iyi geceler demeye geldim. yarın detaylı okurum. öpüldünüz. nolur kimse hastayım demesiiin. yarın diyetisyene gitcem. birde eski iş yerinden arkadaşlarla buluşcam kahvaltı için. yarın havadislerim çok olcak ama kilo bildirimi cumaya. öpüldünüz ccanlaaaar tombişlerim beniiim.
he valla bugün herkesler yorgun galiba:)) bende bugün 105 dk spor yaptım çok abartmışım dimi?hsonu dolu antep fıstığı yedm bunu da kendime ceza olarak yapıyorum.haftaya 1 saate düşürcem geneece herkes yatmış mı ikimiz kalmışız
valla bugün eşimle konuştumsana hayran olduğumu daha önce söyledi mi? azmine hayranım
ya rabbi bana da azcık ver ne olur...
ben vermedim gibi geliyor ,2 gündür şişlikte var neden anlamadım, reglimde yeni bitti neden olabilir ki başka?
sen vermişsindir canım ya maşallah sana haftaya bende vereceğim inşallah
sabah canım hiç istemedi zaten saat 10:30 olunca aman dedim dayan 1,5 saat sonra eşim gelecekti onunla yerim diye bekledim, ama dediğin doğru sabahtan yemeyince akşama çıldırıyormuş insan ...
bana çok geldi sanırım hepsi akşam tüketildiği için, midem rahatsız açıkçası
zumba mı inan kolumu kaldıracak halim yok, parmağımı oynatsam spordan sayacağım o kadar yani :)
ahh valla şimdi pasta olsa yarısını yerim vallaAnammmmmmmmmmm tam sana yazıyordum düşmüşümbir koşu geldim yine
Yok ya bencede fazla yememişsin hem sen eritirsin cumaya
Ya merak etme bende seni dürterim
Hem doğum günlerimize kadar baya bir yok kat ediceğiz Allah nasip kısmet ederse dimi ama
Ben o yüzden hiç o tarz tatlı şeyler yapmıyorum artık cünkü bugün dayansam ertesi gün kesin dayanamam hüpletirim diye korkuyorum
ASlında bazen aklımdan geçmiyor değil şöyle sütlüde olsa bir tatlı yapmayı ama yerim diye yapmıyorum. Önce hüplet sonra gümlet olmasın dimi ama
he valla bugün herkesler yorgun galiba:)) bende bugün 105 dk spor yaptım çok abartmışım dimi?hsonu dolu antep fıstığı yedm bunu da kendime ceza olarak yapıyorum.haftaya 1 saate düşürcem gene
açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla bugün eşimle konuştum
noel tatilinde gelecem sizide götürecem dedi
yani 2 ay 10 gün var napıyım vermem lazım
birde ben gündüz yapamıyorum kız sağolsun anca o uyuyunca
bisiklete binerken kucağıma oturuyor düşün artık kucakta 4 yaşında velet izin yok spora
birde babası gideli bana iyice düştü resmen kuyruğum oldu
ahh valla şimdi pasta olsa yarısını yerim valla
benim ev şuan ağzına kadar bisküvi çikolata kuruyemiş kek dondurma dolu eşim sağolsun tam bir aburcubur manyağıdır doldurdu evi çekti gitti ama yok yemiycem
sporun fazlası olmaz en fazla yorulursun
inşallah emeğini karşılığını görürsün erimiştir fıstıklar
bendeeeeeeeeeeeeeeee
açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eee peki oraya gidince evde nette olacakmı diye sorsaydınşart koş gelmem yoğsam diye
Benim küçük cadı da genelde hep engel olmaya çalışır ama sağ olsun ablası oyalayıveriyor canavarı
Ben eve almıyorum uzun zamandır yoksa dayanamam yerim diye çekiniyorum. Birde tabi benim büyük kızında fazla kilosu var ve ben dayansam o hiç dayanamıyor.
Aylık alışverişe cıktığımızda eskiden alırdık abur cuburu fazla fazla hani gelen olursa cayın yanına cıkarmak için keke olsun bisküvi olsun ama eve geldiğimiz anda benim kız deli gibi bişeyler yiyelim diye dolanıp duruyordu. Kız sanki krize giriyordu hayır dediğimde o yüzden son çağre hiç almamak oldu. Bir misafir geldiğinde de hiç hamur işi yapmıyorum yaparsamda 50 kere tembihliyorum bak tabağındakinin haricine niyetlenme diye birde kalanları saymasamda saydım bir tane bile yersen bozuşuruz diyorum mecbur.
Onunda ilerde benim yaşadıklarımızı yaşamasını istemiyorum. Bazen içim cız ediyor ama ne yapayım hane eskilerin bir lafı vardır sonradan ben ağlayacağıma şimdi o ağlasın hesabı.
annem dün köyden geldi sabah kahvaltıya geldi aban
kız hastaya anne dr. a götürelim sonrada markete ugruyalım gelirmisin dedim tamam ben eve inip giyineyim dedi çıktı
sonra bir çığlık ve gümbürtü duydum annemin sesi
8 basamak merdivendan düşmüş allahtan kardeşim kafasını tutumuş
ama ayağı şiş bileği morarmış belim diye inliyor
erkek kardeşim aldı dr. a götürdü film çelikmiş büyük birşey yok demiş dr. ama küçük kırık varsa görünmez demiş 10 gün yat demiş
bende kal nasılsa kocada yok diyorum yok kalmam ben evimde yatarım diyor
aklım onda inip çıkıp bakcam bakalım ben gitsem kız zaten hasta annemin evi soğuk yakınca anneme sıcak geliyor astımı var sıcağa gelemiyor
yemekte yapamadık kardeşimde pide lahmacun almış diyette yalan oldu
sabah normal
ara yok
öğlen saat5 deanca oldu yarım pide karışık
çeyrek lahmacun
ayran
ara yok
akşaam yok
şimdi elma yiyecem birde süt içerim
spor 40 dakka
toplam neydi unuttum
Ne yiyoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Çok geçmiş olsun anneciğine canım...Acil şifalar diliyorum...
Umarım şimdi çok daha iyidir....
kızlar herkese iyi akşamlar bir tek bugün giremedim, kaç sayfa olmuş oku oku bitiremedim. benim diyet iyi gidiyor. 4.günüm bitti hiç bozmadım. hatta tartıda 1 kilodan fazla eksik çıktım daha cumaya çok gün var 2 yi tamamlarım inşallah.
bayrama kadar 4 5 kilo versem, gözüne gözüne sokmak gereken bir kaç akraba bozuntusu var çünkü,,, beni her gördüklerinde ayyy bu ne hal böyle ayı gibi olmuşsun dedi hatta bir tanesi bir keresinde, yakın akraba olmasa yüzüne bakmam. efendim böyle şişman şişman dolaşırsam, 45 ime gelince kesin ölürmüşüm, kocamda başka kadınlarla beni aldatabilirmiş ve hakkıymış şeklinde sinir bozucu sözlere maruz kaldım.
ooff sinir oldum yine... neyse bayramda bende onları gıcık ediyim diyorum. nefret geldi böyle kendini bişey sanan illet insanlardan....
su içiyoz buyur içelim güzelleşelim
iyi gecelerKızlarrrrrrr size doyum olmaz ama ben artık iyisimi yatayım
Sabah civcivim kesin erken kalkıcak çünkü daha yarım saatten fazla olmadı uyuyalı
Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun
İnşallah yarın yine güzel bir gün geçirir ve cuma günü güzel bildiriler yaparız
Yarın akşam görüşmek üzere esen kalınız
Öpüyorum hepinizi kocaman
Sağolasınnnnnnnnnnnnnnn canım benim
Ya bu ara mevsimdenmidır bilmiyorum ama çok fazla su içemiyorum anında tıkanıyorum.
Resmen kendimi zorluyorum artık ama olsun dediğin gibi içelim güzelleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?