Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

beyzuş abla sen de burdasın ben çıkıyorum yatayım sabah 12 de ancak kalkarım artık öptm ablacım kendine iyi bak Allahıma emanetsin :)))

İnşallah hep böyle gider bozmam sağol canım.
Çok doğru ceco şimdi ağlasın biliyosun bizi yiğende tonton bırak ağlasınlar sonra teşekkür edicekler keşke bizide durdursalarmış ahhhh.
ama yemiycem su içiyorum aldım şişeyi elime dikiyorum kafaya
Bravooooooooo valla bende acıktım ama yememmmmm.
Sağolasınnnnnnnnnnnnnnn canım benim
Ya bu ara mevsimdenmidır bilmiyorum ama çok fazla su içemiyorum anında tıkanıyorum.
Resmen kendimi zorluyorum artık ama olsun dediğin gibi içelim güzelleşelim
Bende su içemiyorum zorla sabah 12 ye kadar 5 bardak içiyorum 5 ilacımvar mecbnyr kıldım kendime ama sonrası zorr gidiyor napıcaz bu su işini billmem ben artık meyve çaylarına başlarım oda su olarak geçiyomuş dietisyenim demişti.

herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum

günaydıın.........................

hoşgeldin beyzus ablaa.....bi gittin antalya karıştı iyi kli daha çok kalmadıın....

doğumgünün kutlu olsun asuuuu............

günaydın kızlar...
gece kuşu arkadaşlarım melatonin sadece gece uykusunda saat 1 ile iki arasında salgılanıyomuş. o yüzden en azından bu önemli saatleri kaçırmayın...
ben o saatlerde hep uykudayım. sana ne faydası var derseniz bilmiyorum orası da ayrı mesele

semiran geçmiş olsun canım.çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ayın 20 inde samsundayım Allah nasib ederse. abim ameliyat olacak onu görmeye gidiyorum.. seni görmeyide çok isterim gerçekten.

ablacım hoşgeldin yokluğun belli oluyor gerçekten özledik seni.evet şansına hava çok yağışlıymış.maşallah iradene sahip çıkmışsın ben olsam kesin yemiştim.

bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..hoşgeldin.

30 dakka daha spor yaptım
toplam 370 dakka oldu
bravo valla çok güzel gidiyorsun. 2 ay az bir zaman ama disiplinle 10 kilo verilebilir eşine güzel sürpriz olur inşallah.

herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
doğum günün kutlu olsun asuman ablacım nice sağlıklı huzurlu incecik yıllar diliyorum sana.

gece internetim gitti ne güzel burda takılıyordum.bende çok açıkmıştım ve leblebi yedim biraz dayanamadım((
su içip yatsaydım daha iyiydi ...

ya ben bir kere beyaz leblebi yedim bol su içtim aklımda tok tutsun diye beni afedersinişz ama 3 gün kabızlık çektim nasıl yiyorsunuzmaşallah. gercekten cok tok tutuyor ama yemeye korkuyorum..

Huuuuhuuuuu kızlarrrrrrrrrr nereye kayboldunuz yaa

Bugün maşallah sadece 3 kişiyiz ; İn, Cin ve ben top oynuyoruz sizde katılsanıza
ceco çok tatlısın yaaa
he vallaaa annem git git diyetisyen git git diye diye gittim en sonunda ama düzelmiş çok hoşuma gitti dr prof dediki 1 ayda ilaç kullanmışsın hemen de sonuç süper dedi sevindimmmmmm

gözün aydın canım ..

herkese günaydın.

evet hastalık sezonumu açtım maalesef. burnum biber gibi yanıyor başım ağrıyor, vs vs. ama ilaç alıyorum vede bol meyve yiyorum mecburen ayakta atlatmak zorundayım..birde bronşit atlattım geçen ilkbaharda çok korkuyorum çizme sezonunu açtım bile..
menülerimi yazmaya utanıyorum vallahi akşam kesinlikle kaçırmamakla birlikte gün içi hesapladım ekstra200-250 calori kaçıyorum bende akşam dengelemeye calışyıorum zaten spor yapmadan kilo verememein sebebide bu kaçamaklar. işi mi bıraksam acaba yada mesleğimi

sporum toplamda 300 dk oldu bakalım değişiklik olcakmı memlekete gitmeden 95 olaydım bari ne iyi olurdu...

Merhaba Arkadaşlar

Ben 101 kiloyum,sizlerle beraber kilo vermek istiyorum. Doğum ve sonrasında 30 kilo aldım, bir 14 kilo verdim . Sonra yeniden yemeye başlıyınca geri aldım. Hedefim 62 kilo:) ama ik aşamada 88 e inmek istiyorum.

Beni de aranıza alır mısınız

cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim

benim için de gez ..ben de bayılırım yaaa..kendimi dağlara vurmak istiyooom......:122:

benim için de gez ..ben de bayılırım yaaa..kendimi dağlara vurmak istiyooom......:122:

aklımdaydı biaç haftadır denk gelmedi bi türlü yavurdağının köylerinde harika domates elma falan oluyor onlardan almak istiyorum geirkenden eşimin köyünün oralardan ot toplamak istiyorum

günaydıın.........................

hoşgeldin beyzus ablaa.....bi gittin antalya karıştı iyi kli daha çok kalmadıın....

doğumgünün kutlu olsun asuuuu............

Görüyorsun ne kadınım...Girdiğim ortamda fırtınalar esiyor.....

Hoşbuldum canım,öpüyorum...

Yeni yaşın kutlu olsun ASUMANCIĞIM...

HEP MUTLU,HEP SAĞLIKLI VE HUZURLU OL;TÜM SEVDİKLERİNLE GÜZEL GÜNLER GÖR İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…