biz göremiyoruz daha 2 arkadaşım var çünkü
biumut ben de seni merak ediyordum acaba nasıl gidiyo diye. canım ben de 7 haftalık hamileyim, geçen hafta keseyi gördük, kısmetse önümüzdeki hafta da kalp atışlarını dinleyeceğiz... kendine iyi bak tatlımselammm kızlarrr
nasılsınız?ara ara okuyorum ama her zaman yazamıyorum.umarım herkes çok iyidir.
Bizde iyiz çok şükür.bugün itibari ile 13+1 iz.cinsiyetimizi 3 kasımda öğrenicez inş.bebek sağlıklııı gözüküyor diyo doktorumuz.anasıda 2 kilo almış bulunuyor:)))mide bulantılarım azaldı ama devam ediyo.dişlerim ve diş etlerim çok kötü şimdilerde.
Bi an önce doğurup tekrar topikte aktif olmak için can atıyorum.hepinizi öpüyorum
teşekkür ederim kızlar haftaya ameliyat olacak safra kesesi taşı hamd olsun çok öenmli değil ama aşırı mide ağrısı vardı sürekli acillerdeydi. sebebi oymuş acil amelıyat olması gerekmiş göz görmeyince insan merak ediyor gurbetlik çok zor...
inşallah kaçamak yapmam ama kendimi biliylorum arada yaparım sankim gene ama en azından bi ara öğün yerine tabi daha az yiyerek:))) yakında foto ekliyim de gör bak:)))kasım iyiydi zaten en son 97 iken gittiğimde diyetisyenim çok iyi demişti.yağım çoktu 40 tı sanırsam.leslieyi burda anlatabilirmiyim ki özelmi msj göndersem?canım bebekle diyet falan olmuyor ne saat tutuyor ne birşey bende öyle olunca aman dedim kendimi kasmaya gerek yok, yok şu saatte bu yok bu saatte şu bu dertten kurtuldum, aslında az yemiyorum ama dün canım istemedi öyle oluncada akşam sapıttım tabi :) aman aman çok olmasın yediklerim fenalardayım :)
sen ne yaptın canım ya o kadar yemekten sonra neyse ceza vermişsin artık yapmazsın değil mi :)
anladım ben seni zaten hain domdom seni :)))
seni çok merak ediyorum gözümde devasa bir şey canlandırdın ya
bazen spor çok yapıldığında kas artışı olduğu için kilo vermemişsin gibi görünüyor canım üzülme bence bak kasların var artık :)
bu leslieyi nerden indiriyorsunuz?
....
onayladım bile çok teşekkürrr:))istek yıolladım onaylarsan 3 olur
selammm kızlarrr
Bizde iyiz çok şükür.bugün itibari ile 13+1 iz.cinsiyetimizi 3 kasımda öğrenicez inş.bebek sağlıklııı gözüküyor diyo doktorumuz.anasıda 2 kilo almış bulunuyor:)))mide bulantılarım azaldı ama devam ediyo.dişlerim ve diş etlerim çok kötü şimdilerde.
Bi an önce doğurup tekrar topikte aktif olmak için can atıyorum.hepinizi öpüyorum
ay bende dedim ne güzel gözlemeli flm diyeti var diye:))) aslında tüm yemesen az bir parça alsan içine oturmazdı sanırım.ben okuldayken çok ikramlı fln durum varsaaz az alırdım gözüm kalıyor sanra .ama genede sağlıklı bişişler bulundurmak lazım aç olunca hepten gözü dönüyor insanın.bence dengelemiş görünüyorsun
hem insanların hem eşlerin bile davranışları değişiyor inan.beni eşim kiloluyken kısknmaz ama eski halime dönünce y çok kıskanır:)
QUOTE]
aslında benım dıyetımde gozleme yasak degıl aslında hıcbısı yasak degıl olcusunu bılmek lazım onu yersem gun ıçınd baska tahıl hakkım kalmıyor ama ben vicdan azabı cekıyorum yınede
ewet ınsanların ne kadar cok degıstıgı benı cok sasırttı daha sımdıden
hoşgeldin cnm en son bir sevgilin vardı falan diye hatırlıyorum ben sanki çok mutluydun yanlış hatırlamıyordurum inş.
ya o kadar spor yapıyorum ugrasıyorum dengelı yıyorum sadece 1 kılo verebılmısım normalde hergun 1 saat spor yapardım bu hafta 2 ye cıkarttım veremedım daha az yapsam verıyordum spor hocamla konustum ve 2 saatı onermedıgını gunde en az 30 dk en fazla 1 saat yuruyus onerdıgını soyledı bende sporu azaltmaya karar verdım kas yaparmıs vucut ve yag erımeden kasa donusmesını ıstemıyorum bu haftada oyle deneyecegım 1 saat yuruyus+1 saat plates yuruyusu 2 saat yapmayacagım
umutcuğum malesef ciddi değilmiş canım dün azcık yokladım hiç umut yok siz bolca resim paylaşın napalım ankaraya yolu düşenle buluşalım mutlaka
Sana da, ağbine de geçmiş olsun..teşekkür ederim kızlar haftaya ameliyat olacak safra kesesi taşı hamd olsun çok öenmli değil ama aşırı mide ağrısı vardı sürekli acillerdeydi. sebebi oymuş acil amelıyat olması gerekmiş göz görmeyince insan merak ediyor gurbetlik çok zor...
Ekincik ben güzel haberi kaçırmışım, gözünaydın, çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar çok rahat geçer hamileliğin ve sağlıkla kucağına alırsın :)biumut ben de seni merak ediyordum acaba nasıl gidiyo diye. canım ben de 7 haftalık hamileyim, geçen hafta keseyi gördük, kısmetse önümüzdeki hafta da kalp atışlarını dinleyeceğiz... kendine iyi bak tatlım
Ben gördüm pek beğendim :)) Ama endamını görmedim :)) Resimler hep portre :))GÜNAYDIN KIZLAR
albümüme resim ekledim beni görmek isterseniz buyrun
selammm kızlarrr
slm kızlar nasılsınız
bugün giremedim çünkü işe öğlen geldim
annem geldi memleketten onkolojide kontrolümüz vardı az öncede aysebru ve ayşecik burdaydı
birazdan çıkıcam iyi bakın kendinize yrn bol bol görüşürüz umarım
inşallah umutcum, ufak başdönmeleri, hafif mide bulantıları ve ruhsal değişiklikler haricinde iyiyimEkincik ben güzel haberi kaçırmışım, gözünaydın, çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar çok rahat geçer hamileliğin ve sağlıkla kucağına alırsın :)
:))
teşekkürler derincim..nevzamansız abinede geçmiş olsun..
yağmurgözlü resimler çok güzel yakışıyorsunuz kazdağlıyla....
Semirancığım 27'sinde geliyormuş galiba, o zaman buluşma 27 ya da 28 Ekim değil mi? Tarih yakınlaştıkça kesin saat ve yer netleşecekmiş. Ben de konuşulurken tatildeydim ama son aldığım bilgiler böyle :)
Nefissin. Asıl o hamsi tepsisini görünce ağzım sulandı ama sen de onlar kadar nefis görünüyorsun :)) Böyle buğulu bakışlar filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?