kızlar diyet başarı öykülerine bir yenisi daha eklenmiş gördünüz mü, 50 kilo vermiş ,allahım ya ne azim maşallah, bizede nasip et inşallah....
Bende çok merak ediyorum.YENACIĞIM;
Merak ediyorum seni;iyisin değilmi canım..
Topiğe gelmedin dünden beri.....:26::26::26:
Yap tabiki mutlu bak kendine bende salaşımdır normalde ama çoğunlukla eşim gelmeden süslenirim makyaj yaparım ilk zamanlar hayırdır bir yeremi gidiyoruz die soruyordu süslen püslen indına yap mutlu inadına.alıcam hatta bundan sonra hep topukluyla gezicem 33 senelik erkek çocuğu imajıma inat olarak. makyaj da yapıcam, saçlarımı da sekilli yapmayı öğreneceğim. ohhhh sefam olsun
teşekkür ederim asum, ama kocam için güzellik 36-38 bedenle olduğu için benim gibi 44-46 bir kadından ancak devekusu oluyor. ama neyazıkki ben de zaten65 kilo olduğum andan itibaren hep kendimi şişman ve çirkin hissettim, hiçbir seyi yakıştıramadım üstüme. nasıl bir güvensizlıkse, 40 bedenken kendimi korkunç buluyordum sonra hasret kaldım 40 değil 44 bedene. şimdi kendimi güzel buluyorum. kilo vermekten değil de sanırım kendini kabul etmekle kendinle barışmakla ilgili birşey. yavas yavas sevmeye başladım kendimi tombul bacaklarımı, sarkmış göbumu, yumusacık olmus tum etlerimi... olayın kendini sevmek güvenmek olduğunu 33 den sonra anladım. (ne yazıkki eşimin çok faydası olmadığını görüyorsunuz.) yolculuğa devam tek dostum ve yoldaşım bedenim...
dayanmamız gerek ama artık değil mi?evet dayanabilsek bu kiloda olmazdık dimi
ben bugün 1 tatlı kaşığı çokokrem yedim
ama ara öğün yapmadım
ohhh al valla insanın morale ihtiyacı oluyor diyette ama hiç anlamazlar
evet insanın yürüyüşü değişiyor topukluda
stres kilo vermeyi önlüyor diyor diyetisyenler kafana takmamaya çalış bazen kilolar inatlaşıyor ama sonra birden hızlanıyor
ara ver ama çok abartma
vitamin alıyormusun yani meyve sebzeyi ihmal etme
evet tek yoldaşımız aslında kendimiziz
mesala eşime şu kadar kilo verdim dediğimde ha çok iyi bravo der ma o kadar benim tartıda rakamı gördüğümde yaşadığım mutluluk bana ait benim kadar mutlu olamaz insan kendini güzel hissetmekistiyor bunun içinde birşeyler yapmak istiyor
canını sıkmasa iyi olurdu aman boşver sen istiyorsan al giy süslen
bu arada soracam hep unutuyorum gözün nasıl
ceco çok tatlısın yaaa
Merhaba Arkadaşlar
Ben 101 kiloyum,sizlerle beraber kilo vermek istiyorum. Doğum ve sonrasında 30 kilo aldım, bir 14 kilo verdim . Sonra yeniden yemeye başlıyınca geri aldım. Hedefim 62 kilo:) ama ik aşamada 88 e inmek istiyorum.
Beni de aranıza alır mısınız
düşmeeee tutayım ben seni :)
ne bileyim akşama yükelnince midemde yoruldu sanki ,inşallah erir işim zor yoksa
inşalah şubata kadar bayağı bir yol kat etmek gerek ha gayret
bende normalde dayanamam hepsini yesem doymam ,tatlıyı çok severim ama 4 çatalla yetindim
sütlü tatlı yapabilirsin canım haftada 1 küçük kase olur yani
ben tatlısız yapamıyorum diye diyetisyenim bana her gün vermişti 1 kase düşün yani :) okuldan gelince yiyordum valla o diyetle 1 haftada 3 kilo vermiştim ama ne yapmıştım şimdi hatırlamıyorumkaybettim listeyide...
ben hüplettim ama daha gümletmedim
artık dağ gibi değilde sıradağlar gibi ütüm var
dün 4 posta çamaşır yıkadım
şimdi hepsi beni bekliyor akşama eşim gelince yaparım
ardından mecalim kalırsa zumba yaparım
ben zumba yapıyorum yürüyüş yok artık soğudu hava
o nedenle spor zamanım çok azaldı
inşallah haftaya yürüyüşüde katarım
selammm kızlarrr
nasılsınız?ara ara okuyorum ama her zaman yazamıyorum.umarım herkes çok iyidir.
Bizde iyiz çok şükür.bugün itibari ile 13+1 iz.cinsiyetimizi 3 kasımda öğrenicez inş.bebek sağlıklııı gözüküyor diyo doktorumuz.anasıda 2 kilo almış bulunuyor:)))mide bulantılarım azaldı ama devam ediyo.dişlerim ve diş etlerim çok kötü şimdilerde.
Bi an önce doğurup tekrar topikte aktif olmak için can atıyorum.hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar,
hemen anlatayım, ben azıcık zayıflayınca gaza gelip topuklu ayakkabı diye tutturdum bu ara. neredeyse 5 cm daha yüksek topuklu ayakkabım yok. hemen hemen hepside düzdür. elle de bir model beyendim 8-10 civarı kalında bir topuk. alıyım almayayım eşime göstereyim dedim. adamın tepkisi şu oldu. ya mutlu ne o öyle deve kuşu gibi.... nası ya herkese yakışan topuklar benimi deve kusu yaptı, hele platformlulara bakıp bunlar da tam sakat ayakkabısı değip son noktayı koydu. o bu yorumu yapınca aynada tekrar şişko mutluyla karşılaştım, topuklularla tam bir deve kuşu...
Yasafat çok iyi kilo verdin maaşallah....Sanırım bünyen biraz dinlenmek isteyip direniyor..Onunda bir kırılma noktası var elbet.Biraz sabır..Sana güveniyorum...
Mutlu; üzülme canım.Eminim eşin ''deve kuşu'' lafını sana değil ayakkabılara demiştir..
Seni kırmak amaçlı söylediğini hiç sanmıyorum.İstediğin ayakkabıyı al;güle güle giy...
Canım benim ikonlara nasılda sevinmiş....Ben de sevindim ben de....Artık rakkam yazmak ve aklında tutmaya ihtiyacın kalmadı...
Maaşallah.....İki Ayşe de çok güzel...
Ayşe ;sen Ayşeciğin arkasına sığabildiğine göre kesinlikle kilonu gösteren biri değilsin..Biraz versen süper olacak demek ki...
Hoş buldum canım...
Güle güle giy canım.Kimbilir ne yakışmıştır...
Gulmacığım merhaba;
Epeydir topikte denk gelemedik seninle...Öpüyorum seni canım..
Kısa bir dinlenme iyi gelecek inşallah...Epey yol aldın ;biraz nefeslenince daha sıkı sarılacaksın eminim canım..
ayşeler ne güzel çıkmışsınız neden sakladın ki boyun endamın yerinde gözelr parlıyor ayşem çok güzelsin saklanma mahrum etme bizidee
yedin ha alçak köfteeeedün akşamdan beri diyetime ara verdim abartmadan rahat bıraktım kendimi baktım hafta başından beri uğraşmalrım hep boşa bu artılar gitmeyecek doğum günü bahanesiyle yiyorum hemen her bişeyi en geç pazartesi tam yol devam azcık rahat bırakayım kendimi
mutlu eşine kızdım canımsenin iradeni kırmış ve üzmüş bence tamamen hatalı sen zarif hoş ve güzelsin
tşk ederim ablacım her iki yorumada gülücüklere sevindim ne yapsam diye ole bakınıyordumYasafat çok iyi kilo verdin maaşallah....Sanırım bünyen biraz dinlenmek isteyip direniyor..Onunda bir kırılma noktası var elbet.Biraz sabır..Sana güveniyorum...
Mutlu; üzülme canım.Eminim eşin ''deve kuşu'' lafını sana değil ayakkabılara demiştir..
Seni kırmak amaçlı söylediğini hiç sanmıyorum.İstediğin ayakkabıyı al;güle güle giy...
Canım benim ikonlara nasılda sevinmiş....Ben de sevindim ben de....Artık rakkam yazmak ve aklında tutmaya ihtiyacın kalmadı...
Maaşallah.....İki Ayşe de çok güzel...
Ayşe ;sen Ayşeciğin arkasına sığabildiğine göre kesinlikle kilonu gösteren biri değilsin..Biraz versen süper olacak demek ki...
Hoş buldum canım...
Güle güle giy canım.Kimbilir ne yakışmıştır...
Gulmacığım merhaba;
Epeydir topikte denk gelemedik seninle...Öpüyorum seni canım..
Kısa bir dinlenme iyi gelecek inşallah...Epey yol aldın ;biraz nefeslenince daha sıkı sarılacaksın eminim canım..
ben de merak ettim nerde ki yenaaaaaaaaaaYENACIĞIM;
Merak ediyorum seni;iyisin değilmi canım..
Topiğe gelmedin dünden beri.....:26::26::26:
alıcam hatta bundan sonra hep topukluyla gezicem 33 senelik erkek çocuğu imajıma inat olarak. makyaj da yapıcam, saçlarımı da sekilli yapmayı öğreneceğim. ohhhh sefam olsun
teşekkür ederim asum, ama kocam için güzellik 36-38 bedenle olduğu için benim gibi 44-46 bir kadından ancak devekusu oluyor. ama neyazıkki ben de zaten65 kilo olduğum andan itibaren hep kendimi şişman ve çirkin hissettim, hiçbir seyi yakıştıramadım üstüme. nasıl bir güvensizlıkse, 40 bedenken kendimi korkunç buluyordum sonra hasret kaldım 40 değil 44 bedene. şimdi kendimi güzel buluyorum. kilo vermekten değil de sanırım kendini kabul etmekle kendinle barışmakla ilgili birşey. yavas yavas sevmeye başladım kendimi tombul bacaklarımı, sarkmış göbumu, yumusacık olmus tum etlerimi... olayın kendini sevmek güvenmek olduğunu 33 den sonra anladım. (ne yazıkki eşimin çok faydası olmadığını görüyorsunuz.) yolculuğa devam tek dostum ve yoldaşım bedenim...
tvde bir şey yok canım sıkılıyor, bebişte babayla özlem gideriyor, çamaşırlar kurumadığı için ütüde yapamıyorum, 1 postada az önce attım, yarın beni sıradağlarda görürsünüz :)
evet valla normalde yemeye çalışıyorum ama bazen olmuyor iştedayanmamız gerek ama artık değil mi?
yemeyelim ya yeter artık ,ara öğün yesek daha iyi aslında
Bugün elektrik sobasını çıkarıyım kombiyi yakmıyım dedim oda çok kirlenmiş paslanmış cart diye elimi kestim mecburen gittim tetenoz aşısı oldum ee cimrilik yaparsan oluca bu dimi yani)
yok canım ben onu izlemiyorum :)Sen fatmegül'ü izlemiyormusun yoksa
Aynen benimde öyle birkaç tanesi daha kurumamış. Sabahda okulda kızın toplantı varmış küçük civcivle gidicez inşallah gelincede dağlara tırmanmayı düşünüyorum
Aslında koltuk kılıflarına da taktım ama işte nasıl kuruyacak diye düşünyorum. Söküp makinaya atsam iki program yıkamam lazımki iyice temizlensin bu seferde koltuklara başka bişey örtmem lazımki küçük cadı minderleri kemirmesin bu ne böyle diyekuruması da ayrı bir dert ama bugün yarın yapmam lazımki ancak biter işlerim.
Sonra üzerlerini örtmeyi düşünüyorum ki bayrama kadar temiz kalsın en azından
evet canım malesef bazen olmuyor....evet valla normalde yemeye çalışıyorum ama bazen olmuyor işte
geçmiş olsun canım
bugün kızımla dışarı çıktık markete balıkçıya gazete bayine yürüdük
markettefalan duraklamalrı çıkarınca 45 dakka yürüdüm
toplam 415 dakka
oh ne güzel kararlar almışın canım ben de azcık sen gibiyim bakım özürlüyüm evde akşama kadar eşorfman tişört saçlar yarı dağınık dolaşıyorum o da azcık içten gelen bir durum ama bundan sonra azcık bakımlı olalım demi ama boyumuz posumuz var ineceliyoruz da daha ne olsun fıstığız bee
evet dayanabilsek bu kiloda olmazdık dimi
ben bugün 1 tatlı kaşığı çokokrem yedim
ama ara öğün yapmadım
ohhh al valla insanın morale ihtiyacı oluyor diyette ama hiç anlamazlar
evet insanın yürüyüşü değişiyor topukluda
stres kilo vermeyi önlüyor diyor diyetisyenler kafana takmamaya çalış bazen kilolar inatlaşıyor ama sonra birden hızlanıyor
ara ver ama çok abartma
vitamin alıyormusun yani meyve sebzeyi ihmal etme
evet tek yoldaşımız aslında kendimiziz
mesala eşime şu kadar kilo verdim dediğimde ha çok iyi bravo der ma o kadar benim tartıda rakamı gördüğümde yaşadığım mutluluk bana ait benim kadar mutlu olamaz insan kendini güzel hissetmekistiyor bunun içinde birşeyler yapmak istiyor
canını sıkmasa iyi olurdu aman boşver sen istiyorsan al giy süslen
bu arada soracam hep unutuyorum gözün nasıl
Kızlarrrrrrr merhabaaa
Canım hiç canını sıkma çok güzel bir bayansın ve bence eşin topuklularıda giydiğinde daha çekici olucağın için kıskançlığından öyle demiştir
Hiç bence tekrar şişko mutluyla karşılaşma hatta mümkünse karşına cıksa bile görmemezliğe gel
Sen gerçekten çok hoş bir bayansın ve sen kendini daha iyi hissettikce kendine güveninde bakışlarına kadar yansıyordur ve buda eşini korkutuyor olabilir. Hani bu hatun afetken dahada afet oldu ya başkalarının dikkatini çekerse ya ondan sonra beni yetersiz bulursa hesabı
Eşini tanımıyoruz ama çoğu erkekte vardır bu piskolojio yüzden seni yıldırmasına izin verme istiyorsan al ve giy sırf kendin için ]
yok canım ben onu izlemiyorum :)
sendede sıradağlar oluşmuş demek ne yapalım el mahkum yapacağız yoksa yıllarca bekler
bende aslında bizim koltukların yastıklarının kılıflarını yıkayım diyorum ama ya kurumazsa diye bekliyorum
senin ne çok beklentin var öyle koltuk takımından, bayrama kadar temiz tut kendini de yoksa paralarım de :)
evet canım malesef bazen olmuyor....
maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?