Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammm kızlarrr
nasılsınız?ara ara okuyorum ama her zaman yazamıyorum.umarım herkes çok iyidir.
Bizde iyiz çok şükür.bugün itibari ile 13+1 iz.cinsiyetimizi 3 kasımda öğrenicez inş.bebek sağlıklııı gözüküyor diyo doktorumuz.anasıda 2 kilo almış bulunuyor:)))mide bulantılarım azaldı ama devam ediyo.dişlerim ve diş etlerim çok kötü şimdilerde.
Bi an önce doğurup tekrar topikte aktif olmak için can atıyorum.hepinizi öpüyorum

Merhaba herkese
2 saattir sayfam açık ama okuyamadım bir türlü ,en iyisi kapatayım... biumut canım seni gördüm umarım iyisinizdir bebişe de iyi bak emi canım..görüşmek üzere...

biumut ben de seni merak ediyordum acaba nasıl gidiyo diye. canım ben de 7 haftalık hamileyim, geçen hafta keseyi gördük, kısmetse önümüzdeki hafta da kalp atışlarını dinleyeceğiz... kendine iyi bak tatlım

evet canım en zoru gurbetlik.insan daha bi büyütüyor herşeyi gözünde.yanında olamamkta üzüyor en sevdiklerinin.Allah şifalar versin inşallah

inşallah kaçamak yapmam ama kendimi biliylorum arada yaparım sankim gene ama en azından bi ara öğün yerine tabi daha az yiyerek:))) yakında foto ekliyim de gör bak:)))kasım iyiydi zaten en son 97 iken gittiğimde diyetisyenim çok iyi demişti.yağım çoktu 40 tı sanırsam.leslieyi burda anlatabilirmiyim ki özelmi msj göndersem?

istek yıolladım onaylarsan 3 olur
onayladım bile çok teşekkürrr:))

ay ben onu yerim yerim ay maşallah kuzucuğa.ne kadar heyecanlısındr şimdi.ahhh ahhh ilk gebeliğimde günler geçmezdi ultrasona gireceğim için çok bi heyecanlanırdım.2. de gene heyecanlıydım ama ilki kadar değil.3. de artık biliyoruz işte sonrasında zaten çok çok görcez moduna girmiştik benim beyle
gebelikte yapılan bir diyet listesi var istersen onu uygula canım.bende gebelik şekeri çıkmıştı.diyet listem vardı.hem bebişim iyi kilo aldı hem ben almadım .tabi bi problemin yoksa keyfini çıkar.bahanen var sanin 2 canlısınnn ben öyle diye diye bu hale geldim de inşallah canını sıkmamışımdır.çok tanımadan bi sürü şey yazdım kusura bakma canım

biumut hayırlı olsun canım cınsıyetını ogrenınce mutlaka yaz ama benım ıcıme kızmıs gıbı doguyor hatta coook onceden sen daha cocuk ıçın ugrasırken allah sana hayat adında bı kız versın demıstım:)

ya o kadar spor yapıyorum ugrasıyorum dengelı yıyorum sadece 1 kılo verebılmısım normalde hergun 1 saat spor yapardım bu hafta 2 ye cıkarttım veremedım daha az yapsam verıyordum spor hocamla konustum ve 2 saatı onermedıgını gunde en az 30 dk en fazla 1 saat yuruyus onerdıgını soyledı bende sporu azaltmaya karar verdım kas yaparmıs vucut ve yag erımeden kasa donusmesını ıstemıyorum bu haftada oyle deneyecegım 1 saat yuruyus+1 saat plates yuruyusu 2 saat yapmayacagım

canım leslie için de aynısımı geçerlidirki?ben de bu hafta hsonu aldıklarımı anca verdim oysa ceza verip kendime ptesiden beri sabah 45 dk 3mil,gece 5mil 1 saat leslie yapıyorum.1 kg gitti hsonundan beri ama yarınki bildirimimde ya aynı olacam ya 300-300 gr eksik ya hayırlıssı.senin 1 saat yürüyüş+1 saat platese bişşi demiyormu peki spor hocan?

umutcuğum malesef ciddi değilmiş canım dün azcık yokladım hiç umut yok siz bolca resim paylaşın napalım ankaraya yolu düşenle buluşalım mutlaka
(( Neyse kısmet başka zaman diyelim o zaman.. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında herşey gönlünce olsun :) Bence bu sene tersine doğumgünü yapıp bir yaş eksilt kendinden, Benjamin Button gibi gittikçe gençleştin resimlerden gördüğümüz kadarıyla :))))
Sana da, ağbine de geçmiş olsun..
Ekincik ben güzel haberi kaçırmışım, gözünaydın, çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar çok rahat geçer hamileliğin ve sağlıkla kucağına alırsın :)
GÜNAYDIN KIZLAR

albümüme resim ekledim beni görmek isterseniz buyrun
Ben gördüm pek beğendim :)) Ama endamını görmedim :)) Resimler hep portre :))

merhaba kızlar,
hemen anlatayım, ben azıcık zayıflayınca gaza gelip topuklu ayakkabı diye tutturdum bu ara. neredeyse 5 cm daha yüksek topuklu ayakkabım yok. hemen hemen hepside düzdür. elle de bir model beyendim 8-10 civarı kalında bir topuk. alıyım almayayım eşime göstereyim dedim. adamın tepkisi şu oldu. ya mutlu ne o öyle deve kuşu gibi.... nası ya herkese yakışan topuklar benimi deve kusu yaptı, hele platformlulara bakıp bunlar da tam sakat ayakkabısı değip son noktayı koydu. o bu yorumu yapınca aynada tekrar şişko mutluyla karşılaştım, topuklularla tam bir deve kuşu...

slm kızlar nasılsınız
bugün giremedim çünkü işe öğlen geldim
annem geldi memleketten onkolojide kontrolümüz vardı az öncede aysebru ve ayşecik burdaydı
birazdan çıkıcam iyi bakın kendinize yrn bol bol görüşürüz umarım

canım benim seni burda görmek ne güzel dikkat et kendine anneciğimmmm
kızlar ikonlar gelmişşşş ne güzel ben de okuldayım çocuklar fare boyuyolar pek bir eğlenceli sanırım çok eğleniyorlar ben de size bakayım dedimmm

mutlu yıllara asumancım,
iyiki doğdun iyiki bizimlesin... nice nice yaşlara sevdiklerinle beraber, sağlıkla huzurla mutlulukla girmeni dilerim.

nasıl geçti kontrol yok inşallah bişi

Ekincik ben güzel haberi kaçırmışım, gözünaydın, çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar çok rahat geçer hamileliğin ve sağlıkla kucağına alırsın :)

:))
inşallah umutcum, ufak başdönmeleri, hafif mide bulantıları ve ruhsal değişiklikler haricinde iyiyim

nevzamansız abinede geçmiş olsun..
yağmurgözlü resimler çok güzel yakışıyorsunuz kazdağlıyla....
teşekkürler derincim..
çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...atakların düzeldiğinde hiçbirşeyin kalmayacak bundan eminim..çünki erkek kardeşim ve kuzenimden biliyorum...acillerden eve gelemiyorlardı...yapılan tetkiklerde hiçbirşey çıkmıyordu ama gelde onlara anlat...((((( en son psikolojik deyip eve gönderiyolardı...çok şükür şimdi ikiside iyi...

umutcuğum...çok teşekkür ederim
bakışlarım delip geçiyormuş...

kızlar birşey soracağım size....bana şal mı daha çok yakışıyor eşarp mı??????

beyzuş ablam hoşgeldinnnn....özlettin kendini...

nevzamansız...canım abiciğine çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…