dun ve bugun yedıklerım
11 ekim Salı-spor yok-
Sabah:1muz + 1sb sut -1m+1s-
Ara:1 gozleme -4t
1 domates
3 cıg kofte -1t-
Marul
Öğlen:2 kucuk mandalina -1m-
Ara:1 armut -1m-
Aksam:4 yk kapuska
2 yk yogurt -1s-
1 kucuk mandalına -1/2 m-
Ara:2 sosıs -2e-
Toplam:2e + 5t + 2s + 3.5 m
12 ekim carsamba –kalsıyum rejımı-1 saat yuruyus + 1 saat plates
Sabah:3/4 sımıt -3t-
2 domates
Yesıl cay
1 elma -1m-
Ara:2 sarma -1t-
Öğlen:yogurt -1s-
1 armut -1m-
Turk kahvesı
Ara:sutlu kahve –kahve fıncanında
Ara: sutlu kahve –kahve fıncanında -1s-
Aksam:5 yk kapuska
3 domates
3 yk yogurt -3s-
Ara:1 muz -1m-
1 sb sut -1s-
Toplam:3s + 3m + 0 e + 4t
ıs yerındekı arkadaslar hıç bos durmuyo hergun ıse guzel seyler getırıyorlar bende dayanamıyorum valla((((
yıyorum dunku gozlemeden dolayı vıcdan azabı cekıyorum ama dengelemeye calısıyorum bugunde sarma getırmısler sadece 2 tane aldım olmasa canım ıstemıyo ama olunca dayanamıyorum nefsımı yenemıyorum ben yaaaaa(valla kavga edecegım galıba bu ıs arkadaslarımla valla cogu erkek tabı onlar yeseler bıle yakabılıyorlar neyse bakalım cumaya artılarda cıkmasam ıyı ama coook spor yapıyorum hatta bugun olculdum bacaklarım ve kollarım 1 er cm kalınlasmıs demekkı kas yapmısım belım kalcam goguslerım 2 ser cm ıncelmıs
Güzelim okadar güzel kilolar vermişsin ki arada okadarcığın sana direk olarak artı olarak döneceğini düşünmüyorum.
Sen nasılsa dediğin gibi onları dengeliyorsun ve eminim hedefine de kaçamaklarda olsa tez zamanda ulaşacaksın.
Bu arada gerçekten hayran kaldım azmine bende hala mehter durumu var iki ileri bir geri yani bir hafta veriyorsam iki hafta veremiyorum spor yaptığım halde.
Nedir bu işin sırrı bir anlatsana banada
Bende bakıcam şimdiiii.sonunda becerdim kızlar artık benimde resim albümüm var ....:)))
Sonuçların güzel çıkmış sevindim ilacı kestimi.kızlar merhaba nasılsınız ben iyiyim endokrine gittim sabah kan tahlili verdim pek gözüm dr yi tutmadı ama bakalım fakülte hastanesi de acemi gibiydi ama bakalım verdim ne çıkacak öğleden sonra alacağım sonra bakalım neler diyecek ondan sora bir hızla diyete devam ara verdim çünkü yemiyorum ama düzen de yoktu bu ara bana çok iyi geldi kendimi daha iyi hissedeceğim sonuçları öğrenince inş
Geçmiş olsun dikkat et kendine.sonunda bende g
ördümm maşallah gerçekten düzgün birine benziyorr
Allah yolunuzu açık etsin cnmm
sabah kı yürüyüşten sonra kendi kendi me nazar degdım galıbaa 10 dk dans edeyım dedım zıplarken ayağim burkuldu cok acıyo inş. yarına gecer iyiki sabahtan yürüdüm yoksa kalırdı bu gunn
Kaç kilosun efe bende bebk için uğraşıyorum ama 108 kilolardayım veremessende olur hamile kalmaya değil hamile kaldıktan sonra zorlanırsın diyolar tabi ver ama olmassada yoluna bak.Bugün yine bebek için doktora gittim ve acil kilo vermeliyimki edavim başlasın
Beni kimse simgesiz bırakamaz
Ezberlermiştim onları ama diğerlerinide artık deneyerek buluruz
:2::100: bakalım bunlar neymiş
yok canım kesmedi 3 ay daha devam et dediii çünkü 100 lük yazmış dedi demekki sen de bayağı yükselmiş dedii şimdi iyi gibi görünüyor dedii devam et 3 ay sora kontrol edelim dedi o zaman keseriz dediBende bakıcam şimdiiii.
Sonuçların güzel çıkmış sevindim ilacı kestimi.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Kaç kilosun efe bende bebk için uğraşıyorum ama 108 kilolardayım veremessende olur hamile kalmaya değil hamile kaldıktan sonra zorlanırsın diyolar tabi ver ama olmassada yoluna bak.
İyi akşamlar arkadaşlar.....
Yeni döndük;hemen sizlere koştum..Umarım hepiniz iyisinizdir....
Benim seyahatim çok güzeldi;ancak maalesef Antalya da ki fırtına ve seli biliyorsunuz...Alanya etkilenmedi ama ;her zaman dalgalı olan Alanya çok daha fazla dalgalıydı.Denize falan giremedik;bunun dışında her şey çok güzeldi....
Şimdi biraz geçmişe bakıp geliyorum....
RAPOR: Elimden geldiğince diyetime dikkat ettim...NİŞAN PASTASINDAN YEMEDİMMMMM....
abla merak ettik seni hg din saygılarrrrr öptm yanacığından ama yeseydin bir çatal yahuuu oraya kadar gidip pastamı yemedinnnnnn:))) seni seviyorumm
Hoş buldum canım....Ben de seni seviyorum Semirancığım....
Bir çatal yersem kendimi tutamayacağımı hissettiğim için yemedim canım...Tatlı ,benim en büyük zaafım maalesef.....
Canım benim sağolasın...İyiki varsınız...beyzuş ablacım hoşgeldin antalyadaki durumu duyunca hemen beyzuş ablam orda demişim eşim şaşkınlıkla baktı bana
neyseki olumsuz bişey olmamış Allah beterinden saklasın
iraden de süper maşallah hep böyle gitsin inşallah
bize getirseydin:122: yanlış ikonda olabilirrrr yaptımmm valla hihihihih
Canım benim sağolasın...İyiki varsınız...
Beni düşünmenden dolayı çok mutlu oldum...
İstediğin pasta olsun canım...Zayıflayınca beraber yeriz...
Bu arada sitede değişiklimi var arkadaşlar....Renkli yazamıyoruz ve bende simgeler görünmüyor...
Semiran sen nerden koydun simgeyi?
Hoş buldum canım....Ben de seni seviyorum Semirancığım....
Bir çatal yersem kendimi tutamayacağımı hissettiğim için yemedim canım...Tatlı ,benim en büyük zaafım maalesef.....
herkese merhaba aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar...bende zayıflmaya çalışıyorum 92 kiloydum 12 kilo verdim kaldı...şimdi 6 haftalık hamileyim sanırım tekrar alıcam ama düznli beslkenmeya çalışıyrum
Hoşgeldin Beyzuş ablacığım.... Valla helal olsun ne güzel iradene sahip cıkmışsın Allah nazardan saklasın
Ben olsam kesin dayanamaz amannnn bir dilim alt tarafı der incecikte olsa kesin yerdim
Nişan pastası sonuçtaKek, börek ve bisküvi tarzı şeylere hayır diyebiliyorum ama konu pasta yada dondurma oldumu hayır kelimesi lugatımdan cıkıveriyor
Aramıza hoşgeldin.... Öncelikle bebişin için gözün aydın. Rabbim inşallah sağ sağlım hayırlı bir evlat kucağına almayı nasip eder
Bence hamileliğin tadını cıkar ama tabiki cılkını çıkarmadan
Her şeyden az az yiyerek devam edersen zaten çok fazla kilo almazsın
Sonuçta bebişin her tür vitamine ihtiyacı var.
Umarım çok güzel bir hamilelik geçirir ve devamlı olarak topiğimizde paylaşımlarda bulunursun.
Huuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa
Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve bentop oynuyoruz sizde katılsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?