Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENACIĞIM;

Merak ediyorum seni;iyisin değilmi canım..

Topiğe gelmedin dünden beri.....:26::26::26:
Bende çok merak ediyorum.
Yap tabiki mutlu bak kendine bende salaşımdır normalde ama çoğunlukla eşim gelmeden süslenirim makyaj yaparım ilk zamanlar hayırdır bir yeremi gidiyoruz die soruyordu süslen püslen indına yap mutlu inadına.

dayanmamız gerek ama artık değil mi?
yemeyelim ya yeter artık ,ara öğün yesek daha iyi aslında

Bugün elektrik sobasını çıkarıyım kombiyi yakmıyım dedim oda çok kirlenmiş paslanmış cart diye elimi kestim mecburen gittim tetenoz aşısı oldum ee cimrilik yaparsan oluca bu dimi yani)

Kızlarrrrrrr merhabaaa

Hemen geçmişide bir koşu okuyup geldim :122:
Valla akşam olmasını iple çektim desem yeridir. Aslında kızın odasında da pc var ama işte gündüz onu açarsam bu sefer bütün işlerim kalıcak birde küçük civcivimi ihmal etmek istemiyorum cünkü inanılmaz ilgi istiyor.
Bütün gün anni anni diye peşimde dolanıyor yemek yaparken bile anni mama diye acıktığını söylediğinde daha pişmedi diyorum bu seferde anni piş anni piş diyip durdu
Yine regl sancılarıyla boğuştum bugün ama sonradan geçti istediğim gibi olmasada 30 dakika spor yapabildim ve toplam 135 oldu
Okadar hastalıkla yine iyi sayılır benim için hesapta vasat olmayacaktım bu hafta ama ne demişler büyük konuşmamamk lazım :26:

ceco çok tatlısın yaaa

Sağol canım o senin dadlılığın

Aldık gitti şöyle bir kenara sıkışı ver malum kalabalığız ama zayıfladıkca daha çok yer acılır sonra hep birlikte ferah ferah otururuz Umarım bol paylaşımda bulunur ve daimi olursun hedefine bir an önce ulaşırsın.

Sorma yaa annemede diyorum ya senin bukadar çok çamaşır yıkadığını görmüyordum benim niye hiç bitmiyor ki diye gülüyor kızım hem istanbulda hava daha pis eee tabi sokaklarda doğal olarak her sokağa cıktığında kıyafetler pislenir yada egzos kokar tabi birde üzerine 2 çocuk evde bile otursam küçük cadıya bişeyler yediriyorum ben dur yapma diyene kadar nereme deng gelirse bulaşık ağızıyla öpücük konduruyor
Bazen diyorum evhanımlığından ve annelikten bir günlüğüne de olsa istifa ediyorum diye ama nerdeeee istafamı hep red ediyor bizim SAdrazam
Bende şu regli atlatayımda ondan sonra inşallah cumartesi yeni bir başlangıç yaparım spor anlamında :122: :122:

İyi olmanıza çok sevindim. Rabbim bebişini sağ sağlım kucağına almayı nasip eder inşallah merak etme daha yolunuz uzun o yüzden bence sabret son günler çok daha zor geçiyor
Bence tadını cıkar maşallah çok da kilo almamışsın.
Güzel haberlerini bekliyoruz kendinizi özletmeyin arada bir çööö diyin canım benim

Canım hiç canını sıkma çok güzel bir bayansın ve bence eşin topuklularıda giydiğinde daha çekici olucağın için kıskançlığından öyle demiştir
Hiç bence tekrar şişko mutluyla karşılaşma hatta mümkünse karşına cıksa bile görmemezliğe gel
Sen gerçekten çok hoş bir bayansın ve sen kendini daha iyi hissettikce kendine güveninde bakışlarına kadar yansıyordur ve buda eşini korkutuyor olabilir. Hani bu hatun afetken dahada afet oldu ya başkalarının dikkatini çekerse ya ondan sonra beni yetersiz bulursa hesabı
Eşini tanımıyoruz ama çoğu erkekte vardır bu piskoloji o yüzden seni yıldırmasına izin verme istiyorsan al ve giy sırf kendin için

Eki Görüntüle 272676

iki tontiş ayşe ben kamufle ettim kendimi ayşecik sayesinde :)))

Süper cıkmışsınız canım yaaa minik ayşecikte çok tatlıymış maşallah

Asuuuuuuuuuu Canım seninde Doğumgünün kutlu olsun! Ailen ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu ve mutlu senelere canım.

tatlı beyzuşş ne kadar incesin kımseyı de atlamıyorsunn masallah güzel insan
ben ıyıyım şükürr diyetısyene basladım bakalım onu dusunuyrorum

öglen yemekte 1dılım ekmek +1 kase corbamı ıcmedım yerıne 4 kaşık kısır yedımm
mısarfırler gıttıkten sonra bıraz daha yedımm artık ceza aksam yamaegı yok onasınırım bozuldu bırazz

sende gezdın geldın ohh ne guzel dıyetını de bozmamışınn masallah dıyorumm

Eki Görüntüle 272676

iki tontiş ayşe ben kamufle ettim kendimi ayşecik sayesinde :)))
ayşeler ne güzel çıkmışsınız neden sakladın ki boyun endamın yerinde gözelr parlıyor ayşem çok güzelsin saklanma mahrum etme bizidee
yedin ha alçak köfteeee sen yesen de toparlanırsın yemesen de dicem ama olmadı yemezsensen zaten toparlanmış oluyorsun amaninnnnn iyi yaptın doğum günü çocuğu seninnnn iyi ki doğdunn
tşk ederim ablacım her iki yorumada gülücüklere sevindim ne yapsam diye ole bakınıyordum sora ayakkabılar için de tşk ablam benim yürüyemiyorum ama aldım azcık kadın gibi görünüyüm diye erkek gibi olduk kilolardan ayakta bir pantolon spor ayakkabı babet rahatlar ya üstün de bir bol kazak gömlek neyse bakımsız bakımsız ama giyiyorum artık 20 kiloyla güvenim geri geldi ben eskiden de gerçi giyerdim ama topuk dikenim oluştu topuklulara pek bakamıyordum az zayıflayınca yeniden istek geldii işte aldımmmmmmmm
YENACIĞIM;

Merak ediyorum seni;iyisin değilmi canım..

Topiğe gelmedin dünden beri.....:26::26::26:
ben de merak ettim nerde ki yenaaaaaaaaaa

mutlu ben kilo almaya ilkokuldan sonra başladım hatırladığım en az kilom 60 65 benim inanın bana o kadar yani hep bir çabalama sürekli diyet modu yıllarca ama tek bildiğim şey kendimi sevdiğim ben kabullenmeyi o zamanlarda başladım belki veremeyişim de bu yüzden bu da ayrı bir konu bulur alır giyerdim hiç tuhaf bir giyinişim olmadı en üzüldüğüm şey o alırken ki maceram buluyordum gerçi ama bulana kadar tezgahtarlardan duyduğum laflar zaten kabinlerden hep olmadı diyerek çıkmazdım ama sonuçta ne istediysem giydim arkadaşlarım hep derdi nerden buluyorsun da alıyorsun çok güzel bunlar derlerdi yakışırdı hala da ole yakıştırıyorum kendime hoş bulmadığım hiç bir şeyi giymedim bu zamana kadar açıkta giymem pek fazla en çok sitediğim şey geçen yıl yine modaydı dize kadar çizme ama bacaklarımdan giyemedim bilmem giyecekmiyim ama kendini sevmek yakıştırmak güzel dış etkenlerden ziyade insanın kendini sevmesi güzel sen özelsin kendin için tek sen sevmek güzel bunu hangi yaşta anlarsak anlayalım bişey kaçırmış sayılmayız kendimizi sevelim yapmak istediklerimi kendimiz için yapalım ha bu arada ben de seni seviyorummmmmm onu da deyimmmm

Sen fatmegül'ü izlemiyormusun yoksa
Aynen benimde öyle birkaç tanesi daha kurumamış. Sabahda okulda kızın toplantı varmış küçük civcivle gidicez inşallah gelincede dağlara tırmanmayı düşünüyorum
Aslında koltuk kılıflarına da taktım ama işte nasıl kuruyacak diye düşünyorum. Söküp makinaya atsam iki program yıkamam lazımki iyice temizlensin bu seferde koltuklara başka bişey örtmem lazımki küçük cadı minderleri kemirmesin bu ne böyle diye kuruması da ayrı bir dert ama bugün yarın yapmam lazımki ancak biter işlerim.
Sonra üzerlerini örtmeyi düşünüyorum ki bayrama kadar temiz kalsın en azından

dayanmamız gerek ama artık değil mi?
yemeyelim ya yeter artık ,ara öğün yesek daha iyi aslında
evet valla normalde yemeye çalışıyorum ama bazen olmuyor işte

Bugün elektrik sobasını çıkarıyım kombiyi yakmıyım dedim oda çok kirlenmiş paslanmış cart diye elimi kestim mecburen gittim tetenoz aşısı oldum ee cimrilik yaparsan oluca bu dimi yani)

geçmiş olsun canım

bugün kızımla dışarı çıktık markete balıkçıya gazete bayine yürüdük
markettefalan duraklamalrı çıkarınca 45 dakka yürüdüm
toplam 415 dakka

yok canım ben onu izlemiyorum :)
sendede sıradağlar oluşmuş demek ne yapalım el mahkum yapacağız yoksa yıllarca bekler
bende aslında bizim koltukların yastıklarının kılıflarını yıkayım diyorum ama ya kurumazsa diye bekliyorum
senin ne çok beklentin var öyle koltuk takımından, bayrama kadar temiz tut kendini de yoksa paralarım de :)
evet valla normalde yemeye çalışıyorum ama bazen olmuyor işte

geçmiş olsun canım
evet canım malesef bazen olmuyor....
bugün kızımla dışarı çıktık markete balıkçıya gazete bayine yürüdük
markettefalan duraklamalrı çıkarınca 45 dakka yürüdüm
toplam 415 dakka

maşallah sana

güzel dileklerin için teşekkür ederim ceco banuu
yedim semiranım hala da yiyorum diyecem ama beni topikten atarsınız sonra az az yiyom ya idare edin

evet içten gelen birşey, annem anormal bakımlı bir kadındır, hele babam ölmeden önce camdan bakmazdı makyajı saçı yapılmadan, düz ayakkabı ile gören olmamıştı ev terliği bile 1 karış topukluydu. ben ve ablam tam zıttı. senelerce annem memlekete gittiğimde yalvarıyordu kızım saçını tara en azından dışarı çıkarken diye. tüm üniversite boyunca ustumden çıkarmadığım bir slopetim vardı en sonunda kayboldu( yakıcam bunu derdi hep). özetle içimden hiç gelmedi. bizim okulun kızları pek meşhurdur yani pek bakımlıdırlar itü geneline göre okulun en paspalı olarak yıllıklara geçtim. neyse bu yaştan sonra adam pardon kadın gibi kadın olacağım bu kadarrrrrrrrrrrrrrr. elbette el ele...

sağol gözüm iyi canım, 1-2 yanma oldu hafif şimdi hiçbişi kalmadı ama hertürlü ıvır zıvırı kaldırdım kitledim kapısını. kendimde bir tek pril, bir de cıf kullanıyorum.

gencim güzelim di mi banucum, offfffffffff eşim ne düşünüyor bilmiyorum ama onun için bir 10 cm daha uzun mutlu henüz çok çekilir değil yeterince göz dolduruyom heralde

Koltukları değilde kirletenleri paralarım küçük civcivim hariç o bir sırıttığında benim yağlar eriyor.
Büyük kızım sağ olsun bayılır koltuk tepesinde yemek yemeğe eşimde öyle sonra küçük civciv gelip elini bir atıyor mama diye çoğu zaman kurtarıyorlar tabaklarını ama bazen ufak kazalarda oluyor.
Mutfağı kazıdığımdan beri kaç gündür mutfağı dağıtanı öldürürüm makinaya diziceksiniz bardakta olsa diye terör estiriyorum yoksa bulaşığını kapan tezgah tepesine bırakıyor.
Bakalım ne zamana kadar dayanabileceğim ya beni tahtımdan al aşağı edecekler yada bende sürü piskolojisine uyup onlarla birlikte evi dağıtıcağım

inşallah şıkır şıkır hatunlar olabiliriz mutlucum en azından kilo vererek bir adım atmış oluyoruz değilmi

Asuuuucuuummmm,

Doom gunun kutlu olsun, sayende bisuru pasta yedik.....

Ben de bu aralar sen gibiyim. Bunye direniyor, ben de biraz rolantiye aldim. Regl olayim, pesinden yine asilicam.

Sevgiyle optum tekrar ..

Ya Mutlu bende simdi oyleyim. Ama eskiden degildim ya.... 50 cift topuklu ayakkabim var( hepsi eskiden kalma). Profesyonel is hayatim hep dopyeslerle filan gecti. Kendi isimi kurup da santiye gezmeye baslayinca, baslarda oralarda yapmacik oluyor, isciler laf atiyor diye pantolona gectim, zamanla kota kadar vardirdim. Kizimin dogumundan sonra hepten pespaye bisey oldum ben... Sinir oluyorum kendime..

Yani boyle kilosuna takmayim, sik sikidim gezen bisuru insan var.. Ben icime kapandim resmen...

Her turlu makyaj malzemesi, kozmetik, selulit kremi filan acimadan en pahalisini alir surunurdum mesela...simdi evdekileri bile kullanmak icin kendimi zorluyorum... Kumas pantolon giymeyeli 2 yil olmustur heralde... Bir de nerde giyicem ki hissi var... Hafta ici, markette mi giyicem, haftasonu da yakamda pacamda cocuklar... Nasil giyiyim diyorum...

Esim sagolsun tras olmadan kapidan cikmaz,.. Ben yine her yere sacimi taramadan dilenci gibi gisiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…