- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canımmmm ben seni bırakır mıyım buradayım bak senin için :)
çok teşekkür ederim ablacım sağol, olsun hatırlaman bile güzel....Hastalarımıza çok çok geçmiş olsun....
İlbatum;eşinin doğumgünü kutlu olsun;sağlık ve huzur dolu nice seneler geçirin beraber inşallah...(Kutlama gününde olmadı kusura bakma)
buradayım canım seni bırakamadım geldim :)ibatum nerdesinnn?sensiz olmuyor burası .öyle çekip gitmek yok.üzülüyoruz bak.hadi bekliyoruzz
geçmiş olsun canım
hadi anan geliyormuş gözünaydın canım
bazen insana oluyor canım iş olayıdacanını sıktı tabi
biraz insan içine karış gez alışveriş yap iyi gelir
ummarımkontrolü iyi geçer
senin emirde benim kız gibi sürekli hasta sanırım
vitamin ve bağışıklık sistemini geliştirici şurup denedinmi
biraziyi geliyor
kızılayın sodasında biraz düşük sodyum var zorda kalmadıkça içme limon düşürüyor birde muz dengeliyor tansiyonu ama benca sen kum döktün idrarını yapamadın bir süre yani düzenli değildi o tansiyonu yükseltir
offf kıyamam yoruldun tabihastalık kolonoskopi falan derken
ben 1.5 ay emzirebildim sonra sağdım 6 ay bitene kadar anca yetti ama benimkide sürekli göğsüme saldırı okşar falan benimki neden acaba
yalnız yalın olmaktan düşün
yanlış ise yanılmaktan düşün
eşim edebiyatçı o söylemiştiben sorunca
sonbahar depresyonu olmasın
bazıdr. lar b vitamini tavsiye ediyor
valla iyi becermişsin ya nasıl yatın sırrını ver
bazen banada öyle olurzaten çok süsülü bir hatun hiç birzaman olmadım
ama biraz daha kilo verincedaha iyi olcak şimdi ne giysemyakışmıyor diye düşünüyorum ben ve giyinesim gelmiyor sanada öylemi geliyor acaba
canım kötü bir niyeti olmadığına eminim zaten özürde dilemiş seni seviyoruz canım
neler yaşamıssınız valla
bazı kayınvalideler böyle işte ahhhh ahhh
yapma canımözürde diledin yapamayın kimse gitmesin
aha iyi olmana sevindim
bendee
:)))))))))))))
teşekkürler canım...
geçmiş olsun....((
geçmiş olsun benim de dizim ağrıyor çok yükelndim kendisine olacağı buydu.inşallah çabucak düzeliriz
Huuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa
Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve bentop oynuyoruz sizde katılsanıza
Hoşgeldin canım gerçekten sevindim geldiğinegözlerim aradı valla
hatta ece78de seni soruyordu demin belki geçmişi okuduysan görmüşsündür zaten
amin canımyaparsın yaparsın benim bakma birden giriştim yoksa yapıcağım diye planlamam o an giriştim giriştim yoksa kesin günlerce sallar dururum.
Kızlar böyle güzelim ben hep diyorum kumalar birken iki oldu diye. Hafta sonları sabahları abla kardeş geliyorlar yatağa.
İkiside felaket babacı ama bişey lazım olunca büyük anında bana gelir baba biraz daha katıdır bazı konularda hani bekle zamanı değil der ben mutlaka ayarlarım.
Allah başka dert keder vermesin ve tüm kuzucukları nazardan saklasın ... amin
ahh bende orayagitmek çok istiyorum şimdiden yiy yolculuklarbende bayramda adıyamana gidicem nemruta gidersem foto çekip bende albüm yaparım
valla bu çocukların pili bitmiyor anlamadım bensenin eşin benimkinden de kötüymüş hediye konusunda.yaa bizim de eve hırsız girmişti 4 yıl önce .zaten yeni evliyken tüm bileziklerim borçlara gitti de bi setim künyelrim vardı onları da hırsız aldı gitti.eşimin de bahanesi oldu işte o kadar para verip alıyoruz başkaları harcıyor diye bende bişi diyemiyordum tabi.ama bu 3.çcouk sonrası kafasına kaktım birz o kadar çocuk doğuruyorum bişi almıyon diye.(gerçi 3.yü bahane ede ede bi sürü şey aldırdım o doğmadan kurutma makinesi aldırdım,ranza aldrdım çilek odası fln adamın hali kalmadı tabi)doğum günümde o kadar duygu sömürüsü üstüne künye ve çiçek geldi sonunda:)))) senin künyelere de yazık olmuş valla sabırlı kadınsın bi de kp yüzünden olunca insan daha bi gıcık olur.senin gbi bir hatunu bulmuş işte ailesine sabreden o da seni kaybetmek istemez elbet.Allah mutlu etsin de gerisi boş diyorum bazen ama bazen de diyemiyorum tabş bende.
yaaa aynen bu erkekler bir garip .yada benimki öyle.ama çok duygusal olduğuda çok olur da böyle hediye,çiçek fln bilmez de çokta beceremez.bugn itibariyle sporum 375 dk oldu:))) ama bittim ben
bu çocukalrda bitmeyen pillerden varmış ya kim demişti geçende:)))benimkide 11 de uyudu gece 2 de kalkmış yanıma gelmiş cin gibi.halbuki yarın kreşe gidecek.yat uyu demi.ama uyku yok.yok su ister yok konuşmaya çalışır.bi de bebkte bizim odada olunca onu da uyandırıyor
[
çok yoruldunuzda ondan.Allah kolaylık ve iç huzuru versin
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.insan heyecanla bekliyor sonuçları dimi?sonra diyete devam
geçmiş olsunbir sğre uzat ayağınısonunda bende gördümm maşallah gerçekten düzgün birine benziyorr
Allah yolunuzu açık etsin cnmm
sabah kı yürüyüşten sonra kendi kendi me nazar degdım galıbaa 10 dk dans edeyım dedım zıplarken ayağim burkuldu cok acıyo inş. yarına gecer iyiki sabahtan yürüdüm yoksa kalırdı bu gunn
sonuçlarıniyi çıkmasına sevindim36 yaşımdayım canım gittim dr ye troidlerim normale dönmüş ilacın etkisiyle 3 ay daha devam edelim ama dedi son değerlerimi unuttum yanlış bir şey söylerim diye de söylemedim neyse ki değerlerime prof baktı yanında sabah ki bayan dr vardı herşeyiniz normal dedi çok şükür ama dr bu ilacı verdiyse kesin değerleriniz yüksek çıkmıştır dedi siz yine de devam edin ilaca 3 ay sora kontrol edelim dedi ve zayıflamanız için bunda bir etken yok dedi yani kısacası semiran hanım artık normal diyet moduna dönsün değil miiiiii:)))))) Allahım kimseyi hastalıkla tecrübe ettirmesin herkes iyi olsun dert veren rabbim dermanını da versin diliyorummm...
canım görünen köy kılavuz ister mi hiç ben de kazdağlının kim olduğunu anlamamıştım yorum yapmadım ama sanırım erkek arkadaşınız yanlışbir şey demeyim de eğer öyle ise çok yakışmışsınız Allahım utandırmasın inş çok çok ama çok mutlu olursunuzzzz canım benim...
ALLAHIM şu güzel saatte akşam akşam sana dua ediyorum lütfen bu tatlı güzel arkadaşıma ve bebek isteyen herkese yaradan bebek versin Allahım herkesin kalbine göre versin inşşşş AMİNNNNNNNNN......
keşke ciddi olsaydıumutcuğum malesef ciddi değilmiş canım dün azcık yokladım hiç umut yok siz bolca resim paylaşın napalım ankaraya yolu düşenle buluşalım mutlaka
hoşgeldin ablamİyi akşamlar arkadaşlar.....
Yeni döndük;hemen sizlere koştum..Umarım hepiniz iyisinizdir....
Benim seyahatim çok güzeldi;ancak maalesef Antalya da ki fırtına ve seli biliyorsunuz...Alanya etkilenmedi ama ;her zaman dalgalı olan Alanya çok daha fazla dalgalıydı.Denize falan giremedik;bunun dışında her şey çok güzeldi....
Şimdi biraz geçmişe bakıp geliyorum....
RAPOR: Elimden geldiğince diyetime dikkat ettim...NİŞAN PASTASINDAN YEMEDİMMMMM....
evet yarışa devam valla bu hafta ben iyi kilo verdim bakalımçok teşekkür ederim ablacım sağol, olsun hatırlaman bile güzel....
buradayım canım seni bırakamadım geldim :)
gitmedim geldim canım :)
düşündümde ben seninle yarışıyordum yoksa geri kalırım aman aman
özrümüde geri aldım, özür falan dilemiyorum kimseden ......
selammm ben geldım yenı yenı iyileşiyorum allaha şükür. bugun ıyıce kendıme geldım denılebılır. ama hastalık bahanesıyle ne yedım ne yemeıdm hıc bakmadım .. bır hafta birinci olduk şimdi duvara toslıcaz bu hafta gıbı.. eşim ne bulursa tıktı azıma 2 gundur
cuma gunu gelmesın ve ben tartıya cıkmıyayım ıstıyorum..
sızler nasılsınız arkadaslarım
okudum canım, beni kimlerin merak edeceğinide biliyorum tanıdım artık :)
canım sen regl olmuşsun o kadar hastalıktan sonra bu da üstüne tuz biber olmuş desene neyse anlaşıldı fazlalıkların sebebi rahatla artık :)
ya ben ne yaptımbugün misafirlerim vardı akşama çağırdık gelin oturalım diye, bisküvili pastadan yapmıştım 4-5 çatal ondan yedim, üzerinede 1 çay bardağına yakın karışık kuruyemiş ,geçen gün eşimin doğumgününde pişman olmamıştım ama şimdi çok pişmanım umarım cuma tartıya yansımaz yoksa yarını aç geçireceğim valla :)
yediklerimi yazayımda sende beni dürt ne olur :)
sabah : kahvaltı yapamadım ( canım istemedi )
öğle:
1 yumurta
1/2 domates
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
1,5 ceviz
1 kk karışık kaşar+ beyaz peynir
akşam:
4 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 kase cacık
ara: 4 çatal pasta
1 çay bardağına yakın çerez
1 erik
ağlamak istiyorummmmm
selammm ben geldım yenı yenı iyileşiyorum allaha şükür. bugun ıyıce kendıme geldım denılebılır. ama hastalık bahanesıyle ne yedım ne yemeıdm hıc bakmadım .. bır hafta birinci olduk şimdi duvara toslıcaz bu hafta gıbı.. eşim ne bulursa tıktı azıma 2 gundur
cuma gunu gelmesın ve ben tartıya cıkmıyayım ıstıyorum..
sızler nasılsınız arkadaslarım
Çok şükür dönmüşsün beyzuş abla seni merak etmiştim antalyayı tv izleyince ne güzel tatilinde çok güzel geçmiş.Ne güzel dietinde bozulmamış enimde şükür bu aralar dietim çok güzel geçiyor.İyi akşamlar arkadaşlar.....
Benim seyahatim çok güzeldi;ancak maalesef Antalya da ki fırtına ve seli biliyorsunuz...Alanya etkilenmedi ama ;her zaman dalgalı olan Alanya çok daha fazla dalgalıydı.Denize falan giremedik;bunun dışında her şey çok güzeldi....
RAPOR: Elimden geldiğince diyetime dikkat ettim...NİŞAN PASTASINDAN YEMEDİMMMMM....
sana hayran olduğumu daha önce söyledi mi? azmine hayranımbiraz önce dizi izlerken 30 dakka spor yaptım
toplam 340 dakka oldu
ben biraaz daha yapayım gelirim
ben vermedim gibi geliyor ,2 gündür şişlikte var neden anlamadım, reglimde yeni bitti neden olabilir ki başka?amin canım
ahh bende orayagitmek çok istiyorum şimdiden yiy yolculuklar
valla bu çocukların pili bitmiyor anlamadım ben
geçmiş olsunbir sğre uzat ayağını
sonuçlarıniyi çıkmasına sevindim
artık normal diyete devam
keşke ciddi olsaydı
hoşgeldin ablam
denize girememene üzüldüm
bravooo valla pastadan yememişşin
evet yarışa devam valla bu hafta ben iyi kilo verdim bakalım
daha iyi olmana sevindim
ama mamayok verdiğini alma
yok çok yememişsin sabah yok zaten ama sabah yemediğin için metebolizman yavaşlar
şimdi biraz zumba yap iyi gelir
amin canım
keşke ciddi olsaydı
hoşgeldin ablam
daha iyi olmana sevindim
okudum canım, beni kimlerin merak edeceğinide biliyorum tanıdım artık :)
canım sen regl olmuşsun o kadar hastalıktan sonra bu da üstüne tuz biber olmuş desene neyse anlaşıldı fazlalıkların sebebi rahatla artık :)
ya ben ne yaptımbugün misafirlerim vardı akşama çağırdık gelin oturalım diye, bisküvili pastadan yapmıştım 4-5 çatal ondan yedim, üzerinede 1 çay bardağına yakın karışık kuruyemiş ,geçen gün eşimin doğumgününde pişman olmamıştım ama şimdi çok pişmanım umarım cuma tartıya yansımaz yoksa yarını aç geçireceğim valla :)
öğle:
1 yumurta
1/2 domates
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
1,5 ceviz
akşam:
4 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 erik
ağlamak istiyorummmmm
amin canım
keşke ciddi olsaydı
hoşgeldin ablam
daha iyi olmana sevindim
Çok şükür dönmüşsün beyzuş abla seni merak etmiştim antalyayı tv izleyince ne güzel tatilinde çok güzel geçmiş.Ne güzel dietinde bozulmamış enimde şükür bu aralar dietim çok güzel geçiyor.
banuuuuu seni gıpta ile takip ediyorum maşallahhhhhh tü tü tüüüüüüÇok şükür dönmüşsün beyzuş abla seni merak etmiştim antalyayı tv izleyince ne güzel tatilinde çok güzel geçmiş.Ne güzel dietinde bozulmamış enimde şükür bu aralar dietim çok güzel geçiyor.
Hoşbuldum canlarım..Çok öpüyorum sizleri.....
Öpücük smile koyamıyorum yoksa kocaman bir öpücük gönderdim size.....
:13: denemeeee
Beni kimse simgesiz bırakamaz
Ezberlermiştim onları ama diğerlerinide artık deneyerek buluruz
:2::100: bakalım bunlar neymiş
dun ve bugun yedıklerım
11 ekim Salı-spor yok-
Sabah:1muz + 1sb sut -1m+1s-
Ara:1 gozleme -4t
1 domates
3 cıg kofte -1t-
Marul
Öğlen:2 kucuk mandalina -1m-
Ara:1 armut -1m-
Aksam:4 yk kapuska
2 yk yogurt -1s-
1 kucuk mandalına -1/2 m-
Ara:2 sosıs -2e-
Toplam:2e + 5t + 2s + 3.5 m
12 ekim carsamba –kalsıyum rejımı-1 saat yuruyus + 1 saat plates
Sabah:3/4 sımıt -3t-
2 domates
Yesıl cay
1 elma -1m-
Ara:2 sarma -1t-
Öğlen:yogurt -1s-
1 armut -1m-
Turk kahvesı
Ara:sutlu kahve –kahve fıncanında
Ara: sutlu kahve –kahve fıncanında -1s-
Aksam:5 yk kapuska
3 domates
3 yk yogurt -3s-
Ara:1 muz -1m-
1 sb sut -1s-
Toplam:3s + 3m + 0 e + 4t
ıs yerındekı arkadaslar hıç bos durmuyo hergun ıse guzel seyler getırıyorlar bende dayanamıyorum valla((((
yıyorum dunku gozlemeden dolayı vıcdan azabı cekıyorum ama dengelemeye calısıyorum bugunde sarma getırmısler sadece 2 tane aldım olmasa canım ıstemıyo ama olunca dayanamıyorum nefsımı yenemıyorum ben yaaaaa(valla kavga edecegım galıba bu ıs arkadaslarımla valla cogu erkek tabı onlar yeseler bıle yakabılıyorlar neyse bakalım cumaya artılarda cıkmasam ıyı ama coook spor yapıyorum hatta bugun olculdum bacaklarım ve kollarım 1 er cm kalınlasmıs demekkı kas yapmısım belım kalcam goguslerım 2 ser cm ıncelmıs
tesekkur edıyorum canım valla benımde 2 haftadır performansım dustu valla 6 gun dıkkat edıyorum 1 gun kacırıyorum hemen artıyı goruyorum su 88 ı gorseydım coook sevınecektım cunku bugune kadar verebıldıgım en fazla kılo 18 dı -bunu saymazsam- ve o zaman 88 e dusmustum sankı 88 e dusersemm hemencecık kılo verebılecekmısım gıbı gelıyor:)
sporu cok yapıyorum oncden gunde 1 saat yapıyordum sımdı 2 ye cıkarttım ama daha ıstedıgım gıbı kılo veremedımneyse benımde dırenc noktam var demekkı uzun yıllar 90 da kaldım o yuzden bu kıloda bıraz zorlandım
bakalım cumaya ne cıkacak merak edıyorum haftaya dıyetısyenıme gıdıyorum ona gıtmeden 86 larda cıkmak ıstıyordum ama malesef olmadı olsun ben yınede cabalıyacagım
azmımın nedenını soruyorsan cevremdekı ınsanların davranısları ...daha onceden konusmadıgım yanı samımı olmadıgım ınsanların davranısları benım dıs gorunusumle dogru orantılı olarak degıstı buna cok sasırdım herkes tebrık edıyor ve ne kadr guzellesmıssın dıyor bu coook hosuma gıdıyor benı motıve edıyor
ve arkadasar sunu anladım kı nasettın hoca haklı bu dunya ye kurkum ye dunyasıymıs dıs gorunus ınsanların sana olan davranıslarınıda o kadar cok etkılıyormuskı ne yazıkkı bu boyleymıs gercı okadar cok kılo vermedım daha hedefıme coook var ama sımdıden bunu gordum
hepımız ıyısallah azmımızın zaferını yasarız ve coook mutlu oluruz
İyi akşamlar arkadaşlar.....
Huuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa
Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve bentop oynuyoruz sizde katılsanıza
buradayım canım seni bırakamadım geldim :)
öğle:
1 yumurta
1/2 domates
2-3 dilim salatalık
2 zeytin
1,5 ceviz
akşam:
4 kaşık kavurma
3 kaşık pilav
1 kase cacık
1 erik
ağlamak istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?