inşallahKızlar yena nerde acaba uğramamış bugün
Derinde gelmemiş inşallah iyidirler.
iyiki doğdun canımherkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
bir bardak çay bardağı tabi bir dilim ekmek yerine geçer yani yaklaşık 50 cal çok değilgece internetim gitti ne güzel burda takılıyordum.bende çok açıkmıştım ve leblebi yedim biraz dayanamadım((
su içip yatsaydım daha iyiydi ...
ohhh banada semizotu toplasanacumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
sağol canım inşallah vrrim 10 kilo 2 ay 10 gündesemiran geçmiş olsun canım.çok sevindim sonuçlarının iyi olmasına.ayın 20 inde samsundayım Allah nasib ederse. abim ameliyat olacak onu görmeye gidiyorum.. seni görmeyide çok isterim gerçekten.
ablacım hoşgeldin yokluğun belli oluyor gerçekten özledik seni.evet şansına hava çok yağışlıymış.maşallah iradene sahip çıkmışsın ben olsam kesin yemiştim.
bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..hoşgeldin.
bravo valla çok güzel gidiyorsun. 2 ay az bir zaman ama disiplinle 10 kilo verilebilir eşine güzel sürpriz olur inşallah.
doğum günün kutlu olsun asuman ablacım nice sağlıklı huzurlu incecik yıllar diliyorum sana.
ya ben bir kere beyaz leblebi yedim bol su içtim aklımda tok tutsun diye beni afedersinişz ama 3 gün kabızlık çektim nasıl yiyorsunuzmaşallah. gercekten cok tok tutuyor ama yemeye korkuyorum..
hoşgeldinMerhaba Arkadaşlar
Ben 101 kiloyum,sizlerle beraber kilo vermek istiyorum. Doğum ve sonrasında 30 kilo aldım, bir 14 kilo verdim . Sonra yeniden yemeye başlıyınca geri aldım. Hedefim 62 kilo:) ama ik aşamada 88 e inmek istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız
bence kullan ilacı ama kendini izle bazı ilaçların yan etkileri olabiliyor yada tansiyonu çok düşürüyorgünaydın
beyzus abla hoşgeldin..
asuman doğum günün kutlu olsun nice senelere...
bugün hastanede böbreklerim için usgye girecektim kızımı annem aldı gitti , bende hastaneye gittim meğer tarihini yalnış biliyormuşum 18 ekimdeymiş dr yokmuş...
başımda sersem gibi sağlık ocağına gittim tansiyon sonuçlarını göstermeye ilaca başlattı..ama nöroloji drum 15 gün sonra karar verecek panik ataktanmı yükseliyor diye tansiyonum bu ilaca başlasammı başlamasammı karar veremedim...
evet yarış hızlandı artık kaçamak falan yok bende hemen vermem lazım ama sağlıklı tabidüşmeeee tutayım ben seni :)
ne bileyim akşama yükelnince midemde yoruldu sanki ,inşallah erir işim zor yoksa
inşalah şubata kadar bayağı bir yol kat etmek gerek ha gayret
bende normalde dayanamam hepsini yesem doymam ,tatlıyı çok severim ama 4 çatalla yetindim
sütlü tatlı yapabilirsin canım haftada 1 küçük kase olur yani
ben tatlısız yapamıyorum diye diyetisyenim bana her gün vermişti 1 kase düşün yani :) okuldan gelince yiyordum valla o diyetle 1 haftada 3 kilo vermiştim ama ne yapmıştım şimdi hatırlamıyorumkaybettim listeyide...
ben hüplettim ama daha gümletmedim
artık dağ gibi değilde sıradağlar gibi ütüm var
dün 4 posta çamaşır yıkadım
şimdi hepsi beni bekliyor akşama eşim gelince yaparım
ardından mecalim kalırsa zumba yaparım
ben zumba yapıyorum yürüyüş yok artık soğudu hava
o nedenle spor zamanım çok azaldı
inşallah haftaya yürüyüşüde katarım
inan bende arıyorum seni :) ne bileyim canım ya bana vahim geldi ... çok değil mi sence yediklerim? ben ara yapmıyorum artık 3 öğün besleniyorum çok acıkırsam saat 15 gibi 1-2 meyve yiyorum. misafirlerim çok değildi her zaman görüştüğümüz bir aile . tamam bende kaçamak demiyorum ve düşünce gücümle eritiyoum :))))
sen bana verdin talkımı yuttun salkımı :))) bana gelince kaçamak değil demişsin sen antep fıstığına ceza vermişsin bak çok çelişkili :)
ne yani 2 ay 10 gün mü var ? o zaman benimde senin hızına erişip aynı şekilde ilerlemem lazım. desene yarış hız kazandı :) eşin gözlerini açar iyice bakar bu mu benim eşim diye :)
sen kızınla daha çok enerji harcıyorsundur bence ,kıyamam ne yapsın yavrucak seni de gidecek sanıyordur.kaybetme duygusu oluşmuşur onda....
eşin sana tuzak kurmuş sakın kanma onlara yemeeeeeeeeee
bravo canım...
ben değilim maşallah fil gibi yedim :)
teşekkür ederim kızlar haftaya ameliyat olacak safra kesesi taşı hamd olsun çok öenmli değil ama aşırı mide ağrısı vardı sürekli acillerdeydi. sebebi oymuş acil amelıyat olması gerekmiş göz görmeyince insan merak ediyor gurbetlik çok zor...
(( Neyse kısmet başka zaman diyelim o zaman.. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında herşey gönlünce olsun :) Bence bu sene tersine doğumgünü yapıp bir yaş eksilt kendinden, Benjamin Button gibi gittikçe gençleştin resimlerden gördüğümüz kadarıyla :))))
Sana da, ağbine de geçmiş olsun..
Ekincik ben güzel haberi kaçırmışım, gözünaydın, çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar çok rahat geçer hamileliğin ve sağlıkla kucağına alırsın :)
Ben gördüm pek beğendim :)) Ama endamını görmedim :)) Resimler hep portre :))
teşekkürler derincim..
çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...atakların düzeldiğinde hiçbirşeyin kalmayacak bundan eminim..çünki erkek kardeşim ve kuzenimden biliyorum...acillerden eve gelemiyorlardı...yapılan tetkiklerde hiçbirşey çıkmıyordu ama gelde onlara anlat...((((( en son psikolojik deyip eve gönderiyolardı...çok şükür şimdi ikiside iyi...
umutcuğum...çok teşekkür ederim
bakışlarım delip geçiyormuş...
kızlar birşey soracağım size....bana şal mı daha çok yakışıyor eşarp mı??????
beyzuş ablam hoşgeldinnnn....özlettin kendini...
nevzamansız...canım abiciğine çok geçmiş olsun...
(( Sana da, ağbine de geçmiş olsun..
QUOTE]
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..
[
AMAN İKİ AYŞEDE PEK GÜZEL ÇIKMIŞ.
inşallah
iyiki doğdun canım
bir bardak çay bardağı tabi bir dilim ekmek yerine geçer yani yaklaşık 50 cal çok değil
ohhh banada semizotu toplasana
sağol canım inşallah vrrim 10 kilo 2 ay 10 günde
hoşgeldin
bence kullan ilacı ama kendini izle bazı ilaçların yan etkileri olabiliyor yada tansiyonu çok düşürüyor
böyle bir durumda hemen dr. a danış
evet yarış hızlandı artık kaçamak falan yok bende hemen vermem lazım ama sağlıklı tabi
bin için geçmiş olsun
SAOL CANIM.
teşekkür ederimevet ya bilmiyorum sadece ben de mi öyle ama hiç bi zaman boydan foto çektirmek istemem.malum mesele.. kendi kendimin göz zevkini bozmaya ne gerek var demi
saçların en çok yakışanı, rengiyle falan çok hoşşşşşş, ama özellikle mor rengi çok beğendim harika durmuş. şal da eşarpta yakışıyor o da ayrı. ama morlu seyler çok gidecek belli.
teşekkürler derincim..
çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...atakların düzeldiğinde hiçbirşeyin kalmayacak bundan eminim..çünki erkek kardeşim ve kuzenimden biliyorum...acillerden eve gelemiyorlardı...yapılan tetkiklerde hiçbirşey çıkmıyordu ama gelde onlara anlat...((((( en son psikolojik deyip eve gönderiyolardı...çok şükür şimdi ikiside iyi...
umutcuğum...çok teşekkür ederim
Bakışlarım delip geçiyormuş...
Kızlar birşey soracağım size....bana şal mı daha çok yakışıyor eşarp mı??????
Beyzuş ablam hoşgeldinnnn....özlettin kendini...
Nevzamansız...canım abiciğine çok geçmiş olsun...
yok lesliağır bir spor değil öyle kas yapmazcanım leslie için de aynısımı geçerlidirki?ben de bu hafta hsonu aldıklarımı anca verdim oysa ceza verip kendime ptesiden beri sabah 45 dk 3mil,gece 5mil 1 saat leslie yapıyorum.1 kg gitti hsonundan beri ama yarınki bildirimimde ya aynı olacam ya 300-300 gr eksik ya hayırlıssı.senin 1 saat yürüyüş+1 saat platese bişşi demiyormu peki spor hocan?
merhaba kızlar,
hemen anlatayım, ben azıcık zayıflayınca gaza gelip topuklu ayakkabı diye tutturdum bu ara. neredeyse 5 cm daha yüksek topuklu ayakkabım yok. hemen hemen hepside düzdür. elle de bir model beyendim 8-10 civarı kalında bir topuk. alıyım almayayım eşime göstereyim dedim. adamın tepkisi şu oldu. ya mutlu ne o öyle deve kuşu gibi.... nası ya herkese yakışan topuklar benimi deve kusu yaptı, hele platformlulara bakıp bunlar da tam sakat ayakkabısı değip son noktayı koydu. o bu yorumu yapınca aynada tekrar şişko mutluyla karşılaştım, topuklularla tam bir deve kuşu...
ay canımm çok sevindim.Rabbim hasretle bekleyen herkese bi an önce yaşatsın bu duyguları.nasıl besleniyosun peki merak ettim canımbiumut ben de seni merak ediyordum acaba nasıl gidiyo diye. canım ben de 7 haftalık hamileyim, geçen hafta keseyi gördük, kısmetse önümüzdeki hafta da kalp atışlarını dinleyeceğiz... kendine iyi bak tatlım
evet canım en zoru gurbetlik.insan daha bi büyütüyor herşeyi gözünde.yanında olamamkta üzüyor en sevdiklerinin.Allah şifalar versin inşallah
inşallah kaçamak yapmam ama kendimi biliylorum arada yaparım sankim gene ama en azından bi ara öğün yerine tabi daha az yiyerek:))) yakında foto ekliyim de gör bak:)))kasım iyiydi zaten en son 97 iken gittiğimde diyetisyenim çok iyi demişti.yağım çoktu 40 tı sanırsam.leslieyi burda anlatabilirmiyim ki özelmi msj göndersem?
onayladım bile çok teşekkürrr:))
ay ben onu yerim yerim ay maşallah kuzucuğa.ne kadar heyecanlısındr şimdi.ahhh ahhh ilk gebeliğimde günler geçmezdi ultrasona gireceğim için çok bi heyecanlanırdım.2. de gene heyecanlıydım ama ilki kadar değil.3. de artık biliyoruz işte sonrasında zaten çok çok görcez moduna girmiştik benim beyle
gebelikte yapılan bir diyet listesi var istersen onu uygula canım.bende gebelik şekeri çıkmıştı.diyet listem vardı.hem bebişim iyi kilo aldı hem ben almadım .tabi bi problemin yoksa keyfini çıkar.bahanen var sanin 2 canlısınnnben öyle diye diye bu hale geldim de inşallah canını sıkmamışımdır.çok tanımadan bi sürü şey yazdım kusura bakma canım
biumut hayırlı olsun canım cınsıyetını ogrenınce mutlaka yaz ama benım ıcıme kızmıs gıbı doguyor hatta coook onceden sen daha cocuk ıçın ugrasırken allah sana hayat adında bı kız versın demıstım:)
tamam canım eklede göreyim ama önce sana arkadaşlık isteği göndereyim :) sen şimdiden kaçamağı düşünmeye başla birde nasıl gümletirim onu düşün tamamdır ,yiyebilir misin acaba:))))evet canım en zoru gurbetlik.insan daha bi büyütüyor herşeyi gözünde.yanında olamamkta üzüyor en sevdiklerinin.Allah şifalar versin inşallah
inşallah kaçamak yapmam ama kendimi biliylorum arada yaparım sankim gene ama en azından bi ara öğün yerine tabi daha az yiyerek:))) yakında foto ekliyim de gör bak:)))kasım iyiydi zaten en son 97 iken gittiğimde diyetisyenim çok iyi demişti.yağım çoktu 40 tı sanırsam.leslieyi burda anlatabilirmiyim ki özelmi msj göndersem?
onayladım bile çok teşekkürrr:))
ay ben onu yerim yerim ay maşallah kuzucuğa.ne kadar heyecanlısındr şimdi.ahhh ahhh ilk gebeliğimde günler geçmezdi ultrasona gireceğim için çok bi heyecanlanırdım.2. de gene heyecanlıydım ama ilki kadar değil.3. de artık biliyoruz işte sonrasında zaten çok çok görcez moduna girmiştik benim beyle
gebelikte yapılan bir diyet listesi var istersen onu uygula canım.bende gebelik şekeri çıkmıştı.diyet listem vardı.hem bebişim iyi kilo aldı hem ben almadım .tabi bi problemin yoksa keyfini çıkar.bahanen var sanin 2 canlısınnnben öyle diye diye bu hale geldim de inşallah canını sıkmamışımdır.çok tanımadan bi sürü şey yazdım kusura bakma canım
bencede sporu abartmamak gerek ben sporu az yapıyorum ama veriyorum ,veremediğim zaman artırırım ,şimdiden 2 saat yaparsam eee sonrasında kaç saat yapacağım haksız mıyım?ya o kadar spor yapıyorum ugrasıyorum dengelı yıyorum sadece 1 kılo verebılmısım normalde hergun 1 saat spor yapardım bu hafta 2 ye cıkarttım veremedım daha az yapsam verıyordum spor hocamla konustum ve 2 saatı onermedıgını gunde en az 30 dk en fazla 1 saat yuruyus onerdıgını soyledı bende sporu azaltmaya karar verdım kas yaparmıs vucut ve yag erımeden kasa donusmesını ıstemıyorum bu haftada oyle deneyecegım 1 saat yuruyus+1 saat plates yuruyusu 2 saat yapmayacagım
ben sana dememiş miydim tatlım kas işte , diyetisyenler gün aşırı 45 dk diyor bazılarıda hergün 30-45 dk, biz ne yapıyoruz çıktık mı gelmiyoruz :) bence zumba yap çok iyi ,hem az hem öz ,gerçi bu hafta çok yapamadımcanım leslie için de aynısımı geçerlidirki?ben de bu hafta hsonu aldıklarımı anca verdim oysa ceza verip kendime ptesiden beri sabah 45 dk 3mil,gece 5mil 1 saat leslie yapıyorum.1 kg gitti hsonundan beri ama yarınki bildirimimde ya aynı olacam ya 300-300 gr eksik ya hayırlıssı.senin 1 saat yürüyüş+1 saat platese bişşi demiyormu peki spor hocan?
allah bağışlasın ya rabbim ne şirin birşey öyle maşallah
inşallah
iyiki doğdun canım
bir bardak çay bardağı tabi bir dilim ekmek yerine geçer yani yaklaşık 50 cal çok değil
ohhh banada semizotu toplasana
sağol canım inşallah vrrim 10 kilo 2 ay 10 günde
hoşgeldin
bence kullan ilacı ama kendini izle bazı ilaçların yan etkileri olabiliyor yada tansiyonu çok düşürüyor
böyle bir durumda hemen dr. a danış
evet yarış hızlandı artık kaçamak falan yok bende hemen vermem lazım ama sağlıklı tabi
bin için geçmiş olsun
şu an çok da istediğim şeyleri yiyemiyorum, çünkü sürekli mide bulantısı var, bu da iştahsızlık yapıyo, meyve yemeye çalışıyorum, doğal gıdalar almaya çalışıyorum mesela süt içemiyorum acayip tiksindim sütten. peynir yoğurt yemeye çalışıyorum, badem ceviz fındık kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum, tatlı yemiyorum ilginçtir hiç canım istemiyor, bariz bi şekilde ekşi şeyler istiyo canım, ha bi de hergün balık yağı hapım varay canımm çok sevindim.Rabbim hasretle bekleyen herkese bi an önce yaşatsın bu duyguları.nasıl besleniyosun peki merak ettim canım
ankaranın yürüyüş gülü,azimli ve başarılı bayan,süper anne asumannn hanımmm doğum günün kutlu olsun ,sevdiklerinle her zaman mutlu ol,hep gül inşallah:119: :92:
çiçekli bişi bulamadım aradım aradım kusura bakma canım:)
ASUMAN canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yaşlara inşallah, bende cicili bicili birşeyler eklemek isterdim ama beceremiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?