Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iki kilo muz ve marul bu erkeklerrin kafası valla farklı çalışıyor

az önce 60 dk leslie yaptım ama bugn çok yorrgunum çooook
ohhh maşşallah

Tebessum77 yakiniz evet. Ben Buyuk Camlica'da oturuyorum.
evet canım yakınız
bu arada ben moralini bozmuş gibi hissettim diyetisyen konusunda ben sanırım fazla şey bekliorum kadın daha ne yapsın dimi

valla sen artis olmalıymışşın
birde senin numara intiharın vardı dimi
bu arada benim eşim sağolsun özel günlerde çok incedir atlamaz alırbirşeyler

Son düzenleme:
valla sen artis olmalıymışşın
birde senin numara intiharın vardı dimi
bu arada benim eşim sağolsun özel günlerde çok incedir atlamaz alırbirşeyler

Evet onuda yapmıştım
Anam beni duyanda bu kadın kafadan kontakmı diye düşünür
Ne yaparsın işte birşekilde ben istediğimi yaptırmanın yolunu mutlaka buluyorum sonuçta bazen eşiminde iyiliği için oluyor şimdi kavga etsem inatlaşacak benle bende direk duygu sömürüsü moduna geçiyorum.
Aslında oda farkında numara yaptığımın hatta bazen der sen az maymun değilsin diye ( hesapta iltifat ediyor )
Kızım bile bişey istediğinde beni öne sürüyor hadi anne sen babamı ikna edersin nasılsa diye

Neyse canım geç olmuş sana doyum olmaz ama yarın sabah yine benim küçük civciv erkenden hortlar
Baba kız uyudular bile gidip yatağına yatırayım cadıyı nasıl babacıysa artık her gece ille bir 10 dakka onla yatıcak sonra ben yatağına alırken açıyor gözünü hadi eee eee yap diyince yatağında hemen yine gözler kapanıyor sabaha kadar deliksiz ama işte erken kalkıyor

SAna hayırlı geceler tatlı rüyalar
Yarın görüşürüz inşallah
Allaha emanet ol canım

ceco şimdi nasılsın annenin dediği gibi temizlik iyi geldimi

Çok şükür mutfağı dip köşe temizleyince dediği gibi kan ter içinde kaldım ama hem mutfak mis gibi oldu hemde ben biraz daha iyiyim.
Deterjanlardan sonradan tansiyonum düştü ama oda çabuk geçti Allahtan.
Yarında salona bir gireyim diyorum cam perde dahil nasılsa ev içinde sigara da içilmiyor artık tüllerde kirlenmez bayrama kadar. Bayram öncesi de yine yaparım ama bukadar incelemem

ohhhh valla yaptır istediğini

valla benimkidebaba gel yanıma yat diye baba ile uyur ama bizdenerde deliksiz uyku gece en az 3 yatak değiştirir bizim yanımıza gelir salona gider yatak beğenemez hasbam
bazende gece 3-4 kalkar anne uyku bitti der ahhhh aahhhhh

iyi geceler

ohhh valla mis gibi
ahhh totoyu kaldırıp birde ben yapabilsem

ohhh valla mis gibi
ahhh totoyu kaldırıp birde ben yapabilsem

yaparsın yaparsın benim bakma birden giriştim yoksa yapıcağım diye planlamam o an giriştim giriştim yoksa kesin günlerce sallar dururum.

Kızlar böyle güzelim ben hep diyorum kumalar birken iki oldu diye. Hafta sonları sabahları abla kardeş geliyorlar yatağa.
İkiside felaket babacı ama bişey lazım olunca büyük anında bana gelir baba biraz daha katıdır bazı konularda hani bekle zamanı değil der ben mutlaka ayarlarım.
Allah başka dert keder vermesin ve tüm kuzucukları nazardan saklasın ... amin

herkese günaydın
yine 82 çıktım var bi şişme ama bakalım yürüyüşler de indirmedi
napalım bu hafta artı olacaz artık

herkese günaydın

adetin falan yaklaşmış olmasın cnm ya sıkma canın pnuda halledersın sen

bende sabah 7 de kalktım 50 dk yürüdüm 60 olsundedım ama tel. Geldi ındım banttan

bu arada günaydın

adetin falan yaklaşmış olmasın cnm ya sıkma canın pnuda halledersın sen

bende sabah 7 de kalktım 50 dk yürüdüm 60 olsundedım ama tel. Geldi ındım banttan

bu arada günaydın

sana da günaydın canım ne güzel yürümüşsün erkenden
takmıyorum zaten kafama napalım halledecez elbet adetime var daha ama sanki belirtide var gibi artık her nedense geldikleri gibi giderler

Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ben nedense çok depresif ve mutsuzum bu ara
hayattan ve herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım
ne olacak halim bilmiyorum

günaydın herkeseee

herkese günaydın

günaydın asuman sabah aç karnına yeşil çay biberiye içiyorum çok güzel ödem atıyor azıcık limon sık 30 dakika sonra kahvaltını yap

Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ben nedense çok depresif ve mutsuzum bu ara
hayattan ve herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım
ne olacak halim bilmiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…