Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asumancım dogumgünün kutlu olsun ailenle saglıklı huzurlu yıllar diliyorum
teşekkürler fadime

sağol umutcum iyifikir geriye doğru yaş eksiltmek hoşuma gitti

ah o mide bulantıları öldürdü zaten beni.bende hiç tatlı yemiyorum limonu tuzlayıp yiyorum daha çok ama yinede 3,5 ayda 2 kilo aldım.sen aldınmı hiç kilo canım

herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
Nice yaşlara asuman doğum günün kutlu olsun.
cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
Bende salatasına bayılrım annemin yazlık evinde doluydu ımm valla keşke olsada yesek dışardan alıyorum yarısı çer çöp.
Derincim beyzuş ablada demiş zaten ama bencede iç bak benim günde 2 tane tansiyon ilacım içiyorum çok rahatım inşallah düğzelir bırakırsın ama bırakamasanda bir zararı yok faydası var.
Aman ihmal etme sakın.
Çok sevindim iyi olmana biumut bakalım ne geliyor bizede haber ver tamamı.
Mutlucum ya ben senin eşini anlamadım ya sana gaz verip zayıflaman için yapıyor yada dieti bırakmak için sakın ona sinirlenip yeme benim bir huyum var biri bana bir laf söylese yerim ama şimdi buldum onunda formülünü evi temizliyorum rahatlıyorum:)Bence al ayakkabıyı giyin süslen bakalım deve kuşumu görsün.
Aman inşallah sonuçlar iyidir.
Eki Görüntüle 272676

iki tontiş ayşe ben kamufle ettim kendimi ayşecik sayesinde :)))
OO maşallah çok hoşsunuz iki tontoş ama zayıflamış dimi büyük ayşe küçük ayşe:)

Asumancım sen bu kadar ödülü çoktan haketti gönül rahatlığıyla ye ama pazarteside tekrar başla zaten sen başlarsın demeye gerek yok ama)

insanda hiç heyecan bırakmıyolar, ben zaten fidan gibi göründüğümü düşünmüyorum ama topuklular insanın yürüyüsünü, duruşunu bile düzeltiyor, daha dik duruyorsun daha derli toplu yuruyosun. alıcam 1 çift hatta buluşmaya giyecem

mutlu ben aldım valla hem de paltformmmmmm al bacım all çokta yakışıyor neden mahrum kalaım yaaaa al bacımmm all

eminim çok güzel olmuştur, bende arastırıyorum şık bişi alıcam geldiğinde giyersin topuklu topuklu takılırız

tebessüm teşekkürler

banucum sağol tatlım
gulma teşekkür ederim
alıntı yapamadım bilgisayar yüzünden canlarım
ayşeler çok tatlısınız maşallah öptüm sizi
mutlu al giy mutlaka ayakkabını güzel güzel fotolar bekliyorum buluşmadan hepinizden

inşallah banucum en geç pazartesi tekrar asılacam yine yürüyüşümü yaparım çok da abartmam zaten ama azcık rahat bırakacağım kendimi

onu bılemıyorum canım yuruyus bandında yuruyorum ben yaglar kasa donusuyormus cok yurursem ve kas ve karbonhıdrat yakıyormusum yag yerıne oda kotu bısı

ağzın bal yesin emi:))Sağlıkla gelsin de kuzum bi an önce.çok sabırsızlanıyorum artık zaman geçmiyo sanki

bal yasak:)))dermısım saka bı yana ıyısallah saglıklıca kucagına alırsın bebısını

ewet haklısın bundan sonra boyle yapacagım 1 saat hergun yuruyus haftada 3 kezde plates

yasafat bende koşu bandında yürüyorum 5 hızında 40 dk artırmayı düşünüyordum o zaman böyle devam edeyim gerçi daha 15 gün oldu .. bakalım faydasını görebilecekmiyim ..

ya hanımlar sizin diyet le beraber psikolojiniz bozuldumu bir aydır çok fenayım hep mutsuz tahammülsüz sinirli hırçınım .melisa çayı başladım biraz kendime geldim .. sanırım bağışıklığım düştü bir hafta gözümde arpacık çıktı sonraki hfta dudağım uçukladı .. daha evel hiç olmazdı .. öle çok fazlada kilo vermedim daha temmuzdan beri 9.5 kilo oldu .. 15 günde iki kilo gidiyo bazen 1.5 neden oldumki böyle

Yasafat çok iyi kilo verdin maaşallah....Sanırım bünyen biraz dinlenmek isteyip direniyor..Onunda bir kırılma noktası var elbet.Biraz sabır..Sana güveniyorum...

Mutlu; üzülme canım.Eminim eşin ''deve kuşu'' lafını sana değil ayakkabılara demiştir..
Seni kırmak amaçlı söylediğini hiç sanmıyorum.İstediğin ayakkabıyı al;güle güle giy...

Canım benim ikonlara nasılda sevinmiş....Ben de sevindim ben de....Artık rakkam yazmak ve aklında tutmaya ihtiyacın kalmadı...

Eki Görüntüle 272676

iki tontiş ayşe ben kamufle ettim kendimi ayşecik sayesinde :)))
Maaşallah.....İki Ayşe de çok güzel...
Ayşe ;sen Ayşeciğin arkasına sığabildiğine göre kesinlikle kilonu gösteren biri değilsin..Biraz versen süper olacak demek ki...

Hoş buldum canım...

mutlu ben aldım valla hem de paltformmmmmm al bacım all çokta yakışıyor neden mahrum kalaım yaaaa al bacımmm all
Güle güle giy canım.Kimbilir ne yakışmıştır...

Gulmacığım merhaba;
Epeydir topikte denk gelemedik seninle...Öpüyorum seni canım..

Kısa bir dinlenme iyi gelecek inşallah...Epey yol aldın ;biraz nefeslenince daha sıkı sarılacaksın eminim canım..

alıcam hatta bundan sonra hep topukluyla gezicem 33 senelik erkek çocuğu imajıma inat olarak. makyaj da yapıcam, saçlarımı da sekilli yapmayı öğreneceğim. ohhhh sefam olsun

teşekkür ederim asum, ama kocam için güzellik 36-38 bedenle olduğu için benim gibi 44-46 bir kadından ancak devekusu oluyor. ama neyazıkki ben de zaten65 kilo olduğum andan itibaren hep kendimi şişman ve çirkin hissettim, hiçbir seyi yakıştıramadım üstüme. nasıl bir güvensizlıkse, 40 bedenken kendimi korkunç buluyordum sonra hasret kaldım 40 değil 44 bedene. şimdi kendimi güzel buluyorum. kilo vermekten değil de sanırım kendini kabul etmekle kendinle barışmakla ilgili birşey. yavas yavas sevmeye başladım kendimi tombul bacaklarımı, sarkmış göbumu, yumusacık olmus tum etlerimi... olayın kendini sevmek güvenmek olduğunu 33 den sonra anladım. (ne yazıkki eşimin çok faydası olmadığını görüyorsunuz.) yolculuğa devam tek dostum ve yoldaşım bedenim...

en iyisi öyle yapmak ,ben hergün çıkamıyoorum bebişten hemde havada soğudu canım istemiyor, evde debelenip duruyorum :)
doğum günün canım hakkındır ,benimki gelsin en büyük dilimi yiyeceğim :)))

sen ortalama 1,5 de bari :)))

tvde bir şey yok canım sıkılıyor, bebişte babayla özlem gideriyor, çamaşırlar kurumadığı için ütüde yapamıyorum, 1 postada az önce attım, yarın beni sıradağlarda görürsünüz :)

oh ne güzel kararlar almışın canım ben de azcık sen gibiyim bakım özürlüyüm evde akşama kadar eşorfman tişört saçlar yarı dağınık dolaşıyorum o da azcık içten gelen bir durum ama bundan sonra azcık bakımlı olalım demi ama boyumuz posumuz var ineceliyoruz da daha ne olsun fıstığız bee

aldım valla güzel çirkin içimden geldi pek yürüyemiyorum ama getircem yanımda giyelim şıkır şıkır dolaşırız sen bakma eşine neyi düşünerek söyledi bilinmez ama üzüldüğünü anlamadı besbelli şaka mı takıldı nedir

evet dayanabilsek bu kiloda olmazdık dimi
ben bugün 1 tatlı kaşığı çokokrem yedim
ama ara öğün yapmadım

ohhh al valla insanın morale ihtiyacı oluyor diyette ama hiç anlamazlar
evet insanın yürüyüşü değişiyor topukluda

inşallah banucum en geç pazartesi tekrar asılacam yine yürüyüşümü yaparım çok da abartmam zaten ama azcık rahat bırakacağım kendimi
stres kilo vermeyi önlüyor diyor diyetisyenler kafana takmamaya çalış bazen kilolar inatlaşıyor ama sonra birden hızlanıyor
ara ver ama çok abartma

vitamin alıyormusun yani meyve sebzeyi ihmal etme

evet tek yoldaşımız aslında kendimiziz
mesala eşime şu kadar kilo verdim dediğimde ha çok iyi bravo der ma o kadar benim tartıda rakamı gördüğümde yaşadığım mutluluk bana ait benim kadar mutlu olamaz insan kendini güzel hissetmekistiyor bunun içinde birşeyler yapmak istiyor
canını sıkmasa iyi olurdu aman boşver sen istiyorsan al giy süslen
bu arada soracam hep unutuyorum gözün nasıl

kızlar diyet başarı öykülerine bir yenisi daha eklenmiş gördünüz mü, 50 kilo vermiş ,allahım ya ne azim maşallah, bizede nasip et inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…