Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmurgözlüü ben de görmek istiyorummm arkadaş değilmişizz kabul edermisin merak ettim :))))))))))

kızlar merhaba nasılsınız ben iyiyim endokrine gittim sabah kan tahlili verdim pek gözüm dr yi tutmadı ama bakalım fakülte hastanesi de acemi gibiydi ama bakalım verdim ne çıkacak öğleden sonra alacağım sonra bakalım neler diyecek ondan sora bir hızla diyete devam ara verdim çünkü yemiyorum ama düzen de yoktu bu ara bana çok iyi geldi kendimi daha iyi hissedeceğim sonuçları öğrenince inş

biz arkadaş değilmişiz hiç farkında değilim...teklifini kabul ediyorum...:)))))

teşekkür ederim canım benim iyiki de kabul ettin var ya yoksa bu resimlerden beni mahrum mu edeceksinnnn süperrr resimler harika görünüyorsun fıstık gibi çıkmışsın gönlü güzel kendi güzel arkadaşım Allahım sağlıklı uzun ömürler versin çocuğunla sevdiklerinle çok öptm yine ikonlarım çalışmıyorrr öpücük yapamadım :))))

senin eşin benimkinden de kötüymüş hediye konusunda.yaa bizim de eve hırsız girmişti 4 yıl önce .zaten yeni evliyken tüm bileziklerim borçlara gitti de bi setim künyelrim vardı onları da hırsız aldı gitti.eşimin de bahanesi oldu işte o kadar para verip alıyoruz başkaları harcıyor diye bende bişi diyemiyordum tabi.ama bu 3.çcouk sonrası kafasına kaktım birz o kadar çocuk doğuruyorum bişi almıyon diye.(gerçi 3.yü bahane ede ede bi sürü şey aldırdım o doğmadan kurutma makinesi aldırdım,ranza aldrdım çilek odası fln adamın hali kalmadı tabi)doğum günümde o kadar duygu sömürüsü üstüne künye ve çiçek geldi sonunda:)))) senin künyelere de yazık olmuş valla sabırlı kadınsın bi de kp yüzünden olunca insan daha bi gıcık olur.senin gbi bir hatunu bulmuş işte ailesine sabreden o da seni kaybetmek istemez elbet.Allah mutlu etsin de gerisi boş diyorum bazen ama bazen de diyemiyorum tabş bende.
iki kilo muz ve marul bu erkeklerrin kafası valla farklı çalışıyor

ohhh maşşallah

yaaa aynen bu erkekler bir garip .yada benimki öyle.ama çok duygusal olduğuda çok olur da böyle hediye,çiçek fln bilmez de çokta beceremez.bugn itibariyle sporum 375 dk oldu:))) ama bittim ben

bu çocukalrda bitmeyen pillerden varmış ya kim demişti geçende:)))benimkide 11 de uyudu gece 2 de kalkmış yanıma gelmiş cin gibi.halbuki yarın kreşe gidecek.yat uyu demi.ama uyku yok.yok su ister yok konuşmaya çalışır.bi de bebkte bizim odada olunca onu da uyandırıyor

[
Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ben nedense çok depresif ve mutsuzum bu ara
hayattan ve herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım
ne olacak halim bilmiyorum

çok yoruldunuzda ondan.Allah kolaylık ve iç huzuru versin

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.insan heyecanla bekliyor sonuçları dimi?sonra diyete devam

tşk ederim canım heyecanla bekliyormuyum bilmiyorum ama meraklandım doğrusu hasta değilim maşşalh kendimi gayet iyi hissediyorum sağlık açısından ama burda bir sorun olduğunu düşünüyorum öyle kolay kolay dr ye gitmem çok ama çok zorda kalmadıkça dr yi hastaneyi sevmiyorum bunuda burdaki arkadaşlar bilir erteledim de erteledim en sonunda bugüne kadar geldim gitmeliyim ilerde başıma birşey açmadan diye düşündüm gerçi bayanı pek tecrübeli bulmadım ama olsun gençlere fırsat verilmesinden yanayım diyetime zayıflamama yardımcı olur inş diye umut ediyorum okuldan da oldum ama işim bitince gideceğim gelme dedi müdür bey fakat giderim diye düşünüyorum okulun yolunda hastane:))

3melegimvar canım nasılsın nasıl gidiyorr 75 ldun mu tatlım bitirdin ya helal olsun cidden senden çok feyz almalıyım ama ben çabuk pes ettimmmmm:)) ya sizin gülücükler var mı benim neden yokkkk((

olsun yaşınız kaç bilmiyorum ama arada dr kontrolü en azından tahlillerle ne var ne yok baktırmak iyi oluyor.eşim kendini çok dinç hisseder mesela ama karaciğerinde bazı değerleri yüksek çıktı.(ben zorlamıştım illa baktıralım diye)adam şimdi diyet yapmıyor gibi görünsede öğlen yediklerini dinliyorum,evde yediklerine bakıyorum eskiye göre çok düzeltti kendini.benim de diyetisyen dahililyeye göndermişti çok genç bir bayandı.benimde çok içime sinmedi ama insülin direncim olduğunu öğrendim.doğru düzgün açıklama yapmadı kendim internetten öğrendim nedir diye.sonra emziren annelere ilaç verebiliyormuyuz diye bana sordu???sonrada heralde veremeyiz diyet yap kilo ver dedi.aslında o kadar halsizdim ki,o kadar doyumsuzdum ki doymak bilmiyordum. diyetisyende liste verdi anlattı ama uygulayacak gücüm yoktu.evde 3 çocuğa bakıyordum sinirlendikçe kek yapıp yiyordum sanki çocuklar istiyor gibi.1 dlm yiyp bırakıyorlar küçükler gerisini ben yiyordum nerdeyse.neyseki çörek otuyla tanıştım da hayatım düzene girdi çok şükür.bende matematik öğretmeniyim ama ücretsiz izndeyim şuan.bende de yüz ifadelri fln yok gitmiş

canımmmm♥♥ teşekkür ederim o senin güzelliğin...:)

evet yaa ikonlarımız yok....(

Yagmur gozlu, cok guzel cikmissin. Kazdagli da gercekten iyi birine benziyor. İnsallah bu defa bahtin acik gider. İkiniz de birbirinize yakisiyorsunuz :)

teşekkür ederim canım...inşaallah gerçekten çok iyi biri Allahım utandırmasın...

sonunda bende gördümm maşallah gerçekten düzgün birine benziyorr

Allah yolunuzu açık etsin cnmm

sabah kı yürüyüşten sonra kendi kendi me nazar degdım galıbaa 10 dk dans edeyım dedım zıplarken ayağim burkuldu cok acıyo inş. yarına gecer iyiki sabahtan yürüdüm yoksa kalırdı bu gunn

ben seni kazdağlı zannediyodum iyi mi, ne kadar dikkatsizim yahu
(simgeler de kaybolmuş bi şaşırmış gibi yapamadım)
:)))))))))))))

teşekkürler canım...
geçmiş olsun....((

Canım benim, iltifatın için teşekkürler. Ama nerede bende renkli olmayı sağlayacak yaratıcılık?? Belki alt yapı vardır da tesis yok tesis.
Miniklerin uzun zaman en iyi arkadaşı olan memelerden kopmaları kolay olmuyor tabi. Bizimki de geçen sabah uyandı "del anne bi totlayayım memeleri" (Gel anne bir koklayayım memeleri) dedi. Israrla isteyince, açıklamalarım da kar etmeyince Vicks sürmüştüm, "Bak acı oldu, nasıl kokuyor" demiştim. Ona atıfta bulunuyor yavrucak :)) Ben uzattım bu sefer, kızımı 21 ay emzirmiştim. Oğlanı iki yaşında kesmek daha uygun olurdu belki. Ama çok az emiyordu zaten, öyle de seviyordu ki kıyamadım. Sen de çok iyi emzirmişsin tebrik ederim, ne yazık ki çok erken kesiliyor artık bebekler memeden Barış bey de unutmamış eski dostlarını demek, hele başını yaslayınca çok tatlı oluyordur çoook.

Ben İstanbul Üniversitesi'nden mezunum canım. İletişim Fakültesi'nden (eski adıyla Basın Yayın). Boğaziçi Uluslararası İlişkiler kollarını açıp beni bekliyor sandığım için son tercihimdi bu okul. Ama okurken çok sevmiştim okulumu, okulun haber ajansında çalışıyordum aynı zamanda, çok rahat bir okuldu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü bitirdim, sonra Piyasa Araştırmacılığı ve Reklamcılık konulu yüksek lisansa da başladım. Doyamadım öğrenciliğe; öylesine tekrar sınava girdim Yıldız Üniv. Fotoğrafçılığı kazandım. Fotoğrafçılığa devam etmedim ama, devamsızlıktan atıldım :)) Sen misin merak eden, şeceremi çıkardım işte bak :))

Umuttt,peki yanlız mı,yalnız mı.?
Cevabı verilmiş ama Louis Aragon'un o müthiş şiirinden dizeleri çağırdı bu sözcük bana, yazasım geldi:
Yalnız insan merdivendir,
Hiç bir yere ulaşmayan..
Şu ifade yeteneğinin onda birine sahip olsam daha ne isterdim...
kızlar istanbul buluşması hangi tarihe ertelendi bilgisi olan varmı??
Semirancığım 27'sinde geliyormuş galiba, o zaman buluşma 27 ya da 28 Ekim değil mi? Tarih yakınlaştıkça kesin saat ve yer netleşecekmiş. Ben de konuşulurken tatildeydim ama son aldığım bilgiler böyle :)
Oyyyy maşallah Allah kuzucuğunu nazardan saklasın ne tatlıdır o şimdi
Valla sanada Umutt'ada maşallah bende 1 sene emzirdim diye hindi gibi kabarıyordum
Bir sene de az değil Banucuğum, tebriği hak ediyorsun sen de :)) (Beni de kim tebrikçibaşı yaptı onu da bilmiyorum ya)
Beyza mesajını okuyunca "Pes" dedim. Bu kadar mı aynı olur. Depresif durum değil, ben onu bambaşka sebeplerden yaşıyrum o ayrı ama paçozluk hissi. Biliyorsun bana yakın ya, ben de sık sık gidiyorum Palladium'a. Kapısına "Evcil hayvan ve Fönsüzler giremez" diye yazı asacaklar yakında diye düşünüyorum. Önceleri her gidişimde süklüm püklüm hissediyordum kendimi, çünkü hep acelem oluyordu ve ne kadar istesem de öyle kokoş olamam zaten. Bir de sırım gibi kızlar kadınlar.. Neyse son dönem fazla sık gittiğim için alıştım, artık "sat anasını" modundayım. Hatta öyle alışmışım ki, İtalya'da Gucci'ye, Parada'ya Salvatore Ferragamo'ya filan paçoz halimle, parmak arası terliklerimle girdim. Hiiç de umursamadım. Aradaki fark oradaki görevlilerin sınıf farkı gözetmeden herkese aynı kibarlıkla davranmalarıydı. :)) Unutmadan; mağazaları tarihi eser gezer gibi gezdim çıktım :))
Senin gibi hem kafası çalışan, hem güzel bir kadın, hem iyi bir anne böyle hissediyorsa bence en önemli etken yorgunluktur. Kendine vakit ayıramamak kendini değersiz hissetmeye yol açıyor bir süre sonra. Benim fikrim böyle..
Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ben nedense çok depresif ve mutsuzum bu ara
hayattan ve herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım
ne olacak halim bilmiyorum
Mutlu da aynı şeyleri yazmıştı, Beyza da benzer. Hepiniz kısa zamanda çok iyi olursunuz umarım. Beylik olacak ama mevsim değişiminin de payı vardır bunda, yukarıda yazdığım gibi bir de yorgunluk eklenince...
Eğer yakın zamanda tatil yapamasaydım ben de yerlerde sürünüyordum şimdi.
sonunda becerdim kızlar artık benimde resim albümüm var ....:)))
Nefissin. Asıl o hamsi tepsisini görünce ağzım sulandı ama sen de onlar kadar nefis görünüyorsun :)) Böyle buğulu bakışlar filan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…