- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam Canlar ben geldimmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Bu sabah yine karga kahvaltısını etmeden küçük civcivim beni uyandırdı. Zar zor yataktan cıktım ama iyide oldu bugün çok daha verimli geçti benim için.
Önce bir güzel kahvaltımı yaptım ondan sonra nasıl bir temizlik aşkı oluştuysa mutfağımda girmediğim köşe buçak kalmadı. Dolap içlerime kadar bir güzel düzenledim temizledim ve baya bir kan ter içinde kaldım.
Ufak bir mola verdikten sonrada 45 dakika sporumu yaptım ve toplam 105 dakika oldu
Biraz az ama malum 3 gündür zaten pertte ayrılmıştım
Öğlende yine kahvaltılık tarzı bir tabak hazırladım kendime 1 dilim ekmek, az peynir, 3 zeytin ve yarım domatesten oluşan.
Bir ara nasıl yorulduysam ( tabi o çamaşır suyu, domestos, bulaşık deterjanının kokusuda etkili olmuştur bence ) benim tansiyon bir düş bayılıyorum sandım bir ölçtüm büyüğü 90 küçüğü 50 mecburen az tuzlu cubuk kraker yedim ve ayran içtim.
Şimdi çok şükür bomba gibiyim okadar iyiyim ki şimdiden yarın nereyi temizlesem diye düşünüyorum
Annem hep der canın istediği zaman şey gibi bütün evi kazıyorsun ama canın istemesin hiç umurun olmuyor diye
Ne yapayım kodum bozuk imalatta malzemeden çalmışsınız bende senin gibi titiz olmamışım işte derim her seferinde
Yok valla annem her gün hiç aksatmadan temizlik yapar. Sabah rutin bir düzeni vardır; çay ateşe konur ve o su kaynayana kadar yataklar toplanır, yorgan havalandırılır, açıkta kalan yerler yerbeziyle elle silinir, toz alınır hatta yemek bile ateşe konur kahvaltı hazırlanırken. Gece yatmadan evvel zaten her yeri topladığı için dağınıklık asla olmaz ki zaten artık evde çocuk yok ama yazın geldiğinde de öyledir o zaman görev dağlımı yapar her kez kendi odasını temizlesin diye
Bende önceden kızıyordum ama şimdi bende kızıma aşılamaya çalışıyorum en azından tertipli olsun diye. Maşallah bir dağınık bazen şimdi odanı topla yoksa anannen gibi bütün dolaplarını indiririm diyorum sende ananneme benzeme başladın diyor bana kızınca
Evi düzenli tuttuktan sonra zaten temizlik kolay yeterki dağılmasın ama işte iki yada üç gün yattığım an her yer oyuncak ve giyim kaynıyor çünkü abla kardeş hem oyun oynuyor hemde kıyafet değişip duruyorlar defile adı altında sonra onları katla tekarar dolaba diz. Oyuncaklarıda ben topluyorum arkamı döndüğüm an küçük civciv yine anında cıkarıp etrafa atar eee o zamanda canım istemiyor nasılsa 5 dakka sonra yine dağılacak diye
Canımsın. Yok bencede olamaz belki tartı bozulmuştur çünkü daha evvel dar gelen pantalonum artık bol bile gelmeye başladı
Oyyyy maşallah Allah kuzucuğunu nazardan saklasın ne tatlıdır o şimdi
Valla sanada Umutt'ada maşallah bende 1 sene emzirdim diye hindi gibi kabarıyordum
Canım emire tekrar geçmiş olsun umarım bir daha hastalanmaz kuzucuk
Bu arada hep bir eltim olsun isterdim hani güçbirliği yapardık KVye karşı birde KV arada onla uğraşırken beni rahat bırakır hesabı ama bu yazını görünce çok şükür iyiki yokmuş dedim ister istemez.
Valla sana helal olsun hem çalışıp hemde onları düzenli ağırlıyorsun. Dediğin gibi el insaf bıraz senin yerine koysalar kendilerini zaten sana kıyamazlar
Kız sen ne yüreği güzel birisin başkası olsa yeter be demişti bile
yaaaaaaaaaa bende görmek istiyordum amaaaaaaaaa
Aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun ve hedefine bir an önce ulaşırsın. Eğer burayı takıp edersen kendine uygun birşeyler bulabilirsin. Geçmişide fırsat buldukca okumanı tavsiye ederim
Bu sabah yine karga kahvaltısını etmeden küçük civcivim beni uyandırdı. Zar zor yataktan cıktım ama iyide oldu bugün çok daha verimli geçti benim için.
Önce bir güzel kahvaltımı yaptım ondan sonra nasıl bir temizlik aşkı oluştuysa mutfağımda girmediğim köşe buçak kalmadı. Dolap içlerime kadar bir güzel düzenledim temizledim ve baya bir kan ter içinde kaldım.
Ufak bir mola verdikten sonrada 45 dakika sporumu yaptım ve toplam 105 dakika oldu
Biraz az ama malum 3 gündür zaten pertte ayrılmıştım
Öğlende yine kahvaltılık tarzı bir tabak hazırladım kendime 1 dilim ekmek, az peynir, 3 zeytin ve yarım domatesten oluşan.
Bir ara nasıl yorulduysam ( tabi o çamaşır suyu, domestos, bulaşık deterjanının kokusuda etkili olmuştur bence ) benim tansiyon bir düş bayılıyorum sandım bir ölçtüm büyüğü 90 küçüğü 50
Şimdi çok şükür bomba gibiyim
Annem hep der canın istediği zaman şey gibi bütün evi kazıyorsun ama canın istemesin hiç umurun olmuyor diye
Ne yapayım kodum bozuk imalatta malzemeden çalmışsınız bende senin gibi titiz olmamışım işte derim her seferinde
cecocum ben anneme çok kızardım bekarken, çok disiplinli ve titiz bir kadındır.öle aman kızım ezilmesin filan yok kendimi bildim bileli ev işi yaparım. bir yandan okulda başarılı olmak zorundasın bir yandandan dışarı işleriyle ilgilencen( babam yoktu yanımızda gurbetteydi,abim üniversitedeydi.)ama şimdi ona benzemeye başladım. çalıştığım halde sürekli evde temizlik düzen derdindeydim buda bir hastalık olabilirmiş korkmaya başladım kendimi telkin ettim. artık yapmıyorum haftada bir gün o kadar saldım gitti amannnn
Yok valla annem her gün hiç aksatmadan temizlik yapar. Sabah rutin bir düzeni vardır; çay ateşe konur ve o su kaynayana kadar yataklar toplanır, yorgan havalandırılır, açıkta kalan yerler yerbeziyle elle silinir, toz alınır hatta yemek bile ateşe konur kahvaltı hazırlanırken. Gece yatmadan evvel zaten her yeri topladığı için dağınıklık asla olmaz ki zaten artık evde çocuk yok ama yazın geldiğinde de öyledir o zaman görev dağlımı yapar her kez kendi odasını temizlesin diye
Bende önceden kızıyordum ama şimdi bende kızıma aşılamaya çalışıyorum en azından tertipli olsun diye. Maşallah bir dağınık bazen şimdi odanı topla yoksa anannen gibi bütün dolaplarını indiririm diyorum
Evi düzenli tuttuktan sonra zaten temizlik kolay yeterki dağılmasın ama işte iki yada üç gün yattığım an her yer oyuncak ve giyim kaynıyor çünkü abla kardeş hem oyun oynuyor hemde kıyafet değişip duruyorlar defile adı altında
canım ya iyileşmene sevindim nazara gelmişsiniz valla sen git okusun üflesin hoca :))))
evet canım doğum gnümüze kadar hedef kilolara ulaşmamız gerek, dikkat edelimde bir an önce gitsinler yeter artık ya işkence gibi taşı taşı.....
ay sen ne yedinde 2 kilo aldın olamaz o kadar zaten hastayım diye yemedim diyorsun o nerden çıktı, ödem falandır o kadar kilo alınır mı ya...
canım benim seni hiç merak etmez miyim ben, inşallah kalmaz canım gerçekten hastalık çok zor,çok geçmiş olsun...
LaylonUmuttçum sen çok renkli bir kişiliksin biliyomusun.?
Dün yazıcaktım unuttum demek oğlanı 28 ay emzirdin bravo valla..Ben 20 ay emzirdim diye kasım kasım kasılıyordum..
Çocuklar büyüdükten sonra meme onlar için farklı bir şekle bürünüyor beslenmeden çıkıp. oyuncakmı desem,güvenmi desem değişik bir gözle bakıyorlar..
Bu aralar benim oğlumda durup durup göğüslerimi elliyor. mekan farketmiyor sokakta, dışarıda,kalabalıkta hani aklına bişey gelir gibi aniden iki eliyle elleyip tekrar işine dönüyor..
Oyyyy maşallah Allah kuzucuğunu nazardan saklasın ne tatlıdır o şimdi
Valla sanada Umutt'ada maşallah bende 1 sene emzirdim diye hindi gibi kabarıyordum
ishali geçti cnm çok şükür ama grip şimdi
gripten ishal olmutu ishalş bitti tekrar gribe döndü
ben emiri 1 ay falan ancak emzirdim bağışıklıgı çok zayıf malesef en ufak bi şeyde üşütüyo o yüzden
kışın genelde böyle geçiyo hastalıklı bakalım allah yardımcımız olsun
aynen cnm aynen
c.tesi halılarda yoktu yıkamaya vermiştim diye tüm ev ayaktaydı bi yandan çamaşır bitmiyo ztn
tüm evi sil süpür koltuk baza çekyat hepsini kaldırdım düşün
2 tane kcaman balkon var onları temizledim
üstüne eşimin abisi kuru fasulye istedi bide yemek hazırladım sadece kuru fasulye ile olmuyo sonuçta
kayınvalideler falanda geldi
o yorgunlukla saat 2de yattım agladım heryerim eklem yerlerim öyle kötü agrıyodu ki dayanamadım artık uykusuzluk bi yandan yorgunluk bi yandan
neyse tabi temizlediğim ev battı
üstüne bi de aynı kadro pazar sabah kahvaltıya gelmesin mi eee envayi çeşit hazırlık yaptım kızartma falan her yer yine battı tabi
dün de halılar geldi akşam saat 11e kadar yine ev sil süpür uğraştım ama artık dayanamıyorum çok yoruluyorum ztn trafik 2 saat
bide üstüne eltim evde oturuyo çalışmıyo ama çok yoruluyomuş o da kızını kreşe verdi onlar evde oturuyolar akşama kadar yat yuvarlan
ama yemekte içmekte yine bizdeler anlamıyorum helali hoş olsun ama azcıkta anlayış olsun tabi
Canım emire tekrar geçmiş olsun umarım bir daha hastalanmaz kuzucuk
Bu arada hep bir eltim olsun isterdim hani güçbirliği yapardık KVye karşı birde KV arada onla uğraşırken beni rahat bırakır hesabı ama bu yazını görünce çok şükür iyiki yokmuş dedim ister istemez.
Valla sana helal olsun hem çalışıp hemde onları düzenli ağırlıyorsun. Dediğin gibi el insaf bıraz senin yerine koysalar kendilerini zaten sana kıyamazlar
Kız sen ne yüreği güzel birisin başkası olsa yeter be demişti bile
canımmmmmmmçok teşekkür ederim...
Nasıl yakışıyormuyuz..???????
yaaaaaaaaaa bende görmek istiyordum amaaaaaaaaa
arkadaşlar ben 24 yaşında 2 çocuk annesiyim boyum 178 yanlız kilom evlenmeden önce 65ken evlendikten 1 ay sonra 70, 2ay sonra 75 ilk bebeğimi doğurduğum günse 100kg du.Diyet yaparak 1yıl içinde ancak78kg ya düşmüştümki ikinci bebeğe hamile kaldım ve 2. hamileliğim bittiğinde110kg dum. doğum yapalı 2.5 ay oldu ve 86 kg ya düştüm ama son 2 haftadır kılo veremiyorum iştahımda sanki açılmaya başladı dukan diyeti kitabını aldım ben bu diyeti yapamam bana farklı önerilerde bulunurmusunuz....
Aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun ve hedefine bir an önce ulaşırsın. Eğer burayı takıp edersen kendine uygun birşeyler bulabilirsin. Geçmişide fırsat buldukca okumanı tavsiye ederim