Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nevzamansız geçmiş olsun canım abinde sorunsuz bi amaliyat geçirir inşallah

Hoşbuldum canım......Ben de özledim sizleri.....

Eski iradesizliklerimin hediye ettiği yağlar için şimdi sıkı bir iradeye ihtiyacım var..Umarım devam eder ve sonuç alırım....

semiran geçmiş olsun canım.çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ayın 20 inde samsundayım Allah nasib ederse. abim ameliyat olacak onu görmeye gidiyorum.. seni görmeyide çok isterim gerçekten.

Abin için şimdiden geçmiş olsun..İnşallah küçük bir ameliyattır...

Acil şifalar diliyorum....

günaydın
beyzus abla hoşgeldin..
asuman doğum günün kutlu olsun nice senelere...

bugün hastanede böbreklerim için usgye girecektim kızımı annem aldı gitti , bende hastaneye gittim meğer tarihini yalnış biliyormuşum 18 ekimdeymiş dr yokmuş...
başımda sersem gibi sağlık ocağına gittim tansiyon sonuçlarını göstermeye ilaca başlattı..ama nöroloji drum 15 gün sonra karar verecek panik ataktanmı yükseliyor diye tansiyonum bu ilaca başlasammı başlamasammı karar veremedim...

düşmeeee tutayım ben seni :)
ne bileyim akşama yükelnince midemde yoruldu sanki ,inşallah erir işim zor yoksa
inşalah şubata kadar bayağı bir yol kat etmek gerek ha gayret
bende normalde dayanamam hepsini yesem doymam ,tatlıyı çok severim ama 4 çatalla yetindim
sütlü tatlı yapabilirsin canım haftada 1 küçük kase olur yani
ben tatlısız yapamıyorum diye diyetisyenim bana her gün vermişti 1 kase düşün yani :) okuldan gelince yiyordum valla o diyetle 1 haftada 3 kilo vermiştim ama ne yapmıştım şimdi hatırlamıyorum kaybettim listeyide...
ben hüplettim ama daha gümletmedim
artık dağ gibi değilde sıradağlar gibi ütüm var
dün 4 posta çamaşır yıkadım
şimdi hepsi beni bekliyor akşama eşim gelince yaparım
ardından mecalim kalırsa zumba yaparım
ben zumba yapıyorum yürüyüş yok artık soğudu hava
o nedenle spor zamanım çok azaldı
inşallah haftaya yürüyüşüde katarım
inan bende arıyorum seni :) ne bileyim canım ya bana vahim geldi ... çok değil mi sence yediklerim? ben ara yapmıyorum artık 3 öğün besleniyorum çok acıkırsam saat 15 gibi 1-2 meyve yiyorum. misafirlerim çok değildi her zaman görüştüğümüz bir aile . tamam bende kaçamak demiyorum ve düşünce gücümle eritiyoum :))))
he valla bugün herkesler yorgun galiba:)) bende bugün 105 dk spor yaptım çok abartmışım dimi?hsonu dolu antep fıstığı yedm bunu da kendime ceza olarak yapıyorum.haftaya 1 saate düşürcem gene
sen bana verdin talkımı yuttun salkımı :))) bana gelince kaçamak değil demişsin sen antep fıstığına ceza vermişsin bak çok çelişkili :)
ne yani 2 ay 10 gün mü var ? o zaman benimde senin hızına erişip aynı şekilde ilerlemem lazım. desene yarış hız kazandı :) eşin gözlerini açar iyice bakar bu mu benim eşim diye :)
sen kızınla daha çok enerji harcıyorsundur bence ,kıyamam ne yapsın yavrucak seni de gidecek sanıyordur.kaybetme duygusu oluşmuşur onda....
eşin sana tuzak kurmuş sakın kanma onlara yemeeeeeeeeee
30 dakka daha spor yaptım
toplam 370 dakka oldu
bravo canım...
açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben değilim maşallah fil gibi yedim :)

Hoş buldum Derinciğim....

Canım eğer Dr ilaç önerdiyse kullanmanı tavsiye ederim...15 gün daha bekleme....

Tansiyonun nedeni ne olursa olsun;sonuçta yüksek tansiyonla dolaşıyorsun....Sebebi bulunana kadar ilacını başla ve düşsün tansiyonun.Sonra sakin sakin sebebi

neymiş diye teşhisi beklersin...İlaç başladım diye sonradan bırakamazsın diye bir şart yokki;gereği kalmayınca birakırsın ilacı(Dr tavsiyesiyle tabii)

Tereddüt etme iç ilacını düşür tansiyonu ve rahatla bak bütün sıkıntıların ve endişelerin geçecek...

çok sağol ablacım ben bir haftadır yüksek tansiyonla dolaşıyorum ,moralimde çok kötü .şimdi eşim yemeğe gelicek hemen aldırayım ilacı ...
annemde panik atak hastası benimde tansiyonum panik ataktan yükseliyor ilaca başlama bak ben şimdi ilacı bırakamıyorum diyor kararsız kaldım ,mademki başlıyayım ilaca ben ..içimi okumuşsun ablacım tansiyonum bir düşse bir rahatlasam panik atakta kalmayacak bence de çünki tansiyonum yüksek diye dahada korkuyorum

cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
ne güzel canım ya gez ,bende çok severim dağ bayır dolanmayı aslında ama burada gidecek yerde yok. bol bol topla hem şifa olur hem zayıflatır :)
gece internetim gitti ne güzel burda takılıyordum.bende çok açıkmıştım ve leblebi yedim biraz dayanamadım((
su içip yatsaydım daha iyiydi ...
leblebiden bir şey olmaz canım ya, sen ne kadar yiyorsunda bu kadar dert ediyorsun ,kız yoksa 1 paket mi gümletiyorsun :)
senin yazılarını okumak hoşuma gidiyor pozitif bi elektrik alıyorum
teşekkür ederim canım inan karşılıklı :)))

çok geçmiş olsun sana canım, dikkat et kendine...

abinda ameliyat olmuş sanırım yanlış okumadıysam allah şifa versin bir an önce...

Hayatım başla sen ilacına.....Yüksek tansiyonla dolaşma......

Annen ilacı bırakamamış ama sanırım hala ilaca ihtiyacı varki bırakamıyor;yoksa psikolojik olarak bıramıyor desek;ihtiyacı olmadığı halde ilaca devam ettiği için tansiyonu çok düşer ve rahatsızlık hissederdi.Demekki tansiyonu yüksek ve ilacını alınca normale düşüyor.Sen de bir kere ilaç alırsam tansiyonum birdaha ilaçsız normale düşmez diye düşünme;normale inince ilac bırakmak çok yaşanan bir şey....

cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim

aay ne güzelll birlikte gezelim:))) ankarada dağ bayır gezecek yer yok .bende eşime hep diyorum bu beton yığınları üstüme geliyor gibi ankarayı sevemedim gitti.deniz kızıyım ben denizsiz memleket üstelik doğru düzgün yeşili bile yok.eşime diyorum bari yakın bi ilçeden yer alsakta çocukları hsonları oraya götürsek.köy yaşamı gibi ama nerdeee?annemler ot toplamaya bayılır ben anlamam.ama onlar hasta bile olsalar ot toplama diyeince ayaklanırlar o derece yani:)

bugün iyice dökülüyorum zaten.sabah kızımla uyudum da anca kendime geldim.ama beni leslieler bu haleee getirdi.kaç gündür günde 100 dk leslie yapıoym nerdeysee

canım abin inşallah iyileşir zorlnmadan çok geçmiş olsun. leblebi yiyorum ben hemen hemen hergün ara öğünde kabızlık yapmıoyr ama emziren anne olduğumdan çok süt fln içiyorum.süt beni rahatlatır demek dengeliyor leblebi ile birbirlerini

çok geçmiş olsun.ayakta atlatmak ne zordur yaa akşamları ıhlamur nane limon fln bol bol iç barim.

hoşgeldin burayı takip et.bazen yeni gelenler arada kaynıyor kesinlikle kasıt yok merak etme.sen paylaşki seni farkedelim

GÜNAYDIN KIZLAR

albümüme resim ekledim beni görmek isterseniz buyrun

biz göremiyoruz daha 2 arkadaşım var çünkü

günaydıın.........................

hoşgeldin beyzus ablaa.....bi gittin antalya karıştı iyi kli daha çok kalmadıın....

doğumgünün kutlu olsun asuuuu............
teşekkür ederim canım
doğum günün kutlu olsunnnn yeni yaşına yeni senle girdin
öyle oldu canım çok sağol daha var yolumuz
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun abin de kolaylıkla atlatır inşallah
asumancığım doğumgünün kutlu olsunnnn

sağol canım çok tatlısınız

Yeni yaşın kutlu olsun ASUMANCIĞIM...

HEP MUTLU,HEP SAĞLIKLI VE HUZURLU OL;TÜM SEVDİKLERİNLE GÜZEL GÜNLER GÖR İNŞALLAH...
sağol ablacım hepimiz güzel günler görelim sevdiklerimizle

sağol derincim

hepinize çok teşekkür ederim pastaya da doydum daha yemeyim değilmi

ankaranın yürüyüş gülü,azimli ve başarılı bayan,süper anne asumannn hanımmm doğum günün kutlu olsun ,sevdiklerinle her zaman mutlu ol,hep gül inşallah:119::92:

çiçekli bişi bulamadım aradım aradım kusura bakma canım:)

Son düzenleme:
nevzamansız geçmiş olsun canım abinde sorunsuz bi amaliyat geçirir inşallah

Abin için şimdiden geçmiş olsun..İnşallah küçük bir ameliyattır...

Acil şifalar diliyorum....

nevzamansız abinede geçmiş olsun..
yağmurgözlü resimler çok güzel yakışıyorsunuz kazdağlıyla....

canım abin inşallah iyileşir zorlnmadan çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim kızlar haftaya ameliyat olacak safra kesesi taşı hamd olsun çok öenmli değil ama aşırı mide ağrısı vardı sürekli acillerdeydi. sebebi oymuş acil amelıyat olması gerekmiş göz görmeyince insan merak ediyor gurbetlik çok zor...

canım çok geçmiş olsun ihmal etme ilaçlarını, alah şifa versin bir an önce inşallah

ASUMAN canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yaşlara inşallah, bende cicili bicili birşeyler eklemek isterdim ama beceremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…