Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yena nerde acaba uğramamış bugün
Derinde gelmemiş inşallah iyidirler.
inşallah

herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
iyiki doğdun canım

gece internetim gitti ne güzel burda takılıyordum.bende çok açıkmıştım ve leblebi yedim biraz dayanamadım((
su içip yatsaydım daha iyiydi ...
bir bardak çay bardağı tabi bir dilim ekmek yerine geçer yani yaklaşık 50 cal çok değil

cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
ohhh banada semizotu toplasana

sağol canım inşallah vrrim 10 kilo 2 ay 10 günde

hoşgeldin

bence kullan ilacı ama kendini izle bazı ilaçların yan etkileri olabiliyor yada tansiyonu çok düşürüyor
böyle bir durumda hemen dr. a danış

evet yarış hızlandı artık kaçamak falan yok bende hemen vermem lazım ama sağlıklı tabi

bin için geçmiş olsun

teşekkür ederim evet ya bilmiyorum sadece ben de mi öyle ama hiç bi zaman boydan foto çektirmek istemem.malum mesele.. kendi kendimin göz zevkini bozmaya ne gerek var demi

saçların en çok yakışanı, rengiyle falan çok hoşşşşşş, ama özellikle mor rengi çok beğendim harika durmuş. şal da eşarpta yakışıyor o da ayrı. ama morlu seyler çok gidecek belli.

Eki Görüntüle 272676

iki tontiş ayşe ben kamufle ettim kendimi ayşecik sayesinde :)))

teşekkür ederim evet ya bilmiyorum sadece ben de mi öyle ama hiç bi zaman boydan foto çektirmek istemem.malum mesele.. kendi kendimin göz zevkini bozmaya ne gerek var demi

saçların en çok yakışanı, rengiyle falan çok hoşşşşşş, ama özellikle mor rengi çok beğendim harika durmuş. şal da eşarpta yakışıyor o da ayrı. ama morlu seyler çok gidecek belli.

sağolasın canımmmm.....
o mor şal kazdağlının hediyesi yakışacağını bilmişte almış sanki

teşekkür ederim ablacım. Bende yorumu mu yapmak istiyorum eşarp daha güzel duruyor. şalı ben çok yakıştırmıyorum genelde..

yok lesliağır bir spor değil öyle kas yapmaz

yaa bu erkekler odun valla
sen canını sıkma ne alakası var kilo ile ayakkabının
üstelik kiloda verdin az kaldı verceklerin
hiç moralini bozma erkek işte ne anlar sen bence sorma al sonra aldım diye göster oldu bitti olsun

mutlu ben aldım valla hem de paltformmmmmm al bacım all çokta yakışıyor neden mahrum kalaım yaaaa al bacımmm all

ay canımm çok sevindim.Rabbim hasretle bekleyen herkese bi an önce yaşatsın bu duyguları.nasıl besleniyosun peki merak ettim canım

çok saol canım tavsiyelerin için nasıl bi diyet bu yazabilirmsn bana canım

ağzın bal yesin emi:))Sağlıkla gelsin de kuzum bi an önce.çok sabırsızlanıyorum artık zaman geçmiyo sanki

tamam canım eklede göreyim ama önce sana arkadaşlık isteği göndereyim :) sen şimdiden kaçamağı düşünmeye başla birde nasıl gümletirim onu düşün tamamdır ,yiyebilir misin acaba:))))
sen leslieyi özelden gönder sana zahmet...
bencede sporu abartmamak gerek ben sporu az yapıyorum ama veriyorum ,veremediğim zaman artırırım ,şimdiden 2 saat yaparsam eee sonrasında kaç saat yapacağım haksız mıyım?
ben sana dememiş miydim tatlım kas işte , diyetisyenler gün aşırı 45 dk diyor bazılarıda hergün 30-45 dk, biz ne yapıyoruz çıktık mı gelmiyoruz :) bence zumba yap çok iyi ,hem az hem öz ,gerçi bu hafta çok yapamadım
Eki Görüntüle 272676

iki tontiş ayşe ben kamufle ettim kendimi ayşecik sayesinde :)))
allah bağışlasın ya rabbim ne şirin birşey öyle maşallah

tabiki sağlıklı vereceğiz kilo vereceğiz derken sağlımızdan olmayacağız ,evet kaçamaklar ayda 1 en fazla 2 olsun o da istersek ,bence istemeyelim diyeceğim ama bazen insan dayanamıyor ki :18:

BİUMUT canım allah tamamına erdirsin bayağı büyümüşsünüz maşallah benim içime kız doğdu nedense ,seni tanımıyorum ama kız geçti içimden, allah hayırlısını nasip etsin tabi....

ay canımm çok sevindim.Rabbim hasretle bekleyen herkese bi an önce yaşatsın bu duyguları.nasıl besleniyosun peki merak ettim canım
şu an çok da istediğim şeyleri yiyemiyorum, çünkü sürekli mide bulantısı var, bu da iştahsızlık yapıyo, meyve yemeye çalışıyorum, doğal gıdalar almaya çalışıyorum mesela süt içemiyorum acayip tiksindim sütten. peynir yoğurt yemeye çalışıyorum, badem ceviz fındık kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum, tatlı yemiyorum ilginçtir hiç canım istemiyor, bariz bi şekilde ekşi şeyler istiyo canım, ha bi de hergün balık yağı hapım var

asumancım dogum gunun kutlu olsun :119::119:

yenacımmmm ben dıyetısyendekı kılomu soylecegım yoksaevde cıkan kılomumu

ona göre 2 kılo verdım ama bana gore 1 kılo nasıl olacakk benı bı bılggılendırı mısın datlımm

çok teşekkür ederim canım çok şekersin
ankaranın çankayanın sokak ve caddeleri benden sorulur

dün akşamdan beri diyetime ara verdim abartmadan rahat bıraktım kendimi baktım hafta başından beri uğraşmalrım hep boşa bu artılar gitmeyecek doğum günü bahanesiyle yiyorum hemen her bişeyi en geç pazartesi tam yol devam azcık rahat bırakayım kendimi
mutlu eşine kızdım canım senin iradeni kırmış ve üzmüş bence tamamen hatalı sen zarif hoş ve güzelsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…