Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm ben seni bırakır mıyım buradayım bak senin için :)

Hoşgeldin canım gerçekten sevindim geldiğine gözlerim aradı valla
hatta ece78de seni soruyordu demin belki geçmişi okuduysan görmüşsündür zaten

Hastalarımıza çok çok geçmiş olsun....

İlbatum;eşinin doğumgünü kutlu olsun;sağlık ve huzur dolu nice seneler geçirin beraber inşallah...(Kutlama gününde olmadı kusura bakma)
çok teşekkür ederim ablacım sağol, olsun hatırlaman bile güzel....
ibatum nerdesinnn?sensiz olmuyor burası .öyle çekip gitmek yok.üzülüyoruz bak.hadi bekliyoruzz
buradayım canım seni bırakamadım geldim :)

gitmedim geldim canım :)
düşündümde ben seninle yarışıyordum yoksa geri kalırım aman aman
özrümüde geri aldım, özür falan dilemiyorum kimseden ......

selammm ben geldım yenı yenı iyileşiyorum allaha şükür. bugun ıyıce kendıme geldım denılebılır. ama hastalık bahanesıyle ne yedım ne yemeıdm hıc bakmadım .. bır hafta birinci olduk şimdi duvara toslıcaz bu hafta gıbı.. eşim ne bulursa tıktı azıma 2 gundur

cuma gunu gelmesın ve ben tartıya cıkmıyayım ıstıyorum..

sızler nasılsınız arkadaslarım

:)))))))))))))

teşekkürler canım...
geçmiş olsun....((

geçmiş olsun benim de dizim ağrıyor çok yükelndim kendisine olacağı buydu.inşallah çabucak düzeliriz

cok saolun yaa fazla basamıyorum acıyor inş yarına bıraz gecerr ee halıylee zıplarsan 90 kıloyla boylee kalırsınn topal topall

Huuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa

Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve ben top oynuyoruz sizde katılsanıza

Hoşgeldin canım gerçekten sevindim geldiğine gözlerim aradı valla
hatta ece78de seni soruyordu demin belki geçmişi okuduysan görmüşsündür zaten

okudum canım, beni kimlerin merak edeceğinide biliyorum tanıdım artık :)

canım sen regl olmuşsun o kadar hastalıktan sonra bu da üstüne tuz biber olmuş desene neyse anlaşıldı fazlalıkların sebebi rahatla artık :)

ya ben ne yaptım bugün misafirlerim vardı akşama çağırdık gelin oturalım diye, bisküvili pastadan yapmıştım 4-5 çatal ondan yedim, üzerinede 1 çay bardağına yakın karışık kuruyemiş ,geçen gün eşimin doğumgününde pişman olmamıştım ama şimdi çok pişmanım umarım cuma tartıya yansımaz yoksa yarını aç geçireceğim valla :)

yediklerimi yazayımda sende beni dürt ne olur :)

sabah : kahvaltı yapamadım ( canım istemedi )

öğle:
1 yumurta
1/2 domates
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
1,5 ceviz
1 kk karışık kaşar+ beyaz peynir

akşam:
4 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 kase cacık

ara: 4 çatal pasta
1 çay bardağına yakın çerez
1 erik

ağlamak istiyorummmmm

amin canım

bende bayramda adıyamana gidicem nemruta gidersem foto çekip bende albüm yaparım
ahh bende orayagitmek çok istiyorum şimdiden yiy yolculuklar

valla bu çocukların pili bitmiyor anlamadım ben

geçmiş olsunbir sğre uzat ayağını
sonuçlarıniyi çıkmasına sevindim
artık normal diyete devam

umutcuğum malesef ciddi değilmiş canım dün azcık yokladım hiç umut yok siz bolca resim paylaşın napalım ankaraya yolu düşenle buluşalım mutlaka
keşke ciddi olsaydı

hoşgeldin ablam
denize girememene üzüldüm
bravooo valla pastadan yememişşin

evet yarışa devam valla bu hafta ben iyi kilo verdim bakalım

daha iyi olmana sevindim
ama mamayok verdiğini alma

yok çok yememişsin sabah yok zaten ama sabah yemediğin için metebolizman yavaşlar
şimdi biraz zumba yap iyi gelir

Bugünkü menüm.
Sabah 1 simit peynir 1 yumurta dom sal çay.
Öğlen 1 tabak çorba 1 dil ekmek 3 yk yoğurt
Akşam 1/2 tavuk ızgara 1 dil ekmek 1 bardak ayran salata 3 köfte ufacık.
Ara 1 avuç kurudut 1 avuç kuru üzüm 5 tane kabak çekirdeği.
Su içmeye çalışıyorum egzersiz henüz yok.

bende ilk defa cuma gelmesin istiyorum ...

Çok şükür dönmüşsün beyzuş abla seni merak etmiştim antalyayı tv izleyince ne güzel tatilinde çok güzel geçmiş.Ne güzel dietinde bozulmamış enimde şükür bu aralar dietim çok güzel geçiyor.

biraz önce dizi izlerken 30 dakka spor yaptım
toplam 340 dakka oldu
ben biraaz daha yapayım gelirim
sana hayran olduğumu daha önce söyledi mi? azmine hayranım
ya rabbi bana da azcık ver ne olur...
ben vermedim gibi geliyor ,2 gündür şişlikte var neden anlamadım, reglimde yeni bitti neden olabilir ki başka?
sen vermişsindir canım ya maşallah sana haftaya bende vereceğim inşallah
yok çok yememişsin sabah yok zaten ama sabah yemediğin için metebolizman yavaşlar
şimdi biraz zumba yap iyi gelir

sabah canım hiç istemedi zaten saat 10:30 olunca aman dedim dayan 1,5 saat sonra eşim gelecekti onunla yerim diye bekledim, ama dediğin doğru sabahtan yemeyince akşama çıldırıyormuş insan ...
bana çok geldi sanırım hepsi akşam tüketildiği için, midem rahatsız açıkçası
zumba mı inan kolumu kaldıracak halim yok, parmağımı oynatsam spordan sayacağım o kadar yani :)

tşk ederim canım ben de sevindim sağolasınn....

Anammmmmmmmmmm tam sana yazıyordum düşmüşüm bir koşu geldim yine
Yok ya bencede fazla yememişsin hem sen eritirsin cumaya
Ya merak etme bende seni dürterim
Hem doğum günlerimize kadar baya bir yok kat ediceğiz Allah nasip kısmet ederse dimi ama
Ben o yüzden hiç o tarz tatlı şeyler yapmıyorum artık cünkü bugün dayansam ertesi gün kesin dayanamam hüpletirim diye korkuyorum
ASlında bazen aklımdan geçmiyor değil şöyle sütlüde olsa bir tatlı yapmayı ama yerim diye yapmıyorum. Önce hüplet sonra gümlet olmasın dimi ama

Hoşbuldum canlarım..Çok öpüyorum sizleri.....

Öpücük smile koyamıyorum yoksa kocaman bir öpücük gönderdim size.....

banuuuuu seni gıpta ile takip ediyorum maşallahhhhhh tü tü tüüüüüü
Hoşbuldum canlarım..Çok öpüyorum sizleri.....

Öpücük smile koyamıyorum yoksa kocaman bir öpücük gönderdim size.....

ablacım mucuk mcuk yaparız b,izde ben bir rakam yazıyorum bakalım ne çıkacakk şansımaaaaa kötü bişi çıkarsa alınma denemeeeee :122:

Beni kimse simgesiz bırakamaz

Ezberlermiştim onları ama diğerlerinide artık deneyerek buluruz

:2: :100: bakalım bunlar neymiş

gülmekten öldüm yaaa harikasınız hatunlarr

ay bende dedim ne güzel gözlemeli flm diyeti var diye:))) aslında tüm yemesen az bir parça alsan içine oturmazdı sanırım.ben okuldayken çok ikramlı fln durum varsaaz az alırdım gözüm kalıyor sanra .ama genede sağlıklı bişişler bulundurmak lazım aç olunca hepten gözü dönüyor insanın.bence dengelemiş görünüyorsun

hem insanların hem eşlerin bile davranışları değişiyor inan.beni eşim kiloluyken kısknmaz ama eski halime dönünce y çok kıskanır:)

hoşgeldiniz.maşallah azminize ben asla dayanamam tatildeysem heleki pastaya

Huuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa

Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve ben top oynuyoruz sizde katılsanıza

ya sen ne kadann hoşsun maşallah topiğimizin gülü:)

hoşgeldin gözlerim hep aradı seni:) ayrıca kendine haksızlık etme menün çok vahim değil.1 çay bardağı kuruyemiş ve 4 çatal pastamı çok?üstelik ara yok sabah kahvaltı yok.hem misafir ağırlamışın yorulmuşsundur enerji harcamışsındır.takma bu kadar canım.ben böyle yeseydim kaçamk ble demezdim:)))

iyi geceler demeye geldim. yarın detaylı okurum. öpüldünüz. nolur kimse hastayım demesiiin. yarın diyetisyene gitcem. birde eski iş yerinden arkadaşlarla buluşcam kahvaltı için. yarın havadislerim çok olcak ama kilo bildirimi cumaya. öpüldünüz ccanlaaaar tombişlerim beniiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…