beyzuş abla sen de burdasın ben çıkıyorum yatayım sabah 12 de ancak kalkarım artık öptm ablacım kendine iyi bak Allahıma emanetsin :)))
İnşallah hep böyle gider bozmam sağol canım.banuuuuu seni gıpta ile takip ediyorum maşallahhhhhh tü tü tüüüüüü
ablacım mucuk mcuk yaparız b,izde ben bir rakam yazıyorum bakalım ne çıkacakkşansımaaaaa kötü bişi çıkarsa alınma denemeeeee :122:
Çok doğru ceco şimdi ağlasın biliyosun bizi yiğende tonton bırak ağlasınlar sonra teşekkür edicekler keşke bizide durdursalarmış ahhhh.Eee peki oraya gidince evde nette olacakmı diye sorsaydınşart koş gelmem yoğsam diye
Benim küçük cadı da genelde hep engel olmaya çalışır ama sağ olsun ablası oyalayıveriyor canavarı
Ben eve almıyorum uzun zamandır yoksa dayanamam yerim diye çekiniyorum. Birde tabi benim büyük kızında fazla kilosu var ve ben dayansam o hiç dayanamıyor.
Aylık alışverişe cıktığımızda eskiden alırdık abur cuburu fazla fazla hani gelen olursa cayın yanına cıkarmak için keke olsun bisküvi olsun ama eve geldiğimiz anda benim kız deli gibi bişeyler yiyelim diye dolanıp duruyordu. Kız sanki krize giriyordu hayır dediğimde o yüzden son çağre hiç almamak oldu. Bir misafir geldiğinde de hiç hamur işi yapmıyorum yaparsamda 50 kere tembihliyorum bak tabağındakinin haricine niyetlenme diye birde kalanları saymasamda saydım bir tane bile yersen bozuşuruz diyorum mecbur.
Onunda ilerde benim yaşadıklarımızı yaşamasını istemiyorum. Bazen içim cız ediyor ama ne yapayım hane eskilerin bir lafı vardır sonradan ben ağlayacağıma şimdi o ağlasın hesabı.
Bravooooooooo valla bende acıktım ama yememmmmm.ama yemiycem su içiyorum aldım şişeyi elime dikiyorum kafaya
Bende su içemiyorum zorla sabah 12 ye kadar 5 bardak içiyorum 5 ilacımvar mecbnyr kıldım kendime ama sonrası zorr gidiyor napıcaz bu su işini billmem ben artık meyve çaylarına başlarım oda su olarak geçiyomuş dietisyenim demişti.Sağolasınnnnnnnnnnnnnnn canım benim
Ya bu ara mevsimdenmidır bilmiyorum ama çok fazla su içemiyorum anında tıkanıyorum.
Resmen kendimi zorluyorum artık ama olsun dediğin gibi içelim güzelleşelim
herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
gece internetim gitti ne güzel burda takılıyordum.bende çok açıkmıştım ve leblebi yedim biraz dayanamadımaçımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende ilk defa cuma gelmesin istiyorum ...
canımmmm ben seni bırakır mıyım buradayım bak senin için :)
36 yaşımdayım canım gittim dr ye troidlerim normale dönmüş ilacın etkisiyle 3 ay daha devam edelim ama dedi son değerlerimi unuttum yanlış bir şey söylerim diye de söylemedim neyse ki değerlerime prof baktı yanında sabah ki bayan dr vardı herşeyiniz normal dedi çok şükür ama dr bu ilacı verdiyse kesin değerleriniz yüksek çıkmıştır dedi siz yine de devam edin ilaca 3 ay sora kontrol edelim dedi ve zayıflamanız için bunda bir etken yok dedi yani kısacası semiran hanım artık normal diyet moduna dönsün değil miiiiii:)))))) Allahım kimseyi hastalıkla tecrübe ettirmesin herkes iyi olsun dert veren rabbim dermanını da versin diliyorummm...
canım görünen köy kılavuz ister mi hiç ben de kazdağlının kim olduğunu anlamamıştım yorum yapmadım ama sanırım erkek arkadaşınız yanlışbir şey demeyim de eğer öyle ise çok yakışmışsınız Allahım utandırmasın inş çok çok ama çok mutlu olursunuzzzz canım benim...
ALLAHIM şu güzel saatte akşam akşam sana dua ediyorum lütfen bu tatlı güzel arkadaşıma ve bebek isteyen herkese yaradan bebek versin Allahım herkesin kalbine göre versin inşşşş AMİNNNNNNNNN......
ablacım hoşgeldin yokluğun belli oluyor gerçekten özledik seni.evet şansına hava çok yağışlıymış.maşallah iradene sahip çıkmışsın ben olsam kesin yemiştim.İyi akşamlar arkadaşlar.....
Yeni döndük;hemen sizlere koştum..Umarım hepiniz iyisinizdir....
Benim seyahatim çok güzeldi;ancak maalesef Antalya da ki fırtına ve seli biliyorsunuz...Alanya etkilenmedi ama ;her zaman dalgalı olan Alanya çok daha fazla dalgalıydı.Denize falan giremedik;bunun dışında her şey çok güzeldi....
Şimdi biraz geçmişe bakıp geliyorum....
RAPOR: Elimden geldiğince diyetime dikkat ettim...NİŞAN PASTASINDAN YEMEDİMMMMM....
bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..hoşgeldin.herkese merhaba aranıza yeni katılıyorum arkadaşlar...bende zayıflmaya çalışıyorum 92 kiloydum 12 kilo verdim kaldı...şimdi 6 haftalık hamileyim sanırım tekrar alıcam ama düznli beslkenmeya çalışıyrum
30 dakka daha spor yaptım
toplam 370 dakka oldu
doğum günün kutlu olsun asuman ablacım nice sağlıklı huzurlu incecik yıllar diliyorum sana.herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
gece internetim gitti ne güzel burda takılıyordum.bende çok açıkmıştım ve leblebi yedim biraz dayanamadım((
su içip yatsaydım daha iyiydi ...
ceco çok tatlısın yaaaHuuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa
Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve bentop oynuyoruz sizde katılsanıza
he vallaaa annem git git diyetisyen git git diye diye gittim en sonunda ama düzelmiş çok hoşuma gitti dr prof dediki 1 ayda ilaç kullanmışsın hemen de sonuç süper dedi sevindimmmmmm
cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
benim için de gez ..ben de bayılırım yaaa..kendimi dağlara vurmak istiyooom......:122:
günaydıın.........................
hoşgeldin beyzus ablaa.....bi gittin antalya karıştı iyi kli daha çok kalmadıın....
doğumgünün kutlu olsun asuuuu............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?