yaa kızlar ben albüm yapmayı bir türlü beceremedim yardım edermisiniz nasıl yapılıyor..
maşallah subhanallahçok beğendim.rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
maşallah subhanallahçok beğendim.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
çok hoşsunuz yaa Allah mesut etsin mi diyelim bilemedim tam mevzuyu
baktım zumbaya birazda sen nasıl yetişiyon bu hareketlere.leslienin bile hızlı yerlerine yetişemiyordum ilk başlarda şimdi yakaladım ama bu çok fena bişiye benziyor.yaptığın linki bi at bana bi sürü var ama hepsi zor gibi
Gördüm canım..allah nazardan korusun..
canım alıntıyı silersen sevinirim...
aynen öyle evde olunca herşey batıyor ama ne yazıkki bebşten yapamıyorum :))) keşke eniştenin dediği gibi olsada bizde yararlansak... aaa bak ben doğudan aldım pek rahatım, bir karadenizli olarak hemşehri istemedim ,babamdan biliyorum :)evde olmak daha zor çünkü o zaman hersey daha cok gözüme batıyordu durmadan iş güç yapıyorum şimdi gücümün yettiği kadar yapıyorum.eşimde diyor ki keşke herşeyin tek kullanımlığı yapılsa da sen bu kadar yorulmasan beyimiz çok akıllı ama yardıma gelince 1000 takla atıyor. alışmamışki hep hazırcı klasik karadeniz erkeği.
çok yakışmışsınız allah mesut etsin ablacım......canımmmmmmmçok teşekkür ederim...
Nasıl yakışıyormuyuz..???????
ben yetişeceğim diye nefes nefese kalıyorum :)) o nedenle çok terliyorum :))) bende zumba diye girdim youtube oradan giriyorum anacım ben o link işini beceremiyorum:26:çok hoşsunuz yaa Allah mesut etsin mi diyelim bilemedim tam mevzuyu
baktım zumbaya birazda sen nasıl yetişiyon bu hareketlere.leslienin bile hızlı yerlerine yetişemiyordum ilk başlarda şimdi yakaladım ama bu çok fena bişiye benziyor.yaptığın linki bi at bana bi sürü var ama hepsi zor gibi
hanımağa gibi hatunmuşum öyle diyor kazdağlı...:))))))
aynen öyle evde olunca herşey batıyor ama ne yazıkki bebşten yapamıyorum :))) keşke eniştenin dediği gibi olsada bizde yararlansak... aaa bak ben doğudan aldım pek rahatım, bir karadenizli olarak hemşehri istemedim ,babamdan biliyorum :)
çok yakışmışsınız allah mesut etsin ablacım......
ben yetişeceğim diye nefes nefese kalıyorum :)) o nedenle çok terliyorum :))) bende zumba diye girdim youtube oradan giriyorum anacım ben o link işini beceremiyorum:26:
doğru söze ne hacet :)
silindi değil mi ablacım?canım alıntıyı silersen sevinirim...
silindimi acaba bilen varsa anlatsın bana bacılar
çok yakışmışsınız allah mesut etsin ablacım......
AMİNNNNNN...teşekkür ederim kızlar....
yağmura ve doluya rağmen 1 saat daha yürüdüm
akşam yemeğimi de yedim erkenden
1 tabak kuru fasulye sadece 1 yemek kaşığı pilav salata ve 1 bardak ayran yatana kadar bir kazaya kurban gitmem inşallah boğazımı tutabilirim[/QUOTE9++++
ne kadar çok dıkkat ettıgını şimdi daha iyi anlıyorum bılıyormusun
yaa bende merak ettım şimdi:26::26:
yağmura ve doluya rağmen 1 saat daha yürüdüm
akşam yemeğimi de yedim erkenden
1 tabak kuru fasulye sadece 1 yemek kaşığı pilav salata ve 1 bardak ayran yatana kadar bir kazaya kurban gitmem inşallah boğazımı tutabilirim[/QUOTE9++++
ne kadar çok dıkkat ettıgını şimdi daha iyi anlıyorum bılıyormusun
bu ara düzen felan kalmadı canım 2 gündür artılarımdan kurtulmaya çalışıyorum işte ama yürüyüşümü hiç bırakmamaya çalışıyorum o benim kilolara karşı silahım
40 yürüyüş yaptım bende şimdide yemek yemeye gidiyorum
4yk kapuska
2yk yoğurt
salata
1 kase çorba
1kt peynir 1 dilim kepek ekmek
bunları yicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?