Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1-2 gün öncede benimki çok yavaştı
)

tamam canım teşekkürler

geçmişler olsun inşaallah bitanem benim....

gerçekten eşine MAŞAALLAH
takdirlik bence eşin....

suratımı asıp duruyordum 1saat olacak nerdeyse, şu sözün beni güldürdü inanDD saolasın.
İnsan arada da olsa bir cicek alıp gelir derim geçen gün marul aldımya der

eşin yengeç burcu mu?? yengeç olabilir bence.

Asıl şimdi tam naz yapma zamanı
Merak etme sende deneme yanılma yöntemiyle öğrenirsin nasıl davranman gerektiğini
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım bence senin bozulduğunu anladığında eşin zaten gönlünü alacaktır yani yol, su ve elektriğe daha var sizde

Kıyamam canım yaa hakikaten ne oluyor bize böyle Havalardanmıdır yoksa başka birşeyden midir nedir herkes ya hasta yada nedensiz mutsuz.
Mutlucuğum senin bu depresif halin acaba şu bandırma işinden dolayı olabilirmi hani belirsizlik var eşin pek taraftar değil ya o yüzden canın sıkkın olabilirmi :44:
Umarım en kısa zamanda sende yine eski neşene kavuşursunda hepimize yine kaynak olmaya devam edersin
Birde bir ara İstanbullular buluşucağız ya o zamanda en geç herkes kendini toparlamış olur herhalde tabi o zamana kadarda bekleme bir an önce neşeli halinle dön aramıza

benim eşimde aynen bir evin bir oğlu ,benim kvde görümcelede çok şaşırıyorlar hayatta yapmazdı diye, bende yaptırmazsanız yapmaz tabi diyorum haksız mıyım allah aşkına :)
bende çok titizimdir evde temizlik yaptığımda pis bir odadan diğerine geçiş yaptırmam ,eşim hala sorar aşkıııımmmm her taraf temiz mi çıkabilir miyim ya da buraya geçebilir miyim diye artık zamanında nasıl çemkirdiysem hala çekinir
benim eşimde 9 ay boyunca sağolsun yaptı gık demedi, halada bana çok yardımcıdır ,hem ev hem çocuk konusunda
her zaman derim milyon kere dünyaya gelsem yine seni seçerdim diye :)
tabi o aynı fikirde mi bilemem
eniştem haklı valla niye kadına veresiniz dışarıda yemek yersiniz :)))
çok titiz anladığım kadarıyla baksana prizlere kadar düşünüyor maşallah
marul mu almış allah iyiliğini versin onun bence sen onu yeniden kodla
adamcağız demekki özel zevklerim olsun diyor ve sizi istemiyor anla artık :))))

Mutlucum, ortikim, ben de oyleyim ya...

Bugun bir arkadasimla bulusup palladium'a gittik. Biraz ciks bir avm'dir. Zaten cok moralsiz, adet oncesi ve depresiftim, bir de pazardan alinma bir tisrt ve pijamadan bozma bir pantolonla gittigim bu guzel avm'de, bu benim arkadasim her ayakkabi ve cantaciya girdi, mac makyaj malzemeleri ve shiseido sampuanlar kozmetikler denedi... Ben de yaninda pacoz gibi durdukca, aynalardan kacip kendime acidim ve yerin diplerine girdim....

Ustelik bu kizin 3 aylik ve cok kotu giden nerdeyse bosanmak usere oldugu bir evligi var, isi yok, is bulamiyor, babasi kanser ve annesini terketti vb gibi bisuru sorunu var. Parasal cekinceleri var ama yine de taksitle de olsa kendine biseyler alip bakiyor...

Benim pirlanta kocacigim(sukurler olsun), cebimde param, altimda arabam, limitsiz kredi kartim var, sagligim yerinde ama 1 parmak boyasi gelmis sacimla, sunmus tisortumle, bir elkremi bile denemeye utandim... kendimi berbat hissettim, kizcagizin 10 taksite boldurdugu kremi nakit paray
A anneme hediye aldim(gene kendime yakistiramadim ve zaten evde dolaplar dolusu surmedigim kremlerim var) ve iyice bunalima girdim...

Neden boyleyim...

kızlar antalyayı vuran sel bizimde keselere vurdu. hem bayram önü derler hem seralar gitti derler off off. ne olcak bu halimiz bizim yaaa.
geçen aydan itibarende kaçak elektiriği bize taktılar cümleten gözümüz aydın. zaten herşeye zam zam. kış gelmiş ee doğalgaza zam. halimize şükür varki alıyoruz ama allah olmayanlara yardım etsin. al sana depresyon sebebi.

canım çabucak toparlan inşallah kafana taktığın bişey yoksa mevsimsel bir sıkıntıdır
sensiz topiğin tadı olmuyor çabucak toparlan

cnm insallah gecer cabuk bazen insani bir ufak kelime hayatini alt üst ediyor bazen hic nedeni olmadan deprasyona giriyor bende gecen hafta öyleydim aman kendini hepden birakma cnm cik disari gez dalolayla zamanla acilirsin

buradada çok yağdı hatta dolu da yağdı, ankara'yı tvde gördüm canım annemle konuştum o da okuldan çıkınca yakalanmış bir yerde oturup çay içtik geçene kadar dedi
amin canım allah beterinden korusun biz sıcacık evlerimizdeyiz ya sokakta olanlar ne yapsın, allah yardımcıları olsun ,kışı sevmem zaten hele onları düşününce daha bir beter acıyor insanın içi...
inşallah canım inşallah göreceksin valla ne yalan söyleyeyim ben senden daha heyecanlıyım :)

evet canım almamışım sanırım cahilliğime ver ben de bir daha yazmayım olur mu canım çok özür dilerimben öğretmen olmuşum ama kimseye hitap ederkn bu şekilde sen bunu hiç bole yapmadın mı dememiştim ne kadar üzüldüm eğer söylememiz gerekn yanlış bir şey varsa tenkit ederek değil de daha değişik bir ifade ile söylenir. Ben de bunu bilir bunu söylerim çok özür dilerim ama doğruyu söylerken başkasını asla tenkit etmem ben almadım ne olacak yani burda durmamalımıyım şimdi Alllah Allah ya cidden uslubun hiç hoş değil çok konuşmuyordum şimdi hiç konuşmayacağım siz nasılsa doğrusunu biliyorsunuz arkadaşım değil mi?? Yapıcı oluyum derken bu kırıcılık neden onu da anlamış değilim herkes beni bilir burda asla ama asla bu zamana kadar kırıcı bir uslup kullanmadım ama göreceğim buymuş demek kiii

Dalokay'ın annesi sevgiili yoldaş mutlu,
umarım seni böylesine üzen konu sadece iş konusudur..
Çok daha önemli bir konu değildir...

Benim işimdende bir haber yok..

işin garibi sıkıntımın nedeni yok, sanki nebiliim böyle hayatımı dışardan izliyorumda mudahale edemiyorum öyle geçiyor zaman, anlatması zor. böyle içimde bi dolu boşluk.

yazık ya bir sürü can gitti nasıl yağmış öyle...
zamlara alıştırıldık canım artık bir şey demiyoruz, evet kaçak elektrik öyle olmuş hangi bölgede oturuyorsan ve orada ne kadar kaçak varsa onu sanada bölüştürüyorlarmış, doğuda oturanlar yandı yani hakkıyla ödeyenler ...
doğalgaza %14 dediler off offf ne yapalım yağmur duasına çıkanlar gibi güneş duasına mı çıkalım

amin inşaallah, çok teşekkür ederim canım...

Allah kolaylık versin canım, inşaallah hayırlısı ile bu haftada verirsin kilo:))
bende iyiyim çok şükür, saolasın.
belki başka zamana kısmet olur görüşmekte
pardesünüde güle güle kullan canımcım.

amin inşaallah canım, saol.
evet deneme yanılma güzel bi yol aklıma yattı

gerçekten bilemiyorum banucum tam sıkıntımın nedenini. istanbul buluşması heralde ekimin son haftası olacak. semoş o vakit geleceği için. ben kuaföre gitmeyi hiç sevmem ama diyorum saçlarımı yaptırıyım şöyle havalı bir fön falan, ne giyeceğimi bile şimdiden düşünüyom.

canım benim ben kırılacağını düşünerek yazmadım inan, kırıldıysan ki öyle olmuş çok özür dilerim, ben asla tenkit amaçlıda yazmadım emin ol farkındaysan hep canım dedim gülücükler kondurdum, seni asla kırmak istemem güzel hemşom benim, benim düşüncem doğrusunu yazmaktı asla seni üzmek değil, hem burada kızıyoruz ,gülüyoruz ,öğreniyoruz, farkındaysan bende emin olamadım tüm arkadaşlarla o inatlaşan öğretmen arkadaşımız sayesinde baktık öğrendik, benim sana demem neden araştırmadın, yani öğretmen olmuşsun ne güzel ama neden araştımadın demek istedim ,gerçekten kusura bakma, bende öyle dediğin gibi biri değilim inan, yapıcı bir insanım ne bileyim sana yardımcı olayım dedim ,demez olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…