Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aşkolsun sana ,tamam esprili bir kişiliksinde ben bu domatesi hak etmedim :)))
hadi barışalım kızma bana ya ben valla öyle demek istemedim nasıl inandırabilirim ki seni:44:

özür dilerim ben kitap defter açmadan öğretmen olduğum için devletten torpilli domates nedir onu da bilmemmmm o ne yenir miii

beyzacım, öncelikle maşallah sana ve ailene, ama ne biliim bu depresif haller ben de de var. belki kilo işini hale bitiremediğim için başlayıp geç gelen losa depresyonumla (oğlum 18 aylık neredeyse) birleşti, bu iş potansiyeli ben ne olucam ne yapıcam olmak istediğim yerdeyim sorularımı depreştirdi oldum yani. ama kendimizi sevmemiz sahip çıkmamız sart git al kendine 1-2 sey en azından şık bir kot, bir bir iki bluz, bir ceket sart. ben 1-2 sey birleştirdim onları giyorum çıkmam gerkirse. pek makyaj saç baş işlerinden anlamam ama toparlanmak sart.

Ay çok alemsin canım ya ne güldüm bizi istemiyor hee
Adamın aklı gidiyor beni kayıp edecek diye
4 Sene evvel KV iyice cıldırtmıştı beni bir ara. Kadın okadar sinirlerimi bozmuştuki hayattan kopmuştum resmen. Nasıl bir bunalıma girdiysem artık o dönem haftalarca kendime gelememiştim. Birde o dönem akıl verenler çok olur ya millet aaa bu adam zaten seni cıkar için almış yok işte eşin kumarda oynuyormuş bizden duymuş olma ama diye verdiler gazi verdiler gazı
KV desen her gün oğlunu iş cıkışı direk çağırıp diğer yandan şişiriyormuş meğer. Adam eve gelirdi beş karış surat sonra bir kavga adam gece yarısına kadar kahvede bende tabi iyice bunalımda.
Çoğu zaman annesine uğrar eve bile gelmeden kahveye giderdi. Sonunda nasıl dellendiysem annemler Almanyadan geldiklerinde ben boşanıcağım diye tuturmuştum. İşler tabi bizimkilere kadar duyurulunca eşim işin ciddiyetini kavradı barışmak için elinden geleni yaptı ama bu seferde benim .omuzluğum tutmuştu.
24 saat aralıksız kavga eden biz boşanma konusunda kanka kesildik o dönem çocuğun piskolojisi nasıl az hasar alır falan diye eşi yok hafta sonları birlikte gezdiririz, yok tatilleri beraber yaparız, yok bayramın birinci günü bende olsun sana getiririm demeler, yok bir dert olursa ilk beni arıyacaksın demeler
Boşanmaya gelince adam tam hayalimdeki adama dönüşüverdi ulen geri benim zaten istediğim bu ille bunları elde etmek için boşanmak mı lazım dedim şaşırdı kaldı.
En son mahkemeye başvuracağımızın akşamı baş başa yemeğe cıkalımmı güzelim diye mesaj atmıştı mesaj atmaktan nefret eden adam sırf beni ikna edebilmek için çok istediğim yavru köpeği bile almaya razı olmuştu.

Neticede tabiki tekrar denemeye karar verdik, yavru köpeği almaktanda vazgeçtik sonuçt yer yok evde
Bu adamın ödü kopuyor beni kaybedecek diye :122: :122:
Çok kötü bir zamandı ama artık o dönemi konuşunca gülüp geçiyoruz çok şükür
Bende tekrar dünyaya gelsem onunla evlenirim sadece anasını değiştirsek yeter
Oda dünyaya tekrar gelsem ne olursa olsun seni bulur yine kandırırdım diyor

özür dilerim ben kitap defter açmadan öğretmen olduğum için devletten torpilli domates nedir onu da bilmemmmm o ne yenir miii

canım neden bu kadar alındın hala anlamış değilim, ben senden özür diliyorum ama sen devam ediyorsun, ben sana şunu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun demedim hem benim ne haddime ya ,sadece doğru bildiğimi anlatmaktı derdim, ne diyeyim sen nasıl anlarsan öyle anla bari ....

allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah...
ne günler geçirmişsiniz canım ya neyse istediğin adama dönüşmüş ya sonuçta, önemli olanda o değil mi?
neden erkekler kaybetme aşamasına gelince değer bilirler anlamış değilim, çevremde bu tarz örnekler gerçekten çok
allah kimsenin yuvasını bozmasın, mutlu ,huzurlu olun bir ömür boyu inşallah
köpeğide boşver çok pis kokuyorlar ya

canım çabucak toparlan inşallah kafana taktığın bişey yoksa mevsimsel bir sıkıntıdır
sensiz topiğin tadı olmuyor çabucak toparlan

haklısın en önemlisi kısa zamanda çözmek.

cnm insallah gecer cabuk bazen insani bir ufak kelime hayatini alt üst ediyor bazen hic nedeni olmadan deprasyona giriyor bende gecen hafta öyleydim aman kendini hepden birakma cnm cik disari gez dalolayla zamanla acilirsin
inşallah. enerjiyi arttıralım değil mi.
haydaaaa, neoldu şimidi, öğretmen çatısması,

semoşum canım bu yazışma ortamında bazen hadsiz gibi görünen cumlelerle karşılasabilirsin, alınma hemen, en azından üstüne alınma.
bence ibatumun, bir öğretme gayreti içinde sınıf öğretmeni uslubuyla yazınca, cümlesini biraz azar gibi görünmüş.kötü niyeti olmadığını da belirtmiş sonradan da.

yazdıkların beni üzdü sakın böyle düşüncelere dalma.

Semirannnnnnnnnnnn güzelim sensiz buranın tadı olurmu hiç
Özlem ( ilbatum ) eminim o anlamda söylemek istememiştir ki zaten oda oda tanıdığımız kadarıyla o yapıda biri değil ama işte insan yazıyla iletişim kurunca bazen yanlış bir durum yaşanabiliyor. Bak kendide zaten üzgün olduğunu yazmış. Ne olur sakın küsüpte bizleri varlığından mahrum etme

İkinizde yüreği çok güzel insanlarsınız aranızda bir sorun olmasın biz hepinizi çooooooooook seviyoruzzzzzz

banu buluşmaya gelicen kesin dimiiiiii

kimse sohbetinden mahrum kalmasın ben sonradan geldiğime göre ben giderim......

Aaaaaaaaa kimse hiç bir yere gitmiyor. Kızıcağım ama yaaa otur kız oturduğun yerde seninde sohbetinden mahrum kalmak istemiyoruz sonuçta yanlış anlaşılma oldu sen gerekeni söyledin özrünüde diledin ve eminim Semiranda kabul etmiştir. Herhalde havalardanmıdır nedir herkes bu ara bir tuhaf o yüzden yarın eminim öyle bir sorun hatırlanmıyacak bile. Üzmeyin beni yaa bak asıcam suratımı sonra dudağım düşücek çocuk gibi hayal et ne kadar iğrenç bir görüntü

Canım benim yanlış anlaşılma yüzünden bizlere mı kıyacaksınız. Biz ikinizide çoooooooook seviyoruzzzzzzzz

Oleyyyyyyyyyy bende görebildimmmmmmm
Süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Ablacığımmmmmm

banu buluşmaya gelicen kesin dimiiiiii

Kambersiz düğün olurmu hiçççç
Allah nasip kısmet ederse bende kesin ayarlıyacağım :122:

Eşim biraz cinstir netteki arkadaşlıklar konusunda asla görüşme falan derdi hep hatta ilk başlarda görüşmeye gidersem dönünce söylerim bak hani bişey olmadı diye düşünüyordum ama geçen cumartesi buluşma olasılığı olunca

aaaa ne saklıycam be diye dellendim sonrada eşime dedim valla hiç kusura bakma benimde sosyal bir hayatım var netten kızlarla buluşcağız diye izin verdi hatta ertelendiğini duyunca neyse bir sonrakine gidersin artık diye teselli bile etti

Hatırlarmısın Adile Naşit genelde filmlerinde çoluk çocuğuyla evi terk ederken çocukları büyükte olsa ellerinden tutar çekerek hızlı hızlı giderdi ya ahanda öyle geliceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…