semiran geçmiş olsun canım.çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ayın 20 inde samsundayım Allah nasib ederse. abim ameliyat olacak onu görmeye gidiyorum.. seni görmeyide çok isterim gerçekten.
ablacım hoşgeldin yokluğun belli oluyor gerçekten özledik seni.evet şansına hava çok yağışlıymış.maşallah iradene sahip çıkmışsın ben olsam kesin yemiştim.
bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..hoşgeldin.
bravo valla çok güzel gidiyorsun. 2 ay az bir zaman ama disiplinle 10 kilo verilebilir eşine güzel sürpriz olur inşallah.
doğum günün kutlu olsun asuman ablacım nice sağlıklı huzurlu incecik yıllar diliyorum sana.
ya ben bir kere beyaz leblebi yedim bol su içtim aklımda tok tutsun diye beni afedersinişz ama 3 gün kabızlık çektim nasıl yiyorsunuzmaşallah. gercekten cok tok tutuyor ama yemeye korkuyorum..
herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
semiran geçmiş olsun canım.çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ayın 20 inde samsundayım Allah nasib ederse. abim ameliyat olacak onu görmeye gidiyorum.. seni görmeyide çok isterim gerçekten.
düşmeeee tutayım ben seni :)Anammmmmmmmmmm tam sana yazıyordum düşmüşümbir koşu geldim yine
Yok ya bencede fazla yememişsin hem sen eritirsin cumaya
Ya merak etme bende seni dürterim
Hem doğum günlerimize kadar baya bir yok kat ediceğiz Allah nasip kısmet ederse dimi ama
Ben o yüzden hiç o tarz tatlı şeyler yapmıyorum artık cünkü bugün dayansam ertesi gün kesin dayanamam hüpletirim diye korkuyorum
ASlında bazen aklımdan geçmiyor değil şöyle sütlüde olsa bir tatlı yapmayı ama yerim diye yapmıyorum. Önce hüplet sonra gümlet olmasın dimi ama
inan bende arıyorum seni :) ne bileyim canım ya bana vahim geldi ... çok değil mi sence yediklerim? ben ara yapmıyorum artık 3 öğün besleniyorum çok acıkırsam saat 15 gibi 1-2 meyve yiyorum. misafirlerim çok değildi her zaman görüştüğümüz bir aile . tamam bende kaçamak demiyorum ve düşünce gücümle eritiyoum :))))gülmekten öldüm yaaa harikasınız hatunlarr
ay bende dedim ne güzel gözlemeli flm diyeti var diye:))) aslında tüm yemesen az bir parça alsan içine oturmazdı sanırım.ben okuldayken çok ikramlı fln durum varsaaz az alırdım gözüm kalıyor sanra .ama genede sağlıklı bişişler bulundurmak lazım aç olunca hepten gözü dönüyor insanın.bence dengelemiş görünüyorsun
hem insanların hem eşlerin bile davranışları değişiyor inan.beni eşim kiloluyken kısknmaz ama eski halime dönünce y çok kıskanır:)
hoşgeldiniz.maşallah azminize ben asla dayanamam tatildeysem heleki pastaya
ya sen ne kadann hoşsun maşallah topiğimizin gülü:)
hoşgeldin gözlerim hep aradı seni:) ayrıca kendine haksızlık etme menün çok vahim değil.1 çay bardağı kuruyemiş ve 4 çatal pastamı çok?üstelik ara yok sabah kahvaltı yok.hem misafir ağırlamışın yorulmuşsundur enerji harcamışsındır.takma bu kadar canım.ben böyle yeseydim kaçamk ble demezdim:)))
sen bana verdin talkımı yuttun salkımı :))) bana gelince kaçamak değil demişsin sen antep fıstığına ceza vermişsin bak çok çelişkili :)he valla bugün herkesler yorgun galiba:)) bende bugün 105 dk spor yaptım çok abartmışım dimi?hsonu dolu antep fıstığı yedm bunu da kendime ceza olarak yapıyorum.haftaya 1 saate düşürcem gene
ne yani 2 ay 10 gün mü var ? o zaman benimde senin hızına erişip aynı şekilde ilerlemem lazım. desene yarış hız kazandı :) eşin gözlerini açar iyice bakar bu mu benim eşim diye :)valla bugün eşimle konuştum
noel tatilinde gelecem sizide götürecem dedi
yani 2 ay 10 gün var napıyım vermem lazım
birde ben gündüz yapamıyorum kız sağolsun anca o uyuyunca
bisiklete binerken kucağıma oturuyor düşün artık kucakta 4 yaşında velet izin yok spora
birde babası gideli bana iyice düştü resmen kuyruğum oldu
ahh valla şimdi pasta olsa yarısını yerim valla
benim ev şuan ağzına kadar bisküvi çikolata kuruyemiş kek dondurma dolu eşim sağolsun tam bir aburcubur manyağıdır doldurdu evi çekti gitti ama yok yemiycem
sporun fazlası olmaz en fazla yorulursun
inşallah emeğini karşılığını görürsün erimiştir fıstıklar
bravo canım...30 dakka daha spor yaptım
toplam 370 dakka oldu
ben değilim maşallah fil gibi yedim :)açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın
beyzus abla hoşgeldin..
asuman doğum günün kutlu olsun nice senelere...
bugün hastanede böbreklerim için usgye girecektim kızımı annem aldı gitti , bende hastaneye gittim meğer tarihini yalnış biliyormuşum 18 ekimdeymiş dr yokmuş...
başımda sersem gibi sağlık ocağına gittim tansiyon sonuçlarını göstermeye ilaca başlattı..ama nöroloji drum 15 gün sonra karar verecek panik ataktanmı yükseliyor diye tansiyonum bu ilaca başlasammı başlamasammı karar veremedim...
Hoş buldum Derinciğim....
Canım eğer Dr ilaç önerdiyse kullanmanı tavsiye ederim...15 gün daha bekleme....
Tansiyonun nedeni ne olursa olsun;sonuçta yüksek tansiyonla dolaşıyorsun....Sebebi bulunana kadar ilacını başla ve düşsün tansiyonun.Sonra sakin sakin sebebi
neymiş diye teşhisi beklersin...İlaç başladım diye sonradan bırakamazsın diye bir şart yokki;gereği kalmayınca birakırsın ilacı(Dr tavsiyesiyle tabii)
Tereddüt etme iç ilacını düşür tansiyonu ve rahatla bak bütün sıkıntıların ve endişelerin geçecek...
ne güzel canım ya gez ,bende çok severim dağ bayır dolanmayı aslında ama burada gidecek yerde yok. bol bol topla hem şifa olur hem zayıflatır :)cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
leblebiden bir şey olmaz canım ya, sen ne kadar yiyorsunda bu kadar dert ediyorsun ,kız yoksa 1 paket mi gümletiyorsun :)gece internetim gitti ne güzel burda takılıyordum.bende çok açıkmıştım ve leblebi yedim biraz dayanamadım((
su içip yatsaydım daha iyiydi ...
teşekkür ederim canım inan karşılıklı :)))senin yazılarını okumak hoşuma gidiyor pozitif bi elektrik alıyorum
herkese günaydın.
evet hastalık sezonumu açtım maalesef. burnum biber gibi yanıyor başım ağrıyor, vs vs. ama ilaç alıyorum vede bol meyve yiyorum mecburen ayakta atlatmak zorundayım..birde bronşit atlattım geçen ilkbaharda çok korkuyorum çizme sezonunu açtım bile..
menülerimi yazmaya utanıyorum vallahi akşam kesinlikle kaçırmamakla birlikte gün içi hesapladım ekstra200-250 calori kaçıyorum bende akşam dengelemeye calışyıorum zaten spor yapmadan kilo verememein sebebide bu kaçamaklar. işi mi bıraksam acaba yada mesleğimi
sporum toplamda 300 dk oldu bakalım değişiklik olcakmı memlekete gitmeden 95 olaydım bari ne iyi olurdu...
çok sağol ablacım ben bir haftadır yüksek tansiyonla dolaşıyorum ,moralimde çok kötü .şimdi eşim yemeğe gelicek hemen aldırayım ilacı ...
annemde panik atak hastası benimde tansiyonum panik ataktan yükseliyor ilaca başlama bak ben şimdi ilacı bırakamıyorum diyor kararsız kaldım ,mademki başlıyayım ilaca ben ..içimi okumuşsun ablacım tansiyonum bir düşse bir rahatlasam panik atakta kalmayacak bence de çünki tansiyonum yüksek diye dahada korkuyorum
cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
günaydın kızlar...
gece kuşu arkadaşlarım melatonin sadece gece uykusunda saat 1 ile iki arasında salgılanıyomuş. o yüzden en azından bu önemli saatleri kaçırmayın...
ben o saatlerde hep uykudayım. sana ne faydası var derseniz bilmiyorum orası da ayrı mesele
ya ben bir kere beyaz leblebi yedim bol su içtim aklımda tok tutsun diye beni afedersinişz ama 3 gün kabızlık çektim nasıl yiyorsunuzmaşallah. gercekten cok tok tutuyor ama yemeye korkuyorum..
çok geçmiş olsun.ayakta atlatmak ne zordur yaa akşamları ıhlamur nane limon fln bol bol iç barim.herkese günaydın.
evet hastalık sezonumu açtım maalesef. burnum biber gibi yanıyor başım ağrıyor, vs vs. ama ilaç alıyorum vede bol meyve yiyorum mecburen ayakta atlatmak zorundayım..birde bronşit atlattım geçen ilkbaharda çok korkuyorum çizme sezonunu açtım bile..
menülerimi yazmaya utanıyorum vallahi akşam kesinlikle kaçırmamakla birlikte gün içi hesapladım ekstra200-250 calori kaçıyorum bende akşam dengelemeye calışyıorum zaten spor yapmadan kilo verememein sebebide bu kaçamaklar. işi mi bıraksam acaba yada mesleğimi
sporum toplamda 300 dk oldu bakalım değişiklik olcakmı memlekete gitmeden 95 olaydım bari ne iyi olurdu...
Merhaba Arkadaşlar
Ben 101 kiloyum,sizlerle beraber kilo vermek istiyorum. Doğum ve sonrasında 30 kilo aldım, bir 14 kilo verdim . Sonra yeniden yemeye başlıyınca geri aldım. Hedefim 62 kilo:) ama ik aşamada 88 e inmek istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız
GÜNAYDIN KIZLAR
albümüme resim ekledim beni görmek isterseniz buyrun
teşekkür ederim canımgünaydıın.........................
hoşgeldin beyzus ablaa.....bi gittin antalya karıştı iyi kli daha çok kalmadıın....
doğumgünün kutlu olsun asuuuu............
öyle oldu canım çok sağol daha var yolumuzdoğum günün kutlu olsunnnnyeni yaşına yeni senle girdin
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun abin de kolaylıkla atlatır inşallahsemiran geçmiş olsun canım.çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ayın 20 inde samsundayım Allah nasib ederse. abim ameliyat olacak onu görmeye gidiyorum.. seni görmeyide çok isterim gerçekten.
ablacım hoşgeldin yokluğun belli oluyor gerçekten özledik seni.evet şansına hava çok yağışlıymış.maşallah iradene sahip çıkmışsın ben olsam kesin yemiştim.
bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..hoşgeldin.
bravo valla çok güzel gidiyorsun. 2 ay az bir zaman ama disiplinle 10 kilo verilebilir eşine güzel sürpriz olur inşallah.
doğum günün kutlu olsun asuman ablacım nice sağlıklı huzurlu incecik yıllar diliyorum sana.
sağol canım çok tatlısınız
sağol ablacım hepimiz güzel günler görelim sevdiklerimizle
günaydın
beyzus abla hoşgeldin..
asuman doğum günün kutlu olsun nice senelere...
bugün hastanede böbreklerim için usgye girecektim kızımı annem aldı gitti , bende hastaneye gittim meğer tarihini yalnış biliyormuşum 18 ekimdeymiş dr yokmuş...
başımda sersem gibi sağlık ocağına gittim tansiyon sonuçlarını göstermeye ilaca başlattı..ama nöroloji drum 15 gün sonra karar verecek panik ataktanmı yükseliyor diye tansiyonum bu ilaca başlasammı başlamasammı karar veremedim...
inan bende arıyorum seni :) ne bileyim canım ya bana vahim geldi ... çok değil mi sence yediklerim? ben ara yapmıyorum artık 3 öğün besleniyorum çok acıkırsam saat 15 gibi 1-2 meyve yiyorum. misafirlerim çok değildi her zaman görüştüğümüz bir aile . tamam bende kaçamak demiyorum ve düşünce gücümle eritiyoum :))))
sen bana verdin talkımı yuttun salkımı :))) bana gelince kaçamak değil demişsin sen antep fıstığına ceza vermişsin bak çok çelişkili :)
ara öğünleri neden kaldırdın canım yaa zaten çok az yiyon???bak burda genelde ara öğün yapıyorlar arkadaşlar.çok değldi bence senin kaçamak dediklerin.ben antep fıstığını tüm ana ve ara öğünleirmin üstüne yedim de ondan kendme ceza verdim ve garanti 100 gı geçtim yani .aslında seni uyutup beni yakalama diye diyommm
leblebiden bir şey olmaz canım ya, sen ne kadar yiyorsunda bu kadar dert ediyorsun ,kız yoksa 1 paket mi gümletiyorsun :)
yok kız bi küçük avuç(gerçi benim avucum kocamannn).ama kaç gündür ölüyorum leslieyle yatıp lesliyle kalkıyorum daha geçen haftaya göre 200-300 gr anca gitti.bu ne iş?
nevzamansız geçmiş olsun canım abinde sorunsuz bi amaliyat geçirir inşallah
Abin için şimdiden geçmiş olsun..İnşallah küçük bir ameliyattır...
Acil şifalar diliyorum....
nevzamansız abinede geçmiş olsun..
yağmurgözlü resimler çok güzel yakışıyorsunuz kazdağlıyla....
ne güzel canım ya gez ,bende çok severim dağ bayır dolanmayı aslında ama burada gidecek yerde yok. bol bol topla hem şifa olur hem zayıflatır :)
leblebiden bir şey olmaz canım ya, sen ne kadar yiyorsunda bu kadar dert ediyorsun ,kız yoksa 1 paket mi gümletiyorsun :)
teşekkür ederim canım inan karşılıklı :)))
çok geçmiş olsun sana canım, dikkat et kendine...
abinda ameliyat olmuş sanırım yanlış okumadıysam allah şifa versin bir an önce...
teşekkür ederim kızlar haftaya ameliyat olacak safra kesesi taşı hamd olsun çok öenmli değil ama aşırı mide ağrısı vardı sürekli acillerdeydi. sebebi oymuş acil amelıyat olması gerekmiş göz görmeyince insan merak ediyor gurbetlik çok zor...canım abin inşallah iyileşir zorlnmadan çok geçmiş olsun.
çok sağol ablacım ben bir haftadır yüksek tansiyonla dolaşıyorum ,moralimde çok kötü .şimdi eşim yemeğe gelicek hemen aldırayım ilacı ...
annemde panik atak hastası benimde tansiyonum panik ataktan yükseliyor ilaca başlama bak ben şimdi ilacı bırakamıyorum diyor kararsız kaldım ,mademki başlıyayım ilaca ben ..içimi okumuşsun ablacım tansiyonum bir düşse bir rahatlasam panik atakta kalmayacak bence de çünki tansiyonum yüksek diye dahada korkuyorum
inan bende arıyorum seni :) ne bileyim canım ya bana vahim geldi ... çok değil mi sence yediklerim? ben ara yapmıyorum artık 3 öğün besleniyorum çok acıkırsam saat 15 gibi 1-2 meyve yiyorum. misafirlerim çok değildi her zaman görüştüğümüz bir aile . tamam bende kaçamak demiyorum ve düşünce gücümle eritiyoum :))))
sen bana verdin talkımı yuttun salkımı :))) bana gelince kaçamak değil demişsin sen antep fıstığına ceza vermişsin bak çok çelişkili :)
canım bebekle diyet falan olmuyor ne saat tutuyor ne birşey bende öyle olunca aman dedim kendimi kasmaya gerek yok, yok şu saatte bu yok bu saatte şu bu dertten kurtuldum, aslında az yemiyorum ama dün canım istemedi öyle oluncada akşam sapıttım tabi :) aman aman çok olmasın yediklerim fenalardayım :)ara öğünleri neden kaldırdın canım yaa zaten çok az yiyon???bak burda genelde ara öğün yapıyorlar arkadaşlar.çok değldi bence senin kaçamak dediklerin.ben antep fıstığını tüm ana ve ara öğünleirmin üstüne yedim de ondan kendme ceza verdim ve garanti 100 gı geçtim yani .aslında seni uyutup beni yakalama diye diyommm
yok kız bi küçük avuç(gerçi benim avucum kocamannn).ama kaç gündür ölüyorum leslieyle yatıp lesliyle kalkıyorum daha geçen haftaya göre 200-300 gr anca gitti.bu ne iş?
sen ne yaptın canım ya o kadar yemekten sonra neyse ceza vermişsin artık yapmazsın değil mi :)
anladım ben seni zaten hain domdom seni :)))
seni çok merak ediyorum gözümde devasa bir şey canlandırdın ya
bazen spor çok yapıldığında kas artışı olduğu için kilo vermemişsin gibi görünüyor canım üzülme bence bak kasların var artık :)
bu leslieyi nerden indiriyorsunuz?
teşekkür ederim kızlar haftaya ameliyat olacak safra kesesi taşı hamd olsun çok öenmli değil ama aşırı mide ağrısı vardı sürekli acillerdeydi. sebebi oymuş acil amelıyat olması gerekmiş göz görmeyince insan merak ediyor gurbetlik çok zor...
rabbim dermanı olmayan dert vermesin ,allah tez zamanda şifa versin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?