Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah subhanallah çok beğendim.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

Gördüm canım..allah nazardan korusun..

AMİNNNNNN...teşekkür ederim kızlar....

arkadaşlar ben 24 yaşında 2 çocuk annesiyim boyum 178 yanlız kilom evlenmeden önce 65ken evlendikten 1 ay sonra 70, 2ay sonra 75 ilk bebeğimi doğurduğum günse 100kg du.Diyet yaparak 1yıl içinde ancak78kg ya düşmüştümki ikinci bebeğe hamile kaldım ve 2. hamileliğim bittiğinde110kg dum. doğum yapalı 2.5 ay oldu ve 86 kg ya düştüm ama son 2 haftadır kılo veremiyorum iştahımda sanki açılmaya başladı dukan diyeti kitabını aldım ben bu diyeti yapamam bana farklı önerilerde bulunurmusunuz....

aynen öyle evde olunca herşey batıyor ama ne yazıkki bebşten yapamıyorum :))) keşke eniştenin dediği gibi olsada bizde yararlansak... aaa bak ben doğudan aldım pek rahatım, bir karadenizli olarak hemşehri istemedim ,babamdan biliyorum :)
canımmmmmmm çok teşekkür ederim...

Nasıl yakışıyormuyuz..???????
çok yakışmışsınız allah mesut etsin ablacım......
ben yetişeceğim diye nefes nefese kalıyorum :)) o nedenle çok terliyorum :))) bende zumba diye girdim youtube oradan giriyorum anacım ben o link işini beceremiyorum:26:
hanımağa gibi hatunmuşum öyle diyor kazdağlı...:))))))

doğru söze ne hacet :)

allah mutlu etsin herkesi yöre ayrımı yapmıyorum bende karadenizliyim hamd olsun anlaşıyoruzda. tüm karadenizlileri yakmıyım çünkü tersine benim abim ve babam çok hamarattırlarama suç eşimde değilki ailesinde herşey her zaman önüne hazır gelmiş.askere gidene kadar bir kere bile yatağını toplamamış evlendikten sonra bayağı eğittim saolsun yinede yardım eder herşeye çamaşırları bile asmışlığı vardr.ama söylemeden aklına gelipte yapma huyu yoktur pek.

canım alıntıyı silersen sevinirim...
silindi değil mi ablacım?

bacılaaaaaaaaaaaar selamlar olsun anam topikçemi çürüğüz ne ne çok hasta var. cümleten geçmiş olsun.
yağmurgözlü canım senin yediklerinden benim bile bişeyim kalmadı senin tabii kalmaz

slm kızlar bügün buraya ugrayamadım sabah aylık market alış verişlerim vardı gittim tam eve geldim aldıklarımı yerleştiriyodum telefon çaldı bizim kızlar toplanmış bana oturmaya gelceklermiş müsaitmisin diye aradılar ve geldiler daha yeni gittiler bende hemen kk açtım

yağmura ve doluya rağmen 1 saat daha yürüdüm
akşam yemeğimi de yedim erkenden
1 tabak kuru fasulye sadece 1 yemek kaşığı pilav salata ve 1 bardak ayran yatana kadar bir kazaya kurban gitmem inşallah boğazımı tutabilirim

AMİNNNNNN...teşekkür ederim kızlar....

yaa bende merak ettım şimdi:26::26:

40 yürüyüş yaptım bende şimdide yemek yemeye gidiyorum

4yk kapuska
2yk yoğurt
salata
1 kase çorba
1kt peynir 1 dilim kepek ekmek

bunları yicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…