Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende okurken süper olmuş dedim sonra okuyunca kısırı ama olsun oda çok kötü değil ama.
evet valla normalde yemeye çalışıyorum ama bazen olmuyor işte

geçmiş olsun canım
Sağol canım teşekkürler.

Asuuuucuuummmm,

Doom gunun kutlu olsun, sayende bisuru pasta yedik.....

Ben de bu aralar sen gibiyim. Bunye direniyor, ben de biraz rolantiye aldim. Regl olayim, pesinden yine asilicam.

Sevgiyle optum tekrar ..

sağol beyzacım
benim bünye de aynı napıyım çok da zorlamayım bari yedim ne bulduysam

Valla ceco bende bugün gene evi temizledim b u aralarda eve taktım ama 2 gün en azından bizdede sıkı yönetim olur iki günden sonra beni takan olmaz::))

Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek dom sal peynir 3 zeytin 1 tk reçel
Öğle 1tabak yoğurt 2 galeta
Ara Wasa sand1/2 paketi kal 75
Akşam 1 tabak yağsız kıymalı makarna ama azıcık fazla galiba 1.5 ta olabilir pişmanda oldum ama bugün temizlik yaptım çok yoruldum salata ve sebzeyle uğraşmak içimden gelmedi tek tesellim yağsızdı yanında 3 yk yoğurt acaba ara öğün yapmasammı bu gece ne dersiniz.

Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek dom sal peynir 3 zeytin 1 tk reçel
Öğle 1tabak yoğurt 2 galeta
Ara Wasa sand1/2 paketi kal 75
Akşam 1 tabak yağsız kıymalı makarna ama azıcık fazla galiba 1.5 ta olabilir pişmanda oldum ama bugün temizlik yaptım çok yoruldum salata ve sebzeyle uğraşmak içimden gelmedi tek tesellim yağsızdı yanında 3 yk yoğurt acaba ara öğün yapmasammı bu gece ne dersiniz.

aksam yemegı oldu ama bıraz daha az olabılırdı yarına benı şişirmez inş...
İnşallah canım ya tartıda eksik çıkarız bende makarna yedim diye üzüldüm aslında diet listelerimde var öğün olarakta ben 5 kaşık falan fazla tükettim bakalım yarın ne olcaz?

Bugün elektrik sobasını çıkarıyım kombiyi yakmıyım dedim oda çok kirlenmiş paslanmış cart diye elimi kestim mecburen gittim tetenoz aşısı oldum ee cimrilik yaparsan oluca bu dimi yani)
Geçmiş olsun canım..Ne kadar canın yanmıştır.Kıyamam sana..

Sizlerin güzelliğine uymaya çalışıyorum canım....
Bozmadım valla...Bozunca dibine vuruyorum çünkü..Yarın tartıda ne olur bilmiyorum;sabit kalsam razıyım;tatilde yemeklerin yağını kontrol etmem mümkün olmadı doğal olarak...

bugün kızımla dışarı çıktık markete balıkçıya gazete bayine yürüdük
markettefalan duraklamalrı çıkarınca 45 dakka yürüdüm
toplam 415 dakka
Çoluk çocukla vakit bulup spor yapanları kutluyorum....Bravo canım..Yarın karşılığını kat kat görürsün inşallah..

Banucuğum;
Çok acıkırsan yoğurt ye istersen;hem doyurur hem fazla kalorili olmadığı için için rahat eder...

aksam yemegı oldu ama bıraz daha az olabılırdı yarına benı şişirmez inş...
Kısır acıysa;sabah gümrükten geçer(WC)..
Gümrük deklarasyonundan sonra tartılırsın....

aman aman senin koltuklara yanaşmamak gerek :)
küçük civcive herşey serbest desene yerim ben onu resimlerini gördüm çok tatlı maşallah allah bağışlasın
benim eşimde aynı döke saça yer aileside öyle malesef :)
her zaman derim ona kediler gelse aç kalmaz diye yemek masasının altını kırıntıyla doldurur çünkü :)
hiç mi dikkat etmez insan ya benim söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama o hala aynı
vayyyyy demek evin generali oldun desene :)))
bence çoğunluğa uyulur gibi dayan dayan nereye kadar :)))))

ya benim adamda öyle saçı başı kıyafeti parfumu tam olmadan çıkmaz. ama ben paspallar kraliçesi... hoş bizim tanışmamız esnasında bir kız arkadaşım beni yola getirmişti. hatta manikür pedikür yaptırmıştım ilk defa (o derece bakım özürlülük olmaz diyosunuz kesin) saçlarıma böyle karısık renkli gölgeler falan. helbet bir çift topuklu botum vardı çıkmıyordu ayağımdan, daracık kıyafetler gencim güzelim hepinizi üzerim moduna girmiştim ki eşimle karşılaştım.e e tabi o kız arkadaşımla aram yavaş yavaş açıldı ve gerçek mutlu geri döndü. bol kıyafetler düz ayakkabılar hatta gittim birde bele kadar gelen güzelim saçlarımı kestirdim tam oldum. neyse geçti artık kendime bakmaya kararlıyım.

Bende genelde öyle yapıyorum zaten Ya bir yandan her yer derli toplu dursun istiyorum diğer yandanda çocukları fazla kısıtlamak istemiyorum.
Bazen birlikte çok fazla dağıtıncada imç usulü ailecek girişiyoruz temizliğe
Temizlik kadar nankör bir iş yok sonuçta.
Nasılsa ölene kadar yapamya devam ediceğiz o yüzden fazla kasmayalım dimi ama

Valla ceco bende bugün gene evi temizledim b u aralarda eve taktım ama 2 gün en azından bizdede sıkı yönetim olur iki günden sonra beni takan olmaz::))
bizim evdede olduğu gibi :))))

canım sabah ve öğlen birşey yememişsin zaten bence çok olmamış, yağsız demişsin ama kıymanın azda olsa yağı varmıştır, gece ne yiyorsun ki sen?

Beyzuş, hoş geldin tatlım..Ayrıca yaklaş öpücem seni orda bile dikkat ettiğin için...

Banucum
geçmiş olsun..İyi yapmışsın aşı olmakla..

Asuuu,her daim iradeli ve kontrollü kız.İyiki doğdun,nice sağlıklı ve huzurlu senelere ailenle ve bizimle.:)

Gulmacım,tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yaparız..benim fikrim cuma sabahı tartıldığın kilon olması..:)

Nevzamansız
,şimdiden geçmiş olsun abine..

ayşecim,fotoda harikasınız.ayrıca belirteyim sen daha bir ince görünüyosun..

semiran
,tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim,gözün aydın..

yani çocukları kısıtlamak olmaz ,dediğin gibi ev işi nankör hergün toz al yine hiç almamışsın gibi, o nedenle gerek yok fazla kasmaya yoksa kızları hasta edersin :)

Beyzuş'a anlattım bizim bilgisayar bozuldu halada pek iyi olduğu söylenemez..
yarını düşünüyorum liste işini halledelebilirim umarım..

Bu arada bende boş durmadım.:) tarhana yaptım,turşu yaptım..
Allah korusun savaş neyin olursa bize gelebilirsiniz her şey hazır.:

--

Ciddi ciddi arkadaşlar buluşmaya o kadar çok gelmek istiyorumki..
Offf keşke gelebilsem..

Son düzenleme:
ben artık yatsam iyi olacak dün benim minik canavar hiç uyutmadı, sabahta erkenden kalktı, ne haldeyim ya rab

Mutlu,
ben bu hafta hiç yürümedim..İki hafta oldu sanırım.
Ceza lıyım değilmi.?

Sen;''yaklaş'' de bebeğim;ben senin içine girerim....
Hoşbuldum canım YENAM....
Sen de hoş geldin...Çok özledim seni....

ben artık yatsam iyi olacak dün benim minik canavar hiç uyutmadı, sabahta erkenden kalktı, ne haldeyim ya rab

Hadi sana o zaman Allah rahatlık versin canım
Bende uyutabilsem civcivi yatıcağım da oda ille babasıyla yatmak istiyor
Babamız da oyun konsolunun başında
Abla kardeş bu saat oldu hala boğuşuyorlar halının üzerinde
Yarım saatte kadar yat borozanını çalarım herhalde ondan sonra cil yavrusu gibi hepsi dağılır

aaaa YENA gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım?
listeyi yine ilk üçe girene yaparsın hala düzelmediyse olmaz mı?
ahhh ahhh bende isterdim yaldızlı bir şekilde gireyim ama nerdeeeee bu hafta 2 kaçamağım var
gerçi biri eşimin doğumgünüydü ayda yılda bir ondan pişman değilimde ,dün yediğimden hala pişmanım
ellerine sağlık canım ya tarhanaya bayılırım ama nasıl yapıldığını tam bilmyorum he anneannem yapar sağolsun
savaş çıkmasa gelemez miyiz yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…