Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dun ve bugun yedıklerım

11 ekim Salı-spor yok-
Sabah:1muz + 1sb sut -1m+1s-

Ara:1 gozleme -4t
1 domates
3 cıg kofte -1t-
Marul

Öğlen:2 kucuk mandalina -1m-

Ara:1 armut -1m-

Aksam:4 yk kapuska
2 yk yogurt -1s-
1 kucuk mandalına -1/2 m-

Ara:2 sosıs -2e-

Toplam:2e + 5t + 2s + 3.5 m

12 ekim carsamba –kalsıyum rejımı-1 saat yuruyus + 1 saat plates

Sabah:3/4 sımıt -3t-
2 domates
Yesıl cay
1 elma -1m-
Ara:2 sarma -1t-

Öğlen:yogurt -1s-
1 armut -1m-
Turk kahvesı

Ara:sutlu kahve –kahve fıncanında

Ara: sutlu kahve –kahve fıncanında -1s-

Aksam:5 yk kapuska
3 domates
3 yk yogurt -3s-

Ara:1 muz -1m-
1 sb sut -1s-

Toplam:3s + 3m + 0 e + 4t

ıs yerındekı arkadaslar hıç bos durmuyo hergun ıse guzel seyler getırıyorlar bende dayanamıyorum valla ((((
yıyorum dunku gozlemeden dolayı vıcdan azabı cekıyorum ama dengelemeye calısıyorum bugunde sarma getırmısler sadece 2 tane aldım olmasa canım ıstemıyo ama olunca dayanamıyorum nefsımı yenemıyorum ben yaaaaa(valla kavga edecegım galıba bu ıs arkadaslarımla valla cogu erkek tabı onlar yeseler bıle yakabılıyorlar neyse bakalım cumaya artılarda cıkmasam ıyı ama coook spor yapıyorum hatta bugun olculdum bacaklarım ve kollarım 1 er cm kalınlasmıs demekkı kas yapmısım belım kalcam goguslerım 2 ser cm ıncelmıs

Güzelim okadar güzel kilolar vermişsin ki arada okadarcığın sana direk olarak artı olarak döneceğini düşünmüyorum.
Sen nasılsa dediğin gibi onları dengeliyorsun ve eminim hedefine de kaçamaklarda olsa tez zamanda ulaşacaksın.
Bu arada gerçekten hayran kaldım azmine bende hala mehter durumu var iki ileri bir geri yani bir hafta veriyorsam iki hafta veremiyorum spor yaptığım halde.
Nedir bu işin sırrı bir anlatsana banada

tesekkur edıyorum canım valla benımde 2 haftadır performansım dustu valla 6 gun dıkkat edıyorum 1 gun kacırıyorum hemen artıyı goruyorum su 88 ı gorseydım coook sevınecektım cunku bugune kadar verebıldıgım en fazla kılo 18 dı -bunu saymazsam- ve o zaman 88 e dusmustum sankı 88 e dusersemm hemencecık kılo verebılecekmısım gıbı gelıyor:)

sporu cok yapıyorum oncden gunde 1 saat yapıyordum sımdı 2 ye cıkarttım ama daha ıstedıgım gıbı kılo veremedım neyse benımde dırenc noktam var demekkı uzun yıllar 90 da kaldım o yuzden bu kıloda bıraz zorlandım
bakalım cumaya ne cıkacak merak edıyorum haftaya dıyetısyenıme gıdıyorum ona gıtmeden 86 larda cıkmak ıstıyordum ama malesef olmadı olsun ben yınede cabalıyacagım

azmımın nedenını soruyorsan cevremdekı ınsanların davranısları ...daha onceden konusmadıgım yanı samımı olmadıgım ınsanların davranısları benım dıs gorunusumle dogru orantılı olarak degıstı buna cok sasırdım herkes tebrık edıyor ve ne kadr guzellesmıssın dıyor bu coook hosuma gıdıyor benı motıve edıyor
ve arkadasar sunu anladım kı nasettın hoca haklı bu dunya ye kurkum ye dunyasıymıs dıs gorunus ınsanların sana olan davranıslarınıda o kadar cok etkılıyormuskı ne yazıkkı bu boyleymıs gercı okadar cok kılo vermedım daha hedefıme coook var ama sımdıden bunu gordum

hepımız ıyısallah azmımızın zaferını yasarız ve coook mutlu oluruz

kizlar bende araya kaynamadan yazayim dün 2 saat alisveris merkezine gidis ve gelis birazda orda dolastim onu yazmiyorum tabi bugün de yaparim ins biraz :18:

sonunda becerdim kızlar artık benimde resim albümüm var ....:)))
Bende bakıcam şimdiiii.
Sonuçların güzel çıkmış sevindim ilacı kestimi.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Bugün yine bebek için doktora gittim ve acil kilo vermeliyimki edavim başlasın
Kaç kilosun efe bende bebk için uğraşıyorum ama 108 kilolardayım veremessende olur hamile kalmaya değil hamile kaldıktan sonra zorlanırsın diyolar tabi ver ama olmassada yoluna bak.

İyi akşamlar arkadaşlar.....

Yeni döndük;hemen sizlere koştum..Umarım hepiniz iyisinizdir....

Benim seyahatim çok güzeldi;ancak maalesef Antalya da ki fırtına ve seli biliyorsunuz...Alanya etkilenmedi ama ;her zaman dalgalı olan Alanya çok daha fazla dalgalıydı.Denize falan giremedik;bunun dışında her şey çok güzeldi....

Şimdi biraz geçmişe bakıp geliyorum....

RAPOR: Elimden geldiğince diyetime dikkat ettim...NİŞAN PASTASINDAN YEMEDİMMMMM....

Beni kimse simgesiz bırakamaz

Ezberlermiştim onları ama diğerlerinide artık deneyerek buluruz

:2: :100: bakalım bunlar neymiş

yok canım kesmedi 3 ay daha devam et dediii çünkü 100 lük yazmış dedi demekki sen de bayağı yükselmiş dedii şimdi iyi gibi görünüyor dedii devam et 3 ay sora kontrol edelim dedi o zaman keseriz dedi

abla merak ettik seni hg din saygılarrrrr öptm yanacığından ama yeseydin bir çatal yahuuu oraya kadar gidip pastamı yemedinnnnnn:))) seni seviyorumm

abla merak ettik seni hg din saygılarrrrr öptm yanacığından ama yeseydin bir çatal yahuuu oraya kadar gidip pastamı yemedinnnnnn:))) seni seviyorumm

Hoş buldum canım....Ben de seni seviyorum Semirancığım....

Bir çatal yersem kendimi tutamayacağımı hissettiğim için yemedim canım...Tatlı ,benim en büyük zaafım maalesef.....

herkese merhaba aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar...bende zayıflmaya çalışıyorum 92 kiloydum 12 kilo verdim kaldı...şimdi 6 haftalık hamileyim sanırım tekrar alıcam ama düznli beslkenmeya çalışıyrum

beyzuş ablacım hoşgeldin antalyadaki durumu duyunca hemen beyzuş ablam orda demişim eşim şaşkınlıkla baktı bana
neyseki olumsuz bişey olmamış Allah beterinden saklasın
iraden de süper maşallah hep böyle gitsin inşallah

Bir çatal yersem kendimi tutamayacağımı hissettiğim için yemedim canım...Tatlı ,benim en büyük zaafım maalesef.....

bize getirseydin:122: yanlış ikonda olabilirrrr yaptımmm valla hihihihih

Hastalarımıza çok çok geçmiş olsun....

İlbatum;eşinin doğumgünü kutlu olsun;sağlık ve huzur dolu nice seneler geçirin beraber inşallah...(Kutlama gününde olmadı kusura bakma)

Canım benim sağolasın...İyiki varsınız...
Beni düşünmenden dolayı çok mutlu oldum...
bize getirseydin:122: yanlış ikonda olabilirrrr yaptımmm valla hihihihih

İstediğin pasta olsun canım...Zayıflayınca beraber yeriz...

Bu arada sitede değişiklimi var arkadaşlar....Renkli yazamıyoruz ve bende simgeler görünmüyor...

Semiran sen nerden koydun simgeyi?

abla bugün kayboldu ben de numaraları yazıyorum ceco banudan öğrendim kopya çektim

Hoşgeldin Beyzuş ablacığım.... Valla helal olsun ne güzel iradene sahip cıkmışsın Allah nazardan saklasın
Ben olsam kesin dayanamaz amannnn bir dilim alt tarafı der incecikte olsa kesin yerdim
Nişan pastası sonuçta Kek, börek ve bisküvi tarzı şeylere hayır diyebiliyorum ama konu pasta yada dondurma oldumu hayır kelimesi lugatımdan cıkıveriyor

Aramıza hoşgeldin.... Öncelikle bebişin için gözün aydın. Rabbim inşallah sağ sağlım hayırlı bir evlat kucağına almayı nasip eder
Bence hamileliğin tadını cıkar ama tabiki cılkını çıkarmadan
Her şeyden az az yiyerek devam edersen zaten çok fazla kilo almazsın
Sonuçta bebişin her tür vitamine ihtiyacı var.
Umarım çok güzel bir hamilelik geçirir ve devamlı olarak topiğimizde paylaşımlarda bulunursun.

Hoş buldum Banucuğum.....

Korkudan yiyemiyorum canım..Bu güne kadar hep bir dilimcikten ne olur deyip kilo kilo yağ sahibi oldum.

İrademi yönetmeye çalışıyorum;umarım başarılı olurum...Hep birlikte oluruz inşallah....

Huuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa

Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve ben top oynuyoruz sizde katılsanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…