Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kı yürüyüşten sonra kendi kendi me nazar degdım galıbaa 10 dk dans edeyım dedım zıplarken ayağim burkuldu cok acıyo inş. yarına gecer iyiki sabahtan yürüdüm yoksa kalırdı bu gunn

geçmiş olsun benim de dizim ağrıyor çok yükelndim kendisine olacağı buydu.inşallah çabucak düzeliriz

36 yaşımdayım canım gittim dr ye troidlerim normale dönmüş ilacın etkisiyle 3 ay daha devam edelim ama dedi son değerlerimi unuttum yanlış bir şey söylerim diye de söylemedim neyse ki değerlerime prof baktı yanında sabah ki bayan dr vardı herşeyiniz normal dedi çok şükür ama dr bu ilacı verdiyse kesin değerleriniz yüksek çıkmıştır dedi siz yine de devam edin ilaca 3 ay sora kontrol edelim dedi ve zayıflamanız için bunda bir etken yok dedi yani kısacası semiran hanım artık normal diyet moduna dönsün değil miiiiii:)))))) Allahım kimseyi hastalıkla tecrübe ettirmesin herkes iyi olsun dert veren rabbim dermanını da versin diliyorummm...
canımmmm♥♥ teşekkür ederim o senin güzelliğin...:)

evet yaa ikonlarımız yok....(
canım görünen köy kılavuz ister mi hiç ben de kazdağlının kim olduğunu anlamamıştım yorum yapmadım ama sanırım erkek arkadaşınız yanlışbir şey demeyim de eğer öyle ise çok yakışmışsınız Allahım utandırmasın inş çok çok ama çok mutlu olursunuzzzz canım benim...
Bugün yine bebek için doktora gittim ve acil kilo vermeliyimki edavim başlasın
ALLAHIM şu güzel saatte akşam akşam sana dua ediyorum lütfen bu tatlı güzel arkadaşıma ve bebek isteyen herkese yaradan bebek versin Allahım herkesin kalbine göre versin inşşşş AMİNNNNNNNNN......

asumannnnnn mucuk mcukkkkk ikonlar yok artık ses çıkarıyossssss hihihihihihihi öptm seniii nasılsınn

iyiyim canım sen nasılsın
sonuçların da güzel çıkmış çok sevindim
benden de sana mucuk:)

he vallaaa annem git git diyetisyen git git diye diye gittim en sonunda ama düzelmiş çok hoşuma gitti dr prof dediki 1 ayda ilaç kullanmışsın hemen de sonuç süper dedi sevindimmmmmm

he vallaaa annem git git diyetisyen git git diye diye gittim en sonunda ama düzelmiş çok hoşuma gitti dr prof dediki 1 ayda ilaç kullanmışsın hemen de sonuç süper dedi sevindimmmmmm

oh ne güzel iyi oldu tabii gittiğin için rahatladı kafanı da meşgul etmez artık yolumuza devam canım

ben çıkıyorum canım mutfağı toplayacağım
artılar da gitmedi zaten bu hafta böyle artık daha ne yapıyım elimden geleni yaptım
sonra görüşürüz canım

Gözün aydın Semirancığım. Gerçekten artık bahanen kalmadı, hatırlıyorum ben ilk üye olduğum zaman sen nasıl disiplinliydin, çok da iyi gidiyordun. Ben de özeniyordum hem de moral oluyordu. Epey kilo verince çok doğal olarak duraklama oluyor, ben 11 kilo verince bile diyetisyenim "ara verelim koruma programına alalım" demişti. Tabii ben bir korudum pir korudum :) Sen de doğal bir duraklama süresi geçirdin ama artık eskiye dönsen de bana da örnek olsan :)

Asumancığım, ne oldu geliyor musun buluşmaya? Şaka mı ciddi mi, belli oldu mu teklif?

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122:

KKya girer girmez anam şimdi ne güzel bol bol ben yokken oluşan geçmiş vardır dedim ama maşallah herkes devamsızlık yapmış ben yokken
Hemencecik geçmişi de okudum geldim.
Semiran yeni doktorun hayırlı olsun inşallah doktorundan ilerleyen zamanlarda memnun kalırsın. Umarım tahlillerinde hormonlarla ilgili bir sorun cıkmamıştır da sende bir an önce devam edersin verdiğin kilolara.

Bu arada kızlarrrrrrrrrr farkındamısınız yavaş yavaş topikte herşeyimizi elimizden alıyorlar
Önce beğen tuşu şimdide ikonlarımız başka ne kaldı ki ....

Ben ikonlarımıııııııı geriiiii istiyorummmmmmmmmmmmmmm

Hatta mimkinse beğen tuşunuda

Bazılarını ezbere biliyorum allahtan

Son düzenleme:
oh ne güzel iyi oldu tabii gittiğin için rahatladı kafanı da meşgul etmez artık yolumuza devam canım
evet evet artık devam etmeliyim de yürüyemiyorummm evde de akşamları popomu kaldıramıyorum oyyy yaradanaaaa
ben çıkıyorum canım mutfağı toplayacağım
artılar da gitmedi zaten bu hafta böyle artık daha ne yapıyım elimden geleni yaptım
sonra görüşürüz canım
tmm cnm takmaa artı falan değilll onlar birden gidecekkk ben de sanırım bu hafta artıdayım korkuyorum tartılmaya yedim geçen akşam güzelceeeeeeee(((((((((

evet diyetisyende bana dedi ama korumayı kendim yapmış oldum geçen hafta kımıldadı ilaç etkisini gösterdi düzeliyormuş demekkii ya psikolojikkkk ama bu hafta artıdaymışımdır yedimmmmmmmm ühühühühüh((((((

çok sevindim canım ne güzel birşey geçmiş demekki şükür.evet artık duraklamak için bahanizde kalmamış ne güzel.tecrübelerinizle bize de klavuz olursunuz artık bekliyrz:)))
bu arada beden kütle indeksiniz gayet iyi görünüyor ama benim boyum 179 olduğu halde kilom 87 iken BMI : 27,2 görünüyor.sizin boyunuz kaç:)))?

umutcuğum malesef ciddi değilmiş canım dün azcık yokladım hiç umut yok siz bolca resim paylaşın napalım ankaraya yolu düşenle buluşalım mutlaka

kıs banucum doktora bir daha gitmeyeceğim hayırlı olduu ve bitti yoluma doktorsuz devam da sen ikonları nerden buldun aanammmm bizde yok sen de varrrrrrrrrr eeee ben de istiyorummmm heee sen bunları kopyaladınn anamm ne akıllsın vallaaaaaa süperrr

Ya kızlar benim artıların sebebi sonunda belli oldu meğer regl olucakmışım

Bir yandan sevindim ama diğer yandanda üzüldüm daha doğrusu kaç gündür zaten hastaydım tam kurtuldum derken bu seferde regl sancılarından kıvranıyorum.

Ya mutlucuğum beni bu hafta için izinli yazasan olurmu acaba? Şimdiye kadar bugünle birlikte ancak 105 dakika yapabildim. Bugün yerimden kımıldayacak halim yok yarında kalan 75 dakikayı yapabilirmiyim bilmiyorum.
Yada yok yaaaa yarın kendimi zorlarım evin içinde bir yarım saat sporumu en az yaparım biraz daha iyi olursam akşamda eşimi hava almaya cıkalım bahanesiyle kandırır yürüyüşe zorlarım nasılsa 30 saat ileri doğru yürüsek bunun birde geri dönüşü var yok yok ben bu hafta vasat olmamak için elimden geleni yapcam

( Okadar yazmışken aklımdan geçeni de yazayım bari dedim sileceğime )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…