- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
teşekkürler fadimeasumancım dogumgünün kutlu olsun ailenle saglıklı huzurlu yıllar diliyorum
(( Neyse kısmet başka zaman diyelim o zaman.. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında herşey gönlünce olsun :) Bence bu sene tersine doğumgünü yapıp bir yaş eksilt kendinden, Benjamin Button gibi gittikçe gençleştin resimlerden gördüğümüz kadarıyla :))))
Sana da, ağbine de geçmiş olsun..
Ekincik ben güzel haberi kaçırmışım, gözünaydın, çok tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar çok rahat geçer hamileliğin ve sağlıkla kucağına alırsın :)
Ben gördüm pek beğendim :)) Ama endamını görmedim :)) Resimler hep portre :))
ah o mide bulantıları öldürdü zaten beni.bende hiç tatlı yemiyorum limonu tuzlayıp yiyorum daha çok ama yinede 3,5 ayda 2 kilo aldım.sen aldınmı hiç kilo canımşu an çok da istediğim şeyleri yiyemiyorum, çünkü sürekli mide bulantısı var, bu da iştahsızlık yapıyo, meyve yemeye çalışıyorum, doğal gıdalar almaya çalışıyorum mesela süt içemiyorum acayip tiksindim sütten. peynir yoğurt yemeye çalışıyorum, badem ceviz fındık kabak çekirdeği yemeye çalışıyorum, tatlı yemiyorum ilginçtir hiç canım istemiyor, bariz bi şekilde ekşi şeyler istiyo canım, ha bi de hergün balık yağı hapım var
mutlu yıllara asumancım,
iyiki doğdun iyiki bizimlesin... nice nice yaşlara sevdiklerinle beraber, sağlıkla huzurla mutlulukla girmeni dilerim.
Nice yaşlara asuman doğum günün kutlu olsun.herkese günaydın
gulma geçmiş olsun canım
semiranım sağol güzel sözlerin için ben de seni seviyorum
Bende salatasına bayılrım annemin yazlık evinde doluydu ımm valla keşke olsada yesek dışardan alıyorum yarısı çer çöp.cumartesi gelsin istiyorum dağ bayır gezicemmmm (pazar yağışlıymış onun için ctesi)tarlalardan semizotu falan topluycamm çok severim
Derincim beyzuş ablada demiş zaten ama bencede iç bak benim günde 2 tane tansiyon ilacım içiyorum çok rahatım inşallah düğzelir bırakırsın ama bırakamasanda bir zararı yok faydası var.günaydın
beyzus abla hoşgeldin..
asuman doğum günün kutlu olsun nice senelere...
bugün hastanede böbreklerim için usgye girecektim kızımı annem aldı gitti , bende hastaneye gittim meğer tarihini yalnış biliyormuşum 18 ekimdeymiş dr yokmuş...
başımda sersem gibi sağlık ocağına gittim tansiyon sonuçlarını göstermeye ilaca başlattı..ama nöroloji drum 15 gün sonra karar verecek panik ataktanmı yükseliyor diye tansiyonum bu ilaca başlasammı başlamasammı karar veremedim...
Aman ihmal etme sakın.çok sağol ablacım ben bir haftadır yüksek tansiyonla dolaşıyorum ,moralimde çok kötü .şimdi eşim yemeğe gelicek hemen aldırayım ilacı ...
annemde panik atak hastası benimde tansiyonum panik ataktan yükseliyor ilaca başlama bak ben şimdi ilacı bırakamıyorum diyor kararsız kaldım ,mademki başlıyayım ilaca ben ..içimi okumuşsun ablacım tansiyonum bir düşse bir rahatlasam panik atakta kalmayacak bence de çünki tansiyonum yüksek diye dahada korkuyorum
Çok sevindim iyi olmana biumut bakalım ne geliyor bizede haber ver tamamı.selammm kızlarrr
nasılsınız?ara ara okuyorum ama her zaman yazamıyorum.umarım herkes çok iyidir.
Bizde iyiz çok şükür.bugün itibari ile 13+1 iz.cinsiyetimizi 3 kasımda öğrenicez inş.bebek sağlıklııı gözüküyor diyo doktorumuz.anasıda 2 kilo almış bulunuyor:)))mide bulantılarım azaldı ama devam ediyo.dişlerim ve diş etlerim çok kötü şimdilerde.
Bi an önce doğurup tekrar topikte aktif olmak için can atıyorum.hepinizi öpüyorum
Mutlucum ya ben senin eşini anlamadım ya sana gaz verip zayıflaman için yapıyor yada dieti bırakmak için sakın ona sinirlenip yeme benim bir huyum var biri bana bir laf söylese yerim ama şimdi buldum onunda formülünü evi temizliyorum rahatlıyorum:)Bence al ayakkabıyı giyin süslen bakalım deve kuşumu görsün.merhaba kızlar,
hemen anlatayım, ben azıcık zayıflayınca gaza gelip topuklu ayakkabı diye tutturdum bu ara. neredeyse 5 cm daha yüksek topuklu ayakkabım yok. hemen hemen hepside düzdür. elle de bir model beyendim 8-10 civarı kalında bir topuk. alıyım almayayım eşime göstereyim dedim. adamın tepkisi şu oldu. ya mutlu ne o öyle deve kuşu gibi.... nası ya herkese yakışan topuklar benimi deve kusu yaptı, hele platformlulara bakıp bunlar da tam sakat ayakkabısı değip son noktayı koydu. o bu yorumu yapınca aynada tekrar şişko mutluyla karşılaştım, topuklularla tam bir deve kuşu...
Aman inşallah sonuçlar iyidir.slm kızlar nasılsınız
bugün giremedim çünkü işe öğlen geldim
annem geldi memleketten onkolojide kontrolümüz vardı az öncede aysebru ve ayşecik burdaydı
birazdan çıkıcam iyi bakın kendinize yrn bol bol görüşürüz umarım
OO maşallah çok hoşsunuz iki tontoş ama zayıflamış dimi büyük ayşe küçük ayşe:)
Asumancım sen bu kadar ödülü çoktan haketti gönül rahatlığıyla ye ama pazarteside tekrar başla zaten sen başlarsın demeye gerek yok ama)dün akşamdan beri diyetime ara verdim abartmadan rahat bıraktım kendimi baktım hafta başından beri uğraşmalrım hep boşa bu artılar gitmeyecek doğum günü bahanesiyle yiyorum hemen her bişeyi en geç pazartesi tam yol devam azcık rahat bırakayım kendimi
mutlu eşine kızdım canımsenin iradeni kırmış ve üzmüş bence tamamen hatalı sen zarif hoş ve güzelsin
yok lesliağır bir spor değil öyle kas yapmaz
yaa bu erkekler odun valla
sen canını sıkma ne alakası var kilo ile ayakkabının
üstelik kiloda verdin az kaldı verceklerin
hiç moralini bozma erkek işte ne anlar sen bence sorma al sonra aldım diye göster oldu bitti olsun
mutlu ben aldım valla hem de paltformmmmmm al bacım all çokta yakışıyor neden mahrum kalaım yaaaa al bacımmm all
canım leslie için de aynısımı geçerlidirki?ben de bu hafta hsonu aldıklarımı anca verdim oysa ceza verip kendime ptesiden beri sabah 45 dk 3mil,gece 5mil 1 saat leslie yapıyorum.1 kg gitti hsonundan beri ama yarınki bildirimimde ya aynı olacam ya 300-300 gr eksik ya hayırlıssı.senin 1 saat yürüyüş+1 saat platese bişşi demiyormu peki spor hocan?
ağzın bal yesin emi:))Sağlıkla gelsin de kuzum bi an önce.çok sabırsızlanıyorum artık zaman geçmiyo sanki
bencede sporu abartmamak gerek ben sporu az yapıyorum ama veriyorum ,veremediğim zaman artırırım ,şimdiden 2 saat yaparsam eee sonrasında kaç saat yapacağım haksız mıyım?
ben sana dememiş miydim tatlım kas işte , diyetisyenler gün aşırı 45 dk diyor bazılarıda hergün 30-45 dk, biz ne yapıyoruz çıktık mı gelmiyoruz :) bence zumba yap çok iyi ,hem az hem öz ,gerçi bu hafta çok yapamadım:18:
Yasafat çok iyi kilo verdin maaşallah....ya o kadar spor yapıyorum ugrasıyorum dengelı yıyorum sadece 1 kılo verebılmısım normalde hergun 1 saat spor yapardım bu hafta 2 ye cıkarttım veremedım daha az yapsam verıyordum spor hocamla konustum ve 2 saatı onermedıgını gunde en az 30 dk en fazla 1 saat yuruyus onerdıgını soyledı bende sporu azaltmaya karar verdım kas yaparmıs vucut ve yag erımeden kasa donusmesını ıstemıyorum bu haftada oyle deneyecegım 1 saat yuruyus+1 saat plates yuruyusu 2 saat yapmayacagım
Mutlu; üzülme canım.Eminim eşin ''deve kuşu'' lafını sana değil ayakkabılara demiştir..merhaba kızlar,
hemen anlatayım, ben azıcık zayıflayınca gaza gelip topuklu ayakkabı diye tutturdum bu ara. neredeyse 5 cm daha yüksek topuklu ayakkabım yok. hemen hemen hepside düzdür. elle de bir model beyendim 8-10 civarı kalında bir topuk. alıyım almayayım eşime göstereyim dedim. adamın tepkisi şu oldu. ya mutlu ne o öyle deve kuşu gibi.... nası ya herkese yakışan topuklar benimi deve kusu yaptı, hele platformlulara bakıp bunlar da tam sakat ayakkabısı değip son noktayı koydu. o bu yorumu yapınca aynada tekrar şişko mutluyla karşılaştım, topuklularla tam bir deve kuşu...
Canım benim ikonlara nasılda sevinmiş....Ben de sevindim ben de....canım benim seni burda görmek ne güzel dikkat et kendine anneciğimmmm
kızlar ikonlar gelmişşşş ne güzel ben de okuldayım çocuklar fare boyuyolar pek bir eğlenceli sanırım çok eğleniyorlar ben de size bakayım dedimmm
Maaşallah.....İki Ayşe de çok güzel...
Hoş buldum canım...teşekkürler derincim..
çok geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum...atakların düzeldiğinde hiçbirşeyin kalmayacak bundan eminim..çünki erkek kardeşim ve kuzenimden biliyorum...acillerden eve gelemiyorlardı...yapılan tetkiklerde hiçbirşey çıkmıyordu ama gelde onlara anlat...((((( en son psikolojik deyip eve gönderiyolardı...çok şükür şimdi ikiside iyi...
umutcuğum...çok teşekkür ederim
bakışlarım delip geçiyormuş...
kızlar birşey soracağım size....bana şal mı daha çok yakışıyor eşarp mı??????
beyzuş ablam hoşgeldinnnn....özlettin kendini...
Güle güle giy canım.Kimbilir ne yakışmıştır...mutlu ben aldım valla hem de paltformmmmmm al bacım all çokta yakışıyor neden mahrum kalaım yaaaa al bacımmm all
Gulmacığım merhaba;asumancım dogum gunun kutlu olsun :119::119:
yenacımmmm ben dıyetısyendekı kılomu soylecegım yoksaevde cıkan kılomumu
ona göre 2 kılo verdım ama bana gore 1 kılo nasıl olacakk benı bı bılggılendırı mısın datlımm
Kısa bir dinlenme iyi gelecek inşallah...Epey yol aldın ;biraz nefeslenince daha sıkı sarılacaksın eminim canım..dün akşamdan beri diyetime ara verdim abartmadan rahat bıraktım kendimi baktım hafta başından beri uğraşmalrım hep boşa bu artılar gitmeyecek doğum günü bahanesiyle yiyorum hemen her bişeyi en geç pazartesi tam yol devam azcık rahat bırakayım kendimi
mutlu eşine kızdım canımsenin iradeni kırmış ve üzmüş bence tamamen hatalı sen zarif hoş ve güzelsin
Çok sevindim iyi olmana biumut bakalım ne geliyor bizede haber ver tamamı.
Mutlucum ya ben senin eşini anlamadım ya sana gaz verip zayıflaman için yapıyor yada dieti bırakmak için sakın ona sinirlenip yeme benim bir huyum var biri bana bir laf söylese yerim ama şimdi buldum onunda formülünü evi temizliyorum rahatlıyorum:)Bence al ayakkabıyı giyin süslen bakalım deve kuşumu görsün.
A
dün akşamdan beri diyetime ara verdim abartmadan rahat bıraktım kendimi baktım hafta başından beri uğraşmalrım hep boşa bu artılar gitmeyecek doğum günü bahanesiyle yiyorum hemen her bişeyi en geç pazartesi tam yol devam azcık rahat bırakayım kendimi
en iyisi öyle yapmak ,ben hergün çıkamıyoorum bebişten hemde havada soğudu canım istemiyor, evde debelenip duruyorum :)onu bılemıyorum canım yuruyus bandında yuruyorum ben yaglar kasa donusuyormus cok yurursem ve kas ve karbonhıdrat yakıyormusum yag yerıne oda kotu bısı
bal yasak:)))dermısım saka bı yana ıyısallah saglıklıca kucagına alırsın bebısını
ewet haklısın bundan sonra boyle yapacagım 1 saat hergun yuruyus haftada 3 kezde plates
doğum günün canım hakkındır ,benimki gelsin en büyük dilimi yiyeceğim :)))dün akşamdan beri diyetime ara verdim abartmadan rahat bıraktım kendimi baktım hafta başından beri uğraşmalrım hep boşa bu artılar gitmeyecek doğum günü bahanesiyle yiyorum hemen her bişeyi en geç pazartesi tam yol devam azcık rahat bırakayım kendimi
asumancım dogum gunun kutlu olsun :119::119:
yenacımmmm ben dıyetısyendekı kılomu soylecegım yoksaevde cıkan kılomumu
ona göre 2 kılo verdım ama bana gore 1 kılo nasıl olacakk benı bı bılggılendırı mısın datlımm
alıcam hatta bundan sonra hep topukluyla gezicem 33 senelik erkek çocuğu imajıma inat olarak. makyaj da yapıcam, saçlarımı da sekilli yapmayı öğreneceğim. ohhhh sefam olsun
teşekkür ederim asum, ama kocam için güzellik 36-38 bedenle olduğu için benim gibi 44-46 bir kadından ancak devekusu oluyor. ama neyazıkki ben de zaten65 kilo olduğum andan itibaren hep kendimi şişman ve çirkin hissettim, hiçbir seyi yakıştıramadım üstüme. nasıl bir güvensizlıkse, 40 bedenken kendimi korkunç buluyordum sonra hasret kaldım 40 değil 44 bedene. şimdi kendimi güzel buluyorum. kilo vermekten değil de sanırım kendini kabul etmekle kendinle barışmakla ilgili birşey. yavas yavas sevmeye başladım kendimi tombul bacaklarımı, sarkmış göbumu, yumusacık olmus tum etlerimi... olayın kendini sevmek güvenmek olduğunu 33 den sonra anladım. (ne yazıkki eşimin çok faydası olmadığını görüyorsunuz.) yolculuğa devam tek dostum ve yoldaşım bedenim...
insanda hiç heyecan bırakmıyolar, ben zaten fidan gibi göründüğümü düşünmüyorum ama topuklular insanın yürüyüsünü, duruşunu bile düzeltiyor, daha dik duruyorsun daha derli toplu yuruyosun. alıcam 1 çift hatta buluşmaya giyecem
eminim çok güzel olmuştur, bende arastırıyorum şık bişi alıcam geldiğinde giyersin topuklu topuklu takılırız
evet dayanabilsek bu kiloda olmazdık dimitamam canım eklede göreyim ama önce sana arkadaşlık isteği göndereyim :) sen şimdiden kaçamağı düşünmeye başla birde nasıl gümletirim onu düşün tamamdır ,yiyebilir misin acaba:))))
sen leslieyi özelden gönder sana zahmet...
bencede sporu abartmamak gerek ben sporu az yapıyorum ama veriyorum ,veremediğim zaman artırırım ,şimdiden 2 saat yaparsam eee sonrasında kaç saat yapacağım haksız mıyım?
ben sana dememiş miydim tatlım kas işte , diyetisyenler gün aşırı 45 dk diyor bazılarıda hergün 30-45 dk, biz ne yapıyoruz çıktık mı gelmiyoruz :) bence zumba yap çok iyi ,hem az hem öz ,gerçi bu hafta çok yapamadım
allah bağışlasın ya rabbim ne şirin birşey öyle maşallah
tabiki sağlıklı vereceğiz kilo vereceğiz derken sağlımızdan olmayacağız ,evet kaçamaklar ayda 1 en fazla 2 olsun o da istersek ,bence istemeyelim diyeceğim ama bazen insan dayanamıyor ki:18:
ohhh al valla insanın morale ihtiyacı oluyor diyette ama hiç anlamazlarinsanda hiç heyecan bırakmıyolar, ben zaten fidan gibi göründüğümü düşünmüyorum ama topuklular insanın yürüyüsünü, duruşunu bile düzeltiyor, daha dik duruyorsun daha derli toplu yuruyosun. alıcam 1 çift hatta buluşmaya giyecem
eminim çok güzel olmuştur, bende arastırıyorum şık bişi alıcam geldiğinde giyersin topuklu topuklu takılırız
stres kilo vermeyi önlüyor diyor diyetisyenler kafana takmamaya çalış bazen kilolar inatlaşıyor ama sonra birden hızlanıyorinşallah banucum en geç pazartesi tekrar asılacam yine yürüyüşümü yaparım çok da abartmam zaten ama azcık rahat bırakacağım kendimi
vitamin alıyormusun yani meyve sebzeyi ihmal etmeyasafat bende koşu bandında yürüyorum 5 hızında 40 dk artırmayı düşünüyordum o zaman böyle devam edeyim gerçi daha 15 gün oldu .. bakalım faydasını görebilecekmiyim ..
ya hanımlar sizin diyet le beraber psikolojiniz bozuldumu bir aydır çok fenayım hep mutsuz tahammülsüz sinirli hırçınım .melisa çayı başladım biraz kendime geldim .. sanırım bağışıklığım düştü bir hafta gözümde arpacık çıktı sonraki hfta dudağım uçukladı .. daha evel hiç olmazdı .. öle çok fazlada kilo vermedim daha temmuzdan beri 9.5 kilo oldu .. 15 günde iki kilo gidiyo bazen 1.5 neden oldumki böyle
alıcam hatta bundan sonra hep topukluyla gezicem 33 senelik erkek çocuğu imajıma inat olarak. makyaj da yapıcam, saçlarımı da sekilli yapmayı öğreneceğim. ohhhh sefam olsun
teşekkür ederim asum, ama kocam için güzellik 36-38 bedenle olduğu için benim gibi 44-46 bir kadından ancak devekusu oluyor. ama neyazıkki ben de zaten65 kilo olduğum andan itibaren hep kendimi şişman ve çirkin hissettim, hiçbir seyi yakıştıramadım üstüme. nasıl bir güvensizlıkse, 40 bedenken kendimi korkunç buluyordum sonra hasret kaldım 40 değil 44 bedene. şimdi kendimi güzel buluyorum. kilo vermekten değil de sanırım kendini kabul etmekle kendinle barışmakla ilgili birşey. yavas yavas sevmeye başladım kendimi tombul bacaklarımı, sarkmış göbumu, yumusacık olmus tum etlerimi... olayın kendini sevmek güvenmek olduğunu 33 den sonra anladım. (ne yazıkki eşimin çok faydası olmadığını görüyorsunuz.) yolculuğa devam tek dostum ve yoldaşım bedenim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?