerim öyle kötü agrıyodu ki dayanamadım artık uykusuzluk bi yandan yorgunluk bi yandan
neyse tabi temizlediğim ev battı
üstüne bi de aynı kadro pazar sabah kahvaltıya gelmesin mi eee envayi çeşit hazırlık yaptım kızartma falan her yer yine battı tabi
dün de halılar geldi akşam saat 11e kadar yine ev sil süpür uğraştım ama artık dayanamıyorum çok yoruluyorum ztn trafik 2 saat

bide üstüne eltim evde oturuyo çalışmıyo ama çok yoruluyomuş o da kızını kreşe verdi onlar evde oturuyolar akşama kadar yat yuvarlan
ama yemekte içmekte yine bizdeler anlamıyorum helali hoş olsun ama azcıkta anlayış olsun tabi

ayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..

ayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..

öylen iki tene yımırta yidim galiba kollesterolum var başım argıyyyyyyyhadi çık işin içinden

not :yazılanlar doğru başım ağrıyor ben yumurtalara suç buldum

aynı dertlerden bende muzdaribim ama ben evdeyim kaçmam lazım :)))

evde olmak daha zor çünkü o zaman hersey daha cok gözüme batıyordu durmadan iş güç yapıyorum şimdi gücümün yettiği kadar yapıyorum.eşimde diyor ki keşke herşeyin tek kullanımlığı yapılsa da sen bu kadar yorulmasan beyimiz çok akıllı ama yardıma gelince 1000 takla atıyor. alışmamışki hep hazırcı klasik karadeniz erkeği.

öylen iki tene yımırta yidim galiba kollesterolum var başım argıyyyyyyyhadi çık işin içinden

not :yazılanlar doğru başım ağrıyor ben yumurtalara suç buldum

Geçmiş olsun..
sendemi dukana başladın..

Geçmiş olsun..
sendemi dukana başladın..

yok ya ben çok yasaklı dietler yapamam benim yiyeceğim şeyler değil onlar pazartesi bi rakamla başladım ki aman aman ondan kurtulmaya çalışıyorum

....................................................

çok hoşsunuz yaa Allah mesut etsin mi diyelim bilemedim tam mevzuyu

baktım zumbaya birazda sen nasıl yetişiyon bu hareketlere.leslienin bile hızlı yerlerine yetişemiyordum ilk başlarda şimdi yakaladım ama bu çok fena bişiye benziyor.yaptığın linki bi at bana bi sürü var ama hepsi zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…