Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canım umarım diyetisyenden güzel sonuçla dönersin iyi de eğlen öpüldünn

Uykusu kaçanlar geliyor :122: :122:

Uykusu gelipt yatağa doğru yol alan herkese iyi geceler
Hatice inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın akşam

valla bugün eşimle konuştum
noel tatilinde gelecem sizide götürecem dedi
yani 2 ay 10 gün var napıyım vermem lazım
birde ben gündüz yapamıyorum kız sağolsun anca o uyuyunca
bisiklete binerken kucağıma oturuyor düşün artık kucakta 4 yaşında velet izin yok spora
birde babası gideli bana iyice düştü resmen kuyruğum oldu
ahh valla şimdi pasta olsa yarısını yerim valla
benim ev şuan ağzına kadar bisküvi çikolata kuruyemiş kek dondurma dolu eşim sağolsun tam bir aburcubur manyağıdır doldurdu evi çekti gitti ama yok yemiycem

he valla bugün herkesler yorgun galiba:)) bende bugün 105 dk spor yaptım çok abartmışım dimi?hsonu dolu antep fıstığı yedm bunu da kendime ceza olarak yapıyorum.haftaya 1 saate düşürcem gene

sporun fazlası olmaz en fazla yorulursun
inşallah emeğini karşılığını görürsün erimiştir fıstıklar

Eee peki oraya gidince evde nette olacakmı diye sorsaydın şart koş gelmem yoğsam diye
Benim küçük cadı da genelde hep engel olmaya çalışır ama sağ olsun ablası oyalayıveriyor canavarı
Ben eve almıyorum uzun zamandır yoksa dayanamam yerim diye çekiniyorum. Birde tabi benim büyük kızında fazla kilosu var ve ben dayansam o hiç dayanamıyor.
Aylık alışverişe cıktığımızda eskiden alırdık abur cuburu fazla fazla hani gelen olursa cayın yanına cıkarmak için keke olsun bisküvi olsun ama eve geldiğimiz anda benim kız deli gibi bişeyler yiyelim diye dolanıp duruyordu. Kız sanki krize giriyordu hayır dediğimde o yüzden son çağre hiç almamak oldu. Bir misafir geldiğinde de hiç hamur işi yapmıyorum yaparsamda 50 kere tembihliyorum bak tabağındakinin haricine niyetlenme diye birde kalanları saymasamda saydım bir tane bile yersen bozuşuruz diyorum mecbur.
Onunda ilerde benim yaşadıklarımızı yaşamasını istemiyorum. Bazen içim cız ediyor ama ne yapayım hane eskilerin bir lafı vardır sonradan ben ağlayacağıma şimdi o ağlasın hesabı.

evet evlerin hepsinde var net
ama her siteye girilemiyormuş
eşimle biz skype den konuşuyoruz arkadaşları görmüş bizde indirelim konuşalım demişlerama yok siteye girilemiyormuş allahtan ben yükleyip gitmişim dedi eşim intenet her evde var elerde standart yani ama işte nasılsa her yere girilemiyormuş
valla bizim evde marketlerdeki tüm çeşitlerden var desem yeridir eşim yeni çıkanu duysun dayanamaz arar bulur o derece yani
zaten onun sayesinde aldım ya kiloları bende severim ama okadar çok almazdım ama eşim başka

Çok geçmiş olsun anneciğine canım...Acil şifalar diliyorum...

Umarım şimdi çok daha iyidir....

Çok geçmiş olsun anneciğine canım...Acil şifalar diliyorum...

Umarım şimdi çok daha iyidir....

sağolablacım
şükür benim eve çıkmaya ikna edebildim en azından içim rahat çık in bitti
şimdi beli boynu ayağı hala ağrıyor biraz yatsın bakalım tekrar götürecem dr. a inşallah birşey olmaz
röntgen çekildi ama boynu ertesi gün ağrımaya başladı ona bakılmadı bakalım umarıı çabuk atlatır

Ne sığ düşünceli insanlar var...İnanamıyorum.....Zayıf ve güzeller aldatılmasa tescilli güzeller aldatılmazdı...

Sen densizlere bakma canım...Sağlığın için zayıflamaya çalış...Yakında bunu başaracaksın,inanıyorum...

Kızlarrrrrrr size doyum olmaz ama ben artık iyisimi yatayım
Sabah civcivim kesin erken kalkıcak çünkü daha yarım saatten fazla olmadı uyuyalı

Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun
İnşallah yarın yine güzel bir gün geçirir ve cuma günü güzel bildiriler yaparız
Yarın akşam görüşmek üzere esen kalınız

Öpüyorum hepinizi kocaman

su içiyoz buyur içelim güzelleşelim

Sağolasınnnnnnnnnnnnnnn canım benim
Ya bu ara mevsimdenmidır bilmiyorum ama çok fazla su içemiyorum anında tıkanıyorum.
Resmen kendimi zorluyorum artık ama olsun dediğin gibi içelim güzelleşelim

iyi geceler
bizde seni öpüyoruz canım
Sağolasınnnnnnnnnnnnnnn canım benim
Ya bu ara mevsimdenmidır bilmiyorum ama çok fazla su içemiyorum anında tıkanıyorum.
Resmen kendimi zorluyorum artık ama olsun dediğin gibi içelim güzelleşelim

bende ozrla içiyorum mevsinden sanırım

asumanım canım arkadaşım face den kutladım yarın da ararım ama burdan da kutlayım istedim bugün doğum gününmüş resim de ekleyecektim ama olmadı ben de kendim bişiler yapmıştım ama bozuk çıkıyor kk da neyse sora buldum işte oldu kendi yaptığımı da sildim
Eki Görüntüle 272260
canım arkadaşım iyi ki doğdun iyi ki varsın tanıdığıma memnun oldum çok hem de seni seviyorum öptüm yanacığından Eki Görüntüle 272268

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…