Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam Canlar ben geldimmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:

Bu sabah yine karga kahvaltısını etmeden küçük civcivim beni uyandırdı. Zar zor yataktan cıktım ama iyide oldu bugün çok daha verimli geçti benim için.
Önce bir güzel kahvaltımı yaptım ondan sonra nasıl bir temizlik aşkı oluştuysa mutfağımda girmediğim köşe buçak kalmadı. Dolap içlerime kadar bir güzel düzenledim temizledim ve baya bir kan ter içinde kaldım.
Ufak bir mola verdikten sonrada 45 dakika sporumu yaptım ve toplam 105 dakika oldu
Biraz az ama malum 3 gündür zaten pertte ayrılmıştım
Öğlende yine kahvaltılık tarzı bir tabak hazırladım kendime 1 dilim ekmek, az peynir, 3 zeytin ve yarım domatesten oluşan.
Bir ara nasıl yorulduysam ( tabi o çamaşır suyu, domestos, bulaşık deterjanının kokusuda etkili olmuştur bence ) benim tansiyon bir düş bayılıyorum sandım bir ölçtüm büyüğü 90 küçüğü 50 mecburen az tuzlu cubuk kraker yedim ve ayran içtim.
Şimdi çok şükür bomba gibiyim okadar iyiyim ki şimdiden yarın nereyi temizlesem diye düşünüyorum
Annem hep der canın istediği zaman şey gibi bütün evi kazıyorsun ama canın istemesin hiç umurun olmuyor diye
Ne yapayım kodum bozuk imalatta malzemeden çalmışsınız bende senin gibi titiz olmamışım işte derim her seferinde

Yok valla annem her gün hiç aksatmadan temizlik yapar. Sabah rutin bir düzeni vardır; çay ateşe konur ve o su kaynayana kadar yataklar toplanır, yorgan havalandırılır, açıkta kalan yerler yerbeziyle elle silinir, toz alınır hatta yemek bile ateşe konur kahvaltı hazırlanırken. Gece yatmadan evvel zaten her yeri topladığı için dağınıklık asla olmaz ki zaten artık evde çocuk yok ama yazın geldiğinde de öyledir o zaman görev dağlımı yapar her kez kendi odasını temizlesin diye
Bende önceden kızıyordum ama şimdi bende kızıma aşılamaya çalışıyorum en azından tertipli olsun diye. Maşallah bir dağınık bazen şimdi odanı topla yoksa anannen gibi bütün dolaplarını indiririm diyorum sende ananneme benzeme başladın diyor bana kızınca
Evi düzenli tuttuktan sonra zaten temizlik kolay yeterki dağılmasın ama işte iki yada üç gün yattığım an her yer oyuncak ve giyim kaynıyor çünkü abla kardeş hem oyun oynuyor hemde kıyafet değişip duruyorlar defile adı altında sonra onları katla tekarar dolaba diz. Oyuncaklarıda ben topluyorum arkamı döndüğüm an küçük civciv yine anında cıkarıp etrafa atar eee o zamanda canım istemiyor nasılsa 5 dakka sonra yine dağılacak diye

Canımsın. Yok bencede olamaz belki tartı bozulmuştur çünkü daha evvel dar gelen pantalonum artık bol bile gelmeye başladı

Oyyyy maşallah Allah kuzucuğunu nazardan saklasın ne tatlıdır o şimdi
Valla sanada Umutt'ada maşallah bende 1 sene emzirdim diye hindi gibi kabarıyordum

Canım emire tekrar geçmiş olsun umarım bir daha hastalanmaz kuzucuk
Bu arada hep bir eltim olsun isterdim hani güçbirliği yapardık KVye karşı birde KV arada onla uğraşırken beni rahat bırakır hesabı ama bu yazını görünce çok şükür iyiki yokmuş dedim ister istemez.
Valla sana helal olsun hem çalışıp hemde onları düzenli ağırlıyorsun. Dediğin gibi el insaf bıraz senin yerine koysalar kendilerini zaten sana kıyamazlar
Kız sen ne yüreği güzel birisin başkası olsa yeter be demişti bile

canımmmmmmm çok teşekkür ederim...

Nasıl yakışıyormuyuz..???????

yaaaaaaaaaa bende görmek istiyordum amaaaaaaaaa

Aramıza hoşgeldin umarım kalıcı olursun ve hedefine bir an önce ulaşırsın. Eğer burayı takıp edersen kendine uygun birşeyler bulabilirsin. Geçmişide fırsat buldukca okumanı tavsiye ederim

cnm gecmis olsun rabbim beterinden korusun
Günaydınlar diliyorum herkese . çok bunaltıcı bir hava var istanbulda kışın geldigi kesinleşti soba yakmak istemiyorum ev batıyo ama üşüyoruz kedim bile artık üşüyor
evet cnm burdada havalar sogudu kaloriferleri acmak gerekiyor
canli calar saati bendede var en gec 9dedimi uyandiriyor genelde erken kaldiriyor
ellerine kollarina saglik yenacimmmm
herkeslere tünaydııın....
hosgeldin cnm
cnm eger tuzlu yediysen ödemdir onlar takma kafana geldikleri gibi gitmeye mahkumlar

yani toplamda 270 dk oldu şimdilik sporummm
:
kızlar 10 dk zumba yaptım ama öldüm resmen :) bu akşam ev temizliğim var yine daha yapmam yeter, yoksa mecalim kalmayacak .... bu kadar kiloyla hopla zıpla nereye kadar canımmmmm
cok hizli zumba cnm
aferinnn cnmmmm masalllahhhh doludami yagdi kiz cnm bu kilolari korumak icin vermek icin yaz kis yagmur demeyecegiz hareket yapacagiz mecburennnn
40 yürüyüş yaptım bende şimdide yemek yemeye gidiyorum

4yk kapuska
2yk yoğurt
salata
1 kase çorba
1kt peynir 1 dilim kepek ekmek

bunları yicemm

menün cok guzel cnmmmm

he bende yazayim sporumu 100dakkk +210dakk toplam 310dakkk bu gün hava guzeldi bende firsati kacirmayayim dedim 80dakk yürüdüm kizimi sallarkende durmayayim dedim lesli hareketlerinden yaptim 20dakkk her firsati kollamak gerek

Kızlarrrrrrrrrr biumut'dan haberi olan varmı :122:
Bebişinin cinsiyeti belli olmuştur artık hem merak ettim güzel anne adayımız ne zamandır uğramıyor.
Umarım oda bebişimizde sağlıklı ve mutludurlar

aferinmi aferimmi diye türk dil kurumunun sitesine bakıcak söylicektim şimdi size ama tdk sitesi bi türlü açılmadı, aksilik olacak ya işte

sitemizdeki otomatik yazım klavuzumuzda doğru olana aferin diyor, bende aferin diye düşünüyorum.
edebiyatımda pek iyi sankide

MEyracım,
tombulkelebek uzun zamandır yok sebebi ise bir türlü diyete adapte olmaması ve sanırım yeni bir yavuklu.:)
bize ayıracak pek bir vakti yok bu aralar...

hımm temem canım.

eşimde az önce aradı ben bugün akşam geç gelicem kuzenin evinde maç izlicez onunla diye, bende hayır bugün eve gel lütfen dedim, beni hiç umursamadı gelmicem dedi resmen. benimde ona kafam çok bozuk 15-20dkdır.
birde hem suçlu hemde güçlü ayrıca......

bugün benim netim çok yavaş yaaa, başka benim gibi bugün neti çok yavaş olan varmı aranızda??

Son düzenleme:
offfff çok yorgunum ,yemekti ev temizliğiydi derken resmen çöktüm, çamaşırları yıka-as bir grup hala yıkanıyor, dağ gibi ütüm artık sıradağları andırıyor :))) daha çok işim var çooooook ama belim ağrıdı.....

kızlaaaaar ben geldiiiim.
sabah ekmekle peynirimi tost olarak değerlendirdim. öğlen patlıcan salatası ara öğün yapmadım. akşamda patlıcanlı sac kavurma yaptım yanında salata yoğurt pilav. gecede probiyotik yoğurt.
bu arada şu tarçınlı elmalı çaya başladım. sanırım geçen hafta kilocuklarıma baya etkisi oldu. bakalım perşembe diyetisyenciğimle randevum var. nasıl iple çekiyorum buluşmaları bir bilseniz. bakalım hayırlısı

ben onun çözümünü buldum hiçbir iş yapmazsan hiçbir iş çıkmıyor :))
valla bir ara bende öyle bir psikopata bağlamıştım ama şimdi duruldum. sadece öyle ortalığı topla sil süpür. bayramdan önce ufak ufak temizlik yapsam süper olur aslında. geldiğimde evi temiz bulurum hiç değilse demi.

canım bende yapmam yöre ayrımı sonuçta bende karadenizliyim yani :) allah hepimizi mutlu etsin inşallah... bak benim kardeşimde çok iyidir yardım konusunda... eğitim tamam diyorsan sorun yok :) ay aman ben bir şey demeyeyim benim eşim cam silme hariç her işi yapar o da konu komşuya malzeme vermemek için :)))
harikasın canım ya doluya rağmen yürümüşsün ...
bence tut bak cumaya ne kaldı ne güzel 70leri göreceksin, ben senin yerinde olsam yeminle aç gezerdim 2-3 gün :)))
40 yürüyüş yaptım bende şimdide yemek yemeye gidiyorum

4yk kapuska
2yk yoğurt
salata
1 kase çorba
1kt peynir 1 dilim kepek ekmek

bunları yicemm

menü gayet güzel afiyet olsun.....

Bence hiç sinirlerini bozma güzelim nasılsa o gelmiycem demesi ona yol, su ve elektrik olarak geri döner
Üzme sen tatlı canını geldiğinde sende naz yapar nasılsa gelmediğine pişman edersin

oyyyy canım yaa sanada geçmiş olsun diyeyim artık sende benim gibi evi kaldırmışsın. Eeee bayram yaklaştı o zamana kadar daha çok yapılır temizlikte bari alt yapıyı hazırlayalım dimi ama
Benimde ütüler beklemede temizlik tamamen bitsin ondan sonra artık bir günümüde ütüye ayırırım

maşallah o kadar işten sonra güç bulmuşsunda sporda yapmışsın ...... benim annemde hep yaptığın bana ise öğrendiğin kendine derdi :) bende 1 evin 1 kızıyım ama acımadı zalim anam :) o da öğretmen çalışıyordu ne yapsın garibim benden medet umuyordu demek, ben çok severim ev temizliğini bırak günlerce yaparım ama ayağımın altında dolananlar olmayacak :)
demek çok kullandın çamaşır suyunu falan ,ben tuvalet -banyo hariç kullanmıyorum artık bebeğe kokmasın diye, kıyamam sana iyi aklına gelmiş ayran -çubuk ikilisi :)
dediğin gibi insan temizlik yapınca hızını alamıyor ve düşünmeye başlıyor nereden başlasam diye :)
seninkiler defile mi yapıyor ay ben yerim onları :)
pantalonun bile dar gelmiyorsa bencede tartıda sorun var ........

Bence hiç sinirlerini bozma güzelim nasılsa o gelmiycem demesi ona yol, su ve elektrik olarak geri döner
Üzme sen tatlı canını geldiğinde sende naz yapar nasılsa gelmediğine pişman edersin

bilmiyorum bakıcaz artık canım
daha yeni evli olduğumuz için ne nasıl gidiyor-ne yapmak lazım-nasıl davranmak gerek vs.lerini henüz kestirmiş değilim evliliğimde, az sabretmem lazım bu yüzden, çünkü zamanla belirginleşicek hatlar ya o bakımdan.....
4aylık evliyiz.

hızlı valla ben boş yere mi terliyorum :)))
şu lesli daha mı yavaş canım?
bakamadın demek neyse canım ben doğrusunu söyledim emin olabilirsin :) annem,babam,dayım hepsi öğretmen ve edebiyat ve türkçe öğretmeni bir sürü arkadaşım var kime sorsam haklısın dediler ben daha bir şey demiyor ve çekiliyorum ...

bugün benim netim çok yavaş yaaa, başka benim gibi bugün neti çok yavaş olan varmı aranızda??
1-2 gün öncede benimki çok yavaştı

oooo menü gayet güzel afiyet olsun... tarçınlı çay şu hzlandırıcı çay mı? hadi buluş bakalım :)

merhabalar,
yaklaşık 1 haftadır gelemedim kendime, ihmal ettim sizi de. kafam sanki böyle dumanlı bir fanusun içinde, anormal mutsuzum sıkıntılıyım. bulamadım bir neden de.
herkes iyi inşallah, aralarda az az okudum ama tam takip edemedim. iyi hissetmiyorum. umarım kısa sürer bu depresif hallerim.

doğru diyorsun ama yapmayıncada insanın içine sinmiyor işte
bende tatile gitmeden hep temizlerim evi gelince temiz olsun diye eşim deli misin der...

sağol canım geçti gibi daha çamaşırlar var ütülenecek ve hala yıkanan
bayram öncesi gibi olmadı benimki günlük işler işte
yoksa camlar, kapılar ,dolaplar, buzdolabı vs beni bekler
ütüye benimde 1 gün ayırmam gerek :)

Benim eşimde evlenene kadar çorabını dahi attığı yerden kaldırmamış bir insan. KV tek oğluşunun üzerine fena titremiş eşim dışardayken bile o sabaha karşı bile gelse KV holde oturup beklemiş. Evlendiğimizde aman ben kızarsam diye ilk üç ay adam hiç bir yeri dağıtmıyordu hatta oturduğu yerden halının üzerindeki pamucukları bile mıntıka temizliği yapar gibi temizlerdi
KV balkonda bir gün halı yıkarken baskına geldi tabi ben kapıya yakınım diye ben açtım eşim devam etti KV sinir krizi geçirdi resmen oğlunu öyle görünce bana bir kez olsun yardım etmedin ama işte bak daha dün gelmiş ele halı bile yıkıyorsun diye
Bazen kızarım Odun falan derim ama hakkını yiyemem hamileliğimde 9 ay boyunca temizliği hep o yaptı hatta doğum öncesi adam bir girişti badanaya sonrasındada dip köşe temizliğe bana fenalık gelmişti tam 15 gün her akşam işten geldi badana yaptı o bitti bu sefer temizlik. Kadın tutalım dedim yok ona vereceğim parayla dışarda yemek yeriz dedi

Hala arada yardımcı olur hafta sonları ama işte o fazla inceler bu sefer banada gına gelir. Elektrik prizlerine kadar söker al şunları bir güzel çamaşır suyuyla yada domestosla yıka kurula ver bana der Megafonu bile sökmüşlüğümüz var
Camları zaten evlendiğimizden beri o dıştan siler bende yükseklik korkusu var cama cıkamıyorum diye
Benim ona kızdığım tek nokta asla bişeyi kendi akıl etmez, romantizmin yanından geçmez aksine olan romantizmide bozar.
İnsan arada da olsa bir cicek alıp gelir derim geçen gün marul aldımya der
İşi gücü muzurluk, bilgisayarda yada oyun konsolunda oyun, korku yada bilimkurgu filmleri izlesin.
Bazen kullaklıklarını takar Laptopta bir kerede en az 2 film peş peşe izler bende sinirden kudururum hani hepimize uygun bişey seçsende birlikte bişeyler paylaşsak diye.

Ne yapalım artık aldım bir Fabrika hatası üretimden kalktığı için iade de edemiyorum seni diyorum heee ne yaparsın kodum bozuk diyor deli

ankarada öğleden sonra ve akşamüstü yoğun bir dolu yağışı oldu yerler bembeyaz buzlarla kaplandı epeyce irileri de vardı
yağmur da çok yağdı Allah beterinden korusun
2 3 gün aç gezemiyorum iştahım açık malesef eninde sonunda göreceğim 70leri Allahın izniyle

canım bazen olacak böyle şeyler tabi ama sık sık olmaya başlarsa sorun var demektir, sende arkadaşlarınla buluş bakalım o ne diyecek :) daha çok yeniymişsiniz canım allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah....

hoşbuldum canım benim, çok asol:)))
sen nasılsın görüşmeyeli canım??

saol cnm bende kizin pesinden kosuyorummm nerde yaramazlik kiz orda iste dünya isleriyle ugrasiyorum ve kilo vermeye ugrasiyorummmm ama aliyorum bu hafta insallah verecem sen nasilsin ben trye geldigimde konyaya geldim ve pardüse dünyasi var ordan pardüse aldimm sen aklimdaydin acaba ne yapyior diye görüsmek isderdim ama ben fazla kalamadim kizim durmadi bizde geri döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…