Kambersiz düğün olurmu hiçççç
Allah nasip kısmet ederse bende kesin ayarlıyacağım :122:
Eşim biraz cinstir netteki arkadaşlıklar konusunda asla görüşme falan derdi hep hatta ilk başlarda görüşmeye gidersem dönünce söylerim bak hani bişey olmadı diye düşünüyordum ama geçen cumartesi buluşma olasılığı olunca
aaaa ne saklıycam be diye dellendim sonrada eşime dedim valla hiç kusura bakma benimde sosyal bir hayatım var netten kızlarla buluşcağız diye izin verdi hatta ertelendiğini duyunca neyse bir sonrakine gidersin artık diye teselli bile etti
Hatırlarmısın Adile Naşit genelde filmlerinde çoluk çocuğuyla evi terk ederken çocukları büyükte olsa ellerinden tutar çekerek hızlı hızlı giderdi ya ahanda öyle geliceğim inşallah
derin nasılsın canım
çok şükür iyiyim bugün asumancım...mahvoldum yaa aa 6 gündür tansiyonum yüksek diye ölüm korkusu yaşadım panik atak geçirdim büyük bi ihtimal çünki nefesim sanki boğazıma kadar geliyordu sürekli titreme halindeydim ,bütün vücudumda yanmalar oluyordu sırtımda kollarımda bacaklarımda karıncalanmalar bugün çok azdı inşallah geçiyordur , bir daha olmaz ....
ben leahla buluştum giderken biraz gerildim, ama karşılaşınca hele biraz sohbette edince çok iyi yapmışım dedim. şimdi leahla okadar rahat ediyorum ki. buradaki insanların neredeyse hepsinden aynı elektriği alıyorum, samimi aklıbaşında kompleksiz hatunlar. yani yakında otursak sık sık görüşmek isteyebileceğim insanlar. umarım bol katılımlı güzel bir gün organize ederiz.
hepinize iyi geceler benim mesai 6da başlıyor yatayım şimdi
yarın hepiniz mutlu ve keyifli sağlıklı uyanın inşallah
çok şükür iyiyim bugün asumancım...mahvoldum yaa aa 6 gündür tansiyonum yüksek diye ölüm korkusu yaşadım panik atak geçirdim büyük bi ihtimal çünki nefesim sanki boğazıma kadar geliyordu sürekli titreme halindeydim ,bütün vücudumda yanmalar oluyordu sırtımda kollarımda bacaklarımda karıncalanmalar bugün çok azdı inşallah geçiyordur , bir daha olmaz ....
Valla yenacım napıcaz biz bu faranjiti hiç bilmiyorum hava soğudu başaldı benimdeayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..
Menün çok güzel olmuş asuman gecede meyva veya süt içtinmi süper.yağmura ve doluya rağmen 1 saat daha yürüdüm
akşam yemeğimi de yedim erkenden
1 tabak kuru fasulye sadece 1 yemek kaşığı pilav salata ve 1 bardak ayran yatana kadar bir kazaya kurban gitmem inşallah boğazımı tutabilirim
merhabalar,
yaklaşık 1 haftadır gelemedim kendime, ihmal ettim sizi de. kafam sanki böyle dumanlı bir fanusun içinde, anormal mutsuzum sıkıntılıyım. bulamadım bir neden de.
herkes iyi inşallah, aralarda az az okudum ama tam takip edemedim. iyi hissetmiyorum. umarım kısa sürer bu depresif hallerim.[/QUOTE
Hay allah üzüldüm sana nazaramı geldin mutlucum senki buranın neşesisin lütfen topla kendini dietine devam et süper kilolar verdin sakın yazık etme seni seviyoruz hadi bak senin motivelerine ihtiyacımız var.Git saçını kestir boyat makyaj yap kendine gel bu arad buluşmaaya beni unutmayın sakın.
Allah yardım etsin.kızlar antalyayı vuran sel bizimde keselere vurdu. hem bayram önü derler hem seralar gitti derler off off. ne olcak bu halimiz bizim yaaa.
geçen aydan itibarende kaçak elektiriği bize taktılar cümleten gözümüz aydın. zaten herşeye zam zam. kış gelmiş ee doğalgaza zam. halimize şükür varki alıyoruz ama allah olmayanlara yardım etsin. al sana depresyon sebebi.
Bende göremedim yaaa................................................................
İnşallah daha iyi olursun canım.çok şükür iyiyim bugün asumancım...mahvoldum yaa aa 6 gündür tansiyonum yüksek diye ölüm korkusu yaşadım panik atak geçirdim büyük bi ihtimal çünki nefesim sanki boğazıma kadar geliyordu sürekli titreme halindeydim ,bütün vücudumda yanmalar oluyordu sırtımda kollarımda bacaklarımda karıncalanmalar bugün çok azdı inşallah geçiyordur , bir daha olmaz ....
Valla yenacım napıcaz biz bu faranjiti hiç bilmiyorum hava soğudu başaldı benimdeayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..
Menün çok güzel olmuş asuman gecede meyva veya süt içtinmi süper.yağmura ve doluya rağmen 1 saat daha yürüdüm
1 tabak kuru fasulye sadece 1 yemek kaşığı pilav salata ve 1 bardak ayran yatana kadar bir kazaya kurban gitmem inşallah boğazımı tutabilirim
merhabalar,
yaklaşık 1 haftadır gelemedim kendime, ihmal ettim sizi de. kafam sanki böyle dumanlı bir fanusun içinde, anormal mutsuzum sıkıntılıyım. bulamadım bir neden de.
herkes iyi inşallah, aralarda az az okudum ama tam takip edemedim. iyi hissetmiyorum. umarım kısa sürer bu depresif hallerim.[/QUOTE
Hay allah üzüldüm sana nazaramı geldin mutlucum senki buranın neşesisin lütfen topla kendini dietine devam et süper kilolar verdin sakın yazık etme seni seviyoruz hadi bak senin motivelerine ihtiyacımız var.Git saçını kestir boyat makyaj yap kendine gel bu arad buluşmaaya beni unutmayın sakın.
Allah yardım etsin.kızlar antalyayı vuran sel bizimde keselere vurdu. hem bayram önü derler hem seralar gitti derler off off. ne olcak bu halimiz bizim yaaa.
geçen aydan itibarende kaçak elektiriği bize taktılar cümleten gözümüz aydın. zaten herşeye zam zam. kış gelmiş ee doğalgaza zam. halimize şükür varki alıyoruz ama allah olmayanlara yardım etsin. al sana depresyon sebebi.
Bende göremedim yaaa................................................................
İnşallah daha iyi olursun canım.çok şükür iyiyim bugün asumancım...mahvoldum yaa aa 6 gündür tansiyonum yüksek diye ölüm korkusu yaşadım panik atak geçirdim büyük bi ihtimal çünki nefesim sanki boğazıma kadar geliyordu sürekli titreme halindeydim ,bütün vücudumda yanmalar oluyordu sırtımda kollarımda bacaklarımda karıncalanmalar bugün çok azdı inşallah geçiyordur , bir daha olmaz ....
geçmiş olsun canımhiç iyi değilim yenacım her yerimden ateş çıkıyor başım kütük gibi çok rahatsızım yemek yiyemyorum gözümdende uyku akıyor iki gece uyumayınca yatmadan bakmak istedim...
hadi anan geliyormuş gözünaydın canımKızlar bana da müsaade biraz dinleneyimde sabah inşallah daha dinç kalkarım.
Yarın temizlik yaparım inşallah.
İki gündür kayananın gördüğü yerleri yapıyorduk kızımla birlikte zar zor da olsa artık bir girişmek eve farz oldu.
Önümüzdeki on gün içinde anamın Almanyadan gelme ihtimali var valla çok titizdir sonra başlar söylenmeye ben sana böylemi öğrettim diyetelefonda bile hasta olduğumu duyduğu halde olsun kalk yap işini terlersin bişeyin kalmaz diye tuturuyor temizlikle bozmuş aklını kadın.
bazen insana oluyor canım iş olayıdacanını sıktı tabiBi sikintiliyim asum, bilemedim hicccc keyfim yok... Sen nasilsin
İsle ilgili bi gelisme olmadi henuz icim boyle bombos oturuyorum bi baslasam yemeye 3 gun durmam heralde... Kafamin ici kazan gibi...
ummarımkontrolü iyi geçerahh cnm çok haklısın ama bu c.tesi uyucam kısmetse çünkü annem bu akşam yola çıkıyo yarın burda olacak
perşembe günü onkoloji de kontrolü var bi sorun çıkmaz inş.
bu arada emirin c.tesi itibari ile ishali bitti ama şimdide grip yine mümüklendi ve acayip öksürük var bakalım bu ne zmn geçicek
bağışıklıgı çok zayıf malesef kış geldi bitmez derdi artık allah beterinden saklasın (amin)
kızılayın sodasında biraz düşük sodyum var zorda kalmadıkça içme limon düşürüyor birde muz dengeliyor tansiyonu ama benca sen kum döktün idrarını yapamadın bir süre yani düzenli değildi o tansiyonu yükseltirayşeebru çok sağol canım bende içim yandığı için soda içiyordum madem yükseltiyor içmiyeyim,bana daha ilaca başlanmadı çünki panik atakla ilgili bir yükselmede olabilirmiş 15 gün sonra kara vericek drum
offf kıyamam yoruldun tabihastalık kolonoskopi falan derkenöyle yoğun ve stresli geçiyo 2 haftadır çalışma hayatım çok yoruldum
evde oturmak yatmak istiyorum
1 ay ücretsiz izin istiyorum oyy oyyy
çok mu şey istiyorum ki ya :18:
ben 1.5 ay emzirebildim sonra sağdım 6 ay bitene kadar anca yetti ama benimkide sürekli göğsüme saldırı okşar falan benimki neden acabaLaylonUmuttçum sen çok renkli bir kişiliksin biliyomusun.?
Dün yazıcaktım unuttum demek oğlanı 28 ay emzirdin bravo valla..Ben 20 ay emzirdim diye kasım kasım kasılıyordum..
Çocuklar büyüdükten sonra meme onlar için farklı bir şekle bürünüyor beslenmeden çıkıp. oyuncakmı desem,güvenmi desem değişik bir gözle bakıyorlar..
Bu aralar benim oğlumda durup durup göğüslerimi elliyor. mekan farketmiyor sokakta, dışarıda,kalabalıkta hani aklına bişey gelir gibi aniden iki eliyle elleyip tekrar işine dönüyor..
Hangi mektepten mezunsun merak ettiydim.:)
yalnız yalın olmaktan düşünUmuttt,peki yanlız mı,yalnız mı.?
sonbahar depresyonu olmasınmerhabalar,
herkes iyi inşallah, aralarda az az okudum ama tam takip edemedim. iyi hissetmiyorum. umarım kısa sürer bu depresif hallerim.
valla iyi becermişsin ya nasıl yatın sırrını verBenim eşimde evlenene kadar çorabını dahi attığı yerden kaldırmamış bir insan. KV tek oğluşunun üzerine fena titremiş eşim dışardayken bile o sabaha karşı bile gelse KV holde oturup beklemiş. Evlendiğimizde aman ben kızarsam diye ilk üç ay adam hiç bir yeri dağıtmıyordu hatta oturduğu yerden halının üzerindeki pamucukları bile mıntıka temizliği yapar gibi temizlerdi
KV balkonda bir gün halı yıkarken baskına geldi tabi ben kapıya yakınım diye ben açtım eşim devam ettiKV sinir krizi geçirdi resmen oğlunu öyle görünce bana bir kez olsun yardım etmedin ama işte bak daha dün gelmiş ele halı bile yıkıyorsun diye
Bazen kızarım Odun falan derim ama hakkını yiyemem hamileliğimde 9 ay boyunca temizliği hep o yaptı hatta doğum öncesi adam bir girişti badanaya sonrasındada dip köşe temizliğe bana fenalık gelmişti tam 15 gün her akşam işten geldi badana yaptı o bitti bu sefer temizlik. Kadın tutalım dedim yok ona vereceğim parayla dışarda yemek yeriz dedi
Hala arada yardımcı olur hafta sonları ama işte o fazla inceler bu sefer banada gına gelir. Elektrik prizlerine kadar söker al şunları bir güzel çamaşır suyuyla yada domestosla yıka kurula ver bana derMegafonu bile sökmüşlüğümüz var
Camları zaten evlendiğimizden beri o dıştan siler bende yükseklik korkusu var cama cıkamıyorum diye
Benim ona kızdığım tek nokta asla bişeyi kendi akıl etmez, romantizmin yanından geçmez aksine olan romantizmide bozar.
İnsan arada da olsa bir cicek alıp gelir derim geçen gün marul aldımya der
İşi gücü muzurluk, bilgisayarda yada oyun konsolunda oyun, korku yada bilimkurgu filmleri izlesin.
Bazen kullaklıklarını takar Laptopta bir kerede en az 2 film peş peşe izler bende sinirden kudururum hani hepimize uygun bişey seçsende birlikte bişeyler paylaşsak diye.
Ne yapalım artık aldım bir Fabrika hatası üretimden kalktığı için iade de edemiyorum seni diyorum heee ne yaparsın kodum bozuk diyor deli
bazen banada öyle olurzaten çok süsülü bir hatun hiç birzaman olmadımMutlucum, ortikim, ben de oyleyim ya...
Bugun bir arkadasimla bulusup palladium'a gittik. Biraz ciks bir avm'dir. Zaten cok moralsiz, adet oncesi ve depresiftim, bir de pazardan alinma bir tisrt ve pijamadan bozma bir pantolonla gittigim bu guzel avm'de, bu benim arkadasim her ayakkabi ve cantaciya girdi, mac makyaj malzemeleri ve shiseido sampuanlar kozmetikler denedi... Ben de yaninda pacoz gibi durdukca, aynalardan kacip kendime acidim ve yerin diplerine girdim....
Ustelik bu kizin 3 aylik ve cok kotu giden nerdeyse bosanmak usere oldugu bir evligi var, isi yok, is bulamiyor, babasi kanser ve annesini terketti vb gibi bisuru sorunu var. Parasal cekinceleri var ama yine de taksitle de olsa kendine biseyler alip bakiyor...
Benim pirlanta kocacigim(sukurler olsun), cebimde param, altimda arabam, limitsiz kredi kartim var, sagligim yerinde ama 1 parmak boyasi gelmis sacimla, sunmus tisortumle, bir elkremi bile denemeye utandim... kendimi berbat hissettim, kizcagizin 10 taksite boldurdugu kremi nakit paray
A anneme hediye aldim(gene kendime yakistiramadim ve zaten evde dolaplar dolusu surmedigim kremlerim var) ve iyice bunalima girdim...
Neden boyleyim...
canım kötü bir niyeti olmadığına eminim zaten özürde dilemiş seni seviyoruz canımevet canım almamışım sanırım cahilliğime ver ben de bir daha yazmayım olur mu canım çok özür dilerimben öğretmen olmuşum ama kimseye hitap ederkn bu şekilde sen bunu hiç bole yapmadın mı dememiştim ne kadar üzüldüm eğer söylememiz gerekn yanlış bir şey varsa tenkit ederek değil de daha değişik bir ifade ile söylenir. Ben de bunu bilir bunu söylerim çok özür dilerim ama doğruyu söylerken başkasını asla tenkit etmem ben almadım ne olacak yani burda durmamalımıyım şimdi Alllah Allah ya cidden uslubun hiç hoş değil çok konuşmuyordum şimdi hiç konuşmayacağım siz nasılsa doğrusunu biliyorsunuz arkadaşım değil mi?? Yapıcı oluyum derken bu kırıcılık neden onu da anlamış değilim herkes beni bilir burda asla ama asla bu zamana kadar kırıcı bir uslup kullanmadım ama göreceğim buymuş demek kiii
neler yaşamıssınız vallaAy çok alemsin canım ya ne güldüm bizi istemiyor hee
Adamın aklı gidiyor beni kayıp edecek diye
4 Sene evvel KV iyice cıldırtmıştı beni bir ara. Kadın okadar sinirlerimi bozmuştuki hayattan kopmuştum resmen. Nasıl bir bunalıma girdiysem artık o dönem haftalarca kendime gelememiştim. Birde o dönem akıl verenler çok olur ya millet aaa bu adam zaten seni cıkar için almış yok işte eşin kumarda oynuyormuş bizden duymuş olma ama diye verdiler gazi verdiler gazı
KV desen her gün oğlunu iş cıkışı direk çağırıp diğer yandan şişiriyormuş meğer. Adam eve gelirdi beş karış surat sonra bir kavga adam gece yarısına kadar kahvede bende tabi iyice bunalımda.
Çoğu zaman annesine uğrar eve bile gelmeden kahveye giderdi. Sonunda nasıl dellendiysem annemler Almanyadan geldiklerinde ben boşanıcağım diye tuturmuştum. İşler tabi bizimkilere kadar duyurulunca eşim işin ciddiyetini kavradı barışmak için elinden geleni yaptı ama bu seferde benim .omuzluğumtutmuştu.
24 saat aralıksız kavga eden biz boşanma konusunda kanka kesildik o dönemçocuğun piskolojisi nasıl az hasar alır falan diye eşi yok hafta sonları birlikte gezdiririz, yok tatilleri beraber yaparız, yok bayramın birinci günü bende olsun sana getiririm demeler, yok bir dert olursa ilk beni arıyacaksın demeler
Boşanmaya gelince adam tam hayalimdeki adama dönüşüverdiulen geri benim zaten istediğim bu ille bunları elde etmek için boşanmak mı lazım dedim şaşırdı kaldı.
En son mahkemeye başvuracağımızın akşamı baş başa yemeğe cıkalımmı güzelim diye mesaj atmıştı mesaj atmaktan nefret eden adamsırf beni ikna edebilmek için çok istediğim yavru köpeği bile almaya razı olmuştu.
Neticede tabiki tekrar denemeye karar verdik, yavru köpeği almaktanda vazgeçtik sonuçt yer yok evde
Bu adamın ödü kopuyor beni kaybedecek diye :122: :122:
Çok kötü bir zamandı ama artık o dönemi konuşunca gülüp geçiyoruz çok şükür
Bende tekrar dünyaya gelsem onunla evlenirim sadece anasını değiştirsek yeter
Oda dünyaya tekrar gelsem ne olursa olsun seni bulur yine kandırırdım diyor
yapma canımözürde diledin yapamayın kimse gitmesinkimse sohbetinden mahrum kalmasın ben sonradan geldiğime göre ben giderim......
aha iyi olmana sevindimçok şükür iyiyim bugün asumancım...mahvoldum yaa aa 6 gündür tansiyonum yüksek diye ölüm korkusu yaşadım panik atak geçirdim büyük bi ihtimal çünki nefesim sanki boğazıma kadar geliyordu sürekli titreme halindeydim ,bütün vücudumda yanmalar oluyordu sırtımda kollarımda bacaklarımda karıncalanmalar bugün çok azdı inşallah geçiyordur , bir daha olmaz ....
İnşallah yaa ben sabırsızlıkla bekliyorum buluşmayı :122:
Dediğin gibi henüz görüşmemiş olsakta herkes için bende aynı şeyleri hissediyorum. Buradaki herkes gerçekten çok samimi ve aklı başında. Bende çok güzel dostlukların oluştuğunu düşünüyorum ve ne olursa olsun seneler sonra da olsa bu dostluk baki kalıcaktır eminim
Kazdagliyi goremedik gene... Kiz albumune koy madem ya....
merhabalar,
:
he bende yazayim sporumu 100dakkk +210dakk toplam 310dakkk bu gün hava guzeldi bende firsati kacirmayayim dedim80dakk yürüdüm kizimi sallarkende durmayayim dedim lesli hareketlerinden yaptim 20dakkk her firsati kollamak gerek
Benim eşimde evlenene kadar çorabını dahi attığı yerden kaldırmamış bir insan. KV tek oğluşunun üzerine fena titremiş eşim dışardayken bile o sabaha karşı bile gelse KV holde oturup beklemiş. Evlendiğimizde aman ben kızarsam diye ilk üç ay adam hiç bir yeri dağıtmıyordu hatta oturduğu yerden halının üzerindeki pamucukları bile mıntıka temizliği yapar gibi temizlerdi
KV balkonda bir gün halı yıkarken baskına geldi tabi ben kapıya yakınım diye ben açtım eşim devam ettiKV sinir krizi geçirdi resmen oğlunu öyle görünce bana bir kez olsun yardım etmedin ama işte bak daha dün gelmiş ele halı bile yıkıyorsun diye
Bazen kızarım Odun falan derim ama hakkını yiyemem hamileliğimde 9 ay boyunca temizliği hep o yaptı hatta doğum öncesi adam bir girişti badanaya sonrasındada dip köşe temizliğe bana fenalık gelmişti tam 15 gün her akşam işten geldi badana yaptı o bitti bu sefer temizlik. Kadın tutalım dedim yok ona vereceğim parayla dışarda yemek yeriz dedi
Hala arada yardımcı olur hafta sonları ama işte o fazla inceler bu sefer banada gına gelir. Elektrik prizlerine kadar söker al şunları bir güzel çamaşır suyuyla yada domestosla yıka kurula ver bana derMegafonu bile sökmüşlüğümüz var
Camları zaten evlendiğimizden beri o dıştan siler bende yükseklik korkusu var cama cıkamıyorum diye
Benim ona kızdığım tek nokta asla bişeyi kendi akıl etmez, romantizmin yanından geçmez aksine olan romantizmide bozar.
İnsan arada da olsa bir cicek alıp gelir derim geçen gün marul aldımya der
İşi gücü muzurluk, bilgisayarda yada oyun konsolunda oyun, korku yada bilimkurgu filmleri izlesin.
Bazen kullaklıklarını takar Laptopta bir kerede en az 2 film peş peşe izler bende sinirden kudururum hani hepimize uygun bişey seçsende birlikte bişeyler paylaşsak diye.
Ne yapalım artık aldım bir Fabrika hatası üretimden kalktığı için iade de edemiyorum seni diyorum heee ne yaparsın kodum bozuk diyor deli
valla iyi becermişsin ya nasıl yatın sırrını ver
çok hoşsun yaaa gece gece çok güldüm.benim eşim de çiçek vermeyi sevmez.arkadaşları da kendi gibi.ne çiçek alacaz o kadar para verecez alırız 2 kilo muz yeriz onu yeirne diyolarmış:)))
ama hakkının yemeyeyim.son doğm günümde koca bir buket almış hatta gitmiş avm den altın künye almış kazıklanmış:))))bende gidip geri verip daha uygununa kızılaydan aldım (avm den altın mı alınır ?kazıklamışlar adamı yaw )
sağol canım inşallah...oh sevindim canım kendini iyi hissetmene Allah bir daha yaşatmasın
çok sağol kontrol altındayım zaten şu anda mutlu....çok geçmişolsun, kesin bir kontrole git iyi hissetsen bile çok dikkat et kendine.
Valla yenacım napıcaz biz bu faranjiti hiç bilmiyorum hava soğudu başaldı benimde
Menün çok güzel olmuş asuman gecede meyva veya süt içtinmi süper.
sağol canım..merhabalar,
Allah yardım etsin.
Bende göremedim yaaa.
İnşallah daha iyi olursun canım.
geçmiş olsun canım
hadi anan geliyormuş gözünaydın canım
bazen insana oluyor canım iş olayıdacanını sıktı tabi
biraz insan içine karış gez alışveriş yap iyi gelir
ummarımkontrolü iyi geçer
senin emirde benim kız gibi sürekli hasta sanırım
vitamin ve bağışıklık sistemini geliştirici şurup denedinmi
biraziyi geliyor
kızılayın sodasında biraz düşük sodyum var zorda kalmadıkça içme limon düşürüyor birde muz dengeliyor tansiyonu ama benca sen kum döktün idrarını yapamadın bir süre yani düzenli değildi o tansiyonu yükseltir
offf kıyamam yoruldun tabihastalık kolonoskopi falan derken
ben 1.5 ay emzirebildim sonra sağdım 6 ay bitene kadar anca yetti ama benimkide sürekli göğsüme saldırı okşar falan benimki neden acaba
yalnız yalın olmaktan düşün
yanlış ise yanılmaktan düşün
eşim edebiyatçı o söylemiştiben sorunca
sonbahar depresyonu olmasın
bazıdr. lar b vitamini tavsiye ediyor
valla iyi becermişsin ya nasıl yatın sırrını ver
bazen banada öyle olurzaten çok süsülü bir hatun hiç birzaman olmadım
ama biraz daha kilo verincedaha iyi olcak şimdi ne giysemyakışmıyor diye düşünüyorum ben ve giyinesim gelmiyor sanada öylemi geliyor acaba
canım kötü bir niyeti olmadığına eminim zaten özürde dilemiş seni seviyoruz canım
neler yaşamıssınız valla
bazı kayınvalideler böyle işte ahhhh ahhh
yapma canımözürde diledin yapamayın kimse gitmesin
aha iyi olmana sevindim
bendee
sağol canım..bencede olabilr idrarla ilgili sorunum vardı bir aydır belki içtiğim haplar yükseltti tansiyonumu bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?