1-2 gün öncede benimki çok yavaştı
)
merhabalar,
yaklaşık 1 haftadır gelemedim kendime, ihmal ettim sizi de. kafam sanki böyle dumanlı bir fanusun içinde, anormal mutsuzum sıkıntılıyım. bulamadım bir neden de.
herkes iyi inşallah, aralarda az az okudum ama tam takip edemedim. iyi hissetmiyorum. umarım kısa sürer bu depresif hallerim.
Benim eşimde evlenene kadar çorabını dahi attığı yerden kaldırmamış bir insan. KV tek oğluşunun üzerine fena titremiş eşim dışardayken bile o sabaha karşı bile gelse KV holde oturup beklemiş. Evlendiğimizde aman ben kızarsam diye ilk üç ay adam hiç bir yeri dağıtmıyordu hatta oturduğu yerden halının üzerindeki pamucukları bile mıntıka temizliği yapar gibi temizlerdi
KV balkonda bir gün halı yıkarken baskına geldi tabi ben kapıya yakınım diye ben açtım eşim devam ettiKV sinir krizi geçirdi resmen oğlunu öyle görünce bana bir kez olsun yardım etmedin ama işte bak daha dün gelmiş ele halı bile yıkıyorsun diye
Bazen kızarım Odun falan derim ama hakkını yiyemem hamileliğimde 9 ay boyunca temizliği hep o yaptı hatta doğum öncesi adam bir girişti badanaya sonrasındada dip köşe temizliğe bana fenalık gelmişti tam 15 gün her akşam işten geldi badana yaptı o bitti bu sefer temizlik. Kadın tutalım dedim yok ona vereceğim parayla dışarda yemek yeriz dedi
Hala arada yardımcı olur hafta sonları ama işte o fazla inceler bu sefer banada gına gelir. Elektrik prizlerine kadar söker al şunları bir güzel çamaşır suyuyla yada domestosla yıka kurula ver bana derMegafonu bile sökmüşlüğümüz var
Camları zaten evlendiğimizden beri o dıştan siler bende yükseklik korkusu var cama cıkamıyorum diye
Benim ona kızdığım tek nokta asla bişeyi kendi akıl etmez, romantizmin yanından geçmez aksine olan romantizmide bozar.
İnsan arada da olsa bir cicek alıp gelir derim geçen gün marul aldımya der
İşi gücü muzurluk, bilgisayarda yada oyun konsolunda oyun, korku yada bilimkurgu filmleri izlesin.
Bazen kullaklıklarını takar Laptopta bir kerede en az 2 film peş peşe izler bende sinirden kudururum hani hepimize uygun bişey seçsende birlikte bişeyler paylaşsak diye.
Ne yapalım artık aldım bir Fabrika hatası üretimden kalktığı için iade de edemiyorum seni diyorum heee ne yaparsın kodum bozuk diyor deli
bilmiyorum bakıcaz artık canım
daha yeni evli olduğumuz için ne nasıl gidiyor-ne yapmak lazım-nasıl davranmak gerek vs.lerini henüz kestirmiş değilim evliliğimde, az sabretmem lazım bu yüzden, çünkü zamanla belirginleşicek hatlar ya o bakımdan.....
4aylık evliyiz.
merhabalar,
yaklaşık 1 haftadır gelemedim kendime, ihmal ettim sizi de. kafam sanki böyle dumanlı bir fanusun içinde, anormal mutsuzum sıkıntılıyım. bulamadım bir neden de.
herkes iyi inşallah, aralarda az az okudum ama tam takip edemedim. iyi hissetmiyorum. umarım kısa sürer bu depresif hallerim.
Benim eşimde evlenene kadar çorabını dahi attığı yerden kaldırmamış bir insan. KV tek oğluşunun üzerine fena titremiş eşim dışardayken bile o sabaha karşı bile gelse KV holde oturup beklemiş. Evlendiğimizde aman ben kızarsam diye ilk üç ay adam hiç bir yeri dağıtmıyordu hatta oturduğu yerden halının üzerindeki pamucukları bile mıntıka temizliği yapar gibi temizlerdi
KV balkonda bir gün halı yıkarken baskına geldi tabi ben kapıya yakınım diye ben açtım eşim devam ettiKV sinir krizi geçirdi resmen oğlunu öyle görünce bana bir kez olsun yardım etmedin ama işte bak daha dün gelmiş ele halı bile yıkıyorsun diye
Bazen kızarım Odun falan derim ama hakkını yiyemem hamileliğimde 9 ay boyunca temizliği hep o yaptı hatta doğum öncesi adam bir girişti badanaya sonrasındada dip köşe temizliğe bana fenalık gelmişti tam 15 gün her akşam işten geldi badana yaptı o bitti bu sefer temizlik. Kadın tutalım dedim yok ona vereceğim parayla dışarda yemek yeriz dedi
Hala arada yardımcı olur hafta sonları ama işte o fazla inceler bu sefer banada gına gelir. Elektrik prizlerine kadar söker al şunları bir güzel çamaşır suyuyla yada domestosla yıka kurula ver bana derMegafonu bile sökmüşlüğümüz var
Camları zaten evlendiğimizden beri o dıştan siler bende yükseklik korkusu var cama cıkamıyorum diye
Benim ona kızdığım tek nokta asla bişeyi kendi akıl etmez, romantizmin yanından geçmez aksine olan romantizmide bozar.
İnsan arada da olsa bir cicek alıp gelir derim geçen gün marul aldımya der
İşi gücü muzurluk, bilgisayarda yada oyun konsolunda oyun, korku yada bilimkurgu filmleri izlesin.
Bazen kullaklıklarını takar Laptopta bir kerede en az 2 film peş peşe izler bende sinirden kudururum hani hepimize uygun bişey seçsende birlikte bişeyler paylaşsak diye.
Ne yapalım artık aldım bir Fabrika hatası üretimden kalktığı için iade de edemiyorum seni diyorum heee ne yaparsın kodum bozuk diyor deli
merhabalar,
merhabalar,
ankarada öğleden sonra ve akşamüstü yoğun bir dolu yağışı oldu yerler bembeyaz buzlarla kaplandı epeyce irileri de vardı
yağmur da çok yağdı Allah beterinden korusun
2 3 gün aç gezemiyorum iştahım açık malesef eninde sonunda göreceğim 70leri Allahın izniyle
evet canım almamışım sanırım cahilliğime ver ben de bir daha yazmayım olur mu canım çok özür dilerimben öğretmen olmuşum ama kimseye hitap ederkn bu şekilde sen bunu hiç bole yapmadın mı dememiştim ne kadar üzüldüm eğer söylememiz gerekn yanlış bir şey varsa tenkit ederek değil de daha değişik bir ifade ile söylenir. Ben de bunu bilir bunu söylerim çok özür dilerim ama doğruyu söylerken başkasını asla tenkit etmem ben almadım ne olacak yani burda durmamalımıyım şimdi Alllah Allah ya cidden uslubun hiç hoş değil çok konuşmuyordum şimdi hiç konuşmayacağım siz nasılsa doğrusunu biliyorsunuz arkadaşım değil mi?? Yapıcı oluyum derken bu kırıcılık neden onu da anlamış değilim herkes beni bilir burda asla ama asla bu zamana kadar kırıcı bir uslup kullanmadım ama göreceğim buymuş demek kiiicanım sen öğretmensin değil mi aferim doğrusu olur mu ya sen hiç eline imla kılavuzu ya da sözlük almadın canım sanırım, hiç doğrusu aferim olur mu ya tamam bazıları öyle kullanıyor ama doğru bir kullanım değil bu ,aferin takdir için söylenirken aferim yerelması demektir :)))
kısaltmalar konusunda ise sana tamamen katılıyorum canım.....
Dalokay'ın annesi sevgiili yoldaş mutlu,
umarım seni böylesine üzen konu sadece iş konusudur..
Çok daha önemli bir konu değildir...
Benim işimdende bir haber yok..
kızlar antalyayı vuran sel bizimde keselere vurdu. hem bayram önü derler hem seralar gitti derler off off. ne olcak bu halimiz bizim yaaa.
geçen aydan itibarende kaçak elektiriği bize taktılar cümleten gözümüz aydın. zaten herşeye zam zam. kış gelmiş ee doğalgaza zam. halimize şükür varki alıyoruz ama allah olmayanlara yardım etsin. al sana depresyon sebebi.
canım bazen olacak böyle şeyler tabi ama sık sık olmaya başlarsa sorun var demektir, sende arkadaşlarınla buluş bakalım o ne diyecek :) daha çok yeniymişsiniz canım allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah....
saol cnm bende kizin pesinden kosuyorummm nerde yaramazlik kiz orda iste dünya isleriyle ugrasiyorum ve kilo vermeye ugrasiyorummmm ama aliyorum bu hafta insallah verecemsen nasilsin ben trye geldigimde konyaya geldim ve pardüse dünyasi var ordan pardüse aldimm sen aklimdaydin acaba ne yapyior diye görüsmek isderdim ama ben fazla kalamadim kizim durmadi bizde geri döndük
Asıl şimdi tam naz yapma zamanı
Merak etme sende deneme yanılma yöntemiyle öğrenirsin nasıl davranman gerektiğini
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım bence senin bozulduğunu anladığında eşin zaten gönlünü alacaktır yani yol, su ve elektriğe daha var sizde
gerçekten bilemiyorum banucum tam sıkıntımın nedenini. istanbul buluşması heralde ekimin son haftası olacak. semoş o vakit geleceği için. ben kuaföre gitmeyi hiç sevmem ama diyorum saçlarımı yaptırıyım şöyle havalı bir fön falan, ne giyeceğimi bile şimdiden düşünüyom.Asıl şimdi tam naz yapma zamanı
Merak etme sende deneme yanılma yöntemiyle öğrenirsin nasıl davranman gerektiğini
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım bence senin bozulduğunu anladığında eşin zaten gönlünü alacaktır yani yol, su ve elektriğe daha var sizde
Kıyamam canım yaa hakikaten ne oluyor bize böyleHavalardanmıdır yoksa başka birşeyden midir nedir herkes ya hasta yada nedensiz mutsuz.
Mutlucuğum senin bu depresif halin acaba şu bandırma işinden dolayı olabilirmi hani belirsizlik var eşin pek taraftar değil ya o yüzden canın sıkkın olabilirmi :44:
Umarım en kısa zamanda sende yine eski neşene kavuşursunda hepimize yine kaynak olmaya devam edersin
Birde bir ara İstanbullular buluşucağız ya o zamanda en geç herkes kendini toparlamış olur herhalde tabi o zamana kadarda bekleme bir an önce neşeli halinle dön aramıza
evet canım almamışım sanırım cahilliğime ver ben de bir daha yazmayım olur mu canım çok özür dilerimben öğretmen olmuşum ama kimseye hitap ederkn bu şekilde sen bunu hiç bole yapmadın mı dememiştim ne kadar üzüldüm eğer söylememiz gerekn yanlış bir şey varsa tenkit ederek değil de daha değişik bir ifade ile söylenir. Ben de bunu bilir bunu söylerim çok özür dilerim ama doğruyu söylerken başkasını asla tenkit etmem ben almadım ne olacak yani burda durmamalımıyım şimdi Alllah Allah ya cidden uslubun hiç hoş değil çok konuşmuyordum şimdi hiç konuşmayacağım siz nasılsa doğrusunu biliyorsunuz arkadaşım değil mi?? Yapıcı oluyum derken bu kırıcılık neden onu da anlamış değilim herkes beni bilir burda asla ama asla bu zamana kadar kırıcı bir uslup kullanmadım ama göreceğim buymuş demek kiii
aferim aferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?