Bende okurken süper olmuş dedim sonra okuyunca kısırı ama olsun oda çok kötü değil ama.tatlı beyzuşş ne kadar incesin kımseyı de atlamıyorsunn masallah güzel insan
ben ıyıyım şükürr diyetısyene basladım bakalım onu dusunuyrorum
öglen yemekte 1dılım ekmek +1 kase corbamı ıcmedım yerıne 4 kaşık kısır yedımm
mısarfırler gıttıkten sonra bıraz daha yedımm artık ceza aksam yamaegı yok onasınırım bozuldu bırazz
sende gezdın geldın ohh ne guzel dıyetını de bozmamışınn masallah dıyorumm
Sağol canım teşekkürler.evet valla normalde yemeye çalışıyorum ama bazen olmuyor işte
geçmiş olsun canım
Asuuuucuuummmm,
Doom gunun kutlu olsun, sayende bisuru pasta yedik.....
Ben de bu aralar sen gibiyim. Bunye direniyor, ben de biraz rolantiye aldim. Regl olayim, pesinden yine asilicam.
Sevgiyle optum tekrar ..
Valla ceco bende bugün gene evi temizledim b u aralarda eve taktım ama 2 gün en azından bizdede sıkı yönetim olur iki günden sonra beni takan olmaz::))Koltukları değilde kirletenleri paralarımküçük civcivim hariç o bir sırıttığında benim yağlar eriyor.
Büyük kızım sağ olsun bayılır koltuk tepesinde yemek yemeğe eşimde öyle sonra küçük civciv gelip elini bir atıyor mama diye çoğu zaman kurtarıyorlar tabaklarını ama bazen ufak kazalarda oluyor.
Mutfağı kazıdığımdan beri kaç gündür mutfağı dağıtanı öldürürüm makinaya diziceksiniz bardakta olsa diye terör estiriyorumyoksa bulaşığını kapan tezgah tepesine bırakıyor.
Bakalım ne zamana kadar dayanabileceğimya beni tahtımdan al aşağı edecekler yada bende sürü piskolojisine uyup onlarla birlikte evi dağıtıcağım
Bende okurken süper olmuş dedim sonra okuyunca kısırı ama olsun oda çok kötü değil ama.
Sağol canım teşekkürler.
İnşallah canım ya tartıda eksik çıkarız bende makarna yedim diye üzüldüm aslında diet listelerimde var öğün olarakta ben 5 kaşık falan fazla tükettim bakalım yarın ne olcaz?aksam yemegı oldu ama bıraz daha az olabılırdı yarına benı şişirmez inş...
Geçmiş olsun canım..Ne kadar canın yanmıştır.Kıyamam sana..Bugün elektrik sobasını çıkarıyım kombiyi yakmıyım dedim oda çok kirlenmiş paslanmış cart diye elimi kestim mecburen gittim tetenoz aşısı oldum ee cimrilik yaparsan oluca bu dimi yani)
Sizlerin güzelliğine uymaya çalışıyorum canım....tatlı beyzuşş ne kadar incesin kımseyı de atlamıyorsunn masallah güzel insan
ben ıyıyım şükürr diyetısyene basladım bakalım onu dusunuyrorum
öglen yemekte 1dılım ekmek +1 kase corbamı ıcmedım yerıne 4 kaşık kısır yedımm
mısarfırler gıttıkten sonra bıraz daha yedımm artık ceza aksam yamaegı yok onasınırım bozuldu bırazz
sende gezdın geldın ohh ne guzel dıyetını de bozmamışınn masallah dıyorumm
Çoluk çocukla vakit bulup spor yapanları kutluyorum....Bravo canım..bugün kızımla dışarı çıktık markete balıkçıya gazete bayine yürüdük
markettefalan duraklamalrı çıkarınca 45 dakka yürüdüm
toplam 415 dakka
Banucuğum;Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek dom sal peynir 3 zeytin 1 tk reçel
Öğle 1tabak yoğurt 2 galeta
Ara Wasa sand1/2 paketi kal 75
Akşam 1 tabak yağsız kıymalı makarna ama azıcık fazla galiba 1.5 ta olabilir pişmanda oldum ama bugün temizlik yaptım çok yoruldum salata ve sebzeyle uğraşmak içimden gelmedi tek tesellim yağsızdı yanında 3 yk yoğurt acaba ara öğün yapmasammı bu gece ne dersiniz.
Kısır acıysa;sabah gümrükten geçer(WC)..aksam yemegı oldu ama bıraz daha az olabılırdı yarına benı şişirmez inş...
Koltukları değilde kirletenleri paralarımküçük civcivim hariç o bir sırıttığında benim yağlar eriyor.
Büyük kızım sağ olsun bayılır koltuk tepesinde yemek yemeğe eşimde öyle sonra küçük civciv gelip elini bir atıyor mama diye çoğu zaman kurtarıyorlar tabaklarını ama bazen ufak kazalarda oluyor.
Mutfağı kazıdığımdan beri kaç gündür mutfağı dağıtanı öldürürüm makinaya diziceksiniz bardakta olsa diye terör estiriyorumyoksa bulaşığını kapan tezgah tepesine bırakıyor.
Bakalım ne zamana kadar dayanabileceğimya beni tahtımdan al aşağı edecekler yada bende sürü piskolojisine uyup onlarla birlikte evi dağıtıcağım
Ya Mutlu bende simdi oyleyim. Ama eskiden degildim ya.... 50 cift topuklu ayakkabim var( hepsi eskiden kalma). Profesyonel is hayatim hep dopyeslerle filan gecti. Kendi isimi kurup da santiye gezmeye baslayinca, baslarda oralarda yapmacik oluyor, isciler laf atiyor diye pantolona gectim, zamanla kota kadar vardirdim. Kizimin dogumundan sonra hepten pespaye bisey oldum ben... Sinir oluyorum kendime..
Yani boyle kilosuna takmayim, sik sikidim gezen bisuru insan var.. Ben icime kapandim resmen...
Her turlu makyaj malzemesi, kozmetik, selulit kremi filan acimadan en pahalisini alir surunurdum mesela...simdi evdekileri bile kullanmak icin kendimi zorluyorum... Kumas pantolon giymeyeli 2 yil olmustur heralde... Bir de nerde giyicem ki hissi var... Hafta ici, markette mi giyicem, haftasonu da yakamda pacamda cocuklar... Nasil giyiyim diyorum...
Esim sagolsun tras olmadan kapidan cikmaz,.. Ben yine her yere sacimi taramadan dilenci gibi gisiyorum...
aman aman senin koltuklara yanaşmamak gerek :)
küçük civcive herşey serbest desene yerim ben onu resimlerini gördüm çok tatlı maşallah allah bağışlasın
benim eşimde aynı döke saça yer aileside öyle malesef :)
her zaman derim ona kediler gelse aç kalmaz diye yemek masasının altını kırıntıyla doldurur çünkü :)
hiç mi dikkat etmez insan ya benim söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama o hala aynı
vayyyyy demek evin generali oldun desene :)))
bence çoğunluğa uyulur gibi dayan dayan nereye kadar :)))))
bizim evdede olduğu gibi :))))Valla ceco bende bugün gene evi temizledim b u aralarda eve taktım ama 2 gün en azından bizdede sıkı yönetim olur iki günden sonra beni takan olmaz::))
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek dom sal peynir 3 zeytin 1 tk reçel
Öğle 1tabak yoğurt 2 galeta
Ara Wasa sand1/2 paketi kal 75
Akşam 1 tabak yağsız kıymalı makarna ama azıcık fazla galiba 1.5 ta olabilir pişmanda oldum ama bugün temizlik yaptım çok yoruldum salata ve sebzeyle uğraşmak içimden gelmedi tek tesellim yağsızdı yanında 3 yk yoğurt acaba ara öğün yapmasammı bu gece ne dersiniz.
Bende genelde öyle yapıyorum zatenYa bir yandan her yer derli toplu dursun istiyorum diğer yandanda çocukları fazla kısıtlamak istemiyorum.
Bazen birlikte çok fazla dağıtıncada imç usulü ailecek girişiyoruz temizliğe
Temizlik kadar nankör bir iş yok sonuçta.
Nasılsa ölene kadar yapamya devam ediceğiz o yüzden fazla kasmayalım dimi ama
Beyzuş, hoş geldin tatlım..Ayrıca yaklaş öpücem seni orda bile dikkat ettiğin için...
Banucum geçmiş olsun..İyi yapmışsın aşı olmakla..
Asuuu,her daim iradeli ve kontrollü kız.İyiki doğdun,nice sağlıklı ve huzurlu senelere ailenle ve bizimle.:)
Gulmacım,tartı konusunda sen nasıl istersen öyle yaparız..benim fikrim cuma sabahı tartıldığın kilon olması..:)
Nevzamansız,şimdiden geçmiş olsun abine..
ayşecim,fotoda harikasınız.ayrıca belirteyim sen daha bir ince görünüyosun..
semiran,tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim,gözün aydın..
ben artık yatsam iyi olacak dün benim minik canavar hiç uyutmadı, sabahta erkenden kalktı, ne haldeyim ya rab
Beyzuş'a anlattım bizim bilgisayar bozuldu halada pek iyi olduğu söylenemez..
yarını düşünüyorum liste işini halledelebilirim umarım..
Bu arada bende boş durmadım.:) tarhana yaptım,turşu yaptım..
Allah korusun savaş neyin olursa bize gelebilirsiniz her şey hazır.:
Ciddi ciddi arkadaşlar buluşmaya o kadar çok gelmek istiyorumki..
Offf keşke gelebilsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?