Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben leahla buluştum giderken biraz gerildim, ama karşılaşınca hele biraz sohbette edince çok iyi yapmışım dedim. şimdi leahla okadar rahat ediyorum ki. buradaki insanların neredeyse hepsinden aynı elektriği alıyorum, samimi aklıbaşında kompleksiz hatunlar. yani yakında otursak sık sık görüşmek isteyebileceğim insanlar. umarım bol katılımlı güzel bir gün organize ederiz.

derin nasılsın canım

çok şükür iyiyim bugün asumancım...mahvoldum yaa aa 6 gündür tansiyonum yüksek diye ölüm korkusu yaşadım panik atak geçirdim büyük bi ihtimal çünki nefesim sanki boğazıma kadar geliyordu sürekli titreme halindeydim ,bütün vücudumda yanmalar oluyordu sırtımda kollarımda bacaklarımda karıncalanmalar bugün çok azdı inşallah geçiyordur , bir daha olmaz ....

oh sevindim canım kendini iyi hissetmene Allah bir daha yaşatmasın

İnşallah yaa ben sabırsızlıkla bekliyorum buluşmayı :122:
Dediğin gibi henüz görüşmemiş olsakta herkes için bende aynı şeyleri hissediyorum. Buradaki herkes gerçekten çok samimi ve aklı başında. Bende çok güzel dostlukların oluştuğunu düşünüyorum ve ne olursa olsun seneler sonra da olsa bu dostluk baki kalıcaktır eminim

hepinize iyi geceler benim mesai 6da başlıyor yatayım şimdi
yarın hepiniz mutlu ve keyifli sağlıklı uyanın inşallah

çok geçmişolsun, kesin bir kontrole git iyi hissetsen bile çok dikkat et kendine.

ayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..
Valla yenacım napıcaz biz bu faranjiti hiç bilmiyorum hava soğudu başaldı benimde
Menün çok güzel olmuş asuman gecede meyva veya süt içtinmi süper.

ayşecim,
bu sene kış zor geçecek gibi..büyük küçük herkes hasta..Oğlumun hala burnu akıyor..benim geçmeyen faranjitim..
Valla yenacım napıcaz biz bu faranjiti hiç bilmiyorum hava soğudu başaldı benimde

Merhabalar tontişler)
Dietim bir haftadır çok güzel gidiyor inşallah bozmam bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek melemen 1 yumurtalı azıcık yağlı 1 salatalık çay.
Ara 2 mandalina
Öğlen 1 dilim ekmek yağsız patlıcan saltası 1 tane küçük köfte salata
Ara 2 mandalina
Akşam patlıcan salatası 4 yk patlıcan yemeği 1dilim ekmek bol salata
Ara 1 mandalina yarım elma 2 erik
İnşallah acıkmam ki acıkırsam mısır gevrekleri imdada yetişiyor kalorisi çok düşük inşallah yanlış yapmıyorumdur.Bu gece yalnız yemek işi nerdeyse 22.30 da oldu ardından yarım saat sonrada meyva yedik inşallah dietim bu sebebten sekteye uğramaz.
YENA beyzuş abladan haber aldınmı napmış Antalyada merak ettim iyidir inşallah.

hiç iyi değilim yenacım her yerimden ateş çıkıyor başım kütük gibi çok rahatsızım yemek yiyemyorum gözümdende uyku akıyor iki gece uyumayınca yatmadan bakmak istedim...
geçmiş olsun canım

hadi anan geliyormuş gözünaydın canım

Bi sikintiliyim asum, bilemedim hicccc keyfim yok... Sen nasilsin
İsle ilgili bi gelisme olmadi henuz icim boyle bombos oturuyorum bi baslasam yemeye 3 gun durmam heralde... Kafamin ici kazan gibi...
bazen insana oluyor canım iş olayıdacanını sıktı tabi
biraz insan içine karış gez alışveriş yap iyi gelir

ummarımkontrolü iyi geçer
senin emirde benim kız gibi sürekli hasta sanırım
vitamin ve bağışıklık sistemini geliştirici şurup denedinmi
biraziyi geliyor

kızılayın sodasında biraz düşük sodyum var zorda kalmadıkça içme limon düşürüyor birde muz dengeliyor tansiyonu ama benca sen kum döktün idrarını yapamadın bir süre yani düzenli değildi o tansiyonu yükseltir

öyle yoğun ve stresli geçiyo 2 haftadır çalışma hayatım çok yoruldum
evde oturmak yatmak istiyorum
1 ay ücretsiz izin istiyorum oyy oyyy
çok mu şey istiyorum ki ya :18:
offf kıyamam yoruldun tabihastalık kolonoskopi falan derken

ben 1.5 ay emzirebildim sonra sağdım 6 ay bitene kadar anca yetti ama benimkide sürekli göğsüme saldırı okşar falan benimki neden acaba

Umuttt,peki yanlız mı,yalnız mı.?
yalnız yalın olmaktan düşün
yanlış ise yanılmaktan düşün
eşim edebiyatçı o söylemiştiben sorunca

sonbahar depresyonu olmasın
bazıdr. lar b vitamini tavsiye ediyor

valla iyi becermişsin ya nasıl yatın sırrını ver
bazen banada öyle olurzaten çok süsülü bir hatun hiç birzaman olmadım
ama biraz daha kilo verincedaha iyi olcak şimdi ne giysemyakışmıyor diye düşünüyorum ben ve giyinesim gelmiyor sanada öylemi geliyor acaba

canım kötü bir niyeti olmadığına eminim zaten özürde dilemiş seni seviyoruz canım
neler yaşamıssınız valla
bazı kayınvalideler böyle işte ahhhh ahhh

kimse sohbetinden mahrum kalmasın ben sonradan geldiğime göre ben giderim......
yapma canımözürde diledin yapamayın kimse gitmesin
aha iyi olmana sevindim

bendee

Kazdagliyi goremedik gene... Kiz albumune koy madem ya....

erdem has. diyetisyenine gidecktin sanırım yanlışmı hatırlıyorum bilemedim
adını hatırlamıyorum ama erdemde bende diyetisyene gitmiştim orta boylu esmerce bir bayandı yağ kas ölçtü neleri seversin nasıl beslenirsin diye sordu ona göreliste verdi birde her yazdığını yaz diye liste verdi birde değişim kitabı verdi
ama ben pek memnun kalmadım yanı otivasyon açısından biraz zayıf geldi insanın motivasyona ihtiyacı oluyor bunuda diyetisyenden bekliyor
oyuzden memnun kamamıştım
belkide aynı bayan değildir

bu arada nerede oturuyorsun sanırım yakınız
ben atakentteyim

ayşecim,

Son düzenleme:
bugün tüm gün annemdeydik işleri yapayım yemeini falan o kalmasın dedim ama sürekli birşeyler lazım oldu ben 3 kat yukardayım tam 6 kez çık in öldüm valla birda markete gittim geldim
annemide zoraki diyete başlattım bakalım devam edecekmi

birazdan spor yaparım

bu arada hav baya soğudu baktım üşüdüm biraz önce yaktııkm kombiyi

ne yaparsam yapi sana yetişemem gibi duruyorrr maşallah sana

çok hoşsun yaaa gece gece çok güldüm.benim eşim de çiçek vermeyi sevmez.arkadaşları da kendi gibi.ne çiçek alacaz o kadar para verecez alırız 2 kilo muz yeriz onu yeirne diyolarmış:)))
ama hakkının yemeyeyim.son doğm günümde koca bir buket almış hatta gitmiş avm den altın künye almış kazıklanmış:))))bende gidip geri verip daha uygununa kızılaydan aldım (avm den altın mı alınır ?kazıklamışlar adamı yaw )

valla iyi becermişsin ya nasıl yatın sırrını ver

Sorma ya bakma şimdi gülüyorum ama o dönem çok kötüydü bir ara salak gibi intihara bile kalkıştım sonra tabi ölüyorum korkusuyla hap içtiğimi söylemiştim ve sabaha kadar okmeydanı sskda süründük.
Eşim o gece ilk kez beni kaybetmeye dayanamıyacağını hissettirmişti bana ama tabi davranışları ancak bir kaç hafta düzelmişti sonra baktım yine aynı ben sana yapacağımı bilirim dedim
İlk zamanlar haklıda olsam hep ağlayıp özür dileyen ben olurdum sonra o gün tepem attı başladım ben numaralara
Bunalıma girdim hesabı hıç konuşmadan oturmak mı dersin, bir gün kaçıp gidiceğim sonra beni arayıp durursun demelermi dersin, sahte göz yaşlarımı dersin

Nasıl rol kestiysem artık adam aman bunalıma girmesin diye bir dediğimi iki etmez oldu. Hee ara ara özüne dönüyor ama o zamanda valla sen bilirsin yap bu şekilde beni kaybedersin dediğim an yine geri dönüşüme geçiyordu.
Bazen bana diyordu sen beni sevmiyorsunki bukadar kolay bizden vazgeçebiliyorsun diye ama bende ona izah ediyordum evet ben seni çok seviyorum ama kendimden daha fazla veremem artık tükendim senin ve sülalenle uğraşmaktan sonuçta benim onun parasınada ihtiyacım olmadığını bildiği için aslında haklısın deyip konuyu kapatıyordu.

ARtık nadiren rol yapmam gerekiyor sonuçta Vahşi cazibeme hayir diyemiyor
Artıs olacakmışımda keşfeden olmamış

YOk anam nerdeeeeee doğum günlerimde bile benden güzel hediyemi olur der işi yüzsüzlüğe vurur yada hemen senin cicek fiyatlarından haberin yok galiba hem param kalmadı ne yapayım ay sonu doğmasaydın der
Eşim sadece bir kez evlilik yıldönümüzde bir yüzük almıştı bana hatta kızkardeşim enişte hayırdır yoksa ablam ölcekte bizim mi haberimiz yok demişti
Altın alımını sevmez kendileri ancak satış işine bayılırdı şimdi babayı bulupta bozdursun
Valla künye deyince benimki geldi aklıma; Annem 3 evladımada benden hatıra kalsın demişti ama tabi benimki babasına para yedirmekten borç yapınca icralık olmayalım diye satmak zorunda kalmıştım hatta bozdurmaya giderken ne ağlamıştım KVde gülerek amannn ne ağlıyorsun bozdur gitsin demişti dalga geçer gibi.
Annem ne kızmıştı bana o zaman niye zamanında bana söylemedin bari künyenini bozduracağına ben verirdim diye ama kadınada hep maddi anlamda yük olmuştuk o zamana kadar doğal olarak yüzüm yoktu.

Üzerinden kaç sene geçti çok şükür o dönemleri atlattık zor da olsa ama hala annem laf açıldımı eşime der bir tek o künyeyi bozdurmanı affedemiyorum diye eşimde her seferinde morarıp haklısın ama söz koycam yerine der. Gramajına kadar aynı olsun diye cüzdanına bir pusula yazıp koymuştu hala da durur o imkanım olsun alıcam diye ama en son bir kuyumcuya sorduğumda 3 sene evvel 2 000 tlyi bulur demişti tabi bu durumda hayal kalıcak onun geri gelmesi ama olsun huzurum olsunda varsın künye yerine gelmesin

oh sevindim canım kendini iyi hissetmene Allah bir daha yaşatmasın
sağol canım inşallah...
çok geçmişolsun, kesin bir kontrole git iyi hissetsen bile çok dikkat et kendine.
çok sağol kontrol altındayım zaten şu anda mutlu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…