günaydın canım fotolar güzel çıkmış yeni bir tane gördüm tatildemi çektin
sonunda becerdim kızlar artık benimde resim albümüm var ....:)))
DÜN GÖREMEMEMİŞTİM şimdi baktım kazdağlı iyi düzgün birine benziyor yakışmışsınız ...
biz arkadaş değilmişiz hiç farkında değilim...teklifini kabul ediyorum...:)))))yağmurgözlüü ben de görmek istiyorummm arkadaş değilmişizz kabul edermisin merak ettim :))))))))))
biz arkadaş değilmişiz hiç farkında değilim...teklifini kabul ediyorum...:)))))
YOk anam nerdeeeeee doğum günlerimde bile benden güzel hediyemi olur der işi yüzsüzlüğe vurur yada hemen senin cicek fiyatlarından haberin yok galiba hem param kalmadı ne yapayım ay sonu doğmasaydın der
Eşim sadece bir kez evlilik yıldönümüzde bir yüzük almıştı bana hatta kızkardeşim enişte hayırdır yoksa ablam ölcekte bizim mi haberimiz yok demişti
Altın alımını sevmez kendileri ancak satış işine bayılırdışimdi babayı bulupta bozdursun
Valla künye deyince benimki geldi aklıma; Annem 3 evladımada benden hatıra kalsın demişti ama tabi benimki babasına para yedirmekten borç yapınca icralık olmayalım diye satmak zorunda kalmıştım hatta bozdurmaya giderken ne ağlamıştım KVde gülerek amannn ne ağlıyorsun bozdur gitsin demişti dalga geçer gibi.
Annem ne kızmıştı bana o zaman niye zamanında bana söylemedin bari künyenini bozduracağına ben verirdim diye ama kadınada hep maddi anlamda yük olmuştuk o zamana kadar doğal olarak yüzüm yoktu.
Üzerinden kaç sene geçti çok şükür o dönemleri atlattık zor da olsa ama hala annem laf açıldımı eşime der bir tek o künyeyi bozdurmanı affedemiyorum diye eşimde her seferinde morarıp haklısın ama söz koycam yerine der. Gramajına kadar aynı olsun diye cüzdanına bir pusula yazıp koymuştu hala da durur o imkanım olsun alıcam diye ama en son bir kuyumcuya sorduğumda 3 sene evvel 2 000 tlyi bulur demişti tabi bu durumda hayal kalıcak onun geri gelmesi ama olsun huzurum olsunda varsın künye yerine gelmesin
iki kilo muz ve marul bu erkeklerrin kafası valla farklı çalışıyor
ohhh maşşallah
bu çocukalrda bitmeyen pillerden varmış ya kim demişti geçende:)))benimkide 11 de uyudu gece 2 de kalkmış yanıma gelmiş cin gibi.halbuki yarın kreşe gidecek.yat uyu demi.ama uyku yok.yok su ister yok konuşmaya çalışır.bi de bebkte bizim odada olunca onu da uyandırıyorohhhh valla yaptır istediğini
valla benimkidebaba gel yanıma yat diye baba ile uyur ama bizdenerde deliksiz uyku gece en az 3 yatak değiştirir bizim yanımıza gelir salona gider yatak beğenemez hasbam
bazende gece 3-4 kalkar anne uyku bitti der ahhhh aahhhhh
iyi geceler
Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ben nedense çok depresif ve mutsuzum bu ara
hayattan ve herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım
ne olacak halim bilmiyorum
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.insan heyecanla bekliyor sonuçları dimi?sonra diyete devamkızlar merhaba nasılsınız ben iyiyim endokrine gittim sabah kan tahlili verdim pek gözüm dr yi tutmadı ama bakalım fakülte hastanesi de acemi gibiydi ama bakalım verdim ne çıkacak öğleden sonra alacağım sonra bakalım neler diyecek ondan sora bir hızla diyete devam ara verdim çünkü yemiyorum ama düzen de yoktu bu ara bana çok iyi geldi kendimi daha iyi hissedeceğim sonuçları öğrenince inş
tşk ederim canım heyecanla bekliyormuyum bilmiyorum ama meraklandım doğrusu hasta değilim maşşalh kendimi gayet iyi hissediyorum sağlık açısından ama burda bir sorun olduğunu düşünüyorum öyle kolay kolay dr ye gitmem çok ama çok zorda kalmadıkça dr yi hastaneyi sevmiyorum bunuda burdaki arkadaşlar bilir erteledim de erteledim en sonunda bugüne kadar geldim gitmeliyim ilerde başıma birşey açmadan diye düşündüm gerçi bayanı pek tecrübeli bulmadım ama olsun gençlere fırsat verilmesinden yanayım diyetime zayıflamama yardımcı olur inş diye umut ediyorum okuldan da oldum ama işim bitince gideceğim gelme dedi müdür bey fakat giderim diye düşünüyorum okulun yolunda hastane:))senin eşin benimkinden de kötüymüş hediye konusunda.yaa bizim de eve hırsız girmişti 4 yıl önce .zaten yeni evliyken tüm bileziklerim borçlara gitti de bi setim künyelrim vardı onları da hırsız aldı gitti.eşimin de bahanesi oldu işte o kadar para verip alıyoruz başkaları harcıyor diye bende bişi diyemiyordum tabi.ama bu 3.çcouk sonrası kafasına kaktım birz o kadar çocuk doğuruyorum bişi almıyon diye.(gerçi 3.yü bahane ede ede bi sürü şey aldırdım o doğmadan kurutma makinesi aldırdım,ranza aldrdım çilek odası fln adamın hali kalmadı tabi)doğum günümde o kadar duygu sömürüsü üstüne künye ve çiçek geldi sonunda:)))) senin künyelere de yazık olmuş valla sabırlı kadınsın bi de kp yüzünden olunca insan daha bi gıcık olur.senin gbi bir hatunu bulmuş işte ailesine sabreden o da seni kaybetmek istemez elbet.Allah mutlu etsin de gerisi boş diyorum bazen ama bazen de diyemiyorum tabş bende.
bu çocukalrda bitmeyen pillerden varmış ya kim demişti geçende:)))benimkide 11 de uyudu gece 2 de kalkmış yanıma gelmiş cin gibi.halbuki yarın kreşe gidecek.yat uyu demi.ama uyku yok.yok su ister yok konuşmaya çalışır.bi de bebkte bizim odada olunca onu da uyandırıyor
[
çok yoruldunuzda ondan.Allah kolaylık ve iç huzuru versin
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.insan heyecanla bekliyor sonuçları dimi?sonra diyete devam
tşk ederim canım heyecanla bekliyormuyum bilmiyorum ama meraklandım doğrusu hasta değilim maşşalh kendimi gayet iyi hissediyorum sağlık açısından ama burda bir sorun olduğunu düşünüyorum öyle kolay kolay dr ye gitmem çok ama çok zorda kalmadıkça dr yi hastaneyi sevmiyorum bunuda burdaki arkadaşlar bilir erteledim de erteledim en sonunda bugüne kadar geldim gitmeliyim ilerde başıma birşey açmadan diye düşündüm gerçi bayanı pek tecrübeli bulmadım ama olsun gençlere fırsat verilmesinden yanayım diyetime zayıflamama yardımcı olur inş diye umut ediyorum okuldan da oldum ama işim bitince gideceğim gelme dedi müdür bey fakat giderim diye düşünüyorum okulun yolunda hastane:))
teşekkür ederim canım benim iyiki de kabul ettin var ya yoksa bu resimlerden beni mahrum mu edeceksinnnn süperrr resimler harika görünüyorsun fıstık gibi çıkmışsın gönlü güzel kendi güzel arkadaşım Allahım sağlıklı uzun ömürler versin çocuğunla sevdiklerinle çok öptm yine ikonlarım çalışmıyorrr öpücük yapamadım :))))
Yagmur gozlu, cok guzel cikmissin. Kazdagli da gercekten iyi birine benziyor. İnsallah bu defa bahtin acik gider. İkiniz de birbirinize yakisiyorsunuz :)
ben seni kazdağlı zannediyodum iyi mi, ne kadar dikkatsizim yahuteşekkür ederim canım...inşaallah gerçekten çok iyi biri Allahım utandırmasın...
teşekkür ederim canım...inşaallah gerçekten çok iyi biri Allahım utandırmasın...
:)))))))))))))ben seni kazdağlı zannediyodum iyi mi, ne kadar dikkatsizim yahu
(simgeler de kaybolmuş bi şaşırmış gibi yapamadım)
sonunda bende gördümm maşallah gerçekten düzgün birine benziyorr
Allah yolunuzu açık etsin cnmm
sabah kı yürüyüşten sonra kendi kendi me nazar degdım galıbaa 10 dk dans edeyım dedım zıplarken ayağim burkuldu cok acıyo inş. yarına gecer iyiki sabahtan yürüdüm yoksa kalırdı bu gunn
LaylonUmuttçum sen çok renkli bir kişiliksin biliyomusun.?
Dün yazıcaktım unuttum demek oğlanı 28 ay emzirdin bravo valla..Ben 20 ay emzirdim diye kasım kasım kasılıyordum..
Çocuklar büyüdükten sonra meme onlar için farklı bir şekle bürünüyor beslenmeden çıkıp. oyuncakmı desem,güvenmi desem değişik bir gözle bakıyorlar..
Bu aralar benim oğlumda durup durup göğüslerimi elliyor. mekan farketmiyor sokakta, dışarıda,kalabalıkta hani aklına bişey gelir gibi aniden iki eliyle elleyip tekrar işine dönüyor..
Hangi mektepten mezunsun merak ettiydim.:)
Cevabı verilmiş ama Louis Aragon'un o müthiş şiirinden dizeleri çağırdı bu sözcük bana, yazasım geldi:Umuttt,peki yanlız mı,yalnız mı.?
Semirancığım 27'sinde geliyormuş galiba, o zaman buluşma 27 ya da 28 Ekim değil mi? Tarih yakınlaştıkça kesin saat ve yer netleşecekmiş. Ben de konuşulurken tatildeydim ama son aldığım bilgiler böyle :)kızlar istanbul buluşması hangi tarihe ertelendi bilgisi olan varmı??
Bir sene de az değil Banucuğum, tebriği hak ediyorsun sen de :)) (Beni de kim tebrikçibaşı yaptı onu da bilmiyorum ya)Oyyyy maşallah Allah kuzucuğunu nazardan saklasın ne tatlıdır o şimdi
Valla sanada Umutt'ada maşallah bende 1 sene emzirdim diye hindi gibi kabarıyordum
Beyza mesajını okuyunca "Pes" dedim. Bu kadar mı aynı olur. Depresif durum değil, ben onu bambaşka sebeplerden yaşıyrum o ayrı ama paçozluk hissi. Biliyorsun bana yakın ya, ben de sık sık gidiyorum Palladium'a. Kapısına "Evcil hayvan ve Fönsüzler giremez" diye yazı asacaklar yakında diye düşünüyorum. Önceleri her gidişimde süklüm püklüm hissediyordum kendimi, çünkü hep acelem oluyordu ve ne kadar istesem de öyle kokoş olamam zaten. Bir de sırım gibi kızlar kadınlar.. Neyse son dönem fazla sık gittiğim için alıştım, artık "sat anasını" modundayım. Hatta öyle alışmışım ki, İtalya'da Gucci'ye, Parada'ya Salvatore Ferragamo'ya filan paçoz halimle, parmak arası terliklerimle girdim. Hiiç de umursamadım. Aradaki fark oradaki görevlilerin sınıf farkı gözetmeden herkese aynı kibarlıkla davranmalarıydı. :)) Unutmadan; mağazaları tarihi eser gezer gibi gezdim çıktım :))Mutlucum, ortikim, ben de oyleyim ya...
Bugun bir arkadasimla bulusup palladium'a gittik. Biraz ciks bir avm'dir. Zaten cok moralsiz, adet oncesi ve depresiftim, bir de pazardan alinma bir tisrt ve pijamadan bozma bir pantolonla gittigim bu guzel avm'de, bu benim arkadasim her ayakkabi ve cantaciya girdi, mac makyaj malzemeleri ve shiseido sampuanlar kozmetikler denedi... Ben de yaninda pacoz gibi durdukca, aynalardan kacip kendime acidim ve yerin diplerine girdim....
...
Neden boyleyim...
Mutlu da aynı şeyleri yazmıştı, Beyza da benzer. Hepiniz kısa zamanda çok iyi olursunuz umarım. Beylik olacak ama mevsim değişiminin de payı vardır bunda, yukarıda yazdığım gibi bir de yorgunluk eklenince...Günaydınlar herkese umarım keyifler yerindedir ben nedense çok depresif ve mutsuzum bu ara
hayattan ve herşeyden çok sıkıldım çok bunaldım
ne olacak halim bilmiyorum
Nefissin. Asıl o hamsi tepsisini görünce ağzım sulandı ama sen de onlar kadar nefis görünüyorsun :)) Böyle buğulu bakışlar filan..sonunda becerdim kızlar artık benimde resim albümüm var ....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?