sabah kı yürüyüşten sonra kendi kendi me nazar degdım galıbaa 10 dk dans edeyım dedım zıplarken ayağim burkuldu cok acıyo inş. yarına gecer iyiki sabahtan yürüdüm yoksa kalırdı bu gunn
36 yaşımdayım canım gittim dr ye troidlerim normale dönmüş ilacın etkisiyle 3 ay daha devam edelim ama dedi son değerlerimi unuttum yanlış bir şey söylerim diye de söylemedim neyse ki değerlerime prof baktı yanında sabah ki bayan dr vardı herşeyiniz normal dedi çok şükür ama dr bu ilacı verdiyse kesin değerleriniz yüksek çıkmıştır dedi siz yine de devam edin ilaca 3 ay sora kontrol edelim dedi ve zayıflamanız için bunda bir etken yok dedi yani kısacası semiran hanım artık normal diyet moduna dönsün değil miiiiii:)))))) Allahım kimseyi hastalıkla tecrübe ettirmesin herkes iyi olsun dert veren rabbim dermanını da versin diliyorummm...olsun yaşınız kaç bilmiyorum ama arada dr kontrolü en azından tahlillerle ne var ne yok baktırmak iyi oluyor.eşim kendini çok dinç hisseder mesela ama karaciğerinde bazı değerleri yüksek çıktı.(ben zorlamıştım illa baktıralım diye)adam şimdi diyet yapmıyor gibi görünsede öğlen yediklerini dinliyorum,evde yediklerine bakıyorum eskiye göre çok düzeltti kendini.benim de diyetisyen dahililyeye göndermişti çok genç bir bayandı.benimde çok içime sinmedi ama insülin direncim olduğunu öğrendim.doğru düzgün açıklama yapmadı kendim internetten öğrendim nedir diye.sonra emziren annelere ilaç verebiliyormuyuz diye bana sordu???sonrada heralde veremeyiz diyet yap kilo ver dedi.aslında o kadar halsizdim ki,o kadar doyumsuzdum ki doymak bilmiyordum. diyetisyende liste verdi anlattı ama uygulayacak gücüm yoktu.evde 3 çocuğa bakıyordum sinirlendikçe kek yapıp yiyordum sanki çocuklar istiyor gibi.1 dlm yiyp bırakıyorlar küçükler gerisini ben yiyordum nerdeyse.neyseki çörek otuyla tanıştım da hayatım düzene girdi çok şükür.bende matematik öğretmeniyim ama ücretsiz izndeyim şuan.bende de yüz ifadelri fln yok gitmiş
canım görünen köy kılavuz ister mi hiç ben de kazdağlının kim olduğunu anlamamıştım yorum yapmadım ama sanırım erkek arkadaşınız yanlışbir şey demeyim de eğer öyle ise çok yakışmışsınız Allahım utandırmasın inş çok çok ama çok mutlu olursunuzzzz canım benim...canımmmm♥♥ teşekkür ederim o senin güzelliğin...:)
evet yaa ikonlarımız yok....(
ALLAHIM şu güzel saatte akşam akşam sana dua ediyorum lütfen bu tatlı güzel arkadaşıma ve bebek isteyen herkese yaradan bebek versin Allahım herkesin kalbine göre versin inşşşş AMİNNNNNNNNN......Bugün yine bebek için doktora gittim ve acil kilo vermeliyimki edavim başlasın
asumannnnnn mucuk mcukkkkk ikonlar yok artık ses çıkarıyossssss hihihihihihihi öptm seniii nasılsınn
iyiyim canım sen nasılsın
sonuçların da güzel çıkmış çok sevindim
benden de sana mucuk:)
he vallaaa annem git git diyetisyen git git diye diye gittim en sonunda ama düzelmiş çok hoşuma gitti dr prof dediki 1 ayda ilaç kullanmışsın hemen de sonuç süper dedi sevindimmmmmm
evet evet artık devam etmeliyim de yürüyemiyorummm evde de akşamları popomu kaldıramıyorum oyyy yaradanaaaaoh ne güzel iyi oldu tabii gittiğin için rahatladı kafanı da meşgul etmez artık yolumuza devam canım
tmm cnm takmaa artı falan değilll onlar birden gidecekkk ben de sanırım bu hafta artıdayım korkuyorum tartılmaya yedim geçen akşam güzelceeeeeeeeben çıkıyorum canım mutfağı toplayacağım
artılar da gitmedi zaten bu hafta böyle artık daha ne yapıyım elimden geleni yaptım
sonra görüşürüz canım
Gözün aydın Semirancığım. Gerçekten artık bahanen kalmadı, hatırlıyorum ben ilk üye olduğum zaman sen nasıl disiplinliydin, çok da iyi gidiyordun. Ben de özeniyordum hem de moral oluyordu. Epey kilo verince çok doğal olarak duraklama oluyor, ben 11 kilo verince bile diyetisyenim "ara verelim koruma programına alalım" demişti. Tabii ben bir korudum pir korudum :) Sen de doğal bir duraklama süresi geçirdin ama artık eskiye dönsen de bana da örnek olsan :)
Asumancığım, ne oldu geliyor musun buluşmaya? Şaka mı ciddi mi, belli oldu mu teklif?
36 yaşımdayım canım gittim dr ye troidlerim normale dönmüş ilacın etkisiyle 3 ay daha devam edelim ama dedi son değerlerimi unuttum yanlış bir şey söylerim diye de söylemedim neyse ki değerlerime prof baktı yanında sabah ki bayan dr vardı herşeyiniz normal dedi çok şükür ama dr bu ilacı verdiyse kesin değerleriniz yüksek çıkmıştır dedi siz yine de devam edin ilaca 3 ay sora kontrol edelim dedi ve zayıflamanız için bunda bir etken yok dedi yani kısacası semiran hanım artık normal diyet moduna dönsün değil miiiiii:)))))) Allahım kimseyi hastalıkla tecrübe ettirmesin herkes iyi olsun dert veren rabbim dermanını da versin diliyorummm...
......
Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :122: :122:
KKya girer girmez anam şimdi ne güzel bol bol ben yokken oluşan geçmiş vardır dedim ama maşallah herkes devamsızlık yapmış ben yokken
Hemencecik geçmişi de okudum geldim.
Semiran yeni doktorun hayırlı olsun inşallah doktorundan ilerleyen zamanlarda memnun kalırsın. Umarım tahlillerinde hormonlarla ilgili bir sorun cıkmamıştır da sende bir an önce devam edersin verdiğin kilolara.
Bu arada kızlarrrrrrrrrr farkındamısınız yavaş yavaş topikte herşeyimizi elimizden alıyorlar
Önce beğen tuşu şimdide ikonlarımızbaşka ne kaldı ki ....
Ben ikonlarımıııııııı geriiiii istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Hatta mimkinse beğen tuşunuda
Bazılarını ezbere biliyorum allahtan
:13: denemeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?